K-report
 

Archiv do 14.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 14.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 07:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak aby bylo jasno a nedělali jste z komára velblouda. Výluk je letos opravdu extremně a oproti loňsku o třetinu víc. Bohužel jsme jen dva kteří je děláme. Navíc člověk který dělá výlukový MYPOL je na dlouhodobé nemocenské a za něj to dělá jiný člověk který má svou práci a výluky má navíc. Předpokládám že se to dá pochopit. Navíc jak padlo 100 lidí 100 chutí. Každá výluka je zásah do plynulosti MHD a bohuželů bude vždycky vnímána negativně. Navíc v tomhle objemu se prostě chybám vyvarovat nedá.

NAD měla příkazem dáno otáčení na přejezdu u Alexandrie, to že se někdo točil na světelné znamená porušení pracovní kázně!!! A přestupy na Rodimcevce se kdysi zkoušely a ohlas byl negativní. Dojde k navýšení jízdní doby, větší zmatky cestujících po odbočení tramvaje na Pavlovovu, navíc by se NAD musela otáčet do protisměru což někteří řidiči kritizují a kdyby jezdili kloubáky tak by se tak nedalo otáčet.

Takže vás prosím když jednou něco něbylo jak mělo aby sjste tady nepsali že na to "serem" že jedeme v rutině a podobně. Rozhodně neslevujeme z nějakých "standardů" a svou práci si v rámci možností děláme nejlépe jak umíme.

ad bezdomovci: at vám to přijde jakékoliv, taky nikdy bezdomovce nevyhazuji, mám strach z nich a reakce okolí.tečka
www.helax.cz dance music radio
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1453
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 07:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad tramdriver: a pročpak je to hlášení o výpadku proudu tak špatné? Vždyť má všechny náležitosti (proč, kam jede spoj, kam jede NAD)?

ad Steavee: jak říká Boris, je to na vyhýbce, první podvozek se dal doprava, druhý pro změnu doleva, co bylo příčinou?

Mě fascinuje, že když tady minulý týden Tommas upozornil na nesrovnalosti na internetových stránkách DPO tak to bylo do 5minut bleskově opraveno, nikdo ani nepíp prostě se sjednala náprava. Zatímco když se někomu zde nepozdává výluka tak se hledají důvody proč to bylo správně a nejlépe to obhájit,že to bylo ještě lepší než normálně. Sorry ale někteří zdejší "šotouši" absolvovali (byť jen při pohledu z druhé strany) nepochybně více výluk než někteří řidiči takže se domnívám, že nějaké opodstatněné připomínky by mohli být považovány jako objektivní nebo minimálně by mohli být k zamyšlení (když už ne v reálu tak alespoň na poli tohoto diskusního fora). Mě jen připadá, že se hledají důvody proč nic neměnit než třeba popřemýšlet nad nepochybnými nedostatky a zkusit je do příště napravit.

ad Denny: OKI, zdůvodnění nedostatkem kapacit se mi zdálo ze všech zdejších nejrozumější, je to sice škoda ale co se dá dělat, určitě rozumější výklad než hledání rozdílů mezi "výlukou" a "plánovaným odklonem" a přemýšlení co je co :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem mayg.)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1565
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: aha, s takovou možností jsem u tak mamutího podniku nepočítal..

Dnes na d-8 3 NP kurzy. 1601, 15xx, 1311+1312. Má to nějaký (skrytý) záměr? Resp., vydrží tam tato sestava celý den nebo je to jen "posila", jak dříve 1601 na d-7 kvůli akci vozíčkářů?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Říkal jsem si, že to otáčení busů na světelné by nikdo z oraganizujících nevymyslel a jen si chtěl někdo o minutu prodloužit pauzu.
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 11:03:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Co je na tom špatného? Zamysli se. Jak může dojít k výpadku proudu a spoj přitom pokračuje jinam? Dost nepravděpodobné a technicky nemožné. Ještě nemáme duotram
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 12:04:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myag:Teď si to čtu po zpátku a omlouvám se. hlášení znělo Z důvodu výpadku el.energie vůz dočasně nejede přestupte na NAD a spoj pokračuje..... Tak to bylo. Moje chyba. Špatně jsem to napoprvé napsal
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1566
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdopak to, pánové, dnes chodil s foťákem a notýskem po Vřesinské (16:30) a pak si dal maratón na Slovan?
K dopolednímu infu přikládám odpolední fotky...
 
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Petr_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pár fotek z druhého konce trasy...

 
 
 

Přeji všem pěkný večer!
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 06:38:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podvečerní siesta na Intersparu (mobilní kvalita)
 
 
www.helax.cz dance music radio
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo z dnešního brzce ranního šotozevlování na Frýdlantských mostech:

Sareza s novým polopantografem je v reálu ještě hnusnější než na fotce, dneska na d-9. 1043 a 1046 vypadají, že před pár dny vyjely z dílen, pantografy svítí krásně žlutou. Noví řidiči se dneska učí na 807 a v cca 7:30 jela z centra směrem na Frýdlanty Barborka...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4507
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže dnes opět "Školní mládež". Vezly "To" 2 K2G 808 a 806.
 
Jinak jsem se zapomněl pochlubit včerejší příhodou.
To, že cestující nečtou už všichni víme, ale, že budou až tak inteligenčně nízko jsem netušil. Jedu d-17 směr Poruba a zastavujeme na zastávce Třebovická za d-9. Z d-9 v rychlosti přebíhá asi 5 cestujících do naší d-17. Na tom by nebylo nic zvláštního, jen kdyby na BUSE naší d-17 nebylo napsáno "17 Poruba vozovna". Přijíždíme do zastávky Poruba vozovna, z reproduktoru se ozývá "Poruba vozovna, konečná zastávka,..." Cestující dělají, že jako nic. Ta si tam esemeskuje, ti se zase čumí z okna. Řidič oznamuje pro cestující smutnou pravdu znova. Reaguje asi polovina vozidla. Řidič silnějším hlasem opakuje. Cestující nejspíš pochopili a s úšklebky vystupují. Spolu s nimi též 2 babky. Vybíhají předními dveřmi a naskakují do d-9 stojící před námi. Řidič si jich nevšímá a zavírá dveře. V tu chvíli si babky uvědomují, že to asi na Vřesinskou nepojede a domáhají se výstupu. Horečně mačkají poptávková tlačítka, hulákají, zuří a kdo vi co ještě. Lidé na zastávce jim přikyvují, co že je to ten řidič za debila. Řidič si jich všímá, otevírá dveře a babky nadávají, co to jde. D-9 odbočuje směr vozovna a na její místo se přesouvá d-17. Zastavuje a ti samí lidi, kteří z ní vystoupili se domáhají nástupu. Mačkají poptávku, buší na dveře. V tu chvíli chytám nerv a oznámím jim, že tady ta d-17 končí. V tu chvíli opět začíná nenávist vůči řidiči a mně. Začíná nadávání, co že to ten DPO zase vymyslel atd. Do diskuze se opět zapojuje většina cestujících na zastávce a viník je samozřejmě mezi nimi znám.
Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Bohužel to byla skutečnost.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:15:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta školní mládež, to jsou nějáké soukromé spoje na objednávku, třeba školní výlety nebo tak??
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4508
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle bylo určitě objednané. Jinak existuje i pár pravidelných školních spojů.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Libro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: To jo, cestující se tam mnohdy motají a skáčou do všeho. Jenže zase je fakt, že se tam sjedou hned po sobě 9, 17 a 3 končící na vozovně. To asi taky není v pořádku, že? Pak to naskáče vše do d-8 a za ní se táhne poloprázdná d-7. Toť bohužel realita všedního dne.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1454
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo už neví co by nudou fotil tak doporučuji ulici Ruskou, dají se tam pořídit bezva fotky (simulace Ukrajiny) :-)
 
 
 
 
 
 
(dopoledne by se dalo fotit i tramvaje směr centrum)

Jinak Odra má dnes pouze 50% úspěšnost, viz dva černé pytle u mostu přes Odru a docela velká kolona (nejspíš způsobena čumily).
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Škoda, že ty tramvaje nemáš ze strany bez dveří, byly by nasvícené z obou stran, ale jinak fotogenické místo :-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, dovolím si jednu hloupou otázku: s čím jezdila 0,5-1,5 roku nazpět 907(+9xx) na d-5? Už se prokousávám "zaevidováváním" fotek a nějak se nedokážu dopátrat čísla...

...díky moc.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4511
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

903
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to mě také napadlo, ale domníval jsem se (jak vidím, tak mylně), SUCS nejde spojit s SU bez úhony. Alespoň v mi dostupné literatuře je 907 SUCS a 903 SU...

A dnes na "posilové" d-5 byl náš učňovský výrobek...
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4512
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se neustále snažím vyfotit 962+974? Pořád ji nemůžu nikde najít. Když bude někdo ráno vědět kdy a kde jela, tak to sem písněte. Děkuji pěkně.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není nejmenší důvod, proč by SU a SUCS neměly jít spojit. Dlouho přece jezdilo taky 904+969 (969 jedna z posledních červených) a to si mnozí pamatují.
Spíš by byl problém spojovat sedmistovky s SU a SUCS, protože některé úpravy (za ty roky) tam jsou dělané jinak.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: T3SU a T3SUCS lze bez problému spojovat jak je libo !
Tedy alespoň v Praze určitě - viz 7050+7008 nebo 7032+7018

Boris: Ani to by neměl být problém, viz 7019+6859
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 23:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ptg: To je Lekov?
Na stránkách ten úžasný výrobek zatím nemají, možná teprve prochází schvalovacím procesem.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 00:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm.... Denny mě předběhl.
 

Doporučuji zajít s foťákem k nové zast. ČD Ostrava-centrum. Plot za OKEYem mezi tramvají a vlakem je sundaný a dá se vyfotit tramvaj s vlakem asi 2 metry od sebe. Od července ČD zruší tu bližší kolej (začne reko) a navíc se dopoledne přes Zahradu jezdit nebude. Poslední šance do konce měsíce.
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.93.113
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 00:40:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki, díky, za tip, jinak k těm školním spojů, vím že existují školní spoje na bus linkách, ale i tram. linky mají své školní spoje??
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 01:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemají. Pokud uvidite někdy tramvaj jako školní spoj = 100% komerční jízda za prachy
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 01:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

manil: osobne sem si sberac o vikendu na vresinske prohledl a nevypada to jako smejd...spis me zarazi ze horni rameno krom toho ze je jednoneni v ose podobne jako u sberacu B-W u nasich vychodnich kolegu...jinak sberac ma uplne jinou zakladnu, uchyceni, stahovak takze se zrejme jedna o prototyp...jako zajimavost lze uvest ze hlavice neni uchycena na pevno ale pruzne temer stejne jako na Stemmanech Fb700(ale nemci pruzne ulozeni dotahli k dokonalsti viz. Fb800...)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 07:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris, Demon3: díky. Měl jsem nějak vsugerované, že to prostě nejde...
Izzy: no právě, dost mě zaráží, že se pustili do systému, kdy je to vyosené mimo podélnou osu, což má zákonitě za následek jakés-takés momenty. Připomíná mi to situaci z dob bolševika, kdy "soudruzi inženýři (vy)řešili technické problémy", které by ovšem v kapitalismu nikdy nevznikly... Netvrdím, že jsem proti inovátorským pokusům, ale určité koncepce jsou léty provozu osvědčené (a mají třeba své opodstatnění), a proto se od nich neupouští...
Dnes na cvičkách jezdí 811. Jen by mě zajímalo, co to bylo za vylomeninu při odbočování na Martinov
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Už jsem si myslel, že ti udělám radost, protože jsem dneska kvůli vlakošocení strávil 2 hodiny na Frýdlantech a tak jsem se z nudy koukal i po těch tvých exemplářích... bohužel, mozeček už neslouží jako dříve a tak jsem místo 962 a 974 vyhlížel 964 a 972.


P.S. Nemáte někdo k dispozici vozové jízdní řády? Potřeboval bych kouknout na a-48. Případnému dobrotivci, který mi ten soubor hodí do mailu, předem děkuju.

Edit: Jinak dneska na d-12 1508 (kurzovku jsem neviděl, 6:30 z Nám. Republiky směrem do centra) a bulwa s wajcem (6:04 z centra na Nám. Republiky, kurzovka taktéž mým očím unikla).

(Příspěvek byl editován uživatelem adams.)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1455
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 09:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Adams: měl jsi vypnout mozeček a zkoušet rozpoznávat barvy, od vyřazení 744+748 je 962+972 jediná šedá tramvaj s divným pantografem
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 10:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Měl jsem takové tušení, že tu 1500 včera fotil někdo odtud. :-) Byl jsem v ní a jak jste psal, velmi netypické, a o to zajímavější místo pro focení.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
ICQ: 230-784-846
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1456
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož dokončení dálnice výhledově klepe na dveře, možná bych se zeptal zda bude dálnice využívaná nějakými autobusy DPO? Taková linka (Bobrovníky-) Hošťálkovice (-Lhotka-) MÚK Severní spoj - MÚK Rudná - Svinov - (Nádraží Svinov OR Slavíkova OR NBN - Studentské koleje) by dokázala mnoha cestujícím (a je jich v relaci Hoštálkovice a okoli - Poruba opravdu hodně) zkrátit cestu cca o 25minut.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že ze Severního spoje (zatím) nebude na Lhotku napojení... Následný sjezd na "prajzskou" je až MÚK Místecká.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: tež jsem se nad tím pozastavil, ale do cca vzdálenosti 200m od MÚK Severní spoj je vybudovaná nová asfaltová cesta od Lhotky (je však možné že je to jen pro vozidla stavby, i když šířkou si nezadá (je širší) s normální "antisolarisovskou" cestou do Hošťálek.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak. Včera jsem tama jel na kole a ta cesta od Lhotky končí nedaleko budované mimoúr. křižovatky D1 x Sev. spoj a jako provizorní komunikace to moc nevypadá...

Ad Mayg: ona by možná stačila i nějaká minibusová linka v trase (Lhotka) - Hošťálkovice - (Severní spoj) - NV vodárna - Svinov mosty h.z. - Nádraží Svinov.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Hutas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.222.224
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:44:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud myslíte ulici Lipka, nebo jak se jmenuje, tak ta slouží převážně pro cyklisty. Je připojena na cyklotrasy na Porubu a Mariánské Hory. A zůstane tak jak je. Nikam jinam se nebude připojovat. Severní spoj má připojit na D47(D1) Mariánskohorskou a Porubu. Nikam jinam ne. Připojení Hlučína, Hošťálkovic má sloužit výpadovka z mimoúrovňové křižovatky Místecká.

Nevíe, jaktože už několik dnů jezdí na 44 SU15 7618?

A nevíte něco více o opravě ulice Nikobéma?
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: To já nejsem v MHD takový znalec, abych si evidenční číslo spojil se vzhledem... Jako typ T3/T6/Astra/Trio/Bulwa/Wana/Dwojwana/Trojwana podle čísla určit zvládnu, ale dál jsem v pasti...

Hutas: A proč by nemohla jezdit?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hutas: ono to je tím, že 7618 přešla (jako záloha?) pod Porubu. Tuším, že se to pár dní/týdnů zpět již řešilo.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
H.Libor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.21
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:04:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat,jestli někdy jezdily tramvaje v Českém Těšině a zda-li to byly ostravské tramvaje nebo nějakého jiného dopravního podníku. Popřípadě bych chtěl o tom více informaci.
anonymní
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.238.215
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:05:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Ale jelikož je 7618 nejnovější Porubský Solaris, bude jezdit celodenky a jeden z těch starších (slyšel jsem od řidičů 7606 nebo 7615) by měl jít na trhačky.
Hutas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.222.224
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:23:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja se jen tak ptal, protože na 44 jezdily pravidelne SU15 7606-7609. A par ridicu z teto linky znám.

Norton: Vím, že se to tu řešilo.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7618 - patří do Poruby a patří na 44. Akorát tam nebyl, protože ... asi to tady nikdo neví ... byl půjčen na letišti Mošnov a zajišťoval dopravu mezi odbavovací halou a letadlem na přistávací ploše. Proto jako nový šel do Mošnova a tam kde má se objevil až teď. Letiště uvažuje o zakoupení dvou Solarisů, proto na zkoušku si zapůjčili (na cca 2 měsíce) náš vůz.

V Těšíně jezdila tramvaj od 28. února 1911 do 11. dubna 1921. Jako jediný provoz neměl vlečné vozy. Provoz zajišťovaly 4 motorové vozy. Provozovatel bylo město Těšín. Po ukončení provozu vozy stály ve vozovně, v roce 1939 byly odvezeny do Lodže.
Důvodem zrušení bylo rozdělení města v roce 1920 na Cieszyn a Český Těšín. Jízda byla problematická z důvodu přejezdu státní hranice, kdy se nedal dodržet jízdní řád a docházelo k velkém zpožděním.
Vozovna stojí na polské straně do dnes v ul. Dojazdowa.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příští týden bude CZRD. Tím pádem se asi během víkendu budou převážet vozy na místo výstavy. Už se ví kdy?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si ještě pamatuji, vozovna by měla být zde.
 
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4514
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Víme, ale měli jsme zákaz to zveřejňovat. Pokud vím, tak Solar pro Mošnov byl na DOD v Pardubicích.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.106.94
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:54:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro H.Libor

odkaz

je toho víc, požij vyhledávač
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajné? To ani nevím. Já se to dozvěděl odkolegy, který byl náhodou na letišti, viděl ho tam a ptal se místních co a jak.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7618 jako nový šel do Mošnova? Co to je za blbost??? Jako nový přece jezdil na a-48 místo 7602.. Pak 14 dní jezdil v Pardubkách a pak zase na a-48
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: A kdo říká, že tam šel jako nový?
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

haki napsal:
"Proto jako nový šel do Mošnova a tam kde má se objevil až teď. "
na 48 jezdil naprosto běžně a pravidělně.
Jo a máš tam ode mě mail, tak si ho vyzvedni, Jo a můžeš mi tam ještě připsat odpověď na otázku na kterou čekám už 9 měsíců.....
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě, že jsem v práci nic neslyšel a vím to jen z doslechu .... taky prodávám jen to co jsem koupil.

Tak sorry tedy.
Hutas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.222.224
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:33:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Odkdy měl být na 44? Pokud vím, tak jezdil na 48 a pak na 61, ale na 44 jezdí teď pár dnů. Na 44 byly nasazovány SU 15 7606-7609, žádné jiné.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 20:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7618 jezdil chvíli i na 56/417.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1800
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Netušíte někdo, proč se v dozvuku výluky d-2 a d-13 stran výměny kolejí mezi Vítkovice, vysoké pece, a Mírové nám. budou měnit JŘ pro d-1 a d-10?

Díky moc.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 07:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: d-1 aby byla proložena s d-2 a nejezdili v úseku NR-HLN za sebou. Tím pádem se posunula i d-10 kvůli proložení s d-1.

ad Hutas: co by tě zajímalo o výluce na Nikodéma? Začíná 25.6. a a-39 pojede Duha-Synka-Opavská-Jeremiáše a a-44 bude končit na Duze a otáčet se bude v garážích. Na a-39 (do prázdnin)budou navíc kurzy 39/107 a 207 a 39/414.
www.helax.cz dance music radio
Hutas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.222.224
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 08:14:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Přesně toto. Děkuji, protože u této ulice bydlím, tak mě to celkem zajímalo.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MIrda: NJ, tu Hakiho vetu jsem prehledl.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám už betonuje záliv nové zastávky u Konzervatoře směr Fifejdy... To ta nová zastávka bude tak blízko zastávky Husův sad?

Jinak byly aktualizovány mapy.cz... Trochu se tady v práci přeme s kolegy, ze kdy ty nové snímky jsou. Shodli jsme se, že to bude loňský rok, ale neshodli jsme se na měsíci. Víme akorát, že to nebyl leden a únor. . Díval jsem se na smyčku Interspar, ale moc moudrý z toho nejsem. Byl by někdo schopen přesněji určit zhruba datum snímků?
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: kouknu doma do šichet a pak napíšu, kdy jsme to lítali...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Deny: Jasně, díky za vysvětlení. O jak moc je posun v JŘ u d-2/d-13 díky výluce? A budou změny vyvěšeny alespoň o víkendu? Dík.

Jinak, ten ruční veksl na Hrancu dává řidičům pěkně zabrat. Dnes jsem pozoroval řidiče, jak se snažil přehodit na vnitřní kolej, podařilo se až na x-tý pokus, protože mu tágo pořád vyskakovalo z kolečka, když se snažil se pořádně zapřít... Dle mé skromné úvahy, zralé na výměnu...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace