K-report
 

Archiv do 06.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 06.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GAKON NAD V USEKU VOZOVNA - VRESINSKA. PRITOM TRAM JEZDI TAM I ZPATKY, ALE JAKO SLUZEBNI JIZDA, TAK NEVIM, CO SE DEJE. 17:50
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, o víkendu a následujícím týdnu má pršet a pršet. To zase bude výluka... To se bude "pěkně" montýrovat smyčka...

A už uvažujete, kdy se udělá sešlost na CZRailDays? Ať můžu plánovat volno... Dííík.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4422
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ještě to naplánováno není no, tak se nějak musíme domluvit. Doufám, že o víkendu to až tak hrozné nebude. Bude přece DOD.

(Příspěvek byl editován uživatelem ostravák.)
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu před polednem poveze Barborka svatebčany a dokonce i na smyčce v Zábřehu v ní by měl proběhnout svatební obřad.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:48:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na vresinske vykolejila souprava.proto bylo vse odkloneno na vozovnu.ja jsem si nevsiml ze by neco z vresinske jezdilo.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

haki: a nevíš v kolik hodin asi dorazí na smyčku Zábřeh?



jo a ještě sem se chtěl zeptat. mezi zastávkami Důl Jindřich - Plynárny vede mezi trolejemi nějaký drát co to je za drát?
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:16:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

votobola:srat drat,tak to je perlicka jak svina
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs: překlep to je umne normálka ja udělám z nějakého slova úplně jiné slovo
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 21:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dorazí asi kolem poledne. Ten "drát" je ZESILOVACÍ VEDENÍ. To znamená, že je potřeba zvětšit průměr troleje z důvodu větších proudů a současné napájecí vedení, které je v zemi, již nestačí. Než kopat do země a pokládat další kabel, natáhne se "drát".
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 21:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vs18: Jak jsme jeli NAD z vozovny, tak z Vřesinské právě jel sólo vůz s označením služební jízda... a sotva jsem vystoupil (Areál VŠB), tak jela na opačnou stranu další služebka. Hmm, možná právě končila ta neplánovaná výluka.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera šťouchanec na Vítkovické mezi Dr. Malého a Nám. Republiky. Kolem 14:15 jsem tama projížděl, na místě už bylo jenom auto, na Výstavišti stála na koleji ze smyčky směr NH odstavená tuším 782. Viděl bych to na klasiku - odbočujeme vlevo nebo vjíždíme na koleje z jiného důvodu a nekoukáme do zpětného zrcátka.

A proč to tu píšu až dnes? Správně, skleróza.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 07:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zajímavá výluka: 12-13.5. se budou otáčet i s cestujícími d-2, d-3 a d-19 na trojúhelníku Hulvácká. důvod: navařování srdcovek v křižovatce Ruská x Závodní.

Například: d-2 do Výškovic neprojede křižovatkou rovně a tak odbočí vpravo přes Palkovského, na Hulvácké se otočí a po d-7 odjede do Výškovic.
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1468
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 07:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ehm, to je docela sado, ne? Nechci vidět ty zmatené cestující... Ale jinak
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 08:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton, raději pár zmatených cestujících než zbytečně přestupy, zavedení NAD, km navíc a i v tomto případě by cestující byli zmateni. Vždy volíme cestu nejmenšího odporu. Navíc v tomto případě i velmi ekonomického. Ne nadarmo se o Ostravě psalo že má nejkreativnější výluky MHD v republice.
www.helax.cz dance music radio
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 08:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Denny: jj kreativní výluky to určitě, míra kreativnosti by se dala vypočítat jako množství šotoušů s foťákem :-)
Otázkou je (jelikož tyto srandičky na trojúhelníku přibývají) zdali by se nemělo začít uvažovat nad nějakým hlášením pro cestující (až se bude zase nahrávat ať se to zrealizuje) něco ve stylu "Tento spoj jede $duvod manipulačně přes $pole_zastavek[] a dále pokračuje ve své trase, nevystupujte prosím." Jelikož jestli to bude stát na Palkovského tak všichni vyskáčou ven a následně naskáčou zpátky, prakticky nikdy o nic nejde jenže informovaný cestující snad nepůsobí tak velké problémy. Jak byla teď výluka přes vozovnu, tak jedna paní skoro až hystericky vyváděla, že ten spoj jede jinam a že tam už nemá být a opravdu nemít kočárek tak bych věřil tomu že by se proplazila oknem a vyskočila dřív než jsme dojeli k vrátnici, naštěstí ji nějaký týpek uklidnil slovy ve stylu "vidíš tu bandu těch lidí s foťáky, to určitě pojede dál" pak už se paní uklidnila a byla překvapivě zklamaná ,že jí spoj nezastavil na Horní bráně když to tam má přece domů blíž než ze 17.listopadu.

PS: ha 1400příspěvků, ještě 200 a vyletím z hezkých tramvajových čísel
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4423
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Škoda jen, že se teď tolik výluk nahromadilo na příští dva týdny. Teď Interspar, pak Ruská a nějaké trolejbusy a za týden ještě d-1. Zase bude NAD v trase Kolonie Jeremenko - Hl.n.? Že Vás tam někdo uplatil, abych se neučil na maturu.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: na Palkovského to bude stát vždy až po otočení na trojúhelníku tedy poprvé Palkovského projede, otočí se a pak odbaví lidi. O hlášení uvažujeme.
www.helax.cz dance music radio
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: pokud vím tak d-1 bude mít výluku Dřevoprodej - Kolonie Jeremenko, tedy bez NAD a pojede jen přes JubKolonii. Jinak je fakt že výluk nás čeká poměrně hodně.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4424
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak dík. To na netu ještě nebylo specifikováno.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:51:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ta vcerejsi stastna na vresinske byla 1130.ma trochu ohnutou plentu vzadu a trochu pochroumane el.sprahylko..a dnes se nam stretla cyklotramvaj s gumokolem na dr maleho smer vitkovice.nevim jak dopadl ciklous,videl jsem jenom zdravou prdel na nadr.vitk. ale ten gumokol docela masakr.slisovany cely predek.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 09:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že je 1015 chvilku po prohlídce...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 16:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno cestou do školy jsem u vysokých pecí 1015 v čele rozjíždějící se kolony viděl z protijedoucí soupravy a než jsem se tu dočetl, že právě ona byla účastníkem nehody, myslel jsem, že už to byla některá před ní. Takže asi nic vážného, ikdyž jak jsem pak viděl ten gumokol, ...
A to byl už druhý za posledních 48 hodin na jednom fleku
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 18:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám dodělávka Spáru blíží (jen nevím, proč odklon bude tak dlouho, když už je tam toho tolik nasázeného - žeby se nejelo na více, než 1 směnu?):
 
 
 


A setkání wan - 1315+1314 na d-7 a 1322+1318 na d-17. Mmch., když byl odpor spojovat 1311(12) a "šplouchavé" wany, nevadí křivákům, že 1322 má jiné přechody do NP části, než 1318?
 
...a večer, samozřejmě, vše na webu
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 19:00:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ciklous vypada dobre.ma jen trochu podrenou pravou predni plentu a svetlomet to taky ustal.trocha barvy a je to v poho.ale to auto vypadalo tak ze jsem myslel ze cyklous bude bez cela.no zazraky se deji i v dpo kupodivu.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jak vidím těch nehod přibýva
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak náhodou:
http://bailando.nova.cz/html_image/?img=7970#
nejsou to ty skořepinové sedačky ze starých T3? Jak vidím tak Nova šetří.
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313: máš pravdu že to vypadá jako sedačky T3, ale nejsou to. To by měla Nova ostudu
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Stránky o strategických hrách STRATEGICKÉ HRY
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4426
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vy si jako myslíte, že se tento typ sedaček vyráběl pouze pro tramvaje? Navíc hala nepatří Nově.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blbej dotaz: Garáže Poruba (autobusy) je u Vozovny Poruba nebo při objektu Dílny dopravního podniku Ostrava, Martinov?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Vozovny Poruba...
Sedačky obdobného vzhledu nabízí i IKEA...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Takový dotaz od autobusáka bych nečekal
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Já a autobusák? hohoho Akorát jsem se kdysi zajímal o Hranec, o Porubu nikoli. Navíc autobusy už mě nějak přestaly bavit a už je mi celkem jedno, kde zrovna jezdí 7603 nebo 7619
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: jejda. To bylo myšleno jako vtip, a nejčastěji (skoro vždy) jsem se s nimi setkal v tramvaji.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4428
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 21:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313: Jo už vím. Hold, když si to nechávám všechno posílat na mail, tak se mi tam ty smajlíky nezobrazují. Ospravedlňujem sa.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 23:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem již vyzkoušel novou výhybku na Sparu.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 23:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se těším až vyzkouším průjezd vozem po této nové koleji.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 08:16:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak, v Porubě je málo místa?

Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 11:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte někdo, kdy bude den otevřených dveří ve vozovnách tramvají nebo ústředních dílnách?
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 13:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikdyž nebylo hezké počasí a DOD na provozovnách tramvají, tak alespoň jednu fotku tramvají vyfocenou z garáží Poruba.
 
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na D-7 1601
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja teda videl 1601 na d-17-vyluka...
Jo a u telek. skoly zdechlo Trio tusim ze 1253 a bylo odtlaceno do vozovny Poruba vozem 1312...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na d-4 byla 1301+301, oproti brněnským vlekům, zvláště okolo svinovských mostů (ve vyšších rychlostech) vynikající svezení (tišší).
302 je údajně odstavena po vykolejení v nějaké vozovně.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne po vykolejení a ne v nějaké vozovně. Z důvodu opakujících se závad stojí "doma".
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden řidič povídal... Proto radši píšu "údajně".
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Já ji taky viděl na d-17
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,

tak pár fotek ze dneška, v Porubě na šesté koleji bylo dneska vůbec nějak rušno a na d-1 v poslední době - naštěstí - místo Astry Kachna:

 
 
 
 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem tommas.)
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: ano, d-17... Na Spáru se - dle předpokladu - nijak horečnatě nepracuje, jinak by ta výluka mohla skončit zítra. Ale je otázkou, co je dražší - delší výluka nebo "rychlejší" práce (vícesměnná)...
(fotky - jak jinak - na webu)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 22:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

barborka 20:50 u Elektry
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 07:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno ve skutečnosti hnusné dešťové ráno,
Po skončení výluky a zprovoznění Intersparu budou zde končit všechny linky? nebo od vydání "dalšího" JŘ? Díky
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1478
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 09:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekapitulace tohoto týdne
Řidičům/řidičkám otrnulo (záměrně neuvádím kdy, kde, kdo):
> Při příjezdu ke křižovatce, ještě dříve, než přejel/a sáňky a nastavil/a si směr, padlo Stůj. To však není problém, projet se to dá. O to více mě překvapilo, že ne nijakou rozumnou rychlostí, ale 39-42 km/h proti hrotům.

> Odjezd ze zastávky byl ve znamení čtení sms. Samozřejmě asi bylo nutno rychle odpovědět. Netušil jsem, že lze výhybku nastavit, aniž bych spustil oči z psaní sms. A sms byla dopsána až dojezdem do další zastávky. Nebo možná tím, že se poslední cca 1-3 metry brzdilo na magnety - před námi již něco stálo...

> Revizoři jsou pečliví. Ale ne ke všem. Jedu tramvají, přistoupí bezdomovci v počtu 2 ks (byli cítit i proti větru). O zastávku dále přistoupili revizoři. Prošli celou tramvaj, každého zkontrolovali, vypsali 2 pokuty, ale bezdomovcům se vyhli obloukem. Žádná kontrola, žádný vykázání z přepravy. Když jsem chtěl znát důvod, proč je nekontrolovali ani nijak nezakročili proti osobám, které zjevně porušují přepravní podmínky, bylo mi odpovězeno, ať se znova prokáži platným jízdním dokladem (což jsem chápal jako např. vstupní podmínku pro jakoukoliv komunikaci). Udělal jsem tak a pak znova žádal odpověď. Odsekl mi, že mi do toho nic není. Tak jsem prozměnu já požadoval, ať se mi nějak "identifikuje", že bych rád na něj napsal stížnost. A holt na "bezejmenného" revizora se dá docela těžko cokoli napsat, že... Ukázal mi sice odznak, ale tak šikovně, že jsem z něj viděl jeho palec a obvodový ovál placky.

> Situace poslední: po nástupu do vozidla jsem pochopil, že nás svou přítomností poctili - světe div se - bezdomovci. Ožralí a smradlaví. V počtu 3 ks. Tak jsem se probojoval do přední části vozidla (kde to - z mi nezámého důvodu - zapáchalo jak v pavilonu opic) a oznámil řidiči, že tam má osoby - zcela evidentně - porušující přepravní podmínky. Ať je tak laskav a vyloučí je z přepravy (v souladu s p.p.). Odpovědí mi bylo cosi, že jako bere na vědomí. Nic více. Zatáhl okénko, raději se i zamkl a pokračovali jsme v jízdě.

Tímto nechci útočit na slušnou většinu, která se (alespoň doufám) těchto excesů nedopouští, ale poukázat, že je tu cosi, co se jako slušný přístup k cestujícím nazvat nedá. Příští neděli napíši obdobný souhrn a budu-li těmito problémisty "donucen" jej napsat ještě o týden později, tak následující udání (nazvěte si to, jak chcete), již budou adresná a na patřičná místa - nikoliv tady.

Zároveň se domnívám, že by zdejší MHD velice prospělo, kdyby zdejší diskutující nad 18 let, sebrali odvahu a v případě, že se ve vozidle setkají s cestujícím, který evidentně posušuje přepravní podmínky (bezdomovci apod.), nahlásil tuto skutečnost řidiči vozidla a vyžadoval od něj nápravu. A pokud řidič nebude ochoten jednat, tak jej nahlásil "patřičným místům". Domnívám se, že pokud tento tlak bude vyvíjen soustavně po dobu cca 1-2 měsíců, jednoznačně se odrazí v kvalitě přepravy (resp. nepřítomností bezdomovců v tramvajích - a že jich letos přibylo, což?)...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 09:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: A je smutné, že to musíme řešit my (vy) a ne DP. Prostě chybí disciplína.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové hezké ráno budu trošičku přilévat olej do honě ne že mě budete hned kamenovat

add revize:
Revize vyplňuje něco jako výkaz takže lze napsat stížnost i bez identifikace mě se to stalo napsal jsem stížnost na chování revize bez identifikace revizora ale vypsal jsem kurs, čas, místo a prošlo to.

add vykázání z přepravy
Řidič kursu 48/xxx vykáže v pěkné díře opilce z přepravy (Balkán) v nočních hodinách. Ten tedy po strkanici opustí vozidlo, jenže kde se vzal tu se vzal kurs 36/xxx a řidič tohoto kursu tohoto člověka odbavil, ten si za odměnu ve vozidle linky ZAPÁLIL na moji intervenci jako jestli to myslí vážně a jestli by tedy řidič mohl zakročit mi bylo řečeno se s ním mám být nebo co?
a hřebáček do rakve na svinově nám málem spadl pod kola.

Situace s mobilem odpovídá situaci jež jsem slyšel.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:23:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A NORTONE A CO SI JAKO MYSLIS ZE TEN RIDIC JAKO S TIM SMRDICIM HNOJEM UDELA?HMM?A TED SE OMLOUVAM ZA SLOVA:POSLE HO SLUSNE DO VEN A ON HO POSLE DO RODIDEL,A NIKDO Z TRAMVAJE SE HO NEZASTANE A JESTE SE MU KAZDY VYSMEJE A KAZDY SE ZASTANE JESTE TOHO BEZDOMOVCE,ZE JE TO JENOM CLOVEK.PROC TY SI HO NEVYHODIL,KDYZ EVIDENTNE SMRDEL JENOM TOBE A JENOM TOBE TAM VADIL,PROTOZE JENOM TY JEDINNY SIS SEL STEZOVAT,HMMMM?TY NA TO MAS STEJNE PRAVO JAKO TEN RIDIC,TAK PROC SI NIC NEUDELAL?POVEZ.2 MOZNOSTI JE ABY RIDIC ZASTAVIL VOZIDLO A PRIVOLAL POLICII,COZ ZNAMENA ZPOZDENI,ZKRACENI PAUZY,VELKY KRIK OD CESTUJICICH A STEJNE NAKONEC ZJISTIS,ZE TAM TEN BEZDOMOVEC NIKOMU NEVADI.JO,NAJDOU SE GENERALOVE CO JSOU CHYTRI JAK VYSTOUPI,ALE V TRAMVAJI ANI SLOVO.
JAKO CESTUJICI MAS PRAVO SI STEZOVAT VLASTNE NA COKOLIV,ALE ZACINAM MIT POCIT,ZE TY TY CHYBY ZACINAS SCHVALNE VYHLEDAVAT A MAM POCIT,ZE TI TO ZACINA DELAT DOBRE.CHTEL BYCH TE NEKDY NAVSTIVIT V TVOJI PRACI CI SKOLE A PRESVEDCIT SE ZDA TY DELAS VSE 100% PODLE SMERNIC,NARIZENI ATD.
A 1313 TY ABY SES NEPRIDAL,I KDYZ NA TO NEMAS VLASTNI NAZOR.CO TY MUSIS NEKDE V DOPRAVE RESIT.SPAMATUJ SE.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: já-jak jsem již dříve psal-svou práci musím odvádět na 100%, jinak bych riskoval kriminál. Kdo chce, najde si, oč jde. Když je to ostatním jedno, tak mi ne... "co si jako myslis,ze ten ridic..." - že třeba udělá to, co mu umožňuje přepravní řád. A buď si jist, že cestující mu poděkují, když je zbaví takového živlu. Mmch., pokud se včera při úklidu jedné Astry z d-12 někdo divil, z čeho jsou červenočerné fleky na podlaze v NP článku, tak mají původce v dalším bezdomovci...
Chyby nevyhledávám, jen cca hodinu denně trávím v MHD, dopravujíce se do práce, po úřadech, na nákupy apod.
Zbytek nekomentuji, nechápu, co píšeš.

Pro všechny: není mým cílem "ušetřit" peníze DPO tím, že to strhnou řidičům z odměn, ale donutit některé, kteří si šichtu jen odkroutí, aníž by je cokoli zajímalo (viz. výše), aby se chovali tak, jak mají.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: Je krásné vidět, že ti funguje CapsLock, ale taky by neškodilo se trošku krotit. Tím spíš v případě, že nevím o tom, že by měl cestující právo vyloučit jiného cestujícího z přepravy...
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton:Souhlasím s Vaším posledním příspěvkem, zažil jsem situaci, kdy si na Mírovém náměstí přisedli do tramvaje 2 velmi nedůvěryhodné a nevábně osoby, řidič za nimi došel, navzájem se seřvali, vyloučil je z přepravy, pomohla až výhružka zavolání městské policie a intervence tramvajáka z další tramvaje, myslím, že se takový jedinci nutně mají vyloučit z přepravy i za použití městkské policie, takový přístup můžeme považovat za správný. Je třeba nastavit tvrdý metr, řád byl vždy potřeba i v demokratické společnosti. Kde řád a vychování chybí, tam jde společnost nechci říct kam, stačili mi náslechové hodiny na jistých školách v Ostravě, kam jsem již naštěstí nemusel na praxi.
vs18: Haha prý že nikomu nevadí, spíš se lidi nechcou s ním dostat do konfliktu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Student_v_ov.)
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norotne pokusme se chvíli dohadovat jestli ti to nevadí:
první věc která mě napadá: Kolikrát v životě si se stkal s tím, že papír snese všechno?
druhá: dá se s tím něco dělat? neskončí to jako boj s větrnými mlýny?
třetí: není třeba první udělat něco pro to, aby řidič měl respekt, třeba se nebát zavolat dispečink a ty policisty s revizí do vozidla si třeba vyžádat pokud to jde.
Třetí: ikdyž se najdou lidé co by řidiči pomohli (v tomhle nesouhlasím s VS18 myslím, že cestujicím by takové jednání ukázalo, že ještě není svět zcela lhostjný, proto by stálo za to takovým lidem děkovat)Pravda za to si chleba nekoupí ale víc dělat nemůžeme. Tím dohadováním opravdu zapříčiní sekeru a v noční přepravě sekera je věcí nepříjemnou.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: dle drážního zákona nesmíš vyloučit z přeoravy žádného cestujicího pokud má platný jízdní doklad a vyloučít z přepravy smí jen osoba k tomu pověřená, tedy ve službě a v uniformě nebo porkazujicí se odznakem a průkazem revize.

(Příspěvek byl editován uživatelem silesia.)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:54:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a proc by nemel,je to verejne misto,obtezuje me a tak mam pravo zavolat MP,jako kazdy clovek.
norton:kdo komu podekuje,ja jsem 2 krat vyhazoval bezdaky na NH,a ceho jsem se dockal,sichtaci me servali o co mi kur.. jde,vsak jenom sedi a nic nedelaji.to same na hlavnim nadr,a jeste mi za to pristali 2 lahve od piva ve voze.a to nemluvim co se stane kdyz si neco takoveho dovolis v so nebo ne spojich ze stodolni,tak te parchanti vyhodi misto tech smradochu.
no ale nechcu se s tebou hadat asi o tomto problemu vis lip.ja tomu nerozumim.ja ttravim dene v MHD-tramvaji 7-12hodin denne jako ridic,tak o tom nic nevim.a to si myslim ze jsem slusny ridic a a delam vse proto byt nim.
ale v jednom s tebou souhlasi,s tim sms kovanim to prehnal.to se obkecat neda.
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 10:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: To nemyslíte vážně: "PROC TY SI HO NEVYHODIL...TY NA TO MAS STEJNE PRAVO JAKO TEN RIDIC". To už můžu rovnou nosit bouchačku. Případně mě s nohou v sádře vymlátí čaganem z vozu důchodce, protože je starší a já ho mám pustit sednout (jak visí na cedulce)?
Jednou je řidič zástupce firmy, se kterou já jsem koupí a označením jízdenky uzavřel smlouvu o přepravě za podmínek daných Přepravním řádem. A pokud je jedna strana neplní, má právo ta druhá se splnění dožadovat. Neříkám, že má jít řidič právo vymáhat osobně, ale z pár návštěv OV vím, že např. na zavolání revizorů čeká policie skoro už v následující zastávce. Vámi popsané řešení by vedlo nejspíš k přesunu kriminality v MHD z oblasti krádeží do oblasti násilí, úbytku platících cestujících, snižování počtu spojů, dalšímu úbytku cestujících....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace