Autor |
Příspěvek |
Soudruh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5 Registrován: 4-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 13:35:34 |
|
Mirda a Ostravák: 7603 jezdí, před chvílí jsem ho vyfotil, jinak 7725 na 39, 7726 na 36, 7727 jsem včera chytil na hranečníku a 7728 je na 49 místo 7707..toť vše..Bohužel foto je 320x240 protože jinak se mi nepodařilo vlézt do 30kb.. |
Semolina
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 172 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 14:28:42 |
|
Ad Michalis, Mayg: Tohle dávání nových busů na trhačky asi nikdy nepochopím. Přijde nový bus, dá se na některou linku a ten co tam jezdil původně (taky prakticky nový bus) přejde na jinou linku na trhačku. Nevím proč by nemohl jezdit na jiné lince na celodenním kurzu a vrakoidní vozy 63xx by mohly jít nerušeně do Polanky. Tak tady budou strašit Radegast a jiné podobné perly snad věčně. |
Dejvy
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 136 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 14:44:20 |
|
Soudruhu, nauč se vkládat fotky podobně, jak to umí třeba Garfield. I na mém 19´´ monitoru se musím posouvat tam a zpátky. |
Vlado_msts
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 36 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 14:52:53 |
|
Garfield: Tahle ostravská Karosa by bohatě stačila na přepravu chuligánů na Bazaly a zpět na vlak. :-)
Že by Zedník jako zedník?? |
|
Maugli Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1225 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:19:24 |
|
Nedávno dával Pako na tram. diskuzi obrázek o narození nového šotouška. já jsem se včera narodil podruhé, takže na ukázku pár fotek... jeli jsme s kamarádkou do čech, ale na ecce homo u olomouce nám cestu zatarasil náklaďák... střepy jsem měl v hubě, ve vlasech a prostě všude. Mezi tím, co byla kamarádka v nemocnici, já jsem fotil rozbité vozy... při nárazu do náklaďáku jsme přišli o kolo (ano i na BMW X3 je toto možné) tento nákladák, který jsme sejmuli spolu s Passatem a Fabií je z Neplachovic. Fabia z vedlejší vesnice... Nic vážného se nikomu nestalo, já mám límec kolem krku a kulhám na obě nohy. Bolí mě celý člověk, ale žiju. Kamarádka vyvázla bez zranění. Takže žiju podruhé... |
Číslo příspěvku: 1226 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:21:54 |
|
dodám jen fotku toho vozu, bohužel ten nákladák mi nejde... Pro upřesnění auto nebylo moje, já ho neřídil... (na takové auto nemám 8-) (Příspěvek editován uživatelem maugli duben 20, 2006) |
Busman
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 302 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:25:05 |
|
Maugli: A ty jsi seděl v čem? Řídil jsi? |
Adams
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 68 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:35:31 |
|
Maugli: Toz to jsme radi, ze jsi tu. Vsechno nejlepsi k narozeninam. All: Nevite nekdo, jak se v prubehu jizdy meni BUSE na a-36? (kurzy, ktere nekonci na Kubanske a vraceji se do Vitkovic, cili absolutni vetsina) Kdyz nastupuju na Piskovych dolech smer Kubanska, na BUSE je "Poruba, Kubanska". Kdyz prijizdi na Svinov ve smeru Poruba, sviti tam "Svinov mosty, horni zastavka". A v Porube potom uz maji "Vitkovice, Mirove namesti". Kde se to teda prehazuje? Predpokladal jsem, ze to bude jak u 107 a 109, kde je az po Sidliste Fifejdy na BUSE Sidliste Fifejdy a pak se to prepne na konecnou stanici. Ale u a-36 me zmatl ten napis "Svinov mosty, horni zastavka", ktery jsem spatril uz nekolikrat kdyz prijizdel na Svinov od Vitkovic. (naposledy dneska na 36/1) |
Číslo příspěvku: 1229 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:37:47 |
|
Busman:Já jsem jel v Bavoráku, ale neřídil jsem (naštěstí) v tu chvíli jsem vytahoval foťák, že natočím jízdu na ecce homo, ale už jsem to nestihl. Foťáček má památeční rýhu... Adams: Děkuji... 8-) |
Busman
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 303 Registrován: 10-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 15:54:26 |
|
Maugli: Tak opatrně, nebo přijdu o parťáka |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2485 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:14:56 |
|
Maugli: Ty máš tedy štěstí ;-) Adams: Předpokládám, že Poruba Kubánská je až na Kubánskou, kde se to pak změní na Vítkovice Mírové náměstí. Síše si myslím, že to co popisuješ je pokud jezdíš stále tím stejným spojem chyba při střídání, ale pokud jezdíš i jinými spoji, tak nevím. Zkusím to prozkoumat blíže zítra. Stejně asi půjdu vyfotit SU12 III.G.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky ...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
|
|
Dada
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 54 Registrován: 4-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:15:11 |
|
Dnes jsem potkal 7727 na a-38 asi tam jezdí celý den(potkal jsem ho v 7:25 most k zimnímu stadionu od Husáku a v 13:40 Husův sad) |
Číslo příspěvku: 1232 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:18:54 |
|
Busman: neboj, příště vlakem... Ostravák: aspoň v něčem... Já myslím, že Poruba Kubánská tam je jen po Svinov a pak od Řecké už Mírové náměstí... |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2487 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:23:47 |
|
Maugli: Máš asi pravdu. Je to taky logičtější, protože lidi na celé trase a-36 v Porubě pak vědí, že to jede na Mírák.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky ...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
|
|
Číslo příspěvku: 1234 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:27:30 |
|
já si to alespoň myslím... Ty jízdy jsou v sobotu? |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2488 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:31:08 |
|
Maugli: V sobotu a v neděli.
|
|
Číslo příspěvku: 1235 Registrován: 3-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:32:04 |
|
jj, jsem se chtěl podívat, tak uvidím... ty tam budeš? |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2489 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:42:37 |
|
Maugli: Ne asi. To víš, že jo. V sobotu asi až později, ale to objasním v sobotu večer až sem budu dávat fotky, tedy spíše na tramvajovou diskuzi.
|
|
Adams
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 69 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 17:21:25 |
|
Jenze jak rikam, dneska prijizdel na Svinov od Vitkovic a mel na ceduli "Svinov mosty horni zastvaka". Bylo to jedno kolo po stridani, cili to mohlo mit tezko neco spolecneho se stridanim, shodou okolnosti to byla nove Urbino... |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2492 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 17:37:01 |
|
Adams: Tak to potom nevím. Zítra na to kouknu. Kterým spojem si jel?
|
|
Semolina
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 173 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 18:01:04 |
|
Já myslím, že by to mělo být tak, jak psal Ostravák poprvé, tzn. že nápis Poruba, Kubánská je po Kubánskou a při odjezdu z Kubánské se změní nápis na Vítkovice, Mírové náměstí, myslím, že už jsem to tak i viděl. Navíc lidé z Poruby jedoucí na Svinov preferují linky v opačném směru, pochybuji, že by jel někdo z Řecké na Svinov 36. A lidé co chtějí jet do Vítkovic to už přece dávno vědí. |
Gakon
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 667 Registrován: 8-2002
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 19:42:41 |
|
Ad l.č.36: Mám odpozorováno to, co psal Maugli. Mírové náměstí se tam objeví od Řecké rsp. mezi úsekem Sv mosty - Řecká. Občas to tam skočí už na Svinově. Ale neručím, že je to tak vždy.
|
Adams
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 70 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 19:59:05 |
|
Ja jsem taky mel za to, ze tam je po Kubanskou "Poruba, Kubanska" a na Kubanske to preskoci na "Vitkovice, Mirove namesti". Jenze dneska 14:07 prijizdela 36/201 (SU III.) od Piskovych Dolu na Svinov a na buse na cele mela "Svinov mosty, horni zastavka". A zpetne si uvedomuju, ze jsem to tak nevidel poprve. |
Vlado_msts
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 37 Registrován: 2-2006
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:08:44 |
|
Můžu mít jednu připomínku k jízdnímu řádu linky 41 z Vratimova na Hrabovou??? Jedná se o to, že moje přítelkyně má jízdní řád vydaný pro letošní rok a zřejmě je v něm chyba: Autobus ze zastávky Vratimov náměstí má jet v neděli v 17:55, ale on jede už v 17:38 (tuším). Díky tomuto překlepu se nám stalo, že jsme museli pěšky až na zastávku Mostní (na 39-ku), neboť vlak od Frýdku přijel do Vratimova v 17:46 a autobus odjel ze zastávky Vratimov nádraží v 17:40. K tomu všemu jsme nebyli sami, kdo byl takto "napálen", ještě další pár si kontroloval svůj jízdní řád s tím na zastávce. Myslíte, že by šlo nějak upravit víkendové odjezdy tak, aby alespoň natěsno navazovaly vlakové spoje na ty autobusové, zejména pak odpolední??? Kdyby ano, na koho se pak mám obrátit??? Díky za odpověď.
Že by Zedník jako zedník?? |
|
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2495 Registrován: 5-2005
| Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 21:19:31 |
|
Vlado msts: Nevím jak ty, ale já mám v knižním JŘ normálně napsaný odjezd v 17:38, takžě chyba bude asi někde u tebe.
|
|
Indy
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 175 Registrován: 2-2006
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 06:25:37 |
|
Maugli: Toš to jsi mě pěkně naladil, dneska mám první jízdy v provozu a teď tu vidím takové fotky. Každopádně jsi měl štěstí, ještě že tak. Tak se rychle odbol. Každopádně mi přišlo dobré, že jses vyprostil z auta, určitě tam přijelo hodně lidí, kteří se ptali, "Proboha, Neni ti nic?!" A ty beztak: "Nic nic, uhněte, musím fotit." Dělám si srandu, ale hlavně, že jsi živý a zdravý. |
Karosák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 434 Registrován: 11-2005
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 16:25:27 |
|
Maugli: No, to jsi celý ty. Málem jsem přišel o redaktora a oni si z tebe dělají srandu...
|
Busman
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 304 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 17:20:21 |
|
Kteří dva kolegové před chvilkou, to jest kolem 17:00 fotili na křižovatce Výškovická x Volgogradská projíždějící Solaris, místo toho, aby fotili před ní jedoucí 27, která zřejmě brzy už nebude??? |
Garfield Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2007 Registrován: 10-2004
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 20:30:35 |
|
Jurda: Asi 10 minut pěšky od autobusáku. Přesně tady: (http://mapy.cz/?st=search&fr=Loc:49%C2%B051'32.9%22N, %2018%C2%B032'1.72%22E&pw=810&ph=580& ocx=142526080&ocy=135326016&ozm=14&omp=ophoto) - odkaz nutno po částech zkopírovat... Dyžtak se ozvi na ICQ nebo na mail: szpernol(zav)seznam.cz
|
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2503 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 21:33:43 |
|
Dneska jsem byl lovit SU12III. generace. Předtím jsem však byl ještě v centru a jako způsob dopravy Přívoz - Poruba jsem zvolil a-54. Na Sad Božky přijela asi již od vozovny o pět minut opožděná 6445. Řidič měl velmi zvláštní styl jízdy. Velmi rád předjížděl zvláštním způsobem. Nalepil se na před ním jedoucí náklaďák nebo bus, pak myška doleva, myška doprava. Ve Svinově ještě k tomu zastavil u špatného označníku a když začali lidi dobíhat, tak jim ujel. Dovršil to tím, že křižovatku u Tesca projel na červenou!!! Pokud by to někoho zajímalo, tak to byl kurz 56/421. Náladu jsem si zpravil hned po chvíli v podobě 7726 na 36/1. Krásný to bus. Dovršit jsem to chtěl tak, že si nafotím ještě 39/4, ale nakonec přijela na Otakara Jeremiáše místo Solarisu III.g. Karosa ev.č. 6435. P.S.: Na diskuzi o MHD v Ostravě jsou už změny v autobusové dopravě a ty změny jsou docela razantní.
|
|
aaa Neregistrovaný host Odeslán z: 193.179.202.19
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 22:29:36 |
|
A co je na tom zvlaštního že přijel o 5 min. opožděný????????Změny jsou docela hustý. |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2504 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 22:36:15 |
|
aaa: No fajn, ale 1 zastávku po konečné? Nějaké divné a určitě to neomlouvá jeho chování na Svinově.
|
|
aaa Neregistrovaný host Odeslán z: 193.179.202.19
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 09:34:38 |
|
ad.ostravak:A když nemužeš vyjet na hlavní z vozovny tak se tam máš jako vrhnout mezi auta a čekat jestli tě někdo trefí nebo ne? A na semaforu na božce se dá taky odstat i 3 minuty když se srovnavají intervaly mezi oběma křižovatkama,víš co je totiž duležité jestli při pátku dojel do vozovny na čas a nebo to točil na prudko a už vyjížděl spožděný,ale pro "normalního" cestujícího to prostě není k pochopení,že je na druhé zastávce spožděný 5 min.A tím že předjížděl se to snažil jen dohnat,na alšaku máš 4.min.a stačí aby tam byl další takový hňup jako ty a už je zase spožděný dokonce na první zastávce,máš možná přehled ale praxi určitě žadnou,chtěl bych vidět za tím volantem tebe.A křižovatka u Tesca v Porubě je případ sám pro sebe 5 aut a svítí červená, tak si pak vyber co máš dělat,když máš ty 4.min. na Alšaku.Ty jsi mně fakt vytočil. |
Gakon
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 669 Registrován: 8-2002
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 11:06:37 |
|
Ad včerejší kurz 56/421... Nevím o jaký odjezd ze SBN se jedná, ale pokud se jedná o spoj v 15:48, kterým obvykle v pátek jezdívám (a kterým jsem včera nejel), tak jsem si všiml, že ten bus už byl zpožděný při příjezdu do Přívozu. Jel jsem totiž včera o 10 min dříve a ten bus jsem potkal teprve někde za ARALEM a ještě jsem si říkal, že to nemůže stihnout... Jinak se divím, že ten řidič předjížděl autobusy. Jezdím s ním poměrně často a ještě jsem nezažil, že by předjel autobus - to spíše opačně. Přestože díky hustotě provozu občas nabere zpoždění - málokdy šlápne trochu víc na plyn.... Nemohlo to zpoždění být způsobené bouračkou 4284 těsně za zastávkou Mariánskohorská (směr Přívoz)? Bylo to v té samé době... Co se týče té křižovatky u Tesca - to je fakt hnus velebnosti. Není vyjímkou, že se to tam stojí i na 3x. To ti pak rupnou nervy a může se Ti stát, že to projedeš i v okamžiku, kdy se ze žluté na semaforu mění červená (zvláště když za 4 minuty po oficiálním dojezdu na Alšák máš jet zpátky. Divím se, že ještě žádného řidiče nenapadlo odbočit s busem k Tescu (kolem pumpy) a přijet na danou křižovatku jak jezdí l.č.44. Bylo by to mnohdy rychlejší... Vyřešilo by to i prodloužení "zeleného" signálu o pár vteřin (stačilo by 5-6 vteřin)
|
Gakon
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 670 Registrován: 8-2002
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 11:56:24 |
|
AD Ostravák: To špatné zastavení u označníku - nemohlo to být způsobené tím, že tam stáli Connesové linky? l.č.54,56,36 v takovém případě nemá šanci zajet ke svému označníku... A to, že nečekal na cestující snad ení taková hrůza. L.č.54 a 56 jezdí co 5 min, takže je předpoklad, že za chvíli pojede další bus, zvláště pokud měl takové velké zpoždění. Navíc čekat na každého cestujícího na takové rušné zastávce dost dobře nejde - to by tam mohl stát doteď...
|
Studující v OV Neregistrovaný host Odeslán z: 212.80.64.66
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 12:14:35 |
|
Gakon: Naprostý souhlas,vůbec křižovatkám by prospělo dynamické řízení nebo jiné intervaly,o křižovatkách v Porubě se už kdysi hovořilo a myslím,že Jenki uváděl důvody proč se s tím nedá hnout.Co je ale udivující,že se nehlo s intervaly na vodárně,ty kolony ve směru z Přívozu na Dubinu jsou při svedení dopravy do jednoho pruhu hrozné...To odbočení na Porubu kolem pumpy a pak od Tesca je skvělý nápad,se divím,že to nenapadá ani řidiče osobních aut. |
Gakon
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 671 Registrován: 8-2002
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 12:33:26 |
|
Řidiče osobních aut to občas napadá... Máš pravdu - vzpomínám si, že Jenki něco takové psal, ale tuším, že tam šlo o úsek Poruba vozovna - Martinovská..., ale asi to spolu souvisí. Já jsem schválně uvedl těch 5 vteřin, bo si myslím, že by to zas až takový problém být nemusel, ale nevyznám se v tom... Jinak to je ale asi záležitost Policie ČR. Těch 5 vteřin by taky pomohlo - nejméně 2-3 auta. nyní to je tak, že tam stojí za sebou 2 kloubáky a pokud ten první se nerozjíždí v momentě, kdy pro směr rovně se mění zelená na žlutou (tozn., že pro směr doleva je stále ještě červená), tak v takovém případě projedou max. oba kloubáky + nějaký osobák, který si to fírá již na žlutou či už na červenou... (Příspěvek editován uživatelem Gakon duben 22, 2006)
|
Mayg
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 554 Registrován: 11-2004
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 12:38:28 |
|
No normalně bych se Ostravaka zastal ale tentokrat ma aaa pravdu (až na ty inzultace). Přece jen řidič nemuže za zpoždění (většinou) a chce to trochu pochopení a pohled z druhé strany. Pokud na řidiče nadávam tak za blbou jízdu, za nevhodné chování (takový ten blbec na a-52 co jezdíval a-54 a viděl jsem ho jak několikrát seřval cestujícího že vystupuje předníma dveřma a on že nevidi (10m před zastávkou mimo křižovatku)) a hlavně za předježdění (takové bych střílel). Jen jedinkrát mě dostal řidič (ale tramvaje) za zpoždění a to na d-1 kdy vyjel včas a na Muglinovské už měl 4minuty takže jsem nestihl přestup na který obvykle ještě čekám. Nejhorší bylo že se celou dobu táhl jak s hnojem a na náměstí republiky ještě gentelmansky pustil 2 tramvaje které chtěly pustit jeho.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct Zabij bobra, zachraň strom |
|
Indy
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 176 Registrován: 2-2006
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 12:59:09 |
|
Dneska jezdí na 105 trojelbus 3602 (ST15) (ten polepený ŠKOFIN). Ještě jsem ho tu nikdy neviděl. (Příspěvek editován uživatelem Indy duben 22, 2006) |
Gakon
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 672 Registrován: 8-2002
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 13:04:26 |
|
Proč by si střílel řidiče za předjíždění??? To nechápu ??? Naopak mě spíše vadí řidiči, co neradi předjíždějí a táhnou se za náklaďákem nebo za jiným autobusem třeba celou cestu z Mariánskohorské na Vodárnu, když by bylo pohodlné a bezpečné je předjet... zvláště pokud mají třeba skluz.
|
Číslo příspěvku: 1236 Registrován: 3-2005
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 13:18:24 |
|
Indy: neboj, při jízdách nemůžeš jezdit jako PRASE 8-) Kolik je těch 12III? A kolik 15III? Dik |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2505 Registrován: 5-2005
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 15:37:21 |
|
Ehm... Nevím jak to bylo s tím zpožděním, ale předjížděl opravdu hnusně, na Svinově před ním nic nestálo a zastavil blbě a do křižovatky u Tesca věl opravdu na červenou. Žlutá už pár sekund nesvítlila. A to, že má zpoždění ho snad neomouvá.
|
|
Indy
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 177 Registrován: 2-2006
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 19:48:57 |
|
Dneska jsem jel 3708, zrovna když se střídali řidiči. Řidič do toho nasedl, a nic, stáli jsme asi tři minuty, pak vylezl, a volal jiného řidiče: "Já se s tím nerozjedu, neumím zavřít přední dveře." (Omlouvám se, že někdy píšu naopak Y a Z, jsem zvyklý na jinou klávesnici, a teď nejsem zrovna doma) |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 977 Registrován: 2-2005
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 21:56:09 |
|
Ad Mauglí: 4 krátké (7724-7728) a 3 dlouhé (7717-7719). Krátké už vyjely, dlohé stále čekají (Olomouc má přednost) 3602 jsem dneska jel na 105, taky jsem se divil, co ta tam (když na 102 jela 14Tr totálně napráskaná).
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus ICQ: 260 116 510 |
|
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 979 Registrován: 2-2005
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 23:04:39 |
|
ehm....ještě jsem zapoměl, přijela mi inspekce z Budějc. Jak se mu u nás (ne)líbilo, snad napíše. Ale ten přízvuk...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! ! Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus ICQ: 260 116 510 |
|
Macek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 547 Registrován: 3-2004
| Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 23:23:01 |
|
No jo,líbí se a mluvím jinak, pravda, má první návštěva v Ostravě se vydařila a svezl jsem se se vším co jsem tak nějak chtěl. Nějvětší překvapení byl hned po příjezdu na nádraží trolejbus 17 Tr ve kterým při jízdě jela proti hned ST 18 (udělala na mně kladný dojem oproti 25Tr, velice se mi líbí jak má rešenou mezeru na sběrač při výměně uhlíku). Odpoledne jsem s kolegou navštívil i Opavu a udělala na mně kladný dojem, čisté vozy, nepočmárané, ty nejsou ani v OV. V ČB je to děs a hrůza. Zítra se ještě chystám na historické tramvaje do Poruby a na Zátiší.
|
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1339 Registrován: 3-2005
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 06:58:27 |
|
Můžu mít dotaz? Ty nové Urbina mají jaké motory? (doufám, že to nebudete brát jako motorovou úchylku, já jen, že MAN už odmítá dodávat svému konkurentovi) |
Mimi
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7 Registrován: 4-2006
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 14:06:48 |
|
Pozdravujem ostarváka, mám na neho jednu prosbu. Bol aj s partou iných diskutujúcich u nás v Banskej Bystrici. Ja som im sľubil, že sa ozvem. zabudol som však ich nicky. Keby to bolo možné ozvi sa.
|
3313
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4 Registrován: 4-2006
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 17:04:00 |
|
Mrkněte se věeci na http://www.linka401.wz.cz Akce pro všechny cyklisty od 12ti let!!!Tak neváhejte a přijďte!!! |
Ostravák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2507 Registrován: 5-2005
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 17:22:12 |
|
Mimi: To já jsem nebyl, ale na 100% tam byl Zlin 24Tr a myslím že taky Trollino 15.
|
|
Indy
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 178 Registrován: 2-2006
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 18:43:48 |
|
Magiq: No, podle toho, co jsem slyšel, tak to bylo stejné jako u SU 2G, takže s největší pravděpodobností MAN. Mi by se tam ale více líbily IVECO. |
7717 Neregistrovaný host Odeslán z: 85.71.13.185
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 20:14:52 |
|
Trollino_15: nejsou náhodou dlouhé Solarisy 7617-7619??? |
Trollino_15
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 980 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 23. dubna 2006 - 23:07:16 |
|
Ad 7717: Samozřejmě, překlep, jsem psal o krátkých a pak mi to nějak zůstalo.....
|
Solarisák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 127 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 09:52:54 |
|
Prej dnes na 48/1 - 7618, je to pravda? |
Adams
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 72 Registrován: 2-2006
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 12:08:46 |
|
Solarisak: Nevim, co to bylo za kurs, ale 12:15 z Piskovych dolu smer Poliklinika opravdu SU 15 III. generace. (Příspěvek editován uživatelem AdamS duben 24, 2006) |
Mirda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 628 Registrován: 8-2004
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 15:24:23 |
|
Ano dnes na kurzu 48/1 vůz 7618. Tu je fotka: A náš oblíbený 7601 Už má opravený zadní i přední nárazník
|
Karosák
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 435 Registrován: 11-2005
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 16:49:43 |
|
Mirda: Tvůj oblíbený 7601... Jinak nevíte, jak to bude s vypraveností na a-77? Vše klouby, nebo jak?
|
Norton Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 739 Registrován: 12-2004
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 16:56:36 |
|
Dnes je docela rušno. U Hornbachu se scukla Karosa na a-51 se starou škodovkou 10X; na a-49 nový Solaris (7728?), na a-36 taktéž (mmch: při příjezdu na Svinov, měl napsáno "Svinov mosty atd").
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet! |
|
Busman
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 310 Registrován: 10-2005
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 17:04:38 |
|
Karosák: Už jsem se včera ptal Hakiho, tak slíbil, že se zeptá |
Mayg
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 557 Registrován: 11-2004
| Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 17:53:29 |
|
Dnes jsem měl 3G den, viděl jsem 7727,7728,7618,3708 a 3801
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct Zabij bobra, zachraň strom |
|