K-report
 

Archiv do 07.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 07.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 06:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevím o co vám tady jde??? Houba jel za vlakem, na přivolávačku, no a tak prostě tomu výpravčímu nějak nevěřil...
PS: Ten co mu věřil, se dnes pohybuje po ose, Čerčany - špitál - Pankrác...
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 06:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Houbou.

1) Měl PN na odjezdu, což samo o sobě je protimluv, protože přivolávací má přivolávat. Její použití na odjezdu je podle mého dost velká čuňárna. Pokud nedostal rozkaz, že z místa x.y může jet na traťovou, jel bych logicky až tam, kde mi to někdo nebo něco povolí.
2) Mám-li před sebou vlak, tak není co řešit.
3) Až do nárazu ve 130 na D8, který zlikvidoval IGK a já vyvázl s odřeninou od Airbagu jsem si také říkal, že povídačky o neubrzdění jsou jen povídačky. Dneska musím spousty řidičů sr*t, protože přes jakkoliv dlouhou vesnici nebo omezení i na volné cestě dodržuji rychlost, snažím se dávat pozor a mějte mne rádi. Jedu při pravé straně, aby ti nedočkaví mohli předjíždět. Protože není nic horšího na silnici než ti řidiči, kteří používají středovou čáru jako vodicí pro rychlost 70km/h. To se nedá bezpečně a bez porušení předpisů zvládat. Kamiony jsou do diskuze jinam a kapitola sama pro sebe.

No a Čerčany jsou opravdu varující - jak napsal Plha
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Plha:Pokud jel "za vlakem"(výpravčí nedostal odhlášku),měl rozkaz OP,část B,jel správně podle rozhledových poměrů až do příští stanice.
Pokud odjížděl jen na návěst "opatrně na přivolávací návěst",výpravčí odhlášku dostal,ale zab.zařízení nešlo obsloužit , jízda podle rozhledových poměrů končí pro strojvedoucího u vjezd.návěstidla z opačné strany,nebo první návěstidlo autobloku.
Můj kolega věřil výpravčím,odjížděl na volno ze Stráže nad Ohří a dnes tam má za stanicí jen pomníček(protože se srazil s "americkým vlakem).
Kolega z Čerčan na tom nese vinu,ovšem mohl dopadnout i hůř.Kdyby jel "po správné",osazenstvo stanice pracovalo při zjišťování volnosti koleje stejně,klidně by měl postaveno do stanice "volno".Pak by byl hrdina,ovšem možná na ose Čerčany-hřbitov,jako jeho kolega.

Pak je otázka,zda se bude jezdit vždy,když jedeme na přivolávačku,rozkaz Z,na volno mezi stanicemi,kde je jen telefonické dorozumívání,na D3 celou dobu podle rozhledových poměrů.To můžou zavézt všude "posun mezi dopravnami".
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych tuto polemiku ukončil, zde je výňatek z předpisu D1:čl.340:Návěst 80, Ruční přivolávací návěst (bílý terč s černým okrajem;[denní návěst]; střídavě žluté a zelené světlo ruční svítilny [noční návěst])
dovoluje strojvedoucímu vlaku jet kolem hlavního návěstidla, které je v poruše nebo se pro jízdu vlaku neobsluhuje, a přikazuje strojvedoucímu vlaku jízdu podle rozhledových poměrů.
Kolega Houba jel podle rozhledových poměrů a nelze mu nic vyčítat.Já bych jel stejně
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 08:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak mezi řečí kolega Houba jel jak uvážil, ale žádné předpisové ustanovení mu to nenařizovalo. Návěst PN pro jeho vlak končila u vjezdového náv z opačné strany dotyčné stanice! Jestli myslíte že se choval správně tak tady pak nebulte že jezdí vlaky pomalu.
Corllin: tak to prosím tě radši zůstaň na stavědle..
Plha: nevěřil?? tak víte co vy chytráci , stoupněte si doprostřed zooraného lánu a rozhlížejte se aby vás nepřejel traktor..pak se vám možná nic nestane,jedině že by vás picnul myslivec páč by viděl vola...
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Corlin:Ještě se podívej na D2:čl.21.:Je-li návěstěna návěst přikazující jízdu podle rozhledových poměrů na návěstidle,plnícím funkci odjezdového návěstidla,jedná se o úsek koleje k vjezdovému návěstidlu pro opačný směr jízdy,za odjezdu na trať s automatickým blokem k prvnímu návěstidlu AB.
Takže když se v trati Milostín-Sádek po nehodě vyloučila kolej,jezdilo se více než rok na "nesprávnou" na přivolávací návěst(protože zab.zařízení nic jiného nedovolilo).
Jízda podle rozhledových poměrů ovšem končila u vjezdu od Sádku.
Dnes se takhle jezdí mezi Měcholupama a Trnovanama.
Myslíte si že kdo tam nejede celou cestu několik km v obloucích dvacetikilometrovou rychlostí s pohotovostí zastavit ohrožuje život svůj a cestujících?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud nedostal rozkaz, že z místa x.y může jet na traťovou, jel bych logicky až tam, kde mi to někdo nebo něco povolí

Já bych radši jel opatrně i s tím rozkazem... Je li na odjezdu PN(byť je to leckde standart ), je to znamení, že něco není v pořádku a riziko průseru se zvyšuje.

Oldcerry: Netrvdím, že by měl jet tak, aby "zastavil před překážkou" (leckde 10-20kmh), ale minimálně by měl mít oči na šťopkách víc než obvykle.

Ne vždy je dobré spěchat (byť mi končí šichta, doma na mě čeká manželka, pivo, děti atd.), často totiž lidé spěchají tak moc, až stihnou svoji smrt
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 : Ježiš co to je ???"mít oči na šťopkách víc než obvykle" ..Brzdi včas a opatrně = stejná kravina...Ano souhlasím že ne vždy je dobré spěchat ale jezdit na trať s tím že se mě chystají výpravčí eventuelně dispečer zabít, tak to radši bych toho nechal a šel mezi solvíny do kolbenky...
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes 38:Ne vždy je dobré spěchat

Ovšem když je jízdní doba ze stanice A do B 5 minut80 kilometrovou rychlostí a nějaký vlak ji místo 3 minut z důvodu PN,se kterými počítá výpravčí prodlouží o 20 minut(protože fíra nevěří,že je trať volná),může dojít ke značnému zpoždění protivlaků,nebo vlaků,které jedou za ním.
Situace se pak řeší "dispečerákem",strojvedoucí jde k protokolu a tam si své jednání musí zdůvodnit.Zda bude stačit zdůvodnění"sem tomu výpravčímu nějak nevěřil",nebo "není kam spěchat" to tedy pochybuji.

Až budete sedět v protijedoucím osobním vlaku,nebo rychlíku 15 minut a čekat na protijedoucí náklad,jistě utrousíte něco o Času Dost.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo 17: tak tak ,k tvému příspěvku není co dodat..podepisuji se pod něj...
Na zdůvodnění prodloužení jízdních dob stačí lecos ale to že jsem odjížděl na PN a celý ůsek jel "dle rozhledu"..ccc koleduješ si Houbo...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"mít oči na šťopkách víc než obvykle" Můžeš si to přeležit jako prostě být pozornější. Čerčany nebyl první průser co se stal po použití PN...

ale jezdit na trať s tím že se mě chystají výpravčí eventuelně dispečer zabít

Nikdo se tě zabít nesnaží. Ale, jak už bylo řečeno, v případě PN se riziko o dost zvyšuje a tak si myslím, že by bylo pro vás fíry lepší být opatrnější než obvykle...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1358
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 9:45 na přejezdu v km 11,454 tratě Varnsdorf - Seifhennersdorf narazil vlak 83077 vedený motorovým vozem VT 41 společnosti HWB do kamiónu. Lehce zraněný strojvedoucí (tržná rána na hlavě, momentálně v péči nemocnice Rumburk). Motorák vykolejil jednou osou, je zohýbaný podvozek, v současné době se řeší, co s tím a zda je vůbec schopný pohybu po kolejích.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4542
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:35:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apolo 17: píšeš hezky, ale případ Čerčany jasně ukázal, jak to je s tím spoléháním se na...

Tehdy fíra výpravčímu věřil a bylo to špatně. Se divíš, že si teď mnozí dávají sakra majzla?? Já ne, narozddíl od plácačky jim jde totiž mnohem víc o kejhák a u případného průseru bude první na ráně. Netvrdím, že šourat se 10 km třicítkou je zrovna ideální, ale pokud máte lepší, sem s ním...
Přijde mi trochu podivné, že byla přivolávačka jak na odjezdu z Vratimova, tak na vjezdu i odjezdu v Paskově a asi ještě na vjezdu do Lískovce, ale už jsem zažil případ, kdy se podobným způsobem jelo z Prosenic do Studénky (včetně tuším 2 psaní rozkazů u potemnělého vjezdu), navíc v noci a mlze jak sniňa, takže možné je vše...
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1359
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto souvislá porucha vypadá na rozsáhlý nájezd Dežo - Demontu.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 : já ti celkem rozumím,jenže vjezd a odjezd na PN je dost rozdíl. Při vjezdu MUSÍŠ předpokládat že jedeš na obsazenou kolej,při odjezdu se nepředpokládá obsazený traťový oddíl..mimo autobloku,tam ho musíš předpokládat že je obsazený..nechci zabíhat do podrobností,jsou věci které veřejnost nemusí znát...Howgh
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:13:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A fotečky:
 
 
 
Bubo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.217.130
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:21:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka - verím, či neverím výpravcovi?
Rušňovodičovi neostáva nič iné, než výpracovi uveriť, keď ten vydal príkazy príslušnými návesťami. Rovnako tak musí výpravca napr. pri poruche uveriť signalistovi, ktorý mu ohlásil správne postavenie výmen. Hádam su nemyslíte, že by výpravca mal ísť (v duchu, ako to načrtol Houba, že on by mu tak celkom neveril) pre istotou osobne skontrolovať pol kilometra tam a to isté nazad pri každom vlaku, čo vonku skutočne ukazujú výmenové návestidlá. A napokon - kam by sa dopracoval výpravca, keby neveril rušňovodičom, že naozaj zastavia pred návestidlom, keď je toto v polohe Stoj. To ešte ani nehovorím o tom, keď vlakvedúci nebude veriť vozmajstrovi, že dobre urobili skúšku brzdy. To pôjdu pre istotu tridsiatkou aj 400 km a dolu kopcom už radšej vôbec nie.
Skrátka a dosť - každý je vždy povinný konať podľa predpisu a naproti tomu, každý je vždy povinný očakávať, že ten druhý si svoje povinnosti podľa predpisu splnil - pokiaľ predpis konkrétne neukladá nič iné. Nemá teda nikto povinnosť a napokon ani právo hocikedy - len tak, z vlastnej vôle - osobne kontrolovať splnenie dopravného úkonu iným zamestnancom, a takisto nemá právo mu neveriť, že ho splnil.
Za vydaný rozkaz (daný aj návesťou) je zodpovedný ten, kto ho vydal. Za jeho splnenie je zodpovedný ten, kto ho má vykonať.
Že niekto je pri porušení predpisov iným zamestnancom ohrozený osobne (na živote) viac, iný menej a niekto vôbec nie, je už na inú diskusiu.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 15:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Jistě, nemělo by tam nic být, ale právě PN na odjezdu rozsvítíš i za těch okloností (obsazený oddíl, porucha ZZ), když bys klasický odjezd nerozsvítil.(napadá mě traťový souhlas-ten snad /bez záruky!/ zabraňuje odjezdu vlaku do směru, kam jsem dal souhlas.) A PROTO bych si dával víc bacha i v případě PN na odjezdu.

Mimch., proč by tyhle věci veřejnost neměla znát?
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo: Neboj, já vím kde "končí" přivolávačka... Není nad to, nebýt vždy až tak vážný.
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Smajl, smajl, smajl, tam byl. Jinak platí to samé , jako pro Apollo.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové děkuji za příspěvky potírající mé jednání a děkuji za ty které s tím souhlasí. Zajímalo mě jen kolik různých interpretací a možností poskytne jedna triviální situace přesně vymezená dopravními předpisy.
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Fungovalo v tom VDF PZZ ?
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 19:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Závěr vyšetřování nehody v Čerčanech: výpravčí 50, strojvedoucí 35 a signalista St1 15 %.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Šošon: Ne.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:protože pak vznikájí fámy páč si neznalý předpisů vyloží lecos jinak...
když už jsem se do toho zamotal, tak Houba měl napsat:" Z x do Y prodloužena jízdní doba, pro špatnou viditelnost(silná mlha). Z x jeto na PN na AHxz jeto taktéž na PN a vjezd do y také na PN."
A proti tomu že prodloužil jízdní dobu nemůže nikdo ani pípnou...pokud to zdůvodnění má hlavu a patu. Ale jako důvod uvádět jen že odjížděl na PN to neberu...a dost Howgh
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Situace se pak řeší "dispečerákem",strojvedoucí jde k protokolu a tam si své jednání musí zdůvodnit

Použití této návěsti "PN" si musím taktéž zdůvodnit i já .. proč,nač,atd. .. nikdo z nás ji nepoužívá bezdůvodně .. jen tak pro ukrácení dlouhé chvíle,protože i my musíme před jejím "použitím" splnit určité podmínky ...
A je rozdíl v použití "PN" na vjezdu .. a jejím použitím na odjezdu ...

K výkladu předpisů .. tady je názorně vidět,jak jsou "dobře a srozumitelně" psané .. co člověk - to jiný názor na jeho výklad ...


ICQ 237-113-861
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4543
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: K výkladu předpisů .. tady je názorně vidět,jak jsou "dobře a srozumitelně" psané .. co člověk - to jiný názor na jeho výklad ...

To máš jako s kupou zákonů. Každý právník si to vyloží jinak a často mají pravdu všichni...
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

100% souhlasím s Apollem. Jeho výklad je správný. Houbu trošku chápu, že nevěří, ale doufám, že ví jak by správně měl jednat. Pokud ne, tak doufám že přezkoušky co nás čekají příští rok neudělá. Poslední dobou sleduju, že by klasické přezkoušky v úrovni zkoušky V08 nebyly ani trošku na škodu. A jak říká jeden velice chytrý drážní zkoušejicí: Mějte předpisy u sebe, tomu kdo jim nerozumí budou stejně na nic.
Corllina omlouvá to, že nemá plnou znalost D1 a D2, ale jako budoucí fíra by měl mít trošku přehled.
Martin
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 19:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zásahy jednotek PO

Místo události: okres Náchod — Meziměstí , nádraží ČD

Datum a čas ohlášení: 03.10.2007 11:40

Typ zásahu: únik ropných produktů

Zasahovaly jednotky: PS Broumov, JSDH Meziměstí a HZSP ČD H.Králové

Popis zásahu: Jednotky vyjely na ohlášený únik benzinu z vlakové cisterny. Životní prostředí nebylo zamořeno.
www.vlakybroumov.estranky.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 21:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin2 ovšem myslím si, že předpis by měl být psán tak, aby mu rozuměl každý. Že je to místo toho slátanina, které nerozumí NIKDO (kdo říká, že jo, tak kecá) a nebo si ho 10lidí vysvětlí 10ti významy, to je ovšem realita. A lidi co jezdí 20-30 let a zažili několik změn změn této slátaniny obdivuju, že ví, co fakt platí a co už ne. Myslím že přítomnost této slátaniny na stanovišti nevyřeší nic, listovat v tom, na to není čas a když tam článek odkazuje na dalších deset článků ještě i v jiných předpisech....a celý je to ošetřeno jakýmasi vloženýma Dopravníma věstníkama, je to přehledný leda tak pro pacienta Bohnic. Tvůrcům nového předpisu nechť pomáhá nejvyšší od pokušení do této staré slátaniny vůbec koukat...
Maty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěděl by někdo cokoliv k tomuto střetu T 444.1 s polským obrněným transportérem koncem srpna 1968 ve Vysokém Mýtě?
 
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 18:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna drobnost k té přivolávačce. Fíra má na krku vše od vjezdu po celé stanici. Věřit výpravčímu prostě nesmí. Na odjezdu má ovšem na triku pouze jízdu od klacku, k vjezdu z opačné strany. Dál výpravčímu jednoduše věří... Jak je možné, že výpravčí na jednu stranu "neručí" za koleje na které přímo "kouká", tj. staniční koleje, ovšem za volnost traťové ano? Jenom do diskuze. Mydlit mne hnedle nemusíte...
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 18:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha: fíra to má na krku vždy,šak taky jde o můj kejhák...
Výpravčí za to ručí ve svém obvodu,signalista ve svém..VŽDY!! Jen je tam ten dovětek že pokud vjíždím na PN tak musím jet s pohotovostí zastavit před kolejovými vozidly atd...Za to že je trať volná taky ručí...protože nesmí poslat vlak do obsazeného oddílu.Samo jsou u toho vyjímky ale v normálním provozu je to takhle.Že někdo něco přehlédne nebo se přešáhne to se prostě stane...
Když jsme se ptali proč to hodili na nás (PN) tak nám řekli "jste jediný kdo to jěště může zachránit když to ostatní pokazí" a to je fakt!
Věřit výpravčímu musím,jako musíš věřit kolegovi nebo i ostatním že udělali co mají a jak mají. Jinak by se nehlo nic,to prostě tak je...
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže do obsazeného oddílu poslat nesmí - na obsazenou kolej může??? Krapet paradox, ne? Proč jste jediný kdo to má zachraňovat ve stanici, ale na trati už nic zachraňovat nemusíte? Opět paradox, ne?
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z dnešní MFd. Netýká se to přímo vláčků,ale jedno z možných vysvětlení zdejší bohaté diskuse o Čerčanech.Domnívám se,že situace je podobna této.
 
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha:kluku píšeš nesmysly ty paradoxe...Na obsazenou tě může vzít jen po zpravení..tzn. že o tom musí fíra vědět a PN je jeden z druhů zpravení.(nebo písemný rozkaz o vjezdu na obsazenou ,některé vlaky to mají rovnou v SJŘ zadáno)
Na trať obsazenou tě bez zpravení poslat nesmí,do tratě to nejde nahradit PN, tam ti musí napsat písemný rozkaz.Chápeme už??
No je logický že když to rozjedem tak to mmusíme umět zastavit i jinde ,když je třeba :-))
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6594
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 09:07:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na obsazenou trat/oddíl hlavně nejde poslat VLAK! (možná vyjma AB)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 10:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fýra: jasně na mašině lovit v D1 co mám dělat když... je blbost, ale třeba do Seiky se klidně podívám. Tato rada byla myšlena tak, že je blbost si pamatovat například dobu za kterou se musí na návěstním opakovači rozsvítit světlo po vjetí do oddílu. Kdo předpis četl, tak ví kde zhruba to má hledat a do minuty má správnou odpověď. Že jsou testy postaveny zrovna na těchto blbostech je bohužel fakt, který neovlivníme.
No znám i přechozí D2 a ta byla třeba pro mne mnohem horší na pochopení... Zase obrovský nešvar současné doby jsou dopravní výnosy, kdy jich platí několik a lidé je nemají k dispozici.
Martin
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 11:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do obsadeného oddielu sa dá len v prípade nemožného dorozumenia. Vtedy na dvojkoľajnej trati treba dodržiavať časové alebo elektrické intervaly. Ide o jazdu podľa rozhľadu. Na jednokoľajnej trati platia povolenky, a pre vlaky idúce tým istým smerom za sebou takisto intervaly. Samozrejme, že všetky vlaky musia byť vyrozumené písomne o jazde podľa rozhľadu.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6596
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 12:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jé na nemožný dorozumění a Op & spol. jsme zapoměl.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 13:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba žádný předpis neporušil.Jel tak,jak uznal v tu chvíli za vhodné.To máte to samé co na silnici.Někdo jede v mlze na dálnici 150 a někdo 80.Když se něco stane, odnese to strojvedoucí.Je to prostě jen a jen na něm...
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 17:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Corllin: ještě jednou si to tu pořádně přečti. Nikdo neříká, že tak nemohl jet, ale jeho odůvodnění jízdy podle rozhledu ze stanice A do B (nechce se mi jejich názvy hledat) by před průser technikem, jako odpověď na dispečerák, neobstálo, protože nemá oporu v předpisu. Jak psal Apollo nebo někdo jinej, když je mlha, hnusně nebo něco podobného, tak část z nás jezdí volněji a nikdo ani nepípne.
Ono třeba u nás na jihu jsi občas rád, že vidíš následujicí sloup, pak i ta 60 je moc, o 100 ani nemluvě...
Martin
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 17:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Já se tady nebavím o tom co je napsané v předpisu. To vím.
Já tady mudruji nad tím proč jsou vlastně rozdílné přivolávačky na vjezdu a odjezdu... Proč si výpravčí nemůže stát za SVÝMI informacemi ohledně SVÝCH kolejí va stanici, proč potom tedy mám vůbec dostávat rozkaz o mimořádném vjezdu na obsazenou a podobně... Přivolávačka na vjezdu řeší přeci VŠE, ne?
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 17:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo : Samozrejme, všetko čo s tým súvisí. Okrem toho aj prípadné priecestia na trati. Až tak doširoka som sa nechcel rozpisovať.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 18:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha: pokud si pamatuji tak první to měli v Praze hl.n..tam když si vjížděl na PN tak si musel počítat že jedeš rovnou na vlak ale bylo to jen pro Lv vlaky. Pak se to nějako dostalo do předpisu a platí to všude a pro vše.Myslím že tě furt musí zpravovat o vjezdu na obsazenou.Nemůže ti jen rozsvítit přivolávačku a je to.Ale ty musíš zastavit před atd...Nějaký výpravce zdokonalí mojí úvahu??
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry: Třeba u 617 ky (Krušnohor) je pravidelný vjezd na obsazenou do Hlaváku zapracován v SJŘ. Ale zatím jsem tam měl vždy volno.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

617ku na hlavním vidím často a někdy i jedu 616kou, to se musím dívat, kdo sedí na mašině...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pes38: To se klidně dívejte. Sedí tam nějakej Oušťák. Já to jezdím jako leťák, semo tamo, tak průměrně 2x měsíčně.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to moc velkou šanci nemám...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: šak říkám musíš být zpraven..jedno jestli rozkazem nebo SJŘ..nejde jen rozsvítit PN.
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 14:02:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde to.
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dnes zase dařilo....http://www.novinky.cz/krimi/...
http://www.novinky.cz/krimi/...
Jak právě sleduji na TV Nova,lidi z IC nechali přestoupit do jiné soupravy,přičemž procházeli kolem nezakrytých částí sebevrahova těla.pokyn vydala asi průvodčí.Dost drsné záběry.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jarda krapas:...Dost drsné záběry...

Já doufám,že účinek těch záběrů a pohled cestujících na části mrtvoly bude mít trochu výchovný efekt.Ikdyž lidi jsou blbí,a tak pravděpodobně doufám marně.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to máte,ale je to jen jen pro otrlé a drsné povahy....http://www.nova.cz/tvarchiv/...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tady píší: mimořádně zastavit jiný rychlík
Proč teda ten rychlík nezastavil v úrovni toho Ostravana ? Lidi by nemuseli chodit kolem toho těla, jen by přelezli...

Nějak sem to nepochopil, proč museli (oni nemuseli) jít někam po trati ?
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry,to předtím je jen krátké bez zvuku,celá zpráva by měla být zde:http://www.nova.cz/zpravy/...
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/vlak-na-karlovarsku-srazil-maleho-chlapce_124072_aco6o.html
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já doufám,že účinek těch záběrů a pohled cestujících na části mrtvoly bude mít trochu výchovný efekt

Nebude .. lidi jsou nepoučitelní ... Klidně i tu překročí,jen aby nemuseli podchodem /u nás/ .. nevěřila jsem,po jistý zkušenosti už ano ...


ICQ 237-113-861
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 23:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: Proč chodit podchodem, proč nepřejíždět dvojitou čáru, když ta čára přece není zeď. Proč na dálnici dodržovat rychlost, když rychlost na dálnici od revoluce policii nezajímá. Proč na koridoru dělat závory, když ta srážka Košičanu s kamionem byla řízena vyšší mocí?.... Závory tam prý konečně budou, poněvadž rozbité Pendo by stálo fůru peněz.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 00:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005

Jednoduchá odpověd - kde není žalobce,není ani soudce .. dokud se nestane nějaká tragédie,s nikým to ani v nejmenším nehne .. známá to pravda ...


ICQ 237-113-861

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace