K-report
 

Archiv do 11. března 2008  

Diskuse K-report » Archiv 2008 » Autobusy a trolejbusy » Odstavené vozy, torza a vraky » Archiv do 11. března 2008 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 11-2005

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 12:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtik RTO

Vážený kolego a podobní: Položím Vám zdovolením jednu konkrétní otázku: to RTO chcete koupit či si tu jenom tak píšete, protože nemáte nic jiného na práci...???

Před pár měsíci jsem totiž zde na K-reporu pro jednoho člověka, který měl RTO lux taky původně k renovaci nabízel k prodeji-tedy k Vaší koupi a doposud se krom jednoho dotazu nikdo neozval... Teď ten bus asi skončí ve šrotě, protože nikdo o něj nejeví zájem. Tam mě překvapuje zde vaše "plakání" že ten bus (RTO-Uhřiněves) nespatří již asi světlo provozního kousku, zatímco veřejně se bude šrotovat jiný, možná otrochu lepší kousek, který není od zlatokopa. Samozřejmě, zadarmo Vám to nikdo dnes nedá.

Je mi zde (a nejen zde) na foru líto takového to "tlachání", jak a co by se mělo zachránit, když činama-rukama nikdo neudělá z většiny nic. Ano, dřív u piva, dnes u klávesnice PC toho spoustu takovýchto lidí udělá hodně.

Promiňte, že jsem si zrovna Vás vzal za špatný příklad, ale mrzí mě tu tyto časté "výlevy" a když je potřeba opravdu něco udělat, nenajde se nikdo....

Pokud jste si jej chtěl jen vyfotit a informovat jiné - v pořádku, ale pak nechápu, proč diskutujete o ceně, když jej sotva chcete koupit. Pak jen kazíte cenu pro opravdového zájemce, protože takovýto člověk si musí myslet, když každý pobuda se ptá na možné odkoupení a projeví o to zájem, že to musí mít velikou cenu. Toť i druhý jev, bohužel negativní...

(Příspěvek byl editován uživatelem SAXI-Radim.)
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - Nejbližší otevření muzea v tomto roce je o víkendě 5. a 6. dubna 2008 s nemalým překvapením v přístupné expozici
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2028
Registrován: 3-2005

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 12:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtik RTO: Také jsem se osobně s panem dotyčným setkal - a nikdy více.
Po okroužení areálu, jsem přišel slušně se zeptat, zda-li by bylo možné si vrak vyfotit zevnitř areálu a na dotaz jak je tam autobus dlouho, jsem se po nějakých narážkách (co že to chci vědět), dozvěděl že je tam a bude tam, že ho tam nechá shnít apod. A pak se do mě pustil - že furt někdo dolejzá a že ho to nehorázně se**... No nevím, to jako bych si vystavil Ferrari v ulici za plotem a rozčilovala mě neustálá skrumáž čumilů.

Je to sice škoda, ale kdyby byl někde ve stodole, tam po něm neštěkne ani pes...

http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1515
Registrován: 12-2006

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 15:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyby ten bus aspoň onen zlatokopista přikryl plachtou nebo nějak zamaskoval...
Gasonův blog|ICQ: 472-137-831|Skype:migagason|754 068 JE BEST4.12.2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru-Toť asi všecko,co sem Vám chtěl řéct...
Neváhaj a hlasuj o foto roku na mém blogu!!!
Zvolte si foto roku 2007
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2793
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 15:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jasně, toho vozu je hrozná škoda. Škoda je také každé vyřazené K2, každého čehosi, co má jenom náznak Karosy 700, každého eMBéčka a vůbec všeho.
Takže z pohledu pána ze šrotiště: možná je to fakt blázen, který si myslí, že se mu tam válí jedinečný exponát v jedinečném stavu. Ale spíš bych v tom viděl obyčejného byť třeba mírně nekamarádského majitele, který to nemá kam jinam dát, o čemž svědčí ta vrtulníková teorie. A tak, logicky, nutně musí být nasrán, když se mu tam každej týden promenáduje další a další člověk s foťákem, ptá se na to samé (jak se to tam dostalo, jakej je to rok výroby, kolik by to tak stálo) a v podstatě je v 99% případů jasné, že se jedná pouze o šotouše, čest vyjímkám, kteří jinak neumějí vzít flexu do ruky. Na to musíte mít značnou trpělivost, odpovídat na to samé, věnovat se těm lidem a pořád dokola poslouchat, jak je toho škoda a jak je to historicky nezodpovědné to tam nechávat.
A jiné skutečné skvosty vyrobené třeba jen v prototypu se dále v tichosti šrotují nebo upadají v zapomnění mezi tou hromadou Š11, 700kil, Ikarusů280 a RŤáků, čímž nechci nijak shazovat historickou hodnotu těchto vozů a velmi obdivuji lidi, kteří jsou schopní z jakékoliv vraku udělat nádherný plně funkční a historicky téměř věrný exponát. Bohužel, místy mají hodně ztíženou pozici díky jiným "zájemcům" o daný vůz, ostatně přesně to vystihl Saxiradim.
22Tr LIVE
26 a 27. 4. 2008 - I LETOS DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V AREÁLU TM BRNO V ŘEČKOVICÍCH
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 15:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak pokud toho člověka tak strašně štve rozruch kolem toho RTO, tak ovšem nachápu, proč si to takhle vystavuje. Ten vůz je vyvýšen tak akorát, že je vidět ze silnice přes tu ohradu. Mám pocit, že je účel, aby to budilo pozornost, protože pán má zřejmě radost z toho, když někoho pošle někam.
www.doz.estranky.cz - (lehčí) střední opravy pražských autobusů - B 931, nově B 731
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2794
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 15:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě bych to rozvinul také druhým směrem. Jistým druhem zlatokopectví jsou infikováni téměř všechna šrotiště, dále autovrakoviště, antikvariáty, vetšnictví apod. Místy se s tím lze setkat u jednotlivých občanů, typicky těch, kteří mají něco opravdu vzácného, nebo přinejmenším zajímavého, třeba výše to RTO, vědí o tom, že mají něco vzácného nebo zajímavého, ale jsou zcela odtrženi od reálné hodnoty, resp. sumy, za kterou je to prodatelné.
Buď za to chtějí nehorázně moc. Samosebou jsou pak poblouzněni, když se jim jednou před vratama šroťáku objeví mecenáš s půlmiliónem v ruce, a mají pocit, že udělali správně, že mu to prodali, ačkoliv koupěchtivý pracháč to nakonec stejnak použije jako relikvii na svoji plesnivou zahrádku a renovace nebo smysluplného využití se vůz nakonec stejně nedočká. Větši pravděpodobnost je pak ta, že se mu okolo toho budou motat pouze opravodí zájemci o renovaci vozu, kteří, nemaje peněz nazbyt, smlouvají směrem k reálné ceně, s čímž se šrotman (zahrádkář, majitel) nehodlá smířit, neboť čeká na výše zmíněného mecenáše. Ten se většinou neobjeví a vůz (součástka, soustrojí, věc) čeká záhuba za potupných okolností. V řadě případů z minulosti se dá hovořit opravdu o škodě.

Pak je zvláštní případ majitelů, kteří jsou odtrženi od reality tím druhým směrem. Pro budoucího majitele je to dar z nebe. S tím jsem se setkal při koupi ruského skibobu (takový to s třema lyžama a řídítkama). Asi před osmi lety jsem to koupil za dvě stovky, nejetý, kompletní. Pán to našel na půdě a zbavoval se toho prosřednictvím Inzert Expresu s tím, že okolní inzeráty nabízely tentýž skibob třeba za 800 korun a samosebou různě rozsekaný.

Poslední případ, kdy je věc či vůz nabízen za reálnou cenu rozumným majitelem a odkoupen k oboustranné spokojenosti také za reálnou cenu rozumným zájemcem, je velmi vzácný. Skoro bych řekl, že v našem Absurdistánu k tomu nedochází.
22Tr LIVE
26 a 27. 4. 2008 - I LETOS DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V AREÁLU TM BRNO V ŘEČKOVICÍCH
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2203
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 17:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Verusha- No, vyjímečně najde. I dobří lidé, kteří pomůžou v nouzi a případně poradí co dál.
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
2007-10 let bez provozu vozidel značky Ikarus 280.08 u DP Jihlava
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 5-2007

Odesláno Úterý, 12. února 2008 - 17:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Majitel toho autovrakoviště a autobusu je opravdu zvláštní patron. A moc slušného chování nepobral.

Zastavil jsem se tam na konci léta, naprosto normálně se zeptat, zda z něj něco prodává, nebo je na prodej celej...
Vzhledem k tomu, že je to jeho živnost, obchodovat s díly z vraků aut, tak jeho uvítací fráze byla dost divná - Co chcete? Nemám čas!
Tak mu povídám - Tak v tom případě nechci asi nic, pane! A šel pryč. Tak po chvíli za mnou štěkl - Počkejte...

Jezdím kolem dost let, a ten autobus tam takhle trůní a chátrá celou dobu. Na náhradní díly ho ale rozebrat nechce. Celýho ho tam odsud ale nedostanete, protože je totálně zarovnanej bordelem ze všech stran. Vevnitř jsou narvaný nárazníky, vzadu má vysklený jedno okno, obojí dveře i některé schrány jsou už přes rok otevřený, takže do něj prší...

Celýho, povídal, vám prodám za 100.000,-, a musíte si ho dostat ven.
Povídám mu, nepotřebuju ten šrot, ale o dílech se můžeme bavit.
Na to mi říká - V žádném případě, o to má zájem jeden Němec, byl tu minulej týden, ten si ho vyndá, a dostanu i víc jak 100.000,- , tak jak chcete?
Tak mu povídám - Tak jo, tak já se budu pokaždý, když pojedu kolem, koukat, jestli si ho vyndá, anebo se tady nakonec úplně rozpadne.
A rozloučil jsem se.

No, zatím uteklo skoro půl roku, a Němec pro něj asi netrefil...
Tolik k tomuto autobusu a tomuto vrakovišti a jeho majiteli.
čsad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 13. února 2008 - 09:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karosa šl11 1310 před a po opravě

Vojtik RTO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.105.254
Odesláno Čtvrtek, 14. února 2008 - 08:56:41    Odkaz na tento příspěvek  

TO : SAXI Radim

Já už přes rok intenzivně sháním nějaké RTO na renovaci za odpovídající cenu, většinou ale narážím na zlatokopy, co chtěj za vrak 100.000 Kč, dej mi prosím odkaz na toho LUXE, co tady prodáváš, nebo nějaké základní info a fotky, nevšiml jsem si toho, že je tu nějaký na prodej, nechodím sem pravidelně, třeba budu mít zájem, bude-li cena odpovídat stavu a mým představám

Děkuji
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2006

Odesláno Pátek, 15. února 2008 - 22:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prosím Vás nevíte někdo o nějakých vracích, odstavených vozidlech či torzech, ... v Brně a okolí. DĚKUJI!
Fotografie: http://fotogalerie.dopravka.com/
Videozáběry: http://www.youtube.com/brnenskadopravka
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1408
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 20:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prosím Vás...
Kterého z nás přímo prosíš?
Aby mohlo být nějaké vítání, musí být napřed loučení.
PROSÍM, pusť mě.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1925
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 21:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lc: Už by si si mohol odpustiť tie trápne poznámky ktoré píšeš skoro do každej diskusie. Si trápny
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 21:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já jenom poukazuji na to, jak máme krásný jazyk a plno lidí si ho neváží a takhle hloupě ho przní. Ale tohle eště de...

Tak dobře, no. Já toho nechám . A jestli ti nějak moje přítomnost na fóru vadí...
Aby mohlo být nějaké vítání, musí být napřed loučení.
PROSÍM, pusť mě.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1926
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 21:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lc: Nevadíš mi len mi vadia tie poznámky ktoré v poslednej dobe píšeš
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2930
Registrován: 12-2004

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 21:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a plno lidí si ho neváží a takhle hloupě ho przní. Ale tohle eště de... -
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 20. února 2008 - 21:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No to sem právě napsal schválně . Já už toho nechám pardon !
Aby mohlo být nějaké vítání, musí být napřed loučení.
PROSÍM, pusť mě.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5738
Registrován: 11-2004

Odesláno Čtvrtek, 21. února 2008 - 20:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Sháníme informace a fotografie ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a zejména pak informace o provozu v místním podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte buďto formou SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - nově aktualizováno
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5740
Registrován: 11-2004

Odesláno Čtvrtek, 21. února 2008 - 20:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě mám jednoho rozpůlenýho Erťáka. To nahoře na něm je pozůstatek Robura?

Sháníme informace a fotografie ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a zejména pak informace o provozu v místním podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte buďto formou SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - nově aktualizováno
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1418
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 21. února 2008 - 20:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Myslím, že ano.
Aby mohlo být nějaké vítání, musí být napřed loučení.
PROSÍM, pusť mě.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 21. února 2008 - 23:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano, je to pozůstatek Robura, jako jeden z mnoha zlepšováků pana Macíka.......
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2212
Registrován: 6-2005

Odesláno Pátek, 22. února 2008 - 06:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jako ten, že najede na RTO a bude mít "kanál", či že rozpářeme bok busu, abychom mohli lépe skládat bordel dovnitř busu...
Předem lituji toho, kdo ty zahrady bude vykydávat...
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
2007-10 let bez provozu vozidel značky Ikarus 280.08 u DP Jihlava
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 3-2006

Odesláno Pátek, 22. února 2008 - 15:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vykládát? U nás v Pcích byl 9 tr odporák dokonale vrostlej do zahrady a kažtej řikal: ten otamtaď nikdo nedostane - leda s kusem zahrady...no a jednoho dne přijeli s rukou a v momentě byl v ...
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Gigamaster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2008

Odesláno Pátek, 22. února 2008 - 15:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na lehovci jsou nejspíš odstavené 3 vozy conexu. 2x C734, 1x B932E
vdp.estranky.cz
Karosa Shitybus 12m, Karosa Citehnis 12m
gigamaster@klikni.cz
icq:478-774-708
pepeQ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 07:08:40    Odkaz na tento příspěvek  

Ad Study:

Mohl by to být ROBUR pro spojaře - techniky a opraváře = pojízdná dílna. Za řidičem + spolujezdcem byla ještě jedna řada sedadel (možná i dvě) pro zmíněné techniky a opraváře. Bez okenní část = to byla dílna + sklad materiálu. Takové ROBURy měly tehdejší Čs.Spoje či jak se ta firma jmenovala. Vedle toho klasický nákladní ROBUR (pamatuji třeba pekařský) již neměl za řidičem místa pro další posádku, ale za stěnou řidiče byl již souvislý prostor pro přepravu nákladu. Siuetou byly obě verze velmi podobné možná identické. Během dlouholeté výroby v NDR došlo k jedné výrazně vzhledové změně snadno zjistitelné na kdejaké fotce. Starší ročníky měly masku chladiče ve tvaru "kapří hubičky" kdežto novější měly širší otovor chladiče ve tvaru obdélníků.

To RTO je pojízdná prodejna - škoda ho - mohl by posloužit na reko jako RTO MTZ jejichž zásoba v českých a moravských lesích, lukách, sadech a zahradách je zřejmě definitivně vyčerpána.

Foto: ROBUR (kapří hubička) + ROBUR (nová maska)

Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5791
Registrován: 11-2004

Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 14:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky za vysvětlení, ale stejně z toho vraku dohromady nikdo nic nedá, použitelný by z autobusů z celé zahrady byly tak akorát ty tři kompletní RTO, co tam má, ale nechtěl sem ho otravovat jen kvůli fotkám. Teď tak přemýšlím - jaká pojízdná prodejna?
Sháníme informace a fotografie ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a zejména pak informace o provozu v místním podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte buďto formou SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - nově aktualizováno
JirkaHagen
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.50
Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 17:48:56    Odkaz na tento příspěvek  

Pak jsou ještě novější masky bez těch chromovaných lišt.
Vojtik_rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2008
Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 18:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No konkrétně na tomto chudák případný renovátor nechá ruce :-(
martin.marilyn.manson
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.52.99
Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 18:44:12    Odkaz na tento příspěvek  

Kde to je vyfocený?
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5796
Registrován: 11-2004

Odesláno Pondělí, 25. února 2008 - 20:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je to nejblíž k domu?
Sháníme informace a fotografie ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a zejména pak informace o provozu v místním podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte buďto formou SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - nově aktualizováno
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2222
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 26. února 2008 - 18:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Study: ten rozpáraný LUX ano.
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
2007-10 let bez provozu vozidel značky Ikarus 280.08 u DP Jihlava
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 1-2006

Odesláno Středa, 27. února 2008 - 10:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ty vraky jsou z Horčápska? Moc sem se neodvažoval blíž, ale na tom pozemku tam se rozpadá asi 10 RTO, 706MTS, Liazky 100 prodejny, S5T, 1203, a všelijaký jiný vozidla, Před domem mu stojí asi eště pojízdnej Robur-přenosák ČST. Naproti stojí v garáži vererán Robur hasičů. O kus dál je vrak B731.00, ta s tim taky asi souvisí.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Standač
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 27. února 2008 - 15:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ne ty fotky jsou od p.Macíka (okres PR)

Horčápsko, není to tak dávno, co jsem kupoval svaču od nich z pojízdný prodejny RTO v Drásově ( okres PB)
Honzin88
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 27. února 2008 - 15:22:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Busmaniac: Je to v Želatovicích (okr. Přerov) a majitelem domu s tou zahradou je bývalý řidič ČSAD.
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 1-2006

Odesláno Středa, 27. února 2008 - 15:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo tak to furt jezdí . je to takové zelené RTO s spz BNA xx-xx. Eště maji pojizdnou prodejnu Liazku 100. Ty vraky na zahradě údajně jsou taky jejich.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 4-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 18:31:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Túto Rábovú C734 sa mi podarilo objaviť. Posledne patrila súkromnému dopravcovi PA-RE-BUS, kto vie komu pred tým.




mimi ICQ 197-757-627

www.transportweb.sk

pozrite sa na moju stránku
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1547
Registrován: 12-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 18:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mimi: Mám tucha, že tu taky už jednou proběhla, ale to ovšem ještě nebyla v takto zuboženém stavu. Ty dobastlené kufry vypadají zajímavě...

(Příspěvek byl editován uživatelem MIGOŠ.)
Gasonův blog|ICQ: 472-137-831|Skype:migagason|754 068 JE BEST4.12.2007 - spatřen první Crossway u HousaCaru-Toť asi všecko,co sem Vám chtěl řéct...
Neváhaj a hlasuj o foto roku na mém blogu!!!
Zvolte si foto roku 2007
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 8-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 19:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Migoš: Aj mne sa zdá, ale vtedy vyzerala ešte pojazdná

Mimi: To je kde fotené? nejaký areál alebo verejné priestranstvo? na vraky aut na uliciach nájdeš všade ale rozobratý bus som ešte nevidel
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 8-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 19:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Výpredaj v DPMK


www.mestskadoprava.net
231-475-399
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 4-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 19:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Carchye je to take poloverejne priestranstvo, je tam sice brana a nanej zakaz vjazdu ale jesno kridlo brany byva otvorene. Inac je to v BB na Tajovkeho ulici v areali internatu SOU Spojov.

No som zvedavy kolko toho z vypredaju DPMK skonci v zakupene SADZV v MHD BB.
mimi ICQ 197-757-627

www.transportweb.sk

pozrite sa na moju stránku
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 8-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. února 2008 - 20:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mimi: podľa mňa nič, možno na papiere by sa dali predať lebo to by kúpil len cvok
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 29. února 2008 - 11:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Koukám, že ten Ikar je ještě v docela "ucházejícím" stavu.
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2055
Registrován: 3-2005

Odesláno Pátek, 29. února 2008 - 11:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Carchye: Co jsem je viděl, tak jediný kdo se na ty vozy může těšit jsou vysoké pece...

Houmr:
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 8-2006

Odesláno Pátek, 29. února 2008 - 18:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zlin_24Tr: si tu bol ešte pred tým, teraz je to horšie
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 2-2006

Odesláno Neděle, 02. března 2008 - 18:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Carchye:100% kneeling

Uz sa podarilo niečo predať?
ototoi wa usagi wo mita no, kinó wa šika, kjó wa ...anata...
ICQ:233-682-093
E-MAIL:DPmVnM@azet.sk
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 03. března 2008 - 19:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prešovska 72-ka a to čo s nej ostalo.

ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
http://furcan.myminicity.com/
Tomino
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 3-2007

Odesláno Pondělí, 03. března 2008 - 20:40:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Furčan: veľmi veľa s nej neostalo
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 03. března 2008 - 21:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tomino: niečo malo som ešte nevyložil s auta, no neže by som mal trailer, ale aj do 1203-ky sa toho vojde dosť.
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
http://furcan.myminicity.com/
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1972
Registrován: 5-2005

Odesláno Pondělí, 03. března 2008 - 21:58:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A to sme tam toho ešte kopu nechali
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Vojtik_rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 2-2008
Odesláno Úterý, 04. března 2008 - 20:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

odkaz

Dnes při obligátním pátrání po vracích autobusů, hlavně RTO jsem narazi opět na sedmistovky...Na tomto místě stojej dvě opuštěné LC 736 ...Myslím, že by někomu mohly posloužit jako zdroj ND, kdyby se podařilo vypátrat majitele




A tady druhý exemplář




Víc toho nemám, nějak moc nahlas tam štěkali psi a měl jsem strach, jestli mě tam ti psi nesežerou, nebo jestli na mě někde nevylítne nějakej pobuda, je to tam taková zvláštní samota :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8043
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 04. března 2008 - 20:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Majitele se není třeba bát. A ty autobusy tam má právě na náhradní díly.
Nedělejte si se životem starosti - stejně z něho nevyváznete živí.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1613
Registrován: 7-2006

Odesláno Úterý, 04. března 2008 - 21:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtik rto:áá super díky za fotoreportáž tolik sem o té LC 735 z Probo Transu slyšel a konečně i fotky by mě zajímalo jak je tam dlouho a jakou měla SPZ... díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 12-2005

Odesláno Sobota, 08. března 2008 - 20:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jedna 7 Tr1, které chybí zadek:

web: www.trolejbus158.ic.cz
icq:348-506-861
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2460
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 01:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta sedmička je:

DP Pardubice 107 - Škoda 7Tr1
zařazen: 1952
vyřazen: 1965
výrobní číslo: 105
umístění vraku: Chvaletice - Hornická čtvrť
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 12-2005

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 09:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353: já vím
web: www.trolejbus158.ic.cz
icq:348-506-861
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3019
Registrován: 12-2004

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 12:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Škoda_7_tr: Ale ostatní ne, včetně mě. Ono je možná lepší to tam napsat rovnou, protože jinak se tu vyrojí milion dotazů.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 18:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M_r: no, on možná má někdo někdy důvod, to místo neudávat... Třeba jako zdroj ND, nebo je i plno jiných důvodů.
Čus bus Karlos
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3022
Registrován: 12-2004

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 18:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karlos: Tak o umístění mi vůbec nejde, to souhlasím, nemělo by se zveřejňovat. Mě jde o údaje typu původní dopravce, zařazení, vyřazení, ev.č. atd. Přeci jen když uvidím holou fotku, tak si řeknu "hmm, 7Tr, a co?". S údaji to je hned o něčem jiném.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 09. března 2008 - 19:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M_r: aha, to jsem nějak poplet...
Čus bus Karlos
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2158
Registrován: 5-2004

Odesláno Úterý, 11. března 2008 - 18:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

https://www.k-report.net/discus/messages/28/9738.ht ml?1205246156

Vrak Š? a RTOček v žel. stanici KRNOV.
"Pane řidiči,sešlápněte pedál plynu,nám mladým nedělá pomalá jízda dobře."


PŘES 720 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz