K-report
 

Archiv do 20. ledna 2009  

Diskuse K-report » Archiv 2009 » Autobusy a trolejbusy » Student Agency » Archiv do 20. ledna 2009 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Např. úžasné vagóny ČD, které jsou přes každoroční zdražování a sliby furt stejné

tak s timhle si mě rozesmál :-), dalo by se to přepsat asi takhle

Např. úžasné vozy Ayats, které jsou přes zdražování několikrát za rok a opakované sliby p. Jančury o výměně stále na trase do Liberce.

Prostě pochop, že nikoho nezajímá, že nemáš čas si opravit DVD, nebo že musíš dolejvat olej na autobusáku, páč údržbu děláte na koleni. To je problém firmy a cestující na to ohledy opravdu brát nebude. Váš pán si asi moc chvástal, tak teď se nedivte že lidé slibované služby požadují.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: jsem sice právník - amatér, ale jsem si jistý, že kdybych se zabejčil a trval na kompenzaci a dohnal to až k soudu, stačilo by soudci kliknout si na ten web s inzercí a celé přepravní podmínky by byly Radimovi na prd, protože díky veřejnému příslibu vydal informaci, kterou přepravními podmínkami popírá

Mohl by jsi to zkusit, zajímalo by mě jak by jsi dopadl nebo si myslíš, že to Radim nemá posychrované? Myslíš, že nemá peníze na špičkové právníky, které mu všechny tyto nepřesnosti a sporné věci nehlídají. A o přepravních podmínkách ani nemluvě, tam záleží téměř na každém napsaném slově (proto jsou někdy napsané tak, že tomu obyčejný cestující pomalu ani nerozumí). Ale to není záležitost jen SA, každá větší firma si toto velmi úzkostlivě hlídá.

A kdo si myslí, že vyreklamuje nefunkční kávovar nebo hajzl, tak je taky na omylu, je to stejné jako kdyby jste chtěli reklamovat že na vlaku EC nejel jídelní vůz, který tam podle jízdního řádu být musí pokaždé nebo že na těchto vlacích nejsou odpovídající vozy(jakože se to teď děje dost často). Prostě přepravní podmínky jsou napsané, tak aby člověk měl jen malou šanci se dovolat svých práv. Ale pořád je SA jedinou společností, která vrací jízdné v případě většího zpoždění zaviněného dopravcem nebo znáte snad někdo ještě někoho? Tomu říkám nadstandart, který by měl být běžný, ale to by se třeba takové ČD nedoplatily vůbec.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...a jsme pořád u té image...když shrnu celou tu diskusi kolem SA, tak dlouhodobě se tady dokola řeší, že SA něco inzeruje a slibuje a něco jiného dělá...každý na to má svůj názor podle věku, zkušeností nebo toho, na kterou stranu mu bije srdce, ale v principu to je diskuse o tom, kdo a jak moc je ochoten si nechat v pozici zákazníka srát na hlavu...Nelze brát SA mnoho zásluh, stala se štikou v rybníce a pohnula tím stojatým sedmičkokarosáckým neurvalořidičským netopícím nevětrajícím autobusovým trhem, zatřásla konkurenci hlavou a tam, kde si zatřást nenechali, holt na to dojeli. Ale nelze nevidět, že po těch letech postupně víc a víc sklouzává přesně do toho stavu, do jakého vpadla jako nováček...autobusy zestárly, řidiči jsou všude jedni a titíž, rozvoj stál hodně peněz, které je třeba ušetřit jinde, a ta konkurence taky už nechrápe, takže je třeba se víc zviditelňovat, víc slibovat a je míň peněz na splnění slibů...Pro mne tohle je současná image SA, takhle jsem si ji udělal na základě těchto diskusí, dvou osobních zkušeností jako cestujícího a jedné otřesné zkušenosti s doprovodem tchýně k odjezdu...Nebyl jsem fanatickým příznivcem SA předem a jsem schopen na druhou stranu bez problémů vidět jeho klady...A vážím si těch, co u něj dělají a tady ho hájí...doufám, že si jich váží i on...Loajalita k zaměstnavateli je dneska vzácná věc a koneckonců 95% problémů vzniká nebo nevzniká jen a jen díky lidem...
Denis_novák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

HONZAA: Jedna z věcí, co se p. Jančurovi opravdu povedla je rozmazlit lidi. To se vydařilo skutečně dokonale. Před dvěma lety, když se rozjížděla linka ze Zlína do Prahy, lidi chodili a děkovali co všechno jim poskytujeme. Dnes při stejné úrovni služeb ani nepozdraví. Asi bychom se měli trochu zamyslet.

Jestli to nebude tím, že při spuštění každé nové linky je vše nej, jezdí nové autobusy, vše funguje a je super a postupně se na onu linku přesouvají starší a starší busy, kde více věcí nefunguje a tak jsou ti cestující tak trošku naštvaní a už ani ty řidiče nepozdraví.....


(Příspěvek byl editován uživatelem Denis Novák.)
Bovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 4-2007

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Koukám,že jezdí zajímaví řidiči u SA...
Co bys po nich chtěl za 24 000 čistého za 14 dní}
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 9-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Honzaa: pokud se k tomu stavíš takhle, tak asi příště pojedu konkurencí a kreditku hodím do koše. Nezlob se na mě, ale to, že "není čas aby autobus zajel do opravny" mě opravdu nezajímá a ač jsem byl a jsem fandou žlutých spojů, tak tohle vypovídá pouze o tom, že u vás není něco v pořádku. Jistě, pokud se něco pokazí cestou, to se stát může a pochopím to.
Navrhoval bych teda přehodnotit strategii - zrušit veškerou reklamu na nějaký nadstandart a inzerovat pouze to, že nás někam dovezete za ty a ty peníze a jako prémii můžeme dostat něco navíc. Ano, lidi jste rozmazlili a tak se nemůžete divit, že lidi nadávají, když se neplní to, co slibuje žlutá reklama všude okolo.

Btw - při představě, že se o svůj služebák starám tak, jak píšeš že je běžné u SA (= není čas), tak bych radši ani nevyjížděl, natož vozil lidi.

/jinak podotýkám, že jinak proti SA nic nemám, ale tenhle přístup mě opravdu spolehlivě dokáže na***t, u jakékoliv firmy/.
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Denis_novák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bovák:
V dnešní době chce každý neskutečně vysokou mzdu a nejlépe nic nedělat... Mluvím z vlastní zkušenosti, mám taky zaměstnance...

(Příspěvek byl editován uživatelem Denis Novák.)
Denis_novák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minibox:
Plně sdílím tvůj názor......
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad bovák - tak koho by nesralo jezdit 14 za 24tisíc a pak ještě 8 dní jezdit zadarmo. A pak ti to svině ještě zdaněj
Zrovna teď když je řidičů dostatek, tak se u SA asi přeplácet nebude.
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 9-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim (příspěvek 354): lépe bych to nenapsal. Teď už jen chybí, aby se tu objevila nová štika v rybníce, jak jsem tu hodně dávno předpovídal, že když se SA hodně zhorší, tak se za pár let může objevit někdo další. A ten zase zválcuje SA, tak jako to SA udělala tehdejšímu Čebusu/Čne a ti zase o něco dříve ČSAD... Historie má tendenci se opakovat. Bude to ještě (hodně) zajímavé.
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 9-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mimochodem, aktuálně Student Agency hledá šéfa marketingu, nemá někdo zájem? ;-)
www.minimodel.cz - nástupce www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To Honzaa: Doufám, že Ty teda u SA nejezdíš...Ty bys mohl jezdit tak u té ČS autobusové dopravy, národní podnik...Kdo by i v roce 1948 pomyslel, že v roce 1989 budeme jezdit autobusy, kde bude motor hezky tichý pod podlahou a v zimě se z nich nebude muset vypouštět voda a řidič bude točit volantem dvěma prsty? A všechno to, co píšeš, že bychom si před pár lety ani nepomysleli, že budeme mít, nám Vy slibujete a pak nedáváte, pochopíš, že celý problém je v tomhle a v ničem jiném? V životě by mě nenapadlo dožadovat se novin a kafe u dopravce, který to neinzeruje...a jinak - upozorňuju Tě, že jsem loni zažil 5hodinový let letadlem, kde nešlo sklopit opěradlo, a nepřál bych to nejhoršímu nepříteli, tím spíš, že to přede mnou sklopit šlo...takový bus by opravdu neměl vůbec vyrazit na linku, proti tomu je nefunkční DVD nic. A že poslední tři měsíce jezdím vlakem (po asi 30 letech jako řešení z nouze) a musím říct, že až na jeden moment chaosu daný rekonstrukcí hlavního nádraží nemám nejmenší potřebu si stěžovat...naopak jsem byl příjemně překvapen...a kdybych měl volit mezi SA a ČD, volil bych ČD (a to i ve srovnání s jakýmkoliv jiným dopravcem a i přesto, že sjem fanatický autobusák). Píšu jen o svých pocitech jako zákazníka...
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2008

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové co se někdy sejít a popovídat si u pivka?
Denis_novák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tommy01:
By jsme se poprali....
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To Sipi: Jsem si naprosto jistý, že díky tomu, jakou formou ty služby inzeruje, bych se dovolal, ale neudělám to, protože se SA nejezdím. A možná by případně bylo lepší, kdyby RJ prachy za ty špičkové právníky, co mu to sYchrujou, vrazil do oprav konektorů a kávovarů...a ani by právníky nepotřeboval...N slevu za zpoždění nemáš náok, to je dáno i vyhláškou o silničním přepravním řádu, to je jiná věc..a to, že to nabízí...pokud mám tady odtud správné informace, není to ta, že stevardka každému zpožděnému vrazí do ruky pětku, ale je třeba absolvovat nějakou proceduru, na kterou bych se kvůli této částce zvysoka vy...a se mnou možná většina dalších cestujících. Takže víceméně šikovný reklamní trik...Jo kdyby to bylo tak, že pětka za zpoždění, pětka za nefunkční DVD, pětka za nesklápěcí opěradlo, pěrka za nefunkční konektor, pětka za bezkafí, pětka za bezhajzlí...a každá při výstupu do ruky od stevardky, to by asi hospodaření hned vypadalo jinak a motivace k dokonalosti by byla...
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 22:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

boblick/ale mě nezajíma nějakej idos mi máme v jř. že třeba spoj 19:30 br-jihlava zajíždí do bíteše cca15min
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad denis - nemyslim, že by jsme se měli prát. Názory se dají vyargumentovat jinak než ručně :-). Teda pokud se někdo nenaštve, když mu druhej vytkne jeho chybu :-)
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

máte pravdu že cestujícího nezajímá že SA má 90busu a jeden hangár na drobná ser.práce a jen 2elektrikáře v praze a 2V.B že servis není 100%pač se nestíhá.Pan JR šetří ale kde nemá.A to že si děláme drobné ser.práce na AUN to je snad ok/kontrola oleje vody atd/
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

liberečák/tam u vás se vážne nenajde dopravce co bude konkurovat SA
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: To je právě ten nadstandart, ačkoliv to vyhláškou dané není, tak stejně vrací jízdné. Jakou formou se to dělá nevím, možná objasní někdo kdo zažil. A reklamní trik to není žádný, protože o tom myslím není nikde ani zmínka. Myslím nikde veřejně.

Jo kdyby to bylo tak, že pětka za zpoždění, pětka za nefunkční DVD, pětka za nesklápěcí opěradlo.....

S tím klidně souhlasím, ale u všech dopravců a všem stejným metrem. Jinže to jako zákon/vyhláška nikdy nemůže vstoupit v platnost, protože jak jsem psal výše, tak by se ČD jako dopravce nedoplatily a vězšina ostatních dopravců by se hned začalo bouřit.

naopak jsem byl příjemně překvapen...a kdybych měl volit mezi SA a ČD, volil bych ČD

Já už myslel, že takový lidé nejsou a přece jsou!! :D
Já to mám tedy naopak, já když jedu s ČD, tak jsem příjemně překvapen, když dojedu a když dojedu a ještě k tomu včas jsem velmi příjemně překvapen. Naopak u SA jsem příjemně překvapen když funguje vše jak má, mám na to asi štěstí, ale je to skoro vždy.
Boblick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2009
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Moc hezké od Sva1. Děkuji. Já jen chtěl říci, že mě absolutně nezajímá nějakýkoliv výlev SA na jeho webu, pokud není totožný na úříslušné lince na www.portal.idos.cz, kterýžto portál je prostřednictvím CHAPSu jako správce garantován ministerstvem dopravy ČR - jediné oficiální jízdní řády v ČR. Ostatní portály odtud jen čerpají. A co není uvedeno na www.portal.idos.cz je černota. Tak. A basta.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1471
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad sva1 - no myšlenky tu jsou a to hned u dvou dopravců, ale řikám jenom myšlenky. Na druhou stranu si myslim, že tupé stádo ještě neni tolik nasraný aby přesedlalo.
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

liberečák/ takže se to pořád točí kolem cestujících
Frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyz je zpozdeni způsobené SA (rozbitej bus atd.) nikoliv zácpa na silnici. Tak se vraci určitá část jízdného, kterou určí někdo z SA podle doby jakou zpoždění bylo. Zažil jsem spoždění na PR-LBC 45 minut = 30%vráceného jízdného. Při kreditovce to tam dají automaticky, ti kteří mají jízdenky se pro to musí zastavit na pobočce. Nikdy se mi nestalo že bych dostal na zpátky že by něco nefungovalo(WC, DVD...) nebo byl náhradní bus.

(Příspěvek byl editován uživatelem frenk.)
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2008
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

boblick/nedávno jsem jel spoj co zastavuje ve V.B a byl jsem moc rád protože jsem měl ucpané wc h....m to byl smrad.A proč černota děláme to pro cestující já to těch pár hodin nejít na wc vydržím
Boblick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2009
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Sva1: ale stále není odpovězeno na tu malou, ale důležitou otázku: je tato trasa v souladu s licencí či nikoli? Protože oficiální stránky (jen a pouze www.portal.idos.cz. - stále se opakuji) o ničem takovém nemají ani zmínku. Snad bude stát za to zítra zavolat na KÚ přímo Mudrochovi, aby k tomu zaujal nějaký postoj. Pak už veškerá diskuze bude zbytečná.
Tysiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 19. ledna 2009 - 23:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kolik spojů z celkového počtu, co kolem Bíteše jedou, do ní také zajíždí? Z vlastní zkušenosti mám pocit, že to nemůže být víc jak pět procent spojů, tak mi přijde, že se tato záležitost zbytečně dramatizuje..
Ad Honzaa a služby směrem Zlín: Za ten rok a tři čtvrtě jsem žádné zhoršení nezaznamenal. Busy jezdí slušné, nefunkčnost čehokoliv je minimální.. Spíš jde o tu rozežranost lidí - myslím, že i ti nejhlasitější kritici by po pár svezeních ve vsetínských SORkách změnili názor
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 1-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 00:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sice tady řešíte celkem malichernosti, podle mě je zásluha SA to, že je tady garance pohodlného autobusu a bezpečnostních pásů, tudíš nepojedete 200 km v C954.. a v 90 lidech.. stew, kafe, noviny je také příjemné, ale to je spíš vedlejší... A proč si SA nezajistí nějaký mechaniky(stačí někoho externě), kteří by kávovar, DVD či audiosystém opravili během pauzy pro posádku. Navíc jsem se s těmito řešenými problémy na lince ČK - PHA nesetkal, krom občas zavřeného WC. Nikdy jsem nejel busem, jak vy popisujete, např. rozpadajícím se AYATSEM...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5210
Registrován: 4-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 00:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Martin Martine ano tohle se děje na trasách kde jaksi není konkurence.Na ČK konkurenci stále má a tak si to nemůže dovolit.Jakmile ale konkurence opustí je volný prostor pro takové prasárny.
Ano pokud by trošku nad svojí Image přemýšlel tak si v Praze najde servisní středisko kde mu např v noci udělají servis.To ale něco stojí.Ale má to výhodu bus vyjíždí v dobrém tech.stavu,nikoliv nepřipravený vůz na linku.
V těch hloupých ČSAD mnohdy probíhají po 14 dnech pravidelné kontroly stavu,i když si řidič na nic nestěžuje.
Takhle se SA řadí mezi takové ty parkovištní dopravce.Nedávno mi jeden z bývalých řidičů SA řekl.Nejsem blázen abych dělal generálku na parkovišti.
A češi neumí být vděční to,ale přece R.J. přece musí vědět.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 09:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To Sipi: osobo, nešly tudy dvě děti? pleju len...Ty jsi psal, že nadstandart je WC, kafe,noviny, stew a že bych se toho nedožádal u soudu a já tvrdím, že jo, protože to inzerujou... tak co do toho te´d taháš vracení jízdného?
A vracení peněz za nefunkční nebo neposkytnutou službu, co to blábolíš, že vyhláškou a pro všechny,. čteš vůbec, co jiní píšou? Psal jsem, že kdyby to SA dělal, to by u mne byl fakt nadstandart...Sleva za to, co slibujou, ale nenaplní...A o volbě ČD - píšu, že bych je upřednostnil před jakýmkoli jinám aut. dopravcem, tak co do toho zase sereš SA? Prostě s nimi mám osobně vynikající zkušenosti, tečka. A přesto, že jsem fakt srdcem autobusák - prostě sedět dvě a více hodin v jakémkoliv busu nebo se rozvalit v poloprázdném kupé s možností protáhnout si nohy a se vždy funkčním WC...mně je to prostě příjemnější a nikomu to nevnucuju.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 09:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To Boblick: Díky za upřesnění adresy databáze, jsem fakt amatér a dlouho mimo obor...po prostudování zde umístěných JŘ Ti dávám za pravdu a souhlasím s tím že zajížďky do Bíteše jsou v rozporu s licencí nebo minimálně znamenají porušení jízdního řádu. Ono totiž součástí licence je i přesný popis trasy, kude linka vede, včetně ulic, čísel silnic apod. Porušení se dá asi tolerovat při nesjízdnosti nebo poruše vozu, ale z důvodů, ze kterých se do Bíteše jezdí, určitě nikoliv.
Boblick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2009
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 10:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Slim: pokud máš zájem takto se podívat na slovenské linky použij: www.portal.cp.sk, což je totéž jako CIS u nás.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5711
Registrován: 3-2005

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 10:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Tommy01: To je moc zajímavá nabídka a myslím, že by se tu našlo pár lidí k velmi zajímavé diskuzi (jsou to ti, kteří do této diskuze už nepíší, ale sledují a mají svůj názor). Takže nabídka se přijímá, uvidíme, kdy se podaří realizace.
Nejlepší web o prostějovských autobusech
ICQ 202376673
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 5-2007

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 11:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Tommy01 & Magiq: já bych nabídku k setkání taky přijal.
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2009

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 11:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Tommy01,Magiq,Mazda: rád bych se též zůčastnil...Místo:Praha nebo výjezdní zasedání?
Sva1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2008
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 12:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

boblick/proč tě to tak žere,třeba to cestujícím nevadí není žalobce není obhájce.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1351
Registrován: 1-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 13:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Tommy01, Magiq, Mazda, Lc937gt11: také bych se rád zůčastnil... Praha je ok...
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 5-2007

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 13:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sva1: s Tommym se just sejdeme, i kdyby byl 4%, tak to nevadí. Zdá se bejt rozumnější než 90% zde diskutujících.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 14:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak já nevím, s SA jezdím poměrně často na Brno-Praha a za posledních 10 jízd jen jednou trochu skákal obraz na videu, jinak vše perfektní a funkční včetně všech služeb.. Občas mi připadá, že tu všichni vzpomínáte, kdy kde co u SA nefungovalo, ale že to povětšinou normálně funguje, to už nikoho nezajímá..
Jinak srazu bych se také rád zúčastnil.
Nésu žádné šotouš!
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 5-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 15:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad. Sva1. S tebou bych se ovsem velmi rad sesel soukrome a vyrikal si nektere veci narovinu. Kde beres tu odvahu me nazvat homosexualnim bezdomovcem? Pokud jsi ridic u SA, tak te minimalne od pohledu znam. Jakym busem jezdis? Ja jsem taky pro prahu, maticka vsech mest :-) byli byste pro tento patek? Nebo radeji dyl, at se muze vetsina zaridit?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5215
Registrován: 4-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 15:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Sva doporučil bych ti se Tomymu se omluvit a to důrazně.Jsi pěknej hulvát,když píšeš to co píšeš.Zašel si už příliš daleko.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 47020
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 15:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sva1:
Tohle už tady nezkoušej, na takové způsoby tu není nikdo zvědav.

Ber to jako poslední varování.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 1-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 15:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jestli je pár autobusů v nepořádku, a to má SA flotilu zhruba 100 vozů, tak to snad žádný problém není... i mistr tesař se někdy utne... A tyto problémy by se snad dali řešit tím, že by večer v Praze převzal další řidič bus, jel by s ním do Býteše, přes noc by ho opravili a v rozumný čas by ho předal posádce, nebo by dovezl jiný... případně by se bus vyměnil i ve dne.. Nebo jak se řeší opravy například autobusu, co jezdí Krumlov, nocuje tam a v Praze je na hodinku dvakrát denně?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4683
Registrován: 10-2004

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 15:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no myšlenky tu jsou a to hned u dvou dopravců, ale řikám jenom myšlenky.
Zajímavé, dosud jsem věděl jen o jednom. :-) Tři dopravci se ovšem na téhle trase neuživí...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 16:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad sergei - neboj, oni by taky do toho nešli oba. Kdyžtak napiš na mail a já ti to vysvětlim.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 16:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad ives - problém je v tom, že na trase do brna je upllně jiný standard vozů než třeba na liberec nebo plzeň.
kd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.143.32
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 16:19:43    Odkaz na tento příspěvek  

účast klidne potvrdim taky...muzu aspon poresit tu fyziku...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5716
Registrován: 3-2005

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 16:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Tommy01: Já jsem teď měl různých setkání poněkud více , zkusil bych nastřelit poslední týden v únoru.
Nejlepší web o prostějovských autobusech
ICQ 202376673
Lc937gt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2009

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 16:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

- návrh: 20./27.2.2009 místo Praha 5,Smíchov

info mailem,icq

(Příspěvek byl editován uživatelem lc937gt11.)
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 5-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 17:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

poslední týden jsem v Itálii na horách.. co 20.2?
Žlutý_pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 18:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co takhle to udělat v Brně přímo v DPL? Nepochybuji o tom, že by nám "velký šéf" jistě rád na pár hodin(?) bezúplatně propůjčil zasedačku??
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 1-2006

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 18:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ŽP: a rovnou s ním, aby sme to měli z první ruky a 20.2. nezní špatně
Žlutý_pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 18:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tomíku01 domluv to s "Radimem", (že ho zdraví "bývalý kamarád" z Ostravy), a rovnou ho pozvi taky mezi nás - když mohl být VK "čestný předseda" ODS, tak co by RJ nemohl být "čestným předsedou" svého vlastního "Fan-clubu"? A ještě neopomeňte pozvat "Honzíka" Sůru z I-dnes, ten tomu dodá "mediální punc" a bude to "něco"!!
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 5-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 18:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No, nevim nevim.. Minulý týden jsem si udělal vroubek za kouření v pracovní době a řidič taky.. tak to asi nevyjde.. Ho zkus pozvat ty :-) A pan Sůra-ještě, že jsi mi to připomněl, ten se určitě rád zúčastní :-)
Boblick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2009
Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 19:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale pánové, copak opravdu nevidíte do dopravy? Pátek, sobota a neděle je pro většinu soukromých dopravců passé. Co by toumu takový Erťák řekl - tedy až zprovozní počítač. A tento náš dopravce mimochodem bydlí přímo v hospodě se salonkem. To ne, že bych ho chtěl prásknout. A jeho vozový park,jak někteří víte, je už docela schopné muzeum. Čímž mu tímto chci dodatečně též popřát k jeho narozeninám.
Žlutý_pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 20:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Poslouchej Tomíku - "Ráďa" neni blbej, osobně nepromarní žádné mediální zviditelnění své "žluté smečky", tak se vzchop a zajdi za ním - třeba Ti za ten nápad s "Fan-clubem" za to cigáro (příště hulte někde "v kufru", ťulpasové...:-)) ) udělí amnestii!
Pro mne není problém se mu ozvat, otázka je zda a jak dalece by na mne dal, proto, že byly doby, kdy jsem měl "sbírání průserů SA" za koníčka!
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 5-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 22:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tak jsem náhodou narazil na novou verzi webových stránek SA..
http://www2.studentagency.cz/
co na to říkáte? Jinak Radimovi teda pošleme taky pozvánku a uvidíme reakci :-)
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 5-2007

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 22:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Termín 20.2. je dobrej, po určení místa se přizpůsobím.

Když čtu o předpokládané účasti různých živlů (snad jsem teď nikoho neurazil), tak už chybí jen nějaká bulvární televize .
Žlutý_pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 22:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Milej Tomíku, pokud si myslíš, že to spraví, když pošleš šéfovi maila, že všeho nechá a pohrne se na Vaši/naši slezinu, aby už už seděl za předsednickým stolem a odpovídal na zvídavé dotazy čtenářů této diskuze, tak jsi vedle jak ta jedle! Radim je ať se to někomu líbí či ne, stále úřadující "king" autobusové dopravy v tomto státě, a podobných pozvánek dostává denně určitě spoustu. Osobně si myslím, že by mezi Vás/nás Ráďa zašel, zejména, pokud by to měl "v baráku", a kdo ví možná by nás i osobně provedl po svém "panství" (DPL), ale chce to připravit a né, že si pár maníků řekne, "...půjdem na pivo a tam budeme tlachat o žlutejch busech", to můžem tlachat i v této diskuzi a popíjet při tom dobře vychlazenýho lahváče, že ano. Tak to Tome nezvorej, třeba to jednou dotáhneš až na tiskového mluvčího SA! A nemysli si, že tuto "žlutou tlachárnu" (nic ve zlém kolegové), Ráďa nesleduje, určitě ano!! Kdyby jsi potřeboval píchnout, dej vědět, klidně do Brna zajedu, a zaklepu na dveře "ředitelny" společně s Tebou!
Tommy01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2008

Odesláno Úterý, 20. ledna 2009 - 23:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

hmm.. lákavá nabídka.. takže myslíš, že bude lepší mu tu pozvánku dát osobně? nebo uspořádat přímo něco v DPL? to je ale pro hodně lidí zruky. Tiskový mluvčí? Tak děkuju, ale je to docela nadsazené :-)