K-report
 

Archiv do 22.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Historie SPZ a PZ » Staré archivy » Archiv do 22.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7634
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 11:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píše se, že rok 1967: Důkaz
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 11:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden příspěvek do nevedeného zde „chlubítka” ...

V létě mi jeden kolega nabídl do mé začínající sbírky starých českých značek přírůstek, vyšmejděný kdesi na berounských půdách. Stav odpovídá více jak sedmdesáti letům nevhodného skladování (poškozené, neopravované), tabulky jsou zhotovené ze solidního černého plechu a znaky jsou, jak vidno, lisované. Takto zhotovené značky ukazují na movitějšího držitele a skutečně, byl jím pan MUDr. Bohumír Bálek, lékař, Praha IX., Vysočany 222, Českomoravská ul., který m.j. v Berouně provozoval svoji praxi.
A abych nejel domů s „prázdnou”, dostal jsem přídavek ve formě zkušební značky z okresu Cheb, vydanou Policejním ředitelstvím. Původně patřila také mezi ty „noblesní”, protože měla znaky vyřezané a nanýtované na tabulce ze solidního černého plechu, leč, bohužel, „nepřežilo” to ani jedno, vyjma háčku nad „Č”. Stav opět odpovídá více jak sedmdesáti letům nevhodného skladování (poškozené, neopravované).


 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4536
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 11:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal: Hezké... Zajímavé je, že ten font prakticky odpovídá dnešnímu fontu (pokud jde o číslice).
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 12:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex : Hezké ...

Díky. Tento typ číslic (s jemnými zanedbatelnými odchylkami) prochází víceméně všemi obdobími historie české poznávací (evidenční) značky. Je také „nejčitelnější” a velmi líbivý ... Ono se to všechno odvíjí od prastarého grafického základu, jehož konstrukčním prvkem byla „0” respektive „O”.

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 12:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viz také „můj” poslední přírůstek do sbírky od Tomcata ...

 
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 15:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: FEUDAL (239)

Nemám co dodat; teď sem se na to byl podivat, visí to tam pořád na zdi; manželka byla poučena ... nic prý už nevyhodí. Ona značka je Tvoje; ČEKÁM NA SRAZ, rád Ti to přinesu - su z PV, dojedu tam a jak to bude zpátky ? Bude onen SRAZ vůbec a kdo bude organizátor ? U "Klokočníka" se dá asi dát pár pivsonů, pokecat a co my "venkované" ? Když už tam vyrazíme, bylo by vhodné po KONFERENCI a diskusi (která se může protáhnout), abychom lehce zdřímli a posléze vyrazili zpět do Čech, na Moravu a do Slezska ...
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 16:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal 239: Ta krásná stará česká značka mi připomíná tabulku od lokomotivy.

Tomcat 517: Zatím byly srazy u Klokočníka jen na pár piv a pak domů. (Tedy občas jel někdo celou noc zpátky) Varianta s noclehem zatím nebyla uvažována.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 16:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: PAJDA (823)

Je mi to jasné - kultovní "Klokočník" (ani nevím, kde se ono zařízení nachází) je centrum bádání pro vás, pražáky. Nejsem a nechci se projevovat jako moravský nácek, ale ... po dobrém a a pohodovém pokecu s troškou pivní lahůdky by to fakt asi chtělo přespat (někde v Praze) a po ránu vyrazit k domovu.

Nevím, co na to ostatní Češi, Moraváci a Slezané ?? Je to jen můj názor, rád se nechám ukecat.

Osobně bych rád viděl všelijaké odvážné diskutéry, pokecal s nimi ..., např. 3260, Martin, Pavel, atd. ...
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 17:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blízký orientační bod - pankrácká vozovna (tram) a věznice.

Takže to bude chtít stanovit obecně přijatelné datum a pak řešit to další.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 22:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, minulý týden se mi ozval chlap z Aukra, který nabízel traktorovou značku ze SM-26-84 (nevím jestli o tom někdo něco víte). Nicméně se mě ptal, jestli o ní náhodou nemám ještě zájem (taky nechápal, proč aukci zrušili). Takže značka mi už leží na stole a řeknu vám, je tu super kousek, i když mě stála majland (680,-) evidentě je nepoužita a na to jak je malá, tak je docela těžká, zítra ji nafotím a dodám rozměry.
Původ značky je asi takový (cituji odpověď na dotaz, odkad tabulky pocházejí):

Díky za zprávu,
já opravdu nevím, našel jsem je na půdě jedné chalupy bez dalších info, jen
se domnívám, že to je nějak kolem 50. let. Je Vám jasné, že se s tím nedá
vyjet na silnici- jsou sběratelsky zajímavé, nechápu, proč to Aukro
zarazilo. No užijte si je.
Petr Narwa
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7438
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 01:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aukci zrušili proto, že byla v rozporu s pravidly Aukra, která uvádějí, že

Pravidla na Aukro.cz > Zboží zakázané nebo povolené podmínečně >
SPZ a doklady od motorových vozidel
Na Aukro není možné prodávat SPZ a doklady od motorových vozidel samostatně, bez příslušných vozidel.

Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 08:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: ty značky opravdu závidím a gratuluju k nim. Jsou lakované nebo smaltované?
Na aukru se plno cizích značek prodává a je tam na ně dokonce kolonka, takže to na jednu stranu nechápu.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 12:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda (825): Jsou lakované nebo smaltované?
Jsou SMaltované a taky docela těžké (s tím někoho švihnout po hlavě...).
Rozměr přední tabulky: 30.5cm x 6.5cm
Rozměr zadní tabulky: 20cm spodní hrana, 15cm horní hrana, 7.5cm boční hrany a 5.5cm skosené hrany - celkově na výšku 12cm.
Rozměr písma: 2cm x 4.5cm. (Rozměr pomlčky 2cm x 0.5cm).
 
 
Hodně zvláštně je vyraženo písmeno M, kde je pravá strana o něco níž, než levá.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1717
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 14:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat: Osobně bych rád viděl všelijaké odvážné diskutéry, pokecal s nimi ..., např. 3260, Martin, Pavel, atd. ...

Já jsem připraven dorazit vesměs kterýkoli pracovní den. Proto čekám, až ti zaneprázdněnější vyjeví své požadavky a budeme je moci nějak skloubit.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 16:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na aukru se plno cizích značek prodává a je tam na ně dokonce kolonka, takže to na jednu stranu nechápu.

Já bych za zákazem prodeje značek + papírů na auta viděl snahu vyhnout se obvinění, že se přes Aukro legalizují kradené vozy. Nezapomínejme, že u nás se vždycky s techničáky vesele kšeftovalo, zejména za účelem legalizace starších dovezených vozů, s čímž se svezla i spousta vozidel "nejasného původu", takže kupování značek není jen záležitost šotoušů...
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2040
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 09:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul:
Krásné exempláře. Díky i za uvedení rozměrů
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 12:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle vypadal Pionýr, když se prodával jako funglovka. Podložka pro SPZ byla už z výroby. Na obr. r.v. 1968

foto ebay
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 12:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda : Takhle vypadal Pionýr, když se prodával jako funglovka.

Dovolil bych si proti vzhledu odporovat. V první řadě ten „transplantovaný” nosič je jak pěst na oko a hlavně v žádné výbavě nebyl. Tento vyobrazený stroj je „napadený kutilem”. A jinak je to pěkná ojetina s několikrát otočeným tachometrem ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 13:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal Obrázek byl ilustrační pro tvar a velikost podložky SPZ pro třídu fichtlů
Nosič je obluda, souhlasím, zřejmě soudruzi v NDR udělali chybu (prodejce je z ex-DDR)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Oliver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 18:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda:
je to toto nebo jsem mimo?
 
 
 
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2044
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 18:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda:
prodejce je z ex-DDR
Aha, já jsem se divil, jak to že cedulka zůstala bílá. V DDR totiž PZ malé motocykly neměly.

Oliver:
ZN 5 - K tomu by techničák nebyl? Z data registrce bychom konečně přesně zjistili, od kdy se pionýry registrují (1955, 56?)
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oliver: Trefa do černého.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Plate
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 20:39:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posielam jednu 103 ,vzor 87s. Fotená v Bratislave ,Mlynskej doline tento týdeň.
 
Oliver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 21:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos:
Bohužel. Ale parkuje to všechno v muzeu v Lesné u Znojma, tak se tam můžeš vypravit... anebo se tam ještě někdy vypravím já
Oliver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 21:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yo, ještě něco pro Michalovu analýzu vojenských PZ:
024 17-00 vzor '94, 2x jednořádek ČB (aka 101) na VW T5 dnes v Hp.
Foto bohužel nět, zapomněl doma aparát
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 22:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okres Český Krumlov ve vzoru '86/'87 měl pouze sérii CKC?

Jnak přidám něco málo z okresní analýázy:
HOK 19-08 - žlutočerný typ 102 vzoru '94
ZRJ 75-04 - žlutočerný typ 101 vzoru '94
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2028
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 09:14:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul :
Snad to někdo bude vědět přesněji, já si značil jen rok změny vzoru.
Ta zde nastala v roce 1996, tudíž série CKC přešla ze vzoru 1986 na vzor 1994 někde mezi CKC 55xx a CKC 82xx.

PS. :...teď mě cosi napadlo a podíval jsem se ještě jinam (to víš, dědek plesnivej, hlava děravá, už ani nevím, kde mám jaká data ).

Takže :

Český Krumlov
přechod vz. 1960 / vz. 1986 :
poslední nejvyšší viděná - CKB-34-78...23. 7. 1988
první nejvyšší viděná - CKB 36-09...4. 8. 1988

přechod vz. 1986 / vz. 1994 :
poslední nejvyšší viděná - CKC 52-75...12. 11. 1995
první nejvyšší viděná - CKC 55-02...31. 1. 1996

Takhle už se mi to líbí víc

(Příspěvek byl editován uživatelem Dědek.)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1722
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 11:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na téma Klokočník
Tak já to rozseknu:
Co takhle příští středu 24.10. v 19 hodin?
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 13:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ve středu nemůžu. Leda až tak po 21. hodině
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2045
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 13:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se 24.10. taky moc nehodí. Spíš až další týden.

Mmch: V pondělí odpolednu budu v asi Plzni (autmo), co se na chvilku sejít se všemi plzeňskými soudruhy?
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 14:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 24.10. :
Mně by se to jako vždy hodilo. Ale tentokrát nemůžu.
Martine, aniž bys to mohl tušit, trefil jsi se na chlup přesně do mých "půlkulatých" narozenin .
Ale pokud v pondělí odpoledne pojedeš z Prahy do Plzně na sraz všech Plzeňáků s Pražákem Vámosem, rád tam za váma přijedu taky.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 14:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátce a jednoduše: pokud to stav dovolí, mohu ke Klokočníkovi kdykoliv. Co ale udělat se zahraničními účastníky? Nemá někdo možnost vymyslet nějakej jednoduchej pelíšek k přenocování? Já bych si Tomcata vzal klidně domů, ale nemám ho kam uložit !!!
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 15:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal: Já bych si Tomcata vzal klidně domů, ale nemám ho kam uložit !!!

Já jsem třebas skladný, mě stačí přespat na židli.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 15:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul : Já jsem třebas skladný ...

Dobrej pokus , ale opravdu do doupátka jednoho pokoje už k banánovým krabicím a stohům knih a časopisů nenacpu nikoho ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že by jeden přespolní u nás mohl hlavu složit. Podmínky spartánské.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2131
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase jeden techničáček ("nejnovější" Moskvič):

LMA-55-04 - 8.11.1978
VSD 74-83 - 25.5.1992
OVV 80-34 - 5.11.1997
4T5 0140 - 6.3.2007 Ostrava
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na téma Klokočník
Mé časové plánování je variabilní, takže co vyjádřivší se řeknou na následující středu, tedy 31.10. ve stejný čas?

Dědek, č.2029: Tak s předstihem přeji plno podnětných záznamů do dalších let analýzy. Onu "půlkulatou" číslovku si ani neodvažuji hádat, každopádně věřím, že tato republika má ještě o nějaký ten křížek navíc...

Feudal: Co ale udělat se zahraničními účastníky?

Zahraničními? To jsem si ani nevšiml, že Morava vyhlásila Deklaracijó nezávislosti.

Vámos: V pondělí odpolednu budu v asi Plzni (autmo), co se na chvilku sejít se všemi plzeňskými soudruhy?

Bohužel, v Plzni se počínaje říjnem vyskytuji jen o víkendech. Konkrétně toto pondělí odpoledne mě budou mučit derivace funkcí na naší nejstarší technické univerzitě /účast povinná/...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 23:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek (2028): poslední nejvyšší viděná - CKC 52-75
Přepiš si nejvyšší českokrumlovskou viděnou vzoru '86/'87 - CKC 54-17 (typ "106").
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2031
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 08:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin známého příjmení + tečka & 31.10. :

Ve středu tohoto data večer, kromě případného Klokočníka, zatím nic nemám...

Jinak dík za přání , republika je proti mně takřka přesně jednou tak stará superbába... (pokud myslíš rok 1918)
Můj věk nemusí být pro zde přihlášené diskutéry žádné tajemství - "chlubím" se s ním v profilu .
Pro případné nepřihlášené zájemce o tuto informaci můžu posloužit matematickým "rébusem" (aby to přecejen měli těžší ) :
"Horoskopicky vzato", příští týden jsem tady, na této ztebekouli, celých 9 let, kdy 9 = x + y...


Rul :
Dík , ale nepřepíšu, neboť takhle dopodrobna už si to neznamenám. To, co jsem ti psal, to je prostě jen výcuc z archivované souvislé řady mých nejvyšších viděných a ten to takhle analyticky neřeší a už nikdy řešit nebude...
...to už je teď holt na vás, mladších...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3542
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 09:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vámos v plzni :-)
pondělí odpo... můj zaměstnavatel mě drží na uzdě do papírově 17 h, v praxi odcházím cca okolo 17:30. pro plzeňskou mhd není problém mě za 30 minut dopravit kamkoli po městě, pokud to nebude některá z okolních odlehlých vsí typu křimice nebo chrást :-)

jirku_š můžu oslovit, abych nebyl na vámose sám :-)
oni (s jeho nastávající polovičkou) minulej týden pracovali v new příbytku, tak prej teď taky trochu nestíhá, ani ve čtvrtek nebyl v nálevně.

mám/e vybrat klidnou hospodu? záleží na tom kde? (centrum/poblíž cesty na prahu/je to jedno?)
máš speciální požadavky, třeba aby měli NEpivo od radegastu např.?

naše big_widlákov_city má velice pěknej informační systém na výběr hospody:
http://pilsnerpubs.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3543
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dědek:
též blahopřeju k hezkýmu číslu, ani s jednou rovnicí o dvou neznámých jsi mě nenachytal, čemuž se sám divím :-)
dej si za mě magický woko jako roman skamene ve filmu (tuším) bony a klid a schovej účet

Skladný Rul je taky úžasnej termín

jinak mám o5 skluz ve čtení, pokud jsem na někoho nereagoval, tak pardón, časem...
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek : Můj věk nemusí být pro zde přihlášené diskutéry žádné tajemství ...

Protože „nevymetám” společenské rubriky, došlo patrně k přehlédnutí události, která se stala diskutovanou i v přísně vědeckých kruzích. Nejen pro zachování dekóra, ale i z pohnutek čistě lidských, bych i já rád rozmnožil řady gratulantů a přispěl svojí hřivnou superlativů v přání ke zmiňovanému životnímu jubileu. Hosana ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz
Ross95
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: naše big_widlákov_city má velice pěknej informační systém na výběr hospody

heeej, to je dobrý .. ale já stejně radši chodim kde to znám, než abych hledal novoty (když už teda někam jdu)
P: [PM] U: [MO]
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3544
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ross95:
to je pomůcka pro vámose, aby něco nadhodil a my mu pak stejně doporučíme jinou knajpu

že je to pěknej a veskrze užitečnej web je mi známo, proto jsem se podělil o link :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3546
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 11:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

místo plků vás opět lehce zásobím nějakýma drobkama:

kamarád mi tuhle ukazoval starou motorkovou přední kulatou značku KX-89-67, byla na péráku z roku 47 a snad by to měly být Klatovy. co vy na to?
BEB-01-6(2?), žlutomodrá cizinecká vz. 60 na nějakým autě u Mělníka. ČKP mlčí.
KL-20-88, černobílá 101 vz. 60 na Trabantu 601
09 PMT 53, 102 žlutomodrá vz. 94 na přívěsu za osobákem
PII 99-66, 101 vz. 94, Audi 100
Franta Vr.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.180.227
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 16:48:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZL 0004S-Favorit,ZL 0007S-Favorit,ZL 0023S-Favorit,ZL OO81S-Favorit,ZL 0100S-Favorit....vše jednořádky.ZL 0014Avia Skřín,žlutý dvouřádek vzadu.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 17:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta Vr.: Vše vzoru '86/'87? I ten dvouřádek?

Jak to bylo vůbec s modrořlutými dvouřádky tohoto vzoru? Byly duplicitní?
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2047
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2:
Já předpokládám, že v Plzni budu hotov už tak okolo 16:00, ale jak to časově přesně vyjde si netroufám odhadovat (možná bude vše úplně jinak).
Hospoda by nejvíce vyhovovala co nejméně zakouřená, ve směru ku Praze (= k D5), když řídím, tak nejradší piju Kofolu nebo Colu
Asi bude nejlepší se během pondělka operativně dohodnout přes mobil (608 217 069).
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 23:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: když řídím, tak nejradší piju Kofolu nebo Colu
To ti bude za cestu do Prahy pěkně šplouchat v žaludku.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3548
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 03:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vámos:
je super, že máš správnýho operátora :-)
budem to mít levnější a navíc se nechá smskovat přes qwertz klávesnici u pc :-)

až se ti ozve číslo s více trojkama, jsem to já :-)
kdybych se pozapomněl, klidně se připomeň.

přemýšlím nad tou hospodou... mohlo by to být v doubravce, což mi vyhovuje.

málo zakouřenej lokál to je asi problém, páč vždycky když odněkud přijdu, stejně jsem načichlej kouřem. napadá mě Na spilce přímo v pivovaru, V podlesí na rohu mohylový a rádiový (okolo se točí trbus 10), Alfa v divadle alfa na rokycanský hned za mostem, pizzerie na masarykovce naproti OD Centrum nebo o kousíček dál ta čínsko-vietnamská restaurace, tam bývá ticho, klídek, čistej vzduch. nebo možná Astra v lobzích na rohu ulic Dlouhá a Pod vrchem, tam je to cca půl roku nově přestavěný na něco jako sportbar, ještě jsem tam od reko nebyl, okolo se točí trbus 13ka. Astra vypadá slibně.
mám dodat další linky z pilsnerpubs.net?

martin_l prej bude f prase;-), zkusím sehnat kolegu jirku_š.
Ross95
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 10:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2:
jestli myslíš Astru-Krijcos přímo u zastávky, tak tam je to ted docela hezký.. akorát teda občas bývá problém s místem (je tam relativně málo stolů pro hodně lidí, takže když ti ukaždýho sedí dva lidi, tak nic moc )
P: [PM] U: [MO]
Franta Vr.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.180.227
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:54:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul-Modrožluté cizinecké měl Zlín ve vzoru 86 od ZLAOO po ZLA1O a pak ZLBOO a až potom následuje vzor 94 ZLL 49...vše jednořádky.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3672
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, vše nejlepší a hodně štěsti s tém pertynaxem...
STAHUJ: Régiomap JM-kraje - aktualizace 6.8.2007 (xls)

Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3552
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 11:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ross95:
jo, Astru-Krijcos. takže jsou tam velký stoly. my to nějak zvládnem :-)

bydlím tamvodsaď cca 500 m a po reko jsem tam ještě nebyl. před tím to byla nálevna asi tak sedmý cenový skupiny.

(za komančů byly cenový skupiny 4, přičemž v jedničce chodil vrchní ve fraku a čtyřka byla horší zakouřená hospoda až strašnej pajzl :-))
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1728
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na téma Klokočník
Jak ostatním vyhovuje termín 31.10., 19 hod? S Dědkem jsme připraveni...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36575
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 16:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych snad na půl devátou mohl dorazit taky, možná i o hoďku dřív.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3555
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 17:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že bysme uspořádali výpravu z plzně když dnešní rande s vámosem nevyšlo? :-)
tudíž se hledá auto a řidič, nejlépe abstinent:-)
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2050
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já snad dorazím taky.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

31.10. by snad mohla být méně špatná varianta.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

31.10. Pro mne dobrá, budu-li sám dobrý ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace