K-report
 

Archiv do 21.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 21.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
klex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.217.87
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:32:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávka Veselíčko, vlak dobrzďuje k peronu, plně obsazený favorit nesnižuje rychlost a drze přejíždí těsně před lokomotivou. Zase to jedenkrát vyšlo...

A co si připustit variantu, že opravdu ten řidič spěchal do nemocnice... Já vím, že je to málo pravděpodobné, ale tahle debata obecně nemá cenu, protože všechno jsou pouze spekulace a doměnky. Většina z vás řidiče odsuzuje (mnozí už by ho linčovali zaživa), ale neznáme okolnosti té události. Blbej příklad: Co když je kolega Krysolet zaujatý proti automobilové dopravě obecně a celá událost se odehrála úplně jinak než ji popsal, jenom aby jsme my viděli dalšího blbce v autě. (sorry, tohle jsem nemyslel osobně, jenom chci naznačit že třeba na K-reportu jsou někteří tací, kteří úmyslně překrucují informace). Myslím, že než někteří tady začnou vynášet soudy, tak by se měli se situací nejprve více seznámit.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klex A co si připustit variantu, že opravdu ten řidič spěchal do nemocnice...

Ano zcela určitě spěchal do nemocnice, naštěstí se mu to nepovedlo...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4136
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
To může klidně být pravda, ale posádka z favoritu by to mohla popřít a z fotky to nepoznáš.

Vmorry:
Svým způsobem máš pravdu
ICQ: 202 888 377
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi tys toho myslim ještě neviděl, za to přesně všechno víš, kdo je nenormální a kdo normální a přesně víš, kdo zavinil nehodu, zrovna jsi tam stál s foťáčkem. Nic, jdu za Morrym :-)
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:53:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: s foťáčkem jsem nikde nestál a duškovec je dost brutální urážka pro diskutující, kteří s duškovsko - federanskou komedií nemají nic společného. Panem Duškem upřímně opovrhuji a Nářky strojvůdce nečtu. Jestli tuto diskuzi vidí ostatní diskutující odborářskou optikou, tak tu nemám co dělat. To je to pivo fakt lepší. Tak čau.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1890
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Sorry, tebe jsem možná na mysli neměl, v diskusi o té předchozí nehodě se tu angažoval jakýsi AntiMcB, paxe přejměnoval na Fhýýru... Tuším že byl neregistrovaný.
Ale když jsi tak pěkně zareagoval , tak ti to tedy vpálím naplno: Pokud to byl osobák, co tu červenou přejel, tak JÁ jsem klient, zákazník a daňovej poplatník, kterej jeho jízdu PLNĚ platí hned 2x (jízdné a dotace ztráty z osobní přepravy z daní) a proto mám nárok požadovat příslušný výkon služby. A ty proto ode mě sneseš KAŽDOU výtku!
Jinak je to v deseti dnech již druhý pokus o letmý křižování ze strany strojvedoucího. To už není náhoda, ale nebezpečný signál špatného obecného výkonu služby. Kontrolní orgány by tedy tyto případy neměly posuzovat izolovaně, ale vyvodit z nich PLOŠNÉ důsledky.
Budoucnost patří bagrům!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem Já od tebe nemusím snášet vůbec nic a TY rozhodně na mě neplatíš ani halíř, to si vyhoď už konečně z té tvé blbé hlavy. Výtky budu snášet od kontrolních orgánů k tomu oprávněných, pokud v mé práci shledají závady, ne od nějakýho připitomělýho mezulána z k reportu, kapišto? Když o někom víš kulový, tak nežvatlej blbosti.
A vyvozování důsledků přenech laskavě taky těm, kteří rozumí problematice
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

duškovec je dost brutální urážka pro diskutující
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1891
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Hochu zlatej, ty nevíš nic, ale vůbec nic. Jestli jezdíš osobní vlaky platím tě já. Jsi sluha, chceš li to takhle večer číst naplno.
I když soukromě si myslím, že osobáky nejezdíš, protože při tvých způsobech bys ani nedojel do cílový stanice a vystřídali by tě. Buď rád, že s tvým vztahem ke klientům se udržíš na nákladech. Bedny si nestěžují.
Budoucnost patří bagrům!
Probůh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.35.162
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:17:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem? Na te fotce u nicku jsi ty? Vidis, clovek by to do tebe nerekl...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:28:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kontrolní orgány by tedy tyto případy neměly posuzovat izolovaně, ale vyvodit z nich PLOŠNÉ důsledky.

Já bych byl ještě přísnější-vyvodit z nich DVOJPLOŠNÉ ! důsledky (když už blábolit,tak pořádně)
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už není náhoda, ale nebezpečný signál špatného obecného výkonu služby. Kontrolní orgány by tedy tyto případy neměly posuzovat izolovaně, ale vyvodit z nich PLOŠNÉ důsledky.

V tomto ohledu s Káem souhlas. Je to rok od Kropáčovy Vrutice, a zase se ty projetý návěstidla podezřele množí.
Plošné důsledky však nesmí být vyhrožování strojvedoucím nebo hromadné snižování prémií, ale hledání příčin - třeba to může být přetěžováním strojvedoucích špatnými turnusy, vysokou mírou práce přesčas, hromaděním povinností, které jsou složitě definovány v desítkách nejasných předpisů a výjimek, nekvalitními školeními... důvodů může být mnoho. Měly by se začít hledat.
(Uvedený výčet jsou jen příklady, netvrdím, že tomu tak je, neb nejsem fíra ani fýra ani fhýýra... no prostě nejezdím s mašinou ).
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem tebe bych vozil leda ve voze plným hnoje, jinam se nehodíš.

Švl tak tak, buzerací nic nevyřešíš, pes bude zřejmě zakopán.
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 00:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl : pouštíš se na tenkej led, když jsem tady v létě poukázal na nedostatek lidí a málo odpočinku mezi šichtama, tak mě hnali sviňským krokem - jeden argument za všechny :"Fíři místo odpočinku jenom chlastaj" tak ať tě tady taky nekamenujou.

Křivi : a z toho taky pramenila moje narážka na duškovce, protože co se tu dělo bylo jako vystřižený z Obzoru, takže...ty parohy si nasaď sám a můžeš se ošotit v zrdcadle


Káem : tobě řeknu jediný...ještě že jsem byl na tom pivu, jinak by se ty tvoje hemzy vůbec nedaly číst a kdyby mi někdo u mašiny řekl, že jsem sluha, tak ho odveze rychlá - tím spíš kdyby to byl nějakej poťapanej tramvaják
klex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.217.87
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 03:45:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano zcela určitě spěchal do nemocnice, naštěstí se mu to nepovedlo...
Fýra: Ty asi víš nejlíp kam měl ten řidič namířeno tak povídej, čekám na odpověď...

Jinak- Káem+Fýra : nechcete se s touto diskuzí přesunot někam jinam..např v rubrice "ostatní" dole na K-reportu jsou pro vás ta správná temata
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5915
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem - zato řidiči mhd, který platim zase já z daní ty předpisy opravdu dodržujou co? tolik projetejch červenejch jsem na dráze ještě neviděl....
nemělo by se to řešit plošně, dvojplošně nebo vůbec fšechny pozavírat?

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1895
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 09:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švl: Souhlas, příčiny mohou být na více stranách, nicméně ani špatný předpis neopravňuje k jeho porušování.
klex: Máme asi tak deset dnů čas do další nehody, tak co, ne? ;-)
Vmorry : Z čeho usuzuješ na tramvajáka, ta tramvaj je jen dekorací :-) Mám PLOŠNĚJŠÍ nadhled :-)))
Budoucnost patří bagrům!
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 09:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem : jak bylo už napsáno - evidentně DVOJPLOŠNĚJŠÍ a tohle je to poslední co jsem k tomu řekl se tady nebudu handrkovat krz pičoviny.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry:nějakej poťapanej tramvaják

Na tohle musím reagovat, protože s tím nesouhlasím! Je pravda, že třeba spousta lidí u DP Brno by se šmirglem neměla jezdit, už jen proto, že na to nemají! Na druhou stránku se nabírají "lidi z ulice", z úřadu práce, lidi co nemají o kolejovém vozidlu ani páru .... Proto to tak asi vypadá, nevím jak jinde, ale popisuju Brno! Najetí, vykolejení, střety vlastních vozidel, plochy na kolech tramvají jako důkaz špatné techniky jízdy ....

K těm projetým červeným ... na dráze je vlaková cesta zabezpečená, projetí návěsti "Stůj" může být způsobeno buď lidským faktorem ( viz Vranovice 15.6.2006 ) nebo "padákem", fíři určo vědí o čem je řeč! U tramvaje, která se blíží k SSZ a padne jí červená nebo "čočky" na stůj máš zlomek vteřiny reagovat na to, zda přišlápneš jízdu a proletíš regulerně na stůj, anebo tam fláknout kolejnice a poskládat lidi na zem ...

K odpočinku .... taky se vám může stát, že máte konec 19.00 a nástup 04.12, jediná výhoda je, že chrápeš doma ve své postýlce!
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš : ten poťapanej tramvaják byla reakce na jeho výrok, že fíra na osobních není nic jinýho než "slouha", si to přečti komplet..ale kdo ví, možná mu dáš za pravdu, tady se dá čekat cokoliv.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: tak to jsem taky "sluha" , ale za pravdu mu nedám! A já pokud bych si mohl vybrat, tak raději ty bedny a uhlí, jak naše milované cestující! Ale to co jsem psal v příspěvku 572 platí!

Ale nechme toho, jsme mimo téma ...
rgx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.73.80
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:27:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To hádání je k ničemu. Naštěstí se projetými návěstidly také někdo zabývá. Podívejte se na www.rail.cz (u tramvají to bohužel zavést nepůjde).
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

klex já? ty jsi snad polemizoval o tom, že jel do nemocnice, takže ty asi víš...
Já s tebou jen souhlasil, do nemocnice se skutečně mohl docela rychle dostat, třeba i vrtulníkem...
Akorát mu to o pár metrů nevyšlo
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z čeho usuzuješ na tramvajáka, ta tramvaj je jen dekorací :-) Mám PLOŠNĚJŠÍ nadhled :-)))

No docela by mě zajímalo, čím se takovej debil může uživit....
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš : gratuluju a závidím já jsem slouhou tak jednou do měsíce, jinak z nedostatku schopností vozím jen ty bedny, naštěstí A jinak, serme na to a pojďme jebat Krysoleta, že v práci fotografuje
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rgx : zajímavý čtení, ale kdo ví co se tady v tomhle směru bude dít. Každá projetá šajba má svoji příčinu, ovšem závěr pokaždý jeden , selhání strojvedoucího, potažmo špatná technologie brzdění atd., ale nikdy se v závěru žádný NÚ neobjeví přesná příčina ať už to bylo cokoliv. Takže potom tady vzniká prostor pro lidi typu Káem a jejich hlody o povrchním přístupu k výkonu služby atd., což v podstatě známe i z vyhlášek našeho vedení. Ono to totiž ve finále vypadá asi tak, že....každýmu je asi úplně jedno, jestli nějakou šajbu hvízdne, nebo ne a že se taky možná pár metrů za ní srazí s něčím protijedoucím, popř. smete něco na přejezdu, kterej je tím či oním návěstidlem krytej.Trochu blbost, ne ? Je hrozně jednoduchý vyřvávat :"Je to tlupa lemplů", ovšem kdo se na tohle dívá ze země tak to asi nepochopí, pokud to vůbec pochopit chce.


Fýra : vyser se na něj, on se celoplošně utříská sám.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry přesně, podle toho vola jsme nezodpovědní pitomci a nějakou červenou máme na háku, však co, ona mě zastaví vézetka :-)))
Podívat se na červenou z druhý strany a rozbít si tam o něco hubu, sen každýho fíry, že....

Příčina bude prostě v tom, že jsou lidi vytížení na hranici a že toho mají plný brejle a občas někdo kixne prostě.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6333
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 12:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem - zato řidiči mhd, který platim zase já z daní ty předpisy opravdu dodržujou co? tolik projetejch červenejch jsem na dráze ještě neviděl....

Kolega pořád tvrdí, že červená je jen dobře uzrálá zelená
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5918
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 12:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale zelený jabko když uzraje do červena tak spadne a né že se odstěhuje o 2 větve nahoru :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď něco "mimo" Vaše hrozně důležité témata!!

Neví někdo něco o nehodě dnes dopoledne u Prahy.Snad nějaká lok.spadla mimo koleje!!Nehoďák z Prahy vyjel před půl hodinou!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
Honza_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

12:36 - Před polednem vykolejily mezi Mníškem pod Brdy a Čisovicemi čtyři vozy nákladního vlaku. Podle Drážní inspekce je zraněn jeden člen vlakové čety. Provoz na trati je přerušen.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělo by to být u zastávky Rymáně.
O který Mn šlo??
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1906
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČTK o tom napsala:
Mezi Mníškem pod Brdy a Čisovicemi u Prahy vykolejil dnes před polednem nákladní vlak. Ve služebním voze jedoucím za lokomotivou byli zranění dva posunovači. Provoz na trati byl přerušen, řekl ČTK mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar.
Podle dostupných informací vykolejilo všech sedm vozů nákladního vlaku, a to asi 100 metrů od zastávky Rymaně. Vozy, převážející dřevo, stojí na náspu. Do boku vytlačily služební vagon, který stojí kolmo ke kolejím, popsal Neusar. Bližší informace zatím nejsou známy.
Budoucnost patří bagrům!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašina byla ožralá a tak spadla z kolejí
A kdo za to může no? Hádejte, já už to vím. Může za to fíra neplošně sledovanej, co nerespektoval signály


příspěvek byl editován blbem Káem bžžžžžž bžžžžž bžžžž porucha není na vašem projímači
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli byla mašina ožralá, ale nelze vyloučit selhání lidského činitele praví DI. Podrobnosti na http://dicr.cz
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fýra:to že něco vypadlo z kolejí mělo být taky v uvozovkách,za to se omlouvám.
Tak dle zprávy teda mimo koleje vypadl hytlák.
Všem se omlouvám za případnou psychickou újmu,napsal sem to tak,jak sem to slyšel.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prvotní ohledání místa nasvědčuje tomu, že trať v době vykolejení nemusela být sjízdná

Pod tím si mám představit co? Že jeli na nesjízdnou trať, jak se to stane?

Valach to nic proti tobě, to bylo spíš na jednoho chytráka zdejšího
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> Že jeli na nesjízdnou trať, jak se to stane?

Poslal je tam výpravčí!!!!!
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:52:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Primitivní duškovci Vmorry a Fhýýra zase vykolejili vlak. Vy jste pánové, včera na to pivo neměli chodit. Nesjízdná trať. To jsou ty konce.

(Ostatním diskutujícím se omlouvám, ale k duchovním otcům slátanin se snažím promlouvat jejich mateřskou řečí, abychom si lépe rozuměli.)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 15:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi to fíš že jo, jsem si pod vlivem nefšmil signálu a už to je a ještě nás tam poslal ten blbej výpravčí, dyš věděl, že tam nejsou koleje
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:05:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: navrhuji kompromisní řešení: koleje vytrhal náš společný nepřítel Dušek. Byla to po mnoha letech zase jednou vzácná chvilka, kdy pracoval. Politické cíle, které svým činem sledoval, zatím nejsou známy, ale nechal se při tom natáčet skrytou kamerou.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6337
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod tím si mám představit co? Že jeli na nesjízdnou trať, jak se to stane?

Napadá mě třeba nějaký sesuv půdy, může být?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli se pod tím,pro tuto trať docela těžkým vlakem,nerozjeli koleje.
Ale jde jen o spekulace.
Lok.tam byla 749.081-6,ovšem jestli se něco stalo i jí,nevím!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 17:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi : ty seš vůl to byli indiáni, ne tvůj kamoš velký malý Jarda
Honza_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 17:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze stránek CT24:
U Mníšku vykolejil nákladní vlak, dva lidé se zranili

20.02.2007 - 15:50, autor: ČTK.

Vlašim (Benešovsko) - Mezi Mníškem pod Brdy a Čisovicemi u Prahy vykolejil dnes před polednem nákladní vlak. Ve služebním voze jedoucím za lokomotivou byli zraněni dva posunovači. Provoz na trati byl přerušen a během dneška se ho zřejmě nepodaří obnovit. Podle prvních odhadů vznikla na vlaku škoda 1,2 milionu korun a na trati 100.000 korun, řekl ČTK mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar.

Podle mluvčího Českých drah Aleše Ondrůje pracovala na trati mezi Mníškem pod Brdy a Čísovicemi externí firma, která upravovala rozchod kolejí a měnila jejich upevnění. Podle ohledání místa nehody byla kolejnice uvnitř oblouku vyvrácená a chyběly uchycovací prvky. V kolejišti se pak našla uchycovací tyč na udržení rozchodu. Příčinou nehody je tedy zřejmě odchylka v rozchodu kolejnice, dodal. Vyšetřování má podle něj ukázat, zda zaměstnanci externí firmy neporušili pracovní postup.

Možné selhání lidského činitele jako příčinu nehody už dříve připustili mluvčí Drážní inpekce i policie Prahy-venkov.

Mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková uvedla, že na místě ošetřili dva muže ve věku 41 a 52 let. Jeden měl zhmožděné břicho, druhý zhmožděnou hlavu a koleno. Oba byli převezeni do nemocnice v Praze-Motole.

Nehoda se stala v 11:50 u zastávky Rymaně. Vykolejila lokomotiva a šest ze sedmi vozů nákladního vlaku. Vozy, které převážely dřevo, stojí na náspu. Do boku vytlačily služební vagon, který stojí kolmo ke kolejím, popsal Neusar.

Podle Ondrůje jel strojvedoucí rychlostí 33 kilometrů v hodině, povolená rychlost v místě nehody byla ještě o sedm kilometrů vyšší.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 17:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy pánové,Vy jste dnes samá sranda .. koukám ...
A přitom se nacházíme v tak vážném dizkuzním tématu ... A INDIÁNI to přece byli,když už ...




(Příspěvek byl editován uživatelem Láďa.)
ICQ 237-113-861
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 18:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle ohledání místa nehody byla kolejnice uvnitř oblouku vyvrácená a chyběly uchycovací prvky. V kolejišti se pak našla uchycovací tyč na udržení rozchodu. Příčinou nehody je tedy zřejmě odchylka v rozchodu kolejnice, dodal.

Takže ti flákači od traťovky si plní laxně své povinosti, to bysme je měli zbuzerovat a vyvodit z toho celoplošné důsledky, tudíž všem strheme po prémie, i těm co dělají šíny tramvajím v Brně. Fíra jel pomalu, jak to, že jel jen 33, když měl jet 40, flákač!!
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 18:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČTK se nepochybně plete, to určitě zvrtal zase nějakej vozílek...navrhuji mnohoplošný preventivní postih i kolegům v Bohumíně - všichni na půl roku na vrátnici a přezkoušení z vyhlášky o provozu motorových vozidel na silničních komunikacích

Ale jinak vážně : dost blbá nehoda, taky tam mohlo jet něco s lidma a mnohem rychlejc
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 18:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, paradoxne kdyby ten vlak jel rychleji, tak se to mozna stat nemuselo. Byla to vnitrni kolejnice a ta neustala tlak z boku pri prebytecnem prevyseni.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_novotny jo měl jet 60 a projel by to po dvou kolech :-))) Nebo vlastně po čtyřech
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co tam bylo za zamracenou? ja si v TV vsiml ze mela bile lemy na naraznicich a mam dojem ze kontrolni cislice byla 4, ze by 749 039-4?
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdálo se mi to, nebo na tom maňasu u Mníšku byl jako hytlák starý rybák?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza z kv:když už ses tu objevil,neposlal bys mi na mejla fotku 751.161 z tý její nehody?Tenkrát si jí sem na káčko dával,byla to taková noční fotka.Dyžtak předem dík.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezdalo, opravdu tam byl rybak.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 20:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza z kv:byla to 749.081
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 21:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli se na to nekdo chcete podivat (kvalita nic moc), tak jsem si to nahral z TV Nova a tady to je. Ten Rybak me taky prekvapil. Myslel jsem, ze uz snad ani nejezdi..

http://es350.net/temp/Vykolejeni%20Mn%20s%20Bardotou%20u%20Mnisku%20pod%20Brdy_SMALL.mpg

Size 84MB.
Oběhy 350 - 2007   KNIHA JÁZD rušňov radu 350   Babitron   Aktuální poloha vlaku ČD
zvídavej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.229.101
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 21:21:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nejsou na stránkách Drážní inspekce http://dicr.cz/ informace o všech nehodách ? Například o požáru singrovky u Kořenova, nebo o včerejší málem srážce u Berouna.
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 22:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože kdo je zvědavý, bude brzo starý. Ještě bych se zeptal na idnesu, tam to budou určojistojistě vědět.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 01:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_novotny: a to je pravidelné, nebo nedostatek všude jinde odstavovaných a nepotřebných vozů Da-k? jsem žil v domnění, že se rybákovité kanceláře přestaly využívat v 90. letech... (ne-li dříve)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 05:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: V Klatovech se stále minimálně jeden exemplář používá na manipuláky dodnes.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace