K-report
 

Archiv do 21.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » RZ - ORP » Staré archivy » Archiv do 21.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1515
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 08:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussi :
Ten Chomutov proč za měsíc? Myslíš, že jsou to ZMP?
Odpovím ti jako Miloš :
Pane regionální redaktore...pauza, během níž obracím oči v sloup - jako při náběhu na mrtvici... já si sice nemyslím, že to jsou ZMP, ale na druhou stranu si myslím, že Chomutov bude svojí 3U4 ještě tak zhruba měsíc vydávat...

...ale pachatele někdy ani po čase neodhalíš.
...proč myslíš, že tady občas dělám takovou "agitku"? Ono to s tou analýzou bez pravidelného cestování
(kdo by na to měl čas a prostředky, že) směrem k výdejním místům vůbec není jednoduché. Takže už dávno je mi jasný, že převážné a rozhodující procento identifikace intervalů je záležitost skoro přímo úměrná počtu a "hustotě"() regionálních zpravodajů.
V této souvislosti se domnívám, že si po-ma-louč-ku (dávám tomu rok, maximálně dva ) můžu odkliknout další "obsazený" kraj...
V této další souvislosti musím "jen tak podotknout", zda-li si vůbec uvědomujeme, jak se tahle diskuze (a naše aktivity v reálu, které jí podmiňují) úžasně dynamicky rozvíjí - stačí se podívat do archívu o pouhý rok zpátky...

Není třeba nikoho vyzdvihovat, jmenovat už vůbec ne - prostě od historických statí až po "žhavou současnost" je to čím dál lepší a výživnější počteníčko. A snad i přitažlivější pro toho, kdo sem jenom náhodou (nedopatřením) nakoukne.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 11:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C.A. 2C6 5595, typ 116, offrout zelený
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 12:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já samozřejmě taky nejdřív nevím, ale protože sleduju jen okolní ORP, většinou na to ještě za čerstva příjdu kdo co dává. Kdyžto ty ten "zločin" vidíš od začátku do konce v přímém přenosu, máš plno nepřímých důkazů, ale pachatele někdy ani po čase neodhalíš

Skoro mi to připomíná srovnání stylu práce současné policie a prvorepublikového četnictva. Zatímco tenkrát měla každá vesnice svého strážmistra, který věděl, kdo nejčastěji krade dobytek a kdo seno, dnes, když někomu zmizí půl stáda, přijede výjezdovka s mikroskopem, nasbírá spoustu důkazů, ale jsou jim prd platný, protože jim chybí právě ta znalost místního terénu a lidí. Když se ale na druhym konci republiky podaří chytit jinýho zloděje dobytka, tak mu přišijou i tyhle krádeže, protože mají jeho otisky v centrální databázi.
A takhle je to i s regioanalýzou: Zatímco mi tady na krajích víme, kdo si libuje v protekcích a kdo naopak vydává rovnoměrné bloky a dokážeme si je pohlídat, centrální chřtán nám poskytuje lavinu údajů, díky kterým nám tu práci ulehčuje.

tudíž všechno má svůj čas a zázraky se nesmí uspěchat

Já ti pro změnu odpovím jako Jiří:
No tak podívejte se, já si myslím, že kdo rychle dává, dvakrát dává...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6309
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 13:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Týden uplynul a já tu mám další tabulku z Pardubic a Pardubického kraje.

application/vnd.ms-excel
RZ Pardubický kraj.xls (186.4 k)

Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 18:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek, Martin_l: A vo tom to je .

prognostik Miloš & Chomutov: Takže neříkaš tak ani tak, ale na tvá slova dojde, ju? Mno uvidíme, za dva měsíce se tam zase zjevím.

Jo jo, Pardubický kraj si odkliknout můžeš - Martin J. se chytil .
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 18:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novy rekord ORP Prostejov:
2M9 7502 - modry Roomster - dnes v Plumlově
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 19:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1A5 8113 - typ 101 (Škoda Fabia PČR)
1H8 7706 - typ 106 (Land Rover horské služby Špindlerův Mlýn)
1T3 8113 - typ 103 (obrovská Tatra s výsuvným ramenem)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 23:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes tedy naše plzeňská regioanalytická buňka navštívila vybrané ORP v našem kraji. Oproti původním předpokladům s námi cestoval i Pavel2, což znásobilo naše analytické možnosti. V obvodech ORP Přeštice, Stod a Domažlice jsme nasbírali množství údajů, které jsou právě v těchto chvílích převáděny do elektronické podoby a zde budou uveřejněny v následujícím týdnu. Jako malé lákadlo můžu nabídnout fakt, že jsme možná objevili zdrojnici onoho čerstvého 3P3, nový absolutní rekord je již v příslušné (ne)diskuzi. Na domažlickém sídlišti Kozinovo pole, které nás překvapilo regioanalýze nepřátelsky naladěnými obyvateli (někteří si nás dokonce fotografovali) jsem ale na jednom čerstvém 3P1 zaznamenal určitou nesrovnalost: Značka z intervalu 3P1 44xx měla stále ještě starý hologram, tedy čtverečky s písmeny CZ. Naproti tomu podobně čerstvé 3P1 3074 ze Sušice, které jsme tam viděli minulý týden, už mělo několik vlnovek v podélné ose. Jakoby to vypadalo, že v Hiconu nevyrábějí značky v číselné posloupnosti, ale jaksi nahodile. Kolegové z ostatních krajů, zaznamenali jste podobnou anomálii i vy?
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6316
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 23:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: No moment, já zvládám maximálně tak ty Pardubice a co k nám zabloudí z okolních ORP. Zbytek kraje je pro mě španělská vesnice.

Martin L.: které nás překvapilo regioanalýze nepřátelsky naladěnými obyvateli (někteří si nás dokonce fotografovali)

Povídej....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 00:11:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to zase nebylo nic tak dramatického. Osazenstvo jednoho balkónu zaujal kolega Jirka_Š natolik, že se rozhodli zaznamenat si jej do svého fotoaparátu pod vlivem mylné domněnky, že si zde vytipováváme kořistní vozidla pro nucený vývoz na východ. A to by to nebyl Jiřík, aby jim samozřejmě provokativně nezamával. Jeden starší pár ve Favoritu se jej už předtím ptal, co to tady provádí. Upřímně řečeno, v duchu jsme očekávali každou chvílí příjezd policejní hlídky, kterou bychom samozřejmě rádi nasměrovali na zdejší fórum a naší RegioMap Plzeňského kraje... Holt když už Chodové nestráží hranice, tak alespoň hlídají své plechové miláčky. Ten Lamminger to asi taky neměl jednoduchý....

já zvládám maximálně tak ty Pardubice a co k nám zabloudí z okolních ORP. Zbytek kraje je pro mě španělská vesnice

To se časem podá. Nejprve to bude "když už jsem v tý Chrudimi, tak si to tu proanalyzuju" a skončí to "kde jsem ještě nebyl? Do Hlinska se podívám..."
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8437
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 00:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z5 do Prahy - včera (v neděli odpo) jsem ve Vršovicích viděl dodávku Fiat Ducato s vývozní značkou 0A1 38E (typ 161), ke které bych měl dvě poznámky:

1. je vidět, že s nulou na začátku to jde
2. doufám, že rekord v Tabulce je správně...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 00:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, v Domažlicích, tam jsem si užil adrenalinu

Především pro Aussigera: V sobotu jsem byl několik hodin ve městě Kadani a provedl jednoduchý přehled zdejších vyskytujících se sérií. Spatřil jsem i jednu 115. Jak moc máš tuto oblast zmapovamou ty? Má cenu psát spatřené intervaly RZ sem do diskuze/tobě do mejlu a nebo by to bylo již nošení dříví do lesa?
Práce neuteče, nemá nožičky.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6319
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 01:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to by to nebyl Jiřík, aby jim samozřejmě provokativně nezamával.

Proč mě to jen nepřekvapuje? Jo, a ještě zapomněl dodat, že "Zdrástvujtě, ja tavárišč z Užgoroda!"

Mmch. Jirko, jak tohle SPZetkové blbnutí snáší tvá drahá polovička?

Nejprve to bude "když už jsem v tý Chrudimi, tak si to tu proanalyzuju"

Jo, Martínku, to bych na to musel mít víc času. Za těch X let, co jsem na východě, jsem navštívil ORP Chrudim a Přelouč na kole, ORP Hlinsko a Žamberk se zájezdovým autobusem a přes další ORP jsem s tím autobusem jen projížděl.

A do tabulky si dopiš, že 2P8 4306 je autobus Oasa, SPZ typ 103 a je to ORP Toužimská 20, Košutka. To abyste viděli, že když už jsem na tři dny v té Plzni, že ani trošku nezahálím.

Btw. pánové, máte někde pro plzeňský kraj tabulku, z níž by bylo patrné, kde v kterém okrese začínají a končí série SPZ vzorů 60, 87 a 94? Já jsem se dneska prošel s notýskem z Globusu domů do Rabštejnské a zjistil jsem, že

application/vnd.ms-excel
spz PM.xls (15.4 k)

Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6320
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 01:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, a 1P0 3587 je typ 103, Karosa LC 735 firmy Seko Bus (Ladislav Sedláček, Dvorec u Nepomuka). Vy tam ale tuhle sérii máte psanou jako Plzeň-jih, takže si to nějak přeberte, jak uznáte za vhodné.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2778
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 01:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
2P8 4306 je autobus Oasa, SPZ typ 103 a je to ORP Toužimská 20, Košutka

prosil bych foto
v tutom intervalu je sice pro plzeňský atypy jistá mezera, ale jednak tam očekáváme spíš nejdřív 102ky a druhak dnes jsem viděl obytnou (plzeňskou) Avii se 103kou 1P7 0204 a tam je díra ještě daleko větší...

1P0 3587 známe. tyhle starší série jely ještě podle okresů a ne podle ORP. zlom v přidělování v P-kraji nastal někde v 1P7 6-7 (martin_l případně upřesní). takže ten PJ je ok :-)

SPZ 60 končily s PMI 99-99, SPZ 87 byly PMK 00-00 - PMP 17-99 a od PMP 18-00 byl vzor 94.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1773
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: No moment, já zvládám maximálně...

No to si povíme za rok. Voni tě časem ty Pardubice zas tak zaměstnávat nebudou a tvá tabulka hovoří jasně (i když si to ještě neuvědomuješ ). Samozřejmě realisticky bráno celý kraj mít pod palcem nebudeš, to je jen teoretický ideální stav .

Jirka_Š & Kadaň: Jak moc máš tuto oblast zmapovamou ty?

Asi takhle: Hic sun leones, takže šup sem s tím .
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2875
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro Freelandera:
 

Kuřimácí jedó do Evrope s Ávijó:
 

a s vlekama:
 

Největší novinka v JM analýze:
v intervalu 3B5 8xx - 3B7 4xxx se nachází 3 regulérní bloky objednávek!!! Ta spousta atypů v těchto objednávkách nám to pěkně zasukovala... Jak to bylo v jiných krajích s atypy v 1. EU objednávce. V JM-kraji nikdo neobjednal. Otázkou je: mohl vůbec? Výše popsané intervaly jsou právě 2., 3, a 4. objednávka EU-značek - a tam je atypů habaděj...

Více v další aktualizaci Régiomap.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2881
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freelander:
1M7 0826 - 103 - Karosa - bílá, dole modrý pruh
1M9 4681 - 101 - Š Octavia - bílá
2M9 6797 - 101 - BMW - černé
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6321
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: prosil bych foto

Ty se navotravuješ... Normální člověk věří tomu, co napíšu, to jen ty potřebuješ důkaz místo slibů

 
 
 

Jo, a mimochodem... Jak jsi přišel na to, že mám foto?

Aussiger: No to si povíme za rok. Voni tě časem ty Pardubice zas tak zaměstnávat nebudou

Jo, tak za rok touhle dobou budu psát diplomku, učit se na státnice, chodit do školy, chodit do práce, budu usínat v sedě, ve stoje i v chůzi, a pokud mě náhodou ve spánku někde při přecházení ulice přejede auto, udělám si na návštěvu nemocnice - případně krematoria - čas nejdřív tak za dva měsíce. To jsou vyhlídky, co?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to někomu pomůže, tak 4B7 1000 je vyškovská, vínová Octavia I. Combi.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: No fuj todlencto, ale vymluvil ses z toho dobře . Tak když už máš něco utrpět, tak radši to vzdělání než zranění. Zase jeden (v)zdělanej člověk - jak to bylo v té písničce: Promovaní inženýři... ...hlavy zbědované.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 14:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiat Ducato s vývozní značkou 0A1 38E (typ 161), (...) je vidět, že s nulou na začátku to jde.

No právě, že to "jde". Já se jen děsím možnosti, že ministerstvo dopravy napadne, že po vyčerpání 9A9 by se ještě mohlo chvíli rozdávat 0A0 - 0A9.

A do tabulky si dopiš, že 2P8 4306 je autobus Oasa, SPZ typ 103

Jenže ono to kromě naší Tabulky relativních rekordů Plzeňského kraje patří taky do téhle tabulky a ta má zdrojnici v příslušné rekordové diskuzi.

Normální člověk věří tomu, co napíšu, to jen ty potřebuješ důkaz místo slibů

Ale tohle je do určitý míry přelomová situace. Já bych tomu bez fota taky nevěřil.

yhle starší série jely ještě podle okresů a ne podle ORP. zlom v přidělování v P-kraji nastal někde v 1P7 6-7 (martin_l případně upřesní)

Mile rád: Poslední objednávkou, která jela ještě podle okresní objednávky byla 1P5 73xx - 1P7 77xx.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2884
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 14:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Díky, zapadá tam
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 16:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový rekord ORP Prostějov:
2M9 7519 - Fial Stilo - aut.st. Prostějov
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ORP LIPNÍK nad Bečvou

TYP 101 1M5 7376-1M5 8425; 1M8 7233-1M8 8282; 2M0 1799-2288; 2M2 3271-2M2 3760; 2M5 1431-2M5 1780; 2M6 5851-2M6 6060; 2M8 2646-2M8 3065; 2M9 2471-2M9 2820

TYP 102 1M5 8426-1M5 8725; 1M8 8283-1M8 8582; 2M0 2289-2M0 2348

TYP 103 1M3 7196-1M3 7495; 1M8 8583-1M8 8882; 2M0 2349-2M0 2408

TYP 104 1M3 7796-1M3 8095; 1M8 8883-1M8 9182; 2M0 2409-2M0 2468

TYP 105 1M2 4081-1M2 4100; 1M8 9183-1M8 9272

TYP 106 1M3 8276-1M3 8305; 1M8 9273-1M8 9572

TYP 115 2M2 0416-2M2 0420; TYP 116 2M2 0421-2M2 0425

TYP 118 1M 4676-1M 5275; 1M 7736-1M 8035; TYP 119 M 6166-M 6465; M 7966-M 8165

TYP 151 M00 9606-M00 9615; TYP 155 M00 5071-M00 5370; M00 3611-M00 3670; TYP 158 M00 9616-M00 9620
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat: Jako vždy

Pár drobků z cesty na Slovensko:
2T2 5749 - typ 103
2T5 6734 - typ 102
2T8 2231 - typ 106
2T8 8175 - typ 102
2T8 8412 - typ 102

Okr. an.:
CVJ 33-50 - žlutočerná 101 vzoru '94
BZM 47-93 - žlutočerná 101 vzoru '94

Jinak dneska jsem viděl docela kuriozitku - hasičského červeného Roomstera s modrými majáčky a dokonce až z Vysočiny (RZ jsem zapoměl, byl jsem totiž v z toho auta). Kdo by čekal takové auto, s takovou RZ v takové světa, kde bydlím.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár kousků z ulic Lipníka n. B.:
TYP 103 1M0 6595 Avia, bílá; 1M2 3368 Avia, modrá; 1M2 3376 Avia, modrá; 1M3 7262 Toyota, stříbřitá;
TYP 106 1M3 8280 Fiat Florino, oranžová; 1M3 8293 Fiat dod., sv. modrá

A něco z Prostějova :
TYP 101 2M3 2007 Mercedes dod., bílá /ORP Přerov/; 2M9 7513 Ford Escort, tm. modrá; 2M9 7517 Subaru Legacy, tm. žlutá metalíza
TYP 105 1M0 4998 Opel, černá
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6325
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin L., Aussiger: No hlavně že jste si to přebrali
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat:

Sqělé, moc díky! Za vše, i za Emaily!
Někdy musíme my M analitici + Rul dát sraz!
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 00:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kadaňská analýza 17. 2. 2007
Získané výsledky bych rozdělil do tří skupin:

1) pravděpodobní ne-místní přivandrovalci - 1 RZ
2U6 9925, 2U8 6606, 3U2 1880, 3U4 2225, 3U6 1442, 3U7 1976, 3U8 2265, 4U0 5171

2) pravděpodobné místní série, malý rozsah výsledků - 2 RZ
2U2 77 - 81: 2U2 7787, 2U2 8140
2U4 28 - 32: 2U4 28xx, 2U4 32xx
2U5 53 - 59: 2U5 5340, 2U5 5904
2U9 47 - 48: 2U9 4749, 2U9 4884
4U0 00 - 06: 4U0 0059, 4U0 0608 - zřejmě aktuální vydávaná


3) téměř jisté místní série - více RZ
2U7 06 - 30: 2U7 0686, 2U7 1505, 2U7 1835, 2U7 3033 - větší odskok, možná ad 1)
3U2 39 - 61: 3U2 3994 - větší odskok, možná ad 1), 3U2 5234, 3U2 5274, 3U2 5844, 3U2 5897, 3U2 6165
3U5 16 - 25: 3U5 1635, 3U5 1700, 3U5 1822, 3U5 2124, 3U5 2130, 3U5 2214, 3U5 2222, 3U5 2453, 3U5 2458, 3U5 2469, 3U5 2501, 3U5 2523
3U6 57 - 66: 3U6 5761, 3U6 6278, 3U6 6368, 3U6 6402, 3U6 6540, 3U6 6667
3U7 77 - 85: 3U7 7778, 3U7 7827, 3U7 8193, 3U7 8527, 3U7 8529
3U9 94 - 98: 3U9 9439, 3U9 9499, 3U9 9701, 3U9 9866


Analýzu jsem neprováděl vyloženě na velkém sídlišti, což, jak praxe ukazuje, poskytuje nejlepší výsledky, ale na menším činákovém sídlišti blíže k centru (analýza byla pouze vedlejší činnost, kterou jsem se zde zabýval). Může být tedy vnesena chyba v podobě turistů/návštěvníků. Vymezení nebude přesné, poněvadž se mi kupodivu nepodařilo potkat žádné atypy (kromě jedné 115, kterou připojím zítra - mám ji i s fotkou v jiném kompu). Výsledky je třeba prohnat zejména metodou abeceda.
Práce neuteče, nemá nožičky.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 02:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17. února 2007, Pavel2, Martin_l a 2P1 7129, typ 102:
... ve světle nových skutečností se nedá než přiklonit k názoru, že jde skutečně o Nepomuk.
Hele, tenhle příspěvek mi málem utekl. Beru tedy vaši debatu za uzavřenou a dávám na web.

Ctrl + chřt - Plzeň, Slovanská tř. 13. 2. 2007:
3T4 0877, 102, vozík Autovia
2T2 5037, 102, návěs
Práce neuteče, nemá nožičky.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2886
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka: poněvadž se mi kupodivu nepodařilo potkat žádné atypy (kromě jedné 115, kterou připojím zítra - mám ji i s fotkou v jiném kompu)

V kolik hodin jsi analyzoval? Nejlepší na atypy je standardní pracovní doba, tedy mezi 6:00 - 16:00.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5808
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: A jo, máš recht. Majitele znám taky. Ale teď teda jen přemýšlím, odkud tu Fabii stejné barvy s PRM znám. Až si vzpomenu, dám vědět.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ORP PROSTĚJOV

Bude zajímat především olomoucké analytiky; uvádím nejnovější série, kromě typu 101 zatím na skladě. Poodkryla se tak řada 3M0; neznámé je zatím rozpětí 3M0 000-3M0 2570 a potom vyšší čísla. Tady je prostor pro bádání a vymezení rozsahu ORP Šumperk. Zřejmě zanedlouho v některém ORP (OL, PR ?) vyběhne 3M1. V Prostějově stále udržují tradici objednávat dlouhé číselné řady.

TYP 101 2M9 6071 - 2M9 9570
TYP 102 2M9 9571 - 2M9 9999
TYP 103 3M0 2571 - 3M0 3470
TYP 104 3M0 3471 - 3M0 4670
TYP 105 3M0 4671 - 3M0 4970
TYP 106 3M0 4971 - 3M0 5270
TYP 115 3M0 5271 - 3M0 5570
TYP 116 3M0 5571 - 3M0 5870
TYP 118 2M 3976 - 2M 5175

Pár drobtů z Prostějova
M00 0792 typ 155 Komatsu, traktor/nakladač, žlutá; 1M7 0844 typ 103 Avia, modrá; 1M 3512 typ 118, jakýsi zelený "kozí dech"
PVA 07-00 na žlutém podkladě, typ '94; zadní dvouřádek, NEVYDANÁ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8453
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na S-kraj - kde evidujete začátek E-proužku? Dnes jsem viděl návěs s bezproužkovou 102kou 4S1 8212 a někdy minulý týden klasický US pickup Chevrolet se 115kou 4S1 8323.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2780
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes přitáhl moji pozornost policejní Roomster na přívěsu na parkovišti před okresním ředitelstvím PČR PJ nebo PS (bývalý gestapo v plzni na anglickým nábřeží). byl úplně novej, takže značky ještě žádný neměl.

průjezdem jsem ovšem na dvoře policajtárny zahlídnul octavii kombi II rovněž v policejních barvách s RZ z tajemný série 1P5. takže jedna z těch 'nových' značek je 1P5 7179.
Ajzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 18:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U gestapa jsem se dnes také motal, ale nic mi do oka nepadlo. Během dne mě pak zaujala plzeňská 3P0 1855 Opel Zafira. A zřejmě pokračující Rokycany 3P2 1108 Fiat Dobló.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2115
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 18:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový rekord ORP Prostějov:
2M9 7531 - Škoda 1000MB - kósek od baráka u nás na vesnici
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2116
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat: Kde byla ta PVA 07-00? Donedavna byla totiz na tomto voze :


 
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2117
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z provozu mam jen jednu fotku:

 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_Š: Díky za Kadaň. Jak se dalo čekat, některé intervaly se hádají s Chomutovem resp. některé se v chomutovských úplně ztrácí. Ale to je věc pro další místní šetření .
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: STUDY (2117)
Tvoje fotka hovoří jasně, že bych se blbě díval ? Proberem to někdy, až se uvidíme. Dík za PV rekord, teď už víš, kam až 2M9 typu 101 v Prostějově dotáhneme (tipuji červenec/srpen 2007).
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2124
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat: Nejak to nechapu. Ta "PVA 07-00" nebyla nikdy vydana nebo jim to tam lezelo jako odhlasene?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2125
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro info, z toho busu se zadni poklice nachazi na 1M3 3278, sklo s reklamou na 1M3 3443. Kdo chce tak jsou to obe Karosy C734 a vzor RZ je 103.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2783
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 00:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ, 19.02.2007, 08:57:
Ty se navotravuješ... Normální člověk věří tomu, co napíšu, to jen ty potřebuješ důkaz místo slibů

martin_l to řekl za mě - je to přelomová situace - první europroužková 103ka v P-kraji - a ty se divíš, že chci důkaz :-)
kdybys tu Oasu nepotkal, tak očekávám další plzeňský typy 103 v 1P7 02xx...

Jo, a mimochodem... Jak jsi přišel na to, že mám foto?

pakliže je to autobus a ty ho někde uvidíš, není těžký si zbytek domyslet
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2784
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 00:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CTRL + chřt :-):

C 036253, 400, Peugeot 106, Wenzigova ul., Plzeň, podložka Automarket Euro Veselí nad Lužnicí
2U4 0324, 101, Mercedes Actros 2543 6x2 nosič kontejnerů Kovošrot Děčín
2E3 4105, 101, Mercedes Actros Šmidberský Transport Pardubice
1K0 8718, 101, Mercedes (asi) Intouro Ligneta Autobusy Toužim
3A2 4705, 101, Š Octavia kombi asi PČR, vyjížděla z objektu Krajský správy v Plzni

plus jedno zpravodajství obrazem (rekord to o fous není):
 

a speciální bonus - policejní roomster

stejně je takovej veskrze zajímavej a zvláštní...
jednak je z AutoStylu ve Stodůlkách a ne od obvyklýho policejního dodavatele, Zákaznickýho centra Škoda Mladá Boleslav, druhak ta souprava kterou přijel... novej model mercedesu (GL 420 CDI) ze Stuttgartu , přívěs-podvalník sice starší, ale spz na něm až téměř historická.
 
 
 
 
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 09:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad to pomůže pražské anylýze:
7A2 3055, typ 103, modrá Avia
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5811
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 10:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, tak ty 103-116 vydrží Prostějovu na věčné časy.

Včera jsem v Praze zahlédl návěs se stodvojkovou 2M9 xxxx, bohužel jsem nechytil zbytek a ani tahač, ale bylo tam nějaké vyšší číslo na začátku toho čtyřčíslí (rozhodně ne 0-4). Že by tedy už ona nová PV série?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 14:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2C5 0292 - typ 102
1M0 3580 - typ 103 (pojízdný jeřáb - na dveřích název firmy z Olomouce)
1M2 6285 - typ 101 (Nová Octavia PČR - stále se vydává série 1M2)
M00 9655 - typ 151 (pojízdný jeřáb Liebherr - vím, už je v tabulce nej spatřených, jen ať víte, kde se v součastnosti pohybuje )
1T3 1085 - typ 105 (ORP Opava)
1T3 6377 - typ 102
2T2 5901 - typ 103 (ORP Frýdek-Místek)
4T4 9185 - typ 101, modré BMW (nejvyšší ostravská), hned vedle stálo další modré BMW 4T4 9184

Okr. an.:
KIP 45-33 - typ 106 *

* dvouřádková série KIPů mi začíná vrtat hlavou, vypadá to, že to je něco podobného, jako prostějovské JEBy, kdy došly standartní SPZ vzoru '94 a skladem ještě nebyly nové RZ. KIP 45-33 jsem opět viděl na autě, kterému by se více hodil standartní jednořádek, onehdy jsem do diskuse o SPZ dával KIP 44-67, která byla na Renaultu Thalii.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8461
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 14:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.A. - 1A5 8229, typ 101 PČR (nová Octavia - stejný případ jako v Olomouci ).

Dotexnormálními stojedničkami se blíží.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 14:31:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dříve slíbená stopatnáctka z Kadaně:
 
 
2U6 3360, Chrysler Convertible, 17. 2. 2007, Kadaň - centrum, typ 115
Práce neuteče, nemá nožičky.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 14:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RUL:
KIP 45-33?
Fiat Multipla?

Tomcat:
Excelentní PV!
Jenom poznámka: 3M0 3471 - 3M0 4670 typ 104? To se bude vydávat tak 5 let!
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:05:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl: Viděl jsem to za jízdy, spíše jsem zíral na tu SPZ, ale bylo to něco vyššího...
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem před časem tady v Jesu viděl Fiat Multipla s dvouřádkem KIP ve předu. Teď si na to číslo nevzpomínám, ale vypadalo to docela divně..........
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to bude ono, dvouřádek měl vepředu
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do večera to zjistím, až dojedu domů. Co říkáš na ty krnovské 102 3T7? Docela jsem hleděl, že mezi 101 a 106 hodily i přívěsy
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 16:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl: Jo, o těch už vím dávno, ty už mají tak půl roku v běžném provozu. Spíše mě překvalipy ty krnovské 106.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 18:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes přitáhl moji pozornost policejní Roomster na přívěsu na parkovišti před okresním ředitelstvím PČR

Tak se zdá, že Ministerstvo vnitra dospělo k názoru, že Fabie jsou jako hlídkové vozy malé a Octavie zase drahé. Každopádně, až ho za pár dní opatří značkou, pak uvidíme, co se právě u policie vydává.

přívěs-podvalník sice starší, ale spz na něm až téměř historická

Jestliže víme, že žluté dvouřádky se v Praze vydávaly až do konce okresního systému v seriích AX (vz.87 pro náklaďáky) a AD (vz.53 pro vleky), pak bych odhadoval toto AI někam do poloviny devadesátých let. A kromě toho, je to jediný případ použití serie AI.

PVA 07-00 na žlutém podkladě, typ '94; zadní dvouřádek, NEVYDANÁ

Ale ta na fotografii je přece PVA 07-00 černá na žlutém, vzor 87. Nestali jste se obětí duplicity?
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2130
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: A, tak se omlouvam, ´94 jsem si nevsim
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2131
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový rekord ORP Prostějov:
(2M9 7539 - Škoda 105/120)
.2M9 7571 - Opel Astra


...ted vubec nevim, jestli mam typy aut dobre, mam napsanou jen znacku a pokud to neni autobus tak se to tezko dava dohromady
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace