K-report
 

Archive through 01.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Staré archivy » Archive through 01.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2356
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 23. listopadu 2005 - 20:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera si z Velké Bíteše přihasil do Brna Mercedes-Benz Intouro Student Agency, RZ 2B9 7250. To bych si taky dal líbit...
Jinak ve 14:30 asi SA potěšila cestující do Prahy. Na nástupišti stál Ayats s papírem deklarující odjezd v 15:00, ale ve 14:40 tam ještě postávali lidé, kteří čekali na onen spoj ve 14:30. Až o třičtvrtě jsem tam zahlédl Orbixí M-B O 450
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 06:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Intouro už jezdilo před nějakou dobou, pak na jistou dobu zmizelo (vrátilo se s jiným nátěrem). SOR SA už jsem dlouho neviděl. K celkovému vozovému parku je potřeba taky připočítat malé busy typu letištní Mercedes, Iveca a Transity na rozvoz z mezinárodních linek.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 10:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se nám postupně zaplňuje idos novými JŘ.

Není to tak dávno, co ASIANA zaváděla s velkou mediální podporou linku KV-Ruzyně-Florenc-Brno s nádherným "hokejovým" vozem. Tenkrát se našli i ti, co psali, že myslí, že je to dobrý nápad a že se jistě uživí. Asi ne, když od nového JŘ budou jezdit jen v pondělí.

Na té trase nemá smysl přicházet s jedním spojem denně. Chce to buď několik spojů, což už asi nikdo nyní dělat nebude, nebo to jezdit jako linku odjinud přes Brno do Prahy.

Škoda - já jsem v Brně vlastně nikdy ani ten Asiana vůz neviděl. Jezdili s ním vůbec?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 11:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Psali to ti neznalí. Jezdili s tím vozem.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 11:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, tak. Nějaká omezení jsou i na Brno - OV, že? Asi z toho taky nic moc neplynulo.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 09:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: stalo se pouze to co se muselo stát, pokud to nechce majitel dotovat ze svého, což určitě nehce. Jo ta Scania s tou hokejovou reklamou jezdila pravidelně. Ale teď co to stále vozí jen ten vzduch jezdí už i jen obyčejná LC 956. Jinak jsem jeden den šel dopoledne přes město a u budovy hlavního nádraží se nám štosovaly vozy na výluky. 3 zástupci Dopazu(hlavní dopravce při náhradních dopravách pro výluky organizující Brno)1xLC 956, 1xC955,1xIliada, pak Vydosí 67-37(myslím, ale nejsem si jist jen mě tak minula a moc jsem si jí nevšímal, pak 1xLC 936 letuška-Asiana, toť bylo milé překvapení, i když autobus již ve více než zuboženém stavu a pak hafo 734 v různem stadiu rozpadu od různých ex.ČSAD v rukách porůzných soukromníků
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 10:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:júúúúú, už jsou jízdní řády na idosu. To je od chapsu pěkné, že to tam už nahrál
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2386
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 10:37:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Asiana už není Asiana, ale Dvořáček a Kočička z Kojetína. Značku VYDOSu jsi trefil správně. Ještě se tam objevuje Vránova OASA a dokonce i LC 735 1. FC Brno. V úterý tam byly i dvě DOPAZí LC 736 s lepenými skly
Jízdní řády jsou tam minimálně od čtvrtka, kdy jsem je studoval (a dožral se, že oba spoje z PV do Brna po 14. hodině jsou v pánu)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 10:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:ještě že ne pejsek a kočička. Jo na výlukách jezdí všechno co má kola a vypadá jako autobus. Aspoň trošku.Tu 67-37 jsem typnul podle toho jak vypadá, je furt stejná, tak jsem usoudil, že by to mohla holka být. Teď jsem si vzpoměl, že jsem tam potkal i B 732(ex.DP Praha)v rukách AD Krátký.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2387
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 11:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pejsek ne, jen Dvořáček:-) Ještě mají velmi pěkné žluté elcéčko, které jsem však tentokrát neviděl. Ano, ten prdeláč tam byl taky, i když jsem ho v poledne potkal na Skácelce. Ale měl cedule Vyškov. Zajímalo by mě, kdy dostane brněnskou značku. AD Krátký tam měla i toto LC BSD 47-15:
a
Ale nejlepší jsou stejně PV 54-47 Otakara Kabilky a VY 42-58 ZD Rousínov. S atmosami Krátkého jsem bohužel neměl tu čest

(Příspěvek editován uživatelem bobyk listopad 26, 2005)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 11:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, ADKrátký to je opravdu dopravní nadšenec. Jeho stroje jsou opravdové kousky. A řidiči to stejný. Jinak s AD Krátký jsem měl jednou dobrý zážitek. To takhle byla jsednou výlupka mezi Brnem a Střelicemi, nebo až kam se to jezdilo. Ale není to tak důležité. Ve čtyři odpoledne si takhle chrochtá 404-řka z Lískovce do Radostic a za Střelicama se sjíždí z mírného kopečka a pak doprava a projíždí se takový klenutý kamenný mostek. Akorát na autobus. Třeba 52-55 má vytáhlou na střeše anténa a vždycky, když tama projíždí tak to pěkně drnčí o klenbu. No a takhle jednou si to brble ta 404 k tomu podjezdu(potkalo to tehdy 97-09) a nic netuší. Autobus se stáčí doprava k mostku a najednou na ni vybafne jedno z elcéček pana Krátkého, jak to túruje v tom tunýlku a ne a ne se dostat ven. Hoří náhradní doprava ČD. Co teď, láme si hlavu řidič luxu. Můj řidič už pění, ať uhne, zpoždění nárůsta a v Ořechově už nervozně poskakuje přípojová 501. Náhle se za luxíkem přiřítí právě třídvéřák ex.Praha. Sám pan Krátký. Ha, nápad je tu hned. Měšťákem vytlačí umírajícího luxu. Ale lux má na prdeli tažný. Inu co, nárazník nenárazník, nárazníkem najede na jeho nárazník, tažný mu trošku traverzu prohne, pražák zabere a vytlačí nebohé vozítko před sebou. Hurá cesta je uvolněná. Já tomu říkám léčba šokem
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 15:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na výluce se ještě pohybovalo jedno kostkované LC735 VYDOSu a jedno FTL PV 70-40.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 18:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ten FTLí hrkač jsem potkal
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17476
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 19:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Který dopravce zajišťuje diskobusy do Skořenic u Chocně? Byl jsem z toho vozidla (vrakoidní kloubosa - městská?) a jízdy docela v šoku
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 20:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dovol, to není hrkač, ale nejlepší FTLí LC 735
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 23:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to pak spaste svoje duše...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.18.110
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 18:52:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 11.12. mají být linky Probotransu Beroun-Praha a Hořovice-Praha zařazeny do středočeské integrované dopravy. Paralelně bude (zatím?) jezdit neintegrovaný Fedorka. Nějak to nechápu. Že by byly zaintegrovány nedotované linky? Nebo se tyhle linky začnou "dotovat" tak jako ještě nedávno Liberec-Praha? Je to zbraň proti Fedorkovi nebo je to tah krajského úřadu proti Ropidu, který to chtěl po svém zaintegrovat do PIDu? Nevíte o tom někdo něco?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 07:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolil bych se ohradit, 70-40 je ještě docela dobrá. To jiní dopravci mají větší skvosty (např. Vydos). A navíc už jezdí jen kratší výkony nebo jako záloha.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 07:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně jsem včera poprvé viděl Ares 15 KRODOSu 1Z9 61xx, na lince do Bystřice p.H.
Jezdí tam jen v neděli, nebo začal nějak častěji?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 18:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kterém to bylo spoji? Na Bystřici vidívám jezdit jen samé C954(E).
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 20:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 26.11.: To zajišťuje snad obec Skořenice u Chocně, či přímo diskotéka. Mají určitě jednu městskou B741 (Ex Praha 6072) a asi dvě C744. Mám takové podezření, že jedna z nich je ex FTL. Tyto vozy se přes týden pohybují na případných výlukách a v pátek a sobotu jezdí dopravu na disco.
Mmch. tu B741 jsem okukoval a byl i vevnitř a nevypadala tak zle...
Jeden Citelis je lepší než 10 aut.
C744 a B741 forever.
ICQ 304-427-627
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 07:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Byl to spoj v 18:00 z Brna do Bystřice. Jak jsem psal, domnívám se, že šlo spíš o posílení kapacity kvůli neděli a studentům.

Kam vlastně normálně Ares 1Z9 6102 jezdí?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2439
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 20:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Jestli je to ten, co myslím, tak jsem ho viděl párkrát na lince KM-Morkovice
ICQ: 321725091
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 21:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 11.12.2005 zajistí dopravce CDS Náchod ve spolupráci s Královéhradeckým krajem a OREDO provoz na lince 000554 Náchod-Kudowa Zdrój v pravidelném dvouhodinovém intervalu.
Více informací na www.oredo.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17549
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 00:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HP:
Tak to jsme asi jeli s tou Bčkovou. Sedačky byly nové, ale měch docela silně propadlej, cáry z něj visely docela dost dolů...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17551
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 00:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Objevila se nová(?) linka dopravce ČSAD ČB - "000400: Písek - České Budějovice - Český Krumlov - Schöneben - Hochficht" - ráno tam, večír zpátky;
JŘ má (pro mne) nezvyklou platnost od 1.12.2005 do 1.4.2010 a podobně je i omezení jízdy:
"jede od 1.12.05 do 31.3.06, od 1.12.06 do 31.3.07, od 1.12.07 do 31.3.08, od 1.12.08 do 31.3.09, od 1.12.09 do 31.3.10, nejede 24.12.05, 31.12.05, 1.1.06, 24.12.06, 31.12.06, 1.1.07, 24.12.07, 31.12.07, 1.1.08,
24.12.08, 31.12.08, 1.1.09, 24.12.09, 31.12.09, 1.1.10"
Na první pohled nějaký SkiBus, možná jen zveřejnění nějaké časté nepravky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 08:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: zajímavá linka.

Student Agency: dnes jsem viděl Beulase s RZ asi 3B6 0741, takže asi další várka. Klasicky žlutý, avšak menším písmem na boku nápisy Orbix Lufthansa a ještě něco, ale to už jsem nestihl.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 10:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_zlivský: Ano je to skibus. http://www.csadcbas.cz/content.php
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 14:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Lufthansa je nový partner, kterému prodávají letenky. A možná časem se dočkámr i něčeho většího v jejich spolupráci. Ostatně dneska je módní spolupráce mezi dopravci a leteckými společnostmi
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 14:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Ano to je móda - ČSA s ČD a DPP.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17566
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 15:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odkaz, tu jejich BOVu jsem zatím nezaznamenal... Ta platnost JŘ se smí takto uvádět?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 16:59:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je platnost celé licence, smí se takto uvádět.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 18:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není jen prndolíno drah a érolinky. Ale taky např.Blagus a Skyairlines, nebo OBB a Austrian, isybus a ČSA, ČSA a SADEurobus Košice. Ono, tahle spolupráce je dost ošemetná, hodně záleží na způsobu smlouvy. I aerolinky jsou podnikatelé a umí až moc dobře počítat, takže někdy nic nejezdit, je lepší než to jezdit.I Sebus se jednu dobu pokoušel spolupracovat s Českou správou letišť(dokonce) na lince do Prahy pro Ryanair. Ale nějak jim to moc dlouho nevydrželo.A to plánovali i linku do Vídně.
Platnost jízdních řádů na mezinárodních linkách by se měla takto uvádět, po celou dobu platnosti licence a všechna omezení po celou dobu. Ale popravdě to nikdo nedodržuje. Mi to máme takto uvedeno jen na Košicích.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 02. prosince 2005 - 15:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský : Nějaký skibus z Budějovic na Hochficht má i ČSAD Jihotrans. To je taky novinka nebo už někdy jezdil? Docela mě překvapuje, že v podobné relaci a podobných časech jezdí dva dopravci. Těžko říct, jestli se obě linky dokáží uživit.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 17:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZDRAVÍM...Tak jsem koukal, že všemi oblíbený dopravce Vratislav Štáhlich má celkem 3 linky na trase Praha-Plzeň s celkem optimistickým počtem spojů. To by mě zajímalo, jestli ho to konečně položí, protože již před 11.12. jem viděl jeho busy v prac. dny poloprázdné.
švarc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.157.118
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 19:12:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto vypadá,že nám Fedos zrušil linku do Zlína a do Lipna nad Vltavou(133106).
Filip Drápal
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.116.203
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 19:44:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka do Lipna nad Vltavou jezdí dál, i když v mírně omezeném rozsahu. JŘ např. visí Na Knížecí. Nevím, proč je na Florenci info, že byla linka zrušena.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 21:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám docela zajímavý zážitek z pokusu o svezení linkou Karlovy Vary - Praha - Příbram, kterou provozuje příbramská cestovní kancelář FONKA. Minulý pátek jsem chtěl jet z Karlových Varů do Prahy a zjistil jsem, že v čase, kdy mi to vyhovuje, jede kromě tradiční Asiany i spoj FONKy. Tato linka je zajímavá tím, že v Praze staví Na Knížecí, jezdí jen některé dny v týdnu a je pokračováním mezinárodní linky do Německa. Říkal jsem si, že by mohl jet nějaký nový luxusní zájezďák a svezení by mohlo být příjemým zpestřením oproti Asianě, která teď nasazuje takřka výhradně Irizary. V Karlových Varech jsem na spoj čekal jen já a nějací manželé důchodového věku. Autobus se však neobjevoval, a tak jsem začal studovat jízdní řád. V něm jsem se dozvěděl, že jízdenku na vnitrostátní úsek je nutné ZAREZERVOVAT MINIMÁLNĚ 24 HODIN PŘEDEM. Říkal jsem si, že když Karlovy Vary jsou oficiálním koncem té mezinárodní linky, mohl by tam někdo vystupovat, takže snad autobus zajede na terminál, i když si nikdo jízdu KV-Praha nerezervoval. Zajímavé bylo i to, že odjezd z KV na Prahu a Příbram byl podle JŘ o 5 minut dříve než příjezd z Německa do KV. Když se ale autobus neobjevil ani 25 minut po pravidelném odjezdu, odešel jsem koupit si něco k jídlu s tím, že pojedu následujícím spojem Asiany. Cestou zpět na terminál jsem autobus FONKy přece jen spatřil. Byl zpožděný asi o 40 minut, ale jel. Takovou obludu jsem ovšem už dlouho neviděl a když, tak jedině na linkách z Ukrajiny. Byl to totiž těžce jetý Neoplan z 80. let. Nakonec jsem tedy byl rád, že jsem se rozhodl pro Asianu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2584
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onehdy jsme zde řešili linku 220090 Kladno - Praha - Olomouc - Přerov. Jakkoli jsme jí nedávali šanci na přežití, funguje i v období platnosti nových jízdních řádů. Ovšem pouze o letních prázdnínách, i když se všemi omezeními nástupu/výstupu
ICQ: 321725091
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Léto ještě není. Do té doby jsou oficiálně 2 změnové termíny JŘ a spousta dalších dní
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 10:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZDRAVÍM...Včera jsem jel autobusem z Hořovic do Plzně v 17:30, Probotrans, linka Hořovice-Plzeň.
Již odpoledne začalo sněžit a intenzita se zvyšovala. Silnice byly neupravené, zasněžené a místy sněhové jazyky...nejhůře serpentiny za Komárovem, planiny kolem Olešné a celý projižděný úsek II/117 až do Dobříva.
Chci se zeptat, jaké mám práva v případě uvíznutí autobusu ze takovéto situace. Zda-li mám nárok v případě celkové nesjízdnosti na nějaké ubytování po dobu nezbytně nutnou /např. nějaký penzion nebo ubytovna v nejbližší obci/, nebo nějaké jiné hmotné zajištění /spacák, potraviny apod./. Nebo mě dopravce nechá na pospas přírodě??? Děkuji za odpovědi!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 18:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zásah vyšší moci. Napospas tě nenechá, můžeš sedět v autobuse, až ho vyprostí. Potraviny, spacák, ubytovnu můžeš naúčtovat leda matce přírodě.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 20:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V linkové dopravě se objevil nový dopravce - Jan Kukla z Prahy. 6. ledna zahajuje provoz linky z Prahy do Harrachova. Jedná se o malého dopravce, který doteď provozoval jen nepravidelnou dopravu a disponuje pěti Karosami řady 700, jedním mikrobusem a dvěma historickými vozy (ŠD11 a Š706RTO-LUX). Je zajímavé, že to ešdéčko je u něj tak napůl historické a napůl v "pravidelném" provozu. Smluvní jízdy s ním nabízí totiž za nižší ceny než s Karosami řady 700. Tak si říkám, že možná, výjimečně, by se to ŠD11 mohlo objevit i na té nové lince. To by byly fotky - ŠD11 na Florenci na pravidelné lince v roce 2006!
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 07:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: To by ovšem bylo hezké. Jsem zvědav.

Od ledna bude SA jezdit do Vídně. Prý to mají být vozy s kapacitou 30 cestujících. Co to bude?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2620
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 12:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Nepošlou tam Orbixí Iveco Cacciamalli? I když, to má kapacitu o fous nižší
ICQ: 321725091
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 13:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě, to mě taky napadlo, že nemá smysl tam posílat nic velkého, ale když psali 30, tak to je moc na Cacku.

Ještě je tu ten SOR.

Jinak na jednom Ayatsu taky nemají zrovna nejoriginálnější RZ. 2B1 8883 se asi někde ztratila, tak je nahrazená docela povedenou samovýrobou.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 14:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle info co se mi k ouškám doneslo a kolega Dermo to prý viděl, by to mělo být menší Ayatys.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2623
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 17:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S blížícími se vánočními svátky se docela zajímavě naplnily autobusy linek směřujících na Slovensko. Dopoledne přijela linka 000101 Brno - SNV do Prostějova s 30-timinutovou sekerou, plná až po střechu, a zoufalý pohled cca dvacítky lidí stojících na stanovišti byl dost výmluvný. Ovšem známý postulát tvrdí, že do vozu se vždy vejde n+1 cestujících, takže se tam opravdu nějak naskládali, i když jsem měl obavy, aby se pod tíhou substrátu z té spišskonovoveské překopávky nestala LCN 735...
Večer odjížděly do Bardejova hned dva VYDOS9 busíky (Axer s batůžkem a 935 s kulatým zadkem), zpoždění cca. 15 minut. Nejlepší podívaná ovšem byla kolem deváté večer, když se na Zvonařku nahrnula pětice autobusů SAD Michalovce (jedna LC 936, jedna SORka LH 10,5 a tři LC 736). Dle pozorování jednoho člověka, co přijel z Prahy, se ještě jeden kousek někde zatoulal, prý jich na Florencu bylo hned šest. Nebo jel přímo...
ICQ: 321725091
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Mám pocit, že jela na 000101 posila po Žilinu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2626
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Odkud? Z Brna? Nebo naopak SNV-ZA a zpět?
ICQ: 321725091
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 22:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Brna.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 22:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu Connex Praha mimořádně na linku do Michalovců přes Hradec Králové (odj. 17.00 z Prahy) poslal stříbrné Volvo, které běžně jezdí do Švýcarska. Neodolal jsem a svezl se, ačkoliv mě jízda stála mnohem víc než kdybych jel souběžně jedoucím spojem Praha-HK-Broumov. Jízdenka Praha-Hradec Králové totiž je v Connexím ČR-SR tarifu za 120,-Kč. Ale svezení to bylo opravdu pěkné. Libilo se mi hlavně to, že vůz poskytuje vysoký komfort, všechny detaily jsou dotažené k dokonalosti a přesto se nesnaží být zbytečně okázalý. Zde narážím na některé španělské karoserie (Ayats Atlantis, Irizar PB), které sice vzbuzují dojem výjimečnosti, ale ve skutečnosti převyšují ostatní vozidla jen svým designem, zatímco v různých detailech zaostávají.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 11:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: Přesně tak. Prolezl jsem si Volvo na Coach Progressu a udělalo na mě velmi dobrý dojem i díky střízlivému designu.
Španěláci sice možná někoho ohromí na první pohled designem (který velmi rychle zevšední), ale marná sláva, je to jiná liga.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 10:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak, jel jsem naším MANem ČSAD Liberec na lince do Prahy a zpět poprvé Ayatisem Atlantis, prostě německá robusnost a kvalita je znát, v SA jsem si připadal jako v cirkuse, všechno bliká, tísíc barevných světel ale celkový dojem strašnej. Zato v MANu, je tichounko a takovej lepší dojem ...
Je to jako Seat vs VW ....
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 11:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco proti Seatům?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám... www.sweb.cz/opatovice.vyskov
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.87
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 20:37:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Silnice byly neupravené, zasněžené a místy sněhové jazyky...nejhůře serpentiny za Komárovem, planiny kolem Olešné a celý projižděný úsek II/117 až do Dobříva.
Chci se zeptat, jaké mám práva v případě uvíznutí autobusu ze takovéto situace.
"

A uvíznul tam ten autobus nebo ne? A když, tak na jak dlouho? Nejde mi do hlavy, že by se hořovičtí (resp. rokycanští) silničáři zrovna na tuhle trasu vybodli a už to do večera znovu neprotáhli, že byste musel přenocovat. Nevím, čemu říkáte neupravená silnice, ale silnice II. třídy nemůže při hustém sněžení být protažená nepřetržitě.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. prosince 2005 - 21:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: Bylo to v pondělí 19.12., odpoledne začalo alespoň v Hořovicích vydatně sněžit spolu s doprovodem silného větru. Po celou cestu byl spatřen vůz SÚS 1x /!/ a to u zast. Hrádek, nad závodem. Cesta z Hořovic do Komárova byla pod ujetým sněhem...ovšem serpentiny na Jivinu byly až na pár předchozích stop pod čerstvým sněhem a první dvě zatáčky se jely smykem. Jinak od Olešné do Cheznovic nebyla poznat, kde se nachází silnice. Od křižovatky silnice Cheznovice-Těně a II/117 zase bylo "jen" posoleno...takže pěkná klouzavá sračka. Od Dobříva už byla pouze ujetá vrstva sněhu nad chemickým posypem. Řeknu Vám, že v těch serpentinách jsem už moc v dojezd do Plzně nevěřil, ale naštěstí se dobrá věc podařila amyslím, že poděkování řidiči Luboši Hofmannovy patří nejen ode mě.
Jo a to solení bez pluhování je pěkná blbost, co je to napadlo, to je lepší samotný sníh.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 19:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi tady na K-reportu někdo psal o ČADu Blansko, který má v Pelhřimově jakési středisko nákladní dopravy a v něm i jednu C934, která daleko od svého domova jezdí linku Pelhřimov - Počátky - Žirovnice. Tak to je ona - blanenský detachment BKA-57-41

ÈAD
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 20:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, komu patří tohle? Je to ze Špindlerova mlýna.



(http://www.spvd.cz/hertl/cz/spindl.htm)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 22:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patří to firmě Gastro s r. o., Vrchlabí, což je provozovatel sáňkařské dráhy. Její autobusy jezdí prakticky po stejné trase jako linka Špindlerův Mlýn - Špindlerovka (1300 m n. m.), kterou provozují špindlerovské Technické služby. Autobusy firmy Gastro nezajišťují běžnou linkovou dopravu, ale vozí sáňkaře (převážně německé turisty), kteří mají cestu zahrnutou v ceně za půjčení saní a použití sáňkařské dráhy. Dlužno poznamenat, že je to cena dosti vysoká. Vozový park této firmy se v počátcích provozu skládal výhradně z takovýchto Karos LC736, ale nyní už mají i LC936 a nějaké mikrobusy.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace