Autor |
Příspěvek |
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1552 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 18:35:53 |
|
Víte, pane chytrý, ne každý si to chce tisknout. Mě třeba vyhovuje to mít uložený na ploše a jedním kliknutím se podívat, kdy mi to jede, se ne někam proklikávat a listovat, protože "pokrok". A nejde o blondýny, jsou to šikovný holky;), akorát evidentně nepochopily, co jako ta změna přinesla / přinese. (Což jsem nepochopil ani já (pravda, blonďák jsem )) |
Hupi
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1077 Registrován: 7-2002
| Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 22:12:24 |
|
ad Tesco linky ČSAD: No ono jde o to, že ten autobus taky občas potřebuje servisní prohlídku. No občas se taky asi něco rozbije aneb nic nefunguje věčně. Jinak jsem dneska koukal na reklamní letáček Makra, kde hledají nové zaměstnance. Vysloveně mě rozesmála jedna z nabízených výhod. Nepamatuji úplně přesně, ale tuším že tam je věta: výborná dostupnost MHD. Tak já nevím, ale podle mě je výbroná dostupnost zastávka před barákem a linka s intervalem do pěti minut. Tady obíhat kruháč cestou necestou minimálně 300 metrů... Tohle by se dalo nazvat klamavou reklamou. Leda že by Makro pošťouchlo PMDP (zaplatilo) nějaké vylepšení obslužnosti MHD v této oblasti. Mám sto chutí jim napsat jako uchazeč o zaměstnání ;-)
|
Peta303 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 362 Registrován: 6-2005
| Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:56:12 |
|
Hupi - no, o MHD k Makru dost vážně pochybuju, tam tak nějak předpokládají, že si zajedeš s dodávkou, o lidi, co tam přijedou 25 nebo 12 moc zájem nemají... Škoda spíš pro mě, než pro ně. Jako studenti tam nakupujeme jen když je k dispozici auto (limituje i to, že na kartu můžu vzít jen jednu osobu). |
Martin_j
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6634 Registrován: 5-2002
| Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:59:24 |
|
o ono jde o to, že ten autobus taky občas potřebuje servisní prohlídku. Ano, to je další možnost Méně pravděpodobná (mám tu zkušenost, že když má řidič volno nebo dovolenou, stojí jeho autobus na ploše v garážích), leč též reálná.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.
(Lin Yutang) |
|
Hupi
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1078 Registrován: 7-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 10:07:09 |
|
Peta303: Máš mít zlatou kartu ;-))) Já neříkám, že tam bude jezdit víc lidí MHD, ale tak se tím nesmyslem aspoň nechlubím. Teď jsem jel trolejbusem 456 (snad jsem to nepopletl ;-) a tomu skřípou brzdy víc než nějakýmu starýmu vagónu :-/ A VELKÁ pochvala pro Městskou policii!!! Momentálně čistí nábřeží u Bohemky. Osobně jsem viděl i jak paní policistka vyháněla dodávkáře, který si to suveréně zaparkoval do zastávky trolejbusu, nehledě na to, že je v celém úseku navíc i zákaz zastavení.
|
S.K. Neregistrovaný host Odeslán z: 89.103.43.148
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:01:12 |
|
Co se týče nábřeží Bohemky ... tak je tam na určitých místech zákaz stání a nikoliv zastavení a zrovna jsem koukal jak někomu odtahují auto a dumal jsem nad tím, že neoprávněně. Je to tam dost nepřehledný díky značení a budou mít právníci u soudu asi zase co dělat. To nemění nic na tom, že na zastávce MHD a metry před a za se parkovat nesmí. Tam je odtah a pokuta oprávněná. Něco jsem zaslechl, že snad v Plzni nesmějí dávat nějak od minulého týdne botičky či co, .. a tak je dnes na denním pořádku jeden odtah za druhým, ... mám pocit že mají snad i další nové auto. Také by mě zajímalo jestli řidiči busů a trolejbusů sami dávají navědomí, že nějaké auto brání při vjezdu do zálivu. Čím dál častěji jsem totiž svědkem toho, že MHD do zálivu ani nezajede, nejen že brzdí provoz, ale cestující mají ztížený přístup do vozidel. Tohle by se mělo nějak řešit, jinak to tady v Plzni bude horší jak v Praze :-( |
Malý_fotograf Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1618 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:30:18 |
|
No to auto je soukromý firmy, můj skromný tip, že to bude odtahovka Štruncovo kamarád s.r.o.
Každý je šotouš, ale v jiné věci... poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net |
|
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1530 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:56:11 |
|
Tak jsem koukal, že jízdní řády na webu PMDP jsou zase v původní podobě, tedy už ne v PDF.
|
Číslo příspěvku: 1619 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:10:43 |
|
Dobrej postřeh ale čekal jsem, že nechaj úvodní stránku novou a zbytek původní. Mě ten úvod i celkem vyhovoval... No ale co buďme rádi za to, co je.
Každý je šotouš, ale v jiné věci... poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net |
|
Trupman
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 308 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:24:51 |
|
Buďte rádi že máte v Plzni odtah....co my v Olomouci bychom za to dali. Stání v buspruzích se řidiči naštěstí odnaučili, ale do té doby, než se začala rozkopávat TT přes centrum, tak aspoň jednou za měsíc se někdo postavil se svým plechovým krámem do průjezdnýho profilu tramvaje. No a pak se čeká, protože eMPíci nemaj smlouvu se žádnou odtahovkou.
|
T_m Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1398 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:25:34 |
|
Grrr ... rád bych věděl, jaký je v tom zase legislativní problém Nebo že někteří chytráci do toho tak dlouho ryli, že se jim tuto a tuto nepozdává, až vše raději zase vrátili zpět?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou |
|
Martin_l
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1383 Registrován: 5-2004
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 17:32:07 |
|
limituje i to, že na kartu můžu vzít jen jednu osobu Máš mít zlatou kartu Stačí stříbrná. Vyhrazené parkoviště pro "zlaté" sice k dispozici není, vyhrazený vchod, pokladny a kapacitnější vozíky ale ano. Ale jinak: Nejde jen o zákazníky, u těch snad ani ultraradikální šotouš nepředpokládá, že své nákupy za desetitisíce ponesou k trolejbusu. Ale Makro má také nějaké zaměstnance včetně brigádníků - studentů, kteří MHD využívají. Bohužel, v současnosti se to jinak vyřešit nedá - v Obchodní ulici sice zálivy připravené jsou, ale ta je slepá. Po prodloužení Podnikatelské nejspíše nebude složité přivést tam pár spojů čehokoli v době střídání směn.
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1301 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 21:35:53 |
|
Ad strážníci v akci: Ono je snadný vyhánět dodávkáře když je jejich náplní práce akorát sedět v autě nebo buzerovat lidi. Však ono by je to přešlo kdyby šli na rok s tou dodávkou jezdit a museli tahat zboží/vercajk a kdoví co ještě. Pak by je asi ani nenapadlo jít někoho vyhnat ať si xx kilový balíky tahá kdovíodkud Jo opodstatněný je když tam nechá auto nažehlenec s kufříkem v ruce ten může jít od auta pěšky třeba na ten ouřad/do banky ale zásobovač/údržbář/montér by měl mít možnost si to aspoň vyskladnit a pak ject zaparkovat do horoucích pekel.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze. |
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 578 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:03:24 |
|
ad martin 100: ale zásobovač/údržbář/montér by měl mít možnost si to aspoň vyskladnit Ale ne v zastávce a v zákazu zastavení,jsem moc zvědavý,vážený pane Hrábě,co mi zase napíšete za moudro.
http://spvd.cz/skoda-bus/ |
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1302 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:32:19 |
|
Jaký moudro radši v zálivu na 3 minuty než na půl dne za zálivem kde brzdim dopravu
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 579 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:53:42 |
|
radši v zálivu na 3 minuty Ale porušujete vyhlášku o silničním provozu,překážíte vážené cestující veřejnosti,která má právo vystoupit v zastávce na obrubník a ne,aby jako tupé stádo skákalo ze schodů a kličkovali mezi dodávkami,zatímco řidič - zásobovač je na kafíčku a cigaretce.
|
Pavel2 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2991 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:18:43 |
|
h_k Čtvrtek, 19. dubna 2007, 18:35: mít PDF s JŘ na ploše zase nenapadlo mě asi proto, že mám všude, kde bývám, k dispozici net a tudíž se vždycky mrknu na aktuální JŘ. pro tuten tvůj účel se snadno dá v plným Acrobatu (chápu, má ho málokdo) z PDF vytáhnout právě jen ta jedna stránka. hupi a MP nasazující botičky a rozdávající pokuty na Anglickým nábřeží: už se (konečně!) stalo pravidlem, že se tam objevujou denodenně, dívám se na to z druhý strany nábřeží dokonce tam i odtahujou. |
Číslo příspěvku: 2992 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:34:48 |
|
MF, SK: odtahový auta jsou přesně dvě, bílá Avia D75 nebo D90 a nově (půl roku?) i žlutej Renault Midlum (nebocojetozamodel) a obě patří, světe div se, Magistrátu města Plzně magistrát totiž cca před 3 rokama koupil Avii a paxe dodatečně přišlo na to, že velký limousiny jsou trošku těžší , takže se pak ouředníci poučili z krizového vývoje a koupili o něco větší náklaďák. mám někde nafocený i jak na Renaulta nakládali sedmičkovýho bavora s hmotností odhadem ke 2 tunám. zato jsem zatím neviděl, že by naložili jednoho jedinýho ofrouta. v hmotnosti takovýho auta by imho problém být neměl... řidič náklaďáku je s největší pravděpodobností zaměstnanec magistrátu a vždycky s ním jezdí jeden městskej poliš. info k odtahům z webu SVSmP: http://svsmp.cz/view.php?cisloclanku=2005081701 |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1303 Registrován: 12-2005
| Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 18:16:11 |
|
L_hh : jako kdyby vám snad někdy záleželo na substrátu Raději si běžte na chalupu okopávat vraky škodovek třeba vám z toho vyroste auto. Odtahy: Ten renda je fajn že uveze i velký auto ale co je to platný když ne ke všem díky svým rozměrům dojede
|
Číslo příspěvku: 1626 Registrován: 5-2002
| Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 19:12:35 |
|
Tak 24trBT 507 už se mi po návštěvě škodovky líbí víc. Má totiž plenty na střeše nepřerušené. (Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 580 Registrován: 2-2005
| Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:47:11 |
|
ad Malý fotograf: Nádherné,hlavně,že se ti líbí plenty,je to bomba,nádherné,ale řidič se jaksi nepodívá na uhlíky na bodce,protože ten výřez v plastové plentě je právě na stažení bidýlka,ale hlavně,že se ti líbí. ad Martin 100: Děkuji za vyčerpávájící radu,koupil jsem si škodovácké hnojivo a jedu je zalívat a přihnojovat.
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1304 Registrován: 12-2005
| Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:28:06 |
|
Libore vy ste hindopich a škarohlíd. U trolejbusu stejně jako u tuningu nejde o funkčnost ale o design !
|
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1553 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:32:46 |
|
No, v případě volby mezi vytuněným a funkčním trolejbusem beru funkční. (Příspěvek byl editován uživatelem H K.) |
Číslo příspěvku: 1629 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:34:33 |
|
Já beru něco mezi! Ale ta nová plenta mi přijde nižší, máš Libore nějaký zkušenosti že tam přes ní fakt vidět neni?
|
Číslo příspěvku: 3005 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 02:13:24 |
|
libor_hh + martin_100: a jéje, tady se to zase zvrhlo MF: radši si ty příspěvky výše prečti ještě jednou, jsi asi trošku vedle martin_100: Ten renda je fajn že uveze i velký auto ale co je to platný když ne ke všem díky svým rozměrům dojede to je právě to úskalí malý auto-projede, ale neuveze vs. větší auto-uveze, ale neprojede. vyber si (Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.) |
Soudce
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 609 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 08:45:32 |
|
Martin 100 : A ja myslel, ze tunnig je preci jenom funkcni. Original a na "spravnem" voze. Nemyslis ty spis " tuzinng"? Tomu bych rozumel......tuzinng a honda civic, nebo kadett gsi..... |
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 581 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 11:59:02 |
|
ad Pavel 2: Asi mluví Martin 100 z vlastní zkušenosti,začal zalévat kola z trabantu a vyrostlo mu auto,začal zalévat šlapky a vyrostla mu babeta.
|
321 Neregistrovaný host Odeslán z: 195.113.166.14
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:32:27 |
|
Kdo pěstuje šlapky, vozívá se v mercedesu. |
402 Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.125.4
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 14:30:00 |
|
radši v zálivu na 3 minuty Když bude chtít nastoupit cestující na invalidním vozíku tak ať si počká, než to auto odjede. |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1309 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 20:23:49 |
|
402- Kolik jich denně jezdí? já už vozíčkáře na stanici neviděl ani nepamatuju. P2- raději uveze-neprojede pak ani neodtahne a to je ta hlavní výhoda aneb "Na cizí majetek se nesahá!!!" Libor_hh- Kdo umí umí a kdo neumí čumí a pěstuje brambory. BTW "Čim blbější sedlák tim větší brambory" určitě máte jednu bramboru na rodinnej oběd akurát dostačující
|
Martin_j
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6675 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:23:41 |
|
Martin_100: Vozíčkářů já jsem v životě moc nevezl, ale i takové maminky s kočárkem docela ocení, když jim trolejbus zastaví hned u chodníku. To ty ovšem hned tak nepochopíš, do maminky s kočárkem máš opravdu hodně daleko
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.
(Lin Yutang) |
|
Pepa_103
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 423 Registrován: 3-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:26:59 |
|
Byl odstaven zbylý sráč Š21 Ab č.446, protože koroze byla ve finální fázi. Stojí v "ohradě" Zde jsou již pouze tito vozy: B732 č.364, 365, 374 Š21Ab č.443, 444, 446, 447, 448 14Tr č.419, 431 a 432 je odstaven ve vozovně, (429 byl min. týden zlikvidován) Dále DP odstavil z provozu ced. kloubák č.461.! Jako náhrada za "školní ábéčko" se pravidelně s dětmi objevuje bus č.403 s CVR. B931 č.439 byla odvezena na GO do ZLINERU.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!! |
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1312 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:31:44 |
|
M_j tak nemaj š**** a neměli by problémy s kočárkem
|
402 Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.125.4
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:32:13 |
|
Martin_100 Tak proč město kupuje nízkopodlažný vozy když nezajedou k obrubníku. |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1313 Registrován: 12-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:34:09 |
|
402- aby měla škodovka vyděláno.
|
Sergeilbc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1427 Registrován: 10-2004
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:06:19 |
|
M_j tak nemaj š**** a neměli by problémy s kočárkem Potřebuje tohle snad komentář??!
|
Wlasta
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 216 Registrován: 5-2006
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:37:08 |
|
Martin_j: i taťkové s kočárkem, hlásim se o svoje práva ;o)
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz |
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 582 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:53:03 |
|
ad Martin 100: Čim blbější sedlák tim větší brambory" určitě máte jednu bramboru na rodinnej oběd akurát dostačující ještě jste asi neviděl mé brambory,z jedné hlízy se nají půl vesnice,ale je pravdou,že v neděli jsem sázel novou plechařinu na š 1000 mb,je tak pro upřesnění,nejhezčí auto na světě,tak uvidíme,co z toho vyroste,babeta či trabant to ale asi nebude,pane Hrábě.
|
Eugen
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 737 Registrován: 6-2005
| Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 23:18:04 |
|
Pepa_103: A co tak 429 najednou zlikvidována, to se nebudou prodávat někam na východ. Ta zase nebyla v tak hrozném stavu.
|
Martin_j
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6677 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 00:34:13 |
|
A co tak 429 najednou zlikvidována, to se nebudou prodávat někam na východ. Oni už to na východě nechtějí. Nám tady v DP stojí 339 od roku 2005 (zbylé čtyři vozy z tohohle roku se ještě prodaly), 307+308+314+337+344 od roku 2006 a 334 od roku 2007 a nějak se nedaří prodat je. Viz http://www.dpmp.cz/index.php?str=100 Martin_j: i taťkové s kočárkem, hlásim se o svoje práva ;o) Dobře, omlouvám se. Na svoji obhajobu dodávám, že když vezu kočárek, nakládá ho obvykle maminka, výjimečně oba rodiče. Málokdy jen otec.
(Lin Yutang) |
|
Číslo příspěvku: 3007 Registrován: 8-2002
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 00:51:56 |
|
martin_100 #1312: na tvým místě bych radši s takovýma pokusama o ftipy šetřil, viz reakce sergeielbc.... |
Pepa_103
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 424 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 08:03:22 |
|
Vrakosa počmáraná na deklu motoru č.367 byla dnes ráno na cikánově a-41. Linka č.51 byla zapracovaná do nízkopodlažního schéma, již se na ní objevují pouze NP vozy. V sobotu a neděle si zabalte fotáky a vydejte se na linku č.55"""!! kvůli nějaké pouti v Tlučný nebo Vejprnicích, to nevim bude po oba dny na tuto linku nasazen kloubák! SU18.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!! |
|
Wlasta
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 217 Registrován: 5-2006
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:11:06 |
|
ad 51, 55: ono se vůbec zdá, že obce v okolí Plzně chápou veřejnou dopravu jako prostředek svého rozvoje a investují do jejího zlepšení, zatímco náš slavný magistrát bere MHD jako přítěž pro městskou kasu. od dubna NP vozy do Plzence od dubna a května změna trasování v Tlučné a nasazení kapacitních vozů na a-55. Mimochodem, změna trasy v Tlučné je typická ukázka toho, jak lze zkrátit jízdní dobu, ušetřit vozokilometry a nezhoršit dopravní obslužnost, jen stačí ten špunt na krku použít na přemýšení...
|
H_k
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1555 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:45:55 |
|
Přesně tak, zrovna jdu taky napsat blahopřání k provedení zajištění použití mozku nad tvorbou jízdního řádu. Počet vozidel v oběhu snížen ze 4 na 3, dva nasazované Solarisy se tak dostanou na větší počet spojů, a to tak, že odpoledne pojedou na "dlouhých" spojích a posily jen do Vej zajistí krátký autobus. Dále pak o víkendu byl zrušen jeden odpolední spoj, v 16.00, resp. bylo to trochu odpoledne překopáno, ve výsledku se dosahuje rozumného prokladu s vlakem, takže nejde o nějakou zásadní změnu k horšímu. Jo, je poznat objednatel, který si váží svých peněz a něco za ně chce. Akorát malá poznámka pro tvůrce jízdních řádů - nemusí mít všechny spoje do Tlučné poznámku t, polookružní linky jdou rešit i jinak, viz např. linka 12 v K. Varech. Jinak teda, ještě k té 55 udělat ty dvě zastávky v UP na znamení, a je to bez chyby. Tohle být před rokem, tak se snad ani nestěhuju pryč. |
Verusha Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1912 Registrován: 5-2005
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 14:52:17 |
|
24Tr for Plseň od včera v Brně, viz trolejbusy v Brně, kde jsem umístil i pár fotek přímo z vozovny. Co to bude za ev. č. vám nepovím, leda by to rozluštil někdo z vás podle štítku, co jsem vyfotil.
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET (Bára!) |
|
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1314 Registrován: 12-2005
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:45:44 |
|
Lidi prosim vás nemáte náhodou někdo fotky malýho "Zetka" na podvozku T4. Potřeboval bych pohledy ze všech stran a pokud možno i interier. Pokud někdo mám tak bych poprosil na mail martin.100L (zavináč) seznam (tečka) cz popřípadě mi hoďte link pokud by to bylo někde na webu. Kuju
|
Eugen
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 738 Registrován: 6-2005
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:53:20 |
|
Verusha: To bude asi budoucí 509. Jezdila zatím jenom zkušebky po Plzni a předána PMDP ještě nebyla.
|
Jirka Breník Neregistrovaný host Odeslán z: 89.102.235.117
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:56:59 |
|
Na té lince "C" jezdí teď opravdu dvoudvéřová Karosa ČSAD,už ne nový SOR BN12. |
Tr24
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 104 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 21:54:46 |
|
ad Verusha: Jo,pravděpodobně 509,ale pokud bude jezdit. |
Dolda
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 155 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 18:37:49 |
|
Dneska zkoušely další 24Tr pro Plzeň. Dneska na C jezdí už normálně Sorka. Na Karose 435 byly vyměněny panely Buse a už i hlásí. |
| Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:15:44 |
|
Dnes jsem opravdu už tou SORkou na lince "C" i jel.Na dvanáctce vypraveno dokonce alespoň sedm NP trolejbusů /vč.šejdrů/ (479,482,485,496,505,506,508 a č.486 na cvičné jízdě). |
Martin_100
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1323 Registrován: 12-2005
| Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 22:21:39 |
|
Lidi prosim vás nemáte náhodou někdo fotky malýho "Zetka" na podvozku T4. Potřeboval bych pohledy ze všech stran a pokud možno i interier. Pokud někdo mám tak bych poprosil na mail martin.100L (zavináč) seznam (tečka) cz popřípadě mi hoďte link pokud by to bylo někde na webu. Kuju Nikdo nic? A to si říkáte šotouši?!
|
M_k Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 450 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 06:22:34 |
|
No my si právě šotouši neříkáme tupá vačko - to je ten problém.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
|
|
| Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 23:51:53 |
|
Dnes asi v 15.30 zůstal stát před zastávkou autobusů linek 28 a 41 v sadech Pětatřicátníků kloubák SU18 č.511 linky č.41 a brzy pak přijelo blikající auto POLICIE,co se stalo nevím. |
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1542 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 07:42:02 |
|
Před ním stál ještě německý zájezdový autobus. Nejdřív jsem neviděl žádné poškození, až později jsem si všiml servaných zrcátek, co jsou na té hrazdě vystrčené vpředu.
|
Číslo příspěvku: 3011 Registrován: 8-2002
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 10:37:38 |
|
včera večer jsem jel 30kou z doubravky na kokotín solarisem 482 a topil o106, na topení se nedala udržet ruka. už se nedivím, že tu tuhle wlasta psal, že si o topení spálil nohu. btw opravuje to někdo nebo budem topit i při +30°C ve stínu? |
Bobo Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6119 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 12:56:20 |
|
to je to zlepšení DP za který má šeditel ten balšoj plat
kolisti = piráti chodníků neosvětlený cyklista = žádný cyklista jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
|
Wlasta
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 222 Registrován: 5-2006
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 13:07:21 |
|
Pavel2: jj, to byl on, nepsal jsem číslo, aby s tím neměl řidič problém, ale zdá se, že za to fakt nemůže...
|
Bobo Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6120 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 13:46:17 |
|
tak se jim zasekl zapínač na topení a bus je tak vytížen, že nemá čas zajet do dílny
kolisti = piráti chodníků neosvětlený cyklista = žádný cyklista jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
|
Libor_hh
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 585 Registrován: 2-2005
| Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 23:13:02 |
|
ad pavel 2: solarisem 482 a topil o106, a topil,ale čím? Hnědým nebo černým? Nebo snad dřevoplyn???
|