K-report
 

Archiv do 07.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ » RZ - ORP » Staré archivy » Archiv do 07.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na základě návrhů a připomínek jsme trochu porychtovali tabulku, takže od teď budou tři stránky s tabulkami. Původní tabulka je rozdělena na dvě stránky a na třetí je bonusově oholená verze pro takové to domácí zvýkání... .
Jsou tam taky nějaké ty rychlé odkazy (např. v první tabulce pod písmeny krajů), zopakovaný typ 101 v krajských podrobných, ale to už uvidíte co kde a jak.
A těm co rádi rolovali jednu velkou tabulku se omlouváme, ale takhle to bude lepší i pro nás.
B & A company.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 09:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B and A company: NAPROSTO ŽENIJÁLNÍ
Takhle jsem si to představoval, teď se ještě musím konečně doučit některé typy RZ, protože pořád si píšu 1xUS nebo 1x nákladní Děkuji


hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 09:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussi: Myslím si, že takhle jsou ty stránky účelnější ... a zvýšil si rozhodně jejich užitnou hodnotu. Je to na pochvalu do žákajdy ... Druhá půlka Company dostane taky pochvalné razítko do notýsku ...

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 09:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by si B and A company zasloužila vyfotogravovat před Hiconem. To by bylo asi nejvyšší ocenění.
Vytisknuto pro takové to domácí přežvýkávání a tak jsem zjistil, že barvičky v tiskárně došly.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1344
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se to taky MOC líbí.

Nebýt tabulka ryze technická pomůcka, byl bych ještě pro její "zkrášlení" trochou zeměpisu a heraldiky.
(V záhlaví jednotlivých krajů jeho znak, dva tři typické obrázky a krátký, výstižný popis regionu nebo aspoň odkaz na to všechno. To aby to bylo nejenom pestřejší, ale aby to třeba taky na první pohled vzbuzovalo určité regionální cítění pro zadavatele rekordů a pro toho, kdo nemá o daném regionu ani páru, aby se, pokud bude chtít, o něm taky něco málo dozvěděl. A néjenom hrnul čísla do kolonek. Je totiž určitě na škodu, když si třeba Olomoucký kraj vybavíme jen pod pojmem syrečky a ne i Praděd, Ústecký kraj považujeme za jednu velkou chemickou laboratoř a nevíme, co je Divoká soutěska, Vysočině vnucujeme jen a jen ty brambory a její krasavici - Telč bychom hledali někde v jižních Čechách, na Plzeňském kraji se nám líbí jenom to, že je to blízko do Německa a zapomínáme, že existuje něco jako Prazdroj...jo, obdivovat krásy krajiny, to by při těch našich rekordech občas aspoň trochu chtělo.)
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: koukám, že plánuješ zřízení cestovky, která bude mimo regioanalyticých úkolů ještě vozir po krásách vlasti. Něco jako
8.00 Plzeňská sídliště - P.A.
10.00 Prazdroj - návštěva pivovaru a autoprovozu
13.00 oběd proti výdejně RZ
14.00 Rokycany volná prohlídka
16.00 .......

s sebou
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk : Dík za PV!
(Tam je pak mezera až do 2M2 00xx, co ?)
Pak mám bezproužkovou 101 do 2M2 02xx, (to by mě zajímalo, kdo to je) a pak od jesenické 2M2 0396 už jsou "Mcb. US-EU" (a "nová doba").

Aussi : To mě pronásleduje od útlého dětství. Mám hrozně slabou vůli.
Například už jako dvouletého mě v předvánočním čase zbytek rodiny s těžko potlačovaným řehotem z úkrytu pozoroval, kterak se tajně (zato pravidelně) plížím do špajzu ochutnávat moje zamilované cukroví -
kakaovo-sádlové koláčky.
Teprve po letech jsem se dozvěděl, že jsem byl velmi záhy odhalen. Jako teď tebou...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5453
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Není zač. V té mezeře je bezproužková 103, ale odkud, to nevím, viděl jsem zatím jen dvě značky kolem 2M2 01xx, obě v PV, ale auta od nás zřejmě nebyla.
Ad. koláčky: Vidím, že máme stejné chutě, ty u nás díky mně zmizely taky vždycky jako první :-)

Pajda: Vidím, že v Dědka vkládáš větší naděje, než bych vkládal sám do sebe. U mě by první bod byl stejný, ovšem ten druhý by se ve spojení s obědem v Pivovarské nejspíš protáhl do odjezdu autobusu/vlaku...

Ad. všichni: Mně poděkujte tak maximálně za to, že jsem Pajdovi slíbil tu low-endovou tabulku, čímž pádem ji kolega musel zapracovat :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda :
Až takhle po vojensku bych to samozřejmě neviděl.
Přesto musím upozornit, že jsi pozapomněl na rozcvičku, osobní hygienu a PŠM !

PS : Hele, dlouholetý sběrateli, co takhle, kdybys časem koukl na zadní stranu svých exponátů, zda-li by se tam nenašlo pár dat výroby ?
U RZ už se totiž na první pohled rýsují hlavní "šturmovací" dny - týdny - měsíce, kdy se v Hiconu lisuje stojednička...chce to shromáždit co nejvíc dat.
Co ty nato?
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi dávno jsem sem dával (nebo jen chtěl dát???) data z SPZ. V pondělí se pokusím polepšit a dám to sem.
Dnes na vojně PŠM není - nastoupil jsem tam v říjnu 89 v 25 letech na 2 roky a zažil jsem ten neuvěřitelnej přerod zelených mozků na demokratickou armádu. Pamatuju jak auto VKR (Š 120 L) mělo 2 civilní SPZ a občas je měnilo , kromě toho byla ještě k tomu autu vojenská a ta se dávala vyjímečně.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1347
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk...2M2 01xx, typ 103.
Aha!
Tím se mi vysvětluje fakt, že jsem ohledně konce "bezproužkáčů" viděl několik RZ 2M2 00xx, typ 101,
žádnou RZ 2M2 01xx a opět několik RZ 2M2 02xx, typ 101.
Je to tam teda dosti zhusta "naporcováno" mezi několik ORP (asi víc, než jednu).

ad "stejné chutě"...teď jsi mi připomněl, jakou mám ukrutnou...hlad.


(Příspěvek byl editován uživatelem Dědek.)
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda : ...dědku.

Jinak předem dík za kouknutí a zveřejnění.
Vypadá to, že nejoblíbenější dny v měsíci jsou v Hiconu (aspoň pro výrobu typu 101) ty s číslem "14" a "15". Jestlipak jedou výrobu i o sobotách a nedělích? Jestli ne, vysvětlovalo by to (spíše ojedinělý) posun na
"11" , "12", atp.
Pak tam jsou vidět jasné "mimořádky" (asi doobjednávky) - např. ta pardubická 2E4 xxxx, ta je úplně mimo.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5459
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, ještě jsem si vzpomněl, že ty 103 končí až někde u 2M2 02xx, minimálně jsem viděl jednoho Transita s 2M2 0204
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk : Dík

(Zhltnu řízek, kouknu na balkón, esli se nám nekazí cukroví, pak dám rezavej hrnek a hned si znamenám...)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 20:28:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13.00 oběd proti výdejně RZ

Jo, tak to bohužel není možné. Letos byla plzeňská výdejna dosud umístěná uprostřed malebného sídliště v sousedství několikahektarového parku vystěhována do šedivě-omšelé budovy uprostřed průmyslové zóny. Takže jediná možnost k obědu by byly rohlíčky z vedlejší mamutí pekárny.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 21:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je pravidelný měsíční přehled, jak doufám, převážně aktuálních sérií typu 101 :

STŘEDOČESKÝ KRAJ :
(Jako novinku uvádím malým písmem potencionální nové série)

6S9 0005
6S8 89xx...Rakovník
6S8 3587...Příbram
6S7 3685...Lysá nad Labem (+ 6S7 4000)
6S6 2001
6S5 1328 , můj tip - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
6S4 7180...Vlašim
6S4 5331...Sedlčany
6S4 3234...Černošice
6S4 0701...Nymburk
6S3 5932...Neratovice
6S3 5104...Mnichovo Hradiště (+ 6S3 5331-5337)
6S3 3326...Mladá Boleslav (+ 6S3 4545)
6S2 6868
6S2 5900 , 5959

6S2 4784...Kladno
6S2 2557...Hořovice
6S2 2002 , 2110 , 2112 , 2222 , 2299 , můj tip - Dobříš
6S1 7550...Říčany
6S0 8812...Mělník
6S0 7565...Kralupy nad Vltavou
6S0 3699...Kolín
5S9 8895...Český Brod
5S9 7089...Beroun (ale už vydával i 5S9 8617-8649)
5S9 4606...Benešov
5S9 3627...Votice
5S8 2162...Kutná Hora
5S7 6263
5S7 30xx...Slaný (+ 5S7 3331)
5S6 4370...Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
5S3 0543...Dobříš (ale už vydávala i 5S5 2404-2752)
4S9 9779...Čáslav

JIHOČESKÝ KRAJ :

3C4 2416...Kaplice
3C3 5288...České Budějovice
3C3 0211...Jindřichův Hradec
3C2 8801...Týn nad Vltavou
3C2 8257...Trhové Sviny
3C2 6383...Strakonice
3C2 4380...Soběslav
3C2 3518...Prachatice
3C1 4203...Vimperk
3C1 3206...Třeboň
3C0 8408...Písek
3C0 5838...Dačice
2C8 0226...Tábor

KARLOVARSKÝ KRAJ :

2K1 0903...Karlovy Vary
2K0 4827...Mariánské Lázně
2K0 2801...Cheb
2K0 0272...Kraslice

ÚSTECKÝ KRAJ :

4U1 7310...Most
4U1 3647...Litvínov
4U0 8957...Žatec
4U0 8250...Ústí nad Labem
4U0 5020...Teplice
4U0 3517...Podbořany
3U8 5753...Roudnice nad Labem
3U8 0203...Louny
3U7 8463...Kadaň
3U7 5890...Děčín

KRAJ VYSOČINA :

2J7 76xx...Třebíč
2J7 6730...Světlá nad Sázavou
2J7 3468...Havlíčkův Brod
2J6 8280...Pelhřimov
2J6 6558...Náměšť nad Oslavou
2J6 4554...Žďár nad Sázavou
2J6 3127...Pacov
2J6 0010...Bystřice nad Pernštejnem
2J5 7232...Telč
2J5 5790...Nové Město na Moravě
2J5 4344...Moravské Budějovice


Vynechávám záměrně kraj "P" a celou Moravu (tam máme silné zastoupení a moje domněnky by nebyly k ničemu), zbylé kraje chybí z toho prostého důvodu, že o nich momentálně nevím NIC.

Na závěr přidám jeden dnešní úlovek z Říčan.
Má pro středočeskou analýzu docela strategický význam, protože je to prozatím nejvyšší viděná bezproužková RZ.
4S1 8008, typ 106 :
 
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 21:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fajn, alespoň by jsme přijednom zevidovali jejich pekárenské vozy. :-)
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 21:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V T kraji jsem viděl zatím nejvyšší bezproužkovou 3T0 13xx, a to v Opavě, pak 3T0 16xx jsou už americké formáty. Ještě to musím pořádně zmapovat.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2558
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 22:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na čaj o páté už je sice trochu pozdě, ale trocha sladkých pamlsků na dobrou noc snad chřtánu neublíží

3U5 9441, 101, Mercedes Actros Spedition Rosner, s.r.o., Ústí nad Labem, 01.12.06
1S6 7127, 106, offroad Chevrolet, 01.12.06
6S3 5136, 101, Lada 2107, RZ vypadala dost nově a ten žigul byl taky jak z fabriky :-), 01.12.06
2S3 9823, 103, Karosa C734 Miroslav Špatenka Neumětely 37, p. Hostomice pod Brdy (tedy ORP Hořovice?), 02.12.06
5A0 6219, 102, přívěs, 02.12.06
3B4 6771, 101, VW Golf Variant, 01.12.06
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 22:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel : Ď.

2S3...jasně, Hořovice. (Jinak to je blok atypů, který mají různě vzájemně rozhozený s tehdá ještě mateřskou lodí - Berounem)

6S3 5136...bodejť by to všechno nebylo "jako nové". Právě jsi posunul nejvyšší viděnou od Mnichova Hradiště o 0032. (Jak se můžeš sám přesvědčit v nejnovějším středočeském přehledu o kousek výše )
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 00:03:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dědek:
pěkný :-)
já ofšem už zas 14 dní nestíhám číst, takže doma při sezení u jídla studuju offline papírovou verzi :-)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7985
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 00:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od vedle:

6A9 2318 , Kaplanova P-11 , 1. 12. 2006

Dědek tedy nezklamal. Akorát mám dotaz - není ten odskok až příliš daleko?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 09:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcb. :
No, nevím. Zatím je to otevřená záležitost.
Momentálně je ten odskok 1266/103/ - 1932/101/.
Jednak se často stává, že se dodatečně objeví ještě o pár stovek nižší stojedničky, druhak - i kdyby se už neobjevily, může tam být naopak pár stovek atypů. Co takhle třeba nová zásoba typu 115 a 116 ?
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 16:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek - pravidelný měsíční přehled:
Super!!!!
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 17:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, na bezproužkové 2M2 0xx si zajeďte do Zábřeha a okolí...

Teď si nevzpomínám na konkr. auta, ale mám jich z tama docela dost.

PS: 2M2 017x JE Fiat Ducato...
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož tak:

2M2 0100 Ford Transit bílý
2M2 0139 MAN 18.463 modrý
2M2 0187 F.Ducato bílý řekl - bych že vše ORP UNIČOV

2M2 0302 N.Patrol GR šedý, asi 106

---
2M2 0321 R.Laguna stříbrný 101
2M2 0326 Fabia žlutá
2M2 0328 Fabia bílá
2M2 0343 Octavia combi modrá
2M2 0355 Mazda 626 modrá
2M2 0358 MAN 18.403 bílý
2M2 0362 Fvori šedozelená
2M2 0381 Accord tm.modrá
2M2 0385 Felicia vínová met.- to vše podle ně ORP Zábřeh, typ 101

a potom už jen 2M2 0396 Benz ML350 béžový 115
2M2 0397 Corolla červená 115
2M2 0401 Probe červený 116 atd.


.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7993
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek - Momentálně je ten odskok 1266/103/ - 1932/101/.

A jakou máš nejvyšší 6A8/101?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2562
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 22:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přináším několik dnešních drobků pro stále hladový chřtán:-)

1U7 2348, 106, Toyota Landcruiser
1K9 2993, 106, Land Rover Freelander (rekord, hodím ho vedle)
1U1 8442, 106, Land Rover Freelander http://auta5p.eu/katalog/land_rover/freelander_01.htm
1J0 5959, 106, Land Rover Defender, http://auta5p.eu/katalog/land_rover/defender_03.htm

žlutá spz AJ mi přijde taky lehce zajímavá :-)
http://auta5p.eu/vystavy/retro_2003/retro_040.htm
http://auta5p.eu/vystavy/retro_2003/retro_041.htm

relativní rekord ORP Plzeň-město dnes 2P9 2742, samozřejmě 101, na neidentifikovaným osobáku.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 08:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frl a Pavel2 : Dík !

Mcbain : Nejvyšší 6A8/101 mám zatím tu bývalou rekordní Pajdovu - 6A8 8685.

Jestli jsi tím "odskokem" myslel celou poslední vynechávku na atypy, tak to pak jo, to jsme si nerozuměli.
"Já myslel, že ty myslíš" jenom odskok od prozatímního konce atypů (teď 6A9 1266) k prvním stojedničkám
(teď 6A9 1932).
Tahle vynechávka (odskok, chceš-li) byla samozřejmě zhruba jednou tak velká, než bylo poslední dobou zvykem.
Vypadá to, že pan "Velký pražský objednatel" konečně vyslyšel naše dobře míněné rady a hlavní tahouny
/typy 101 , 102 , 103 a 106/ touto zvětšenou (nebo možná i dvojitou ) objednávkou zase na krátký čas jakž takž porovnal do jedné lajny.
Kdyby to byl býval neudělal, mohl si pan "Velký pražský objednatel" ty stále se zvětšující hromady typů 101 tak akorát "naložit do vocta".
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2702
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 08:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MIREK:3260: Já se domnívám, že 4B5 69xx přeci jen budou Židlochovice. V okolí je těch vozů více než malé množství. Pekárna sídlí snad právě v ŽI.
Jinak 4B3 88xx jsem viděl vozy s nápisem Blansko, tak snad...


4B3 88 je Brno, Blansko se teď rozjelo v 4B1 84xx, 85xx, Lipůvka je přeci jenom hned za Kuřimem...
4B5 69 - Židlochovice - souhlasím. Nic jiného tam opravdu nepasuje...

B a A Company: Děkuji, mistře...

Zvlášť ocenuji tu kapesní verzi...
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2567
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 00:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

potrava pro chřtán:
6A8 9742, 102, návěs Tesco
1Z7 0827, 102, přívěs
1Z5 2810, 102, návěs
2T2 5230, 102, návěs
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 10:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.A.
6A9 2098 101 koukám na ní z okna
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 10:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se zas pracovně podíval trochu po Čechách - tak jsem na několika místech zapsal i pár RZ. Nejdřív pár ve Staňkově (ORP Horšovský Týn), pak trochu více (cca100) v Klatovech. Něco málo jsem zapsal i ve vesnicích mezi Nepomukem a Horažďovicemi. V Blatné jsem nejdřív zkusil Rulovu metodu (sedět v autě před supermarketem), ale po 10ti minutách mě to přestalo bavit (cca 15 RZ, z toho polovina cizích - Horažďovice a Nepomuk), tak jsem se radši prošel po přilehlém sídlišti - efektivita výrazně vyšší. Po splnění pracovních povinností jsem se cestou zpět zkusil zastavit v Dobříši. Zjistil jsem, že za tmy se anylyzuje dost špatně, tak mě to brzy přestalo bavit. Zapsal jsem cca 50 RZ.
Závěry analýzy sem dodám postupně. Nějak komplexněji z toho vylezou asi jen Klatovy a Blatná.
Protože se zdá, že Dědek nemá o Blatné moc potuchy, mohla by ho tudíž nejvíce potěšit. Nejvyšší tam viděná byla 2C9 8662. Sice neměla žádnou blízkou sestřičku, ale něco mi říká, že by to měla být aktuální blatenská série. Blatenské výsledky možná objasní i něco o původu některých táborských sérií
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 10:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2S8 7458 14.1.03
2P0 8757 14.8.03
1A1 8989 24.10.01 dvouřádek 28 cm
JE 40-67 25.10.95
4S7 4853 15.8.04
3U1 7945 15.1.05
JHI 16-33 1.7.98
AKB 49-91 xx.8.98
PUP 14-22 ?4.6.00
3A7 1937 14.2.04
TUL 41-16 4.2.01
1K4 1850 14.5.03?
1C0 1911 20?.11.01
1K6 4518 15.2.04
11-54 NJ exp. 03.01 18.2.97
3A3 8807 11.10.??
1A9 4520 12.6.02
1S9 9327 15.8.02
AKO 06-51 4.10.9(9?)

TAkže data výroby podle toho jak jsou čitelná
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 12:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos: No jo, on je docela rozdíl sedět před supermarketem v Blatné, kde projedou 2 auta za 5 minut a sedět před supermarketem v Ostravě, kde projedou 2 auta za 5 sekund. :-) (Ale chápu tě, jaká to je nuda, podobně jako ty jsem proseděl půlhodinu před Kauflandem v Hranicích). Rozhodně zaručený úspěch jsou ovšem sídliště, s tím 100% souhlas. A na to zimní brzké stmívání mám taky zlost, onehdy jsem seděl v Bílovci až do 4 hodin odpoledne, přišel jsem o hodně cenných dat, protože se najednou setmělo a k tomu ještě začlo pršet a byla zima. Holt, nemáme to lehké, měli by jsme za to být lépe placeni.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2708
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 12:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ozvěny JM-analýzy

1. Poslední dobou jsem se zaměřil na PIDI brněnskou sérii 3B6 45xx - 48xx. Vypadá to, že je skutečně brněnská. A vypadá to na výpomoc. Vůbec: série 3B6 20xx a vyšší/začátek 3B7 je zatím analyticky nějaká divoká... pomůže C.A. regionu...?

2. V Kuřimi vídám 4B1 84xx - 85xx tak často, že i přes fakt blízkosti BK se jeví jako domácí RZ. Řešení by nabídla návštěva samotné ORP Blansko...
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro centrálu:

2T5 0685 Návěs na dl.dříví, typ 102 ORP Opava

4T3 8899 Transit bílý,101, spatřen 4.12.06 JE-Dukelská



A opravte si:

ORP Jeseník od 2M7 1941, omlouvám se za chybičku
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už píšu nesmysly,končím jsem přepracovaný,smozřejmě že od 2M8 1941
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 18:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky všem za nové poznatky

Pajda : Supéér ! (Já věděl, že nezapomeneš )
Tak už máme pohromadě přesně 40 (!) odatumovaných RZ !

Vámos : O Blatné skutečně nemám, co se týče zde vydaných RZ, ani páru.
Například zrovna interval, kterého se týká tebou zjištěná nejvyšší 2C9 8662, mám zaznamenán megalomansky
od 2C9 7731 (s indicií na Soběslav) až do 2C9 9565 (s indicií na Písek).
To jen tak pro zasmání - bez mravenčí práce přímo v terénu to zkrátka jinak nejde .

3260 :
Já mám :
do 3B6 2222 Brno (včetně atypů)
3B6 2699 až 3B6 3687 Hodonín (včetně atypů)
3B6 4159 až 3B6 4446 pouze atypy (neznámá ORP)
3B6 5184 až 3B6 5477 Kyjov (pouze 101)
3B6 6152 až 3B6 6447 Moravský Krumlov (pouze 101)
3B6 6604 až 3B6 6790 Pohořelice (pouze 101)
3B6 6868 až 3B6 7001 Rosice (pouze 101)
3B6 7774 až 3B6 7775 něco, nevím co, ani typ
3B6 8887 až 3B6 9123 pouze atypy (indicie na Šlapanice a Tišnov)
3B6 9210 až 3B6 9600 Židlochovice (včetně atypů)
3B6 9817 až 3B7 0255 něčí stojedničky
3B7 0570 až 3B7 0769 něčí stojedničky
3B7 0804 až 3B7 0946 pouze stodvojky a US formáty (s indiciemi na Brno, Kuřim a Ivančice)
atd...
...prostě divočina .
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 19:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žlutá spz AJ mi přijde taky lehce zajímavá

Hlavně ve spojení s tím autem - vzhledem k tomu že značka byla přidělena někdy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let, tak by mě zajímalo, kdo si v té době přivezl takového Defendera.

Aktuálně z P-kraje
Relativní rekordy, typ 101:
2P9 3004, ORP Plzeň
3P0 0327, ORP Kralovice
Zdá se, že enfant terrible současné plzeňské regioanalýzy, serie 3P1, vztyčilo další tajemné chapadlo. Po blocích 3P1 18xx - 19xx a 25xx - 27xx tu máme 3P1 40xx. Na druhou stranu je potěšující, že předchozí serie 3P0 se pěkně vyjasňuje: Držitelem absolutního krajského rekordu typu 102 jsou Klatovy - dnes jsem zahlédl 3P0 7392 ve smíšené soupravě s 2P9 97xx. Abeceda souhlasně pokyvuje.

A těším se na Vámosovy poznatky ze šumavského podhůří.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 939
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 20:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzhledem k tomu že značka byla přidělena někdy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let, tak by mě zajímalo, kdo si v té době přivezl takového Defendera.

Taky by mě osud vozidla zajímal. Myslím, že žádná soukromá osoba to nebyla - čemuž napovídá i ta žlutá SPZ. Všelijaká exotičtější vozidla se v ČSSR pořizovala hlavně pro nejrůznější speciální účely, např. geologický průzkum, horská záchranná vozidla apod.

Jinak mě to taky zaujalo především kvůli autu, ale fakt je, že pražské žluté AB-AK člověk rozhodně nepotkává každý den...
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 20:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě něco z dnešního provozu, než si pro mě přijde :

A.A :
6A9 1772, typ 101 dolní hranice intervalu
6A9 1078, typ 102 rekord do tabulky

S.A :
6S0 3939, typ 101 Kolín, akt. s., značka mimo pořadí
6S0 8982, typ 101 Mělník, akt. s.
6S1 7650, typ 101 Říčany, akt. s.
6S2 2300, typ 101 (možná budoucí Dobříš), značka mimo pořadí
6S2 2617, typ 101 Hořovice, akt. s.
6S2 4966, typ 101 Kladno, akt. s.
6S3 3419, typ 101 Mladá Boleslav, akt. s.
6S3 6024, typ 101 Neratovice, akt. s.
6S4 3579, typ 101 Černošice, akt. s.
6S5 1422, typ 101 (doufám, že je to aktuální série ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav)

C.A.:
2C8 0267, typ 101 Tábor, akt. s.

P.A. :
3P0 6023, typ 101 Klatovy, akt. s., dolní hranice intervalu

U.A. :
4U1 7363, typ 101 Most, akt. s.

J.A. :
2J6 3181, typ 101 Pacov, akt.s.
2J6 8558, typ 101 Pelhřimov, akt. s., značka mimo pořadí

B.A. :
4B6 9029, typ 101 ???, pro mě novinka
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 20:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutou značku měla i nákladní auta vlastněná soukromníky. Obvykle se jednalo o vyřazená auta. bylo možné ho koupit např. na jakési povolení při stavbě domu nebo na přestavbu na pobytné auto a autu zustala žlutá značka.
Žluté SPZ měly i např. Š 1203 pokud to byly sanitky nebo třeba pohřebáky.
V 70. a 80. letech bylo možné dostat auto z ciziny darem nebo se vozily ojetá auta z různých staveb po rozvojovýc zemích. Myslím že i pražská Zoo měla podobné auto.

Tuzex taky koneckonců umožňoval dovézt individuálně plno věcí. U téhle kategorie (malých) aut žlutá značka znamenala služební nebo komunální auto. Majitel asi nebyl soukromá osoba. Ta dvojitá střecha se snad používala do teplých krajin, takže to auto bylo koupeno snad na nějakou stavbu v Africe.

(Příspěvek byl editován uživatelem pajda.)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 01:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: (žlutá spz AJ mi přijde taky lehce zajímavá) ... Hlavně ve spojení s tím autem ...

Nevím, proč mu říkáš Defender a proč jste z toho tak vedle! Je to klasickej 109" Land-Rover*) a mohl se sem dostat mnoha způsoby. Individuální dovoz přes Tuzex nebyl zase bůhvíjak ojedinělý, ať soukromou osobou či organizací, nehledě k tomu, že se taky různé vozy dovážely pro zkušební a testovací potřeby za účelem získání "konstrukčních" poznatků při vývoji motorových vozidel (což byla taky zase leckdy zástěrka pro dovoz vozu z kapitalistické ciziny) a žlutou mohl dostat zrovna jako velkej "teréňák". Pár jsem jich taky takhle znal ... Pajda to taky na začátku svého komentáře určitým způsobem nakousl ...
________________________________________
*) Označení 109" je rozvor náprav 109 palců (2768 mm)

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2709
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 08:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědku, trošku tu divočinu rozkódujem:

Ivančické typy 102:
3B7 0837 - typ 102
3B7 0840 - typ 102
3B7 0853 - typ 102
3B7 0860 - typ 102
3B7 0891 - typ 102

Kuřimské typy 116 (pomohly v dobách nedostatku typu 103 a 106:
3B7 0923 - typ ??? - asi 116 (jezdí po Kuřimi jen s přední RZ - standardní, asi neví jak přidělat zadní - má zadní podložku na typ 106 nebo 103
3B7 0930 - typ 116
3B7 0931 - typ 116 - Mercedes - dodávka
3B7 0933 - typ 116
3B7 0934 - typ 116
3B7 0935 - typ 116 - Transit
3B7 0936 - typ 116
3B7 0938 - typ 116 - LIAZ !!!
3B7 0941 - typ 116
3B7 0945 - typ 116
3B7 0946 - typ 116
a dále to mám:
3B7 0981 - typ 101
3B7 0999 - typ 101

já mám spoustu zaznamenaných 3B7 0xxx - 04xxx
přitom Ivančice začínají na 0495 - nejsou to určitě Hustopeče ani Bžžžžžeclav či Bučovice - tam mám prostě analýzu zmáklou, mohl by to být v Brně poměrně hojný Hodonín či něco úplně jiného.

Atypy 3B6 88xx - 3B6 91xx - Tišnov to určitě není, tam hážu domovinu. Vychází to na Vyškov nebo Znojmo

mezi Hodonínem a Kyjovem v sérii 3B6 leží abecedně HU, IV a KU. IV a KU bych vyloučil. Ty atypy mohou být tedy snad Hustopečské (tedy aspoň vyrobené pro Hustopeče dle objednávky...
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2710
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 08:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak si to můžeš, Dědku, svoje poznatky doplnit a porovnat se souborem XLS - viz můj podpis.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 5.12.2006
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 13:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Udělal jsem si hodinovou procházku po blízkém okolí mého bydliště a zmapoval jsem trochu ostravskou aktuální sérii:
4T4 3892, 4064, 4087, 4221, 4485, 4755, 4776, 4849, 5046.
Docela mě překvapilo, kolik se jich na 1 km2 vyskytovalo.

Taky jsem Dědkovi cvaknul tu podbořanskou (nebo žateckou) Škodovku 110R od kamaráda, bohužel jsem s ním dlouho nebyl, ale časem určitě zjistím ty údaje z jeho techničáku.
 
Aaa_x_mo_pm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 14:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4U1 4444 - Audi TT - spatřeno v Mostě
jinak:
4U0 19xx-25xx - Litvínov,
4U1 69xx-7xxx Most
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28153
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 15:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekord to není, ale včera na Kovanecké parkovala Škoda 120 s RZ 6A7 4653 (ještě ji měl jen za sklem, takže asi docela nová...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28154
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 15:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě dotaz:
Kdysi mne někdo (Vámos?) žádal, abych dal pod nic neříkající titulek diskuse nějaký text. Bohužel to bylo u piva, kde jsem neměl přístzup k netu a pak jsem už na to nějak zapomněl.
Co přesně tam mělo být za text?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 16:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Asi myslíš tohle: Napadlo mě, že za název diskuzní podskupiny RZ-ORP by se mohlo napsat třeba "jaká(RZ) - odkud(kde vydaná) - ze kdy" nebo něco podobného. Jde o to, že když sem přijde někdo nový, má občas problém se zorientovat, kam co vlastně psát. Prostě aby byl titulek výstižnější.

Co přesně tam mělo být za text si už moc nepamatuju, ještě to promyslím.Teď mě to nijak inteligentně nenapadá, tohle taky asi nebude moc výstižné - třeba někoho napadně něco lepšího


(Příspěvek byl editován uživatelem Vámos.)
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28159
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 18:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, na tohle jsem si v čase předvánočním vzpomněl. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 20:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blatná
Takže nakonec jsem jako první zpatlal tu Blatnou. Do svých pondělních záznamů jsem doplnil ještě jakési nalezené poznámky z roku 2003. Na pořizování většího vzorku jsem neměl čas, ale něco z toho vychází.

Následující tři série jsou sestaveny za pomoci poznámek roku 2003 pořízených v Blatné a ve Strakonicích. V obou městech se vyskytovalo víceméně totéž. Tenkrát jsem zaznamenal v Blatné nejvyšší 1C5 28xx a ve Strakonicích 1C5 24xx – to ovšem může být způsobeno menším vzorkem pořízeným ve Strakonicích.
1C0 93xx – 1C1 01xx (101)
1C2 51xx – 1C2 79xx (101)
1C5 17xx – 1C5 28xx (101)

Následující záznamy jsou pořízeny jen v Blatné toto pondělí. V závorce udávám počet zapsaných z příslušné série – hustotu si z toho každý může spočítat. Tu 1C5 jsem rozdělil záměrně, protože se ke konci výrazně zahušťuje.
1C2 9883 103 + blatenská adresa na vozidle
1C5 2104 – 1C5 3240 (4) 101 – asi ještě společný výdej se ST (?)
1C5 3942 – 1C5 4298 (5) 101 – podle hustoty to vypadá čistě blatensky
1C8 4618 – 1C8 6752 (6) 101
2C0 3456 – 2C0 4799 (25) 101
2C3 1621 – 2C3 1685 (2) 102 – příslušné 101 vydávány v Táboře (2C3 1171 – 1409)
2C6 5842 – 2C6 6372 (17) 101
2C8 5676 – 2C8 6020 (12) 101
2C9 8662 101 byla sice jediná, ale nějak se mi zdála místní. Pasuje mi tam celkem dobře, mezi podezřelou Třeboň 2C9 7838 a České Budějovice 3C0 0359.

Až do 2C0 mi to podle abecedy vychází jako Strakonice, 2C3 mi tam nějak moc nepasuje, od 2C6 to jako Blatná sedí.

Západní Čechy a Dobříš budou nejdřív zítra.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1367
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 21:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos :

Nějak nestíhám, akce a reakce budou průběžně.
Dneska jsem měl tu čest navštívit Kolín a řeknu vám, dějou se teda věci...

Dneska akorát předešlu tohle :
 
 
...a tohle :
 
 
(komentář později)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2717
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 08:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: KOM - žrádlo!!!!

Za odměnu něco do chřtánu C.A.:
2Z7 5355 - UH - Rámeček, ale Fabiovej.
4B1 8554 - BK
1L8 0082 - JN - Pošťák ČSAD
3B0 5522 - SP - ZMP!!!!
3B5 1000 - SP - ZMP!!!! - nezbedné šlapanice se plácají jinak okolo 3B0 34xx
3B2 2147 - BK - Pošťák z Adamova
6A2 1992 - 102
1M7 0826 - 103
2Z1 8156 - KM - Pošťák TAXI
5A2 7408 - 102
1J7 1997 - 103 na autě kam pasovala 101

K názvu diskuze:
vzpomínám si, že se založila proto, aby se odplevelila mateřská SPZ-diskuze. takže bych to neměnil!!!
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 5.12.2006
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28171
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 10:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jde o to, že tomu názvu málokdo rozumí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 11:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 - MZ: Přesně tak. Jde jen o to, udělat ten název srozumitelnější, aby i neortodoxní věděli, že prostě něco mají psát sem a ne do mateřské diskuze. Jako např. teď naposled Martin J.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 11:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té Blatné. Když tak na to opět koukám a spočítám hustotu, tak to vypadá výdejově na čistou Blatnou až od té série 2C0. Předtím to bude asi okresní strakonický mix - na objasnění by ovšem bylo třeba navštívit Strakonice.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2720
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 12:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jde o to, že tomu názvu málokdo rozumí...

Není potřeba aby tomu někdo měl rozumět. tak to bylo prezentováno při založení:

Je to hardcore skupina pro 3260, Dědka a Plzeňáky

Freelander i Rul - skuteční analytici si sem cestu našli. Tak v čem je zase problém????
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 5.12.2006
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2721
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 12:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní 3B6 2416 zase trošku rozmatala nedávno propíraný blok 3B6/3B7. Sídlo firmy Aquaplast je v Bžžžžžžžeclavi.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 5.12.2006

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace