K-report
 

Archiv do 06.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Staré archivy » Archiv do 06.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 10:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím v Novém roce!
K Os vlakům na trati Plzeň-Cheb
Ono je to s osobákama na této části 170ky docela těžké. V Plzeňském kraji je bezesporu nejvyužívanější úsek Plzeň-Stříbro, dále je to celkem slabota. Velkou úlohu zde však má rekreační frekvence do chatových osad v údolí Mže, ale to jsou hlavně víkendy tak od poloviny jara do poloviny podzimu /+- podle počasí/. Jinak celá osa Tachov-Bor-Stříbro-Plzeň je dobře obsluhována autobusovou dopravou a tudíž pro většinu lidí dostupnější. Návaznosti v Plané na Tachov jsou na rychlíky a většinou dobře využívané. Já osobně bych nechal stávající Os vlaky v celé trase s nějakými menšími úpravami, ale posílil bych osobáky v trase Plzeň-Stříbro, např. kolem 9. hod. v X a /6,t v L až do Svojšína, do ML by jezdil v 6 v L něco po 8. hod. stávající "rekreák"/, potom kolem 13. hodiny nejspíše každý den. Stávající Os 7307 bych zkrátil pouze na tento úsek, souprava by byla z Os kolem 13. hod. z Plzně. A souprava z Os kolem 13. hod. by točila na nový Os mezi 7307 a 7309. Stávající "rekreák" 7321 bych posunul o hodinu déle. Ještě by to chtělo upravit grafikon na 177 s některými návaznostmi na nově zavedené vlaky, nerušit večerní sobotní přímý Os Bezdružice-Plzeň a v neděli ráno zpět /zajíždění motoru ze 177 do depa v Plzni/ a vyřešit některé oběhy souprav v 6, t v L a myslím si, že by se tato trať mohla stát po zkoridorování Plzeň-Stříbro atraktivnější. V horní části trati už poměry moc neznám.
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.251.30
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 12:00:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo, jak ted jezdi Mn Klatovy - Zel.Ruda? (Mohl by mi prosim nekdo eventuelne poslat obeh na maila?) Diky!

Jinak preji vsem uspesny novy rok 007 a posilam jedno foto ze Spicaku:
 
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 12:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by ho někdo měl, tak se připojuji k ythomasovi, mail pod nickem. Děkuju.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 15:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to napsaný takhle (jezdí to podle potřeby, takže žádný strojový ani personální turnus k tomu nět, a když bych to hooodně zobecnil, tak by se dalo říct, že to jede dvakrát do týdne):

Mn88340
Klatovy 6.33 - Janovice 6.45/7.08 - Špičák 8.28/8.32 - Alžbětín 8.46

Mn88341
Alžbětín 13.13 - Nýrsko 14.08/14.34 - Klatovy 14.54
(na což bych moc nespoléhal, loni to rádo jezdilo hned za 7503).

(Příspěvek byl editován uživatelem T4783363.)
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 15:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MilanM - možná záleží na konkrétním spoji, ale ve Stříbře obvykle nastupuje řádově méně lidí, než třeba v Plané (není to vždy dáno lidmi z TC). Ve Stříbře je nádraží mimo a autobusy ze Stříbra do Plzně jsou rychlejší a jezdí dost často, třeba z Plané je vlak-bus cca nastejno a lidi spíš sednou na auto a jedou po dálnici.

Je pravda, že Planá - Stříbro je na první pohled poněkud slabší (kdy z Plané se víc jezdí na Cheb, ze Stříbra na Plzeň - jenže taky mimo Svojšína tam mezi těmito městy není nic - Brod, Pavlovice, Ošelín, Milíkov). Rozdělit to v ML už by bylo smysluplnější, než ve Stříbře, ale i tak, jenže je tu bohužel i hranice krajů, atd., což taky hraje roli a asi s tím neuděláme nic. :-/

Loni některé Os knočily ve Svojšíně, aby v Plané po době cca odpovídající cestě Svojšín-Planá) odjížděl osobák z Plané do Chebu, kam byla přivezena souprava na Os z Chebu a ve Svojšíně hnila souprava na nějaký mnohem pozdější Os (a ani z ní např. nešlo sebrat plecháče při neschopnosti 363 ve Stříbře a čekalo se, až přijede z Chebu, přestože z Chebu mohla jet do Svojšína (nebo ji sebrat z nákladu, kterých několik také projelo), nicméně to už sem nepatří). A lidi jezdí v jednu z Plzně busy, protože nic jiného nejede, Os až do Chebu v tu dobu opravdu chybí, tehdy (a teď asi taky) Os končily ve Stříbře nebo ve Svojšíně... S tím osobákem v jednu aspoň do ML plně souhlasím.

P.S.: já po 170 do Plzně jezdím, až tak mrtvé to není (v po-st před polednem trochu ano, to je to relativně prázdné, ale ze Stříbra to proti Plané není lepší).
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 15:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pk: Jak bude nakonec vypadat Planá? Četl jsem kdyi něco o nahrazení třetí koleje ostrovním nástupištěm (to chci vidět, kam zmastí podchod) :-) a ponechání pro el. trakci 2. a 4. jako nástupní, na první by měly zajíždět Os z TC - to by ale zase znamenalo pletení se osobáku do cesty rychlíků...

Martin: spojky se v Plzni používají při prohazování mašiny ve směru na Prahu, ve směru na Cheb odjíždí mašina pomalu až na Jižní předměstí a odtamtud i přijíždí (tedy ne úplně ale jezdí hodně daleko).
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 16:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783363: Díky (mohl jsem si myslet, že to budeš vědet), apropo víš to poznávací znamení 742 017? a nehledej v tom žádnou složitost
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29006
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 18:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303:
Takže letos všechny chebské rychlíky jezdí až na sever západní části? Vloni to jezdilo různě, např. ráno v osm na sever východní, Vysočina ale na jih západní, Mnichovák na Prahu na sever východní atd.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 18:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď už myslím R na Cheb staví vždycky stejně.

Jinak můj názor na osobáky na Cheb - zachovat průběžné ve 2-hodinovém taktu celý den, případně akorát ráno trochu jinak, jako je tomu teď. Protože sice ve střední části budou vozit trochu vzduch, ale je to jediná možnost, jak zachovat solidní obsluhu rekreačních oblastí na trase a zároveň ale i sídel, kde pár lidí stejně bydlí. Neprovozovat je mezi Stříbrem a Planou bude znamenat, že stejně pro menší obce musíme shánět náhradní řešení, něco tam stejně pojede v sezóně a soupravy v Plané a Stříbře budou čekat na obrat, manipulovat, odpisy poběží stejně... Proto bych si radši relativně nemnoho připlatil jako daň za netypickou relaci a vedl to stále skrz, než abych měl v dopravě chaos. Jiná věc je, že se tahají soupravy zbytečně kapacitní, 160 míst k sezení stačí po většinu dne, krom 2 - 3 vlaků ve špičkách, vlak ve 22 z Chebu a 4 z Plzně by pak pohodlně zvládla sólo 810 v provedení bez průvodčího.

Samozřejmě neřeším, že kvůli "umu" KV kraje se to stejně roztrhne napůl v Plané, napůl v Mariánkách... Bohužel KV kraj si drahé a nešikovné jízdní řády objednává velice rád. S argumentem, že ZDO je to a to, zruší dopolední vlaky na 140, ale objedná je na Merklínce, kde naopak zruší narvaný školní spoj...
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 19:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: Člověče, já na ty hádanky ňák nejsem . Humus lak, placatej plech na kabině a 021ky na háku?

Ad sever východní a jih západní: Co to je doboha za terminologii? (Nástupiště 1V bude pravděpodobně sever východní severnější .)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 19:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783363: Pravda, placatý plech jich moc nemá, ale ty 021 za sebou?
Ne-e já mám na mysli něco jiného
Pardon za menší OT

(Příspěvek byl editován uživatelem pepa_kox.)
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin - no, mašina zajede až k přechodu z prvního na druhé nástupiště. V minulém GVD některé rychlíky stavěly "až u schodů", zatím jsem žádným z nich od změny nejel. ;-)

Pokud je "jih" hrana, sousedící s druhým nástupištěm, pak je to tak a ze "severu" jezdí Os na Klatovy. Ale to jen pokud dobře rozumím...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29018
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nějak. Sever je od spojek na Cheb, zatímco jih od spojek na Prahu :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad H_k: Tak 2-hodinový takt v celé délce tratě by byl podle mě trochu luxus.
Jestli ono by právě jak ekonomicky pro kraj tak výhodnější pro lidi nebylo opravdu přidat tak ty dva páry Os Plzeň-Stříbro jak jsem navrhoval a ze Stříbra, žel.st. přes Stříbro aut.st. zavést autobusové linky k některým vlakům přímo do obcí ležících u tratě a tudíž jim zkvalitnit přístup k ZDO místo toho, aby museli chodit pěšky na žel. zastávku.
Peníze na tyhle busy by se vzaly ze zkrácení někteých Os vlaků z úseku Stříbro-Planá. A o něco by se také ulevilo úzkému traťovému hrdlu Stříbro-Planá a tím by se mohlo zabránit některým zpožděním.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A do kterých obcí u tratě ten autobus zavedete - do Milíkova, Svojšína, Ošelína taky? Pavlovic taky? Brodu taky, nebo už ne? Tam taky bydlí lidi, kromě rekreantů, ale na jeden autobus už to není, kvůli poloze silnic. A zabijete spojení skrz, takže méně lidí = vyšší kompenzační cena. 2h takt tam prakticky fungoval, kromě snad spoje kolem 9 z Plzně a 13, a zpátky taky s nějakou dírou. Dobře, tyhle spoje by mohly být v systému navíc a jenom do Stříbra (případně poslední osobák taky jako teď), zbytek bych ale nechal skrz. Právě kvůli komplikované autobusové obsluze toho zbytku, s tím že s ní zároveň vyloučíte tranzitní frekvenci, protože jí zavedete přestupy, strašidelnou jízdní dobu, případně to nebude navazovat "skrz" vůbec.

No, kdyby se v tom chtěl někdo vrtat víc, můžeme si někde stranou spočítat ceny všech možných variant, a hned bude jasněji.:-)
Filip25
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.84.13
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 00:03:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obsluha Brodu by se nejlíp zajistila vyústěním zde lokálky do Tachova, v Pavlovicích je nádraží tak daleko a tak nevýhodná síť silnic pro autobus že všichni místní stejně asi musí výužíva auta, v Ošelíně je to samí stím rozdílem že se tam dá autobus provozovat líp, ve Svojšíně a Milíkově jsou stanice umístěny poměrně dobře, ale v Milíkově je též dobré spojení autobusem a do vlaku sem tam nikdy nikoho nastupovat nevyděl. Ale naštvala mě jiná věc a to zrušení zastávky rychlíku Chodovar ve Svojšíně, se kterým sem občas jezdil z Prahy do Boru. Asi někdo usoudil že to je přežitek, i to bych pochopil, ale nechápu proč ten návaznej vlak do Boru nezrušili taky. Von tam jede v tu dobu taky vlak od Chebu, ale od Chebu do Boru přes Svojšín??
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad H_k: Tak neříkám zrušit přímé Os vlaky Plzeň-Cheb, ale 2-hodinový takt se mě zdá s ohledem na využití souprav v úseku Stříbro-Planá /kromě rekreantů v L/ jako zbytečný.
Musím však uznat, že silnice v těchto místech neodpovídají pro autobusový provoz, ale myslím si, že by zde stačil mikrobus pro nějakých 15 lidí. Vyřešení rekreující se frekvence cestujících, která je hlavně 4.-9. měsíc v roce by se mohla vyřešit odlišným jízdním řádem přes toto období, asi něco jako dříve byly JŘ pro letní a zimní období zvláště a nebo prodloužit některé spoje, které by končily ve Stříbře do Plané a dát do JŘ poznámku o omezení jízd.
Stejně existuje autobusová linka Stříbro-Planá, takže nové spoje by se mohly zaintegrovat do stávající linky a myslím si třeba, že i dost cestujících by přívítalo, že např. nemusí v Plané od nádaraží do centra pěšky.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Filip25: Ve Svojšíně by měl stavět každý rychlík, když je přípoj na Bor, taky nechápu, proč to zrušili.
A zaústění 184 od TC do Brodu by bylo velmi dobré.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zaústění 184 od TC do Brodu by bylo velmi dobré.

Nespadl jste z jahody naznak?

Trať vede v přímé čáře 1,56 km od středu obce a v obci bydlí 230 obyvatel, z toho 142 v produktívním věku.

200 Fábií by stálo pouze 50 miliónů Kč, autobusy by byly za pakatel (v porovnání s cenou 2 km novostavby železniční tratě).
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na D3 není zvykem měnit časové polohy vlaků.
Mn 88341 jezdí skutečně až v novém, pozdějším čase.
Z Alžbětína po příjezdu 7542. Neb křižování s 7551 je na Špičáku. A je to lepší i na focení.
Oblouk za ŽR městem, před Dešenicí?, Nýrskem...
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 01:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lámání Os v Plané by smysl rozhodně mělo, v trase Tachov - ML jezdí mnohem víc lidí (stačí se podívat na ty současný dva páry krabek Tc - ML, jsou věčně plný).
Moje osobní utkvělá představa obsluhy týhle osy vypadá asi takhle: z Przně vyjíždí elektrická jednotka (něco jako elektrotalent ÖBB) skuplovaná na multiplayer s motorákem do Bezdružic, V Pňovanech se motorák odkupluje, jednotka pak pokračuje sólo do Planý, kde se skupluje (zase na multiplayer) s motorákem od Tachoffa a pokračuje do ML a Chebu... A stálo by zato zauvažovat nad náročností lehký elektrizace Planá - Tachov (něco přibližně jako chebskej ranžír).

HK - systém určování "co pustit do ZDO a co ne" na KVkraji je mi už tři roky záhadou; jsem zvědavej, až se jim povede odřezat trolejbus do Hleďsebe, kterej platit jakožto "drážní dopravu" musej... aspoň v tom pidirozsahu, co uznali za vhodný.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 08:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad PK. Jo, to je taky má představa. Pňovanech se většinou silně láme frekvence, navíc při odstranění přestupu od B. dostanu velmi lux. a rychlou dopravu na Bezdružicko.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 09:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k:
A co takhle jezdit Plzně do Bezdružic a směrem na Stříbro v prokladu? Do Bzedružic těsně za rychlíkem. Mezi Plzní a Pňovany by tak byl hodinový takt a z lokálky by byl přípoj i do Stříbra.

Mělo by to smysl? Nebo tam těch lidí moc nejezdí? Ptám se, nezmám to tam.

Ale myslím, že v budoucnu předpokládaný hodinový takt osobáků (minimálně ve špičce) byl nejspíše příčinou prodloužení druhé koleje do Pňovan.
Ono to jednou půjde, jen za tím jít a hlavně VYTRVAT!
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 21:23:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych otázku.Chystám se zejtra je R 752 z Prahy do Hořovic a chtěl bych se zeptat,jaké má za poslední tejden zpoždění?Děkuju za odpověd.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5980
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 23:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=752&d=7
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace