K-report
 

Archiv do 11.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 11.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1557
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: jj, to vím a chápal bych, jen nevím, čím je ten Lekovák jiný (čti: lepší), než...bla, bla... A ke špíglu: to mi došlo, že je sklopen, ale i tak (dle mého odhadu) neodpovídá

Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

izzy (T3M s odpruženou hlavicí): 1593
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: vzhledem k tomu ze to je obousmerna 3W jsem planoval hrazdy na obou stranach tak proto:-)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lekovaky nejsou lepsi v nicem...
Jak sberace ESGE (napr. T6 I.serie...) maji pevne listy, stejne tak tomu je i u EPDE 2600(napr. reka T3, K2P, KT8N1...) i u jeho nastupce EPDE 3100 (v OStrave neni ale napr. v Praze u nekterych 14T)...
Secteno a podtrzeno odpruzene listy dodava Stemman a to standartne na Fb800 nebo za priplatek na Fb500...je mozne take objednat samotne hlavice a instalovat je na kterykoli pantograf Stemman ci klasicky nuzkac...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 23:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Adams:na BD je podle me nejvetsi sance fotit v pátek odpoledne..taky bydlim na doslech a nachodil jsem po ni uz pekneych par kilometru a patek je podle me nejlepsi..to jezdi i dost strojovych jizd..rozhodne nefotit v pondeli,to nejezdi skoro nic..jinak doporucuji do Stare Orlove kde se BD sbiha s byvalou KBD,tam chodim nejcasteji a nikdy neodejdu s prazdnou..
To Pako: Lokomotivy slezskoostravske drahy ma OKDD pronajate kvuli nedostatku svych stroju(hodne zakazek,malo masin)dokonce uz jsem videl i dvojce v podani dvou cmelaku mislo klasickych dvojcat (740,752.6, 753.7)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34171
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 23:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I nějaké polské by snad měly zajíždět...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 01:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudruh: Myslíš semkaj, co?

 
 

Já už u BD letos na jaře pár dní s foťákem strávil a prolezlou ji mám komplet v úsecích Zárubek až Michálkovice (tam, kde mizí v lese) a pak Petřvald (jak vyjede z lesa) až předvěst Doubravy. V každém případě se tam chci ještě vrátit a něco nafotit, je tam pár moc hezkých fleků. Něco už jsem stihl spáchat (pokud se ozve nějaký zájemce o skouknutí na mail, klidně pošlu), někde jsem se ale vlaku nedočkal. A na některých místech, kde bych radši soupravu, mám jenom sólo loko. No a bývalá KBD na mě taky ještě čaká, tu jsem si zatím očíhl jenom loni na den železnice z vlaku.

To s tím pátkem je zajímavý postřeh, díky za tip. Té 740 SMD operující na Salmě jsem si už taky všiml, když jsem tam pár dní šaškoval, ona ta lokomotiva je zřejmě taková nějaká dispečerka/záloha/posunová na Zárubku a výlet na Salmu má jako zpestření služby.

P.S. Sorry všem za off-topic, berte to jako třeba jako debatu o tratích, na kterých se možná jednou za pár let bude odehrávat i příměstské doprava - vlakotramvaje a tak - takže to vlastně skoro ani off-topic není.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 07:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všetečná otázka asi na Hakiho nebo Dennyho: Podle čeho se určuje kmenová linka kurzu? Existuje na to nějaká metodika?... Vím, že existují kurzy, které odjezdí více času (a km) na jiné lince, než kam "administrativně" patří. Dík.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 09:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zábřežská výluka se nám moc nepovedla! Označení vozidla při výluce žádné, informace o NAD ve voze žádné, autobusy NAD otáčející se na světelné křižovatce u Kotvy, no paráda
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo si chce vyfotit nový typ pantografu na T3R.P 962(+974) najde jí na d-7 a pro koho je Ostrava trochu z ruky nebo se mu nechce z vyhřáté postele posílám dvě fotky

 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Martins.)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1558
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmarjá, co to je? To je z náhražkových matetiálů válečné výroby západních sousedů, cca 63 let nazpět? No, vzhledově nic moc (já vím, to není kritérium nákupu), snad alespoň funkčností to vyniká (doufejme)...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: vystihl jsi to přesně, vypadá to jako by to zbastlili nějací učni na praxi :-) ,ale proč ne, alespoň nějaké zpestření, mě by se ještě líbila ta novodobá lyra co jsem viděl na nějaké ruské fotce :-)

ad Adams: tam na těch tratích by mohly být šotofleky jak , ač jsem se tedy před pár lety vytříbil na městskou dopravu, tak bych si tam skoro i zašel :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli jste to už tu psali (bo já sem nevšímavý člověk..) ale dneska jsem viděl 1202 s inovovanou reklamou (hezkou) na Vítkovice. Od kdy už je?
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír! POZOR ZMĚNA
http://www.mds.yc.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4496
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: Jj. Ta už je nějakou dobu, ale více než 2 týdny to nebude.

K pantecu. Tož zajímavé. Jakýsi podobný používají v Blavě.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4497
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: Můžeš mi prosím říct na jakém je souprava 962+974 kurzu? Dík. Ovanet předělal svoje stránky a stránku s kamerami a už to není tak funkční. Někdy to jede, někdy nejede...
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 11:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Jo, to teda jsou. :-)

 

Jinak vzhledem k tomu, že už je po státnících, tak je z mé strany aktuální ta nabídka týkající se Pískových dolů, takže až budeš mít čas, tak se klidně ozvi.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: na kurzy nespoléhej - výluka. Jezdí na následujícím po 1311+1312 (momentálně odjezd z Palkovského směr Poruba v 11:53). No, pokud to je prototyp, tak to beru, ale je-li toto sériová výroba, tak je to hnuß - myslím, že se brzy začne lámat, "bo" příčné kmitání. Také to ohnutí nad uchycením (čepem) k základně - no, práce na míru, že
NAD: no, čekal jsem lepší úroveň, než toto... Zahlásit, že "spoj jede po jiné trase" a vyjmenovat, že neprojíždí zastávky Obch.C., Sport Aréna, je trochu málo. Proč se nepoužilo klasické, že "z důvodu plánované výluky spoj jede odklonem" a že "v úseku OC, Hor., Kar., SA, je náhradní autobusová doprava a následující zastávky již po své trase"? Lidi by to pochopili lépe, než ten paskvil, co se částečně zahlásí, načež lidi začnou panikařit, pak do davu se pokusí na zastávce zahalekat informátor, že mají jet dál nebo přestoupit na bus (ale samozřejmě jej není slyšet, protože T3 jsou hlučné a auta také) a následně ještě musí zkusit prokličkovat mezi rozjetými auty (a 50 tam nejede nikdo vyjma autoškoly) na NAD.
Proč se nedal přestup (místo na Zábř. vod.) na Rodimcevovu? Je to tam klidné (žádná auta), stín, jednodušší otáčení NAD (když se můžou točit v křižovatce, že...) a lidi nebudou tak panikařit. Příklad: babka přijede na Z.V., přestoupí na bus, dojede na SA, přestoupí na tram a pokračuje dále
A na O.C. se taky mohl dát do podchodu špagát s cedulí o výluce - lidi by zase nemuseli přebíhat rušnou cestu, když uvidí přijíždět NAD...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4499
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já doufám, že bude paskvil do zítřka odstraněn. Alespoň co se hlášení týče.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1560
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a to už pomíjím excesy typu: příjezd NAD, vystoupení lidí, zavření dveří, odjezd. A ti, co stojí na zastávce tramvajové (typicky Horymírova, OC, Karpatská), ať si trhnou pařátem. Ani zahulákání z okýnka ("tram nejezdí" apod.), ani zatroubení... Ale hlavně, že na další zastávce počká na přibíhající bezdomovce (včetně tašek) a pustí je předníma dveřma. Tak nevím, zda řidič není poveřenou osobou přepravce (svého času mi bylo tvrzeno, že je...), ale bezďáci evidentně zapáchali, byli špinaví a jeli na černo...

No a co se týče oprav:
- na dosypaném štěrku štěrku řádí podbíječka (a mám pocit, že trolej nad ní není vypnutá);
- u SA se vyměňují koleje včetně pražců a uchycení (není to předčasné v porovnání s jinými úseky?) za nové, resp. některé se jen "otáčejí" - aby byly ojety "rovnoměrně" (zde již je trolej uzemněna);
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1451
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Adams: no jo, ty sice máš po státnicích ale já mám před sebou ještě cca 5 zkoušek :-) a to jsem ještě chtěl jít s Ostravákem se projet přes NH a udělat nějaké foto d-9 :-) , každopádně na ty pískáče bych někdy šel, kdy, to už je jiná otázka :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
xxRonaldoxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:36:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton už mi je špatně ste tvojí kritiky
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 18:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xxRonaldoxx člověče o co vám de.
Norotn poví něco co je dle smluvních přepravních podmínek deklarováno a všichni slušní platící cestujicí, vážící si dopravce mají právo na dodržování podmínek daných přepravní smlouvou.
budeme li důslední dojdeme k tomu že toto je jednostranné vypovězení smlouvy ze strany dopravce neb ten nedodržel co ve smlouvě deklaroval a já jí tudíž nemusím respektovat.
co vy na to?

(Příspěvek byl editován uživatelem silesia.)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
xxRonaldoxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:05:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Silesia nemusi kritizovat nejedna se o dloudobou výluku u dlouhodobe výluky je to je jináči a za další jsou na zastávkách informátoři ta se mohou zeptát
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kolik lidi se tak pta? a navic byva to standart to hlašení proč z něj slevovat?
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,
ten nový "sběrač", jestli se tomu dát takhle říkat, vypadá jako kdyby byl na vysokorychlostní tratě - typu TGV.
P.S.: prosím, aby vozovenští "utáhly" nebo seřídili úplně poslední křídlo dveří na 1601. Při odjezdech ze zastávek se křídlo vždy "otevřelo" alespoň o 3 až 5 cm směrem ven.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1561
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ronaldo: nepoužíváš také přezdívky Rodrigo? Či Sanchez? Nebo rovnou "kill_paparazzi"? Abychom měli jasno, s kým máme čest... Pokud se pletu, tak se omlouvám.
Jinak to, že se jedná "pouze" o víkendovou výluku, nic nemění na tom, že hlášení bylo na houby a obětovat max. 15 minut, klubo špagátu a 6x A4 v laminu k tomu, aby lidi nelezli na ostrůvky, kde se teprve dozví, že nic nejede (Obch. centr., Horymír., Karp.), je korunová položka, tudíž to mohlo být uděláno. Obdobně se jaksi "pozapomělo" na BUSEčkách psát "výluka".

Silesia: tvá úvaha je fajn, nicméně lichá. V hospodě se taky s pinglem nedohaduješ, kolik zaplatíš za jídlo, přestože tam mají "smluvní ceny"...

edit: Mayg: a "bezpečnější Ostrava" je už i na 919 (dnes d-3). Nevím, co si od toho kdo slibuje.

Plaserka odpočívá (a klakson je pečlivě schován ); 962 a výrobek aktivních neodborníků (tzn. diletantů) ; a Tria(da)...
 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem norton.)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:44:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojky všem, DPO si tu podbíječku zapůjčilo od ČD nebo má již svou vlastní??Když byla výluka v Porubě tak se to zde probíralo akorát si již nevzpomenu na závěr.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:48:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ronaldo,nortona neres,on vsechno vi nejlip,byt on ve vedeni,tak lidi presedlaji z aut na mhd.
silesia:o tobe jsem mel taky jine mineni,o vylouceni z prepravy se toho tady nadiskutovalo,jdete sami vy machri a vyhodte sami bez pomoci nekoho od nekad,treba kuraka z nekuracke mistnosti.ridic ma to pravo,ale nikdo si kvuli vas nenecha rozbit hubu,nebo po sobe nenecha hulakat,kor za ty prachy.pochopte to a nepiste tu uz bludy jak o tom nic nevite.
a ze spoj jede po jine trase asi kazdy pochopi,jak to nejede na katpatskou,ale na arenu a za moji sichty to pochopil kazdy,tak nevim kde jste jezdily.a proc by mel ridic na nekoho hulakat,je to v tisku,na internetu,na zastavkach a ze lidi nectou,ci je to chyba?nemam chodit na zastavku s tim ze neco pojede ale starat se.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: Ale už tady bylo jakýmsi zvykem hlásit ve vozech trasu NAD, myslím, že lidi na to jsou zvyklí a není problém to při výluce pouštět. A loni strašně vychvalované označení vozidla při výluce se už taky nekoná...proč?
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:15:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale ja vim ze iformatori dnes fungovali na 1 a ze smeru od areny na kuflend jeli jen zaprisahli kauflandaci.96%cestujicich pokracovalo dal.ono to vyslo na stejno 3 na 3 zastavky.
a s temi napisy vyluka sam nevim.ale to je ta nejmene dulezita vec.podnik asi sazi na informatory,je dokonce i nocni smena.a kdo to oznaceni vychvaloval nevim,krom tady nekoho na k repu,z mojich kolegu si za boha nemuzu vzpomenout.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad vs18: už jsem nesčetněkrát viděl jak řidič například na dolu odra otevřel jen přední dveře a prostě kontrola jízdenek všech nastupujících (cigáňat), kdo neměl tak ven. Co myslíš je to takový hrozný problém?

ono je strašná sranda napadat zdejší diskutující "že se chovají jako ředitelé zeměkoule a že by zvládli DPO řídit na jedničky" a jak vtipné Vám pak připadá tvrzení (snad) zaměstnanců DPO kteří se vyjadřují ve významu "serem na práci, nejsou za to peníze", "pravidla jsou pro blbce" a "cestující Ti jsou jenom na obtíž". Ono to pak vypadá jako situace kdy osoba Š upozorní osobu Ř, že má rozvázanou tkaničku a dostane za to seřev, že to není jeho starost a má se starat o sebe, to že osoba Ř má na ramenou dítě C které by mělo být v bezpečí osobu Ř nezajímá. :-) přeberte si to jak chcete.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1562
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: hlavně, že ty v tom máš jasno... Pokud to hlášení nemá být matoucí, tak proč tak bylo poskládáno (viz. citace výše)? Je to v tisku, na webu na zastávkách - fajn, ale kdo z běžných cestujících sleduje web dpo (víš, že mnozí mají stále zafixováno, že DPO=DPMO?)? Kdo čte MF? Kdo vystoupí 1-2 zastávky před výlukovou, aby si přečetl text tam vyvěšený (na dřívějších to není)? Takže tak Ty se na to díváš z pohledu řidiče, který to ví, který to ten den viděl x-krát. Cestující nemají stejné možnosti.
A bezďáci po X+1.: když nám to všem bude jedno, tak (a to se už opakuju) je ZBYTEČNÉ zvyšovat kulturu cestování nakupováním NP vozů či mít reko T3 ve vzhledu bulwa, když se ti tam pak rozvalují bezďáci. Zadarmo se vezou, nikdo je raději nevyhodí, v drtivé většině případů si i sednou (špička nešpička)... A toto si prosím platíme z našeho jízdného. Proto mi to není jedno!
...tak, jako mi není jedno, zda mě při výstupu z tramvaje na bezostrůvkové zastávce něco hodlá přejet. Řešení je prosté. Stačí stát občas u takové zastávky s fotoaparátem, včas to vyfotit a s "věnováním" (prohlášením) poslat na PČR. Kdo není $$, ten si to příště rozmyslí. Jsem svině?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VS18: no víš ono je to fakt chťovka jedes z odpolední celý dens stojíš na nohách a z tramvaje je noclehárna a ne dopravní prostředek váážně fajn pocit.
nic víc nic míň.
Dobře víš, že se věci snažím řešit a ne tlachcat na plano.
Nápisy výluka dobrá věc, jen většinu lidí vyděsí jak kdo kdo neví co od toho čekat je v šoku.

Jediné o co jde je nějaká spravedlnost.
(já naivka já vím)
já jako poctivý cestujicí platící mám hordu povinností.(platit jízdné, označovat si jízdenku, předkládat jí kdekomu z nichž někteří nemají ani tolik slušnosti se řádně a průkazně identifikovat a když za to chcu jen relativně stejnéé podmínky pro všechny je to moc?

vůbec neřeším to že se občas jede pozdě, dokážu to pochopit, vím že řidiči jsou lidi a že cestujicí veřejnost se občas skládá z pěkných "magorů".
Ale pro mě z toho plyne:
Ožer se řekni nemám doklady a jedem free.
no super vyzitka, fakt
(sorry dnes jsem najedovaný možná to přeháním)

VS18: píšu mail možná to v něm vysvětlím líp

Edit:
Norton no nevím nevím a u zaměstnavatele taky smlouváš když nesplníš závazek?



(Příspěvek byl editován uživatelem silesia.)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 00:28:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja moc dobre vim jak ta vyluka vypadala,byl jsem jeden z informatoru.jedine co se mi samemu nelibilo,nebo budu navrhovat zlepsovak,aby u nad pro jednu linku bezel napis:nad za linku x,v tom byl dnes jediny problem.a kdyz jsem dnes cestujici informoval ve vetsine pripadu se ozvalo:my vime,ale dekujeme.
a k otazce prepravni kontroly.za tento tyden byli 4 lokalni razie a kdo to chce vydet,tak vydi,ze revizori jsou mnohem castejsim jevem,nez je zdravo.
a v otazce bezdaku uz zde nehodlam diskutovat,to je jako prasvedcit moji babcu aby necodila do kaufu,kdyz ma hrusku pod barakem.jenom dodam uz po x te,ze mi to neni jedno,ale ridic neni nesmrtelny a ne vzdy to pochopi i spolucestujici,kdyz vyhazuje majitele psa bez nahubku,2 kocarek ve voze,ci podnapileho pasazera.nekdy kdyz budu mit nocni,muzeme se domluvit a muzete mit semnou nocni smenu,mozno vam to neco da.nebo i odpo 9.myslim ze kdyz pouziju vyraz ze budetete posrani strachy jako ja je sice neslusny,ale vystizny.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 00:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Bratislava používá ptg od firmy Brecknel & Willis. Stavba je podobná, ale není to on.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4500
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 09:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vs18: Jo fajn. Tady nejde o to, že třeba vy jste informoval poctivě. Vašim kolegům už se třeba tolik nechtělo a pak to spadne na všechny. Navíc cestující jsou zvyklí na jakýsi takýsi standart a když je někdo vyhodí ze stereotypu, tak jsou schopni vystoupit a třeba jet opačným směrem, ikdyž je to největší blbost. Navíc v tomto případě byli ze stereotypu vyhozeni dvakrát. 1. výluka, 2. jiné hlášení a chybějící nápis výluka. Lidi už si na ten text zvykli a najednou nic.
Manil: Spíše mi šlo o to, že je to podobný typ.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1796
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 10:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne.

Ad vs18: Jezdím odpolední devítkou denně z práce... Co je na ní děsivého? Děkuji.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako já nevím já kdyř jedu d-9 teplotechna - kunčičky kostel 3x bezpečně se necítím.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:18:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pako:nevim jestli s ni jezdis jenom na hranec,ale je to fuk.od teplotechny po nh je to des.jak spoluobcane jezdi do skoly,tedy aspon maji aktovky,ze skoly,to jeste take maji aktovky a potom co delaji pred svym domem po skole.to pak hlavne usek osada KLIDU A MIRU-TEPLOTECHNA.malo kdy to skonci jen poplivanymi okny nebo jizdou na sprahle.a kdyz mas soupravu,coz tam je,tak z druhym vozem nic neudelas.kor kdyz vyuzivaji vyhradne 2 vozu. to bys na kazde zastavce musel stanicovat cca 3min.ale nekdy se podari zavrit dvere driv nez ta pakaz nastoupi.ale to mas pak treba vykople sklo ve dverich.ty doby,kdy chlapi z nh zarvali sefe stuj a spinave pradlo letelo z vozu jsou davno pryc. nastesti uz i revizori jsou tam dost castym jevem.a trecba nocni 9,kdyz pauzujes na hrancu 50 min,je to nekdy docela desiva predstava,kdyz spoluobcanum nic do dom nejede a musi migrovat po svych.
vs18
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.14.10
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 11:34:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

silesia:polozil jsi spravnou otazku,proc dpo nespolupracuje s MP.z moji vlastni zkusenosti MP ¨spolupracuje,hlavne na nocnich,ale to jen v otazce treba na vyskovicich,co se stalo noveho a 20min,klidu a spanku ve voze.jinak v ten den jsem mel 9/104 a den pred tim 9/410.a ten den pred tim tento tyden mam 9/410 a ten den na ktery ses ptal mam tento tyden12/407.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1797
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vs18: Jo, v uvedené trase beru...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Dances
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nebudete mi to věřit ale já v těch kučičkách bydlím je to tady fakt hrozné ale já naštěstí bydlím v klidné čtvrti v rodinném domě. Třeba někdy můžu vyfotit tu špínu jak to tady devastujou
http://dancesovy-stranecky.xf.cz
xxRonaldoxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:18:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák nejedna se o klasickou výluku jen pouze o odklon
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xxRonaldoxx: Ale obyčejnému cestujícímu je úplně jedno, jestli to úředník nazve odklon nebo klasická výluka. Prostě tramvaj nejede tam, kam by měla jet a rád by byl odpovídající mírou informován. Ale to už jsmě opět u toho starého tématu, jestli je tu DPO pro lidi nebo lidi pro DPO.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ronaldo: tak nám teda vysvětli, jaký je rozdíl mezi výlukou o tomto víkendu a výlukou pár týdnů zpět na Místecké (odklon přes vítkovický nádr, podbíjení kolem Moravské). Tam bylo hlášení o výluce, a čísla byla podlomena slovem "výluka". Situace stejná, přístup jiný?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4501
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky by mě to zajímalo. Sem s vysvětlením.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:11:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton:tu výluku na Místecké jsem náhodou jezdil. A kčemu je dobré, když mi to na Hl.Nádr.nádraží nahlásí, že jedu odklonem a mám podlomené číslo a v ten moment se mě cca. 10 lidí příjde zeptat jestli jedu na Nám.Rep nebo k Elektře? Taky je to špatně
Pár fotek jak to vypadalo na Vřesinské
 
 
 
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nehoda: Eště mi řekněte, že vozu se nic nestalo, zacouval a zatáhl do vozovny...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
anonymní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.238.215
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:25:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramdriver: To už jsem někde viděl. Myslím, že v Bratislavě. Zajímavé.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1564
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chjo...
Je takový problém mít hlášení "vážení... ...je v úseku OC, Hor., Kar., SA, zavedená NAD. Tyto zastávky jede spoj odklonem (využijte NAD) a dále pak jede již po své trase." Pokud se nepletu, tak vše již nahráno je, jen to chce seskládat. Když to jde jindy, proč teď ne? To je celé, nic více, nic méně. Ale to už se po x-té opakuju.
Nebo-li, když to tam mám, tak proč vymýšlím ptákoviny, které bez nápovědy (informátoři DPO) mnozí nepochopí?
Tady něco řešit je v poslední době, jak na služebně PČR/MP.

 
 
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1798
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: To je logické. Proto nerealizovatelné. Protože v jednoduchosti (mám na mysli metodiku, ne samotné technické řešení) je síla, ale to by znamenalo, že mnohá řešení problémů jsou skutečně řešitelná snadno a bez zbytečných štráchů, zatímco "štika se má dobře jen ve vodě kalné" a systémové řešení je ohrožením... Ostatní doufám prominou...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:58:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele chlapi a nemuže to být třeba tím že těch výluk je poslední dobou trošku hodně a nestíhá se to přehrávat?To vás třeba nenapadlo.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad aaaa: Jasně, a když by občas vynechal nějaký ten spoj, tak si řekneme: ,,To nevadí, my chápeme, že těch linek je v poslední době trošku hodně a nestíhají se vypravovat vozy." 8-D
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1799
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad aaaa: Možná. Nebo je to tím, že rutina je hnus. Osobně bych to označil za "příliš mnoho problémů najednou", ale zdráhám se vyslovit otázku, zda je to tím, že "co za ty peníze chcete", nebo "mnoho nemocných, dovolenkových atd. a v práci nepřítomných a vyřešit to najednou koncepčně prostě nelze...".

Jsem magor. Předpokládám, že každý na svém pracovišti se snaží pracovat ku prospěchu zaměstnavatele bez ohledu na výši platu... Protože jistá profesní a stavovská čest... Co to vlastně je...?
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:50:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar všem, nechcu rušit debatu jen mi nějak nejde jak se může přední vůz tramvaje dostat takto ven z kolejiště na poměrně rovném úseku??Žádná vyhýbka, žádná zatáčka do pravého úhlu.
xxRonaldoxx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 00:26:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton Tramvaj jela do Výškovic akorát částečně odkloněna tak bych s toho takovou tragedií nedělal, neřekl bych kdyby měla konečnou jinde
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 05:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tragédii ne jde jen o to jestli začneme polevovat ze standartů.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 06:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steavee: Myslíš tu 1130? To ale je na výhybce.
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 06:11:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Z jakých standartů? Kdo je určil? Kdo je nastavil? Prostě párkrát se někde něco vymyslelo, nahrálo , dalo mezi lidi a ty už to považuješ za standart? Já NE. A abych řek pravdu, ještě jsem nezažil výluku která by byla 100%-ní. Hlavně to hlášení ve voze se jim nějak nedaří dát do kupy aby byli všichni spokojeni. Ať řidiči nebo cestující. A zajímalo by mě jak je to řešeno v jiných městech. Myslím, že u nás je to na nejvyšší úrovni a stejně se to mnoha lidem nelíbí. Holt 100 lidí 100 chutí. Nikdy nevyhovíš všem
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 06:51:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba při výluce na d-4 se ozvalo:"vážení...z důvodu výpadku el.proudu přestupte na NAD v úseku bla bla bla až Martinov. Tento spoj pokračuje do Vozovny Poruba" Takže než takové hlášení tak to raději žádné. A ty považuješ hlášení ve voze za standart? To já raději každému ve voze osobně vysvětlím kam a kudy to jede než mít toto jako standart

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace