K-report
 

Archiv do 20.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v západních Čechách » Staré archivy » Archiv do 20.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2557
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 11:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303 - "MyDvu" jsem nedávno (měsíc - dva z5) potkal v ML, to jim nejspíš došly dlouhý sorky.

MJ - tahle to není, letící šípek je vejš, na mřížce mezi blinkrama (takže to bude možná ta druhá, možná vůbec není z Tachovic).
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 12:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskuse k C 734.1340:
Docela bych řekl, že originální C 734.1340 mají před mřížkou jen jeden dekl, naopak právě ty dva jsou nejspíš "dobastlenina", která vzniká zřejmě mimojiné při středních opravách. Mám například fotku KTA 08-16 před SO a má jen jeden dekl, naproti tomu KTA 08-17 (obojí r. v. 1995), která už prošla SO, má dekly dva.
Autobus fy Bruj:
Komu patřil nebo patří, přesně nevím (taky by mě to zajímalo), ale podle mých informací byl v Nepomuku viděn i další autobus v podobném nátěru SPZ KTA něco...

(Příspěvek byl editován uživatelem martinhd.)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7155
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 13:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bovafhd: Sice nejsem Klatovák, ale vím, že ten autobus má výrobní číslo 22982 a podle http://www.spvd.cz/?p=technika/statistika/statistika.html&m=menu_technika.html je předchozí majitel jakási "Mezinárodní AD Klatovy" (...což mi ale vůbec nic neříká).
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Bovafhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 17:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO já doufal,že mi prozradíte jméno já taky nejsem klatovák,ale vím že se dvě karosy tahle a ještě jedna bílá pohybovaly v okolí horaždovic.Byly z nejake vesnice u horazdovic,ale nebyl to kůs bus.Myslin ze ta firma už neexistuje,sle nevin.
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 19:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,pokud je to z okolí Horažďovic,já bych tipnul na Hrádek u Sušice,ta autobusová doprava opravdu neexistuje a patřila jistému Vorlovi.
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 20:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V bližším okolí Horažďovic (Hrádek je nejmíň 20 km) provozoval autobusovou dopravu taky Polata v Boubíně, míval nějaké Karosy 700, krátce i jednu HD 12. Zbarvení bývalo bílé nebo aspoň převážně bílé, ale nic bližšího si bohužel už nepamatuju.
Bovafhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 21:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polata,to je ono,dík
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 16:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak o tom sem neměl ani tucha
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3283
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 10:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sakra, co se to děje, tady je zas půlka stránky nových příspěvků :-)
MJ se zas činil...;-) holt se nebudu nudit až bude chvilka času:-)

takovej dotaz:
k čemu slouží stará karosa (asi C 734) tuším 1P9 0220 se zevnitř zabarvenýma oknama v Horažďovicích u výjezdu na Sušici? jako skladiště pro ten stánek/koloniál?

moc pro dopravu osob nevypadá, spíš se zdá že je to opravdu sklad s možností přemístění. souseda jí dělá postupně rozebíranej vrak bývalý C 734 v zelenokrémový barvě.

v Sušici a na Klatovsku jsem potkal i další pro plzeňáka neznámý busy, taxe možná podělím o fotky až je zpracuju :-)
Bovafhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 10:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem soukromě projížděl Horaždovicemi a v tom koloniálu jsem se stavil pro svačinu.Majitel toho obchodu mi řekl,že ten autobus slouží jako pojízdná prodejna a s tou zásobuje potravinami vesnice v okolí.Na muj dotaz co ten vrak vedle mi odpověděl,že je na náhradní díly a že předtí patřil firmě Sport z Horaždovic.Je to karosa se starou rabou odhaduji r.v.83-86,výrobní čísla nesbírám tak neporadim
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 11:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten modrý (1P9 0220) skutečně slouží jako pojízdná prodejna, ten zelený patříval FK Zetes Svéradice (před cca 15-20 lety hráli II. ČNL).
Majitel obchodu je zřejmě sdílný jak ke komu - já jsem si u něj nic nekoupil, tak mě od autobusů vyhnal... Inu správný podnikatel a já jsem zvolil špatný postup.
Takže i když mě by výrobní čísla zajímala, zatim jsem si tam znovu netroufnul, protože prodejna je bohužel non stop a autobusy jsou tak pořád pod dohledem.
Ještě nedávno pravděpodobně míval ten modrý SPZ KTI 66-33, resp. tam stával autobus ve stejném nebo velmi podobném nátěru s touto SPZ.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3288
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 12:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to sou věci, díky za info :-)
já jsem si taky nic nekoupil, ale dával jsem si pozor abych nebyl s moc vidět

pravou pojízdnou, tak jaxe za komanče vyráběly na podvozku Liazu 100 ještě s nesklopnou boudou jsem "objevil" v areálu ZKD v Sušici. bylo to za plotem, takže zepředu špatně fotitelný, ale nějaký obrázky jsou. na dveřích byla firma nějakýho soukromníčka.
Bovafhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 14:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinhd:s tím původem toho zelenýho vraku ,no nevím ,to že patřil nějaká firmě Sport mi řekl sám majitel obchodu,jestli tam ještě stojí,tak to uvidím zítra,povezu tudy nějaké důchodce na výlet.Jinak u nás zásobuje jednotu(myslim obchod)taky pojízdná prodejna na podvozku liaz která ted slouží na normální převoz z bodu A do bodu B a má sklopnou boudu protože minulý týden jsem viděl,jak řidič sklápí boudu a jde se vrtat v motoru
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 21:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v Klatovech na nádraží zahlédl jednoho Crosswaye patřícího Přesticům.RZ si bohužel nepamatuju,protože jsme se jen minuli.´
Bovafhd:
Stojí a určitě bude stát,protože je tam už dost dlouho před pár měsíci měl na sobě dokonce i plachtu.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2573
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 00:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P2 - mohu poprasit o t fotky tý pojízdky na liáně?
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3294
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 10:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petr_k:
samozřejmě, ale až večer.
když mi to navíc hodíš do mailu, máš jistotu, že na tebe nezapomenu :-)

jeden crossway bydlí v ČSAD v rocikánech, tuším 3P2 7960, společnost mu dělá číňan pudong a fialovobílá LC 736, původně #386 PMDP.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3300
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 13:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trochu jsem se s reportem z cest opozdil, ale snad to nevadí

1P9 0220 v horažďovicích a její už skoro mrtvá zelenokrémová ségra:
 
 
 
v zahradě hned vedle je qidění tohle:
 

jihočeský turisty přivezla k hradu Rábí velmi zajímavá zelená překopávka ze sedmistovky na devítku
 
 

v Sušici ještě před závorama odpočívaly 2 Štáhlichovy busy, Axer a stříbrná dlouhá Setra
 

pojízdná prodejna na Liazce v Sušici u nádraží
 

na nádraží v Sušici stála mimojiné i bílá C954E Šumava Bus
 

v sušických uličkách jsem ještě objevil 2 vozy místního VichrTouru :-)
 
 

éto vsjo. výrobní čísla jsem neopisoval
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeštický Crossway je 3P2 7894.

jihočeský turisty přivezla k hradu Rábí velmi zajímavá zelená překopávka ze sedmistovky na devítku

To je dopravce Zeman z Malšic u Tábora. Prý si to zbastlily sami. Někde mám i fotku v původním stavu.


Jinak něco ke Štáhlichovi. Před pár dny jsem použil jeho spoj z Klatov do Plzně. Bílá C935. Z Klatov jsme odjížděli o osm minut dříve (ještě, že jsem nešel na poslední chvíli, jak mám ve zvyku). Ale co mě šokovalo - do Plzně jsme kvůli jízdě stylem "brzda - plyn" přijeli oproti jízdnímu řádu o plných 40 minut dříve! (na čtyřiceti kilometrech!!!). No nestěžoval jsem si, aspoň jsem stihnul domažlický Axer do Prahy. Ale ono to nadjetí bylo asi záměrné, při čekání na světelné křižovatce v Plzni řidič hbitě přehodil linkovou orientaci a po příjezdu na CAN to okamžitě otočil zpět na Klatovy. Odjezd ve chvíli, kdy měl teprve za půlhodiny přijíždět Vím, že se tady o tom už psalo, ale organizace provozu u téhle firmy je velmi svérázná...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7181
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před pár dny jsem použil jeho spoj z Klatov do Plzně. Bílá C935.

SPZ by nebyla? Nebo aspoň jízdenka?

A domažlický axer? Nebyl to spíš tenhle autobus?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2908
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 17:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad R-b ty ty ty máš malé bezvýznamné mínus za první větu v příspěvku 1111
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 22:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před pár dny jsem použil jeho spoj z Klatov do Plzně. Bílá C935.

SPZ by nebyla? Nebo aspoň jízdenka?


SPZ by nebyla, ale jsem si skoro jistý, že to byl tento autobus http://autobusy.plzenskamhd.net/foto/mj20070314_akv4193.jpg

A domažlický axer? Nebyl to spíš tenhle autobus?

Ne, tak to určitě ne. Měl firemní nátěr a dveře uprostřed, takže Axer nebo C955. Ale tady asi došlo mou vinou k dezinformaci. Tím "domažlický" jsem myslel, že to byla linka Domažlice - Plzeň - Praha, takže autobus ve skutečnosti vůbec nemusel být z domažlického závodu.

ty ty ty máš malé bezvýznamné mínus za první větu v příspěvku 1111

Prosím? To jako, že jsem ho nehlásil. No já nevěděl, že je to tak horká novinka. Ale odčiňuji svůj prohřešek fotkou
 
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7188
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 22:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: V tom případě jsem si jistý, že jej řídil cca. 55-letý řidič s cizím přízvukem a v tom případě se nedivím vůbec ničemu.

Ne, tak to určitě ne. Měl firemní nátěr a dveře uprostřed, takže Axer nebo C955.

Axer je v celém Plzeňském kraji v provozu jediný a to u Štáhlicha, takže to musela být C 955. A domažlickou linku pak jezdí - aspoň pokud vím - jen domažlická pobočka.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě jsem si jistý, že jej řídil cca. 55-letý řidič s cizím přízvukem a v tom případě se nedivím vůbec ničemu.

Tak, tak. Cestou se bavil s nějakou ženskou na předním sedadle. Seděl jsem naproti druhým dveřím, takže jsem to moc neslyšel, ale zdálo se mi, že spolu mluví nějakým slovanským jazykem, ale ne češtinou Takže sluh je u mě v pořádku
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2944
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad R-b tak ted sis to napravil uplně krásně tou fotkou si mě potěšil.vše odpuštěno.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 14:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R b:asi všichni víme o koho jde..Pak nevim co si kde viděl ale linku do domažlic žádná jiná pobočka nejezdí krom samotnejch domažlic a ty žádnýho axera nemaj ani C 955 ty jsou všechny v Plzni a Axer neni u firmy žádnej takže to byla s největší pravděpodobností LC 956 ex PMDP nebo něco doposud tady neevidovanýho.
AV 15-30
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je zajímavé. Ale LC956 to fakt nebyla. Druhé dveře uprostřed, za tím si stojím. Celkově autobus vypadal docela nově, ale že by přes půl roku stál někde "na skladě", to se mi nezdá.

Jinak to byl spoj s odjezdem v 16:30 z CANu, tak to můžete prověřit, jestli se tam třeba vyskytuje pravidelně.
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se tento tyden vyskytoval na Nejdecku a rozhodne memu oku nemohla uniknout plejada autobusu Cvinger bus,s.r.o. V provozu jsem videl C954,C954E,Axer,C935E,C734,+mival jeste C934 ale tu jsem nevidel.První prekvapko se skryvalo na lince Nejdek-Ostrov,kterou jezdil Atmos!(pozn.ve ct posledni spoj z ostrova prijel uplne prazdny).A druhe prekvapko byl autobus,ktery vypadal asi takto:cely bily,predni pulka z B732(i siroke prostredni dvere)druha pulka z C734 a zadni celo z 934.A uvnitr sedacky ,ktery jsem snad jeste nevidel...proste
C734.1340
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky jsem si nemohl ujit po dlouhe dobe jet z nejdku s ČSAD,tak jsem vyuzil sobotniho Cyklobusu- Z Kraslic prijela 732 predelana na cyklobus a ze Sokolova SORka 10.5(myslim) s vlekem pokracujic na Bozi Dar,ale hlavne za volantem sedela ridicka!
C734.1340
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 12:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cely bily,predni pulka z B732(i siroke prostredni dvere)druha pulka z C734 a zadni celo z 934
To bude tohle bosák uz to asi prodal.
 
Tohle je prestavba z Becka ex DP Praha císlo z pameti nevim ale bylo jich víc.
AV 15-30
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2900
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 13:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Bosák by je měl mít oba, žádný snad ještě neprodal. Jsou to dva ex DPP 7076 a 7077.
Takových bastlů se poslední roky dělá dost, nejvíc je jich vidět u Psoty ve Znojmě a dělala to za spolupráce s bohumínským bazarem i ČSAD Karviná.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase do toho Psoty tak neryjte ... Těch vozů není zase až tak moc (navíc je to snad kvůli IDS či kýhošlaka)

Taková menší rekapitulace, kde tyto vozy jsou:

Psota - 1B4 6970 a 6980.
Vosák - 3S0 8700 (1458) a 3S0 8701 (1459)
ČSAD Havířov - KIA 34-86, 35-58, 40-77 a 44-42
ČSAD Karviná - KIA 24-39, 24-44, 40-95, 40-96 a 42-64

A spousta dalších provozů ...
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuzl:Nebyly by SPZ těch Cvingerových vozů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2902
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: To nebylo rýpání, jen konstatování kde jezdí...
Jo a mmch, těch bastlů na bázi B732/B731 jsem napočítal přes 10. Namátkou: 3B9 2191, 1B4 7070, 2B3 5515 atd. Ty zmiňovaný 1B4 6970 a 6980 jsou asi jediný, kterým zůstalo čelo 700, ostatní mají čelo 900.
Ex B732 se dá celkem bezpečně poznat, protože při GO se tomu většinou nemění rám.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebavil sem se o ex. B 731/2 s novým čelem, bavil sem se o širokých dveřích ...

Apropo, jak tam 100% bez ničeho poznáš, co to bylo původně?
Karosa je Karosa, tedy byla.

Je o 7° více důvodů, proč Crossway LE ...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma:těch bastlů je opravdu mnoho,někde jsem je i vypisoval,tuším.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 16:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to švarc:akorat te C954E:1K4-7063.Ja vetsinu tech busu videl jen projizdet a vetsinou ja taky ridil.
C734.1340
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2905
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: No když budu uvažovat, že auto má původní rám (jako že ve většině případů má), tak B od C by měl poznat i laik a to podle provedení zadní části bočnice. Viz foto.
 
 
Sice ten první jsem vybral se širokými dveřmi, ale viděl jsem i verzi, kde jsou úzké jako u C734. Občas je vidět i díra po světlech nade dveřmi apod.
Samozřejmě nevím, na čem jsou vozy postaveny papírově, ale fyzicky se to dá celkem snadno zjistit.
A už mlčím, trochu se to netýká tématu.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7195
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po pár dnech strávených na jihu Čech a jihu Moravy (JH-ZN a zpět na kole), po pár dnech strávených v okolí Berouna (prozměnu na kole) a po pár dnech strávených na zahradě (bez kola a dostatečně daleko od jakýchkoliv autobusů) jsem se dneska šel projet na kole na Rokycansko:

Cestou do Rokycan - autobus z linky Dýšina, Škoda Engineering - Radnice, náměstí při manipulačním přejezdu do Dýšiny.

 

Zýkův Mercedes

 

Něco od Hroudy - tenhle autobus ještě focený nemám.

 

3P2 7942 - moje první fotka zachycující Crosswaye v barvách plzeňského ČSAD v provozu. Linka Rokycany - Radnice.

 

MHD Rokycany, opět firma Miroslav Hrouda. Mimochodem, tenhle autobus jezdí kolem šesté večer na nějaké zaměstnanecké lince do Plzně-Božkova, už jsem ho tam párkrát viděl a dost jsem se divil, co tam dělá.

 

U Oseka. To první je C 934, to druhé je C 734. Před GO měla docela neobvyklý nátěr - podobný jako autobus na první fotce z tohohle příspěvku, ale místo zelené byla tmavě modrá. Někde bych i vyhrabal foto, bohužel nekvalitní.

 
 

Radnice náměstí

 

Před Radnicemi

 

Kdo uhádne, kde to je, má bod.

 

Na dálničním přivaděči u Kyšic...

 

... a u silnice Červený Hrádek - Božkov.

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2908
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jak tam máš ty dvě (C934 a C734), tak i ta první je C734. Tj. oba jsou bastly...
To jen pro doplnění.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7196
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 23:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tak to bych se hádal. Tenhle autobus je PMB 00-96. ČSAD má autobusy PMB 00-91, -92, -94, -95, -96. Autobus -91 je z Plzně a jezdí mi pravidelně kolem domu někam na Horní Břízu a Dolní Bělou a je to C934. Autobus -92 jsem si fotil před 14 dny v Nepomuku, dokonce jsem se i bavil s řidičem a byla to C934.

 

Autobus -94 jsem fotil taky někdy před 14 dny ve Vejprnicích a byla to C934.

 

Autobus -95 jsem zahlédl v Přešticích, ale zrovna jsem si měnil baterky ve foťáku, takže foto nečekej. No a autobus -96 je tohle.

Ale, něco mě napadlo. Všechny ostatní autobusy jsou ve "starém" zelenobílém nátěru (jen 00-91 má na čele zelenou trikolóru), pouze 00-96 má už ten nový nátěr s třemi zelenými pruhy. Nebyl on třeba už na nějaké generálce? Podle SPZ jesou z roku 97/98, takže už by pomalu bylo na čase, u nás v DP už šla taky první "devítistovka" na GO.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2909
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 07:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Asi máš pravdu. Zmátla mě střecha, dva kufry vzadu a chybějící lišty, což bývá u zbastlených C734 u ČSAD Plzeň celkem obvyklý jev.
900 na GO už chodí všude dost, takže to určitě bude možný.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 08:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: Kdo uhádne...
Před mostem přes řeku Klabavu v úseku Smědčice-Chrást silnice II/233, tak co...mám bod???
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3333
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo uhádne...
přesně tak, kopec z Chrástu do Smědčic od mostu nahoru... :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7199
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 00:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, píšu vám bod, oběma. Až jich budete mít deset, máte nárok na jedno lízátko jako odměnu.

No a já? Já jsem byl dneska prozměnu na výletě na kole, trasa z Horažďovic předměstí do Sušice, Klatov a Plzně. A nebudete tomu věřit, ale zase jsem tam fotil autobusy.

Výluka PLzeň - Kaznějov

 

Výluka Horažďovice - Strakonice. Ten Citybus mě docela překvapil...

 

Kůs Bus před horažďovickým "hlavním" nádražím

 

Pojízdná prodejna přede mnou zbaběle prchla

 

a tak jsem si vyfotil aspoň to, co zbylo z druhého autobusu.

 

Když jsem na kraji Sušice čekal na spoj Probotransu z Prahy, čekal jsem modrobílou C 954. Proto mě překvapilo, když přijelo tohle:

 

Šumava Bus. Mají prý tři autobusy, říkal řidič. Kromě linky do Sušice prý jezdí i tuhle linku: http://fahrplan.rbo.de/dateien/7710.pdf

 

Tohle stálo v ČSAD Sušice...

 

Vichr Tour (tohle jsi, Pavle, nepotkal, ne?)

 

Konečně jsem si taky vyfotil autobus jiné linky, než té z Prahy do Klatov:

 

Cyklobus

 

Linka České Budějovice - Klatovy. Pokud se nepletu, tenhle autobus tam jezdí denně, ne?

 

Kdesi za Sušicí směr Klatovy

 

Sušický Crossway na cestě do Klatov

 

Karosa C 834 linky do Nýrska.

 

Linka do Plánice...

 

...a tohle je jeden ze tří autobusů, které stály v Přešticích u Pennymarketu.

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3337
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 10:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
nene, volvo vichrtouru jsem skutečně nepotkal...

s tím bodem... :-)
já to znám tak, že máš jedno malé bezvýznamné PLUS. a za tisíc bezvýznamných plus je lízátko.
bod má tedy 100krát větší hodnotu než plus :-)

mohl bych poprosit o soupis českých RZ systému 2001 na mail? (1P8 xxxx atp.)
zajímá mě RZ, její typ, vozidlo, vlastník, a u P-značek místo spatření.
děkan:-)
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 12:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem na kraji Sušice čekal na spoj Probotransu z Prahy...
To byl určitě spoj v 10:45 z Prahy, tam poslední dobou tenhle autobus jezdí dost často, motivací je zřejmě Štáhlichovo spoj v 11:00, málokdo dá přednost Karose LC73? (ta 954 jezdí výhradně první pár spojů - 7:10 z Prahy, 13:30 ze Sušice) před Setrou. Já bych teda mimochodem volil Karosu

Linka České Budějovice - Klatovy. Pokud se nepletu, tenhle autobus tam jezdí denně, ne?
Pokud tenhle autobus = tenhle spoj, tak ano, jinak autobusů se tam střídá určitě víc.

PS: Pár čerstvých fotek z výluky Horažďovice - Strakonice jsem dal do jihočeské diskuse.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7208
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 12:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: Já mám jen autobusové RZ, to ti asi moc nepomůže...

Martinhd: Jo, příjezd do Sušice 13:20. Necelou minutu za ním jela ta Štáhlichova Setra, co je o pár fotek dál a co se pak vracela 14:50 do Prahy. Na tom spoji 13:30 ze Sušice do Prahy pak jela skutečně C 954, ale fotka se mi nepovedla, překáželo mi tam nějaké auto:

 

Pokud tenhle autobus = tenhle spoj, tak ano, jinak autobusů se tam střídá určitě víc.

Ono tam těch spojů o moc víc není...

http://portal.idos.cz/Data/pdf/L320006_070610_60465.pdf
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3339
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 17:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
mě právě zajímají ty autobusový RZ, páč podle těch fotek co jsi sem dal ty vozy moc neznám...
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 17:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j:Šumava bus, tohle bylo i na CISu, takže bych tomu i věřil, že to jezdí.Jsem zapátral ve svém PC a našel
application/pdf
L007710_060401_48522.pdf (54.4 k)

Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7211
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 19:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím, taky bych to někde měl mít staženo. Ale letos to tam fakt není A pak jsem ještě našel jednu linku, která zajíždí do Čech: http://www.rbo.de/images/news/dokumente/RBO_Cham_590_Sommer_2007.pdf
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 20:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že je to škoda, že to není i na českém internetovém portálu.Si myslím, že i pro plánování dovči se to hodí....On je problém v to, že mezinárodní linky, schvaluje MD a když nedodáš data, tak nic není....na netu. Taky jezdí lina do Teplic, a taky nikde není na českém netu
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7212
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 22:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je toho docela dost, co není v IDOSu. Třeba http://www.rvd.de/f_verkehr/frame_prag.htm, pak http://www.regabus.cz/bus-linky.htm (dvě jejich linky jezdí i přes Plzeň, jezdí na tom různé zajímavé autobusy), no a pak v Plzni vídám linku Plzeň - Kolomyja (nebo tak něco), jezdí na tom ukrajinské mercedesy, ale kdo je provozovatel, netuším. Ale to se ještě napraví.

Jinak, dneska jsem byl jen v Plzni, protože ráno pršelo a odpoledne už nemělo smysl někam jezdit. Tož... Tohle jelo do Kralovic. Kousek za ním jel ještě jeden autobus, fotku hledejte na http://www.csadplzen.cz/?ob=vozy2006&ls1=menu_zajimavosti v prvním řádku vlevo. Až jí tam někdo dá...

 

Tohle mě docela překvapilo, mělo to cedulky Brezno - Plzeň, ale tuhle linku jezdí Diago a přijíždí už někdy ráno, já to fotil ve čtyři odpoledne. Ale vysvětlilo se to. U dispečinku a informační kanceláře stál dav cestujících a nadával dispečerovi i informátorovi, že jeli z Brezna vrakem, dýchali výfukové plyny a někde u hranic pak čekali osm hodin na náhradní autobus. Jako by za to dispečer mohl...

 

Tohle se sjelo kolem 17:00 u Panasonicu a v 17:20 se to zase rozjelo do světa.

 

A tohle je v areálu Depony vedle vozovny DP. Copak mi to jen připomíná...

 
 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2619
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 23:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ - je to tenhle
 ?
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7214
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 00:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to bych taky rád věděl... Shrňme si fakta:

Na K-R se kdysi psalo, že existují dvě SPZ vyskytující se na Hofmannových Granusech (3892 a 3893, myslím). Já mám mezi svými fotkami jen 3S1 3892. Granus jsem naposledy viděl někdy mezi březnem a červnem, přesně ti to neřeknu. A teď tu v nějaké diskuzi zaznělo, že do Fr. L. jelo něco jiného, karosa nebo co.
Jak dlouho je ten autobus v Deponě, nevím, upozornil mě na něj známý asi před 14 dny. A SPZ neznám, blíž jsem se k němu nedostal.

Jo, a končí linka Probotransu do Tachova. Srovnejte:

http://portal.idos.cz/Data/pdf/L149101_070304_57675.pdf
http://portal.idos.cz/Data/pdf/L149101_070901_61088.pdf
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 15:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hofmann měl v posledních letech dva Granusy 3S1 3892 a 3S1 3894. Ten 3894 jsem naposledy fotil přibližně před rokem, ten 3892 ještě letos.
Martin J: ten Granus na tvých aktuálních snímcích má nějak atypické roznístění modrých polí a pruhů vzadu dole. Jako by někdo obrátil ten dekl za zadním kolem vzhůru nohama.
www.fotodoprava.com
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3341
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PMDP už založily autobusobazar nebo vrakárnu?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7216
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 01:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděl bych to tak, že autobus "umřel" někde u Plzně a majitel si objednal u PMDP odtah a uskladnění autobusu. Třeba u nás v DP taky tahač běžně odtahuje cizí vozy.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3345
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 11:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no hlavne aby jim ten areál ReoDepony za chvíli nebyl malej
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1935
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 13:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Hofmannových Granusů se v poslední době na lince objevovaly dva kusy. Na nich se všelijak střídaly SPZ 3S1 3892, 3893, 3894. Autobusy byly snadno rozpoznatelné. Jeden měl na boku jakousi vandalskou čmáranici (později už částečně odstraněnou) a stopy po lepící pásce kolem jednoho okna. Ten je na fotce od Petra_k. Druhý kus vypadal o něco zachovaleji, ale objevoval se kupodivu méně často. Ten jsem vždy poznal podle červené kulaté nálepky (omezení rychlosti či co) na zadním čele. Tu ten první neměl. Ten v Deponě evidentně žádnou izolepu okolo okna nemá (nedělám si iluze, že by se někdo namáhal s jejím odstraněním), takže to bude buď ten druhý, o kterém jsem psal, nebo ještě nějaký jiný, vyřazený již dříve.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7224
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 09:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve svých poznámkách jsem našel zmínku o Granusu 3892 na lince do Fr. L. v neděli 10.6.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace