K-report
 

Archiv do 26.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 021, 022, 023, 024, 025, 026, 028 a 033 » Staré archivy » Archiv do 26.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Motořář_von_letohrad_city
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sory že píšu ještě jeden příspěvek po sobě -
Pepa I:to dvojče 749 xxx byla 749 011 jezdi ted s 008.
Tomt:opravdu se domíváš že se berty přesunujou ze stanice do stanice kuli kuchání tlumiče a nebylo by jednodušší ho z ní vykuchnout a poslat ho na vagoně jako spoustu jiných a větších dílů
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motorář:Nevim kde si vzal to že si myslim že se dotahovali kvůli tlumičum.Ptal sem se na důvod proč se dotáh krám 751.237 v kterom toho moc upotřebytelnýho neni.Co se hodilo zůstalo tady(Budějce) a vykuchanej zbytek se poslal do vepřový a následně do mezára.Tak my to teda vysvětli proč jí tam máte.A řeči typu do budoucna kvůli kargu nechci slyšet.Takovejch povídaček už tu bylo.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Glacensis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 19:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O obnovení otovické trati se mluví už dlouho, se štěrkoprojektem to konečně dostalo nějaké otáčky. Já osobně bych byl velice rád, kdybyche se mohl po této trati projet. Pokud by osobní vlaky jezdili až do Nové Rudy, myslím si že by využití měly, ale rozhodně ne víc jak 3 páry denně. Mimochodem Poláci v této souvislosti chtějí obnovit i provoz do Radkova.

Trochu se však obávám, jak náročná by byla obnova trati z Otovic do Scinawky, hlavně na polském území.. Přece jen před cca 10 lety byly sneseny všechny mosty, pozemky pochybuji že jsou vlastnictvím státu.. Asi by to tak jednoduché nebylo. A na českém území by se jednalo prakticky jen o rekonstrukci Broumov-Otovice st.hr. Dalším problémem bude ale přechodnost polských nákladních mašin na trati Meziměstí-Broumov, tam je totiž už jen 16t na nápravu a ani brejlovec už tam několik let nesmí..

Pro představu několik fotek trati Otovice-Scinawka:

 
 
 

 
 
 

 
 
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já myslim že když by se rekonstruoval úsek Broumov-Otovice tak by i rekonstruovali pro vyšší nápravový tlak Broumov-Meziměstí,tak daleko to zas není....s chystanou elektrifikací Letohrad-Mezilesí se trat taky bude upravovat na nápravový tlak 22,5t/nápravu.....štěrk není nejlehčí a nedovedu si představit že by vozy nakládali třeba z pola nebo ze dvou třetin aby dodrželi předepsaný NT....(zvlášt při takovejch objemech přepravy kamene za rok).
Mě by spíš zajímalo,jak se chystá výluka Lichkova tak se tady psalo,že náklady budou jezdit nejvíc v noci kvůli nízké propustnosti trati(resp.málemu množství nádraží kam by se vešel náklad)....no a kdyby to jezdilo jak se píše+běžný náklady,tak by to mohlo bejt taky zajímavý.....jestli zase noc...?
Konečný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takový zájem o lokálku do Broumova je trochu zvláštní, zvláště když Střední Stěnava leží na "hlavní dvoukolejné" trati Klodzko - Valbřich s bezproblémovou návazností na Meziměstí, Vroclav, Lichkov i Zhořelec. Podle toho, jak je nyní organizována nákladní doprava ze Stěnavy a Bartnice, soudím, že přes chatrné viadukty kolem Nové Rudy nechtějí PKP povolit nákladní dopravu v tomto rozsahu - a samozřejmě rekonstrukce by tu vyšla mnohem dráž než obnovení "pár" kilometrů do Tlumačova/Otovic. Takže by šlo o alternativní objížďku problematického úseku - nebo se pletu?
PS. a ve Stěnavě by pak došlo i na "úklid" parního hřbitova...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný: No právě ten parní hřbitov jsem měl na mysly když jsem si zde přečetl o "turistickém ruchu" z Broumova do Stěnavy
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak o tom hřbitově slyšim prvně,tym maj Poláci něco zapomenutýho z dob parního provozu?A v jakym množství?Vypadá to že to tam už leckdo navštívil....

Jinak mezi Jablonnym a Lichkovem už skončilo vyřezávání porostů?
Glacensis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný: Také si myslí. Jde o to že na obnovu Broumov-Scinawka dá prachy EU, kdyžto opravu tratí v Polsku by si asi museli zaplatit. Těžko říci, zatím jsou to jen návrhy, ale byl bych moc rád kdyby se přes Otovice opravdu začalo někdy ještě jezdit.

K tomu parnímu hřbitovu, myslím si že to tam už zůstane na věky věků, je to na koleji kterou těžko někdo bude potřebovat a nedokážu si představit, jak by se něco takového dalo odklidit. To leda rozřezat na místě..

 
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 22:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže by šlo o alternativní objížďku problematického úseku

asi tak, z jakých důvodů vlastně dříve fungovala peáž Pruských železnic? "šetření" kilometrů? zatíženost hlavní tratě?
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 23:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glacensis:Seš v mejch očích hrdina,tim mořem kopřiv bych se probírat nechtělA jinak je asi pravda když to Polákům nevadí několik desítek let,proč by najednou mělo....z těch lokomotiv zbylo opravdu jen to co ani sběrači kovů nedokážou přímistit do sběrny(aspon podle první loko)...

Jak typujete zejtra počasí?Jel bych na Verměřky,kdyby to trochu šlo....
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 14:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ach to byly na Kyšperecku časy:
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 15:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle reklama se mě mrtě líbí, je asi dobře, že není točená v azuru ale v takovým humáči, protože tej Novině to sluší.A 753.187 taky.
Jinak ten povzdech " To byly časy " je asi pro Kyšperské fotiče chrakteristickej. Nikde jinde sem si nevšiml, že by byl používán tak moc jak u nás.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 16:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad: Tak to si asi moc nevšímáš. Navštiv někdy Brno, Českou Třebovou a přilehlé tratě. To co bylo v Letohradě je oproti tomu co bylo zde nic.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 16:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex : To já nepopírám ( třeba nějaký záběry z Mostu míru, jak sou na nich 350 tak z let 1990, tak to je taky žrádlo ), ale mě šlo přímo o tu frázi. Tu podle mě říkaj skoro jen Letohradští
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad: Tak to bych zase netvrdil že to říkají skoro jen Letohradští. Možná jich víc neznáš Lidi co znám to říkají všichn;)

(Příspěvek byl editován uživatelem GlEx.)
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 21:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta reklama je opravdu supr,dostalo mě že to je za takovýho počasí ale halvně bych čekal nějakou nablejskanou loko co zrovna vyjela z lakovny....právě proto že to je do televize,ikdyž mě se to takhle líbí stokrát víc a jako celek to s viaduktem a počasím vypadá dobře:-)Kterej to je viadukt?

Jinak dneska na Jebáku a antijebáku 750285 alias Rudý dábel,a na Poznanáku 754048.....krom toho v Žbk jsou zase vozy pro řepku,5 naloženejch na kusej části koleje 4!!! a dva prázdný ještě dneska přivezli......možná časem dorazí víc a zase stáhnou dolů do Letohradu všechny najednou jak je zvykem...jinak co mě dostalo,že těch 5 vozů s řepkou mělo 400t!!!To je 20t/nápravu což snad je ještě v normě(teda nevim kolik má Žamberk-Letohrad),ale spíš že ta řepka je tak těžká....a abych jen blbě nekecal tak nějaký foto(počasí teda humus no,ale když už sem byl na brigádě)...
 
 
 
 
 
 
Jen pro zajímavost,ta hlava co kouká v tom 1.třídy hned za 048,to je nějakej šotouš a mám neblahý tušení že si mě vyfotil,při průjezdu kolem mě si zandával foták,takže jeslti je to kámoš Jakuzy,můj osud v dalším číslo Šotouši je zpečetěn.....

(Příspěvek byl editován uživatelem AlešT.)

(Příspěvek byl editován uživatelem AlešT.)

(Příspěvek byl editován uživatelem AlešT.)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3240
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 22:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci, tak snad už příští týden se v Letohradu 754 051 dočkáteTedy pokud se zase něco do té doby nevysere, nebo přejímač jí nepřevezme
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 22:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No halvně aby sme se dočkali i lepšího počasí,tenhle celotejdenní humus.....
Jak to vidíte s tou nedělí a tou soupravou?
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 22:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli má bejt skoro jasno, takže když pojede i něco zajímavýho na Jeseničáku a na Poznaňáku, mohl by to bejt dobrej šotoden.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 01:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_l(21.3.07): Jo s těmi mechanikami ze Žďárce mě tenkrát dost naštvali. Byla to moje srdeční záležitost a oni je zlikvidovali. Chtěl jsem je koupit, už to bylo aji domluvené ale nakonec se odvezli. A té ranžírky lituji nejvíc. Rád bych z nich zachránil (odkoupil) alespoň něco, jenže to dnes už zřejmě není možné....
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 21:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Scinawka.Parní lokomotivy tam stojí od konce 80.let.Já to navštívil poprvé r.1991 to ještě byly lokomotivy prakticky komplet,včetně parního stroje,kompresorů atd..Dnes jsou totálně obrány zřejmě PKP o vše co šlo odřezat,takže to jsou kotle posazené na rámu a to je vše.Mimochodem krajní stroje v řadě jsou vykolejené takže to ani nejde odtáhnout a poslední rána z milosti bude asi na místě..Jinak něco z dnešního odpoledne.754.048 na Sp1956 a Unipetrol 753.715+718.Odjedou zítra ráno před 8h.
 
 
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 22:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipetrol stále nesmí přes hranice??
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 01:16:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak kde,ale přes Letohrad a Mezilesí jezdí už nepravidelně resp. do PKP to vozí lok.ČD.takže přes hranice asi papír nemají..
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se udělalo zase po tejdnu krásný počasí,tak jsem vyrazil fotit náklady....zpočátku to byla bída čekal 49004 dnes nejel,tak jsem fotil akorát Sp Sudety se 750160 na opačnej starně Kamarádíčkovy louky,pak jsem se přesunul k předzvěsti na pole na 44256 se 080+104+29vozů.To byla největší haluzna celej obloze téměř azuro a dvě hodiny v kuse svítilo,pak přilez jedinej mrak z široka daleka akorát na náklad a u posledního vozu zase slunce začalo vylejzat....pak jsem volal na dopravnu a tam mě řekli že do oběda nic nepojede,že se čeká na strojvedoucího.....tak se vracim do letohradu a koukám že přes Jablonský zhlaví najíždí na náklad dvojče 354+176,hoidl jsem řeč s fírou a ten ěm řek že nepojede až ve 12 ale už v 10.40,tentokrát sluníčko vyšlo....náklad jel v 10.40 takže bud zpožděná 44255 nebo s předstihem 44275.Možná že to byli dva náklady dohromady,protože jelo 45 vozů z toho 41 polskejch Falls a zbytek nějakej shimms,2 citerny a gbgs...
Ještě nějaký foto:
 
 
 
 
 
 
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, já vyrážím do terénu na odpoledne, pak taky přinesu info Uvidíme to KŽC co to bude ...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1722
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 13:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže od 14. do 18. května je plánována oprava mechanik a drátovodů v Bohuslavicích nad Metují a v týdnu od 21. do 25. května mají být odstraněny mechaniky v Opočně.
ICQ -> 21 65 33 068
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1723
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 14:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pokud by to někoho zajímalo, tak koncem května má být likvidováno nákladiště v Pěčíně.
ICQ -> 21 65 33 068
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 16:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pav: Proč na Kyšperecku? Vždyť ta reklama tam točena nebyla, tohle je přeci Novina.

Alešt: Mezi Těchonínem a Jablonným by se měly kácet stromy i v dubnu (10. - 12. 4. a 23. - 26. 4.), další výluky jsou plánované i kvůli svařování, LIS. Nějaké krátké výluky mají být i v květnu.
ICQ -> 21 65 33 068
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 16:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:ale ta 753.187 z reklamy přeci jezdila v Letohradu,spolu se stejně barevnou 753.171.A tak to podle mě bylo myšleno.

(Příspěvek byl editován uživatelem Tomt.)
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 16:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: Tak to potom jo. Já ji taky před několika roky fotil ve Verměřovicích.
ICQ -> 21 65 33 068
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 18:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bureš: Díky za mechanikový info - určitě se bude hodit. Ta 187 byla fakt tak myšlena.

Jinak KŽC vypadalo fakt pěkně. Pohonili jsme je od Lichkova a připadal sem si jak u Trenčanských Teplic :-) Kdyby to teda nebylo na Letohradsku, tak na to nikam neletím (to zas takovej slint konvoj motorů není, ale takhle je to domácí věc žj). Včera jsme s Pepou L byly ve Wolsztyně. Do konce března jezděj tří páry denně. Docela fajnové počasí (takový, o jakym se prej tady jen zdálo) a zima, takže to pěkně bafalo. Jj páry s mechanikama taky nejsou špatná věc, to neřikám.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 18:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PaV : JJ, byl to mrtě pěknej konvoj ... Fakt hodně zajímavý, toto vidět nad Lukavicí ... No a ještě v tom zapadajícím slunci ... Krása ...Hodíš nějaký fota co ste dneska našotili? Já hodím, ale až později večer, a navíc nevím, jestli to foto toho KŽC není nějak nelegální sem házet ...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 19:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se zeptám na obsluhu Dobrušky - jezdí nějak pravidelně, nebo je to jen podle potřeby?
ICQ -> 21 65 33 068
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 19:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Bureš
Dobruška jezdí pravidelně, ale brzo ráno
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1728
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 19:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V nefotitelný čas?
ICQ -> 21 65 33 068
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 19:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ráno po 4 hodině
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 20:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim,dlouho jsem se nedostal na net a tad můžu jen chvilku....

Měl bych dotaz jesli v uterý budou normálně jezdit vlaky mezi Letohradem a Polskem.

Nemam ted čas hledat co a jak ,ale zítra se na net na chvilku zase dostanu.
Dík
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 20:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetaD: Nj, já osobně teda používám větu "Ach jo to byly na dráze časy, čím dál tím častěji, ikdyž včera sme byly s PaVem ve Wolsztyně zase jednou přičuchnout k očouzenejm plechům, a srdíčko jen plesalo

Bureš: Díky za info, bude se to hodit.

Glex: Bohužel, už nic asi zachránit nepude, protože co vím a co sem psal: Na rampě ležely dvě jednoramený mechaniky, předvěst a ranžírka. Jedna jednoramenka šla někam do Potštejna k nějakýmu fandovy na zahradu(?), z ranžírky existuje pouze rameno, a druhá jednoramenka spolu s předvěstí zmizela kdesi v propadle dějin, asi ve šrotě, protože sem později v Lanšpereckých zběrných surovinaách našel rozřezanou předvěst a rameno od mechaniky, bylo mě do pláče......

JnD:
Lichkov - Jablonné nad Orlicí
od zítřka do čt 29.3. denně od 11:40 do 16:40
Náhradní doprava: Lichkov - Jablonné nad Orlicí: 20010, 20012, 20014, Jablonné nad Orlicí - Lichkov: 20007, 20009, 20011
Zastávky mimo ČD: Mladkov - u křižovatky mezi hlavní silnicí Mladkov - Jablonné nad Orlicí a místní komunikace k zastávce ČD. Těchonín - na hlavní silnici, Mladkov - Jablonné nad Orlicí u železničního mostu
Aktuell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 20:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: a to pravidelně znamená ve skutečnosti zatím tak cca 2-3x do týdne, ale minulý rok, kdy Mn jezdil ve fotitelnou dobu, tak přes léto jezdil kromě neděle opravdu denně.
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak snad se nic nestane, když sem ten šleh toho KŽC vložím ...
 
Jinak dneska to krosilo následovně :
Jeseničák - 750.258
Poznaň dolu - 754.030
Sp 1959 - 750.285
Mám ze dneška nějaký šlehy, ale pořád takový stejný, zejtra dám odkaz na galerku, kterou z toho udělám
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1730
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad: Popravdě řečeno, víc by mi na té fotce seděly na pozadí tatranské štíty než letohradské pahorky :-)

Každopádně jsem zvědavý, kde se tahle vozidla budou objevovat v provozu, jaké jsou s nimi záměry.
ICQ -> 21 65 33 068
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Pro majetné za šílené peníze "Dovolené s Motoráčkem" apod.

Petad: Co by na tom bylo nelegálního? Ono se nesmí u kolejí fotit? Snad neslušného ano, ale za: 1) stějně by ty vozidla do Prahy museli dostat a za 2) byl jsem fotit normální vlak a díky jim mělo vše zpoždění, navíc jsme stáli s autem 10minut v Prostřední Lipce u přejezdu protože si dělali fotohalt v přibližovacím useku

 
Jen taková dokumentační - fotil jsem na klasiku.
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 23:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo je sepsáno na www.zelpage.cz ( z těch úmyslů) a doufám že i článek s fotografiemi bude do hodiny hotov
* * *
Usmívej se! Bude Hůř

Prodám DSLR i s objektivem. Kontakt přes e-mail
Alešt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 23:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetaD:To bě mě zajímalo jak to že si měl na Pznanáku 754030,že by 160 vyměnili v Letohradě(tu jsem mimochdem potkal snad poprvý)?Jako nám cca před měsícem 011 za 048 kvůli poruše?

Jinak nikdo jinej ste ten konvoj nefotil?Chybí mě u nějak ale nějak slibovaná 720.PetaD má jinak pěknou fotku......já byl v tom čase bohužel v Brněa dopoledne jsem využíval na náklady,jako ostatně ted pořád,dohánim co sjem pros**l.....

Bureš:Za ty výluky dík,aspon vim kdy fotit po škole a kdy se z ní ulejt

Nevíte jestli tu ucelenky polskej falls jezděj do polska plný?354+176 to dalo celkem zabrat než se trochu rozjeli....
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1098
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 02:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotili a šotili všichni..Kdo to má ještě tento večer upravovat a vkládat..vydrž,něco vyhodíme..
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 09:17:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdalipak se účastnil i Ijacek? Vždyť v soupravě je zařazen POLOMÁČENÝ BIX!
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 10:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle tel info co jsem teď dostal pojede dnes na dopolední Poznani 750.285!
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco z cesty KŽC pro Ty, kteří tam náhodou nebyli
 

 

 
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: tu první fotku si úplně dovedu představit na Vašem pohledu :-)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem taky hodím něco z vrchu:
 
 
 

 
 

a ještě mi něco padlo pod ruku:
 

Pro parní fajnšnekry stáhnu do PC nějaký video z Wolsztyna, když se nám ten víkend teď tak poved, ale až zbude chvilka času.
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sexiradim:
Ty první dvě máš nějak neostrý. Hlavně ty Verměřovice jsou brutus.
Nechcu nějak vyrypovat, jenom že jsem sám uvažoval o koupi EOS350, tak mě to tak nějak zaujalo.
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pav:
pěkné, pěkné.,

Můžu se zeptat, jakým strojem fotíš?

(Příspěvek byl editován uživatelem fotista václav.)
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 12:03:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotista_vaclav: Olympus E-500 a v sadě Zoom Kit jsem zcela spokojen hlavně v dlouhodobě výhodnym poměru cena/výkon.
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 12:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Fotista_václav

Berte to, že já to nikterak neupravuji, nehraju si s tím, jen nejrychlejší formou zmenším a tradá... I když máte pravdu - ty Verměřovice jsou horší, byl to zoom něco kolem 250, za to u první a třetí přečtete téměř vše nápisy.
Na hraní, retuše a pod jsou tu jiní...
A v RAWu je to úplně jiné, má to přes 10 MB, ale popravdě, dnes bych i já Vám 350 rozmloval - je tu něco lepšího - 400
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 14:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex: Tak pořád lepší, když se to zachová Pro majetné za šílené peníze "Dovolené s Motoráčkem" apod. , než kdyby ta vozidla skončila ve šrotu. A ti "nemajetnější" se s nimi třeba setkají v okolí Zásmuk, ne?
ICQ -> 21 65 33 068
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 15:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šílené peníze...


kdo nic nikdy nepořádal za jízdy, nemůže o tom nic vědět...

a může mít tak pouze zkreslené dojmy o tom, jak ten dotyčný vydělává...a psát pak takovéto nářky...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Petad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 16:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo PaV super šlehy ...
Jinak, doneslo se mi, že si prý natáčel včera z R 250 nějakýho fotiče ... Ten fotič se mnou byl pak včera na Jeseničák u kostela
Tak se kdyžtak pochlub
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 16:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petad: Včera Pav cestou z Wolstyna natáčel nejednoho!! šotouše a pár fotičů................těch záběrů tam bude trochu víc, ale spíš by sem měl hodit nějaký vočouzený plechy.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 17:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš, Saxiradim: Já to bohužel vím ohledně cen. Sám jsem pořádal pár fotoakcí. Jenže myslím že by bylo lepší pořádat fotojízdu na jeden, dva dny za 500-1500Kč než na týden za třeba 15000,-Kč.

A k zachování vozidel: Jsem samozřejmě rád. Výtku jsem měl ne k vozidlům ale k těm fotovlakům. I já bych si rád projel nejednu vlečku, ale 15000 za jednu jízdu, i když na celý týden, prostě nedám.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 17:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to víš PetaD.: Pak takový nic neříkající záběry tady z okolí příjdou vhod. Netočil sem kvůli šotoušům, ale prostě celou trať až z Miedzilasie do Letohradu (skoro)

(Příspěvek byl editován uživatelem PaV.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace