K-report
 

Archiv do 25.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Staré archivy » Archiv do 25.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zkus vlak ???? Plzeň-Domažlice,21.16 z plzně.ta jedna 810 má co dělat...a vždycky musí někdo stát...
Šotouši všech zemí,...
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: Znám dobře , ale 810 stačí. Máš pravdu že často někdo stojí, ale všechny místa nejsou obsazená.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30290
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 19:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl:
Zajímavý krok, ale co dát dotazníky přímo do vlaků?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 20:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejný dotazník by měl být i u všech autobusových dopravců. Aby mohl člověk jen jednoduše vyplnit linku a velikost náskoku s jakým ten dementní řidič jel.
ICQ -> 21 65 33 068
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 21:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale co dát dotazníky přímo do vlaků?

Papírové dotazníky dělalo loni jihočeské KC a zajímalo se o spokojenost cestujících mezi Strakonicemi a ČB. Letáčky se rozdávaly na pokladnách. Pravděpodobně by měly sloužit jako podklady pro přípravu dalšího GVD.

A co se týká Plzně: Myslím, že takhle na netu je větší šance na návratnost než v případě papírových ve vlaku. A je to zajímavý způsob, jak se nezávisle (na dopravci) dobrat k názorům cestujících a jak zjistit, zda služby odpovídají tomu, co dopravce tvrdí. A co se týká sbíraných plnnosti vlaků, tak si kraj nejspíše chce ověřit, zda data ze sčítání ČD jakž takž sedí.
Ono to jednou půjde, jen za tím jít a hlavně VYTRVAT!
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 06:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano máte pravdu,spletl jsem se.Místo Plaň mělo být Pňovany.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 08:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ybalgin: Vždycky ne... A za Tlučnou už to bývá v pohodě...
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 10:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K dotazníku: Každopádně je to vítaná aktivita, ale je otázkou, kolik cestujících má přístup k internetu a kolik jich takovýto dotazník vyhledá.
Podobný dotazník by se hodil také pro autobus. dopravu.
Nejlepším řešením by nejspíše bylo vytvoření tištěné verze jak VLAK tak BUS dotazníku a současný + BUS nechat na netu. Dotazníky by se umístily do prostoru os. pokladen, čekáren stanic a některých zastávek, ČD Centra apod., schránky na sběr umístěny tamtéž. V autobusech do prostoru před čelním sklem vpravo od vstupních dveří.
Takto by mohl vzniknout celkem reálný obraz o poskytovaných službách dopravců.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 18:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znělo by to: posílit rychlíky z Chebu, projíždějící Planou ve tři, v pět a v sedm aspoň o jeden, dva vozy. Totéž ve směru zpět ve čtvrtek v 16 a v pátek ve 14 a 16...

Osobáky - taky by se to týkalo jen trojky z Plzně a nedělních spojů, v týdnu stačí mimo špičku dva vozy...
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 18:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotazníky by se umístily do prostoru os. pokladen, čekáren stanic a některých zastávek, ČD Centra apod., schránky na sběr umístěny tamtéž

Ale takhle na netu je to zadarmo (žádné náklady na tisk, distribuci, ...).

posílit rychlíky z Chebu, projíždějící Planou ve tři, v pět a v sedm aspoň o jeden, dva vozy.

V neděli nebo snad denně?
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 21:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlíky v neděli do Plzně, ve čtvrtek a v pátek z Plzně, tam už se stojí několik let a vozy se naopak ubírají...
P
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.243
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 20:21:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar fšichní,
Mám takovej specijální dotaz vohledně radnický (176). Jezdil sem tam ze ZDŠ ve Stupně vlakem na Chrást(okolo r. 1979). Do školy to časovjě nesedělo, tak nás vozil kráásnej Rťák, řikali mu Hornobřízák. No a pak zpátky teda ve Stupně klasicky sloužil výprafka a stál tam odstavenej vůz (asi Blm). Na něj dycky najel od Radnic M 131. Po kafi u výprafky se pak vydali na Fšenice a Chroust. Jelikož sme tam dycky jako harantí vočumovali, než to jako spojili a kafe(celkem tři kusy měla ta četa) vypili, tak jsem zaregistroval, že ten vagon tedy jako Blm asi, měl dole mezi kolama uprostřed normálka kotel a tam jedna třetina tý čety (většinou pí Muzikářová, tu druhou neznám ménem)roštuvala a dávala jako uhlí (prostě přikládala, ale zvenku)! Popel sypali do křoví, nebo v zimě na zledovatělý peróny. Dyš sem jel do Kroužku do Chrástu, tak sem si fšim, že někde vyběhla i na další zastáfce a postup opakovala. No a vevnitř to mělo fakt radijátory pod sedadlama, čili to bylo asik teplovodní, žejo? No potom tam začli ty M152 a ňák sem ten vagon nikde už neviděl. Pokud jo, tak to mnělo dycky jenom kamna vevnitř. Nevíte někdo, co to bylo za vůz (vozy),jesli někde existujou? Jako muzejní?
Dík Pb
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 20:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Ty Plešnice jsou to .. Nikoli ta Plešnice Taky přece neříkáš jedu do Budějovice
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30428
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 01:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale třeba do Sušice nebo do Lipnice jo.

Když už ČB, tak ale do Budějc. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z dnešního provozu na trati 183:
Manipuláky si dnes v Přešticích předávaly 742.350 (od Plzně) a 742.033 (od Klatov), dále cca v 8.30 v Dobřanech náklad s 363.066 na Klatovy.
V Klatovech v depu: 742.230,750.078,831.182, jeden plecháč a asi ještě tři 831 u točny.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 14:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ok, rozumíme si
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 16:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831.182 ???? Nic takového v KT nikdy nebylo... buď 183 nebo 186. Možná 187 jestli si to dobře pamatuji. Nemám po ruce poznámky.
Mmch do topírny je zadrátovaná kolej?
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 18:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem ale blbej, to mám z toho, že jezdim po celý republice, 182 je Šumperk... byl to "EKO" motorák, takže asi 183. Jestli je kolej zadrátovaná to nevím, ale v depu byla odstavená i místní adéla.
Johny11: Dík za upozornění
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa kox: 183 je "EKO motorák"? V pátek ještě nebyl
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, vychutnejte si mě, sem blbec. Tak holt 186, co jinýho taky zbejvá, že...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 20:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: Budeme pokračovat. 831.186 stojí zrušená v Šumperku.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nejsem ve stavu opilém... S tou 186 mě ale splet Johny11 viz výše! Johny já bych tě
Uzavřem to asi takhle: Ty mašiny co sem napsal jsou na 100% a dále v depu stály asi čtyři motory 831 neznámého čísla
Už tu vodu pít nebudu...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako omluvu za "humornou příhodu z cest" přihodím fotky 831.182 a 186 a jejich stav v Šumperku na přelomu roků 2006/2007
 
 
 
Teď jsem si vzpomněl ještě na jednu věc z mé včerejší šumavské cesty, ráno (9.20) i večer (18.00) spařena přímo v Klatovech regionova neznámého čísla v činnosti
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2014
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 02:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak vypadá spařená regionoha?
NEMOCNÁ PRASATA PATŘÍ DO KAFILERIE!
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 06:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Sice nevím která to byla (nebudu provokovat), ale chyběl jí kus pluhu na boku, asi s tím laminátem narazila do trabanta
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.251.30
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:04:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byla 814-914.015...ten kus pluhu už jí chybí celkem dlouho...
Šumavák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I mě by zajímalo jak vypadá spařená regionava. 814 015 má rozbitý pluh od 31.12. 2006, kdy se potkala s padlým telefonním sloupem.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šumavák: A to z PRASu ještě nepřivezly náhradní, nebo to není potřeba?
P.S: O spařené regionově nic nepíšu, regionova byla spatřena (no jo, srandičky to je moje, že to někdy nevyjde...)
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Šumavák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 19:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa kox: Bohužel, ještě nepřivezli!
Hafbubu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 14:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Johny 11:
831182 v Klatovech dlouho jezdila,ale počátkem nebo v půlce 90-tých let byla předána do Šumperka.Jezdila na ni dvojce strojved.-srandistů,takže po nich si přečíst tehdejší knížku předávky-no lahůdka.
Od st.1 je trolej zhruba k výměně před "naftou",od st.2 zhruba před "halu";běžně se nevyužívá.

(Příspěvek byl editován uživatelem hafbubu.)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Tahle socha mě zaujala:
 
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
měl bych pár dotázků ohledně zastávek Mileč a Nekvasovy na tr. č. 190, úsek Nepomuk-Horažďovice př.
Jestli se nepletu, tak obě dvě zastávky byly obsazené komerčním pracovníkem. Nevíte někdo do kdy?
Dále pak zast. Mileč sloužila prý jako hradlo a je to poznat na zatřeném nápisu. Tady by mě zajímalo, kdy bylo zrušeno hradlo Mileč? Popř. zda-li zde byl provoz 24 hodin denně?
Díky!
 
 
 
 
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: V Nekvasovech jsem si v květnu 1995 kupoval lístek. Moc jsem to asi neupřesnil, ale víc nemohu sloužit.
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 12:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milane Mileč opravdu byla hradlo, paní tam i prodávala lístky, myslím, že bylo zrušeno v rozmezí let 1998 až 2000 a s tím se zrušil i výdej jízdenek. V dubnu '98 bylo ale ještě v provozu. O Nekvasovech nevím.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 10:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při hledání výrazu "hradlo Mileč" a "zastávka Mileč" jsem nalezl, že plzeňská kapela Znouzecnost vznikla přejmenováním z pův. názvu Zastávka Mileč, která vznikla v r. 1983.
V roce 1983 vzniká v Plzni kapela Zastávka Mileč, ze které se později stává Znouzecnost (ZNC).
http://www.mysak.estranky.cz/stranka/znouzecnost
Docela mě to přijde zajímavé.
na stránkách kapely jsem nalezl zajímavý obrázek prvního alba.
 
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 11:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

opr.:http://www.mysak.estranky.cz/stranka/znouzectnost
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 12:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Z Milče mám jízdenku z ledna 1998, když jsme tam jeli podruhé v srpnu 1998, bylo už hradlo zrušené (včetně prodeje jízdenek, protože jízdenky prodával hradlář). Takže bych předpokládal, že zrušení proběhlo ke změně GVD v květnu 1998 (hradlo Vráž mezi zastávkami Nekvasovy a Kovčín ho přežilo odhadem o nějaké 4 roky).
Osobní pokladna v Nekvasovech byla uzavřena někdy v průběhu roku 2002.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 09:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 750.363: Díky za info! Ještě by mě zajímalo, jaký typ jízdenek se tam vydával?
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 11:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troufám si tvrdit, že jestli se to zavřelo v roce 1998, tak ještě kartonové.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, kartony
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6315
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 23:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz. V Dráze 9/2006 je článek o "Kalugách", lokomotivách řady T203.05 "made in CCCP" (http://www.sweb.cz/t203.05) a píše se tam, že T203.0537 by měla být odstavena v Plzni, coby majetek firmy "Dvořák, stavby Tábor, ex Prefa Tábor, závod Plzeň, ex Metrostav". Protože mě nenapadá, kde by tahle firma mohla být, vzal jsem si na pomoc Google, mapy a telefonní seznam. Našel jsem odkaz a nějak mě nenapadá,(kde by tam mohla být u toho nějaká vlečka s lokomotivou. Poradíte?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 01:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Je to tak, lepenkové jízdenky. (Jejich prodej u ČD skončil v roce 2001, takže v Nekvasovech se v letech 2001 - 2002 prodávaly už jenom psané jízdenky - stejné jako ve vlaku.)

Martin_j: Jedna Kaluga stála/stojí na vlečce, která vychází z vlečky Škodovky u přejezdu Domažlické ulice a podél domažlické trati stoupá do jakéhosi areálu. Byla/je taková jedovatě zelená a byla/je celkem dobře vidět z vlaku (ovšem jestli to je ona, netuším).
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin T203 - mašinka bývala odstavená na vlečce na Zátiší. Vlečka vychází z areaálu ŠKODA a.s., mspolečně s tratí 160 do Domažlic překračuje ulici Domažlickou a poté po samostatném tělese stoupá do závodu. Mašinka byla na samém konci vlečky ve šturcu a měla tuším firemní = zelený nátěr.
Mpavel1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta trať na Domažlice neni 160 ale 180. 160 je na Žatec.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 13:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už tak bude :o)
Žíža
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.161.56
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:22:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem kdy viděl (od r.1996) zajíždět na vlečku do Zátiší, tak byla vždy Škoda Doprava, dnes Viamont. Pokud Kaluga je vůbec provozuschopná, tak nikdy nevyjela "za vrata".
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 13:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v Plzni:
R 752: 363.055/242.220
R 653: 242.216/363.082? (asi)
R 661: 242.245
A pod mostem odstavený tranzistor 742.066 a plech 242.241
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pod mostem odstavený tranzistor 742.066 a plech 242.241


Chudáci bezdomovci!!!
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty si zase dneska vtipnej
Tak pod přemostěním
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 16:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: Ale tak víš co, tys mě k tomu úplně vybídl Já za to nemůžu, jinak chápu kde to je... Jo a ještě ta 742 066 vypadá jak bezdomovec, by potřebovala novej kabátek
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 12:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod mostem, přemostěním ...
Co takhle říct hezky česky na POL ?
TK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 20:58:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na Os z Domažlic do KT (příjezd kolem 18tý) parádní sestava 754.029+831168 no a Mn do Horažďovic před. přijel se slušnou zátěží (742.230 a kolem 20ti vagónů se dřevem). Ale asi nepobrali vše, v Horažďovicích ještě kolem 35ti naložených vagónů se dřevem, v Sušici kolem 20ti, atd. Nj hold kalamita.
Karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 11:23:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na západě se poh:

230 036, 056, 076, 078, 096, 097, 099

240 023, 035
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 19:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klatovská 754.015 je už několik dní v Plzni v rotundě - co jezdí místo ní v Klatovech - 029?
TK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 20:10:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě včera ráno byla 754.029 v Plzni, do Klatov přijela až na tom Os (př v 18hod) od Domažlic. Ta spíš přijela posílit na víkend, takže tam musí být místo tý 015ky ještě něco jinčího.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 20:23:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tipuju to na 754.024, už tam také byla.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 22:18:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co kdyby tam byla 750 236? nebo ta už tam je?
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 08:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750.236 je v Plzni v depu. Ale dlouho jsem neviděl 213. Že by?
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.251.30
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 10:54:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera jsem zahlednul 750.213 na Os ze ZRudy do Kt...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Klatovech momentálně jsou 750.078 a 213, 754.024 a 029.
750.236 dnes na Os 7417 viděna v Plzni.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace