K-report
 

Archiv do 15.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 15.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 12:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako a ostatní :

Diskuzi na toto téma bych uplně nezatracoval. Když budeme držet emoce pod pokličkou (mohu sám za sebe ručit, v opačném případě klidně odkážu svůj mozek lékařským učelům ), dá se názorovou polemikou rozhodně získat než ztratit. Tady na fóru je k tomu vhodná příležitost, přece jen pár řidičů tady pravidelně nebo jen sporadicky obohacují diskuzi svými názory nebo postřehy a mohou nám šotoušům říci své dojmy jak oni vše vidí ze svého úhlu pohledu - přes čelní sklo vozu.

Minulý týden jsem měl pracovní trip do Čech, takže jsem se ke čtení diskuze dostal v době, kdy byla lehce za svým zenitem. No, den nebo dva jsem jen pasivně pročítal diskuzi a spíš jsem volil taktiku nevměšování se, ale nakonec po zrále úvaze jsem rozhodl napsat tento příspěvek a to hlavně ze dvou prazaických důvodů, že

a) čas není vždy nejlepším lékem na vyřešení problému
b) bohužel je krutou pravdou (a počítám, že se mnou nebudou mnozí souhlasit), že větší díl viny za současný stav věci leží na naší straně

Něco tady už dříve předestřel tuším Denny. Hlavním kamenem celého problému je jak vnímáme jeden druhého.
Řidiči nás považují za blázny, co lítají přes čtyřproudé silnice, lozí po stromech, prudký liják, padající stromy - žádný živel je nemůže odradit atd. Vím, že přeháním, ale extrémní případy se vždy lépe zapamatují a kolují mezi řidiči (hej Franto, to neuvěříš, co jsem dnes zažil ...). Naopak mnozí z nás (nemá cenu si nalhát, taky se mi to stává) vnímáme řidiče jen jako prostředek k realizaci svých vyšších cílů. Je nám jedno, jestli jí řidí robot, panenka Maria nebo živý člověk, hlavně když nám nepřekáží, plní si svou práci a jako bonus, když vidí šotouše, trochu přibrzdí.
Nedělám si přehnané iluze, že se někdy podaří dosáhnout následující rovnice : řidič = můj kamarád, ale nic se nezkazí, když se půjde k nápravě trochu naproti. Ze svého soudku tedy přidávám nápadů pár do pranice :

1. Pokud fotíme na smyčkách, není občas na škodu pokusit se navázat s řidičem konverzaci. Samozřejmě to nemyslím ve smyslu, že se budu pokaždé cpát řidiči do kabiny nebo se mu vnucovat. Pokud ale třeba stojí mimo vůz a vykazuje (nebo vyzařuje) náznak spolupráce (je to otázka empatie), není marné nasadit úsměv a pokusit se o to. Za poslední rok a půl jsem s řidiči kecal asi pětkrát (většinou, když jsem si potřeboval vyfotit interiér vozu, třeba 726, 742, 744 nebo 747) a zatím se mi ještě nestalo, že by mě řidič odbyl nebo vykázal mimo smyčku.
Nemyslete si, že někteři řidiči nejsou zvídavý, zajímá je kolik lidí tady v Ostravě fotí tramvaje, svěří se jak šlape vůz, který řidí atd. Onehdá, když jsem fotil na Dubině 742 si mě jeden řidič vyfotil do mobilu. Teď jen marně doufám, že se na Křivé nedělám terč při hraní šipek

2. Jestliže nás řidič vidí, že máme připravené nádobičko a v následujících vteřinách bude zvečněn do sbírky, a proto nám přibrzdí, i když nutně nemusí, určitě stojí na místě mu poděkovat (kyvnutím hlavy nebo rukou, ale ne zas přehnaně nebo volit nonverbální komunikaci, která může vyznít dvojznačně)

3. Dávat si pozor na blesk = ve dne mít blesk vypnutý. Večer nebo v noci něco nereálného, ale určitě neuškodí jednou za čas, kdy mám vytipováný vůz, zajít na smyčku a zeptat se ridiče, zda-li mu nebude vadit, když si jej a tramvaj někde po cestě blísknu. Zanechám dobrý dojem a řidič se (možná) svěří dalším řidičům.

4. Ráda jednoduchá - nepřekážet a vážit si svého zdraví. Držet se zásady, že zdraví je to nejcenější co máme a pokudit si jej v mládí zničíme, nový život nám už nikdo do vínku nedá. Sám jsem chodníkový typ a jediné dvě ulice, kde se ještě odvážím fotit ze silnice jsou Svornosti a Pavlovova, jinak mě nikdo na silnici nedostane.

Možná bych ještě na něco přišel, ale po této hodinové slohové práci se ze mě stalo hladové zvíře .
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 12:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martins: Souhlas do puntíku. Dovolil bych si jen podotknout, že si myslím, že většina z nás (tzn. místních K-r) většinu uvedených už dodržuje, nicméně ten problém byl v něčem jiném... Tohle můžeme všichni dodržovat, leč objeví se pár mladších, nezkušených (), udělají botu a naštvou řidiče... Zákon kolektivní viny pak udělá své...

Ale máš pravdu, někde je třeba začít... Nebo že bychom začali vést juniorku...?
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 12:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martins:
hezky napsané, jen bych podotknul, že ze zdejší diskuse se za 90% lidí zaručím, že vím že jsou slušní a podobně, řidičů tolik neznám je to takový krok do neznáma :-)
ad 1) Měl bych trochu obavy, že po určitých reakcích minulého týdne by mohl být příchod na smyčku poslední akcí mého života. Pokud míníš fotit interiér je domluva s řidičem jediné řešení, ale mnohdy opravdu nepotřebuješ fotit vůz ze dvou metrů.
ad 2) Většinou když fotím tak zírám na display foťáku a opravdu není čas kývat na řidiče (pokud tedy nestojí v křižovatce). Pak na něj kývnu, řidič mi ukáže , jen si poplete prsty a problém je na světě
ad 3) Ti co umí fotit dobře ví, že jim blesk nepomůže, snad jedinou vyjímkou sou fotky statických objektů ze stativu za tmy a tím že je tramvaj statická tak věřím že řidiči v práci blesk neublíží (tedy pokud se nedívá co to na něj svítí za oranžové světýlko a pak buch ), všeobecně jsem proti blesku, lepší je volit delší čas.
ad 4) Dobrá rada nad zlato, většinou se jí řídím, i když už týden uvažuju zda se dá přejít tramvajový most na výstavišti bezpečně nebo ne :-)
Všeobecně by se dalo říct že to vidíš všechno optimisticky a kdyby to tak fungovalo bylo by to fajn, tak doufám že někde tvrdě nenarazíš.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4205
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 13:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MayG: Nevím jak tramvajový most na Výstavišti, ale ten přes Lučinu za Zárubkem se bezpečně přejít dá. Odzkoušeno v praxi.
Martins: Souhlasím. Problém však taky může nastat u některých lidí s dnes již docela zastaralým foťákem, na kterém nejde nastavit prakticky nic. Blesk se samozřejmě snažím vypínat a neotravovat s ním. Někdy se však stane, že člověk zapomene. V noci nemám jinou možnost než fotit s bleském. Jinak je to zrnité jak blázen.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 15:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: . Absolutně s tebou souhlasím. Já třeba řidičům na smyčce, pokud je fotím dám na památku čtyřlístek pro štěstí, ať nikde nenabourají a ať vydrží dále jezdit. A když fotím vůz za jízdy, tak nejčastěji někde z křoví, ať řidič toto gesto neukáže (já se řidičů hodně bát).

Jinak, kdo z vás nastupuje ráno v 6:38-6:42 (nevím do které linky, jestli d-13, 11/104,d-6 nabo d-7) na zastávce Kino Luna směr Centrum a Poruba? Párkrát jsem tuto osubu viděl fotit tramvaje (to jsem tehdy ale ještě nebyl šotouš).
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
občasnakouknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 15:51:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins:
Pěkně řečeno. A pravdivě. Z 95% řidíčů vás do háje nepošle když slušně příjdete, že potřebujete to a to a jestli můžete. Jasně může se stát že má "blbec den" Zrovna ho seřve důchodce, zabrání dvěma nehodám a chce si na konečné orazit a v tom mu příjde někdo cpát foťák pod nos tak se může stát, že to řidič nevydýchá a je zle. A příjdeš druhý den za tím samým řidičem a je to v klidu. Záleží na momentální situaci a taky na vašem přístupu
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako :
Mládí nemá ještě vytvořené zábrany. Ale zas si myslím, že na druhou stranu je to kompenzováno větší stydlivostí a vzhledem k věkovému rozdílu i větším generačním respektem.
Ale svalovat vinu na mladé bylo už výsadou starých Římanů, ono i staří šotouši (ti ale vycházejí do térénu jen ve výmečných případech) někdy dělají zajímavé psí kusy.
Třeba loni v září, kdy byly jízdy historických tramvají hlavně v dopoledních hodinách táhly Ostravou skupiny zasloužilejších šotoušů. Většina se tvářila s patřičným nadhledem, že si ještě do puntíku pamatují doby, kdy fotili starého Procházku (Františka Josefa II.) při projížďce Severní Ferdinandovou dráhou do Vítkovických železáren. Abych se dostal k jádru věci, v té době vyjela opravená bulwa s vlekem po nešťastném vykolejení u Plynáren, takže její zjevení se na d-8 bylo pro všechny velkým překvapením. Jedna asi pětičlenná skupina (+- jedna osoba) zrovna bivakovala asi 150 metrů za Hlavním nádražím, když tu některých z nich zahlídl, že se od zastávky Náměstí Sv. Čecha rozjíždí právě bulwa s vlekem. Ten šrumec, který nastal, to by jste přátele museli vidět. Div že přes sebe nepopadali, část skončila na silnici, čast na chodníku. Ale rychlost přesunu z pochodové do bojové sestavy by jim záviděli i ostřílení bojovníci ze SEAL .

Ostravák :
Jasně, stane se. Je krásný slunný den, na obloze ani mráček, objekt zájmu se dostává do hledáčku, praštím do spouště, uvnitř foťáku něco zavrní, sekunda rozmýšlení a hle vyletí bleskový ftáček . Prostě stane se.
Mimo soutěž, nezmiňoval ses kdysi, že máš stejný foťák jako já, tedy Olympus C-460 ? Stane se, když se v zorném úhlu objeví nějaký zajímavý objekt, že i těch 4,5 sekund na změnu nastavení prostě nejsou.

Mayg :
Většina lidí z mého okolí, říká že jsem rozený optimista. Postupem času čím větší zodpovědnost na má bedra padá, se špíše řadím do kolonky optimista-realista.
To, co jsem tu popisoval, je něco jako ideální představa. Realita holt přináší spoustu překážek, proto je v téměř v každé druhé větě slovíčko občas (občas = když je k tomu čas a příležitost).
Sám jsem zvědav, jestli se nějak změní nalada řidičů po tom neštastném incidentu. Minulý týden jsem byl pryč, tenhle zas kurýruji chřipku - holt není příležitost.

Koďas :
Ještě nezapomeň políbit sličné řidičky Jestli hledáš inspiraci, v archivu se dá najít spousta filmu jak jsme v pětačtyřicátém roce vítali osvobozeneckou armádu
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
občasnakouknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:07:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins:
Polibky sličným řidičkám nechej nám řidičům jako odměnu za nebezpečnou práci a nenáváděj k tomu jiné
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

občasnakouknu :
To víš, jen mě baví hrát si na dohazovače. Sám to mám zakázané (není to tím, že bych byl bigotní )
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> uvědomte si, že pokud budou řidiči trestáni za to že se zde o nich zmíníte (ať v dobrém úmyslu nebo prostě že ho chcete natřít) tak vás většina opravdu bude házet do jednoho koše. Řidiči neví že jsou slušní a neslušní šotouši

Takže od této chvíle hážu všechny řidiče bez výjimky do pytle hulvátů a primitivů. Děkuji za podporu.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ech, před pár minutkami jsem jen lehce mrkl na ovanet a chtěl vypnout počítač, ale najednou mě uděřila do očí jedna zajímavá tramvaj :
řídící vůz soupravy T3SUCS s klasickým pantografem s ručním stahováním, velkým čelním BUSE (řízený vůz s malým BUSE) a klimou na střeše
Nevíte něco blížšího o jaký vůz se jedná ?
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes videna Astra 1213 na zkusebce v porube...vypadala velice pekne, cisty lak, novy pantec...jo samozrejme vytazene kuply..
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Radim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:33:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě včera jsem ji viděl, je to 929.
Stránky o všech lanovkách v ČR - http://lanovky.unas.cz
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: 1) To co jsi viděl byla 929. Všimni si taky, že má tu klimatizaci (mokrý hadr) postavenou bokem. Kdysi se tu o tom psalo.
2) Líbat řidičky na 100% nebudu, nemám na to věk, právo ani odvahu. Navíc mám jinou osobu na líbání (no jo, zítra je vlastně Valentýn).
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno trochu jinam jo?
tak 1515 na 10/404
131(?8?) na 11/431 (108)
1507 na d-12
1015 na d-1
Jinak je to trochu blbé, že z toho má ten řidič problémy. Pravda neměl to dělat ale co mi víme, nemusl být zrovna v pohodě, mohlo ho něco vytočit, nebo mu na Palkovského málem někdo vběhl pod tramvaj...
Kdyby chtěl moh by nám říct, co mu na nás vadí, aspoň bychom si to vyříkali.

Mmch. existuje někde nějaká publikace co by objasňovala význam těch štítků co jsou na trolejích? (předpokládám, že mají za úkol něco podobného, co pevné návěsti)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na Hornickém Muzeu, po půl sedmé večer, fotil nějaký dobrák( dítě) autobusy. A hádejte jestli používal blesk. Bylo to skvělé po výjezdu ze zast. nikdo neviděl nic. Lidi nadávali co je to za c...

Tak příště bez blesku!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4206
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresák: A fotil za jízdy?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Podle té fotky na Palkovského teprve přijížděl ,takž nene. Spíš vysazoval násilně cigány (všichni víme, kolik jich tam vystupuje).
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: Samozřejmě, po pár předblescích v zast. dal další palbu při výjezdu ze zast.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4207
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě bych ho možná šel přizabít i já.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koďas:žeby,žeby??
Aresák: co naděláš, ne každý o k-reprotu ví, aby si to rpočet než se poprvé odhodlá jít fotit, nic méně s bleskem by toto chování šlo klasifikovat jako obecné ohrožení ve smyslu zákona o drahách (neb i silnice je dráha)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 20:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obecné ohrožení není jen "výsadou" Drážního z. A fotit někdo s bleskem? Tak mu jej... Asi by bylo nejlepší, dotyčným, co fotí v noci (podvečer apod.) bleskem (že, Ostraváku ), ukázat, jak je to příjemné dostat do xichtu plný výpal (takové směrné číslo 40, na plný výkon z 1 metru )... Třeba by pak mluvili jinak.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4208
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 21:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Tak počkej. V noci jsem nikdy s bleskem za jízdy nefotil. Pokud říkáš 15. hodině podvečer, tak ano. Jinak to normálně nedělám.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 21:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím o koho jde (tedy alespoň to předpokládám), ale já to nejsem
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

silesia:ano existuje.drazni zakon D1.ale myslim,ze jsem to vydel nekde na internetu.myslim:.WWW.
TRAMVAJE.CZ nebo myslim ze i na PRAZSKYCH TRAMVAJICH.
jestli chces neco konkretniho tak pisni.mozna poradim,bo se to zrovna ucim
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

yrk: ne je tam jen to, že ten kdo fotí nesmíé v žádném případě ohrozit plynulost a bezpečnost provozu.

mmch blesk: Mě se to jednou večer povedlo v Polance ale to už je hodně dlouho a ten slovník co jsme pak vyslech, ještě dnes se stydím , uvědomil jse si co jsem způsobil a pak už jsem v noci hodně dlouho fotit nešel a dost důkladně si do té doby blesk kontroluju
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 01:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Daliborove k večeru mě taky někdo fotil s bleskem. A těm hadrům .... rozhodlo se vedení, že teď KAŽDÁ tramvaj co projde ÚDem, bude mít mokrý hadr. 929 je první ze skupiny cca 50 vozů.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 01:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny souhlasím s tebou
Norton a Pako přestaňte žalovát a davát ty fotky na k-report pak se nedivte se že někteří řidiči jsou na nás naštvaní a hažou nás do jednoho pytle.
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 06:44:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

silesia:ja jsem myslel navestidla,nic o foceni jsem nepsal.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1752
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 07:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno.

Ad Dodo: Co to...???
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 07:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki :
Vrtá mi hlavou slovíčko KAŽDÁ. Znamená to, že
a) se bude mokrý hadr instalovat i na T6
b) v rámci středních či velkých prohlídek je dostanou i některé sedmistovky (782, 783, 799 nebo i starší).

Čistě laická otázka. Proč je klima umístěno (resp. co mu překáží) mimo osu vozu ?
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.85.169
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 09:46:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad pro všechny diskutující ohledně bleku:
vem si když jedeš v noci resp.podvečer oči si zvyknou na tmu takže na prudké světlo reagujou jinak než ve dne, a taky každý to snáší jinak a vem si že zhruba 5-10 vteřin nic nevidíš a během těchto ,,pár´´ vteřin ti tam vjede auto, nebo ti tam nekdo vejde a potom žij z myšlenkou že si někoho zmrzačil nebo dokonce usmrtil, zkrátka a dobře fotit z bleske ve tmě nebo tak je absolutní nesmysl... toť můj názor
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co dělá na 12/x03 wana? To došly na křivé Astry nebo se snaží ušetřit kapacitu?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Libro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Možná obojí
http://tramvaj.webgarden.cz/
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1271
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Křivák: domnívám se že všichni zde diskutující s tento názor sdílejí s Tebou, ovšem ne všichni lidi co fotí tramvaje zde diskutují.
Ono otázka je kdy použít blesk, pokud tramvaj jede je to bezpředmětné, stejně to bude rozmazané a i tak nemá blesk dostatečný dosah. Pokud tramvaj stojí tak a) na smyčce je lepší použít stativ b) v provozu na křižovatce bych chtěl vidět machra* co si dokáže nastavit blesk tak aby zároveň nepřepálil,dosvítil a byl dostatečně vzálen aby byla zajímavá kompozice. Prostě blesk je dobrý na vyfocení slečny když se jde ze stodolní aby po ranní kocovině** si člověk pamatoval s kým se tam potkal, dále je blesk zajímavý při focení velkých brouků*** z větší vzdálenosti (dostanou přirozenější barvu) ale jinak prostě jen dlouhý čas a stativ.

*) Norton TM
**) To není můj případ
***) To je můj případ :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2291
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotak mi nema co kecat do toho ,kdy pouziju blesk . Starej digital to zkousel a skoncil s prelepenym bleskem cernou nepruhlednou paskou. Druhej si pozada o vyklopeni, ale nevadi mu kdyz mu ho nedam. Blesk sem za celou dobu pouzil akorat tusim ve vozovne na foceni detailu na spodku vozidla...
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s Maygem, blesk nema smysl. Ve dne vubec, v noci udela mnohem lepsi sluzbu dlouhy cas a stativ. Fotit dopravu v noci s bleskem je zrale na psychiatrickou lecebnu a kdyby mi nekdo pustil ve tme blesk do oci, kdyz ridim, tak zastavim, vystoupim a zabiju ho. To je jak jit s cervenym hadrem na byka.

(Příspěvek byl editován uživatelem AdamS.)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 10:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na křivé v tom mají trochu asi zmatek. Viz. 12/3 - a jako bonus, na 12/1 ne NP kachna (má být Astra). To jich tolik umřelo nebo je nižší kapacita jednoho kurzu vyvážena kapacitou jiného kurzu?

edit: tak na 12/3 je Astra - buď došlo na výměnu nebo to, co jsem viděl, nebyla 12/3 ale nějaká cvička - ale jelo to jako d-12 z Palkovského na Ruskou...
Focení s bleskem: Maygu, nikdy nefotím s bleskem v noci nic, než ty objekty, které jsou s tím předem srozuměny. A rozhodně bych bleskem nefotil jedoucí vozidla. Jak bylo řečeno, stačí dlouhý čas a stativ nebo pevná ruka (dá se udržet i 1/15 s.). Ostravák: ale fotíš s bleskem, ale já neřekl, že zevnitř vozidla za jízdy, jak jsem to pochopil...

(Příspěvek byl editován uživatelem norton.)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 17:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nevím jestli jsem viděl dobře, nebo to bylo tím že jsem byl rozespalý (a měl jsem to rozmazané), ale dnes jsem nejspíš viděl 1205 na d-13. A ještě, mělo to jiný zvuk, než ostatní Astry.

Focení s bleskem v noci: Z důvodu toho, že i když na mém foťáku vypnu blesk, stejně to s ním dál fotí, v noci fotky nedělám.
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yrk: sory špatně jsem to pochopil, dá se to sehnat někde?
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 18:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci jen upozornit u vozu 996, že v zadní části jsou uvolněné reklamní tabule... Jen jsem čekal, kdy se to uvolní a spadne na někoho ze sedících cestujících...
Šalina FOREVER!!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimatizace (spíš ochlazovací a zvlhčovací jednotka): Proč je asi u klasické T3 umístěna mimo osu vozidla? Tak si lámejte ty svoje hlavy. Copak jste se nikdy nikdo nedívali do kabiny řidiče?
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Chtěl bych jen upozornit, že ve voze 1134 (1138-1134) asi blbne poslední označovač jízdenek u zadních dveří, strkal jsem jízdenku z automatu pomalu všemi směry, bez odezvy. U prostředních dveří na první vstrčení.

Pokud by se nějakému porubskému vozovenskému chtělo na to juknout, bylo by to príma...

Dík.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tam bude to splachovadlo.
Adamkalus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechno blbne ale,dopravní podnik to opraví}
Kalus
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 19:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovéhle závady většinou řidiči hlásí ve vozovně sami, teda pokud to zjistí nebo jim to řekne ukecaná ženská z Episu (označovač číslo tři ve druhém voze je nefunkční).
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Ta ukecaná ženská, není to ta samá, co hlásí zastávky (jméno té reportérky Českého Rozhlasu Ostrava, co to hlásí jsem zapomněl)?
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DžíPíOu to neopraví ale kluci šiškovní ano oni jsou totiž nej v profesionalitě a taky nej v dolních řádcích platu dopravních podniku čr,prostě je to baví
Adamkalus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudaci
Kalus
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zmatkář: to doufám nemluvíš o sobě? Co jsem slyšel tak THPáci se mají dobře. Jinak nechceš zveřejnit básničku: ,,Budík mi krásné sny ničí"?
Adamkalus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaka je adresa stránek Kroužku přátel hromadné dopravy??jestli mají díky
Kalus
Yryk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

silesia:mas to na WWW.PRAZSKE TRAMVAJE.CZ
je to tam v sekci navestidla(v pravo nahore v tom tramvajovem oznacniku.)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4209
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 20:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamkalus: Pokud vím, tak už žádné stránky nejsou.
Koďas: Je a jmenuje se Yvetta Dadamová.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

yrk: děkuji
Ostravák: Už ne? no škoda, občas jsem koukl.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 06:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Paní Yvetta Dadamová to urgitě není, poznám ji podle hlasu. Spíš to bude moderátorka zpráv paní Barbara Odstrčilíková, na www.rozhlas.cz/ostrava se můžete i podívat, kdo k Vám mluví, popř. sem hoďte fotku, ať to vidí fšeci.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4210
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 08:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub kedroň: No já si byl až do těď jistý jí, jelikož jsem byl informován přímo od zroje. Tak nevím.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 11:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jezdí po městě 8208, 926 byla na zkušebce po prohlídce (a nemá "mokrý hadr") a na cvičkách jezdí(-la) 1123+27 (pravděpodobně).
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAYG: DNESKA SAMA AUTOSKOLA 11:50 VYSOKE PECE 1311+1312 ZA NIMI XXX+762 .VEDET O TECH WANACH DRIV BYLO BY TO ZAJIMAVE FOTO.
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem na cvičkách viděl 796+768 (7:30 smyčka Nádraží Vítkovice) a na zkušební jízdě jsem viděl 714, být laik, myslel bych si, že je to nový vůz, vypadala moc pěkně, ještě tak neopotřebovaně. K tomu jsem ještě nějaké dvojče T3 (přední bylo unifik, zadní bylo celé bílé) viděl taky na cvičné jízdě okolo 7:50 na Míráku, směr Ředitelství Vítkovic a dvojici T6, možná to, co Norton, nevím přesně. Takže to teď má DPO v kurzu tolik uchazečů???

(Příspěvek byl editován uživatelem Vlado_msts.)
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 13:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jakub K. .... opravdu to namluvila Yveta Dadamová nebo se nechala přejmenovat na Barboru? V době, kdy namlouvala hlásič se ta paní jmenovala Yveta D.

ad Vlado: vůz 714 pěkných pár let NEEXISTUJE.

(Příspěvek byl editován uživatelem haki.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace