K-report
 

Archiv do 30.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v západních Čechách » Staré archivy » Archiv do 30.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 23:10:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děkuji pane kolego Martin j
Dovolím si použít čínské přísloví
"Dobrý přítel přinese fotky,když svět zapadne sněhem"
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 16:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J,Ares1:Dik za fotky šlo mě halavně o tu PMU 76-32 P.Šredla jak poslal Martin.
AV 15-30
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 20:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když u nás v kraji je ten problém, že zde bývalý státní moloch ČSAD zůstal, akorát se přetransformoval na akciovku spadající do nechvalně známé skupiny Z-group, kam mimo jiné patří např. Železárny Hrádek u Rokycan.
Ono je to celkem těžké, na jednu stranu je Plzeňský kraj "nejvenkovštější" region z oněch 14i v ČR a stranu druhou tu až na pár vyjímek provozuje ZDO jeden podnik. Podle mě hlavně chybí oblasti kolem Plzně pořádný IDS a schopný koordinátor. Jinak poměr jízdného a služeb ČSAD aut. Plzeň a.s. není zrovna moc dobrý. Je pravda, že ZDO si objednává kraj, ale má tak trochu svázané ruce, protože žádný soukromý dopravce zde nemůže moc konkurovat ČSAD, která je rozlezlá de facto po celém kraji. Takže kraj si objednává každý rok plus minus stejný rozsah služeb a ČSAD podle toho celkem bezezměny již nějaký ten rok jezdí. Problém je taky v tom, že úřednický aparát a celá složka ČSAD sežere dost peněz navíc oproti nějakému menšímu nebo modernějšímu dopravci. Je velká škoda, že jako v 90. letech vznikla dopravní firma Miroslav Hrouda z bývalých garaží ČSAD ve Zbitoze, že nevznikly taky z ostatních provozů nějaké soukromé subjekty a tím pádem by existovala určitá forma veřejné soutěže a konkurence. Také třeba chování řidičů u ČSAD nebývá často moc vybrané. Jinak si myslím, že tady asi pomůže jedině nějaký velký třesk typu Ústeckého kraje.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 21:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celku bych souhlasil - ale - to že se ČSAD Pz rozlézá po celém kraji neznamená vůbec nic. V KV kraji taky kdysi byli a jak se s nima vymetlo. Na druhou stranu si ale myslím, že tato firma funguje z těch ČSAD, co znám, relativně nejlépe, nejefektivněji, jakkoliv to samozřejmě stále je ČSAD a třeba s linkou do Prahy si to neví rady a těžce prohráva konkurenční boj. (Pravda, sice se ctí, jinde padala konkurece mnohem rychleji, ale stejně - jdou ke dnu)

Co se týče mizerné obsluhy venkova - může za to v 1. řadě ten, kdo objednává, a tedy kraj. Sem tam si obce něco vyřvou, ale to já vidím jako nouzový prostředek, který by neměl být jediný používaný. Bydlet někde u Tachova, nemám pro KÚ nic než hromadu sprostých slov.

Tak mě dneska pěkně nažhavilo, když jsem se dověděl o dalším razantním omezení provozu dálkových linek ČSAD Plzeň.

Pod pojmem "razantní omezení provozu dálkových linek" si mám představit co? Nějak jsem si nevšiml, ale třeba jsem něco přehlédl...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 21:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm a ty si myslíš že být na jejich místě firma xy by to vypadalo jinak?To snad ne.Víš trošku mě zaráží pořád to stěžování je to ČSAD stojí to za hovno.Prostě název ČSAD je pro některé symbol nějaké špatnosti.A poslední věta"chování řidičů u ČSAD nebývá často moc vybrané.A ty si myslíš že když se to bude jmenovat dar z nebes budou se chovat jinak?Co blbneš není tohle příliš laciné?Copak u jiných společností jezdí bozi?Jsou to jen a jen lidi.
Pokud máte špatnou dopravu(snad to i věřím) tak je to plně!! na vůli kraje.Ten objednává ten platí.Ústecký kraj na to dojel protože jeho úředníci byli (a jsou) neschopní.I dnes se opakují excesy a to nemalé.
Vím jaké to je v společnosti ovládané z group a tady jsou rádi že se ho zbavili.Totéž bych přál Plzni.Ale nedělej si iluze že přijdou dopravci malí.Ti na to nemají síly.A jsem pro víc dopravců,ale tak 4 max.Pokud by jezdilo více tak pak je těžké to dohodnout mezi nima.Ale o ZDO se musí postarat kraj a sjednotit možnosti spojení.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 00:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pamatuju coby student před nějakými 12 lety linku Planá - Tachov. 6:40, 6:50, 7:06, 7:30 - všechny jezdily narvané. Dnes jede do Tachova poloprázdný SOR a šňůra aut. Obráceně jezdil ve 14.40 Ikarus do ML a Karosa ve 14.50 do Plané. Jezdí dnes ještě vůbec dva vozy? Nebo už taky jen jedna SORka... Řidič "Jaroušek" v roce 1996 dostal místo toho Ikarusu novou 734 (tu už jsem dlouho neviděl).

Jízdné za tu dobu vylezlo na dvojnásobek (aspoň co jsem naposledy před asi rokem jel) a dieselem se cesta vyplatí už při dvou lidech, na plyn i jednomu.

Taky si pamatuju horor v 16.15 z Tachova (další bus jel v 18.20) a dlouho jezdil malý dostavníček Mercedes pro lidi, co by naplnili Karosu. Smutný byl pohled na Karosu, která o několik minut dříve odvezla do Halže pravidelně celé DVA lidi.

Možná v tom lze hledat důvod, proč lidi nalezli do aut. Nejezdí jich méně.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 10:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303: Ve 14:50 už tak 3 roky nejezdí a je to znát. Jaroušek má aspoň 12m SORku, takže se vejde víc lidí, ale taky to nestačí, celkem jistota že budeš stát. 16:15 jezdí SOR 9,5, ale ten stačí.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 10:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě docela zajímalo, proč ČSAD je na tom s tou Prahou takhle špatně. Je levnější než SA, stojí stejně jako Štáhlich a přitom poskytuje lepší úroveň než Štáhlich a dopadá takhle.

Jinak je jasný, že kraj není pro některé oblasti vůbec štědrý, ale podle mě jde taky o to, že ČSAD nemá ani nějak zájem něco měnit a když jsou úředníci neschopní, tak to dopadá, jak to dopadá.
Ono jde třeba o to, že kdyby tu bylo více firem, že by se za stejně peněz od kraje dalo pořídit více muziky a je jedno, jestli by se jmenovaly ČSAD, ČAD, SAD nebo já nevím jak. Když vezmu příklad jako Zbirožsko, soukromý dopravce pro Zbirožsko je de facto monopolní, ale jedná se jen o část celého kraje a přece je tam na to, o jaký se jedná region doprava celkem na dobré úrovni a to i o víkendech. Je sice pravda, že vozový park Hroudy nic moc, ale tam jde lidem především o to, aby se měli kam dostat.
A kdyby to takhle fungovalo ve všech oblastech kraje, tak si myslím, že by to vedlo ke spokojenosti cestujících.
Prostě podle mě to chce spolupráci a ochotu k jednání na úrovni občan-obec-kraj-dopravce.
No a když není ochota na straně kraje, tak by si mnohé obce mohli vzít příklad třeba z Bušovic, Smědčic, Vejprnic, Tlučné, Města Touškova apod. a jít vlastní cestou objednání dopravy buď u ČSAD a nebo spíše u jiných dopravců. Nebo je možnost zřízení autodopravy pod město nebo obec jako např. mají Blovice, Bělá nad Radbuzou a nebo Chanovice a zajišťují některé linky.
Také jsem slyšel od jednoho starosty, že třeba PMDP a.s. přistupují k jednáním mnohem lepším způsobem než třeba plzeňské ČSAD, které prý hledá důvody, proč by to nešlo a vyšší ceny.
Jinak chování řidičů třeba Probotransu a ČSAD na Rokycansku vychází lépe k prvnímu jmenovanému. Prostě řidiči si taky užívají monopolu.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6403
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je levnější než SA, stojí stejně jako Štáhlich a přitom poskytuje lepší úroveň než Štáhlich a dopadá takhle.

Můžeš nějak rozvést to, že "poskytuje lepší úroveň"?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak levnější? Jako ta polovina spojů, která laskavě zajede na Zličín, že stojí 60? Jako otevřená jízdenka SA?:-)
Dragoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.168.146
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 14:07:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také mne zajímá co je myšleno "poskytuje lepší služby". Pokud je mi známo, Štáhlich jezdí pravidelně 10min před spojem ČSAD a to oběma směry.
Vůbec mu nevadí, že spoje nemá v jízdním řádu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ted nevím na jedné straně mluvíte o obslužnosti kraje,na druhé do toho motáte dálkovou dopravu.sčítáte jablka a hrušky.Bud máte špatnou regionální dopravu nebo dopravu do prahy.
To hodnocení Probo transu(ČSAD jen s jiným názvem)a ČSAD ,tak nedávno tu byl jeden který považoval řidiče Probo transu za hulváty.Tak si vyberte.Já vám tvrdím že řidiče neslušného najdete v jaskékoliv společnost.Ti kteří pořád tvrdí že ČSAD(jakékoliv) je nějaké zlo tam mi připadají s trošku jednoduším myšlením.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bud máte špatnou regionální dopravu nebo dopravu do prahy.

Doprava z Plzně do Prahy rozhodně špatná není.:-) Škoda jen těch zbytečně předražených vlaků...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6406
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Štáhlich jezdí pravidelně 10min před spojem ČSAD a to oběma směry. Vůbec mu nevadí, že spoje nemá v jízdním řádu

A to zase má. Ale on to dělá tak, že najede na zastávku a stojí tam třeba ještě pět až deset minut po odjezdu, aby ukradl cestující z dalšího spoje. Zastávku vyklidí až tehdy, když se na něj začne zezadu tlačit nějaká ta zelenobílá Karosa nebo SORka.

K tomuhle pak vede i své řidiče, takže se občas schová někde za sloupem a pokud řidič odjede dřív, než za ním na té zastávce zastaví další autobus ve směru na Plzeň, do tří minut mu zazvoní telefon a pan šéf mu řekne něco nepěkného.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 22:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: Lepší úroveň...třeba to, že se odjede tak, jak je psáno v JŘ a ne, až je plný bus jako např. dnes a pak se snaží Štáhlich předjet na dálnici jak ČSAD tak SA, aby si cestující na Zličíně řekli: "Kurňa, to je pašák, s tím pojedu zase", i když předpisy jsou jaksi jen tak "nějakou" právní normou". A mám docela rád český jazyk a ne "čechoukrajinštinu".
Ad H_k: A co kdo nemá otevřenou jízdenku? Když jedu do Prahy z Plzně, tak nevím, čím se budu vracet a tak platím na dřevo a raději solidního řidiče ČSAD než se honící SA a Štáhlicha. Podívejte se občas u zast. Stavební stroje a pochopopíte onu soutěž.
Jinak, kdyby se chovali řidiči ZDO dopravy u ČSAD jako u dálkové, tak bych neměl námitek.
Třeba dnes: Bus Štáhlicha do Klatov prav. odjezd ve 12:40, skutečnost: 12:51 a minulý týden podobně.
Mě jde jen o to, aby ČSAD byl dynamický podnik sloužící ku spokojenosti občanům kraje a nebo ať přijdou na řadu menší soukromí dopravci.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 10:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kdo nemá otevřenou jízdenku? Když jedu do Prahy z Plzně, tak nevím, čím se budu vracet a tak platím na dřevo a raději solidního řidiče ČSAD než se honící SA a Štáhlicha.

No, když vím, že do Prahy pojedu, tak si jí radši koupím, anebo se pak nedivím. Každopádně rozdíl 10 Kč už je pro mě zanedbatelný a těch spojů, co mi ČSAD z toho Zličína nabídne... Spíš mi vadí z tarifních důvodů prakticky nepoužitelný vlak, přestože jezdí každou hodinu, je to dotovaná doprava a je tam vždy hafo místa. (Aby mě stál vlak 80 korun, musím si koupit dopředu 17 - 18 "otevřených jízdenek", vážně terno.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31054
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 11:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo si jen rovnou koupíš cestu zpátky a stojí Tě 86,50.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ZDO: řešení je jednoduché: výběrová řízení na dopravce v jednotlivých oblastech kraje s omezenou dobou platnosti, řekněme 5 let. A po 5 letech to tomu dopravci spočítat. Ať je to ČSAD nebo někdo jinej. Ať už vyhraje ČSAD nebo někdo jiný, bude se muset snažit...
A jeslti výběrová řízení nebudou, je jen otázkou času kdy to dopadne jako na Ústecku
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 10:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zl: Ano, stále nejdražší.:-)

Wlasta: Jojo, kéž by.:-) A stejně postupovat i na kolejích.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2820
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 01:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě lepší je jet jen jednu cestu s ČD bez in-karty, 140 Kč za Praha - Plzeň nemá chybu aneb jak vyhnat cestující do autobusu. ještě že mi to firma proplatí, jinak bych jel busem...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1503
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 12:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak koukám na linku do Starého Plzence, tak už se občané začali bouřit... :-)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 09:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad H_k: Bouřit, proč myslíš?
Jedině snad, že se v poměrně krátké době 2x změnil JŘ linky ČSAD a jednou linky MHD. Ale ohledně té linky ČSAD došlo ke zlepšení oproti stavu před 4.3. 2007 a to taky Šťáhlavy a Šťáhlavice. Akorát víkendy na této lince mě přijdou pro občany Šťáhlav a Šťáhlavic celkem nepoužitelné, to spíše pro plzeňské chataře a výletníky.
Jinak takovéto změny by mohlo prodělat více linek v okolí Plzně, ale tady často obce radši sázejí na spolupráci s PMDP a.s. No, ani se moc nedivím.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6485
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 12:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer firmy Centrum Tour, ten, co měl asi před rokem nehodu na dálnici, se už vrátil z opravy. Viděl jsem ho převčírem na CANu. Zatím ale ještě nejezdí.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2846
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 15:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: jakpa se mu to stalo? viš něco?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6486
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 15:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, tak daleko mé informace nesahají. Zato vím, že byl na opravě snad přímo v Karose - takže to asi byla nějaká větší oprava.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Vodnihad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jezdí. Viděl jsem ho v pondělí na lince
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2:
Koukni se do historie nehod autobusů.Měl nehodu na dalenici z Plzně do Prahy.
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 21:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pavel2:
Našel sem to: ../2484/113147.html
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6487
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 00:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vodnihad: Už??? Ve středu na 90 % nejezdil a v to úterý byl podle tiskové agentury JŘP (jeden řidič povídal) na nějaké opravě, snad brzdy, nebo co.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2847
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 10:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pilot_frenk:
hmmm... fotku autobusu zepředu jsem ale nikde neviděl. i tak dík.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1812
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 17:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem se dočetl že ty zájezdové vozy od PMDP převzalo ČSAD Plzeň?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:jo včetně C 734.
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už jsou nových barvách?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 20:52:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zatim ne
AV 15-30
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dík 6120
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 13:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
nevíte někdo, proč je na linkách 440220 a 400230 veden vždy v "neděli a státem uznané svátky" bez jiné poznámky jeden pár spojů s příjezdem kolem 8. hodiny ráno do Domažlic a odjezdem mezi 9. až 10. hodinou dopolední?
Protože jinak se na těchto linkách jezdí pouze v prac. dny a v neděli a svátky už nejsou vedeny další jiné spoje, tak mě nějak uniká jejich smysl, aspoň to takhle vidím podle JŘ, proto mě zajímá, jaká je skutečnost.
Díky
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6491
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 15:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si soukromě myslím, že tenhle spoj je proto, aby dovezl lidi do kostela na mši. Měl jsem v ruce nějaké jihomoravské jízdní řády, tam byly taky podobné spoje - a na jižní Moravě je, jak známo, největší procento věřících ze všech českých regionů.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 16:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Potvrzuji, obce si takové spoje objednávají a platí.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 08:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme byli na podzim s HŠ na Kysucach, tak mi tam zaujal poměrně zajímavě udělaný nedělní JŘ busů z Čadce dolinou na Vychylovku k úvraťové železnici. Hlavním jejich úkolem bylo svézt lidi do větší obce před Vychylovkou do kostela na mši a zpět. Proto taky busy vymetaly všechny postranní doliny s pár chalupami.
P.S: Na Slovensku je kolikrát dopravní obsluha na mnohem lepší úrovni než v Plzeňském kraji.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 20:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak o těch svozech na mši mě to taky napadlo, ale raději jsem to nepsal, aby si někdo nemyslel, že jsem se zbláznil.
Ad M_k P.S: To máš pravdu.
Vodnihad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer Centrumtouru dneska viděn na lince smeě Plzen, možná p Praha Z Klatov odjížděl v kolem 7.00 hod. Ale nevim kdy se vracel zpátky. Do 16.00
to nebylo.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6534
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 00:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl se vracet večer, případně se nemusel vracet vůbec a mohl zůstat v Plzni či v Praze. U téhle firmy turnusy neexistují, vše se řeší operativně za pochodu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2874
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 01:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
pana Š. sponzoruje některý z telefonních operátorů?

a umí pan majitel gavariť pa rúsky?
no asi jo, jinak by ty úkáčka nezaměstnával...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6542
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 02:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Š. má "kyslík"

A ten Ukrajinec (nevím, kolik jich má, setkal jsem se zatím s jedním) umí jakž takž česky.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 13:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavně už opustil C 935 ABB 10-65 a má teď C 935E nevim jakou spz a je pravda že většina řidičů od Š. telefonuje dost často.
AV 15-30
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 15:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On totiž Štáhlich řídí autobusy za provozu.Kolikrát prý večer v 10 zavolá řidiči,že ráno jede někam už v 5.Docela brutus.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2877
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 19:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prostě radost u něj pracovat
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6543
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 00:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Teď má AKV 41 93 (viz foto), ale občas ho v ní někdo vystřídá, třeba 14.3., když jsem to fotil, s tím jezdil někdo jiný.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6544
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 00:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Teď má AKV 41 93 (viz foto), ale občas ho v ní někdo vystřídá, třeba 14.3., když jsem to fotil, s tím jezdil někdo jiný.

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

á martin pohotově i s fotkou Ale tahle je asi z karos co má štahlich nejlepší (nevim jak teď axer)
čsad zase zrušilo další doubravecké spoje mezi prahou a plzní přitom by spíš mohlo zavést nové spoje kde sou díry v JŘ jak velký.Například v sobotu dopoledne od 8 do 12 nejede z florence nic!jinak ty zrušené spoje jsou ulevou pro řidiče protože to znamenalo nocování v praze.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6545
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 23:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem dneska možnost jet znova tímhle autobusem (ale řídil ho zase někdo jiný, než majitel). Autobus mi přišel celkem v pohodě, jen jedna maličkost - při stání a při neutrálu se celý vůz strašně klepe, připomíná to takové to klepání, když řidič brzdí až do úplného zastavení, nepodřadí si nižši rychlost a otáčky klesají k nule. Jo, a nešel otáčkoměr
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 01:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme tu předtím nakousli "Jarouška"...

Trošku do zapomnění upadl dotaz, co se stalo s jeho Karosou (zelenobílá C734, měl ji jako novou od jara 1996). Nějaký čas na ní byla nalepená růžová reklama na firmu "my dva". SPZ už moje paměť v hlavě nenosí, ale mohla to být TC 79-80(?)

Naposledy jsem ji viděl cca před dvěma lety a to už byla trochu sešlá. Hodně dlouho to nejlepší, co v tachovské ČSAD jezdilo.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 01:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: položím otázku jinak: kde je dopravní obsluha HORŠÍ než v Plzeňském kraji?
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 08:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j, 6120: Tak jsem dneska ráno okolo Hradčanské potkal AKV 41-93 a opravdu ji řídil někdo jiný...
Ještě k té ABB 10-65, to je teda šrot nejvyšší, nedávno jsem měl možnost se s ní svést a bylo to dost hustý, zejména při řazení měl člověk pocit, že domu asi nedojede, například čtyřku se řidič radši ani nesnažil zařadit. Ale dojeli jsme!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 20:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože ABB 10-65 serjoža svym stylem řazení celkem slušně dodělal ale načnutá už byla před nim.Hlavně tam vypadávaj sudý kvalty dvojku tam skoro nejde dát a se čtyřkou je to obdobný navíc tam stačí malý otřes a je kvalt venku.
Martin J:no vidíš toho volnoběhu sem si ani nevšiml to si musim někdy poslechnout když nááááhodou pojedu zas s VKJ.
A přeštice mají asi nějakou novou LC 956 nebo axera nevim viděl jsem jen z dálky celej bílej jen nápis dopravce zelenej.
AV 15-30
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 20:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:a neni to ta LC 956 EX DP Plzeň ? ta byla celá bílá

PS:nevíte někdo co se nachází za vraky karos v garážích dopravce centrumtour a jaké jeho vozy by se dali divět zítra v Klatovech? díky

a nemáte někdo nějaké fotky autobusů dopravce DT Expres PlzeŇ ?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 21:09:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:asi jo je fakt že přeštice je celkem zanedbaná filialka ty jejich překopaný C 734 na spojích do prahy by se asi brzo rozpadly takže je tam obnova na místě.
U štahlicha bude asi dost polovraků 735 a 736 a dál všecko možný jedeš tam na špionáž?
AV 15-30
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 21:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:no přemýšlel jsem kam zajet fotit.Tak nevím zda-li se mi to vyplatí.Nějaké doporučení a nebo přání?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6554
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 22:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, ABB 10-65 je taky poklad. Když tam dáš čtyřku například při jízdě do kopce, ona po chvilice automaticky vypadne a zařadí se neurál. Čtyřku tam řidič dával snad jen z kopce, tam nevypadávala. Dvojka tam šla taky nějak divně. Dál - tenhle autobus evidentně nemá omezovač. Nevím, jak rychle jsme jeli, protože tachometr ukazuje jen do 125 km/h, ale celou cestu do Prahy nás nikdo nepředjel, zato autobus předjížděl kdekoho včetně osobních aut.
A co se sedmistovek Centrumtouru týká, v současnosti mají už jen dvě, tu jednodveřovou LC 735, AX 04-19, jezdí občas KT - PM, a modrobílou C 834 AV 20-68, ta jezdí linku KT - Nýrsko. Zbytek je neprovozní v garážích.

Fedos: Kuk do mailu!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6555
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 22:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, a ten ukrajinskej řidič není Serjoža, ale Anatolij. To jen pro pořádek
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace