K-report
 

Archiv do 15.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 15.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 08:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct : Nehodová udalosť : vchod na obsadenú koľaj . I keď zrejme bez následkov.

Pes38 : Zatajovanie nehodových udalostí a prevádzkových závad sa prísne postihuje. Ak páni majstri zastavia včas pred prekážkou , sú za bdelý a správny výkon služby odmenení. Najmä vtedy to sami nahlásia, keď sú vinníci z onej firmy. A okrem toho aj revízori, inšpektori , kontrolóri a vyšetrovatelia tiež potrebujú vykázať v štatistikách nejakú činnosť.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 10:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hlavně při tom počtu lidí by byla náhoda jak výhra první ve sportce,že by to z toho vlaku někdo nepráskl.To tady kdysi před x léty bylo,že jednu nehodu se snažili chlpaci takto zatajit,leč nějaký civil se u piva večer v hospodě pochlubil,že couvali z trati zpátky,slyšel to od vedlejšího stolu opilý dozorčí,šel to prásknout a pro milého fíru a výpravčího si ráno dojeli na trať autem....stálo je dost dlouho jiné zaměstnání....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6893
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 13:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tomto případě byla díky cestujícím informace o tom, že vjeli na obsazenou kolej, na internetu dříve, než se v dalších stanicích na trati dozvěděli, že se vůbec něco děje.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3997
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 15:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rk kn:
No tak to sem pochopil že šlo o vjezd na obsazenou, nějaké podrobnosti by nebyli??možná ste to tady už řešili...tak se dyžtak omlouvám že se tak vyptávám
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 17:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK: Jak se to pak teda podle předpisu má řešit? Počkat, až přeijede DI?
Já jsem zažil jenom to, že v ÚL jih byla špatně postavená výhybka (směrem na hlavní místo na západ) a tam se normálně couvalo, a pak jelo dál se sekerou 10 min.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34539
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 18:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se něco událo na Šumavě:
R 1430 +42, Os 8172 +114 (stále pouze příjezd Horní Planá), Os 8148 +66, Os 8149 +58, Os 8150 též něco (snad) málo poveze
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii : Kde nieto sudcu,a nieto svedka, nieto ani prečinu.
Aj odchod na nesprávnu trať. koľaj je NU. Ak zastaví rušňovodič pred nesprávne stojacim náv, alebo odbočujúcou výhybkou, je hrdina !
Ak ju prejde a vstúpi na nespr. trať. koľaj je aj on spoluvinný.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemyslel jsem ututlat, ale zaznameat všechny potřebné okolnosti a hlavně rychle pokračovat v provozu (do půl hodiny), když se vlastně nic nestalo...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 22:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin z.: chlap mezi Černou a Planou v kolejích
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 22:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: A jak by potom všichni ti zbyteční šuplíkanti vykázali činnost ?
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 10:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čteno před chvíli: srážka vlaků v Řecku:
odkaz
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 11:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si pamatuji, tak od Korintu je úzkokolejka ale není tam splítka. Úzkokolejka je navíc jednokolejná, tak jedině berany, berany duc
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 11:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vjec tam nepisali, uvidime, eli eště co uslyšime! A navíc, nemuselo jit o čelní berany duc, mohlo i jit o kuk do kufra (tedy ze zadu jak dva čokli)
Popřípadě taky o boční srážku ve stanici (tohle bylo u nas taky už x-krát)
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 12:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si pamatuji ... od Korintu je úzkokolejka ale není tam splítka

Bohužel, tohle už je památka na minulost. Úzkokolejka i s nádražím skončila někdy 2005 (na vánoce 2004 tam ještě vše bylo, v červnu 2006 už nic). Podle článku to má být ve čtvrti Sepolia, což podle mišelíní mapy vypadá na trati z hlavního nádraží na sever. Čili zjevně je Korynt teď napojen normálním rozchodem nějakým obloukem přes západ Atén; motor na fotce je to, co z Atén-hl.nádr. jezdí do severních a přes ně východních předměstí (až na letiště).

Na mišelíní mapě je úzké nádraží kupodivu stále vymalované (bohužel odkaz mne hodí na Atény i se širokým okolím, takže jen slovně: www.viamichelin.co.uk , do horní tabulky zadat Greece - Athens a pak přibližovat
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6903
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 19:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

novinky.cz
18:57 - Elektrický proud z troleje popálil dvě děti, které v Sokolově vylezly na železniční vagón. Zranění jednoho je vážné, bude letecky přepraveno patrně na oddělení popálenin Nemocnice na Vinohradech v Praze.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 19:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobře jim tak, takový případ je aspon jednou do měsíce, nemají tam co lozit, jako by nevěděli co se stane
nažhavte fotoaparáty na řadu 810 na trati 331
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 20:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komu není rady... Jako by nevěděli, že je to může spálit na popel...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 22:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro nehoda:
ftp://vojtavlaky.wz.cz/r.wmv
Motorkář těsně přejel...

(Příspěvek byl editován uživatelem eso.)

(Příspěvek byl editován uživatelem eso.)
http://vojtavlaky.wz.cz
Návěstidla zvedají svůj prst, výpravčí zdraví, závory přetnou silnici - uvolněte cestu! A ona projíždí, majestátní, poetická a krásná - parní lokomotiva.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 22:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten musel druhý nárazník minout tak o 20 cm...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Mourekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 02:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dvě děti v Sokolově... nebyli to permanentně opálení kteří se učili krást barevné kovy?? Škola má prázdniny tak se učí něco pro život.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 06:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý to byly dvě dívky...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I dívky mohou být sběratelkami bar. kovů (netvrdím však, že byly)
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eso: Co to bylo za lok. řadu na tom videu? Dík.
Eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 13:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z: byla to lamináka 230,jelsem tím když se tohle točilo ale přesný číslo nevim..
http://vojtavlaky.wz.cz
Návěstidla zvedají svůj prst, výpravčí zdraví, závory přetnou silnici - uvolněte cestu! A ona projíždí, majestátní, poetická a krásná - parní lokomotiva.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4012
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 19:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to čapl po rychlobrzě a zastavil nebo pokračoval??
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7007
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 01:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem dneska jel rychlíkem Praha 22:15 - Plzeň 23:55, jeli jsme z Berouna po nesprávné koleji, ve Zdicích pak stál nákladní vlak, lokomotiva na prvních výhybkách ve směru od Berouna, lokomotiva měla rozsvícená světla u podvozků a u ní klečelo několik hasičů, přišlo mi, jako by se hrabali v té bedýnce, co je přímo uprostřed lokomotivy dole. Netuší někdo, o co šlo?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
antalik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.63.199.85
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 09:57:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobry den, je mozne jeste nekde si precist vyhodnoceni nehody u vranan? odkaz na k-reportu je v tuto chvili nefunkcni. dekuji
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 10:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

antalik: Když budu mít tvůj mail, tak ti to pošlu.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 10-2002


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 10:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Čerčanech u Benešova se srazily vlaky
http://fotodoupe.net
antalik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.63.199.85
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 11:43:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pes38: antalm@quick.cz

diky moc
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2790
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 12:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:
Kolega z trati mi psal, že byl hlášen požár lokomotivy.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 13:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá dost drsně.
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=467525
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 14:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chudák strojvedoucí, to musela být hrozná smrt
nažhavte fotoaparáty na řadu 810 na trati 331
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 16:10:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten žabotlam je nasračku... A divím se, že toho mrtvého fíru vynesli ze žabotlamu a ne ze strojovny Esa... Fakt je to děsivé...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Šotnut uživately K-Reportu: 23. 6. 2007 Šarim, 12. 7. 2007 Cyrdou
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 8ks
puk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.91.79
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 16:27:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

viete niekdo cislo toto Esa a zabotlamu z Cercan?
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 16:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363.053 vs. 451.048
http://tkanlokopage.ic.cz/
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 18:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_čt -> na videu je rychlovka i slyšet... vzal za ni...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 18:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebylo by delší video z té 230, do doby než vlak zastaví?
nažhavte fotoaparáty na řadu 810 na trati 331
R.Š.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.26.19
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 19:46:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby teď ještě nepřišli na to, že žabotlamy musí být staženy z provozu bo jsou shnilé a nezpůsobilé.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 20:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to masakr, jsem zvědav kolik teoretiků spustí debatu o neschopnosti strojvedoucích. Nevím čím to ale jakákoli taková událost se mě osobně dotkne, při představě že tam mohl být kolega nebo já osobně... No hnus velebnosti
Tady bude bitva! a tady zase pšenice!!!
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 20:57:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Houba byl bych celkem klidný s největší pravděpodobností hlavní díl viny dostane výpravčí pak signalsté a nakonec bohužel i stojvedoucí.
http://www.darujkrev.cz/
T 77
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.94.233
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 21:13:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-pokud jel na přivolávačku, tak mu taky nějaké to procento dají.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 21:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrozné, brrr
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, moc z těch zpráv na netu typu "vlak vjel na nesprávnou trať" chytrej nejsem. Uvidíme, kdy se objeví nějaká rozumná informace. Čest fírově památce . Stejně tak tomu žabotlamu. Eso to snad rozchodí.
Ruda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.245.232
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 23:22:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten motorkář před vlakem je z Batelova(trať 225),teda jestli to někoho zajímá
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 23:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čerčany: trest si přerozdělí signalisté a výpravčí. Na jejich obhajobu lze uvést, že podmínky byly více než hnusné: množství posunu, horko, výluka...
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 23:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem podání informací TV PRIMA je trestuhodné.
Takový žvásty nedokáže vypustit snad nikdo.
http://tkanlokopage.ic.cz/
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 10-2002


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 00:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pantograf narazil do rychlíku??? No to si opravdu dělají z diváků prdel! Kdyby si nejdřív zjistili informace a ty pak šířili dál. Splést se může každý, ale toto je už opravdu hodně mimo mísu!!!

A já už jsem si říkal, co je to za blbce na Nově, když říkali něco o rychlíku z ČB do Phy (ve skutečnosti jel opačným směrem), tak oproti Primě je to nepodstatná banalita.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 00:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jako totok je už fakt na Generální ředitelství volající, co ta Prima pustí do éteru...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Šotnut uživately K-Reportu: 23. 6. 2007 Šarim, 12. 7. 2007 Cyrdou
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 8ks
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34612
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 01:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jameszl:
Když on to vypustil i tiskovej mluvka, že jel z Budějc... Takže to je mohlo zmást.
Nicméně ani to nemůže „úroveň” toho čehosi na Primě omluvit.

Bylo ale opravdu velké štěstí, že v tlamě nebyli krom fíry lidi, to by si teprve novinářské hyeny a přblblí perverzní diváci smlsli... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 02:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ESO snad dají dohromady. Nezdá se, že by bylo nějak zle zničené... Žabotlam by se dal zkompletovat, pokud by byl třeba z nějaké předchozí likvidace k dispozici komplet celý první díl, což pochybuju, že by byl. Takže zřejmě skončí zbytek soupravy jako náhradní díly...
S tím, že se v tom novináři a vševědoucí veřejnost začne vrtat a opakovat věty typu "nebezpečné pantografy" a podobné nesmysly, s tím počítám a snad to žabáci ustojí...
Sám jsem z té nehody velice špatný, už jen proto, že Čerčany je stanice, kterou jsem při svých cestách vlakem na chatu používal z celé sítě ČD nejčastěji a do města se jezdilo na větší nákupy, nebo právě "panťákem" do Benešova...
____
Malé upřesnění: Při jízdě na přivolávačku musí jet strojvedoucí "na rozhled", obsluhovat tlačítka bdělosti a jet nějakou max. rychlostí (tuším správně oněch 30 km/h)? Nebo je to jinak? To znamená, že jestli jel na rozhled, a spolehl se, že trať je volná a jel třeba trochu rychleji do toho oblouku, tak asi bude ještě třetí spoluviník...
Jen mě velice mrzí, že ani jeden nestačil utéct ze stanoviště a že se to zřejmě seběhlo tak nečekaně, že nepomohl (věřím, že proběhl) pokus včas se na kolegu z panťáku dopískat, jestli dělal něco jiného a neviděl, že se na něj řítí vlak.
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3750
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 02:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By mě zajímalo v jaké rychlosti to do toho paňťáku narvalKaždopádně to je velice smutná nehoda s následkem ztrátou života.Eso se opravý, ale co ten lidský život?To se také opravý?Tento styl vyjádřování se mi moc nepáči
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 06:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na niektorej web stránke sa vyjadril vyšetrujúci inšpektor, že rýchlik vchádzal na PN, t.j. rýchlosť nemohla byť vysoká, asi 30 km/h. Použitie PN asi vychádzalo z rekonštrukcia trate , zrejme tam zab. zar. povypínali. Obsadenie koľaje si výpravca neuvedomil, vysielačkou nahlásil voľno pre ďalšiu jazdu cez stanicu. Nakoniec svedok bude, lebo tento zrážku prežil.
Motoráček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 08:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé : jízda na PN je bohužel pro strojvedoucího nepříjemná věc. Nejen, že musí jet podle rozhledových poměrů a přes výhybky nepřekročit rychlost 40 km/h, ale také si musí vždy počínat, jako by byl zpraven o mimořádném vjezdu na obsazenou kolej. Tolik dikce dnešních platných předpisů. Vjížděl-li tedy na PN, tak tam nějaké procento viny na straně fíry bude. I když uznávám, že pokud tomu tak bylo, asi nepředpokládal, že by mu něco (tedy rozumějte rychlíku) mělo stát v cestě. Nechtěl bych být v kůži ani jednoho ze zaměstnanců, kteří v tu dobu měli službu. Nicméně proti tomu, co se děje na silnicích je stále železbnice velmi bezpečná!
Zachrochtám, zavrčím, zahalím se do oblaku dýmu a zmizím jako červený sršeň!
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 09:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Ztrátu lidského života už jsem okomentoval a onadával u zpráv a jinde, tady jsem se chtěl omezit čistě jen na technickou stránku věci...

Motoráček: To je právě ono, když je člověk příliš důvěřivý a spoléhá se na to, že i v tom údajném velkém hemžení na nádraží a při výlukách, bude všechno v pořádku. Taky bylo vedro, možná měl zpoždění, mohl ho oslnit odněkud záblesk slunce, toť vše otázka...
Když řidiči seberete oblíbený autobus, vězte, že se cítí jako po rozchodu...
Djexpres
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 10:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jak by mohol ísť na PN keďprudko brzdil a a v čase nárazu išiel cca 30.... to by nesedelo... odkial sa vie že sa išlo na PN?
ICQ: 264-901-362
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 10:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Djexpres: Běhěm výluk první traťové se od Senohrab do Čerčan vjíždí na PN návěstidla L (vjezdové návěstidlo u nesprávné koleje není zřízeno). Způsob vjezdu je popsán i v ROV.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 10:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nelíbila se mi reakce TV Prima a proto se ptám proč TV Prima, nemaje fundovaného redaktora, nepřečetla oficiální tiskové prohlášení s fundovaným popisem události? Odpovím si sám. V době mailů a tiskových mluvčí ho ještě 11 hodin po nehodě zřejmě nikdo nevypracoval.
Excelsior
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 10:51:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,pánové.Už zasejc to pitváte.Vypadá to tu jako banda chytrolínů.Život nevrátíte,zraněný bude mít výčitky celý život."Chybička se vloudila".Kdo nic nedělá,nic nezkazí,ouředníček papír zmuchlá a jede se dál...Výluky jsou výluky,vedra k nevydržení jsou strašná a doba dovolených je to,že se jede "takřka" nonstop.Prachy za tu zodpovědnost nejsou už nic moc,stále je to o kriminále...Každá jedna odsloužená šichta je malé přispění na finanční vylepšení platu poslanců (spíše posranců,ti si pospíšili co? a jejich ošetřovatelů senátníků.Pardón za výrazy!!!)Jinak žába už kdysi podobnou nehodu měla nemýlím-li se.Skoro to vypadá jako by se situace opakovala...Nechtěl bych být v kůži přítomných.Není to žádný med a na dotyčné se svět dívá jako by ukradli zeměkouli.Tak už to nepitvejte.Nebo z toho máte radost?Odborníci?!
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 15. července 2007 - 11:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Excelsior: Zrušit internet a vytvořit atmosféru kdy jediná nahlas vyslovená slova budou chválit politiku vládní strany.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace