K-report
 

Archiv do 01.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 01.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:37:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta nehoda se stala nad zastavkou vozovna,tam jak je ten byvaly prechod.je tam ta konexacka autobusova zastavka.je to zajimave ze to prezila,bo i dispeceri mluvily o smrtaku.ale je pravda,ze kdyz jsem tam projizdel na vresinskou,po krvi a vnitrnostech ani vidu ani slecu.takze to bylo asi fakt jenom srazeni.a u domova sester mi malem matka strcila svoji dceru po vuz.to jsem byl 2 souprava co projela po zruseni odklonu.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4463
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem něco o tom, že to přežila kvůli tomu, že byla malého vzrůstu, tak možná proto.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:56:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to se spis jedna o hoooodne velkou nahodu,protoze ac to zak vypada,tak po vozem je opravdu malo mista.holt se podruhe narodila.ale na tom miste je to na denim poradku take soky s kastanama.hlavne jak bezi na ostruvek po te vyslapane cesticce v trave.tam bych ten prechod bez prechodu uplne zrusil.
E.C.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.135.28
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:59:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

paní (70-80let) to přežila,měla jen rozbitou hlavu a šok,vytáhli ji až po rozpojení dvojčete a všichni byli mile překvapeni,když zjistili,že žije... Stáli nad ní všichni andělé strážní :-)
E.C.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.135.28
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:01:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přechody bych nerušila,ale myslím,že by stačilo na těch nejvíce kolizních,dát chodcům do úrovně očí křiklavou tabulku: Pozor tramvaj!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4464
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to by podle mě nepomohlo. Lidi totiž nečtou.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je v tom, že pokud by se začalo na daném místě do přechodu zasahovat, musel by být zrušen, nesplnil by poté normy.
Jde o šířku a délku prostoru na stání chodců mezi cestou a kolejema. Jinak by stačilo udělat takovou šikanu, jak na Třebovické, resp. jinde s kličkováním mezi zábradlími (a pak už by si i té cedulky všimli). Pokud by ale měl přechod normy splňovat, musela by se odsunout vozovka (širší dělící plocha) a to stojí moc $$ a PČR by řvala, že by se autům dělala myška...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Leviathan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ten přechod byl udělán (nějaký rok) zpátky projekt, který ale nebyl realizován ;-)
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 22:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Babička byla opravdu drobná, srazilo ji to čistě do kolejiště mezi kolejnice, souprava se zastavila přibližně tak, že babka ležela někde mezi druhými a třetími dveřmi prvního vozu, čili pod druhým podvozkem. Nemluvila, ale nebylo na ni patrné žádné zranění. Řidič z toho byl hotový. Došlo k rozpojení obou vozů soupravy, jiná řidička pak s prvním vozem velmi pomalu podle pokynů dispečerů popojela o pár metrů dopředu a bábinku relativně pohodlně vyndali. Měla z prdele kliku.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 09:20:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to mela a totalne ridici skazila zivot,z toho se nikdy nedostane,uz na vzdy to zustane v nem.tu babku bych z nemocnice poslal rovnou do kriminalu.
jo a prechod tam je jen pres vozovku,pres koleje uz ne.a ten prostor pro chodce tam taky neni nijak velky,fakt akorat na zruseni.stejne je o par metru dal dalsi a ten je spojen primo s tram zastavkou.a na vozovne je svetelny prechod.takze nevydim problem.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 10:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový přírůstek na Křivé nebo se jen něco vrací z opravy?

Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
T2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.33.10
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:23:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj dneska nam to ukazoval instruktor prezila to jen diky tomu ze byla mala byt prej o par centimetru vetsi tak ji to roztrha
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: je tam ta konexacka autobusova zastavka
a a- 46 je zrušená?

Já bych to tak nepaušalizoval, že tam lidi nedávají pozor a přednost tramvaji. Já tam chodím každé ráno přes ten přechod a vím, že má tramvaj přednost a dávám si dobrý pozor. Kumšt už je přejít ty dva pruhy s autama. Prostoru je tam fakt málo. Kolikrát, když mě auta pouští a jede z vrchu tramvaj, tak má člověk strach aby zastavil akorát. Jít musí, protože se auta už rozjíždějí. Navíc za ty dva roky při každodenním přecházení jsem tam asi dvakrát málem vlez taky. Jen jsem se na vteřinku zamyslel. Je to tam o hubu a skoro bych se za to zrušení i přimluvil.
Ta cestička je bez komentáře.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním, že mě do reality vrátil zvonek od tramvaje. Ne nadrsno na poslední chvíli, ale řidič asi viděl, že čumím jinam, tak asi 50 metrů před přechodem zazvonil. Ale to přechází je tam vyloženě pro bystré. Člověk tam sleduje dost věcí najednou, aby neskončil pod autem nebo pod tramvají, že se to fakt někdy skoro nedá
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 22:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co říkáte na nová modrá trička? Mně osobně se líbí víc, než ta bílá.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 23:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne paní zemřela. .... Nechci být v kůži řidiče, takový blbý pocit.

Dnes proběhla kolaudace smyčky SPAR, už tam svítí výhybky a všechny koleje jsou sjízdné.
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 00:11:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj všem, to bych také nechtěl být, řidiče tramvají obdivuju, ale co se týká řidičů autobusů, noo.., nebudu to radši rozvádět, ale někteří by se měly nad sebou zamyslet jak jezdí
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 08:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ještě čerstvé novinky z provozu. Zhruba v 7:30 spatřena na Mariánském náměstí 1401 na zkušebce z Martinova směr Náměstí Republiky. Asi dvě minuty po ní na cvičkách souprava 1311+1312.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se tak takovouto rychlostí vyráběly reko vozidel (čekání "vláčku" 1401, 13XX, 15XX na Sokolovské a následný rozjezd, jak šly zelené)...


Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steavee: Máš pravdu, někdy mám pocit, že řidič ani neví, že veze lidi. V takovém množství řidičů se vždycky najde nějaká černá ovce, ale zase si myslím, že to jsou spíše výjimky a těch lepších je mnohem více.
Toofii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 12:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hi,

Is this an Webcam ?
Anyone has the link for me?

Bye
Toofii
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 12:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yes, this is webcam, to be found on Ovanet -

http://kamery.ovanet.cz/

There are many webcams in Ostrava, you have to choose by clicking on the map.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Toofii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 12:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Perfect

Thank you
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 19:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jen trapne foto,ale nova reklama na astre 1211..(na mistrostvi v atletice ci co v Ostrave)
 
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.48.136
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:04:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co já vím, tak na přelomu června a července bude v Ostravě Mistrovství světa Juniorů v atletice. Účastníci budou bydlet na Kolejích Poruba. Nevím jistě, zda též na budově C, kde bydlím já. Každopádně vedení kolejí urychleně shání šerifa pro budovu D. Na budově C budu o zítřka některé povinnosti šerifa zastávat já, dosavadní šerif Jan Vozihnoj z Doloplaz dnes státnicoval.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 21:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch., proč se nenechaly na wanách/dvojwanách/trojwanách stejné "šplouchavé" nátěry? Vypadá to, jakoby levá ruka nevěděla, co dělá pravá...
Na d-9 dnes byla "kovbojka"
 
 

A kdepak zůstal druhý vůz ze soupravy? Už jde pod autogen?
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 21:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: to snad ne pokud se nepletu tak druhý vůz soupravy 770 je 782 a tu považuju za jednu z nejlepších křiváckých sedmistovek (spolu s 774,789 a 799).

Jinak všude spousta autoškol, včera jsem viděl 3 dneska taky asi 3 to se otevřel nový kurz? Nebo je to ještě ten ze začátku roku?
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 21:52:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to novy kurz,7 lidi pro porubu.
Bahno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 21:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to tu asi bylo, ale ať sem hledal sebelíp v archivu jsem to nenašel. Zajímalo by mě, jestli vyrostou na přebudované Hornopolní/Českobratrské nové trolejbusové zastávky. Jedna se rýsuje u konzervatoře ve směru Fifejdy, tam jsou už obrubníky. No a dneska jsem si všiml že u křižovatky Hornopolní/Varenská před pojišťovnou Generali se rýsuje odbočení z cesty, tak akorát v délce zastávky, zatím ale bez obrubníků.

Máte někdo konkrétní informace, nebo odkaz na mapu či plán po zhotovení? Na mmo.cz jsem to nenašel.

Díky
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 22:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bahno: Co já vím, tak po dokončení by měla být zastávka, která nahradí dnešní zastávku "Zimní stadion" pro všechny linky mířící přes most do centra, mezi dnešní křižovatkou Varenská x Hornopolní a novým mostem. Viděl jsem kdysi kdesi mapy celé té stavby, ale už nevím kde.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď po městě jezdí jako služební jízda 1513.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1435
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Semolina: ale z Křivé vyjela jako zkušební jízda :-)
Buhvi co se tam zkouší za vylepšení nebo snad nějaká oprava?
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 09:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno jsem poprvé za posledních 6let viděl na kusé koleji na Hlučínské tramvaj, domnívám se že je to 1214
 

No a na trati se teďka promenáduje 1401/II
Kudma a kam jela si domyslíte z fotek. Omluvte prosím mobilní kvalitu fotografií.
 
 
 
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 09:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Václav Š David: jo to je ono,to bylo neco s juniory,ono je to napsane na tom strednim clanku ale v te rychlosti jsem to nechytil..ale bylo to okolo 15.7.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:07:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na rannim dilu 2 kursu porubacke d 10 jezdila 1601,kdovi,bude tam i odpoledne?
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jsem se dobře díval na kamery, tak tam teď najíždí 2xT6 :-( .
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 16:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MayG: pokud si dobře pamatuju CVR na tramvajích, tak to na té kusé koleji na hlučínské není 1214, ale 1212...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 16:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na "trojce" bulwa s wajcem i wana s wajcem. Přijímáme sázky, která bude mimo koleje dříve.
Petr_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 17:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,

jen tak něco z dnešního pestrého "sólo-provozu" na Nádr.Vítkovice...

 
 
 

 
 

Přeji všem pěkný večer!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 17:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"ZMĚNY V DOPRAVĚ OD 2. ČERVNA 2007 [soubor PDF]
Jízdní řády vychází v pátek 1. června 2007
v rozšířeném vydání krajské přílohy MF DNES." - citace z dpo.cz.... Proč to nevychází jako dodatek? Jsou to jen změny, které tady byly avízovány (trolejbusy a l.č.48,37) nebo tam jsou ještě některé další změny? Díky za odpověď.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 18:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- změny od 2.6. byly již zde avízovány
- další změny jsou od 4.6., kdy bude uzavřena ul. Ruská mezi Výběrem a Výstavní (na 2 měsíce), změněny budou trasy linek č.24, 25, 39, 42, 50, 57 a 75, od 18.6. na 14 dnů budou odkloněny i linky č.2 a 13
- v polovině června se uzavře na 2 a 1/2 měsíce ul. Nikodéma mezi Duhou a Jeremiáše, to se dotkne l.č.39 a 44

782 - od úterý odpoledne přebývá v ÚDM
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 20:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těch výluk je fakt hodně. Tipuji, že l.č.44 bude končit na Jana Šoupala.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 20:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollin: pamatuješ si to dobře 1214 má reklamu na autoškolu.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra je jednání ohledně Nikodéma a vypadá to, že 39 od Duhy pojede na Opavskou a 44 z J. Skupy taky na Opavskou.
E.C.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.135.28
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 21:55:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta paní,co tak zázrakem přežila,druhý den v nemocnici zemřela :-(
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 00:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad E.C. to už vím od úterka 29.5. od 23:47 ... přečto si aspoň 2 dny staré příspěvky
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 07:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: ještě je varianta že a-44 pojede Skupy - Duha a garáže Poruba aby nevynechala Duhu.
www.helax.cz dance music radio
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 07:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč nejede na toho Šoupala? Jak kdysi končila l.č.47? Nevynechala by Duhu a byla by to nejkratší objízdná trasa.

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4466
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 08:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Otočil by se 15m Solaris na tom parkovišti?
Taky bych radši a-44 přes Duhu. No uvidíme.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 10:02:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vcera pani lepily dalsi cvr na to juniorske klani a na porube na 2 koleji uz bylůa pripravena t3 s toutez reklamou.
jinak k tomu smrtaku:v deniku psali ze pani prechazela po vyznacenem prechode.zajimave ze tam zadny neni.teda pres cestu,ale pres koleje davno ne.nevim jestli se mi to zda,ale v tom deniku pisou stale vetsi blbosti.cim vetsi nakladatelstvi tim vetsi bordel.zacina se to rovnat blesku a podobnym.
jinak v te vcerejsi d6 moc pekna pani ridicka
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 10:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty pani jsem myslel na krive a na dalsi astru
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4467
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 11:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs: Jj reklamu na mistrovství jsem viděl. Zadní vůz je 1000. Teď nevím s jakým předním jezdí. Vypadá poněkud zvláštně. Reklama je nalepená jen na bocích vozu. Přední a zadní čelo zůstalo původní.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 11:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné dopoledne,

tak tu mám pár úlovků:

 
 
 


 
 
 
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 11:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas:
Kolik mrtvých (tramvají) po nájezdu "milé mládeže"? A já si říkal, co dělá tohle na tomto místě a směru...

...na NP d-17 dnes (tuším) 1511.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4468
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 11:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: To jsi o té mládeži věděl? Asi výlet do Intersparu. To mi připomíná náš výlet do Havířova před 8 lety.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1270
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 14:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo náhodou hodně kvalitní fotku vozu 940 asi tak z období prosinec až březen?
Když tak mailem. Dík.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 16:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Nevěděl, náhodou jsem je viděl, jak ke sparu najížděli.
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1538
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 19:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se bude v létě makat (=výluka) na 17. listopadu, možná by neškodilo nahradit na Vřesinské i tuto "bezžlábkovou" kolej
 

...a velkokapacitní vláček...
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:28:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a kdyz jsme u tech reklam,tak na vitkovicke astre odstranena reklama(byla toho plna popelnice)a lepily na ni nejakou novou.napisy jsem nevydel,ale myslim si,ze to bude totez,ale v novem.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 21:30:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a kdo to dneska odpoledne fotil na fridlantech.jden malej a jeden velkej

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace