K-report

Archiv do 13.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Volná diskuse (s nedopravní náplní) » Staré archivy » Archiv do 13.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218

Odesláno Středa, 13. září 2006 - 19:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale to "nachlazení" se dá závidět, někdo holt má a někdo ne
Liga mistrů-to je co?
No, vše jak má být, dle statistik
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2630
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 20:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tento příspěvek jsem vážně nepobral...
- Co je to za výhodu, když někoho bolí v krku?
- Zapni si ve 20.35 ČT 2, anebo ČT 4 Sport
- ???
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219

Odesláno Středa, 13. září 2006 - 21:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, že jaksi ne ty, ale máš někoho, že.
ne, děkuji
no, trochu se podívej po "oborových" stránkách.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2634
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 22:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale, ale, tady už se dostáváme do oblastí, o kterých já veřejně nemluvím... (Akorát uvažuji, jestli ten text mezi řádky tam opravdu je, anebo jestli to je jen nějaké sladké mámení.)
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404

Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 20:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sladké mámení,
chvíle závratí,
střípky zázraků,
které čas už nevrátí,
sladké mámení,
dálek lákavých.......

FOTO převzato z http://photo.tramvaj.ru

Tímto zdravím zde spřízněné duše... a dnes mám důvod ke zpěvu , protože již zítra vyrážíme s kamarádem na 14 denní cestu po Zemi českým drážním vozidlům zaslíbené ....
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3478

Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 21:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti: Mňam. S kamarádem?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405

Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 02:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Ostravák : Jj, opravdu s kamarádem , a je to tak správně , protože opravdové kamarádství , na rozdíl od vztahu má někdy i šanci vydržet na delší čas ...
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229

Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 18:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už se to tu uklidnilo,žádné pivko žádné ženský už se myslí na mužský,kam ten svět směřuje...
Homer Simpson-Americký pablb. Střihnout si Houmra... mít více štěstí než rozumu.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491

Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teda? Já nevím, jestli všechny ty pojmy zvládám dobře překládat, snad jo. Mno, tak teď je k-report něco jako 2v1, takže ještě seznamku tady uděláme, co? Výlet do hor...
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
http://erik-opava.blog.cz/0605/ochutnavka
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25931

Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 17:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevymejšlej ptákoviny
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228

Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp-copak já mluvím veřejně? Odobor-Dopravní, textilní, potravinářský, atd...
M?artin Zlivský-nevíš co se tu dělo a děje
Makrelu neumeješ.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1494

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 12:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevymejšlej!!!!!!!!!!!!!!
Snad česky bys mohl psát! to je hnus!!! 8-)

A do hor se pojede! Kdo se přidá??? 8-)
...hned vedle tramvajáka, má modrou čepici. Má kruhy pod očima, je rozdrnčen z kolejí...

www.erik-opava.blog.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25969

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 12:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šak to je česky, né? :-) Jen krapátko z jihu, no...
Já bych teď někdy docela zajel někam na východ, do Opavy nebo Ostravy.

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doval do OVy, jsem tam furt. Můžeme do těch hor! 8-) Třeba Beskydy

www.erik-opava.blog.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25971

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já jen tak někdy odpoledne na večer :-), abych byl ráno zase v Pcích. :-)
Ale dneska mířím do Prahy, zítra do Brna a ve čvtrtek hurá na jih. Takže leda až někdy v příštím tejdnu.

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1496

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tejdnu, jo, heleee? No, že jsem si za svůj měsíční pobyt v Praze nezvykl...
No proč ne...

www.erik-opava.blog.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25975

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 14:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha nejsou Čechy
Bych to viděl na pondělí, to bych snad měl mít odpolodne čas se potloukat po republice

Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2659
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti # 405:
Konečně zde po letech čtu opravdu smysluplný příspěvek.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2660
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli:
Tématický výlet do hor?
To ti nestačí znát nás tady takto řekněme povrchně? To stojíš i o něco hlubšího...?
Ale jinak výlet proč ne?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2661
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Nevymejšlej ptákoviny

Velmi, ehm, zajímavé...
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233

Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp-aneb, máte právo nevypovídat, neb vše co řeknete může být použito proti Vám.
Makrelu neumeješ.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2663
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neboj, na tebe taky dojde...
Odkaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.156
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:14:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz/

Chyba
Váš příspěvek je příliš krátký. Musí mít alespoň 2 slova, jež jsou alespoň 2 znaky dlouhá. Váš příspěvek má pouze 1 takové slovo
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25980

Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice opravdu nechápu, kudy se to sem dostalo, ale je to opravdu nářez

Akorát zase další stránku roztahující odkaz, který musím opravovat

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498

Odesláno Středa, 20. září 2006 - 12:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: jsem v pasti, chci do hor! Nechci nikohu hlouběji poznávat. Prostě do hor, nehledej tam nic extra.

9Tr: ano, mlčet je někdy 100x lepší. Nepojedem do hor? 8-)))

www.erik-opava.blog.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235

Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nestačí jen za kopečky?
Makrelu neumeješ.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1500

Odesláno Středa, 20. září 2006 - 18:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, mám novou úchylku - hory. A kopečky jsou nějak až dvoj smyslné...

www.erik-opava.blog.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2668
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 19:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď jsem v pasti já. Takovýto dvojsmysl neznám
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1237

Odesláno Středa, 20. září 2006 - 22:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, já taky ne
Makrelu neumeješ.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1501

Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 13:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ve všem něco najdu. Ne! Hory, žádné kopečky( 8-)

www.erik-opava.blog.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240

Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus-to víš, ochladilo se, tak se holt to teplo nějak musí vytvořit
Makrelu neumeješ.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504

Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 17:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9Tr - ne je to vliv globálního oteplovaní!!! 8-)

www.erik-opava.blog.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26021

Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 03:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se tu už cca od odjezdu poslední trojky (23:30) trvale globálně ochlazuje... :-(

Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 09:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O jedněch moc pěkných trojkách bych věděl.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26032

Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 19:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdě...

Ale když tak se někdy ozvu :-)

Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235

Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 18:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9Tr:něco ve smyslu - smrádeček ,ale teploučko.

Já se zahřívám nejraději(a jen) s osobou opačného pohlaví,což mi připomíná,že podle předpovědi bude ve středu a čtvrtek zima,takže bude nutné vycestovat do krajského města,kde mě čeká příjemných 36.6°C.
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1506

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:12:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepo fuj! Umrtvil jsi diskuzi na hodně dlouho! Tak to tu rozjedem!!! (ale když já nevím jak 8-(

www.erik-opava.blog.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3590

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm. Coapk děláš?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli se momentálně zotavuje z ...
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26527

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak? Třeba přesunem OT z ostravské...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: omlouvám se za neznalost, ale co znamená to "OT".Děkuji.
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3593

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

off topic, tedy mimo téma.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26530

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Off topic. (Mimo téma.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3595

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Máš skluz. He he.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, díky
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26532

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovák:
Taky toho čtu (a dělám) zároveň poněkud víc...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3596

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: No jo no. Jsi studijně zaneprázdněn?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26535

Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to opravdu nehrozí
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2787
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se teď tady vlastně děje?
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1516

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady se neděje nic, jsem se pokusil rozjet tuto diskuzi, ale asi marně, co do obsahu. 8-(

Tak nevím, co zde probírat, třeba školu? Sex? Výlety do lesa? 8-)

www.erik-opava.blog.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5034

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: A co to spojit? Taková škola v přírodě plná pokušení...

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2793
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drei und drei sind sex.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3598

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Německý jazyk neovládám.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2794
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 16:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaký jazyk ještě neovládáš?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3599

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 16:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prakticky všechny kromě svého, českého, slovenského, anglického, částečně španělského a snad i nějakého dalšího slovanského.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 20:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hleďme jak se Oastravák vyfarbil. Zajímavá představa, my obrzkoví theoretici při představě co se asi dá dělat..... No co, někoho si najít... I am happy
Makrelu neumeješ.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3603

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 20:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9 Tr: No nevím jak si to pochopil, ale já to myslel z čistě hovorového hlediska
MHD Ostrava FOTO Ostrava
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já samozřejmě taktéž, ale záleží jakým způsobem bude hovor veden, kam bude směřován a pak taky dá se hovořit i neverbálně, že....
Makrelu neumeješ.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3604

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se to pak nazvat hovorem?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299

Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale tak v rámci možností ano, hele pokud se dva mají rádi, tak nepotřebují slova a pohledy bohatě stačí.
Makrelu neumeješ.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace