K-report
 

Archiv do 08.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » SPZ - diskuse » Staré archivy » Archiv do 08.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tyhle historky o HZDS a SNS určitě nebudou žádné národnostně-paranoidní teorie, ale pravda - stačí se podívat na mapu, na severu má okresy kdejaké Námestovo, Tvrdošín, Stropkov nebo Žarnovica, ale v podunajské nížině a vůbec podél jižních hranic to zůstalo jak kdysi... spíš se divím, že na jihu víc neřvali, třeba zrovna z toho Štúrova, nebo z takové Tornaly to mají "na okres" pěkně daleko, na druhé straně Bytča nebo Kysucké N. Mesto okresy jsou a přitom mají Žilinu za humny...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4955
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onehdy jsem se podivoval žlutým vysokým SPZ na vlecích na Vyškovsku. Bylo mi vysvětleno, že je to tím, že dříve existovaly žluté značky VY, proto se nezačínalo od 00-01. Ale tento týden jsem zahlédl vlečku VY 23-46. Je to tedy ještě stará značka? Fotku bohužel nemám, pochybuju, že by autobusák pochopil, proč potřebuju zastavit mezi polama
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 13:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: VY 23-46 Je to tedy ještě stará značka? Je to dost pravděpodobné. Nejdřív se rozdaly staré zbytky a až pak se vyráběly nové. Je dost možné, že všechny VY jsou ze starých zásob a nově vyráběné byly až VYA.
Ty VY s největší pravděpodobností nebyly v souvislé řadě, ale rozdávaly se ty, co ze starého systému zbyly. Nejlepší studijní materiál na to jsou již dříve zmíněné tachovské traktory. U traktorových lze totiž tabulky vyrobené pro styrý systém velice snadno odlišit
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
že by?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 17:16:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin I:
"Opačně, tedy náklaďák na bílých - ta možnost legálně neexistovala."
Tak to tedy neeé. Před pár lety jsem velmi často vídal Avii 20 Furgon s bílýma značkama AED čč-čč. Bohužel mně nenapadlo ji vyfotit. Na to, aby to byl nějaký podraz, jezdila hóóódně dlouho.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 21:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Avie s bílými občas byly, to potvrzuju. Ono totiž vůbec mám dojem (nikoli však důkazy...), že někdy krátce po revoluci se začaly dávat bílé skoro na všechno (třeba na lehčí náklaďáčky z dovozu), než přišlo dańové zvýhodnění lehkých užitkových vozidel a s ním naopak neobyčejný rozmach žlutých i pro autíčka jako Opel Corsa bez zadní sedačky...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2330
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 22:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Avii 20 Furgon s bílýma značkama AED čč-čč

...to bych si vysvětloval tím, že je to náklaďáček do 3,5 tuny a tudíž k jeho šoférování stačil ŘP skupiny B...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4959
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 22:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Pak bys ovšem měl vyžadovat sk. C (D) pro tohle :-)

 
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7454
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 22:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že Jef to vysvětlil jasně a srozumitelně...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2333
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 23:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobyk:
no ono to šlo postupně, tudíž nejdřív ze začátku 90s byly malý užitkový vozidla i na bílých, paxe zavedly odpočty dph a i takový favority pickupy měnily bílý spz za žlutý...

jef by ti určitě dokázal doložit jak to bylo pro tenhle případ s legislativou :-)
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 08:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další důvod bylo otevření hranic a čilý obchodní ruch. Stále se měnící celní předpisy a nařízení nutily stovky či tisíce dovozců „dostat” velké dodávky a náklaďáčky na „bílá” čísla kvůli průjezdu celnicí. S bílými značkami se hladce projelo přes „civilní” přechod, zatímco se žlutými se absolvovalo neskutečné čekací a papírové martýrium přes „nákladní” celnici. Dělo se tak „pozměňováním” údajů v technických průkazech nebo standardní „úlitbou” pověřeného úředníka. Sám jsem kdysi s několika takovými podnikal cesty za hranice všedních dní ...


(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1197
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 09:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílé/žluté značky:
Především se pravidla pro přidělení bílé nebo žluté značky dvakrát změnila.
Před rokem 1990 byly žluté značky určeny pro "nákladní automobily, autobusy a zvláštní vozidla". Těmi zvláštními vozidly byly myšleny především sanitky, pohřební vozy, vozidla požární ochranny a pod..
Pak krátce po revoluci se mezi osobní mohly považovat i jiná vozidla do 3,5t.
Nakonec se zavedlo rozlišení na osobní a užitková vozidla podle pravidel běžných v EU. Podle SPZ se to rozlišovalo třeba v NL, DK i některých rakouských spolkových zemích. Šlo si třeba všimnout, že náklaďáky a dodávky ve Vídni mají určité skupiny čísel, která se naopak u osobních nevyskytují.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 14:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak krátce po revoluci se mezi osobní mohly považovat i jiná vozidla do 3,5t.

To potvrzuju, po plzeňském Ústředním hřbitově jezdí Multicar M25 s bílým PMM, v areálu jedné stavební firmy stojí odstaven Škoda Pick-up r.v.1992 s PML...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 25.9.2006
že by?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 10:14:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
No, a tohle se dá vysvětlit?
Žlutá OLB 29-57 + bílá OCL 24-77: sanitky stejné, asi pořízené krátce po sobě. Snímek (přikládám pouze nekvalitní reprodukci) pořízen 18. 1. 1998.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 21:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá :
"Z.n.l."("Značky nemají logiku")

Mně osobně přijde nelogické, až legrační i tohle novodobé "označkovávání" maloobsahových mrňousů :

 
 

Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 21:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Rakousku a v Německu tyhle vozítka mají dokonce mopedové SPZ. (Vždyť to jsou vlastně zastřešené motorky).
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 09:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemyslím odlišení druhu vozidla poznávací značkou. To je (resp. musí být) samozřejmě v pořádku.
Mám na mysli to, jak to v těch "rámečcích" vypadá ( jeden prázdný a druhý přezáplatovaný ).
Na různých Velorexech mi ta jedna zadní motorková nepřišla nijak nápadná a už vůbec jsem neměl dojem, že by tam "jakoby nepatřila".
Ale pokud mají mít tyto pidiautíčka od výrobce vytvořené místo na umístění poznávací značky tímhle způsobem, pak bych si zde klidně dovedl představit nějaký "typ 117" (třeba 2x menší jednořádek nebo kombinaci s jednořádkovou nálepkou).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4965
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 09:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, a včera v PV u nemocnice stálo podobné motoauto se 106 1M7 xxxx, bohužel jsem to nestihl vyfotit

3260: Z toho zaměňování 103 a 106 si nic nedělej, nejste v tom sami. Dneska kolem mě profrčela červena Avia 1M0 5033 s typem 106...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 11:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Rakousku a v Německu tyhle vozítka mají dokonce mopedové SPZ.

To je náhodou velice logické, hlavním jejich znakem je přece objem válců jak u mopedu a z toho vyplývající možnost řídit je už od 15 let. Mopedová SPZ je tudíž naprosto nejvhodnější...
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 09:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v pořadu Na vlastní oči na Nově bylo nějaké luxusní auto stříbrné - 4B0 0001 - snad BMW řady 5
Guldys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 11:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 3260 v nejvyšších "kde bereš jistotu, že se jedná o typ 115? Nezapomínej na PRAVIDLO ČÍSLO 1":

No, jistotu nemám, neb jsem si pravidla vědom a už jsem viděl např. i samodomo dělaný typ 116, ale všechny indície tomu nasvědčují. Ford Mustang má zadek uspůsobený na americký formát. Dá se tedy předpokládat, že majitel tam nedával nehodící se značku 520x110, která by bez jakýchkoliv problémů šla dát dopředu. Další indícií je fakt, že 2C6 5746 je též typ 115. Věřím tomu, že hranice mezi jednotlivými typy jsou aspoň né-li na celé desítky tak aspoň na pětky...

(Příspěvek byl editován uživatelem guldys.)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2546
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Guldys: na 99,9 procent je to typ 115, ale znáš to... Co nevidím na vlastní oči tomu nevěřím.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4970
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Když jedeš šalinou a předjede tě Fabia s rekordem, taky ji neuvádíš, dokud ji neuvidíš i zepředu?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2547
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: pokud má ta Fabia Typ 400 tak ji uvedu.

115 versus 116 a 105 versus 106 se tu řešilo už několikrát stejně jako záměny 103 versus 106, 151 versus 158 či matoucí falešné stodvojky vyrobené jako stojedničky.

Předpokládám, že Guldys moc do jihočeské analýzy nevidí, takže si nemůže troufnout nepodívat se na obě značky. Existují věcí získané zkušenostmi, což jistě potvrdí Dědek, Mcbain, Aussiger, Pavel či Martin. Prostě u některých značek se nemusíme dívat na obě. (jako příklad třeba uvedu Tatru 815 - vepředu má 3B3 2514, tak si řeknu, že sice by měla mít „stotrojku“ vzadu, ale má „stojedničku“, protože ze stojedničkové série se těžko vyklube uprostřed stotrojka). Značky vyráběné na koleně či tisknuté na samolepku neřeším - do analýzy prostě nepatří

U porcovaných US formátu můžou být klamoucí i blízké stejné typy směrem nahoru i dolů. Dle Dědkovi teorie jsou US formáty naporcované mezi všechny ORP v kraji. tedy na přeskáčku 115,116,115,116,115,116...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4971
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Typ 400 jsem zrovna nemyslel. Tady snad není potřeba do ničeho vidět, je to typ vozu, kam se dozadu dlouhá tabulka nevejde, takže když je vpředu US, bude i vzadu, Nehledě na minimální posun od minulého rekordu a nesmyslnost umísťování US dopředu u tohoto vozu
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé,díval jsem se do archivu 5/06 a máte v SPZ okresu Jeseník pěkný "bordel".
Tady je 100 % přesná analýza:

JE:
osobní voz. jednořádková
JE 00-01 až JE 99-99
cizinecká voz. (modrožluté)
JE 00-03
motocykly-velká spz,dnešní typ 106
JE 00-01 až JE 21-94*
žlutá návěsová spz,dvouřádková
JE 00-01 až JE 09-28*
žlutá návěsová spz jednořádková
JE 18-76 až JE 19-39*
přívěsy osobních aut
00 JE-01 až 19 JE-42*
přívěsy cizineckých aut (žlutomodré)
00 JE-01
traktory (2x žlutá dvouřádková)
JE 00-01 až JE 07-56*
užitková voz. (žlutá,1 dvouřádková + 1 jednořád.)
JE 00-01 až JE 15-89*
užitková voz (2xžlutá jednoř.)
JE 16-01 až JE 20-02*
raritní spz JE 22-22,žlutá užitková,1+2řádek

JEA
os.auta (2x jednořádek)
JEA 00-01 až JEA 30-00
os.auta (1+2 řádek)
JEA 30-01 až 32-42*

JEB
cizinecká modrožlutá spz
JEB 00-01 až JEB 00-93*
užitková voz. (žlutá spz,2x jednořádek)
JEB 01-36 až JEB 02-05
JEB 10-76 až JEB 11-75
JEB 16-76 až JEB 17-75
JEB 37-76 až JEB 38-74*
motocyklové malé,typ 118
JEB 02-06 až JEB 05-75
JEB 17-76 až JEB 18-78*
os.auta (2x jednořádek)
JEB 05-76 až JEB 10-75
JEB 11-76 až JEB 16-75
JEB 22-81 až JEB 37-75
JEB 43-76 až JEB 58-75

JEB 58-75 JE NEJVŠŠÍ SPZ OKRESU JESENÍK
Doufám že jsem na nic nezapoměl.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2548
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: viděli jsme již lecos... I kombinace český US formát + kalifornská SPZ (což může být třeba tento příklad). Polemizuji o tom jen proto, že už jsme podobnou věc viděli... Logika i mě říká, že se jedná o typ 115.

Ale: Znění pravidla č. 1:

Značky nemají logiku, kdyby ji měly, nemusíme tady být...

Převedeno do našeho případu: Nikde není psáno jak má být přesně umístěn typ 116 a nikde není také dáno, že typu auta odpovídá typ RZ.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2549
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomuhle se taky dá věřit.

 

Jasně vzadu taky US, když je vpředu je i vzadu. A ejhle.

 

On by tam klidně šel i standard - tedy dohromady typ 116
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4972
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 15:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna u Voajéra bych polemizoval taky, ovšem Mustang má tu pr.el udělanou přesně na US, tam dlouhou nenarveš a jen těžko by někdo US dal dopředu a zadní nechal za sklem
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2553
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 16:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jen těžko by někdo US dal dopředu a zadní nechal za sklem

Ona se copak za sklo nevejde? Nebo někam jinam? I US plochu přepláclou stojedničkou jsme tu měli..
že by?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 19:03:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pomůže někomu dves viděná pražská zelená jednořádková RZ: A 3766?
Krajská bezpomlčková bez europruhu.
Byla na nějakém os. automobilu Honda, stál přede mnou na semaforech, foťák jsem dnes výhodně zabúdnul...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4973
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 21:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škopku, já tě asi zabiju. Místo, abys přijal selským rozumem předkládané argumenty, neustále hledáš vědecká (ne)vysvětlení
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7464
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 23:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na odlehčení:

tohle jsem včera vyfotil v Budapešti.

 
 

Jsem se chvíli těšil, že sem dám exotický rekord... No nic . (Jedná se samozřejmě o stošestku, analýzu přední části vozidla jsem pochopitelně provedl )
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 23:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcb: Máš nějaké maďarské kousky? (Jaká je aktuální série? Vím akorát, že začíná na K).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26336
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 01:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260, Ddk a jistě i další:
Prý tu bylo vzneseno cosi technického vůči redakci. Sice to tu letmo čtu, ale asi jsem to nějak přehlédl. Mohl by to někdo v kostce, či snad i přímo kosočtverci, bude-li mu to milejší, pro nepozorné (a zapomětlivé - mohl jsem se na to už několikrát optat osobně...) zopáknout? Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejlepším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jetam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 01:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul: chod na http://stni.free.fr/index2_fr.html
v stlpci Observ. SFPI dole vlavo klikni na Autres pays. Hongrie je Madarsko.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jetam.)
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 08:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo z odborníků vysvětlit toto:
(Omlouvám se za sníženou kvalitu, foceno dnes v 5:00)
 
 
 

písmo černé, podlak žlutý (reflexní)
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7465
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 08:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul - Máš nějaké maďarské kousky?

Bohužel, bohatě si vystačím s CZ značkami...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3744
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 09:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Formát vypadá francouzský, zřejmě nějaké samo-domo provedení...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 12:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky vozidel s RZ olomouckého kraje - ORP Jeseník na
www.auto-hlavacek.cz
www.autobazar.jesenik.com

A doufám že ji upravíte okres Jeseník ve svých záznamech:
Tady je 100 % přesná analýza:


JE:
osobní voz. jednořádková
JE 00-01 až JE 99-99
cizinecká voz. (modrožluté)
JE 00-03
motocykly-velká spz,dnešní typ 106
JE 00-01 až JE 21-94*
žlutá návěsová spz,dvouřádková
JE 00-01 až JE 09-28*
žlutá návěsová spz jednořádková
JE 18-76 až JE 19-39*
přívěsy osobních aut
00 JE-01 až 19 JE-42*
přívěsy cizineckých aut (žlutomodré)
00 JE-01
traktory (2x žlutá dvouřádková)
JE 00-01 až JE 07-56*
užitková voz. (žlutá,1 dvouřádková + 1 jednořád.)
JE 00-01 až JE 15-89*
užitková voz (2xžlutá jednoř.)
JE 16-01 až JE 20-02*
raritní spz JE 22-22,žlutá užitková,1+2řádek

JEA
os.auta (2x jednořádek)
JEA 00-01 až JEA 30-00
os.auta (1+2 řádek)
JEA 30-01 až 32-42*

JEB
cizinecká modrožlutá spz
JEB 00-01 až JEB 00-93*
užitková voz. (žlutá spz,2x jednořádek)
JEB 01-36 až JEB 02-05
JEB 10-76 až JEB 11-75
JEB 16-76 až JEB 17-75
JEB 37-76 až JEB 38-74*
motocyklové malé,typ 118
JEB 02-06 až JEB 05-75
JEB 17-76 až JEB 18-78*
os.auta (2x jednořádek)
JEB 05-76 až JEB 10-75
JEB 11-76 až JEB 16-75
JEB 22-81 až JEB 37-75
JEB 43-76 až JEB 58-75

JEB 58-75 JE NEJVŠŠÍ SPZ OKRESU JESENÍK
Doufám že jsem na nic nezapoměl.
* znamená nejvyšší dosud spatřenou SPZ
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 15:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jedné ulici na Hanspaulce stojí zaparkované (u jedné garáže) dva prakticky identické wartburgy. Jeden má značku AZ-xx-xx a druhý ABY-xx-xx. Takže když by někdo odvážný chtěl pootravovat majitele, možná by se z toho dalo něco vyzjistit o chaosu vydávání ABx - Ax - ACx.
Takže když by se tam chtěl někdo vypravit, je to ulice Nad Šárkou, cca v půlce mezi křižovatkou s ul. Na Dyrince a křižovatkou s ulicí Fetrovskou.
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 16:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maďarsko: Jaká je aktuální série? Vím akorát, že začíná na K

Teď mě tak napadá, že onehdy jsem zde v archivu zahlédl jakési auto s maďarskou značkou KKA-xxx ovšem bez europroužku. Přičemž je známé, že europroužek startuje kdesi počátkem Jxx. Nejedná se tedy o nějakou serii mimo pořadí ve stylu bratislavského BA-xxxNR, které mělo být údajně vyčleněno pro poslance Národní rady SR?

Škopku, já tě asi zabiju. Místo, abys přijal selským rozumem předkládané argumenty, neustále hledáš vědecká (ne)vysvětlení

"Ty, Emile, nezdá se ti, že sem ten hajný zanáší nevědecké názory?"
Trhák, ČSSR 1980
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 25.9.2006
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 16:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím jestli to je divný zajímavý nebo co.
Viděl sem převozní RZ na motorce ve formátu jaxe dáva nyní bez EU pruhu.
Dosud sem na motorkách vídal akorát starý převozky se zkosenýma rohama.
PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 17:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: O těch Wartburcích vím (ale většinou tam stává jen ten AZ). Majitel je takový starší pán s krátkými vousy, ale zatím jsem s ním nikdy nemluvil. Kdysi tam býval i Wartburg s nějaoui ABI.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 22:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem viděl jakejsi kombík (snad ford) se žlutou spz AY
PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 23:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem taky viděl ojedinělou SPZ: žlutou OSD 08-34 na přívěsu Kögel.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 08:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: Přičemž je známé, že europroužek startuje kdesi počátkem Jxx
Maďarské značky se určitě nevyrábějí chronologicky - možná se nevyrábějí centrálně. Když jsem viděl první H-značku s EU-proužkem - nějaké Jxx, tak hned vedle stál jiný Maďar, který měl vyšší Jxx bez proužku. Přiznám se, že výroba a distibuce v Maďarsku mi moc jasná není, ale vypadá to spíš, že jednotlivá výdejní místa mají přiděleny nějaké série, které si opak tabulky objednávají sama.
Větu bych spíš formuloval takto: "europroužek startuje kdesi během Jxx"
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 10:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos:O těch Wartburcích vím
...svět je malý
Ten ABY stává uvnitř, je vidět přes vrata, ale jednou jsem ho viděl stát i venku.
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 20:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska po "o." v televizi zase jednou řádil major Kalaš v kriminálce "Strach", natočené roku 1963.
V mém podání to dopadlo takhle :

AB-35-66 na Octavii combi
AB-62-58 na Tatře 603
ND-19-15 na autobusu (Škoda 706 RO ?)
B-42793 na policejní Škodě (1201 ?)
OI-53-58 na nevímnačem

(...všechny vypadaly docela věrohodně).
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 21:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velmi zachovalý Žigul (dokonce s tažným zařízením) s původní rovněž velmi zachovalou SPZ v Lužné u Rakovníka:
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4983
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 21:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přidám jednu starou značku ze srazu veteránů v Čechách pod Kosířem

 
 
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Nestle
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 21:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos + Martin_I MAĎAŘI: asi před měsícem jsem viděl v Rožnově maďarský VW Bora KOX-118, ale bez europroužku!. A kdysi kolem roku 2003 jsem dokonce viděl maďarský SIS-xxx. Tady se zjevně jedná o "customized" čísla.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 22:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromitův VAZ 2101 je hezkým důkazem, jak v Rakovníku přišly nízké série RA na řadu až kolem roku 1970.

Je tomu podobně i v Berouně? Já tam minulý víkend trochu prolézal boční uličky a potkal mimo jiné toto:

 
 

Což máme hned dvakrát embéčko po "faceliftu" z roku 66 nebo 67, přitom velmi blízká a dost nízká čísla. Na Jižáku přitom stává (a Dědek sem kdysi dával) MB v té nejstarší verzi a má BE-55-03. Takže jak to bylo s Berounem?
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 22:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já přidám pomyslný mix Gromitova a Bobykova příspěvku.
Pardubice, sídliště Dubina (foceno narychlo z auta)
 
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 22:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem na svých víkendových cestách měl tentokrát štěstí hlavně na Škody 1202:

Beroun:
 

Znojmo:

 

Brno:
 

a nedaleko na sídlišti:

 

stojící ve vskutku "vybrané společnosti":

 

A blíž centra, nedaleko Lužánek:

 

A níže v téže ulici "vystávka dastiženíj sacialistýčeskávo chazjájstva" navazovala:

 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4985
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 22:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: Z Favorita se dá fotit narychlo?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 23:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No jéjé, hlavně když řídíš - navíc tohle bylo z Octavie
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 00:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

US formát z domažlickýho kraje
 
 
PMDP - dobře placená banda, pro níž jsou cetující pouze přítěž a nutné zlo...bohužel :-(
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 01:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď mi někdo vysvětlete, jak mu mohli dát na tu neplatnou zadní SPZ nálepky STK?
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 01:52:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale no tak, to vypadá, že tenhle příspěvek nebyl psán v ČR...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7483
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 02:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch starých značek - včera odpoledne jsem na silnici Sobotka - MB viděl bílou "stovku" (něco pro Martina 100 ) se značkou HR-47-40.

Kolik takových "bílých HR" ještě asi jezdí?

SPZ vozidla Druh vozidla Tovární značka Pojistitel Pojištění od – do

HR4740 OSOBNÍ AUTOMOBILY ŠKODA ČSOB POJIŠŤOVNA, A.S.
tel.: 466 022 111
tel.: 800 100 777
fax: 466 022 718
fax: 467 007 444
e-mail: INFO@CSOBPOJ.CZ
e-mail: CLAIMS@CSOBPOJ.CZ
WWW: http://WWW.CSOBPOJ.CZ
1.1.2000 - neuvedeno

Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace