K-report
 

Archiv diskuse Železniční muzea a spolky do 25. 08. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Železnice » Železniční muzea a spolky » Archiv diskuse Železniční muzea a spolky do 25. 08. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kraken_470
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2011

Odesláno Neděle, 14. srpna 2011 - 19:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magnat:slyšel jsem,ale nechcete nějak někde moc říkat,jak kontrola dopadla.Vůči lidem,kteří s vámi jeli by to bylo fér.Tak čekáme na odpověď.A žádný okecávky jako interní věc klubu mne nezajímají
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2892
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 14. srpna 2011 - 20:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Z našeho pohledu se jednalo o zavedení nového produktu v oblasti adrenalinové turistiky. Do budoucna počítáme i se simulací "zneškodnění diverzanta". V každém případě děkujeme, že akce proběhla až v samém závěru cesty zpět a velmi se těším, na vysvětlení celého příběhu.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 14. srpna 2011 - 20:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No nechceme - zjistili, že se nám uvolnila hadička od chladiče a že nám kape voda pak zjistili že řidič má vše v pořádku... pak to celé oblézali a s 45 minutama navrch jsme odjeli bez pokuty... takže myslím že to dopadlo dobře.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2893
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 14. srpna 2011 - 21:09:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To my jsme se rozhodli přistoupit k rituální sebevraždě, abychom uchránili své příznivce od perzekucí. Vpustili jsme na dvůr buržovazii a jak to mohlo dopadnout

ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Kraken_470
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2011

Odesláno Neděle, 14. srpna 2011 - 21:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

,děkujeme
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 2-2006

Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 12:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vinařičák:
Pokud ta kontrola autobusu a zejména cestujících proběhla tak jak píšete, je to přinejmenším na podání stížnosti na postup policistů.
Doporučuji si nastudovat zák.č.273/2008 Sb. (zákon o policii) a podat stížnost ke Krajskému ředitelství PČR ( pro stč.kraj je adresa: Na Baních 1304, 156 00 Praha 5 Zbraslav).
Policie už naštěstí nemá právo bez jasného důvodu kontrolovat totožnost kohokoli (viz § 63 uvedeného zákona) a už vůbec ne bez příslušného poučení kontrolovat jakékoliv dokumenty.
Wodě vale!
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2895
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 15:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jáchym_a_stroj: Je to celé legrační a k blití zároveň. 2. Dopravní setkání v Lisovicích je součástí našeho projektu, který 6.6.2011 schválilo zastupitelstvo Středočeského kraje. Na plakátu, který mám na webu (i MDT) dva týdny, je jasně napsáno, že autobusem se lze svézt výhradně na vstupenku muzea. Není nikde nic, co by připomínalo jízdné. Navíc jel autobus čistě z deponie k nám na výstavu, pak se otočit do Pálečku na náves, páč mám malej dvorek, a pak zase do deponie. Naftu mi proplatí Sředočeský kraj, tržba z jízdy nic, finanční plnění KŽMZ vůči MDT nic. Vybrané vstupné je též součástí zmíněného projektu.
Asi nejmenovaného dobrodince bolela ruka a chtěl si to udělat nějak netradičně. A policie? Arogantní provokace a ukázka moci! Tutéž věc šlo řešit v Lisovicích při půldenním pobytu (udání dostali už ve čtvrtek). Jenže, to by si museli povídat se mnou a ne vyděsit rodiče s dětma na výletě.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Vinařičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.72.246
Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 19:56:44    Odkaz na tento příspěvek  

Jáchym: Jo, ještě bych mohl žádat náhradu škody za poníčenou košili, kterou jsem měl díky tomu, že jsem musel lézt pod autobus. Děsný, bylo to k zblití, kontrolovali i věci, na který snad ani nemaj právo hrůza. Ještě vyšetřovali, kdo v autobuse prodával vstupenky do muzea.. Blbci
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2896
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 20:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě vyšetřovali, kdo v autobuse prodával vstupenky do muzea.

No přece Imperium s použitím něčeho jako outsourcing, čemuž se u obdobných bezplatných činností říká součinnost. Hlavně, že jste měli s sebou i paragony s mým razítkem, kdyby chtěl někdo doklad o zaplacení. To bylo jediný důležitý a doufám, že to zkontrolovali, páč zpětně už to nedohledaj
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Drát
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.207.91
Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 21:38:40    Odkaz na tento příspěvek  

No ono za jízdu s vozidlem které není přihlášeno, nemá platnou TK a zelenou kartu a ještě má naloženo balík lidí hrozí obvinění z obecného ohrožení. Třeba ti příslušníci jen sčítali počet lidí v buse a evidovali, aby věděli jestli dojde k naplnění skutkové podstaty
Poděbraďák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.75.128.2
Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 21:46:40    Odkaz na tento příspěvek  

Dobrý večér. Na předchozí můžu jen dodat, vlastní skušenost. Stalo se mě něco podobného z osobákem a bez lidí. Papírý do čistírny na půl roku,5000,-Kč pokuta a 1000,-Kč správní poplatek.Přeji Všem krásné léto.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2897
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 15. srpna 2011 - 21:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Drát: Jojo, a proto se vyptávali lidí, kdo jim prodal vstupenku a Magnáta, proč mi prodává vstupenky a kolik za to má provizi. Kdepak, nějaký žárlivý svini leží v žaludku, že se nehádám už ani s MDT ani s MHDT

Poděbraďák: Nevím, co se ti stalo za podobnouzkušenost. Vozil si lidi na vstupenku muzea?
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
1442
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 4-2007

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 07:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dobré játro a zažití všem.
Diskuze "Železniční muzea a spolky" o5 nezklamala a parádně jsem se tu nad tou malostí některých zasmál a prodloužil si život aspoň tak od tři měsíce...pokud se bude vydávat zmiňovaná kniha, tak chci taky jeden výtisk, abych měl neustále po ruce připomínku kokotismu některých.
Vždy jsem se domníval, že na "Káčko" přece jen chodí aspoň setina částečně inteligentních a rozumných jedinců ("C.I.J.")(aspoň já se za takového jedince považuji), ale pokud je to pravda ("přátelé" z diskuze "Ostatní úzkorozchodné dráhy" prominou, neb je jsem rozhodně mezi "bezmozky" zařadit nechtěl), tak tedy...pokud je to pravda, že tu nejsou právě jen zmínění "bezmozci", tak v této diskuzi to naprosto neplatí, neb tu je 1 C.I.J. na 50 bezmozků...
A jelikož mě už žádná loajalita ke KŽC Doprava neváže, tak to tu trochu rozeberu - viděno člověkem emocionálně nezainteresovaným...

Add Šenov:
Za KPL se "něco" dělalo...s tratí...s barákem (neb nebyl "jejich") se dle mých informaci neudělalo prakticky nic - kromě výměny malé části dřevomorkou napadené střechy, takže jelikož se ta milá houbička dala i do nové části krovu, tak to bylo celé nahovno.
Pak se drahně let na nic nešáhlo.
A pak ať už to bylo jak chtělo přišel AL (vlastním jménem BA) a KPL "ukradl" lokálku.
a začalo se s kultivací trati, neb když je trať zarostlá, tak se po ní nedají vodit potenc. "dojné krávy" a tím pádem se nedají získávat penízky na její obnovu.
Pokud by se na trati, na které je stále (realisticky viděno) práce jak na kostele, nic neudělalo - nebylo by povolení DÚ k ježdění a když se nejezdí, tak (a kruh se opřekvapivě začíná uzavírat) trať o5 zaroste vysokou travou a "dojné krávy" se nedají podojit, protože žádná obec, firma, subjekt ani souk. osoba NEDÁ peníze, když neuvidí buď novou střechu na nádraží, opravenou fasádu nebo apoň to, že přejezd začal blikat a že se konečně může jezdit.
Mimochodem jednoduchou pochůzkou po trati 901 a např. po trati Benešov u P. - Trhový Štěpánov,tak zjistítě, že "Šenovka" na tom je tak o 70% lépe než zmíněná ČD trať. (obě jsem už párkrát pěšo prošel).
Jelikož má (pro "Šenovku" Bohužel) KŽC Doprava, s. r. o. (dále jen KŽCD) i jiné aktivity a investiční potřeby, tak obnova nádraží a celé "sklářské lokálky" nejde tak jak by si ti, pro které je Šenov srdeční záležitostí, představovali a přáli. Nemám pradu?
Takže asi tak.

Add Zdice:
Foto Zdice 1 je skutečně z prostor pro návštěvníky a je tak trochu ostudou, že výstavní prostory jsou v takovém stavu v jakém jsou, ale pokud vím, tak aktivně se na tom podílejí slovy DVA chlapy a snad jedna/dvě ženy a navíc jsou stále v budově ČD či nějaké její pochybné "dcery" (třeba ČD bordel - Reality), kterou ČD/"dcera" nechce odprodat ani opravit. To ovšem neomlouvá bordýlek ve výstavních prostorách
Foto Zdice 2 není z prostor pro návštěvníky a je obvykle odděleno pozinkovanou zábranou od zbytku veřejnosti přístupného muzea. NIKDO nemůže chtít aby v prostorech pro renovaci bylo čistěji než v prostorech výstavních - to jsem NIKDY NIKDE nezažil- ať "na Barbusu", v Chrustenicích, na Skalce, nebo třeba v muzeu DPP ve Střešovicích a dovolím si tvrdit, že pokud pan ŽMZ má někde nějakou renovační místnost (neb každý, kdo o sobě tvrdí, že je muzejník by jí měl mít, tak v ní vládně na 1000% (matematicky je to samozřejmě kravina) taky trochu bordýlek!
To neomlouvá Zdický bordel ve výstavních prostorách...
Tak! Howk!

Sice Vám tímto nezabráním v dalším vzájemném kydání špíny a hnoje a ani nevyléčím Vaši flustrovanost a trudomyslnost, ale nezasvědceným jsem si tímto dovolil nabídnout trochu srozumitelné vysvětlení...

Děkuji za Váš drahocený čas a přeji hezký den!
SpoJBus s. r. o. forever!
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2898
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 08:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

1442: dovolím si tvrdit, že pokud pan ŽMZ má někde nějakou renovační místnost

Jistě. Zvláště před akcí se vždy v samém závěru příprav vytvoří bordel hned v několika místnostech. Pravdy je, že bordýlek má vývoj, stejně jako expozice. Ovšem, to je jen konstatování a nechci, aby se toho někdo ujal k další literární činnosti. Děkuji
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Chudý příbuzný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 92.62.224.32
Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 14:02:36    Odkaz na tento příspěvek  

Myslím, že jste to nevysvětlil až tak úplně dobře!

K šenovu: BA je lump

Add Zdice: To, že se v budově pohybují jen dva chlapy a jedna žena, může čistě nafoukané a diletentské chování pana Velkomuzejníka. Dále neznamená, že když budu někde v nájmu, můžu si ospravedlněně dělat bordel a bude to scela normální, narozdíl od vlastních prostor. Za další, ve Zdicich nemají renovační prostory, ale pouze likvidační, a pokud píšete o renovačních je vidět, že jste tam nikdy nebyl. Pokud letos napadne víc sněhu je povšech exponátech které byly "zachráněni před likvidací", jelikož by bylo proti fyzice, aby se to nestalo. Výmluvy, že barák neni můj a vono to spadlo budou pěkně naprd. Takže budu-li rozumný, buď zajistím či opravím na vlastní náklady, nebo vezu auta a loko pryč.
A k tomu všemu se pan Velkomuzejník paktuje s lumpem.

Ad ŽMZ: Expozice chválihodná, moc se mi libí. Lokomotivy na dvorku svědčí o slabomyslnosti. Vyhazování člena , který se aktivně a intenzivně podílel na běhu ŽMZ svědčí o malosti pana inženýra(nevím jestli je polechčující okolností že páchal v opilosti), který si takovými činy dle mého dokazuje svoji velikost.

Jo a kydat hnuj se musí, protože jinak se pak žije ve sračkách. A nevím proč se furt přetvařovat, jak je všehno ideální a krásné, když tomu tak není, minulému režimu se to vytýka a najednou se to vyžaduje aj dnes!! To jen dodatek pro moralisty.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2899
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 15:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chudý příbuzný: No hlavně, když v tom máš jasno. Jen se v tom nezamotat. Expozice s lokomotivami ve výtopně se navzájem vylučuje. Žádnýho člena KŽMZ nikdo ze sdružení nevyhodil (ani o tom nebyla zmínka) a to ani v opilosti, která se nekonala. A proč jsem byl u podnájemnice já je jasné - protože místopředseda se o podnájmy nestará a bývalý pokladník se nikdy nestaral o dluhy z nich. To Jirkovi nenadávám, jen to konstatuju. Prostě na to není, nechce mít nepřátele. Naopak vlastníci s nemovitostmi musí nakládat řádně a není vinou pana inženýra, že spolek je v nich na hubu a tedy i pravidla jsou na hubu a o hubu. Sám se sebou smlouvu prostě nepodepíšu, to už jsme tu řešili, když vyhořel ten byt. A cizí věci tam už budou jen na smlouvu (třeba i KkVK má bezplatnou, ale smlouvu). Byla to jediná výjimka, která se neosvědčila. Nic víc, nic míň.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2900
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 16:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chudý příbuzný - dovětek:
K Tvé vlastní obhajobě SAXI, to by byl přece dle Tebe slabomyslnej, kdyby z rozpadající se cizí topírny odvezl lokomotivy do svých prostor. A text: neznamená, že když budu někde v nájmu, můžu si ospravedlněně dělat bordel a bude to scela normální, narozdíl od vlastních prostor si s textem který se aktivně a intenzivně podílel na běhu ŽMZ svědčí o malosti pana inženýra a mým příspěvkem jen a jen o bordelu a nečinnosti na garážích opět nerozumí. To jako ve Zdicích platí opak než ve Zlonicích? Nebo jde jen o to vybrat, co se právě hodí?
Kydat hnůj je třeba, ale používat fakta a ne co člověk chce slyšet, to je ještě důležitější
Když se pokusím udělat z toho frašku, tak stačí prohodit Radima a Jirku mezi Zdicema a Zlonicema a je vše OK. Tedy dle Tvého vejkladu
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
1442
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2007

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 16:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K Šenovu: Na to, kolik KŽCD investovalo do "sklářky" peněz, tak tam za ty prachy tam je skutečně dost muziky.

Add Chudý příbuzný:
Add BA:
Definujte mi, prosím, slovo lump? Pan Augusta je prostě pan Augusta - když člověk mlčí a dělá si svou práci, tak není vůbec žádný problém s ním vyjít a domluvit se v podstatě na čemkoli. Tak se ale chová každý tržní hospodář a zaměstnavatel. A jen tak mimochodem: Kolik jste s panem BA vypil půllitrů, prokonversoval minut, či jinak s ním trávil čas, že si dovolíte o něm veřejně napsat že je "lump"?!?!?
Takhle konkrétně bych si já nedovolil psát ani třeba o politicích a ti jsou veřejně známější než nějaký BA.
K Zdicím:
1) Jsem nenapsal že ten bordel schvaluji a ospravedlňuji - jestli jste to tak pochopil, tak jste pořádně nečetl.
2) Musím přiznat, že díky přístupu pana RŘ má dnes na vjezdu do Výtopny přimontovaný pražec zabraňující jízdám tam či ven.
3) Pokud si já platím za pronájem prostor, tak je POVINNOST MAJITELE MI ZAJISTIT ŘÁDNÉ A BEZPEČNÉ UŽÍVÁNÍ těchto pronajatých prostor, pokud po vzájemné shodě všech zůčastněných stran nájemní smlouva neurčí jinak je údržba obvodových stěn, podlah, nosných trámů, krovů a střešní krytiny k tíži majitele nemovitosti.
To je jako kdyby jsme pronajali byt v našem domě ve třetím patře a pak nechali na tento byt spadnout střechu...to by nás ti nájemníci zažalovali a pokud by tam měli i sídlo či provozovnu firmy, tak by mohli vymáhat i ušlý zisk.
4) Že jsem ve "Výtopně" nikdy nebyl? Kdyby jste četl opravdu pozorně, tak by Vám možná došlo, že a) kdybych tam nikdy nebyl, tak bych nemohl vedět, že foto 2 je z neveřejných prostor a b) jelikož jsem se zde prezentoval jako bývalý prac. KŽCD, tak se dá předpokládat, že nějaký ten Podbrdský motoráček (který do loňska začínal právě ve Výtopně Zdice) mám zasebou.
Teď už opravdu Howk! a děj se tu vůle Manituova!
SpoJBus s. r. o. forever! (člen skupiny Veolia Transport)
Přednosta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 20:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Definujte mi, prosím, slovo lump?
Ne, on samozřejmě není lump...to je fakt slabé slovo! Pozn. vlastní zkušenost.
Zababa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 1-2010

Odesláno Úterý, 16. srpna 2011 - 21:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zřejmě nastal ten pravý čas abych nakydal svou várku slabomyslného hnoje na hlavu zde uvedených:

Ad KŽC:
Pan BA není muzejník v pravém slova smyslu. Pan BA pouze využívá muzejničiny jako prostředku ke splnění svého podnikatelského cíle. Přičemž není žádným tajemstvím, že cílem podnikání je vytvoření zisku. To sice staví KŽC do jiného světla oproti ostatním spolkům, ovšem samo o sobě to není na závadu. Na závadu je ovšem postoj BA vúči ostatním spolkům, jež vnímá ryze jako konkurenci, kterou je potřeba zlikvidovat.
Jedním způsobem jak zlikvidovat konkurenci je - koupit jí - a tak letitá práce KPL na šenovce mizí vniveč, stejně tak málem práce ZMŽ na zubrnické lokálce.
Další způsob jak znepříjemnit bytí konkurence je prostřednictvím kámošů a platné legislativy - a tak některé spolky naráz přicházejí o licence k provozování drážní dopravy.
Dalo by se pokračovat...

Ad Saxi:
To, že se v budově pohybují jen dva chlapy a jedna žena, může čistě nafoukané a diletentské chování pana Velkomuzejníka
Tady bych viděl jádro pudla. Ono by Saxi mohlo mít minimálně o pět dříčů více, kdyby se jim sám pan Velkomuzejník neodvděčil chováním řeznického psa, přičemž počet lidí, jež si uvědomují, že spolupráce s tímto člověkem opravdu nikam nevede se pomalu rozšiřuje (tím spíše, když vidí jakou hromadu šrotů a bordelu se opovažuje vydávat za expozici)

I když, zase na druhou stranu se upřímně těším až se desátého září bude Saxi "šmoulinka" T334.0627 prohánět v okolí Zdic na přípřeži desítky pana Láška.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zababa.)
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2901
Registrován: 9-2007

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 00:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže, ještě dovětek ke kauze "Udavač ze Slaného", aby se shrnula data. Ikarus měl 13.8.2011 platnou TK, od 12.8. platnou novou pojistku, řidič vše potřebné. Ano neměli zelenou kartu ve vozidle, tedy přestupek, nic víc. Udání ovšem bylo na neoprávněné podnikání, nikoli na technický stav vozidla, takže policie zasáhla relativně správně, prioritně směrem k naší vstupence. Bylo provedeno v 8:53 (po natankování vozidla před jeho odjezdem) z budky na autobusovém nádraží ve Slaném s odkazem na plakát o jízdě na 2. Dopravní setkání v Lisovicích, který na webu MDT i KŽMZ visel již dva týdny. Bylo velmi šikovně provedeno na neoprávněné podnikání Šikýře (kdo tak ví, že je to zatím psaný na něj) i na MDT (kdopak ví, že na něj se to má přepsat). O akci KŽMZ (dotované krajem) ani zmínka, ačkoli na plakátu je to dost jasně napsané.
Takže je to z branže a přiznání je polehčující okolnost, ačkoli JirkaHagen by mohl vědět, kdo se tam potuloval, protože on tam byl fotit (z členů KŽMZ tam nikdo jiný nebyl). Večer se ho zeptám, tak moc času na přiznání nezbývá

EDIT: Plakát ve Slaném visel na jediném místě: Na nádraží ČD. Na autobusáku ani nikde jinde ve městě nebyl. Takže žádnej poškozenej od MDT z Berouna, žádnej náhodnej kolemjdoucí. Čistě někdo, kdo si napřed ověřil, zda fakt jedou (páč zná jejich spolehlivost) a pak se do toho pokusil "hodit vidle".

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
1442
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 4-2007

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 04:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MDT je Zdic, pokud mě má chbá rozum neklama..
Když už rýpete, tak rýpejte přesněji, protože když by jste měl z Berouna do Zdic jít pěšky, tak by Vám to zabralo aspoň hodinku-dvě...
SpoJBus s. r. o. forever! (člen skupiny Veolia Transport)
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2902
Registrován: 9-2007

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 06:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

1442: MDT je ze Slaného, "poškozenej" je z Berouna, Zdice se v textu nevyskytují. Máš to v hlavě pomotaný a vidíš, co není. Jestli myslíš, že píšu o Radimovi (SAXI), že by byl jako podezřelej, že se mi pokusil sestřelit akci, tak seš blázen. To mě nenapadlo ani náhodou.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Jirkahagen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 5-2008
Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 08:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak já se tedy přiznávám, když se k tomu nikdo jiný nemá. Beztak si to o mě všichni myslíte, protože jste mě poblíž autobusáku viděli jak fotím ikara (na fotkách je čas 8:49 a teď jsem koukal, že ukazuje o 2 minuty míň, tedy 8:51). Doba chůze od místa focení k budce je asi 2 minuty a jsme na těch 8:53. Navíc z důvodu mého utajení, jsem nemluvil do telefonu osobně, ale poprosil jsem okolo jdoucího pána v šedém flanelovém obleku. A ještě před výjezdem jsem Kokymu volal v kolik vyjíždí, abych je opravdu zastihl a nejel udávat naprázdno. Když už mi nevěříte, tak se mě alespoň můžete bát, že vás příště udam zas a nebudete se mnou mluvit. Akorát si příště hlídejte telefonní budky v okolí, případně zdali vás nesleduje černé auto s tmavými skly.
1442
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 4-2007

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 09:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ŽMZ: Je vidět, že jste nekulturní, neb pokud vím, nikdy jsme se nikde nepotkali a pokud ano, tak jsme si nebyli představeni, tudíž Vaše tykání vůči mé osobě je vrchol drzosti, ale co od Vás by tady taky člověk mohl čekat že...
SpoJBus s. r. o. forever! (člen skupiny Veolia Transport)
Chudý příbuzný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 92.62.224.32
Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 11:02:15    Odkaz na tento příspěvek  

1442: k přípěvku 49

k bodu 1: pan Augusta - když člověk mlčí a dělá si svou práci, tak není vůbec žádný problém s ním vyjít a domluvit se
V tomto případě se domluvím opravdu s každým . Tak nám tedy povězte jak se domlouváte s panem BA když přitom mlčíte. Jinak pan Zababa to napsal zcela přesně.
k bodu 2: 1. věta omlouváte bordel,2. věta neobhajujete bordel, tak si sám vyberte.
k bodu 3: To máte sice pravdu, ale až budete mít placatej vzácnej autobus, náklaďák či tam zakukáte vy samotnej, křičte po penězích a bězte si koupit novej. Mou myšlenku jste nepochopil, tedy doporučuji číst ještě jednou.
k bodu 4: Tak jste tam byl, ale až tam příště budete zkuste otevřít oči, dívat se, přečtětě si politiku na popiskách k exponátům a pak už stačí jen přemejšleta možná dojdete k vlastním závěrům(jako začátečníka zkuste rosničku: přečtětě, prohlídněte stav, pak dohledejte jak vypadala před renovací a udělejte závěr), . Ale sem přesvědčenej, že jste v tomhle poněkud jednoduší, ale přeci jen zkuste to.
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2151
Registrován: 2-2009
Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 11:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle vlákno nikdy nezklame. Jen houšť a větší kapky.......
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2903
Registrován: 9-2007

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 16:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirkahagen: Žádný příště nebude, já už s Tebou domluvil. Poslední kontrolní dotaz byl včera: "Proč bych Tě podezíral já, když si ráno volal Ty Kokymu, zda fakt jedou a večer zas, žes to Ty nebyl?" A Tvá odpověď zněla: "Mluvil jsem s ním až v neděli." Tady píšeš zcela jasně, že si mu volal. Mě lháři zdržovat od práce nebudou. Jestli si chtěl o něčem mluvit, tak nás tam bylo včera polovina členů a toužebně jsme čekali Tvé vysvětlení přístupu k výstavě. Nakonec i můj příspěvek byl o tom, žes tam mohl někoho vidět a že on se má radši přiznat. Nemá cenu se Tebou zaobírat.

1442: Hluboce se Vám omlouvám, ale Váš příspěvek č. 50 vypadal slohově i obsahově věku 7 let.
EDIT: Myslím především první řádek Vašeho příspěvku.

(Příspěvek byl editován uživatelem ŽMZ.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Překvapený
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.160.249
Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 18:18:31    Odkaz na tento příspěvek  

ŽMZ: Ehm, tak pojistku?
zajímavé je, co si vede ČKP v evidenci k vozidlu SPZ: TAA-39-99 k datu 12.8.2011, 13.8.2011, 2.7.2011, t.j. dny kdy vozidlo jezdilo, pokaždé není nic v záznamech.
Poslední datum je 23.8.2010, kdy končila poslední pojistka, tj. u "ČSAD Tábor".
Vždy vyhledávám SPZ TAA-39-99, neb s jinou ani není vyfocen na veřejné komunikaci, ani na žádném videu, pokaždé s TAA-39-99.

naproti tomu Chavdar 7S7 8957
viz spol. foto s Ikarem
https://www.k-report.net/discus/obrazky/83/71/608371.jpg
má poj. do 24.3.2012
Tudíž evidence je docela přesná.

Dlouho jsem zvažoval, jestli to komentovat, ale tohle se už nedá...
Vinařičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.72.246
Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 19:25:04    Odkaz na tento příspěvek  

Překvapený: Panebože. Proč mi teda na magoši po předložení papíru dali pokutu litr za to, že nebyla karta ve vozidle a byl klid? Proč jsem to jako majitel v odhlášce neodnesl? Velmi zvláštní to Vaše tvrzení. Pokud net tvrdí něco jinýho- já věřím tomu papíru, co mi tu eží a magoši na Kladně. Asi víc rozumíte busům, jste zřejmě pojišťovák a máte přístup všude. Až se definitivně naštvu, hodím Vám sem i tu pojistku. Celkem 27 000,-Kč na rok u České pojišťovny. Víc Vás zajímat nemusí. Zaplatil to investor, zbytek kolega a já mu to splácím. Ještě nějaké otázky?
Kraken_470
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 19:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to ještě maďar nemůže na veteránské spz?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7044
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 21:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tenhle maďar určitě ještě ne, ročník 1997. Jinak v ČKP nemusí být v databázi podle registrační značky, ale podle VINka (já mám taky pojištěný auto na na VINko, protože jsem ještě neměl značky, když jsem si to pojištění sjednával).
A co na to počítač? Že mlčí?!?
Franta_z_pp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 1-2009

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 22:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A já blbec myslel, že jsem se prokliknul do diskuse železniční muzea a spolky...
Kraken_470
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 17. srpna 2011 - 22:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Franta_z_pp:náš ústav se vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá.Nicméně ještě před týdnem se v rubrice "Karkulky,710 atd."řešilo cosi o řezání jedné karkule a debata skončila tím,že jsme se dozvěděli,kdo komu kouří ptáka,kdo kde masturbuje atd..Tak toto snad tak nevadilo
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2904
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 00:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Franto??? Celá věc vznikla cestou: motorák z lásky=Kladno-Zlonice; SŽDC=vyhul; udělám si to sám=MDT bus pomůže. Tak je to vlak, jak vyšitej a vražda z vilnosti k tomu
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
3973
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 9-2009
Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 02:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V našem povolání máme ve zvyku se nedivit, ale...
AO 53-54
Bogan
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.57.194
Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 11:53:42    Odkaz na tento příspěvek  

Jdu jen kolem a nestačím se divit. Ve Zlonicích se to zase mele. Aby tam pan inžinýr s malou postavičkou a ještě menší hlavičkou za chvíli nezůstal sám. Nebo že by právě to byl záměr?
Ale možná to bude jen výběrem spolupracovníků.
Jenže jak říkal můj děda: "Jakej šel, takový našel".
Ropnroll
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 10-2008
Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 15:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bogan:to je moudré rčení,holt dědi ví
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2905
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 16:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teda ale už dost, prosím. Členů má KŽMZ 11, což nikdy dříve nemělo. Vzít JirkuHagena do spolku nebylo nic špatného. Přestřelili jsme to u něj s funkcí. Ano moje chyba, ale zase tolik lidí na výběr není. Jak byste asi mleli, kdyby místopředsedou byla Jana Čechová, která sice má za sebou obchodně-ekonomickou střední školu, studuje dál tím směrem a dělá asi 40 % průvodcovské činnosti, ale je to dcera, že.
Každopádně jsem se pozastavil nad Jirkovým přístupem, jako místopředsedy spolku, k přípravě veskrze silniční akce, kolektivní činnosti a obecně k provozu muzea jako produktu pro návštěvníky. Začalo to nevinně fotkou toho, čemu já říkám bordel, ale leckde jinde tomu říkají výstavní prostor. Tak se místopředseda KŽMZ chovat nemůže. Jsem prostě jinej.
S jeho pracovitostí jako řadového člena to nemá ale nic společného. Tak jen, aby si to někdo blbě nevykládal.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Michal_Ř
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. srpna 2011 - 23:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyby to tu někoho třeba trochu otravovalo, přijeďte se podívat k nám do hor:
http://www.zubacka.cz/aktualne/20110809_boruvkova_parni_sobota_na _zubacce_20_srpna_2011/index.htm
Poděbraďák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.45.194
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 18:27:58    Odkaz na tento příspěvek  

Včera v Zubrnicích. Velice hezké odpoledne.
Poděbraďák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.45.194
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 21:18:02    Odkaz na tento příspěvek  


Zubrnice 20.8.2011
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.203.121
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 21:57:38    Odkaz na tento příspěvek  

A zrovna dnes večer na ČT-1 běželi Rebelové.
Poděbraďák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.45.194
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 22:19:44    Odkaz na tento příspěvek  

Právě proto. Tak jeden z filmů tam natočených.
Jan Nadějovský
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.73.158
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 22:41:41    Odkaz na tento příspěvek  

Aby těchto fotek nezneužila nějaká poctivá konkurence na svém webu k očerňování :D (to je for, aby to zase nebylo na jejich webu uvedeno, jako tah protistrany) Jinak prý bylo něco kolejí sneseno pro četné krádeže - kam vlastně ty koleje dnes vedou - do Lovečkovic již těžko.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.203.121
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 23:10:22    Odkaz na tento příspěvek  

Železniční muzeum v Kyjevě: http://englishrussia.com/2011/08/18/the-kiev-museum-dedicated-to- the-railway/#more-63759
Nevidím tam ale žádná zrenovovaná skutečná historická vozidla.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. srpna 2011 - 23:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V roce 1993 chybělo na celém úseku asi 6 polí, tedy cca 100 m z celkové délky 5 km. V současné době jsou zachovány obě krajní části a chybí cca střední 3 km, které holt nebyly tolik na očích. Jenže i kdyby zůstaly, tak by z toho moc použít nešlo, většinou atypický pruský svršek 6e na klínových podkladnicích a hlavně s protiputovacími zarážkami, který sem byl vložen za éry DR. Kromě svršku se "ztratil" kolem roku 2005 v km 0,595 směr Úštěk i původní most.
Rebelové se na trati točily v srpnu 2000 a pro tento účel byla v žst. Velké Březno zřízena tzv. výklopnice. Ale to už je jiná kapitola.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1909
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 22. srpna 2011 - 21:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud by někdo z muzejníků měl zájem, daruji za odvoz dvě podsvětlené tabule - POKLADNA a WC. Rozměry jsou cca 50x45x15 cm. Zbůhdarma mi leží ve sklepě a v nejbližší době pro ně nebudu mít využití, tudíž by je čekal s největší pravděpodobností konec ve šroťáku.


železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2907
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 22. srpna 2011 - 23:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Doktor: Kdy a kde? Jestli to tedy můžem být my.

EDIT: máme před dokončením expoziční chodbu, kde je výdejní okénko a WC. U okénka je už i elektrický kabel...

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1910
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 22. srpna 2011 - 23:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmz: Inu, vy to být můžete, ozvali jste se jako první Více viz mail.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2908
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 23. srpna 2011 - 01:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Děkujeme převelice.
Jdu vymyslet "drát" ke dveřím WC, páč tam tedy není
Zato k pokladně nemusím shánět světýlko, páč už vím, co tam bude
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. srpna 2011 - 09:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmz - ty Tome, nepřežeň to s tím vymýšlením, znáš to : jeden drát - šňůra na prádlo, dva dráty - eletrika, tři dráty - automatika, čtyry dráty ... - neřešitelnej problém :-) :-) :-)
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1088
Registrován: 3-2006

Odesláno Úterý, 23. srpna 2011 - 13:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ba ne, 4 dráty´to bejval a mnohde ještě je třífázovej proud no a pět drátů to je taky přece třífázovej proud.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2909
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 23. srpna 2011 - 16:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čtyři dráty budou nad přesuvnou v interieru, tak jak to bylo původně (dojezdila 3+kolejnice).

Projektován bude drát označující místo, kde sídlí hajzl (pro muže i ženy). Kdybych byl dvojsmyslníkem, vidím to na drát ostnatej.

Mám ale neskutečnou radost. Dávno bych byl spal, páč od jedné rezignace spím zase dobře. Jenže, když se čeká kontrola účetvicví (kvůli tomu udání), tak je každej nevinnej, řeší, kdo s kým/čím spí, a ještě mě do toho zatahuje. Tak jsem nespal a mám přesně to, co nám chybělo
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
malý bobeš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.200.57.132
Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 20:50:21    Odkaz na tento příspěvek  

taková jazyková hříčka (zdroj www.kzc.cz: )

"BEZDĚZ (24. srpna 2011) S politováním oznamujeme všem přátelům dálkových motorových vlaků KŽC, že letošní Bezdězský motoráček, který měl jet 31. srpna, výjimečně nepojede. Důvodem jsou organizační a technické důvody, především momentálně vysoký správkový stav našich historických vozidel. Bezdězský motoráček patří mezi zajímavé a nevšední vlaky. Spojuje severní Čechy s Prahou a jeho trasa vede z Kamenického Šenova přes Jedlovou do České Lípy a dál pak přes Doksy, Bezděz a Bakov nad Jizerou do Mladé Boleslavi a do Prahy hl.n. Informace je již zahrnuta ve změně jízdního řádu." (konec citátu)

Pokud vlak s plánovasnou frekvencí 1 x ročně nevyjede, jde o vyjímku???
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1339
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 21:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano, k takové dochází v našem ústavu nejvýše jednou za deset let :-)
fíra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.104.219.18
Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 22:21:34    Odkaz na tento příspěvek  

No, já si myslím, že je vlastně zbytečné aby Bezdězský motoráček letos jel. Pacifik taky zrušil vlak Bezděz. Pokud se mi to nezdá, tak už několik let KŽC docela zhusta Pacifik kopíruje. Nebo snad podobnost čistě náhodná? Pacifik byl asi první, kdo koupil M262.o a pak se KŽC bije v prsa, že jen oni zachraňují kredence. Poté je tu KONEČNĚ POCTIVÁ NOSTALGIE v Posázaví, když KŽC po několika letech působení Pacifiku ve své domovině přichází spasit nostalgii na trati 212. No a konečně přímé spojení Prahy a Doks s retro názvem Sp Bezděz (který již státní dráhy neprovozují) a najednou je tu jako blesk z čistého nebe Bezdězský motoráček
Ten vysoký správkový stav by také asi šel popsat příslovím o Božích mlýnech. Zachraňovat historická železniční vozidla nebo je natírat aby se daly z politiků ždímat prachy jsou dva naprosto odlišné stavy!
Mandrake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2008
Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 22:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

fíra: no, podle mých informací z vozů M 262 ve vlastnictví PP nejezdí 100%, kdežto z vozů M 262 ve vlastnictví KŽC necelých 17%. Zdá se, že "poctivá nostalgie" má na správkový stav motoráků PP opravdu co dohánět :D
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2910
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 22:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden vlak a to je řečí. To mi budeme mít i výluku bez NAD, heč
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 11-2004

Odesláno Čtvrtek, 25. srpna 2011 - 22:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mandrake: Neděláte Vy v marketingu? Připoměl jste mi jeden vtip, kdy hrálo proti sobě oddělení marketingu a ekonomiky fotbalový zápas. Ekonomika vyhrála, ale další den vyselo na nástěnce oznámení: Fotbalová sezona dopadla pro oddělení marketingu úspěšně, jelikož prohrálo jen jeden zápas, zato oddělení ekonomie mělo sezonu velmi neúspěšnou, jelikož vyhrálo pouze jeden zápas...
Nech to para tlačí!
S pozdravem Radim Škopec,webmaster čHž.sk
Čiernohronská železnice - http://www.chz.sk