Autor |
Příspěvek |
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 814 Registrován: 5-2004
| Odesláno Středa, 01. března 2006 - 16:02:48 |
|
Včera mne napadla velmi zajimavá věc,kterou bychom měli pro diskutovat a zároveń by to mohla být první akce KPMDO.Pokec hodíme přes ICQ a nebo osobně stejně se pořád vidíme.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek, sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají. ICQ:275985331 |
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 815 Registrován: 5-2004
| Odesláno Středa, 01. března 2006 - 18:08:36 |
|
Abych nezapomněl vna nádraží v Komárově panuje čilí stavební ruch,poslední dva dny se zde skládaly z vagónů kolejnice a dnes je upevnňovali na nové pražce ,které jsou připraveny na nepoužívané koleji,takže kladou nové koleje na staré.zkrátka vše si připravují na jaro,kdy se práce rozeběhnou na plno. Včera měl vlak od OStravy 30minut zpoždění,kdybych to tušíl tak jdu na autobus a nemrznu tam.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek, sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají. ICQ:275985331 |
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 818 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 14:53:27 |
|
Tak jsem se opět svezl vlakem do Opavy. Nastoupil jsem do druhého vagonu za lokomotivou,ve vagónu chybělo přední sklo,když jsem se zeptal co se stalo tak jsem dostal odpověďˇ"že nějaký čurák za žel.stanicí ŠTÍTINA hodil láhev " před zmíněným oknem seděl student(asi 21) ,kromě šoku a střepů na oblečení se mu nic naštěstí nestalo.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 821 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:09:14 |
|
Tak MDPO pomocí řidičů počítá cestující,kteří cestují na měsíčníky ODIS vydané ČD. MDPO: věřte ,že většina řidičů to dělá od oka.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 545 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:25:04 |
|
Locutus: Nebo je spousta řidíčů, kteří to nedělají vůbec a pak tam prostě něco dají. A když se o tom tak bavíme, možná by se hodilo pomoct MDPO s těmito věcmi.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 823 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:43:29 |
|
Ikdyž je nás málo,tak nějak pomoci určitě může. Umývat při -10°C 14TR se dá stihnou za 4 kola,ale při tom mrazu mne to moc nebaví,takže na tohle mne hned tak někdo nenaláká.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 546 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:47:22 |
|
Locutus: V létě jsem zvědav, jakou výmluvu si najdeš . Ale jinak šlo ti to pěkně. Ještě že ses nepustil do předního skla . Protože by jsme s řidičem "A" nedojeli.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 824 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:51:45 |
|
Výmluva:já to dělal v zimě a teť je řada na vás.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 547 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 15:57:24 |
|
Locutus: A kurňa, tak to mi nedošlo. No budem muset pana řidiče "A" donutit, aby si to umýval sám.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 825 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 16:02:30 |
|
Opaváček:tak teť se vymlouváš ty. Je pravda ,že pan řidič "A" je líný jak veš a neustále se krmí,jednou ho budou muset s té kabinky vystříhat.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 548 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 17:14:42 |
|
Locutus: No já myslím, že pan řidič "A" má především v poslední době ve voze na smyčkách hodně lidí - tedy především opačného pohlaví.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 826 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 17:14:56 |
|
Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje Ladovská zima za okny je a srdce jímá bílá nostalgie Ladovská zima děti a sáně a já jdu s nima do chrámu Páně Bim bam bim bam bim bam bim bam bim bam bim To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda a ráno se vzbudím a zas kurva padá. Řidiči majú zmrzlé kosti a jezďu už jenom z povinnosti. Mrzne jak sviňa třicet pod nulu autobus ani neškytne hrudky se dělaju v Mogulu. Kolony trolejbusu krok-sun-krok bo silničáři ta jak každý rok su překvapení velice že sníh zasypal jim silnice. Trollíno stojí kdesi u Globusu, bo narazil na kruhači do autobusu. A technici? Ti to jistí z dálky zalezlý do Eemfauky. Ve Slavkově zavřeli D jedničku autobusy hráli na honičku Takzvané rallye Letní gumy v tym kopcu u Meziřící spěchali s cestujícima a teď jsou v... Však víte kde. Na MDPO Studio sníh, ředitel sedi na saních a v TQM jsou jak po tifusu, bo nevyjela cela řada autobusu. České drahy,ty jsou v pič.., Pendolina stoji,nesu topiči. A ve vozovně kalamita jak na Sibiři tři centimetry sněhu a u benzinky štyři Do toho všeho jak mi jak mám zmrzlý nos aj líce a tak ještě z dispečinku provokater Nohavica Jak z autobusu vidim zasněženy Říp řikám si: Praotče Čechu tys byl ale strašny cyp Kdyby si popošel ještě o pár kilometrů dále tak jsem se teďka mohl kdesi v teple v plavkach valet Místo toho aby se člověk bál zajet ze sto osmičkou do Tesca na nakupy jak jsou tam na tych rovných střechách sněhu kupy.
|
Maugli Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 874 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:48:25 |
|
Pepo dobrý! Já to trochu upravil hned jak jsi mi to poslal! Ve Slavkově zavřeli čtyřicetšestku... Velký Hynek sedi na saních a v... 8-) v tym kopcu u Latarni... provokater Maiwald! S tou akcí by to nemuselo být špatné, ale je třeba to promislet, než s tím půjdem ven. Jinak jel jsem s řidičem dejmetomu "B" (pak řeknu) a ten vypisoval poctivě všechny ODISky. I moji, na kažé točně, bo jsem jel 1,5 kola... Helpnout MDPO? Proč ne... Já mám času dost, teď, když je ve škole volno... |
Číslo příspěvku: 877 Registrován: 3-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 20:29:35 |
|
No tak panu řidiči "B" se moc jeho označení nelíbí! Řekl mi "Tak já jsem u Tebe Béčko!" Když jsem mu řekl, že "A" už je obsazeno, tak mi navrhnul "A1" Musím dát dokupy seznam... |
9_tr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 636 Registrován: 6-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 20:41:34 |
|
Mohu se zeptat na zkuš. se Solarisy? V čem jsou lepší, jsem sice proti němu, ale je to dáno tím, že jsem konservativní, tak bych rád znal i jeho výhody. ev. na mail mi to napište, nebo sem, to je jen na vás.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím |
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 859 Registrován: 2-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:04:57 |
|
Pokud se k tomu můžu vyjádřit: URBINA Ostrava: Se SU12 nejsou žádné potíže, vyjma topení, které se musí udržovat. SU15 jsou celkem problémové busy, hlavně kvůli kardanovými hřídeli, pak taky mají motor i brzdy shodné se SU12(motor je slabý, brzdy hoří) Opava: se SU12 nejsou problémy, občas prý cosi s dveřma Plzeň: se SU15 jsou občas menší potíže, ale nic vážného ČB: Se SU12 nejsou moc velké potíže Se SU15 jsou potíže(prý něco s unikáním oleje a ty kardany) TROLLINA Ostrava: Bez potíží ST12, u ST15 ty kardany Opava: ST12 bez potíží Vilnius: ST15 potížemi, ale bylo prokázáno, že za to může jejich neúdržba, nyní celkem v poho La chaux-de fonds, Winthethur a poláci: Bez potíží Výhody(ačkoli semnou budou mnozí nesouhlasit, ale já jezdím i v CB, CT, 24Tr každý víkend, tak vím, o čem mluvím): Nižší spotřeba proti CB(někde na K-R již probírané) Jsou o 5cm širší, tím pádem větší ulička(i milovník CB z Ovy to uznal) Lepší ventilace vnitřku vozu(větší okna), u ST12 II. generace navíc, proti 24Tr, i střešní okna. Kleening Více míst v NP části(8) 100% nízkopodlažnost Kastle je z nerezových plechů, takže se dají opracovávat(u kataforézy myslím nemožné) Moderní design Kdybys chtěl znát jeho výhody, tak dojeď o prázdninách(velkých) (Příspěvek editován uživatelem Trollino 15 březen 04, 2006)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus ICQ: 260 116 510 |
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 831 Registrován: 5-2004
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:10:36 |
|
Údžba v MDPO si na ně nestěžuje,což je podstatné,všechny pravidelně jezdí na všech linkách,kromě 215 kde jezdí SORy B 9.5
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek, sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
|
|
9_tr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 637 Registrován: 6-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:16:15 |
|
takyže chci přijet, udělat si inspekci na jiné vehicle
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím |
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 832 Registrován: 5-2004
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:17:15 |
|
Trollina AC i jedno DC(prototyp) jezdí všechny,ale protože 3 trolejbusové linky jsou mimo provoz,tak nejezdí všechny,protože zbytek vozů 14Tr,R,M(tuším,že mimo tří) má celovozovou reklamu.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek, sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
|
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 833 Registrován: 5-2004
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:20:04 |
|
9_tr:tak dej pak vědět,kdy a v kolik přijedeš.Nejlíp přes Opaváčka,který má net.doma.
|
|
9_tr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 638 Registrován: 6-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:33:24 |
|
jasně, to se nebojte, nebo to udělám inkognito a dám vědět až v den příjezdu, abyste nestačili vše nachystat k dokonalosti A díky.
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 860 Registrován: 2-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 21:41:42 |
|
Hlavně dej vědět mi Ať vím, kdy mám zůstat na intru dýl Dk
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus ICQ: 260 116 510 |
|
9_tr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 639 Registrován: 6-2005
| Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 22:00:40 |
|
Jo hochu, to bude bůh ví kdy, ale vlastně, od čeho je svaťák :-D
|
Zlin__24tr Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 749 Registrován: 3-2005
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 01:04:22 |
|
Trollino_15: Já si neodpustím pár drobných oprav: Lepší ventilace vnitřku vozu(větší okna), u ST12 II. generace navíc, proti 24Tr, i střešní okna. U nové verze int. je ventilace v létě docela účinná a 24/25Tr má taky střešní okno(a). Kleening - výbava na přání (u CB), takže když chceš... Kastle je z nerezových plechů, takže se dají opracovávat(u kataforézy myslím nemožné) No je to možné, ale musels bys to svařit a pak zese celý skelet ponořit do kataforézy... Takže prakticky nevyužitelné, i když zase kdy budeš chtít svařovat skelet? Myslím že tolik nehod není... Kataf. má vydržet celou životnost busu (15let) a pak to stejně pujde vyřadit. Moderní design - Subjektivní hodnocení a u Citelisu už je to už "vo něčem jiném" Jinak zbylé body "hrajou" pro Solarisy, jde hlavně o pořizovací cenu, zmíněná 100% NP (u kloubové verze) a širší ulička.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie.... ICQ: 271 444 785 |
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 549 Registrován: 10-2005
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:28:55 |
|
Citelis je možná trošku jiný z venčí, ale při pohledu do interiéru je to furt ta samá písnička. Takže i vzhledově (aspoň pro mě) působí mnohem příjemněji Solaris. Ony ty žluté tyčky nějak nezaobleně působí trošku více nemoderně.
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 861 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 13:03:07 |
|
Ad Zlín_24Tr: Kleening U solaru není na přání(tedy bez příplatku, alespoň mám ten dojem). Tvojí část příspěvku o kataforéze jsem nepochopil. Ale pokud CT má nehodu, kde se něco zlomí, přivařením zpět se ztratí záruka. To u Solaru není Moderní desing: Subjektivní to sice je. Ale jak píše Opaváček. U CT je změna čela, vnitřek nic. Uvnitř to vypadá nějak suše. Ale je to subjektivní... Škoda, že se sem Solaris dostal tak pozdě....Karosácká chřipka, zvaná CityBus, už zasáhla, ža na pár vyjímek, celou republiku
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 834 Registrován: 5-2004
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 20:14:38 |
|
Opaváček:mrkni se jestli jsem ti neposlal fotky z 50let MHD v Opavě bohužel ,nemám je zalohované v počítači nejsou nebo jsou pod jiným jménem takže je těžko najdu.Dík.
|
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 550 Registrován: 10-2005
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 20:31:25 |
|
Locutus: nn, nic mi na mail nepřišlo.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 551 Registrován: 10-2005
| Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 21:59:57 |
|
Typ formuláře: Řádné Zadávací řízení: Otevřené řízení Limity VZ: Nadlimitní Odvětví zadavatele: Doprava Zadavatel - název/jméno: Městský dopravní podnik Opava, a.s. Sídlo zadavatele - obec: Opava IČ zadavatele: 64610250 Název VZ: Dodávka 8ks speciálních vozidel s hybridním pohonem elektrickou energií a naftou Místo plnění / realizace: CZ/Opava Kód hlavního předmětu veřejné zakázky dle klasifikace CPV: 34144910-0 Součet předpokládaných cen (v celých Kč bez DPH): 100 000 000.00 Lhůta pro podání nabídek / doručení žádostí: do 05.04.2006 Doba plnění od: 01.09.2006 do: 30.04.2007 Datum zveřejnění: 13.02.2006 Více info na http://www.centralniadresa.cz/cadr/cadr01010Prepare.do?znackaForm=50017541ZR001&jazyk=CZ Nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale asi to VŘ bylo obnoveno. Ale fakt nevím...moc se tam v tom nevyznám, ale ty data jsou nová.
|
Číslo příspěvku: 878 Registrován: 3-2005
| Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 20:05:41 |
|
No já ani nějak nevím, jestli bylo zrušeno, spekuluje se o tom, ale co je na tom pravdy?! V každém případě vítězí nejnižší cena, což je dle mého soudu Solaris, protože škodovka má ceny hodně vysoko (pořád kecají cosi o monopolu 8-) Otevírání obálek 6. 4. 2006 Chtěl bych být při tom, ale asi smůla... |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 866 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 20:41:33 |
|
Solaris Trollino byl o milion dražší v roce 2002. Vzápětí ovšem Solaris mírně zlevnil, ale škodovka o milion zdražila(beru tr-busy s agregátem, všichni víme, nakolik levné bylo čisté trollino(s agregátem +800 000). Takže by to mělo vyjít pro Solaris, ale nechme se překvapit (škodovkou). PS: U Obálek se v podstatě jen dozvíš, kdo se přihlásil. Pak asi měsíc probíhá vyhodnocení
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 835 Registrován: 5-2004
| Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 22:10:49 |
|
Opaváček :jestli něco plánuješ,jak jsi my volal,tak dej včas vědět,makám ráno i odpoledne .Tak ať vím do ,které práce nechodit.
|
|
Číslo příspěvku: 753 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 08:18:53 |
|
Trollino_15: U obálek se dozvíš nabídkovou cenu, ident. údaje firem a taky jestli splnili formální náležitosti (podposy opravněných osob, bankovní záruky, ISO...).
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie.... ICQ: 271 444 785 |
|
Odpurce mdpo Neregistrovaný host Odeslán z: 218.56.32.230
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 09:16:26 |
|
Jak je možné že v Opavě jezdí řidič který je drzý a sprostý na cestující a ještě má takovou odvahu ráno přijít na šichtu pod vlivem alkoholu tj. 1,2 promile alkoholu nafoukal. A ještě pořád jezdí!!!!! Hodlám říct že asi před tím vozil ZELENINU!!!!!!!!!!!!! ******* BY SE MNĚL STYDĚT NA SVÉM MÍSTĚ, VEDENÍ TAKY!!!!!!!!!!!! ZBOHEM NULY |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 870 Registrován: 2-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 10:00:38 |
|
Ad Zlín_24Tr: Díky, nevěděl jsem to přesně. Niméně se tam NEdozvíš to, kdo to nakonec vyhrál
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus D-team ICQ: 260 116 510 |
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 20249 Registrován: 4-2003
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 16:56:52 |
|
Odpurce: A on snad jezdil (a jezdit někdy ještě bude), když nafoukal? Asi ne, že... Nebo jste ho snad nechal foukat sám?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova World Jumping Day: www.worldjumpday.org |
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 553 Registrován: 10-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:09:29 |
|
Martin_zlivský: jj, nafoukal a normálně jezdí. Strhli mu pouze prémie a tuším dovolenou nebo co, ale jinak je fakt, že normálně jezdí. Odpurce mdpo: Jména řidičů a jiných zaměstnanců se bez jejich svolení na diskuzi neudávají!
|
Odpurce mdpo Neregistrovaný host Odeslán z: 213.155.227.249
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:18:55 |
|
já bych ho vyrazil jenže vedení není schopné |
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:27:19 |
|
co mi je po jménech je to chuja vy se laskavě do toho neserte to je moje věc co tady napíšu zbohem kojoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Číslo příspěvku: 879 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:31:03 |
|
Odpurce: MDPO poslal řidiče náhradu, to že pan řidič jezdil i dnes pro tebe může být znepokojující, ale i na něj jednou dojde!!! Neházej laskavě špínu na MDPO! Oni ví jak, co, proč, kde a zakolik!! Jinak dnešní průzkum byl fajn... |
60tka
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 10 Registrován: 1-2006
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:35:22 |
|
Však průskum nebude jenom dnes ale celý týden |
Jarda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 257 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:41:33 |
|
Ad Maugli: v Ostravě platí - nafoukáš letíš a je jedno kolik. A to nejen u řidičů, ale u všech zaměstnanců. Doby kdy se dalo na konec šichty jedna na oslavu narozenin dávno zmizely. |
Číslo příspěvku: 880 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:44:24 |
|
Odpurce: hele pokud se chceš hádat tak jdi jinam na tebe nemám náladu. a pokud jsi někdo z řidičů, tak jsi pěkný kokot! |
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:51:13 |
|
Já jsem řidič byl!!!!!!!!!!!!!Takže vím o čem mluvím |
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:54:50 |
|
A vůbec mně nezajímá nějaký MAUGLI |
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1121 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:56:13 |
|
Byl. Nejsi. Zmiz! |
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:00:37 |
|
Magig: běž radši spát když tomu rozumíš jak koza náklaďáku |
Číslo příspěvku: 882 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:01:02 |
|
Přesně jak řekl magiq: Táhni než se kurwa naseru a najdu si tě, to ti pak bude opava malá, nesnáším machry... |
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 554 Registrován: 10-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:06:44 |
|
Magiq: V Opavě je to celkem normální. Co třeba onen případ ve vozovně -> dispečer (opaváci vědí o koho jde a byla tu kdysi kauza probírána) -> nemá se snad náhodou vrátit?!! (Příspěvek editován uživatelem opavacek březen 07, 2006)
|
Číslo příspěvku: 755 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 22:27:12 |
|
Malé mšsto => málo řidičů... Jinak u nás teď nedávno někdo na záčátku služby nadýchal nějak do 1prom... Teď jezdí myslím u ČSAD. Trollino_15: Ale podle zadání už tušíš (většinou je cena 65 - 90%).
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 874 Registrován: 2-2005
| Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 22:39:35 |
|
ad Zlín_24Tr: v ústtí byla cena 30%, noale známé kecy s kompabilitou zajistili vítězství 25Tr
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus D-team ICQ: 260 116 510 |
|
Číslo příspěvku: 883 Registrován: 3-2005
| Odesláno Středa, 08. března 2006 - 19:25:40 |
|
Podle mě je to jasně solaris, každé město má svoje vozy... |
Číslo příspěvku: 884 Registrován: 3-2005
| Odesláno Středa, 08. března 2006 - 20:10:10 |
|
Dnes na 2262 - ten řidič (oba) byli ale *****!!! a) na Dolňáku mě chtěli vyrazit! To jsem ustál, ale chtěl jsem být sprostý, když mi řidič (odp.s.) řekl, že si ty papíry mám vypsat v jídelně! Ale jsem člověk, který se uhlídá (poslední 2 měsíce 8-) b) ř.odp.d. - projel přejezd u OPAVIE na červenou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opravdu mě málem jeblo!!!! Přísahám! Bo jsem včera viděl jednu nechutnou fotku. Jinak ten přejezd blikal už asi 10s a onen řidič přibrzdil, viděl, že vlak je relativně daleko a že stejně brzdí(to neviděl, pouze tušil). No jo,jenomže kdyby to byl R, tak ten nepřibrzdí a všech 9 lidí a já bychom mohli pomalu chcípat ve vraku solarisu!!!! Hnus!!! c) Jaktař COOP - měli jsme projet, ale ejhle? My tam zajeli, takže mám ve statistice botičku, ale mám to zaznačeno... Prostě hnus!!!!!!! Jdu se poblít... |
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 836 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 21:15:46 |
|
60tka:pak nám dej vědět jak dopadl průzkum u řidičů Solarisů(jak jsou s nima spojení). Takže jsem za středu ujel přibližně 250 Km,přejel nebo přešel 102 krát železniční přejezd,ten v Komárově,ale stojí zato. ŘIDIČI na kurzu: o2261(8.březen) Tímto mu děkujeme za příjemnou cestu,cesta byla plynulá,opatřně brzdil,do zatáček nájížděl opatrně,takže jsem se nemusel držet,vyčkával poctivě na ostatní spoje,jezdil bez zpoždění a ani za Jaktařem nejezdil rychle,jediné zpoždění jsem zavil JÁ svoji návštěvou WC(pro příště míň pít),ale zpoždění bylo na druhé zastávce dohnáno,protože nikdo na zastávkách nenastupovel.
|
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 837 Registrován: 5-2004
| Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 21:39:40 |
|
Opaváček:Přidal jsem pár fotek na stránky,takže vozy 120,107,106,61 jsou odenška zastoupeny a i pár vozů TQM a tu Karosu od CONEXu. Odpurce MDPO:máš pravdu ,byl jsi řidičem,ale protože jsi chlastal,tak ti ho sebrali.Tak už jsem nelez,nebo zde napíši celé tvoje jméno i s adresou,ať si to stebou výše nezmínění řidič ,vyřídí růčostrůčo. Maugli:Nový den přijde a až vysvitne slunce bude svítit tím jasněji.Tak se nerozčiluj,škodí to zdravý.
|
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 555 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 10:28:35 |
|
Já musím pochválit všechny řidiče u kterých jsem byl já. Maugli: Toho hajzla si podáme, jelikož zavinil, že nemáme R2262. Včera jsme totiž museli díky němu tu O2262 dělat my (přitom už mohla být hotová) a Lukáš by nemusel teď s bolením hlavy jít tam (jelikož byl po včerejšku nevyspaný), protože byl pověřen (já bych to taky asi nedal, protože jsem měl O2261 a hned další den R2261 = nevyspaný). Nešel (ani se mu nedivím). Takže vážně tomu řidiči v 144 (odpolední by to měla být) vážně děkujem jelikož nám chybí jedna část. která mohla být hotová!!! Člověk se stím sere protože to mohlo být hotové complet! DĚKUJEM DĚKUJEM a ještě jednou DĚKUJEM!
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 556 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 10:37:39 |
|
Maugli: Jaktože se ti nemůžu dovolat na mobil (t-mobile) a na ty další čísla bohužel číslo už nemám. Víš včera jsem se tě chtěl zeptat, jestli by si nešel na tu dnešní R2262. No to je jedno. Kdyby byla hotová O2262, tak by to bylo v pohodě a Lukáš by to určitě dal. Ale jinak máš u sebe nějaké papíry a potřeboval bych je donést ke mě ať to dáme dohromady.
|
Locutus
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 838 Registrován: 5-2004
| Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 19:02:55 |
|
Opaváček:Mírni se. Budu mít čas možná,zítra odpoledne,ale neděli mám celou volnou v přístí týden jen odpoledne,nejdřív od 16:15.
|
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 557 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 19:22:38 |
|
Locutus: To víš, když tak nad tím makáš, prázdniny v pytli (samozdřejmě jsem to dělal dobrovolně a nestěžoval bych si) a od Mauglího i zdraví, tak se nediv, že mě to naštvalo, protože jsem měl své představy.
|
Opavacek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 558 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 20:25:32 |
|
Jinak Mauglí napsal výbornou zprávu na zadní stranu papíru s průzkumem. Stojí za to si ho přečíst a pokud Erik dovolí, tak mohu to naskenovat. Fakt výborně jsem se pobavil. Úžasné vyjádření k řidiči + následky. Maugli: Jestli chceš, tak to můžu naskenovat a dát to sem.
|