K-report
 

Archiv do 31.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Staré archivy » Archiv do 31.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako o provázanost výpravčích s jedním dopravcem a tím jeho využívání k suplování povinností jiných.Proto je tak žádoucí jejich oddělení a převedení k SŽDC.

Provázanost jak kde a jak u koho .. já žiju asi už nadčasově ...
Mimochodem máš ty Vaše chlapce vychovaný,zdravěj,na peróně nekouřej a hovorný jsou také .. doufám,že Ti pozdraf vyřídili ...

A smích .. muší být,co bychom z toho života pak ještě měli ...



ICQ 237-113-861
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sokr:ano souhlasím s tebou ale asi tě nebudou mít výpravčí a signalmani a další moc rádi...Jen tak namátkou budou zaměstnanci státu a tzn tarifních tříd stáních,režíky = 0.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 02:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:což tu plácačku v 65 snad uzvedneš ale kdo mě vysadí nahoru na lok a notabene pak sundá...Třeba se pak zavedou přímé vlaky do Pelhřimova...

Pán neví, že v Pelhřimově žádný ústav pro pohřeb žehem neexistuje? .

Strojvedoucí budou chodit do Třebové. Jak mašina, tak obsluha :-)
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 11-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 02:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka na PŠ:

Kdy spíte?
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 08:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: no holt nás tam pohřbí do těch jam,co budou kopat všichni vynálezci teorií, jak by to mělo fungovat...:-)))
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hanzalík: občas se najde chvilka.
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: Provázanost jak kde a jak u koho .. já žiju asi už nadčasově ...
Ze strany samotných výpravčích problém nevidím, mám na mysli možnost jejich ovlivňování ze strany současného zaměstnavatele.
Jo, a s klukama si to vyřídím, ani pozdraf nejsou schopni vyřídit...
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 10:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pán neví, že v Pelhřimově žádný ústav pro pohřeb žehem neexistuje?

Určitě ví,ale kultovní hlášku " ... do Pelhřimova,ať víš do čeho jdeš" z müsli nikoho nevymažeš ...

Sokr

Jo, a s klukama si to vyřídím, ani pozdraf nejsou schopni vyřídit...

Hlavně žádné násilí .. byla hluboká noc a motory zrovna potichu nepředly .. a nějakej pátek to už také je ...


ICQ 237-113-861
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Z postrků jsem poznal jen Radotín-Vršovice, ale nejhezčí léta jsem prožil na osobácích Masaryčka - Přerov. Pěl let. Jízdní doba kolem 7 hodin a 67 zastávek. V Přerově vyspat a zpátky domů. Byl jsem tehdy relativně mladý a členky vlakového doprovodu mladé a pohledné. Už to bude 30 let.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2708
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: pořád máte šanci. Vím o případu, který loni odešel na DSP, shrábl odstupné a letos, když začalo zaměstnavateli hořet do bot, se slavnostně vrátil a zase jezdí...
Follow the reaper...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4408
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: a jak to dopadlo s tím odstupným??
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet, Jka2005: Ale ten problém se bude muset brzo nějak zásadně řešit. Jakejpak asi je věkovej průměr fírů? Za pár let a tím asi budou musej jezdit průvodčí... Už se se udělal krok A. tj. snížení požadované kvalifikace (s maturitou se tam asi nikdo nehrnul). Sice se říká jen na posun...ale známe to, že...:-))) A teď ještě asi bude potřeba udělat krok B, tj. snížit zdravotní požadavky...(myslím, že je to až zbytečně tvrdé). Nevidím důvod, proč by fíra nemohl mít 4 dioptrie, léčenou hypertensi a např. žaludeční vředy.

Otázkou ovšem zůstává, jak moc toto ovlivní bezpečnost provozu...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2710
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 12:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buď ho probendil nebo uložil. Aneb co peklo schvátí, to už nenavrátí. Přesnější pravidla toho "zlatého padáku" ti nepopíšu, mého ročníku se DSP netýká...
Follow the reaper...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2711
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: krok A ještě učiněn nebyl. Ale taky si myslím, že těch bezmaturitních se tam nebude hrnout víc než těch druhých.

Ke zdravotní kvalifikaci se nebudu vyjátřovat, páč nejsem vyučen v oboru léčení hyperčehosi ani vředů v pajšlu. Ale je třeba pamatovat na to, že po dvou zvlášť vydařených nočních a několika nástupech okolo druhé v noci už člověk funguje trochu jinak než po odpoledním kafi v kanceláři a případné zdravotní problémy se mohou začít projevovat daleko výrazněji.

Ještě k té kvalifikaci:

Bylo nebylo. Před časem byla zadrátována jistá trať. Fírové v depu, kteří tam jezdili, měli povětšinou strojníprůmyslovku, která v jejich městě sídlila. Papíry na elektriky dostali na nějakou výjimku s tím, že elektromaturitu potřebnou na el. trakci si hromadně dodělají. Stalo se - a měsíc po získání kýženého papíru přestala být elektromatura potřebná... Možná se to nestalo, možná to bylo trochu jinak. Ale nechtěl bych být v kůži těch chalpů, kteří se ve svých 45 letech vrátili do školních škamen a po druhé "zkoušce dospělosti" jim někdo odhlasoval, že tam těch několik roků chodili úplně zbytečně. To je tak na uchopení brokovnice a vystřílení ministerstva dopravy...
Follow the reaper...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4409
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes 38: s těmi dioptriemi máš pravdu, co mohou způsobot vředy a tak netuším... Přitom - kolik fírů dnes jezdí s brýlemi. Ale mohou, protože se jim zrak zhoršil až jako důsledek výkonu profese. Ale jako nováček jsi takřka bez šance... Je ale až paradoxní, že mohl jezdit fíra, který bez brýlí prakticky neviděl (resp. jakžtakž viděl trať, ale nikoli už čísla na rychloměru, JŘ a další "detaily") a když je jednou při střídání strojů na jednom zapoměl, odjezdil zbytek šichty "po hmatu"... Naštěstí měl 162 které fungovalo ARR a kde je knoflík 40 a kde 120 už znal zpaměti. A trať taky...
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:44:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale také si hodně lidí zvýšilo kvalifikaci, protože významná část měla jen vyučení. A to to ještě měli placené. Rozumný člověk je rád, že si v práci (zpravidla placeně nebo aspoň částečně) udělal maturu, takže když ho od dráhy vylejou, tak bude mít o trošku větší šanci na uplatnění.
Nejlepší je, že nejvíc remcá generace lidí, kdy bylo běžné, že jezdili pekaři a podobní (někteří možná podobné vzdělání mají). Myšleno, že chudáky kolegy donutili udělat elektromaturu a teď se to změkčilo. Soukromník by se na zaměstnance zpravidla vyprdnul, nemáš vzdělání? Tak se stav, až ho budeš mít, teď pro tebe nemám práci.
Martin
P.S. vysvědčení jakéhokoliv druhu není vůbec předpokladem, že to je vhodný člověk na tu a tu profesi. Od toho by mělo být dobré psychologické vyšetření a pak i zkušební doba.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6497
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 13:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dle mého za nedostatek fírů můžou 90. léta. kdo z mladých chtěl na fíru, měl perspektivu zcela jsnou: hodně let na dílně a pak se uvidí. taky jsem šel raděj na vš......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 14:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: nj.... v těch letech byla personalistika sprosté slovo...a obávám se, že u ČD často stále je... základní report, který slušný personalista dělá svému managemetu je věková struktura klíčových profesí a predikce vývoje... Jenomže je otázkou, jestli pro všechny ty Šípy a jiné podivné "manažery" byly provozní profese klíčové...odpovídat nemusíte, odpověď znám :-)))
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 17:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krok A ještě učiněn nebyl. Ale taky si myslím, že těch bezmaturitních se tam nebude hrnout víc než těch druhých.

Nevím jak v Tvé profesi,ale v mé už učiněn byl .. naše nové "rychlokvašky" /povolena vyjímka ze vzdělání-nemusí být maturita,ale musí být min. 5 let praxe u ČD/jsou už po zkouškách a dodělávají si postupně komerci ...
Jeden z tohoto kurzu píše i sem na K-r,tak možná upřesní ...


ICQ 237-113-861
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 17:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakou budoucnost má podnik, jehož hlavním personalistickým kritériem je počet odpracovaných let??
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Sokr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 17:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin2: Soukromník by se na zaměstnance zpravidla vyprdnul, nemáš vzdělání? Tak se stav, až ho budeš mít, teď pro tebe nemám práci.
To víte ze své zkušenosti, nebo JPP ? (slovíčka zpravidla jsem si všimnul)...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2716
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: situaci okolo výpravčích nesleduju, ale měl jsem za to, že v jejich řadách pomalu ale jistě začíná vznikat spíš přetlak. Na východě se dokonce po zavedení dálkoviny na ferdinandce minimálně jeden přeškoluje na fíru. Proto mě to snižování kvalifikace docela překvapuje. Anebo možná ne - někde se po zmodernizování zabzař můžou přeškolit signalisti (dosud maturita nevyžadována) na výpravčí. A všichni budou spokojeni...
Follow the reaper...
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
...přetlak. Na východě se dokonce po zavedení dálkoviny...

Taktak, výpravčí z jižní Ferdinandky dostávali umístěnky až do okolí Brna, takže zvážili situaci...
Příští rok to čeká i Vláru v okolí Kunovické křemíkovky (Ostroh, Nová Ves).
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem si prošel to co tu popisujete..90.léta ..totální nezájem o nové strojvedoucí a snaha se naopak co nejvíce lidí zbavit..a matura?nemáš,tvůj problém..zaměstnavatel mě nijak nepodpořil a tak jsem 3 roky jezdil každý týden na své volno,dovolenou a různé čachry s šichtama..No nelituju,jsem tam kde jsem..jen to trvalo 10let..
Ad.vašut..s těmi lety je to myšleno,že člověk pár let pracující v provozu snad trochu pochopí"špecifiká"což se o nováčkovi z ulice říci nedá..pravda,jako kriterium to není až zas tak dobrý příklad..Všem kdo se v tom plácají a ještě vydrželi,držím palce..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: Věková struktura není o to, kolik mají lidi odslouženo, ale kolik mohou ještě sloužit, víme? A klíčová je zrovna tam, kde nemohu člověka z ulice pustit po týdenním zácviku dělat práci na jeho vlastní odpovědnost. Takže mi dává s vysokou mírou přesnosti představu, kolik jakých lidí musím kdy sehnat, abych je měl ve správný čas připravené. Mám to za sebou v oboru, kde se na určité pozice ten nejlepší kandidát vypracovává 8 let a standard je 11... a boj s "manažery", kteří mají před očima zvyšování produktivity (výkony / počet lidí) především snižováním počtu lidí také.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet

Ono asi záleží na lokalitě .. u nás /Polabí/ a v širším okolí Prahy je plácaček ještě podstav,proto ty rychlokurzy s vyjímkou ...
Ale za pár let nás,myslím také "dálka" pravděpodobně nemine,tak nevím co pak s náma bude ...


ICQ 237-113-861
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2719
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 23:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf: mám představu, o čem mluvíš, a to dosti přesnou. I když jsem byl o něco rychlejší, což bylo zřejmě způsobeno tím, že jsem ku čídý nastoupil v době, kdy se devadesátá léta začínala chýlit ke konci. Ale na druhou stranu jsem měl zase štěstí na depo, které bylo naprostým přeborníkem v házení klacků pod nohy (dopravní zkoušky: "Tady máš telefonní číslo, vyřiď si to sám, já teď nemám čas!", děl jistý vedoucí pracovník. Po roce, kdy už hrozilo propadnutí dopravy, mi bylo řečeno toto: "No tak si to uděláš znovu, vždyť to přece nic není!") Nakonec to skončilo emigrací do velkodepa a kdybych nebyl vůl a odhodlal se k tomu radikálnímu kroku, mohl jsem kynout davům od kontroléru o dva roky dřív... A když teď vidím, jak jsou najednou fíři vzácní a od podpisu pracovní smlouvy k první samostatné šichtě to trvá sotva rok a že jim stačí desetina toho, čím jsme museli projít my, cítím značně hořkou příchuť na patře. Nezávidím jim, ale nenávidím ty žáby na prameni, které nám ještě v roce 2003 tvrdily, že jezdit nemůže jen tak někdo, teď tě potřebujem v kanále, vrchního děat nemůžeš, protože kam bych dal ty fíry, co jsou teď v trestu, takže makej v kanále a doufej, že příští půlrok nikdo nic neprojede a třeba budeš moct jít dělat posunovače... Bylo tohle normální?!?

Láďa: personální problém plácaček asi bude trochu jiný než u pilotů. Zatímco po roce 1990 došlo k brutálnímu poklesu dopravy a s tím souvisejícímu celoplošnému poklesu potřeby strojvedoucích, výpravčí a ostatní dopravní zaměstnanci jsou technikou vytlačováni postupně, takže nástup dálkoviny není pro jejich celkové stavy tak drsný. Přetlak vznikne jen na určité trati, která byla právě zmodernizována a s další etapou se přesune jinde. Dálkové řízení na většině sítě je zatím v nedohlednu, klasičtí výpravčí zatím nejsou na vymření. Proto je asi možné, že různých částech republiky je výpravčích pod a v jiných zase nadstav.
Follow the reaper...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 23:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak..od kontroléru se nemává ,ale kyne!To mě před usnutím pobavilo..Ne,vážně už jsem to taky slyšel a máš pravdu..holt taková byla doba a teď se to "čídý"vrací i s úroky..já začal u ČSDposlední rok 1992..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6499
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 08:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jé já taky nastoupil u ČSD v r. 92, když jsem 1. vš nězrobil. ale protože jsem chtěl někam do provozu (a koukat na vláčky z okna dílny se mi nechtělo) tak jsme šel házet kuple a mávat práporkem. no a pak jsem udělal 2. pokus na vš - a bylo.
jinak u SDC (po vš) to taky nebyla nějaká echt perspektiva - lozit po drátech a pak se uvidí. no tak se po civilce vidělo - pápá dráho
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 08:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:" trvá sotva rok" ???!!! to je snad nemožné? Nebo se změnily délky zácviků??
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 08:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: mor a neštovice to je zastávek...Jednou jsem měl tu čest se svézt s Masny do Zábřeha s os. Tak tohle tedy nikdy....R jsou k zbláznění ale os to je pro naprosté šílence...
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 08:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:"Nejlepší je, že nejvíc remcá generace lidí, kdy bylo běžné, že jezdili pekaři a podobní ..." Naprostý souhlas!!!! Já dokonce tvrdím že i kdyby přišel se základní školou tak musí udělat stejné zkoušky a zácviky jako všichni ostatní a pokud to zvládne...ale ze zdravotního stavu bych neustupoval!Tam se to prostě nedá naučit,buď na to máš nebo ne...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6502
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 09:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na šachtě v sokolově se prej fíra vyrobil za 1/2 roku - info z r.92
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 10:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda, já sice nerozumím tolik dopravě,ale zase o kus víc rozumím medicíně... Skutečně jsou tak tvrdé zdravotní požadavky třeba?
Vím, fíra vozí spoustu lidí, ale zase se zabezpečovákem, návěstním opakovačem a spoustou jiných fíčur...
U mně taky nikdo neřeší, jestli mám či nemám žaludeční vředy a jestli jsem ve tři ráno čilej či úplně placatej..-
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 10:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jbb: je otázka, jestli případná perforace tvého(vašeho) vředu ohrozí někoho dalšího (substrát) nebo jen jeho nositele.
Jak jste to jeli ????
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhli Bych klidně zůstal u tykání ;-)
No, když se na ARu složím, tak asi zavolají někoho jiného... Ale když jen budu mimo, tak to někdo odskáče na životě...
Nicméně, v dopravě dnes dělá tolik lidí a jsou snad takové požadavky třeba na kamioňáky (například s dvaceti tunama propanu na návěsu) či dokonce na piloty? Nejsou tudíž takovéhle požadavky spíše přežitkem minulosti, kdy fíra byl elitní zaměstnání (bo řidičů nebylo...)?
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jbb:já jsem vyletěl na EEG.Chtěl jsem jít dělat strojvedoucího.Chci ještě zkusit udělat kontrolní EEG a uvidíme,jak na tom opravdu jsem.Bavili jsme se tu o tom asi před měsícem.Bude to někde v archivu.Záleží na náladě dotkorů.Někoho pustí někoho ne,ale paní doktroka S......á v Italský na EEG vyrazila z 10 devět a dva si nechali udělat EEG v Olomouci a tam to udělali.BEZ PROBLÉMŮ.Je to divný,ale je to tak.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedoporučuji cestovat na představku s koly ve vlacích vyšší kvality - vlakvedoucí vás nepřipustí k přepravě.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 11:50:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jbb: Je rozdíl mezi prohlídkou vstupní a periodickou. Vstupní je opravdu přísná a povídá se, že je srovnatelná s pilotem vojenského vrtulníku. Zaměstnavatel chce zdravé lidi, kteří ve funkci vydrží. Já jsem potom už jezdil s léčenou hypertenzí i ledvinovým kamenem.
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005 No vzhledem k tomu, že na vrtulníku myslím nějaká dioptrie nevadí...
Zdá se mi to být skoro diskriminační opatření...
Corlin Co jsi na tom EKG měl tak hrozného?
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:06:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

semolina:kola ve vlacích vyšší kvality se nesmí vozit tak se nedivím,že vás průvodčí vykopl
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jbb:ani nevím,ale co jsem mluvil se svoji obvoďačkou,tak říkala,že to je divné.Buď to tam člověk má nebo nemá.Sám nevim,proto chci to kontrolní vyšetření.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: já myslel že ?
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831:chtěl jsem,ale kvli krávě v Italský se vzdát nehodlám.Až budu mít kontrolní vyšetření,pak si můžu říct,že na to nemám,ale takle.Mám všechno na strojvedoucího kromě EEG,tak to přeci nevzdám.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: sice to není jako Praha-Zábřeh ,ale D3 jsou taky skvělý zastavit v lese s 810 jít se ohlásit, a čekat 30 minut na křižování lidi jse zatím projdou - jestli někdo jede.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: děláš dobře držím palce.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin Ty jo vykašli se na to dokud je čas a najdi si pořádnou práci co tě bude živit a budeš mít pohůdku, co na mašině, svýmu synovi to rozhodně nedoporučím a vštěpovat nebudu :-))
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 12:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

semolina, shane:
Zajímavější už je to, že Vás nepřipustí ani do vlaku, který kola jinak vozí na základě předchozí rezervace, rezervace nebyla včas (tj. den předem, před odjezdem vlaku z výchozí stanice!) učiněna, avšak rezervace přesto pro daný den nebyly (pochopitelně v celé trase!) vyčerpány a kapacita je volná.
[To je typická situace ECčkem z Holešovic na Moravu - v den, kdy jedete, už Vám rezervaci pokladna neprodá a průvodčí Vás taky nevezme, ani kdybyste mu ji chtěl zaplatit na místě. A případné ochotní záškodníci z řad vlakového doprovodu už byli zřejmě v minulosti drakonicky potrestáni (jinak si to neumím vysvětlit?) - s tak kategorickým odporem vyřešit danou situaci způsobem příznivým pro zákazníka (tedy v souladu s "přísně tajným" interním předpisem KC1) jsem se ještě nikdynikdynikdy nesetkal. ]
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 13:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jbb: je otázka, jestli by takový testy pro kamioňáky být neměly...
Jak jste to jeli ????
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 16:24:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak do diskuze, uvědomte si že někteří lidé jsou barvoslepí a neví o tom..že někdo je náchylnej k mikrospánku o tom taky nemusí vědět...
Jbb: to zabezpečení je dost nedokonalé a tak zatím ten člověk musí být relativně "top"
A že tohle není požadováno po prof.řidičích je docela na pováženou..
Jen tak pro zasmání...Když řidiče začli náhánět na psychotechniku tak jedno zadání bylo "Namalujte ovocný strom." No a jeden se s tím nimral a když už dr nemohla čekat tak se ho zeptala jestli by nemohl přichvátnout...odpověď : "Moment jen domaluji jehličí..."
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 16:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: tohle taky znám ale zas je to poezie. Většina cestujících se znala,občas ti přinesl někdo koláč z poutě nebo kus klobásy...No a když to nejelo tak se taky nikdo nezbláznil...Karbaníci dál mazali mariáš,drbny ani nezjistily že se nejede, nervozové šli pěšky a vklidu a pohodě se čekalo...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 18:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Já to mám taky rád, ale ne každý den.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 18:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: Já to začal doslova nenávidět a tak jsem se poroučel...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 19:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: a jseš spokojený ?
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 19:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: jezdím to co jsem vždy chtěl,bohužel jsem si musel dát 9 let pauzu..totální nasazení na D3..ale ted jsem spokojenej maximálně...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 19:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: A kde si jezdil na D3 ?
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: no vzhledem k tomu že prý sem taky chodí teoretici..tak jaksi , vem to tak že v ČR.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: protože až mě opravdu naserou tak zveřejním všechny ty jejich bláboly a protimluvy které mám..včetně nesmyslů předpisových...
Michal4981
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 00:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nevíte někdo co by to mohlo být za lokomoitvu ?
výrobce - ČKD Praha
rok výroby - 1975
výrobní číslo - 9236
ICQ: 275-249-443
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 07:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhli S tim, jak má populace víc a víc zrakových vad a známe víc a víc chorob - to by za chvíli nejezdil nikdo...
Pak by se taky daly zavést testy na osobák a spoustě lidí řidičák sebrat (ať třeba chodí pěšky a jsou nezaměstnaní, co kdyby něco provedli).
Taky by se daly zavést psychotesty pro exponované profese, co kdyby... Jen mne tak napadá, že když mně pošlou na psychotesty, tak to asi moc vypovídací schopnost mít nebude... Mám dvě zkoušky z psychologie a test tak u mně zjistí jen to, co chci já...
Mimochodem, kolik bylo v minulých letech železničních nehod způsobených zdravotní indispozicí... Ale indispozicích těch mladých, ne otylých dýchavičných padesátníků, tam spíš bych ten infarkt čekal...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace