K-report
 

Archiv do 11.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Staré archivy » Archiv do 11.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 13:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Proč by jako měl R912 čekat v Praze na Košičana?? Vždyť do Kralup jede furt něco a dál za Kralupy jedou snad jenom nádražáci, ne?
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 14:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sants: To je právě omyl. Přestože je to do trasy R912 všude (vyjma Kralup) o dost rychlejší busem, dálkoví cestující jezdí raději vlakem. A to jak do Slaného, tak i do Loun, Mostu a Chomutova (teď už s přestupem) a někdy i dále. Je to pořád výhodnější, než se trmácet někam na autobus (byť to je např. na Florenc jedna stanice metrem). Dalo by se říci, že tito dálkoví cestující představují poslední šanci pro tyto typicky "autobusové" relace, chce to ale dobré přípoje (tj. např. v Praze přiměřené přestupní doby).
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 14:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sants: Ještě bych doplnil příkladem. Mnoho mých spolužáků a známých z Chomutova studovalo jinde. Ti, co studovali v Praze, jezdili povětšinou autobusem (byť jich část jezdila pravidelně vlakem a nejsou to šotouši jako já). Naopak Ti, co studovali dále (Hradec, Olomouc, Brno, apod.) jezdili v naprosté většině vlakem a to klidně i oklikou přes Ústí nad Labem (populární bývala např. bývalá Vysočina, než byla pokrácena jen do Prahy).
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 22:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z hlaváku už na Kpy nejede nic. (snad až o půlnoci) a ne každý jede de Kralup a těch pár minut už ho nezabije.

Proč by měl čekat? To proto, že s ním chci jet a zajistění čekání už mě stálo 5Kč na hovorném...
ICQ 311-297-744
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.18.222
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 00:04:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: ti dálkoví cestující, kteří radši jedou o hodinu či dvě déle, než by přejeli z hlaváku na Florenc na bus, stejně rychlíky přes Louny a Žatec nespasí. Podle mě takových lidí prostě není dost, aby každodenně vytížili takovéhle pomalé rychlíky.

Mmch., neměla by pro R přes Slaný-Louny a Lužná-Žatec zavedena nová kategorie vlaku "P" = pomalíky?
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 10:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázku jestli takovéto rychlíky spasí nebo ne jsem neřešil. Prostě jsem konstatoval, že přestupující cestující na delší vzdálenosti je využívají a dávají jim přednost před autobusy.
Osobně si myslím, že by takových cestujících mohlo být i podstatně více, ale ČD se jim brání, např. častým zpožděním, utajováním čekacích dob apod.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 16:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Vlaky z Masny do Kralup pro vás neexistují? Nebo snad jste úchylný režijkář a jedete vlakem do Slaného?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 23:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Dobře. Já jedu jen do Kralup, ale

1. Je potřeba tam přejít.
2. Někdo třěba chce jet i Slaný-Louny-Most (a to už se pak nedá)
3. Pokud do 912, která čeká 5 minut na EC 120, přestupuje 20 lidí (lhostejno, kam jedou), tak se čekání více než vyplatí.

Pro vlaky na např. trati 110 bych navrhoval místo večerního R na Most pouze Sp=do Kralup jako R a pak jako Os.

PS: Nevím, jestli jsou to úchylní režijkáři, ale některí s R912 z hlaváku do Slanýho jezdí...
ICQ 311-297-744
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 00:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem otřesný zážitek jsem zažil, když jsme s kamarády jeli 2.8. vlakem Os 7313 z Mariánských Lázní do Plzně. Nastoupili jsme do posledního vozu (BDs). Ten byl celkem dost vybydlený, ale nejhorší bylo, že podlaha u dveří na WC a především na chodbičce před naším kupé byla asi nějak prohnilá, protože při vkročení na ní se povážlivě prohnula. Radši jsme přes kritická místa procházeli jednotlivě. Čistě teoreticky, co by se stalo, kdyby se podlaha chodbičky propadla? Je pod tím ještě něco nebo by dotyčný letěl rovnou na koleje?
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 09:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenda: Nevíš náhodou číslo toho BDs?
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší EC 278 měl pár minut zpoždění, tak stál na vjezdu do Libně, potom u nástupiště křižoval krakovský rychlík... Rozjeli jsme se a stalo se něco, co mi vzalo dech. Dveře kupé (poslední vůz, 1. třída) rozrazila slečna s blond melírem z JLV, v ruce zpola zaplněnou přepravku s prázdnými lahvemi, rozhlédla se po kupé a šla dál. Nezavřela dveře, celou dobu neřekla slovo. Možná jsem přecitlivělý, ale slečna má k profesionalitě daleko.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včera se mi cestování opět povedl.
Původní trasa cesty z práce nach dom byla:Praha-Tábor-Obrataň-Jindř.Hradec-Jihlava-Brno-Kojetín-Hulín.
Nakonec jsem to úplně změnil:Praha-Tábor-Horní Cerekev-Jihlava-Brno-Břeclav-Hulín.
A proč?
Vydal jsem se na Tábor radši s předstihem už Sp 1835,bo jsem tomu R 633 moc nevěřil.V Táboře jsem si něco pofotil v depu,a pak jsem byl již nachystán v MOs 18409 na odjezd,ale ouha,my jsme si počkali na ten rychlík od Prahy,který měl +35 min.Lidem tady to nezazlívám,další vlak tímto směrem jel až za 2 hodiny.JHMD s vlakem ujelo,tak jsme pokračovali ve vlaku na Horní Cerekev.Tady naštěstí lamina na Os počkala.
V Jihlavě jsem si opět něco pofotil,ale R 665 "Petrov" měl na odjezdu opět +35 min.V jeho čele byla z Jihlavy 750.022,nikde nás výpravčí nezdrbali,jenže nic se nepodařilo stáhnout(a rozdíl v 750 a 754 a R s 5 vozy by tak znatelný neměl byt).Průvodčí procházel vlak a informoval o tom,že rychlík na Bohumín ani na Olomouc čekat nebudou.Na můj dotaz,jaktože se nám nic nepodařilo zkrátit,ale ještě přidat pár minut mi bylo sděleno,že máme dnes smůlu na fíru,že náš vodič je takový vyhlídkově rekreační.
A taky to šlo poznat.No co se dá dělat,každý fíra má svůj jízdní styl.
Tak jsem v Brně nastoupil do EC,a podíval se do Břeclavi,tady už mě rychlík neujel,protože měl odjezd až za 40 minut.
Cestování to bylo pro mě určitě zajímavé,ale těch nadávek na ČD jsem za jeden den snad ještě neslyšel.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 21:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Číslo toho BDs fakt nevím. Ono na ČD je podobných hrůz vícero, takže mě ani nenapadlo, že bych mohl něco změnit tím, že bych to někde nabonzoval... Ale stejně by mě zajímala odpověď na mojí otázku. Je pod tou podlahou ještě něco, co by případnému propadnuvšímu člověku zabránilo v pádu až na koleje?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2804
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 22:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:
mi bylo sděleno,že máme dnes smůlu na fíru,že náš vodič je takový vyhlídkově rekreační.

ICQ: 202 888 377
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 09:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenda: To máš pravdu, že na ČD je více podobných vozů. Já jen, že jsem z Plzně, tak mě to docela zajímalo.
Robert_klabouch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 09:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den,

jen bych měl připomínku týkající se výluk na trati 300 (Brno hl.n. - Přerov). Na této trati jsou už několik let zaváděné výluky a odklony kombinované s NAD, tu krátkodobějšího rázu, tady rázu dlouhodobějšího, vše tak nějak chaoticky podle nějakého zvláštního klíče.

Za souhrnou dobu jejich trvání by snad celý úsek mohl být vytržen a postaven zcela znova.

Takovým přístupem jsou zákazníci ve vlaku akorát znechucováni. Nepřál bych nikomu slyšet jejich reakce jednak na hodinová zpoždění a následně ujeté přípojné vlaky, které pochopitelně také nikde nečekají. "Ideální" je to například nyní o prázdninách, kdy je zvýšená frekvence cestujících včetně svátečních, kteří po takovýchto zkušenostech jistě důvěru vlaku příště nedají.

Jen pro úplnost - jedná se o spojnici našeho druhého a třetího největšího města...

Děkuji za pozornost

Bob
tom-bo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.39.16
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 10:25:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky by mě zajímalo, co tam pořád dělají. Když potřebuju jet z Brna do Kroměříže, tak radění jedu IC 571 do Břeclavy a tam mi hned jede rychlík do Hulína, kde už čeká přípoj na Kroměříž. Pokud na trati 3OO jezdí všechno včas, tak to výjde časově přibližně stejně, ale když jsou na 3OO taková zpoždění, tak je to rozhodně přes Břeclav rychlejší. Jenom mě naštvalo, že ČD zrušily většinu rychlíků, které jezdily ještě loni a do Břeclavy a letos končí už v Brně. Myslím si, že chtěly nalákat lidi do vlaků EC/IC.
Vláďa 2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.23.174
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 10:33:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď probíhala výluka mezi Chrlicemi a Křenovicemi. Důvodem byla rekonstrukce mostu přes silnici, kde se před několika lety stala tragická nehoda autobusu. Ty dlouhodobé výluky jsou každoročně, protože na každý rok jsou omezené finance. Tak se třeba opraví dva km tratě, další rok taky atd. Ty krátkodobé (několikahodinové) jsou nutností, i když si myslím, že by měli probíhat přes noc, kdy zde projíždějí jen nákladní vlaky. Ty se můžou poslat odklonem nebo vyčkat konce výluky.

To spojení druhého a třetího největšího města je skutečně ostuda (úsek Brno-Přerov). Nejlepší by bylo postavit celou trať v nové poloze a samozřejmě dvojkolejku. Z Přerova do Kojetína by to nebyl problém, ale dál je to už finančně velmi náročné. Takže se musíme spokojit s dnešním stavem
Vláďa 2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.23.174
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 10:48:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tom-bo:
Jo jo, v minulém GVD jsem jezdil z Ostravy do Brna přes Břeclav. Z Ovy EC 105 Sobieski, pak v Břeclavi přestup asi 30minut na EC J.G.Mendel nebo R Amicus. Cesta byla o chlup delší, ale pohodlnější a jistější.
Tento rok ten Sobieski jezdí o dvě hodiny dřív a tak ho už bohužel nestíhám-škoda.
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 23:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to asi týden, co jsem si čistě z nudy studoval na hlaváku v Praze nápisy na vozech a přistoupila ke mně starší průvodčí a povídá: "To si nemáte číst, to se nesmí." Když jsem se po vzpamatování ze šoku zeptal, kdo jí to řekl, tak mi řekla, že "ó-ó-žetka". Načež jsem prohlásil, že na debilitu lék nemám a dál už jí nevěnoval pozornost. Když jsem pak však ještě zkontroloval rozsícené konce a vše završil kopnutím do špalku, tak si šla (asi) stěžovat opodál stojícímu výpravčímu a podle jeho rubání rukou jsem pochopil, že bába asi dostává svůj díl...
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 08:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fíha, to je skoro šotolatina
A kam že to chcete ?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 08:34:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty, kdo nejsou pamětníky totalitární společnosti: SOOŽ býval Sbor ozbrojené ochrany železnic.
Michal2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.11.232.252
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 08:38:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to šotolatina?
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 09:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že jako je rybářská latina ("ta ryba byla tááákhle veliká") tak určitě existuje i šotouška latina, zkráceně šotolatina ("ta lokomotiva byla táákhle veliká")
A kam že to chcete ?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5328
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 09:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a dukla byla táááááááákhle zpožděná
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 11:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No těch paralel s rybáři tu bude víc. Stejně jako rybáři hodiny čekají na jednom místě, protože v klidných "vodách" lokálky se prohání kapitální okoun...ehm...brejloun. A někteří si pořídíli obdobu rybářského lístku (tzv. šotoprůkazku), která je opravňuje fotit na ranžíru a v depu.
Prográmky pro BAHN
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 16:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment !!! Je to sice OT, ale uz se neda vlizt si nekam do depa a udelat si par snimku jen tak ? To me vyzene nekdo z dilny kladivem, nebvo zavola benga, pripadne sekuritaky, aby me vyhodili ?

Uz skoro rok nejsem v Cz, tak mi prosim reknete, co je na tom.
ICQ 268-987-545
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5178
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 18:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale dá..... To je jen narážka na někoho, kdo si vlastnoručně vyrobil průkazky a teď se s nimi prokazuje. Doporučuji diskuzi o šotouších asi před rokem a půl, tam se to řešilo.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 08:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fíha, to je skoro šotolatina

Kéž by byla uhlí, kéž by byla.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 11:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ranní idylka v 9635. Zdá se, jakoby zde přes noc při odstavení na Masaryčce pobýval bezdomovec
 
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem jednou ve vlaku z Prahy do Berouna viděl na WC nějaký bordel od feťáka...injekce, nějaké prázdné balíčky apod.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by me zajimalo, jak si to tam na tech rozmlacenejch kolejich vubec mohl slehnout ?
ICQ 268-987-545
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepsi by to bylo s touhle chamradi zaridit takto:

Kdo zna Agenta, vi ze Agent zna drogy a jejich ucinky velmi podrobne, nicmene po svych (uz hodne starych) zkusenostech by byl pro, aby vsichni uzivatele heroinu a rychlych lahudek byli presunuti treba na Mars...
ICQ 268-987-545
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 11:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Agent...to bylo ve 471.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 12:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MilanM: Ať to bylo v Elefantu nebo Frogu, tak pokud to bylo na 171 za jízdy, tak si to musel místo do ruky zapíchnout do voka
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 19:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je jedno kde, kazdopadne plati vyse uvedene...
ICQ 268-987-545
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Livingproof: No...kdybych už chtěl fetovat a ještě k tomu ve vlaku na 171, tak raději ve Slonovi než v Žábě. Přece jenom tam je větší jistota, že netrefím tepnu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 17:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pořád lepší na 171 než na staré 221...

ad City Frog:
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 17:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden "úchvatný" zážitek z jízdy včerejším Excelsiorem 420 jsem napsal do "aktuálních postřehů".
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 19:14:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, neni to az tak zazitek s poziti, ale spis postreh kategorie vizualni. Vcera jdouc okolo bf Altona, tak si rikam, co tam asi maj noveho. Hmm, hned od vlezu me ale zaujala jedna souprava nejmenovane, zrejme chude a rozvojove zeme s tzv. stredu evropy, ze prej CD, neznate to nekdo ?
 
Omlouvam se za nadsazku v predchozi vete, ale proste me to nedalo, ja vim, ze barvy blednou, ale az takhle ? Nemci jsou taky prasata a moc to s vnejsi cistotu neprehaneji, ale tohle uz neni o cistote skrine, teda aspon se to tak jevi. A na obtizne meteo podminky pro barvu, no, videli jste nekdy nater letadla ? A jsou snad takove, no jak to nazvat slusne, no ... a radsi ne. A to ty podminky existence v pripade letadla si dovolim jsou podstatne horsi, nez v tomto pripade.
Pro srovnani DB.
 
 
DB pouziva taktez podobny odstin a ten rozhodne takhle zle nevypada, nemluve treba o S-Bahn HH, to je celocervena zalezitost a taky se ty jedntky si myslim dost nalitaj po venku a v pohode.
Nebo pokud je problem s touto barevnou verzi, tak ji zjednodusit, treba jenom pruhy trikolory vhodne lomen a ne moc siroke a zbytek treba bila, na ni to "chatrani" snad tak videt by nebylo.
Pavel
Arogance znalosti, neodpustitelny prohresek proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 19:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeste v porovnani s hnacim vozidlem, mozna ze v zemi puvodu to tak s tamejsimi vozidly nevynikne.
 
 
Pavel
Arogance znalosti, neodpustitelny prohresek proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25519
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 00:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro porovnání :-):
 
:-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 12:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mě je jednoznačně nejhorší zážitek na CD cena....Potřebuji jet do Hamburku a jako fanda vlaků jsem chtěl zvolit vlak,ale bohužel jsem při zjištění ceny málem spadnul ze židle-8000,- zpáteční......CO TO JE??? Za ty prachy je letenka do Káhiry.... Moc by mě zajímalo,kterej blázen by jel za tuhle cenu...Bohužel budu muset zvolit SA za 2500,- .... Nechápu CD
Vršovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.3.80
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 14:56:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pjp
Lak i na IGK matuje a bledne, když se to občas neumeje.

U vlaků se ještě přidává prach z brzdových zdrží. Za sucha se usazuje na vagónech. Pak to zmokne a zabarví všechno do rezava. Přesto mám podezření, že ekologové a dříči z ČD to třeba půl roku nechaj a pak když se to zažere to umejou nějakým sajrajtem (zředěná kyselina či co). Výsledek pak můžeme vidět na našich kolejích. Jezdit se s tim dá a za pár let se to nemusí mejt vůbec dyť se to přestříká novým lakem.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 16:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeste jsi zapomnel na svincik z troleji.

Jinak jedna taky sranda, sice ze zahranici, ale s bordelem a la CD je to zcela adekvatne srovnatelne:

Nedavno jsem se presouval po Valencii z plaze (Cabanyal) do centra (Valenci - Nord.) Normalne cesta na 7 - 10 minut. Po ceste mijite odbocku do pristavu a odbocku do ranziru, posleze prijedete k depu, kde je zastavka/stanice i pro substraty. Zastavili jsme na teto zast., fira se sebral a vyrazil nekam dozadu. Pozdeji jsme se skutecne hnuli smerem zpet, ovsem pouze za vyhybku, potom zase nazpatek do stanice, ale o dve koleje vedle. Vypravci byl lempl, mohl to vzit do krivyho hned. A na druhe strane se neda jet do protismeru, nebot RENFE neznaji dvojitou kolejovou spojku. Nakonec, po mensi diskuzi a papirovani fira - vypravci jsme se rozjeli do spojovaci koleje smer Alicante, v prvni stanici (Alfafar - Benetusser) opet celem vzad a smer Nord. Na usek, ktery jsme objeli bylo odpojeno napajeni.
ICQ 268-987-545
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 16:40:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodam jen, ze celkova sekera byla 37 minut.
ICQ 268-987-545
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vršovičák - jo souhlas, moje prvni (a zatim i posledni) auto Fiat 125p na tom byl po 23letech provozu a jednim prestrikani naprosto stejne ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kotelnik - 8000,- CZK do HH a zpet ? Co to je za blbost ? Kolik Vas na to ma jet ? Cena DB je cca 97/194 EUR (jeden/oba smery), s CR na Z-Kartu jem to jel za 78 EUR jednosmerne, tak jakejch 8000,- ? Kdo Vam proboha co navykladal ? Do HH jezdi SA ? Odkdy ? Ostatne kdyz zavcas zkusite CSA, tak to budete mit tak od/za 3200,- i zpatecni ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Kotelník, Nevím kde jste vzal těch 8.000,-Kč ? Podívejte se na Mezinárodní ceník. Zpáteční jízdenka z Brna vychází i u obyčejného jízdného 143,-€, což vychází cca na 4.000,-Kč. Zákaznická je za 130,-€. Pravda, to SÁčko je i tak levnější, ale vezmete li v úvahu že se tam dostanete přímo Windobónou, jako fanda vlaků bych to už moc neřešil.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 09:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, omlouvám se,v rozčílení jsem zapomněl uvést,že se jedná o zpáteční jízdenku pro dvě osoby. Ale i tak je to hrozná pálka... bohužel u SA je zpáteční jízdenka busem za 1500,-(pro 1 os.)...

BTW: Zdroj cen-CD centrum Liberec

Mě to hrozně udivilo,protože bus přeci musí být dražší(myslím provozní náklady) a tak jsem očekával něco jako 800,- u vlaků ..Problém je ten,že mě,jako studentovi se každá koruna hodí. A pokud dám v Hamburku 600,- za ubytování + 1900,- za koncert jedný světoznámý kapely,tak se mi nechce vrážet dvojnásobný peníze "jen" za cestu..
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 10:04:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, v tomto smeru je asi problem v tvorbe cen, protoze zatim co SA si definuje ceny bez ohledu na DE pomery, tak u vlaku se tato cena stanovuje (predpokladam) ve spolupraci prislusnych zel. sprav a zapomente na uroven cen za vlak a ze je v DE stejna jako v CZ. Tady se totiz v podstate vyplati i pro jednoho auto, ty vlaky tu nejsou podhodnocene jak v CZ v cene jizdenky a ze to "nekdo" doplati.
Akorat, ze jet treba HH - Magdeburg autem 4h + nejaka zacpa a soferovat (benzin cca 60,-), nebo to jet 2.5 vlakem (IC/ICE) s prestupem v Hannoveru (zpatecni 104,- bez slev) ?
A jeste jedna poznamka, to auto se vyplati pro cecha, nikoliv pro nemce, protoze nemci s auta plati nejakou spesl ekologickou dan, nevim o co presne jde a ani nevim kolik to je, ale aspon nektery si na to dost brblaj. Nemluve o cenach "odpovidajicich" aut prislusne pozici na ktere ten dotycny pracuje.
Takze doufam, ze zas nekdo na zaklade casti toho co jsem napsal, zas bude generovat nejake pseudoproblemy a pravdy ... ;-)
No, ale i tak by me zajimalo, jak se tvori mezinarodni tarif, ne moc podrobne, staci orientacne v prinipu, pokud nekdo zna a nebude se bat prozradit ... ;-)
Pavel
P.S.
Jo a pokud si dobre pamatuji tak BahnCard 100 na rok stoji cca 3.500,- EUR (100% sleva na vlak + DB dopravni aktivity) a pokud si dobre pamatuji ceny aut, jak je potkavam, tak nejlevnejsi jsem zatim potkal za 7.777,- nejakeho asiata mrnaveho zoufaleho ...
Skoda je tu za cca 15.000,- (Fabie) a 35.000,- (Octavia), ale zase "zebraka" v HH nekoupite ...
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 12:31:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To MZ Jel jsem tam nekolikrat, ovsem ty Bmz v Hamburku jsou proti loko na Plecnikovi uplne nove nalakovane :-)))
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25562
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 13:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, teď už tam jezdí válečná veteránka 230.076(8?) (záleží, jak mco pozdě jede z Rakouska AntiPlečka a zda se musí z depa vyhrabat druhý stroj, aby mělo Plečku co odvézt...) - ta vypadá opravdu strašidelně... A z druhé strany pražské kopřiváky, nechutně odporné.
To pak ty Bmz hned vyniknou, i kdyby vypadaly jakkoliv
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
iop
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.224
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 17:47:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyce mezinarodniho tarifu, tak ten se pocita pro kazdou zeleznicni spravu, kterou vlak projizdi jako (pocet_km)*(cena_za_km). Jizdne v CR je o neco vyssi nez lokalni tarif (navic pro CR ma vetsina lidi nejakou slevu), v Nemecku nebo Rakousku je to dost slusna palka. Treba mez. jisdenka Praha-Breclav (314 km) stoji 399Kc/239Kc(Z-karta). Jizdenka Breclav-Viden (96 km) 433Kc.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 18:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dekuji, Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
P_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 13:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-fensova jízda nostalgickým vlakem (až ke konci článku)
Byll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.190.72
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:11:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to sice "otřesný" zážitek, spíš že mne dráhy opět nemile překvapily: v Brně na hlavním zrušili staré a již asi špatně fungující ukládací skříňky na zavazadla a nahradili je novými. To je dobrý krok. Co ovšem nechápu je to, že nová automatizovaná skříňka po mně chtěla za uschování batohu na pár hodin 60 Kč. Ano, stojí to na každých začatých 24 hodin 60 Kč ! Když to nestihnete, dvířka se neotevřou, dokud nenasypete dalších 60 korun. No já nevím, příde mi to jak další krok k tomu odlákat co nejvíc zákazníků. Nebo je cena 60 Kč úměrná té službě a já sem včerejší?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5248
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To v Praze pro jistotu zrušili úschovnu a nechali tam taky jen ty skříńky za šedesát. To je na trest smrti...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Byll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.190.72
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:54:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to sem zapomněl napsat, že tu úschovnu v Brně taky zrušili (teda prej, já sem nekoukal, ale řikali to pak lidi ve vlaku s kerejma sem o tom mluvil). Takže pěkně 60 Kč a když přijdeš s kolem nebo něčim, co se nevejde, tak si to pěkně leda strč do jetele.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 23:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zajímalo by mě, co a na jak dlouho si tam lidí dávaj, protože některé skříňky už ukazují doplatek více než 2000Kč!!! Tzn. že už je tam něco uloženo déle než měsíc
ICQ 311-297-744

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace