K-report
 

Archiv do 07.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 07.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.18.228
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:01:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"... kromě linky KV - Ostrov se jezdí bez dotací už i KV - Sokolov - Cheb..."

To je zajímavé. CS Trans má na lince Praha-KV-Cheb zakázáno přepravovat místní frekvenci na území KV kraje. Pokud se ale celá trasa KV-Cheb jezdí bez dotací, tak je ten zákaz zcela protizákonný. Prostě likvidace nežádoucí konkurence.

Mimochodem, CS Trans jsou taky pěkní vejlupci, protože na zmíněnou linku (konkrétně spoje Praha-KV-Jáchymov) běžně posílají Karosu Axer s 49 zhuštěnými sedadly. Vůz pro dálkovou linku jak dělaný. A toho místa na nohy ...
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.6
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:09:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mluvčí DPÚK pravil: "Krajem navržená řešení negarantují, že kraj bude platit DPÚK tak, jak nařizuje zákon."

To jsem nevěděl, že byl schválen zákon, který nařizuje platit za ZDO jmenovitě DPÚK.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při 49 místech v Axeru by to nemělo být tak zlý,i když půjde o 12m,ale 12,8 a 51, míst je sam. lepší verze.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:55:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně jsem opět tady...měl jsem mj. problémy s PC.

Do Seznamu dopravců jsem přidal Pavla Škramlíka a znovu vytvořil VV Autobusy, přidal adresář Slovensko a pro začátek tam doplnil dopravce MABUS, Bioexpres a SAD Lučenec. Po víkendu doplním nejméně desítku dopravců na Slovensku a možná ještě další "drobné" v ČR.

Co se týče ÚK - těším se, až vyjedou ti drobní S.D. z krajů Ú, Střč, Lbcký, tolik atmosů by nejezdilo již léta. Doufám, že se to podaří!

S pozdravem Atmák
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 15:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy opet rozjedeme,kvuli krizové situaci a verejnému zájmu.Také proto, ze Ustecký kraj dal n svými posledními kroky najevo,ze je ochoten za dopravu platit,ale ne Dop.podniku
uvedl mluvka Zenkl.

Co to znamená?Nejakou dohodu s krajem?
A nebo(a to si myslím)se DPUKCSAD Lípa lekl jiz zapocaté expanze jiných podnikú na své území?
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 16:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to velmi překvapivý a taky poměrně podezřelý, jsem zvědavej, jestli opravdu vyjedou. Mají ještě hodinu a 26 minut.
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 16:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_K: Nevím, neznám situaci směrem na Most, ale v rámci linky na Klášterec a návozu školáků k tamnímu gymnáziu, kde je rozdělen poměr studentů bus/vlak cca 50:50 a obsluhy průmyslové zóny Verne bych neviděl souběh jako problém. Pravda, nevím jak teď jsou JŘ, ale autobusů spolu s vlakem jelo málo, směrem z Kl. asi dva, směrem do Klášterce tam snad ještě míň, asi jeden.

Atmák: Máš tam u Škramlíka chybu, ta B732 už je turbo a k dispozici má ještě jednu B732 - CVA 48-00.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 16:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zzz také mám dojem,že se zalekli jiných dopravců.Ale pozor tohle není konečné řešení je to jen momentální akce na 3 měsíce.
Vyjet není podle mě problém vozy a řidiče mají.
Možná i kraj pochopil,že to takto dál nejde.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 16:54:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Chybu tam nemám - 24.5. byla ještě CVA 45-00 atmos - tzn. že ji teď přeturboval?
A CVA 48-00 je atmos?
Ta C734 v seznamu bez SPZ bude asi B732 CVA 48-00.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2359
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 18:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednu kladnou věc by celá tato kauza mít mohla: přehodnocení smyslu a rozsahu tzv. základní dopravní obslužnosti. Možná někoho napadne otázka, k čemu vlastně je veřejná doprava na trasách, kde autobusy vozí v průměru 6-8 cestujících v situaci, kdy pro důchodce může fungovat rozvozová služba, pro školáky školní linky a když ostatní pojedou autem (kdy zejm. v případech, kdy jede více lidí jedním autem je ekologická zátěž podobná té autobusové).
Možná i na tuto otázku někdo bude hledat odpovědi, dost možná je i hledá a dost možná je jedním z cílů Ústeckého kraje skončit s tímto ždímáním veřejných pěněz.
bkp na K-Reportu již 3 roky .. .. :: 2. 8. 2003 - 2. 8. 2006 :: .. ..
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 18:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bručoun:Mňo, netahám do tohohle politiku, jen za téhle soc.dem. garnitury se do dopravy narvalo víc peněz, než za slavnejch automobilních modrejch ptáků.
Dle info co jsem dneska dostal, by se snad měli rozjet, už se rozjeli? Dneska jsem to nějak nesledoval a už mě ani moc nebaví, poslouchat mnohé teorie relativity, tak snad se kluci domluví, aby mohli za holkama na rande autobusama a pochlubit se, jací byli siláci. Ale myslím, si, jak jsem napsal již dřív(včera) kraj by měl stanovit a jednoznačně, optimalizovat rozsah provozu sítě.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 18:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: To je celkem nová věc, asi tak půl roku, ta trasa KV - Cheb, pokud žádali o licenci dřív, tak to omezení mohlo být požadováno, ale teď už pro to myslím není žádný důvod, ať to zkusí znovu. Na té trase provozuje dopravu dost dopravců a takové omezení tam nyní nemá prakticky žádný.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 18:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Na trase Kl - Chom. bych pochopil obsluhu té průmyslové zóny, na časy 6, 14, 22, a případně té jedné dvou vesnic - to by zvládnul jeden autobus. Těžko se existence takovéto celé současné linky obhajuje před starostou třeba Vilémova, kterému tam dráhu ruší s tím, že "nejsou peníze", a autobusy mu jezdí naprosto úchylně a taky hůř a hůř... Ale to už nesouvisí s DPÚK...
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.10.194
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 19:52:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: "Při 49 místech v Axeru by to nemělo být tak zlý"

Pokud se za standard u 12 m považuje 45 sedaček, tak ty 4 navíc jsou jasně na úkor místa pro nohy. Ono to v tom busu je dobře vidět. Sedačky na levé straně nelícují s oknama, a jsou výrazně hustší než vpravo. Axer s takhle zbastleným interiérem tvrdím že na dálkovou linku nepatří.

HK, ad Klášterec-Chomutov: V Chomutově je dost nevýhodně položené nádraží. Jak je to se zastávkami v Klášterci moc nevím. Taky je otázka, kolik by stálo peněz, kdyby vlaky jezdily se stejnou frekvencí jako dnes busy. Pokus nacpat všechny lidi do vlaků, pokud by se udělal jako hurá akce, by mohl skončit přechodem značné části lidí do aut.

Dopravce: Když ekonomika roste, současně zvýšíte zdanění, a navrch ještě děláte rozpočty s obrovitými schodky, to se to dává. Nejen na dopravu. Jednou přijde za tohle nezřízené státní obžerství účet. Nebudu to radši dále rozvádět, téma je "dopravci a linky"}
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 20:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasné, stručné, výstižné ....
http://www.kr-ustecky.cz/vismo5/dokumenty2.asp?u=450018&id_org=450018&id=1106458&p1=84858
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2364
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 20:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer s takhle zbastleným interiérem tvrdím že na dálkovou linku nepatří.

Patří, nepatří.
Když na to na nedotované lince cestující přistoupí, tak ať tam jezdí.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.27
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 20:51:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Z hlediska platné legislativy máte pravdu. Doufám jen, že pravidelnější cestující vystaví té firmě odpovídající účet.
Nevím, jak moc je to obvyklé u jiných dopravců na podobně lukrativních trasách, ale vím jistě, že s obdobně přehuštěnými sedačkami se kdysi prosazovala firma CNE na trase Brno-Praha ...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2366
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 21:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: Teď trochu zaprovokuju, ale nejen podle platné legislativy, ale i podle zdravého rozumu.

Doufám jen, že pravidelnější cestující vystaví té firmě odpovídající účet.

Já jsem takto jedné firmě účet vystavil. Před několika roky jsem při jedné příležitosti jel linkou z Prahy do jednoho malého městečka na Vysočině obdobně, anebo snad ještě méně, "komfortním" vozem, nohy jsem měl celou cestu v uličce (!). Od té doby jsem tuto cestu již autobusem nejen, ostatně od té doby jsem nejel žádným autobusem, vyjma MHD.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 21:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brucoun:45 sedacek má napr.C734 nebo C934,coz je ale bus o délce sotva 11m.
C 954 má 12m a 49sedacek, ale tahle linková úprava má mezeru na kocáry a zavazadla,tudís jsou sedadla víc u sebe s vyjímkou rady za zadními dvermi.
AXER tuhle mezeru nemá,takze místa je víc,navíc jsou sedacky o neco líp tvarovaný oproti 954ce.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem vysoký dost 190cm a nemám v axeru problémy se sezením
ad bručoun jel si sorem 10,5 nebo conectem??
to je teprv nářez v místě pro nohy.to zlatá Karosa
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Karosa C 734,C 934 E délka 11,3m
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do seznamu dopravců na adrese http://sweb.cz/Seznam.Dopravcu jsem okopíroval svou neúplnou evidenci autobusů Miroslava Hroudy. Protože nevím, kdo je autorem stránky (Maxwilien, švarc?), píši to sem a přeberte si to jak chcete. Ten můj seznam vypadá trochu jinak a je v něm trochu více informací, tak jenom aby správce věděl, kdo mu v tom udělal takový "bordel"
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.10.122
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 00:39:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz, Ares 1: Jel jsem Axerem, kde bylo v levé řadě místa na nohy jako v conectu. Ne víc.

Ještě jednou a podrobněji: v tom voze byly všechny sedačky v levé řadě výrazně blíž k sobě, než sedačky v řadě pravé. V pravé řadě byly sedačky umístěny přesně podle oken, zatímco v levé řadě bylo sedaček o 2x2 více. Takže v levé řadě bylo 2x14=28 sedaček (počítaje v to dvě sedačky ze zadní pětky).

Jestliže má C 734 na délku 11,3 m 45 sedaček, tak jde o komfortnější vůz, než zmíněný 12 m Axer firmy CS Trans s 49 sedadly. Zvlášť když je v Axeru jedna řada výrazně hustší než druhá.

Mimochodem, počet sedaček je bezpochyby volitelný podle objednávky dopravce.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 01:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, počet sedaček je bezpochyby volitelný podle objednávky dopravce.
A tady bude spíš ten zádrhel
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 10:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1,Brucoun:Já sem narvaný sedacky na AXERU videl jen u ADOSY,ale i tam to bylo trochu lepsí nez treba v 954ce,ale to byl 12,8m.
S zádnou sílenou verzí Axera12m jsem se jeste nepotkal,asi máte víc stestí.
(Stejne mám pochybnosti,jestli nejel Brucoun místo v axeru v 955ce
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 16:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Nevím, já mám za to, že obě MHD Karosy byly turba, asi se tam budu muset zajet podívat, kdysi jsem na to koukal. Otázkou je jestli jen na jeden vůz. Každopádně si tam někdy sjedu a dám vědět.
Jinak Škramlík by měl mít kde co, např. C734 s atmosférickým motorem a vysokými kufry, pak jeden autobus s úzkými dveřmi uprostřed, nějaké LC735 a jednu šestku - atmose.
Pak několik malejch aut - Transitů a jeden minibus Mercedes Benz Spinter v městské variantě.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 18:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemělo by se v seznamu dopravců odlišovat
např LC 936 a LC 936 XE není stejné
C 934 a C 934 E taky ne
C 935 a C 935 E taky ne
nechci nikoho opravovat,jenom pro vylepšení lepší
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 19:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver:Klidně si s tím můžeš udělat práci.Je pravda,že by to bylo lepší,já sem to nerozlišoval a jelikož sem z Pardubic tak toho asi moc nerozliším-max.Connex Východní ČECHY a další dopravce v Pardubickém kraji a vozy v PID
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 10:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice prší ale cyklobusy v provozu
 
 

pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 11:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: S týdenním spožděním se chci zeptat ještě ohledně té výpovědní lhůty. Skutečně může kraj ze dne na den vypovědět smlouvu a dopravce musí jezdit tři měsíce na své náklady? To je nějaký oficiální výklad z ministerstva nebo od právníka? Vždyť je to lehce zneužitelné a kraje by tak mohly odlehčovat svým rozpočtům. Proč tedy Ústecký kraj dával lhůtu tři měsíce (do května), které ještě proplatil a přitom výpověď byla doručena už v lednu? Ještě tam byl menší spor jestli to vyprší k 1.5. nebo k 1.6.

(Příspěvek byl editován uživatelem aussiger.)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 12:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V zákoně je to tak napsáno, máto být jaká si pojistka pro kraje, kdyby se při objednávání dopravy, kraj nedohodl s dopravcem příspěvěk na Nově, kde tvrdili, jak ostatní kraje mají smlouvy s hromadou dopravců a jak jim se to nemůže stát. To jsem se opravdu od srdce zasmál, když se uvědomím, že v Plzeňském kraji zabezpečuje drtivou většinu výkonů ČSAD Autobusy Plzeň, na Vysočině Icom Jihlava se svými dceřinýmii společnostmi a na Severní Moravě Connex. Všichni tito dopravci jsou ve svém revíru v podstatě nenahraditelní. Tak se mi to moc líbilo, jak ostatní se snaží na případě Ústí přihřát polívčičku ve svém regionu. Přitom, znám kraje, kde je to ještě horší než v ústí a kde dopravce si stanovuje podmínky a kraj mu to jen podepisuje, bez mrknutí oka.
V případě Ústí je vidět s jakým chaosem, viz. spor, kdy výpověď vyprší, nebo že media měli výpověď dřív, než dopravce, nebo že kraj poslal výpověď faxem a takový detaili, který ale nemají právní základ a jsou mnohdy protiprávní.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 12:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, v zákoně je to napsáno, ale jen pro případ, kdy chce něco měnit sám dopravce, protože od něj se očekávají nějaké nestandardní kroky a on je ten potenciálně nebezpečný, takže to musí hlásit tři měsíce předem. Ale postup krajů tam není vůbec nijak ošetřen - jako by si mohly dělat co chtějí. Přesto je z jednání Ústeckého kraje vidět, že se taky snažil o nějakou tříměsíční lhůtu, během které dopravci platil. Takže ta lhůta asi funguje obousměrně jak pro dopravce, tak pro kraj.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 13:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá omluva ta fotka cyklobusu Osnado není na Benecku,ale v zastávce Hrabačov křiž.(to pro případ že by to někdo poznal)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 15:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger:mňo, ono by ze zákona mělo plynout, že nelze vypovědět dopravci smlouvu ze dne na den, ale měla by tam být jakési jednání a smlouvání o cenu. Obecně, že prostě já jsem krajskej úředník a prostě Pepa se mi nelíbí, protože mi nechce dát dceru, tak já mu zruším dotace, tak by měla být v zákoně jakási pojistka pro obě strany. Ale je to spíš o nějaké dohodě.Paradoxně, takovéto dohody mnohdy blokují vstup jiných(soukromých, ne ex.-ČSAD) dopravců. Otázkou co takový soukromník nabízí. mnoho krajů a měst se už spálilo, když vypověděli smlouvy ex.ČSAD dopravcům a vzali si soukromníky. Obecně se ale ex.ČSAD dopravců nezastávám, protože vím, co mnozí vyváděli ještě z dob okresních úřadů. Ale doba, už trošku pokročila a myslím si, že to období kovbojského budování českého kapitalismu máme za sebou a teď se snad již vše začne stabilizovat.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 18:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce a ostatní: Ono by toho mělo být, ono by se mělo při každém jednání postupovat dle dobrých mravů, solidně a nezáludně. Jenže skutečnost? Je to jako s hromadou zákonů, které zdaleka nepamatují na různé situace a zapomínají na řadu možností. Pak to dopadá, jak to dopadá! Chaos, nikdo nic přesně neví, a problémy dokola a dokola

Jinak autobusy DPÚK už jezdí od pátku večer. Ale tohle moc optimisticky zas tak moc nevypadá http://www.novinky.cz/ekonomika/ustecku-opet-hrozi-zastaveni-autobusove-dopravy_92343_j4p1h.html
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 11:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Jelikož se tady hodně píše hodně o tom drobném problému severu Čech, tak si dovolím připomenout můj dotaz určený především pro švarce.

"Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 07:25:12
Měl bych dotaz na "švarce" a asi i "MZ".

V této diskusi "Dopravci a linky" se začalo hovořit o vozových parcích snad všech dopravců a "švarc" zřídil takovýto počátek databáze - www.sweb.cz/Seznam.dopravcu
Nebylo by možné zřídit nové téma "Seznamy autobusů", do kterého bychom přispívali s novými přírůstky. Nyní je stav takový, že hodně dopravců, hodně krajů (oblastí) má vlastní diskuse a ty informace se pak nedostanou k sobě. Tady by se uváděly nové nákupy po zjištění RZ, nasazení na linky a doplňující info.

Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 11:02:08
MZ: tak nějak jsem o tom uvažoval (jako u RZ/SPZ). Jen ještě počkejme na vyjádření "Švarce", protože je to jeho práce a taky by to vyžadovalo aktualizace a sledování novinek."
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 14:53:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:Já sem určitě pro.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 15:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže prosím MZ o vytvoření nového tématu a my se tam přesuneme a budeme psát a švarc bude aktualizovat a to by v tom byl čert, abychom nevěděli o každém autobuse
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 15:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si s tím nějak pohraju,časem by tomu slušela nějaká lepší podoba.A třeba i fotogalerie,bohužel nejsem tak dobrej abych tomu tu lepší grafiku udělal.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 16:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a nebylo by lepší někde vytvořit speciální stránky s jednotnou databází vozidel? Než to kouskovat do excelovských souborů...
O možnostech vyhledávání nemluvě...
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 16:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: asi bylo, ale uděláš to? Já to neumím, švarc si taky netroufá. Minimálně má švarc už dobrý základ. Takže pokud se najde někdo, kdo se o to postárá, budeme, myslím, všichni rádi.

Fotky by samozřejmě byly super, ale netuším, jaké to nese nároky na prostor, protože těch autobusů můžeme časem uvádět na tisíce, nehledě na fotky z různých časových období.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 17:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Když mě napíšete, co všechno chcete evidovat, tak jsem schopen ty stránky vytvořit a někam to strčit. Bez fotek, samozřejmě, ty strašně žerou prostor, místo fotek by ale šly vkládat odkazy na fotky z jiných stránek, to by problém nebyl...

Mě napadá třeba toto:
-- majitel
-- evid. č.
-- SPZ/RZ
-- rok výroby
-- výrobní číslo
-- zařazení
-- vyřazení
-- linky nebo lokalita, kde lze vůz spatřit
-- poznámka
-- odkaz na foto

Všechno samozřejmě vyplněno u všech vozů nebude, ale jde o to, jestli to aspoň u těch, kde to jsme schopni dohledat, máme evidovat. Teď je otázka, zda evidovat i historii, tzn. například zda chceme mít uloženou informaci, že vůz ten a ten patřil původně tomu a tomu a měl takovou a takovou SPZ nebo jenom změníme dopravce a SPZ bez uložení staré hodnoty.

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 17:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to viděl na sídlo firmy,busy a potom treba tam dát logo dopravce.Je mi to jedno.Plus tam můžem doplnit jěště něco-počet linek,turnusový příkazy apod...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 17:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig:Udělej to jak myslíš.Tohle je dobrej nápad-jen ty výrobní čísla budou problém aspon u mě.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 17:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych doporučoval tu historii sledovat.

U těch fotek to bude asi trošku problém, protože velkou část asi máme jen u sebe a nikde vywebeny nejsou. Ale fotky zatím nejsou tak moc důležité, možná by u každého dopravce stačil prostor pro tři až čtyři typické fotky (standardní nátěr), u malých dopravců jen třeba jedna fotka na ukázka. To by šlo?

(Příspěvek byl editován uživatelem mirek.)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4478
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 17:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1560: Držím palce a vůbec ti tvou ochotu nezávidím...

Mirek: No, třeba typický Zlatovánkův nátěr bude docela zajímavé vybrat
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24642
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže tedy mají vzniknout v tématu "Dopravci a linky" dvě podtémata - jedno se současnou diskusí a názvem "Dopravci a linky - diskuse" a druhé (prázdné) s názvem "Dopravci a linky - aktuální postřehy (žádná diskuse)"?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Ten bude hodně zajímavej,jediný stejný je na 2 axerech.jinak,a 2 c734 sou stejný.Jinak co kus to originál.Mám snad všechny jeho autobusy vyfocený,uvažuju že bych udělal stránku o Zlatovánkovi.Provoz sleduju už 4 roky a je to fakt zajímavý-jedna z nejzajímavějších spol. v ČR.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24643
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Error - ta druhá by se měla asi jmenovat kapet jinak... Fčně to ale snad sedí.

Taktéž je možnost občas udělat nějaký výstup v podobě článku, viz třeba https://www.k-report.net/clanek-M013.htm,
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Třeba tak.Mě je to jedno,záleží na ostatních.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4483
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OT pro Švarce:

Dva Axery? On má dva? Nebo ten druhý Axer je Ares?

konec OT
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Má 3-2 růžový(1e9 8660 1e9 9066) a jednoho bílýho(1e9 1708).
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobyk určitě má dva + arese.
Jinak u některých dopravců to je zas jednoduché Connex,icom atd
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Předem se omlouvám tomu,od koho je ta fotka toho 1.axera,že sem ji použil.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ten 3.je na stránkách www.mhdvmb.wz.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4485
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem dva růžové, bílého znám. Tož to jsem netušil, díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Já si taky dřív myslel,že maj akorát 1 růžovýho.Navíc maj docela podobný spz.
Ještě doplním,že v sezoně jezdí na zájezdech a místo nich se objevují na lince do Hradce nebo Brna karosy 734:SYA 07-05,SYA 07-54 nebo 1E2 0178.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4487
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 20:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo 1Ex 5301, tu jsem v Brně potkal před dvěma týdny
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 20:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tam taky jezdí,a ještě třeba sor nebo nějaká lc735 a v neděli C935/955

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace