K-report
 

Archiv do 6. srpna 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » Automobily, lodě a letadla » Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd. » Archiv do 6. srpna 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4159
Registrován: 5-2005

Odesláno Neděle, 01. srpna 2010 - 18:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Inu přátelé, o spotřebě se u těchto aut nemá cenu opakovat. Jasně že to prostě nejezdí za šest, to bych si nedovolil tvrdit ani já jakožto velkej zastánce amerik. Spíš jde o to, že běžný obyvatel má o provozu těchto vozidel, mezi které můžeme směle zařadit i tohle krásný XJS, opravdu zkreslené představy v základních faktech o vozech: drahý vůz, který hodně žere, je náročný na údržbu a má drahé díly z dovozu. Ostatně jakým dotazům nejčastěji čelí moje Camaro - "kolik to jede, kolik to stálo, kolik to má objem, kolik to žere a jak jsou na to drahý náhradní díly, asi pálka, co pane? Ale máte to krásný, to já bych si dovolit nemohl"... a s vidinou toho, že spatřil strašně hustý auto, nastupuje tazatel do svého - například - rok starého Renaultu vyšší střední třídy, který ho stál pětkrát tolik než moje "hustý" Camaro.

Mimochodem je zajímavé, kolik majitelů či příznivců amerik má ve svém zájmu právě Jaguary - a že právě Jaguary?
Včasnou renovací a provozováním amerického vozu zasadit zdrcující úder současnému nudnému vozovému parku na našich silnicích - Camaro 1988, Lincoln Mark VII 1988, Oldsmobile Cutlass Calais 1979, Camaro 1978!
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4664
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 01. srpna 2010 - 18:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jestli to nebude tím, že Jaguary mají velkoobjemový motory, velkej objem a třeba tyhle XJ-S měly i automatickou tříkvaltovou převodovku. A byly to velký auta. Zrovna tohle XJ-S se prodávalo nejvíc v USA a kvůli amíkům bylo i dělaný.
web o Mansonovi Moje fotogalerie 30.7.2010 nové fotky AD Podbořany, ČSAD PLZEŇ a DPÚK!!!
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 01. srpna 2010 - 22:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vrátil jsem se po týdnu dovolené v rumunských horách a tak si dovolím doufám poslední reakci na týden starou diskusi, jen tak pro vysvětlenou:

m100: Nemám problém se spoustou Tvých názorů a rozhodně tě nekamenuju protože jsi to Ty, pouze tuto konkrétní věc jsem nevydejchal.

mauricio: Já bych pro změnu povolil mlátit blbce jako ty, alespoň podle jednoho z tvých posledních názorů k dané věci. Každýmu řidiči bych přál si alespoň jednou ujet 200 km v kamionu, okamžitě bys změnil názor stejně jako já, když jsem za ten velký volant před pár lety poprvé sednul... A trvám na tom, že dementi jsou mezi řidiči osobáků, motorek i kamionů (a autobusů) zastupeni totožným procentem. Čili těch za volantem osobáků je početně mnohem víc. Mnohokrát mi za volantem kamionu nebo hasičského auta zaškodili právě a jenom dementní řidiči osobáků. Jen co jsme zažili teď cestou busem do a z Rumunska - takovej dobytek jako češi za volantem osobáků nejsou ani na Slovači, ani v Maďarsku, ani v Rumunsku.

Howgh...

EDIT: Jinak samozřejmě jakmile stáhnu fotky z RO a HU, vytapetuju příslušná vlákna pár fotkama tamních vehiklů.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hynek.)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8051
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 00:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

m_100:
proces s dacií se odstartuje asi až po vejplatě
prostě kačáky nejsou a z ruky do huby (anebo ještě o trochu hůř) to taky večně dělat nejde...

jestli se to ke tvým uším ještě nedoneslo, dacii jsem si nepořídil z důvodu natočení co nejvíc km, ale hlavně kvůli její záchraně před šrotem

hynek vs. mauricio:
na sedadle spolujezdce v kamionu sedávám rád:-), ale z toho co ty lidi s osobákama vyváděj...

předjíždění přes plnou čáru, před horizontem, před zatáčkou, v jinak nepřehledných místech, někdo jede chvíli pomalu, pak zase zrychlí a ve finále se vám ve městě na semaforu těsně před čumák naprdelí slepice i s dětma v autě anebo debil s vytuněným mozkem a zašlápnou to na červenou. samozřejmě se strašně diví, že je ten netolerantní osel s obrovským kamionem vytroubil způsobem, že to všichni okolo nemohli přeslechnout a nadávají že si na nich chladí žáhu protože právo silnějšího. ale že metr pod přední okno nebo přední sloupek prostě nevidíte, to už si nikdo neuvědomí.

přidejte křižovatky kvůli tunerům zúžený betonovýma blokama (aby tam prej tihle blbci nelítali rychle) a zasraně malinkatý kruháčky a pak se hádejte která skupina řidičů jsou větší paka :-)

jó že se na ty ouzký silnice a křižovatky nevejdete, to je váš boj, páni projektanti to namalovali podle svých norem a na průjezdný profily jim to prej vychází dobře, tak přeci musí být všichni spokojeni a jásat nad novou nebo opravenou silnicí.

nebo ne?

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7893
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 07:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Oprava promáčklin a důlků metodou Smart fix nebo Paintless Dent Repair (PDR)? Máte nějakou zkušenost. Malý důlek na hraně. Proto nemám od soboty rád všechny řidiče osobních aut, kteří parkují vedle mě bez rozdílu (nejlépe to vzít šmahem a nerozlišovat)
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5043
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 07:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hynek, Pavel2
Pohádky mám rád... Tak mi řekněte další.

Každopádně zejména se zakomplexovaným jedincem jménem Hynek si osobně už nemám co říct...

P.S.: Sedat za volant kamionu, pardon, ale k úrovni těchto lidí s mnohdy základním vzděláním (při nejlepším s učňákem, sem tam i maturitou - ale znám teda i dva vysokoškoláky, pravda) a chybějícím slušným chováním, se nikdy nesnížím.

EDIT - každopádně třeba bych opravdu změnil názor, kdybych to viděl "z té druhé strany". Žel za volant nee, a na sicnu vedle, na to nemám ani čas, ani peníze (a to hlavně). A ani neznám nikoho, kdo by mě tam posadil.

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5044
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 07:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

zasraně malinkatý kruháčky

To je teď nějaká móda? Poslední dobou, co se tak dívám na mých trasách, tak se staví samé minikruháče... Chápu, že sem tam prostě na větší není místo, ale neříkejte mi, že to místo není nikde...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8056
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 10:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

minikruháče jsou v módě řekl bych minimálně od roku 2000. chodí sem martin_l nebo ho sem mám cíleně poslat? on vám ty zmrvený cesty hezky obhájí

sicna v kamionu tě nemusí stát defacto vůbec nic, pokud nepočítám to, že nakoupím rohlíky + něco k tomu, dva kartony pití, případně nějakou konzervu, kafe a podobný zbytečnosti dle vlastní chuti.

postel máš za sedačkou, spacák plus třeba i polštář ti stačí a umeješ se buď za pár éček na vhodný pumpě anebo zadara ve fabrice kde nakládáš/skládáš.

kolikrát se mi stalo, že za tejden jsem všechny éčka přivezl zpátky. pokud jsi v cz, pochopitelně se najíš někde v hospodě, ale venku je zbytečný za jídlo utrácet :-)

jestli máš zájem, můžu ti svezení domluvit, ale počítej s tím, že se podrobnosti o startu a návratu dozvíš max. 2 dny dopředu.

edit: překlep

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3595
Registrován: 5-2005

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 11:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mauricio: Zakomplexovany tu je niekto iny ako Hynek ako tak čitam
Alebo, blazon je normalny len všetci okolo su blázni

Mam veľmi rad ľudi ktori si myslia, že vďaka vysokej škole su najmudrejši a maju vždy pravdu a ten kto nie je aspoň na ich urovni je handra

Aby som nebol uplne off topic tak ja sa tiež priklaňam k nazoru, že blbci su všade ale osobaci vyhravaju.
Karosa ŠD 11 2040 T - 1978
e-mail: peto5220@centrum.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 13:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mauricio: Nejsem zakomplexovaný, ale přijdeš mi tak ty, tvůj výrok o mlácení kamioňáků o dvě strany zpět tě degaduje na primitiva, to se na mě nezlob. Pokud byla narážka myšlena na mě, tak jsem středoškolsky vzdělaný a aktuálně studuji druhým rokem při práci VŠ, btw.několik kamioňáků s titulem znám osobně. Mým hlavním povoláním je řízení hasičského auta v hlavním městě, takže o bezmozkovatosti řidičů osobáků bych mohl psát velmi rozsáhlé romány. Na vedlák jsem několik let jezdil (a velmi brzy se k tomu díky chystanému snížení našich platů asi vrátím) napřed se sólo náklaďákem a pak s kamionem a zcela zásadně to změnilo můj (do té doby prakticky totožný jako tvůj) pohled na kamiony a jejich řidiče. Až se vrátím za volant kamionu, rád Tě svezu, abys to z té druhé strany poznal a přestal blábolit, v hasičském autě tě bohužel kvůli předpisům svézt nemůžu, to bys změnil názor už po pětiminutové jízdě k zásahu. Kamioňáci nám totiž na rozdíl od řidičů osobáků zpravidla všas uhýbají, pokud mají kam. Najezdím ročně hodně km i svým osobákem, ale až kamion mě naučil respektovat ostatní, do té doby jsem nebyl příkladem ohleduplného řidiče, dnes už se o to alespoň trochu snažím.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3821
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 15:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hynek - to je marný vysvětlování. Bohužel béčkařovi (a ještě začátečníkovi) to nijak nevyvrátíš. Snad jedině až se vyjezdí a případně se mu v řidičáku objeví něco víc písmenek než jen to Béčko...
Jinak tě ale naprosto chápu :-) ...

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4162
Registrován: 5-2005

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 16:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353 - neuvažovals třeba ještě o řidičáku na raketoplán Buran?
Včasnou renovací a provozováním amerického vozu zasadit zdrcující úder současnému nudnému vozovému parku na našich silnicích - Camaro 1988, Lincoln Mark VII 1988, Oldsmobile Cutlass Calais 1979, Camaro 1978!
Náměstek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 5-2006

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 16:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353: tys napřed dělals BE a potom CE teoreticky DE?
ICQ 339-511-487
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3824
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 16:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nene, dělal jsem velký éčko na všechno najednou. A to docela nedávno, já jsem spíš na přepravu lidí než nákladů :-). Jen jsem právě měl těch písmenek ještě málo, tak jsem si to rozšířil. Hlavně kvůli tahání plaťáku za osobákem, ale když už E, tak proč jen BE, když můžu rovnou i CE a DE.

A stejně ze všech skupin mám nejradši tu, kterou v řidičáku nenajdete:

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 16:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353: To D a DE mi chybí, třeba časem... A drážní vozidlo taky nemám Na druhou stranu mám papíry na lodičku nad 100 kW výkonu, obsluhu výškové techniky, motorové pily, ještěrky, jeřábníka + vazače a pár dalších "nepotřebných" lejster
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3825
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 17:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K lodičkám se nedostanu, ale ještěrek, vysokozdvihů a podobných vehiklů jsem si ve fabrice užil dost. Spoustu let jsem tam s tím jezdil bez papírů, až když jsem už mistroval, tak jsem se po několika letech sám nominoval na kurs a tu průkazku dostal. Nakonec jsem si ji moc dlouho neužil, neb bylo nejprve zrušeno moje místo a teď už je v celý můj provoz.


www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 18:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad 353: Kdo Tě proboha fotil na ty průkazky?
Jinak před chvílí jsem při návratu domů u nás v ulici zlomil na fabii kilometr s číslem 99 999.
Zítra cestou do práce padne jubilejní 100 tis. najetých kilometrů.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 18:45:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MMM:tady je k tomu něco zajímavýho http://www.youtube.com/watch?v=ofVW-FGVhHk
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4671
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 19:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už vím, co si koupím za 1500 liber. Výrobek British Leyland a za zbytek peněz pojízdnou rafinérii za něj
web o Mansonovi Moje fotogalerie 30.7.2010 nové fotky AD Podbořany, ČSAD PLZEŇ a DPÚK!!!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5684
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 19:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jsou to voli, koupí si Jago s upečeným motorem a smějou se tomu... aneb to není šporťák za 1500 poundů, ale fabrika na práci sem s tím...

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů.
Karosa_b731
Moderátor

Číslo příspěvku: 2941
Registrován: 2-2007

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 20:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kilometr s číslem 99 999.

Mě to za chvíli u Fiesty čeká taky, ale já pak pojedu znova od 0. :-)
Bus-mafiaDance radiorádio BeatKiss Delta
Nemusim tu mít nic. :-)
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2049
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 20:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karosa_b731 : Tak to je nejvyšší čas udělat upgrade na Fiestu s šestimístným tachometrem a motorem s hydroštely a ne se zvukem šicího stroje.
Náměstek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 5-2006

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 21:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353:já mám také velké E ale v řidičáku BE napsané nemám mám tam pouze B,C,CE,T
ICQ 339-511-487
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3889
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 21:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sedat za volant kamionu, pardon, ale k úrovni těchto lidí s mnohdy základním vzděláním ...a chybějícím slušným chováním, se nikdy nesnížím.

Teda Vojto to bych do tebe neřek. Do teď sem tě měl za rozumnýho člověka.
Hynek je (nebrat osobně) narozdíl od tebe naprostej profík kterej jízdou s náklaďákem zachraňuje životy.
Když tak opovrhuješ řidičema kamionů tak by mě taky zajímala jetli chodíš nakupovat jídlo, osobní potřeby a nebo oblečení.
Pokud ne ztn. že jíš jen to co vypěstuješ nebo ulovíš, vše co potřebuješ si vyrobíš z toho co najdeš v přírodě a oblečení si ušiješ z látky kterou si utkáš doma, pak jimi opovrhuj. Ale měl by sis uvědomit že bez řidičů kamionů a náklaďáků bys neměl ani ten papír na utření prdele a to nebudem brát v potaz že se ani nenažereš a neoblíkneš.

Já bych zase moh velice obsáhle pohovořit o řidičích škodovek řady 742.xx a nebylo by čtení plný lichotek. Padaly by slova jako socka, tuzer, cikán nebo přestárlej zmrd.

Měl by ses někdy svýzt něčim většim než je rezatá šůta a pak bys možná lecos pochopil.
Do tý doby si tu mmůžeme maximálně slintat játra.
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3826
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 21:55:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Náměstek - třeba se mezitím opět měnila pravidla ... jako třeba pro skupinu T (mám ji ještě dělanou společně s C) a nebo zase dneska jde D přímo z B, což za mne nešlo. A nebo ti to špatně zapsali na odboru dopravy ... já se ještě při žádosti o zapsání éčka do ŘP ujišťoval, že mi to platí i na DE. BE jsem bral jako automatickou variantu, viditelně to tak není vždy. Napadá mne ještě teoretická varianta, že BE dostaneš k CE automaticky jen za podmínky že máš i D, ale to se mi zdá jako hovadina.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 02. srpna 2010 - 22:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nene, já mám i BE a D nemám.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5688
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 10:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

záleží na době, kdy se to E dělalo, táta má třeba kombinaci BE, C, protože papíry na vlek si dělal dřív, než na náklaďák.
Jo, platí furt to, že když mám CE, můžu jezdit i s traktorem nemaje přímo T?
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů.
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 11:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petr_k: Pokud vím, tak platí, stejně jako že s C můžeš jezdit s traktorem bez vleku (ale s neseným nářadím typu bubnová sekačka nebo pluh ano). Nechápu, proč už k C nedávají i T.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2384
Registrován: 1-2005

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 11:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PK: Když máš C (bez T), tak můžeš jezdit s traktorem, ale bez vleku. Takže když máš CE, tak traktor s vlekem klidně osedlat můžeš.
http://pardubickamhd.cz - fotogalerie a informace z MHD v Pardubicích
http://zeleznice.pardubickamhd.cz - železniční fotografie
http://modely.pardubickamhd.cz - papírové modely autobusů a trolejbusů
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3829
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 11:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, platí furt to, že když mám CE, můžu jezdit i s traktorem nemaje přímo T?

To platilo od kdy? V roce 2000 se ještě dělalo T k C automaticky, takže ani nevím že něco takového bylo. Ale logicky by CE mělo pro T platit, specifikace skupiny T mi připadá jako podskupina z CE. Ale mi i když já raději kvůli stálým změnám zákonů už nic logicky nevyvozuju.
Že může být v zákonech o ŘP a věcech okolo něco logického se mi stalo jen jednou, když jsem ve fabrice nemusel na referentské školení skupiny B, a místo toho jim stačilo předložit platný profesák na vyšší skupiny .
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3830
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 11:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No vida, Láďa má přesnější údaje jako relativně nedávný absolvent auto-C-školy.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 18:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kamionáři s nadsázkou http://www.youtube.com/watch?v=3TIH50NALCU&feature=related
Když to viděl známý, co řídí kamion, málem pukl smíchy...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 19:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

CE by mělo automaticky platit i na BE a když si doděláte D tak potom i na DE
Nemám sice osobní zkušenost, protože mám pouze C, ale kámoš (B,C,D) má v řidičáku pouze CE, ale s autobusem s vlekem nornálně jezdí...navíc jsem se na to ptal v autoškole, když jsem dělal C.
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1505
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 03. srpna 2010 - 19:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak teda ještě reakce na Mauricia: to snad ani nemůžeš myslet vážně

Hynek: A trvám na tom, že dementi jsou mezi řidiči osobáků, motorek i kamionů (a autobusů) zastupeni totožným procentem

pod tohle bych se podepsal
ICQ:276-583-029
Všechny fotky vozů TAD prosím ke mně na email.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8060
Registrován: 8-2002

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 00:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ó velký george #828, díky za ten odkaz, top gear je dobrá švanda, taková značně britská, ani "moderního" žigulíka 2107 neušetřili
až budu chtít strašně nas*** šotouše, předhodím jim link na americkej příběh z bonevillu

díl o truckerech taky super
hlavně že ze slepic si vybrali tu největší plečku s nejmenším motorem, 310 HP to už je skoro jak líza

mauricio:
blbce najdeš všude, před naší slavnou ekonomickou krizí, když nebyli řidiči, sem byli nataženi ukrajinci, jiní ex-rusáci, bulhaři, rumuni, mongolové a mluvilo se i o filipíncích.... takže jak to asi muselo dopadnout

ale jel jsem i autobusem zde v zpč slavnýho dopravce vratislav štáhlich alias autobusy vkj alias dříve centrum tour z phy do plzně a ten debil ukrajinskej padesátiletej na D5 předjížděl firemního kolegu pravým pruhem!!! v úseku, kde je ještě třetí stoupací. poctivec s plazící se avií uhnul zpoza pomalejšího autobusu z prostředního do pomalýho, kde jsme se ale řítili my. seděl jsem po pravý straně za řidičem, takže jsem to měl z první ruky... ten kretén měl co dělat abysme se o aviatika nerozmázli. ovládnul jsem se a zjebal jsem ho nevybíravou češtinou až po příletu na plzeňskej CAN. od tý doby s prasetem štáhlichem nejezdím. pěkný povídání o jeho praktikách je k mání tady.

takže naházet lidi z určitý skupiny do jednoho pytlíku a pak ukázat, že zrovna tohle jsou největší magoři pod sluncem je nesmysl
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3834
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 12:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už starší, ale moc pěkná reklama s kamioňákama http://www.youtube.com/watch?v=hBsKsJLebMI
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10375
Registrován: 11-2004

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 12:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

George: No já se teda bavil dokonale, rádobykamioňáci ...
Závistivci všech zemí, polibte mi prdel...!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8064
Registrován: 8-2002

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 13:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jo, ta je bezchybná
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3891
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 13:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Joooo takhle jezdim taky...a proto mam rád starý avie páč ty na volantu nemaj houkadlo a zbytečně mě nebudí
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4168
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 14:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že se tu bavíte o těch ŘP, mám jen takový velice okrajový dotaz - pravidelné roční "přeškolení" na profesák si každá autoškola určuje sama, nebo je to dáno nějakou zákonnou sumou? Já jen že se mi zase přiblížilo školení profesní způsobilosti řidiče... od minulýho školení před rokem jsem s autobusem jel asi třikrát
Včasnou renovací a provozováním amerického vozu zasadit zdrcující úder současnému nudnému vozovému parku na našich silnicích - Camaro 1988, Lincoln Mark VII 1988, Oldsmobile Cutlass Calais 1979, Camaro 1978!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5705
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 15:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Musí to být do 365 dnů od posledního proškolení (nebo absolvování autoškoly), na kterým jsi byl přítomen (nebo nepřítomen, ale zapsán a podepsán do prezenčky , to vyjde nastejno) - dokladuje se to, potvrzení musíš mít u sebe. Jestli jsi něco odjezdil nebo ne, to už není podstatný...
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8066
Registrován: 8-2002

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 16:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pochopil jsem správně, že se verusha ptá hlavně na sumu kolik se za to školení má vypláznout?
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 18:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

353:
Ostatní:V Top gearu jsou opravdu neuvěřitelný věci.Třeba je squělej test Toyoty Hillux
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5708
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 20:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

já za to školení k profesáku u AKV neplatil, pokud má Verusha smlouvu s DPMB na brig. soc. prc. ježdění, taky by asi neměl...
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3893
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 22:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak nějak já si to platil jen když sem u nikoho nejezdil ale jinak mi to vždy cáloval zaměstnavatel.
Loni sem viděl fakturu na 1500
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2390
Registrován: 1-2005

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 22:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

My jsme se se školením letos v červnu dostali pod 1000 Kč, bez jakýchkoli výhod a bonusů...
http://pardubickamhd.cz - fotogalerie a informace z MHD v Pardubicích
http://zeleznice.pardubickamhd.cz - železniční fotografie
http://modely.pardubickamhd.cz - papírové modely autobusů a trolejbusů
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4171
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 04. srpna 2010 - 23:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo pardon, já se opravdu ptal na cenu (špatně jsem to napsal, Petrovi_k se omlouvám, že to jednou za rok samosebou vím). U nás v DP to stojí asi 950Kč, a platím si to sám, jelikož vedlejšku u DP (zatím) nemám, tzn. veškeré moje pohybování se autobusem se děje pouze autobusy TM Brno a to ještě pouze těmi mladšími exponáty :D

Jde mi o to, jestli si tuto podle mě šílenou sumu DP "cucá z prstu", nebo je to nějak ouředně stanovená cena.
Včasnou renovací a provozováním amerického vozu zasadit zdrcující úder současnému nudnému vozovému parku na našich silnicích - Camaro 1988, Lincoln Mark VII 1988, Oldsmobile Cutlass Calais 1979, Camaro 1978!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5713
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 05. srpna 2010 - 08:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ouředně stanovená cena to není, každá autoškola si to řeší sama podle nákladů a rozežranosti školitele. U nás to vždycky bývala wostuda, protože to probíhalo na CANu v Plzni, tedy především v dosahu pípy...
Až chcípneš, tak tě vykopu a obrátím ksichtem dolů.
Bovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 4-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. srpna 2010 - 13:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aero 3S T-Rex
Žeby novodobý Velorex ?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8071
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 05. srpna 2010 - 17:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

bovák:
sakra a co ta dubajská značka? kdes to fotil? v hamburku na zájezdě s VegaTour?
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Bovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 4-2007

Odesláno Čtvrtek, 05. srpna 2010 - 20:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2:Stálo to týden před jedním hotelem v Mnichově.Byl tam s dubajskou značkou i Roys.
Vodis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 12-2006

Odesláno Čtvrtek, 05. srpna 2010 - 22:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak by se řešila cesta dvouletého dítěte autem, ve kterém nejsou bezpečnostní pásy? Smí být vůbec takovým vozem přepravované?
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant)
je: VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou, při vnějších teplotách od -40 do +45 °C. (návod - Lada)
Karosa_b731
Moderátor

Číslo příspěvku: 2945
Registrován: 2-2007

Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 00:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak se tady někdo onehdá ptal na stojany ADAST, tak jsem v práci vyfotil tenhle.

A kam se dává trojúhelník. :-)

Bus-mafiaDance radiorádio BeatKiss Delta
Nemusim tu mít nic. :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8076
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 00:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

díky, bováku :-)

Karosa_b731:
no to je jasný, přeci aby ho nikdo nepřejel nebo neukrad!
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Fiqwert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 5-2010
Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 18:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

http://auto.idnes.cz/legendarni-lada-konkuruje-nejlevnejsim-autum -v-rusku-stoji-63-tisic-1f9-/automoto.asp?c=A100803_214335_automo to_vok



Tak tahle automobilka slovo rozvoj, a budoucnost asi nezná.

Mj.nevlastní AvtoVaz nyní Renault group?
Stereo 2

FiQwert, ne Figwert!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2395
Registrován: 1-2005

Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 19:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fiqwert: Kdyby o to auto nebyl zájem, tak by se už vyrábět přestalo. Legendární Brouk se v Mexiku taky vyráběl prakticky do nedávna, přesný rok si nevybavuju, ale řekl bych, že víc než 10 let to nebude...
http://pardubickamhd.cz - fotogalerie a informace z MHD v Pardubicích
http://zeleznice.pardubickamhd.cz - železniční fotografie
http://modely.pardubickamhd.cz - papírové modely autobusů a trolejbusů
Fiqwert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 5-2010
Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 19:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No dobře, ale tak by měla nabízet i nějaký současný model (nemyslím kalina-ta je taky 10 let nazpět).A někde jsem četl, že už takový zájem o ně není, a prezident RU chtěl Avtovaz nemilosrdně zrušit.
Stereo 2

FiQwert, ne Figwert!
7103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 7-2008

Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 19:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyby se tohle prodávalo na našem trhu konečně bych si mohl pořídit nové auto
Ikarus 280- největší legenda dopravy - nikdy nezapomenu.
CH 99-15 poslední pořádný autobus v Sokolově

Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 4-2006

Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 19:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


1960 - 2010: 50 let tramvají ČKD TATRA T3
tramvajakovy webové stránky
Fiqwert
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 5-2010
Odesláno Pátek, 06. srpna 2010 - 20:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tramvajak: To je přesně ono!

7103: I felicii pořídíte max.za 50 000 kč, a oproti Ladě je opravdu o kus dál.
Stereo 2

FiQwert, ne Figwert!