K-report
 

Archiv do 17.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 17.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 16:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libro: Tuto Wanu se mi dnes podařilo zachytit na cvičkách hned dvakrát na úplně totožné trase (Prostorná - Ředitelství Vítkovic) v rozmezí dvou hodin. Bohužel jen pohledem.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:22:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: astra určitě ne. Trio pro USA ano.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4309
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem se dnes podívat do K-TRIA na návrhy vedení minibusových linek v MOb Ostrava-Jih. Varianty jsou vystaveny 3.
Linky budou jezdit cca od 7:00 do 16:00 v pracovní dny. Mimo jiné mě zaskočila jeden ze smyslů zavedení minibusových linek a to "Nahradit podle možností stávající obsluhu standardními autobusy v případě nízké vytíženosti". Nenapadá mě totiž ani jeden úsek, který by byl minibusy nahrazen. Snad jen oblast Dvouletek v Hrabůvce, avšak kde pak zase ukončit 24 a 42? Teď k jednotlivým variantám.
1.
- zavedena jedna nová linka v intervalu 60minut
- Hotelový dům Hlubina - Dvouletky - Učiliště Vítkovic - Jubilejní kolonie - Náměstí Gen. Svobody - ÚMOb Jih - Hotel Bělský les - Sologubova - Rodimcevova - Náměstí SNP - Kosmonautů - Kino Luna - Korýtko - Kotva - Náměstí SNP - ... - Poliklinika
2.
- zavedeny 2 linky, každá v intervalu 120 minut
- 1 - stejna trasa jako ve variantě 1, avšak v delším intervalu
- 2 - Hotelový dům Hlubina - Hotel Bělský les - Sologubova - Rodimcevova - Obchodní centrum - Zábřeh hřbitov - Markova - Písečná - Pískové doly - Zimmlerova - Na Drahách - Schwaigrova - Obchodní centrum - ... - Poliklinika
3.
- zavedeny 3 linky, každá v intervalu 120 minut
- 1 - Hotelový dům Hlubina - Hotel Bělský les - stejně jako ve variantě 1. - Hotel Bělský les - Hotelový dům Hlubina - Poliklinika
- 2 - stejná jako ve variantě 2
- 3 - Hotelový dům Hlubina - Dvouletky - Učiliště Vítkovic - Jubilejní kolonie - ÚMOb Jih - Nám. Gen. Svobody - Učiliště Vítkovic - Dvouletky - Hotelový dům Hlubina - Poliklinika
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4310
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 18:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď můj názor. Linka s delším intervalem než 30 minut v hustě obydlené části města nemá smysl, jelikož se každý člověk včetně důchodců dostane na nejbližší stávající zastávku přibližně do 15 minut. Všichni jsme si toho již všimli u linky 95, která jezdila v ranní špičce po 15 minutách a docháková vzdálenost byla nanejvýše 5minutová. Pokud se týká varianty nemám nic proti. Linka by sice podle mého názoru měla jezdit v alespoň 30minutovém intervalu, aby nalákala cestující, ale jinak jezdí v celkem přijatelné trase. Na druhé variantě mi vadí dlouhé intervaly. Na minibusy prostě nikdo čekat nebude. V 3. variantě jsou pak použitelné pouze 1. 2 linky za cenu dlouhého intervalu. Linka 3 by byla podle mého názoru nevyužitá.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě ke klimatizaci mokrý hadr: sem si četl ten odkaz od 1313 a něco jsem tam četl z vodou, že to potřebuje vodu aby to fungovalo a kde to vezme vodu v tramvaji?


a dnes na d-6 je T6A5

(Příspěvek byl editován uživatelem vtobola.)
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2392
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KLM : těsně vedle. Zobrazený podvozek je prototypová Astra (300 nebo 301) - původně měly prototypy kola SAB Wabco, až potom začaly vozy pro ČR dostávat kola Bonatrans. Do USA stále chodí kola SAB Wabco. Že jde o Astru je zřejmé ze závěsky převodovky, Trio má jinou. Že nejde o Astru do USA je jasné podle brzdičů SAB Wabco, ty do USA nikdy nešly, tam používají výhradně KNORR.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravak: Ja to vidim asi tak, ze dvouhodinovy interval je o nicem. I ten hodinovy je tak tak. Takze z tohoto hlediska jedine varianta 1. Na druhou stranu ta vsak tahle varianta neobslouzi severni cast (Piskove Doly) a pokud by bylo dano na nazoru plebsu, tak obyvatele teto casti urcite pro jednicku hlasovat nebudou. Ja to vyuziju minimalne, takze to neresim a smeju se predstave, jak mi tady po Horymirce za barakem drandi minibus.

Btw. minibus je nuda, vetsi vzruso byly Ikarusy, jak me v pate tride vozily z Horymirky na zakladku na Kosmonautu. To bylo. A nejlepsi byl "skok" na zpatecni ceste u Zabrezskeho hrbitova, to ta zadni cast dobre litala, byli jsme tam tenkrat jak v mixeru.


Edit: Jeste me tak napada, nebylo pri zadani na vymysleni techto tri linek nekde uvedeno, co vsechno ma byt obslouzeno? A kolik by bylo k dispozici vozu? Ze bych si zkusil pohrat s variantou 4.


(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia : Druhá souprava jest jistá. Teda pokud souprava ve které jsem dneska jel nebyla nějakou velmi zdařilou imitací .

V neděli jsem si udělal pěší tůru ze Zátiší až k porubské vozovně. Vzniklo z toho pár fotek, něco si nechávám pro jinou příležitost, ale že nejsem škrt, zde je pár odchozených fotek

 
 
 

 

A jeden bonus na závěr.
 
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:37:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: díky za opravu. Mám dneska nějak místo očí korále a teď se to projevilo dokonale.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2393
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viz upravený obrázek :

 

1 - táhlo pro odbrzdění brzdiče SAB WABCO
2 - závěska motoru Astra (Trio má úplně jinou)
3 - brzdič SAB WABCO, Trio má KNORR, Astra pro USA taky
4 - připojení kabelů kolejovek á la ČKD. Nevím jak Astry, ale Trio to má jinak.
5 - to by mě sakra zajímalo co to je. Sériové Astry to nemají.
6 - původní "astrácké" upevnění mazacích tyčinek. Moc se nepovedlo, na Triu se to udělalo jinak, to se taky moc nepovedlo, takže se to pak předělalo ještě úplně jinak.
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:44:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě Vtobola: s tou "klimou". Ta klima má svoji dá se říci nádrž, kam se voda, kterou to řidiči vypaří na hlavu dolévá.
vs 18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:49:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v tobola:kde se vezme voda?z vodovodniho radu.nebo se budou instalovaz vodni cerpadla po trati jak u parnich lokomotiv,ne
v kazde kabine je cca5l kanystr jako na ostrikovace a tim se voda dostava do hadru.akorat soudruzi zapomeli nainstalovat hadici na odvod vody z hadru.a tak se muze stat,uz se to i stalo,ze na tebe hadr vychlustne klidne 1l vody.
jinak by podle planu meli od uterka novocianci zacit jezdit cvicky z t6a5.
jinak se omlouvam za blud s tema wanama.ve vozovne si nemohli dovolit zapujcit 2 soupravy,tak dali skupinkam po sole.ale t6 budou soupravy,kvuli jizde na zadni pantograf
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:55:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: super! díky moc za rozbor astroidního podvozku. Hned jsme tady všeci chytřejší.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je rozdíl, když se namontuje hadr takto nebo takto? Pokud ano, jaký, resp. kde udělali soudruzi chybu? Schválně, které(-á) T3 to mají jako ta vlevo?

Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Luk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 20:53:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: "kde udělali soudruzi chybu?"
Nepřečetli si návod k instalaci
Velké "L", velké "U", velké "K" (systém to neumí)
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:03:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: to je holt ta pravá česká povaha. Nejprve to nějak zbastlím a pak si přečtu návod na použití. IMHO: pokud to má sání pro ventilátor vepředu, tak to v té "vylepšené verzi" instalace za jízdy silněji foukat nebude
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá a bude se s tím něco dělat nebo se to necha tak? Vždyť by to snad stačilo jen otočit, ne? A jezdí to v této variantě už přes rok... Mmch., ví alespoň vozovna(-y), že takový error má(-jí)?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins dík. Já jsem tou 2xW jel taky ale jen jednu zastávku a po ránu si vážně na čísla moc nevzpomínám.
Jo a při cestě doml mě tak napadlo vyhlásit štouso soutěž o dobrý pocit s heslem která tramvaj má nejlepší výzdobu nod ničitelů se spreji či fixy.
Ta 9xx dneska jako zadní vůz 17/3 (možná 987 ale vážně nevím) bylo to v soupravě s cemixem, byla docela děs.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
vinnetou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.90.77
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:01:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyjizdeji z porubske vozovny nejake T3 se starymi sedackami jako z vozovny z centra??pokud ano,jakych ev.c.??Diky moc
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4311
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vinnetou: V Porubě už žádné původní T3 nejsou.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:10:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj všem, jen se zeptám, co to bylo za linku ta a-95 jak se o ní zmínil Ostravák??Patrám v paměti, ale na nic jsem nepřišel
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4312
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Městská nemocnice - Oční klinika. Jízdní doba 2 minuty, docházková vzdálenost 5 minut, interval 15 minut.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jestli se nic nezměnilo, tak myslím, že s Cemixem 941 jezdí 921.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3534
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 23:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý týden jsem potkal kamion s evidenčním číslem z DP Ostrava. Jel přes Olomouc a měl naloženy 2 nové podvozky pro trio. Jel do DP Olomouc nebo někam jinam?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 00:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu to bylo minulý týden? Pokud to bylo teď v pondělí, pak to byly podvozky pro DP Olomouc (Trio ev.č.205).
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 00:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

astra podv.zapojení kolejovek u astry je řešeno taky jinak nežli na fotu,kolejovky jsou zap přímo do svorkovnice nna voze a to na voze(5) nebudou to čidla vypadá to jako kopexka a v ní jsou taženy jen čidla,jinak ostravský podvizek to není
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 06:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už i 807 má hadr... Kolik jich ještě zbývá namontovat, aby byl plán splněn?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 07:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
když je tady řeč o mokrých hadrech, má i 809??? Poslední dobou jsem ji neviděl.
nové stránky o mhd ostravě a jiných městech http://www.attostrava.ic.cz {http://www.vbusdp.ic.cz,http://www.vbusdp.ic.cz}

http://www.strategickehry.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 07:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VTOBOLA: NA KRUH.OBJEZDU V HRABUVCE ZDECHLO TRIO, JE TO TAM ZACPANY VSE JEZDI NA DUBINU
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 07:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: a není to náhodou tak, že Trio tam čeká na nájezd na posilovou d-17? Protože nevím, kam jinam by měly tramvaje z rondlu jezdit, než na Dubinu, nejedou-li od Dubiny...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 08:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola ten špion je takový nejaký.
v 7:30 trio na rondlu sice uz byt nema protoze 411 ma odjezd tak nejak 26
pokud chcipla nejak d-3/lichý kurz tak je to o necem jinem

pokud to bylo od dubiny mohla to byt 3/101 ci 12/409 (ale tam asi trio nebude co)

z opačné strany 12/410, nebo 3/102 ale tam taky asi trio nebude co

ona 411 ma odjezd skutečně ve 26 a je na ni opravdu trio

nic dalšího nízkopodlažního o čem by se dalo okolo 7:30 diskutovat asi nebude.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 13:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno od 7 do 8 hodin se nic nedělo. Žádné kolony, žádné chcíplé tramvaje, prostě normální provoz.

807 potvrzuji (dnes na d-3)

809 nemá hadr - asi ani nebude mít


(Příspěvek byl editován uživatelem 1313.)

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 13:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha tak to jsem nevěděl že to trio čaka na nějakou tramvaj,nikdy jsem tohle neviděl na tom kruhovem objezdu.

(Příspěvek byl editován uživatelem vtobola.)
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 13:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Jezdí se tak už docela dlouho, a to, že jsi tamtudy projížděl v inkriminovanou dobu poprvé od doby, co se tak jezdí, je jaksi Tvůj problém. A jedna stojící tramvaj má podle mě do zácpy daleko.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 13:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Trio tam nečeká na žádnou tramvaj, ale na svůj pravidelný odjezd. Tak jako jakákoliv jiná tramvaj, vyjíždějící na linku ze smyčky...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 14:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1014 má taky už hadr.

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 14:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další mokré hadry - T3R.P 976 (asi d-9), T3G 993 (d-13) a K2G 810 (d-5).

Po obědě se ulicemi prohánělo na zkušebních jízdách VarioLF 1322
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
VS18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:22:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ostravaku,i kdyz to nejsou tramvaje ktere pravidelne vyjitdeji,ale opravim te,nemas pravdu.2 tramvaje na porube jsou.CVICNA TRAMVAJ A 804
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 16:34:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji Martinsovo info, 1322 spatrena (s rozdelanym ridicim pultem cca 12:10 na Hranecniku smer NH a priblizne o pul hodiny pozdeji na ceste zpatky.
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 18:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat, do jaké vozovny půjde po zkouškách 1322, jestli d poruby a nebo na křivou???
nové stránky o mhd ostravě a jiných městech http://www.attostrava.ic.cz {http://www.vbusdp.ic.cz,http://www.vbusdp.ic.cz}

http://www.strategickehry.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 18:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino18: na Křivou předpokládám

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 19:13:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja myslim ze take na krivou,ale melo by to byt jedno z poslednich,potom zase poruba.
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 19:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: jak to myslíš, že se nebudou dlouho dávat wany na křivou???
nové stránky o mhd ostravě a jiných městech http://www.attostrava.ic.cz {http://www.vbusdp.ic.cz,http://www.vbusdp.ic.cz}

http://www.strategickehry.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U18: no, aby se rovnoměrně rozložily NP vozy po všech linkách a jedna vozovna nemusela tahat kursy druhé...
A pár po sobě jdoucích čísel...
 
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:10:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle me je to jedno,kde wany soupnou,ale myslim ze pod strechou jim bude lip.podle mych skusenosti se poruba zbavuje TV8 a myslim ze nadale bude,ono ostatne na krive jim je lip.a ty varia na krivou sli jen proto aby se urcitym lidem zalepily usta.ale je to muj nazor,takze to neberte jako samozrejmost.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...v Porubě jim bude líp...

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakou výzbroj mají tram T3SUCS?

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3SUCS měly vždycky TR37, vždyť jsou odvozeny z T3CS, resp. z T3SU a nejsou nijak modernizovány, pouze se jedná o "sovětskou úpravu".
www.mestskadoprava.net
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: už sem to pochopil
nové stránky o mhd ostravě a jiných městech http://www.attostrava.ic.cz {http://www.vbusdp.ic.cz,http://www.vbusdp.ic.cz}

http://www.strategickehry.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton - ještě k těm klimatizacím:

levá fotka - namontováno špatně
pravá fotka - namontováno dobře

důvod: klimatizace tohoto typu je určena speciálně pro traktory a obytné přívěsy a podobná stojící nebo pomalu se pohybující zejména pracovní vozidla. Při "logickém", ale špatném předpokladu, že čím jednodušší bude nasávání zepředu, tím líp to bude chladit za jízdy, dojde k tomu, že jednotka se paradoxně "zadusí". Ona funguje dost pofidérně i při správné montáži, takže se to vylepšovalo instalací "trychtýřků" orientovaných po směru jízdy , za kterými se tvoří "stojatý" vzduch a ten je nasáván.
Opačně namontovaná klima trav-l-cool běhá i na tuším čtyřech brněnských vozech 14Tr, než se přišlo na to, že je to fakt na hovnes. Korunu tomu nasadili v Bratislavě, kde tu klimatizaci namontovali opačně i s těmi trychtýřky a pak se divili, proč to za jízdy ale laurt nechladí a ještě to zbytečně řve.
Otočit to už po instalaci není tak einfach, správně by totiž měla být spodní část klimatizace zatěsněna ke střeše, jinak do vozu zatéká, což už jsem osobně několikrát řešil po našich husovických montageexpertech.
Podle mého interního názoru je ale stejně celá tahle klimatizace na prd a je lepší si zapnout obyčejnej ventilátorek.
Bára!
KLM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.198.133
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 23:23:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: tak to máš absolutní pravdu protože nad kompresorové chlazení co do účinnosti prostě není. Ovšem co se týká kompresoru tak ten zase není tak skvělý pro MHD dopravní prostředky..prostě nemá rád zastavení se při přejíždění děličů ap. protože rozběh proti kondenzačnímu tlaku. Následně zpravidla dojde ke spálení vinutí motorkompresoru protože nezaúčinkuje ochrana kompresoru. Prostě je to lepší než obyč ventilátor, ale oproti klasické kompresorové klimě je to odolnější. otázka je co je pro DPO lepší-měnit co měsíc motorkompresor nebo mít relativně spolehlivý a funkční ochlazovač typu mokrý hadr. na první pohled i ekonomicky vítězí mokrý hadr, protože výměna kompresoru=cca 6.000kč a více
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 07:06:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381: Dík

Nastupte prosím, máme společnou cestu.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 13:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trojwanu si dneska půjčili kroužkaři. Byli přistiženi
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 14:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Už jsem se bál, že to sem nikdo nenapíše. Zde je pár fotek z netajných míst:
 
 
 
 

Haki, pokud nesouhlasíš s uveřejněním, napiš mi a klidně to smažu.

(Příspěvek byl editován uživatelem koďas.)

(Příspěvek byl editován uživatelem koďas.)
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz


ICQ: 250-125-762
Mail: Pod jménem (pro ty, kteří neví, co to je, tak když kliknou na moje jméno, tak se dostanou do psaní emailu na Outlook
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4313
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: Zase nechápu tvou poslední větu. Co je proboha na takové jízdě tajného. Trojwana se přece pohybovala po veřejně přístupných místech.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře, pokud chceš, tak to smažu, ještě to jde.
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz


ICQ: 250-125-762
Mail: Pod jménem (pro ty, kteří neví, co to je, tak když kliknou na moje jméno, tak se dostanou do psaní emailu na Outlook
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4314
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ale nic smazat nechci a pokud vidím dobře, tak tady Haki nic nenapsal.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byl vzkaz pro Hakiho na celý příspěvek. U tebe jsem myslel tu větu. Příště to udělám malým písmem, ať to není tak nápadné. Jinak, jak píšeš, že jsme jeli po veřejných místech tak to není úplně pravda, byli jsme i jinde (tam ale nesmíš).
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz


ICQ: 250-125-762
Mail: Pod jménem (pro ty, kteří neví, co to je, tak když kliknou na moje jméno, tak se dostanou do psaní emailu na Outlook
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaktože ostravák tam nesmí a koďas jo? Co je třeba udělat k tomu, aby tam mohl i ten co tam jít chce?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4315
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 15:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: To je samozřejmě logické, že jste byli i jinde. Mě šlo jen o ty tvé fotky.
Mirda: Musíš být členem KPMHD, aby tě vzali s sebou.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace