K-report
 

Archiv do 25.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 25.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: Já netuším, jak je to se zadáním, já se ptám, jak je to se smyčkou?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2908
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:
Smyčka má opravdu zmizet kvůli knihovně. Výjezd z tunelu Blanka je ještě o pár desítek metrů dál.

http://www.tunelblanka.cz/images/sekceb/vizualizace/11.jpg
http://www.tunelblanka.cz/images/sekceb/vizualizace/12.jpg
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře, Martine, ale proč jsme se tady tedy už zhruba před rokem, kdy ještě nikdo neměl o Chobotnici tušení, přeli, zda novou smyčku před Kachlíkárnou DP potřebuje či ne? Už tehdy se říkalo, že smyčka musí pryč kvůli tunelu, teď zas, že kvůli Knihovně ... já jsem z toho nemoudrý a cosi mi našeptává, že někdo někoho tady vodí za nos.

(... a ptám se, jestli tam DP vůbec nějakou smyčku potřebuje?)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to, že sice smyčka musí zmizet fyzicky kvůli knihovně, ale odbočka do smyčky kvůli zvýšenému provozu na třídě Milady Horákové.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2910
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 15:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před rokem sice nikdo o chobtonici tušení neměl, ale o knihovně již ano. Plán postavit národní knihovnu na Letné (Špejcharu) je znám již několik let. Sám jsem o projektu četl už před povodněmi.
Blanka opravdu se smyčkou nemá žádnou souvislost.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 16:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře.

Ale rejpnu si: K Zelené přeci patří Modrá :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 20:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Smyčky je škoda, byla jednou z nejhezčích v Praze.

Káem: Tak tedy přes Lazarskou .
Jsi propagátorem autobusové dopravy v Praze, ale obecně si myslím, že tramvajová doprava je mnohem pohodlnější. Často totiž jezdím z Dvorců na Kohinor a párkrát jsem teď kvůli výluce Albertova jel 124, ale už se zase těším, až budu jezdit i s přestupem na Výtoni tramvají.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Petr_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 23:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny,

přináším po delších debatách s texty několik fotek z dnešního výletu do Prahy ... není to žádná profesionalita, ale počasí vyšlo a pár obrázků není k zahození, prostě focení jen tak :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Přeji všem z Ostravy pěkný víkend!!!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2173
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 07:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: Nejsem propagátorem jednoho druhu dopravy. Jsem propagátorem zapojení všech druhů podle jejich sil a schopností. Tvrdit kupříkladu, jako to zde mnozí dělají jinými slovy , že linky podobné 3, 10 nebo 22 jsou budoucnost pražských tramvají je naopak jejich pohřbívání.
Budoucnost patří bagrům!
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 13:26:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin: "Blanka opravdu se smyčkou nemá žádnou souvislost."

minimálně nepřímo snad má - nová smyčka bude užita pro ukončení letenských linek během stavby tunelu, ne?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2913
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 14:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel:
Stará smyčka nemá s Blanskou žádnou souvislost. Ukončení některých linek na Špejcharu v souvislosti s Blankou by se bilo s výstavbou chobotničky. Myslím si, že dojde k výstavbě nové smyčky u kachlíkárny, kde se ukončí linky od Strossu.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 14:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, jenže výjezdy z blanky jsou - pokud se pamatuju - ve směru od leten.nám. ještě PŘED vjezdovým trojúhelníkem. takže smyčka v současné poloze by byla na nic..
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že existenci smyčky ukončí výstavba výjezdů z tunelů pod Stromovkou a nikoliv výstavba monstra knihovny.
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně, bude potřeba smyčka pro ukončení tramvají od Štrosu na Letné. Tak se to vzalo, ře se nahradí Špejchar. Kdyby se Kaplický ještě víc rozšoupl, mohly by se tramvaje otáčet uvnitř knihovny
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to není zas tak špatný nápad - tramvaje by hezky objížděly Zelenou v přízemí či 1. suterénu. Jak se jmenuje ta průjezdná, podobně řešená smyčka ve Vídni?

P.S.: Na obsluhu Milady Horákové po dobu uzavírky Letné mi bohatě stačí kolejový přejezd na Letenském náměstí a obousměrná tramvaj.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Na obsluhu Milady Horákové po dobu uzavírky Letné mi bohatě stačí kolejový přejezd na Letenském náměstí a obousměrná tramvaj."

bude nepřístupná stanice Hradčanská a vzhledem k tomu zásadně naroste počet cestujících ve směru Vltavská, Palmovka a Malostranská
na přejezdu je potřeba tak 3 minuty na 1 tramvaj (jinak se tam tvoří kolona) a to by prostě nestačilo

navíc DP by si tak na velmi dlouhou dobu (2 roky?) zablokoval možnost použít někde kaliforňan, protože KT není neomezené množství
Wana
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 20:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl bych se prosím zeptat na kterých linkách jezdí v sobotu tramvaje typu 14T a popřípadě odjezdy tramvají 14T z konečných stanic??
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2174
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R31: Ale prd naroste. Naopak, ubyde - nebudou tam kaštani z P6, ti pojedou pěkně spořádaně jaxe má metrem a todle bude vozit jen Leteňáky. Takže dvě linky v poho budou stačit, tipuji 8 a 26 a proč by si Kaliforňana museli blokovat? Na tu dobu stojí za to udělat pevnej přejezd. Nebo trojúhelník do ulice U Sparty - jako to bejvávalo. Jenže bude smyčka, místa je dost.
Budoucnost patří bagrům!
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 21:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslel jsem to tak, že budou blokovat hromadu KT, ne že by tam byl 2 roky kaliforňan - to je samozřejmě nesmysl - taky záleží na tom, jakou linku vyberou a kolik pořadí budou potřebovat

2 linky tam imho stačit nebudou, ale to rozhodnou jiné hlavičky

když už, tak bych tam ukončil 1 a 17 - ideální a rychlé spojení na všechny metra + nejsou tak dlouhé a jezdí relativně načas (v tu dobu už nebude uzavřený Štefánikův most a tím pádem nebude 17 zdržovaná mezi Práv. fak. a Strossem hromadou aut)
8 ani 26 nejedou rychle na m-A, k tržnici ani na Palmovku
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2175
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 22:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem v pokušení se vsadit, že to budou prostě 8 a 26. Lidi z Letný nepotřebujou cestovat po nábřeží nebo do jakýchsi periferií Žižkova, ale do centra. Na A pojedou přes C a ne aby se opticky vraceli kamsi na Staroměstskou. Ta tržnice ve mě trochu ovšem hlodá...
8,26 - Letná, 1,15,25 po nábřeží pod Letnou a možná 1 do Podbaby. A 2 CT,CD,2xT.
Že nebude 17 blokovaná? On jí Motol už nevypravuje, že naopak ty vypravuješ takový věci - 17 byla a bude blokovaná vždycky, i kdyby přes Vltavu vedlo 10 novejch mostů. To je takovej osud.
Budoucnost patří bagrům!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 00:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Pro 8 by bylo lepší, když už jede od NR, zabočit u tunelu doleva, než tahat další linku po nábřejí kpt. Jaroše.

Můj tip na Letnou 1, 26, 15 a Praze 6 vznikne jeden kapacitní napaječ (k tvé radosti)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2176
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 08:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii: Uvidíme, jak to bude :-) Ta 15 mi přijde nelogická. 8 doleva z mostu - to se (skoro) nikdy nedělalo! (a když jo, tak tím nikdo nejezdí) :-)
Kdo další si tipne?
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1347
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 09:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lorde, je to Schottenor a končí tam v podzemí myslím asi 3 linky :-)

Smyčka poblíž dnešní zastávky Sparta je samozřejmě dočasná náhrada kvůli výstavbě Blanky. Takže má s Blankou přímou souvislost.

Prostor pro novou budovu knihovny byl znám již před cca 5 lety.

V nějaké variantě Blanky bylo obnovení smyčky Špejchar (ano, vešlo se to tam všechno, knihovna+výjezdy+smyčka). Jak to dopadlo popravdě nevím, je to tak za dlouho, že o tom ani nepřemýšlím.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 12:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8 doleva z mostu - to se (skoro) nikdy nedělalo! (a když jo, tak tím nikdo nejezdí) :-)
To je jedno, stejně s ní nikdo nejezdí ani tak. Aspoň se bude moci převést do sól bez pokřiku.

Jinak já jsem pro to, ukončit na Letné 1 a 26 (kdyžtak i 15, snad by se tam taky vešla a na Břevnově není už potřeba, když je 25 zase v soupravách), na DŠ a na Petřinách nahradí posílená 2 (samozřejmě v soupravách).
Don`t worry, be wary!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 14:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolute, dík, já ve Vídni nebyl snad 7 let, tak pomalu zapomínám, jak vypadá ... :-(

*

Co se týče výluky na Letné, přistupujete k tomu moc mechanicky, to chce nejdřív nakreslit linky, jaké budu potřebovat, a těm pak dát následně čísla, podle toho, čemu se budou nejvíc podobat, nikoli naopak snažit se brát existující linku po lince a něco s nimi dělat. Taky autobusy a Strahovský tunel by měly přijít ke slovu. Osobně to vidím na navážení celé Prahy 6 na Áčko (Břevnov na Malostranskou, Petřiny na Hradčanskou a kolem Hradu zpět, zbytek na Dejvickou) a minimum spojení via Chotkova. Mrkněte na plán linkového vedení od 13.8.1978, tam to všechno je.

(A co přebude, skončí na Letné, ideálně 1 a 26.)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 14:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: rozdělení na 15 a 25 ztratí během výluky smysl.

*

A pak se ještě nabízí bagroidní linka: Letná - Vltava - Dělnická - Výstava - Letná, ráno a dopoledne tam, odpoledne a večer zpět, int. 4 minuty v KT8D5.

(Víc by se mi líbila Letná - Vltavská - Florenc - Republika - Letná, jenže když ona ta Letná tak baží po té tržnici ...)

(Příspěvek byl editován uživatelem lord_Vetinari.)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Wana
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 18:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl by mi někdo prosím říct na jakých linkách jezdí v sobotu 26.5. tramvaje 14T a pokud by to šlo tak i odjezdy z konečných stanic??? Linky 9 a 26 nepotřebuji. Předem děkuji.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 19:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wana: Na d-22 by to měla být pořadí 5 a 11. Na d-14 pak 4 a 9. Zkusil bych spíš tu d-22.
Wana
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a mohli by být prosím i odjezdy slespon z jedné konečné. chystám se po dvou letech do Prahy a tak bych se chtěl 14T projet.
Wana
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 18:42:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v kurzech se totiž nevyznám
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 22:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vetinari: rozdělení na 15 a 25 ztratí během výluky smysl Už bylo několik výluk, kdy 15 a 25 jezdily Holešovicemi po shodné trase, zpravidla neproložené...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2178
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 09:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taxem včera šel pěšky z NM, kde nás vypustil hodný řidič 16, na IPP. Když už jsem se tedy tak zdržel, pozoroval jsem čtvrt hodiny (17,45-18,00) práci 3 policistů na IPP u stanice tramvaje. V KAŽDÉM CYKLU zůstalo stát auto na kolejích v levém pruhu (odbočovací do Žitné). Policisté si to fotili. I nas*al jsem se, a šel s nimi diskutovat, že jejich úkolem není fotit a vláčet řidiče po úřadech, ale zajistit plynulost dopravy. Řekli mi , že takto dostali úkol od nadřízených a že i když tam jen stojí, tak že 90% řidičů do tý křižovatky nevjede aby tam zastavilo. Jenže ono stačí právě to jedno auto... Že by si jeden z nich stoupl k tomu levýmu pruhu a auta z něj aktivně vyháněl (ostatní pruhy bývaly volnější) to jim ani na mysl nepřišlo. Byli naprosto asertivní a přátelští, opět se mi je nepodařilo vytočit (to je úžasný tydlety kursy asertivity, nevíte o nějakym?). V každém cyklu tak projela max. jedna souprava každým směrem, přitom bylo jasné, že i za stávajícího stavu (bez úprav MŠ) by v pohodě projely dvě a bylo by po frontě (nebo by tam nesměla být ta 24). Závěr: Je to jen v lidech. Laxnost - správně to rozpoznal GŘ DP. Co s tím?
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 12:33:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Napsat nadřízeným a jejich nadřízeným a odboru dopravy Magorstátu?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 16:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Správně jsi laxnost rozpoznal. Laxnost odshora dolů. Jen s tím rozdílem, že DPP má automatizovaný a bezpracný systém kontroly řidičů. Ono se to totiž tak lehce, než u ubohých dělníků, jinde nezavádí. Pro pohodlí jsme ochotni zavádět desítky podpůrných systémů, jen proboha žádnou konkrétní povinnosta a zodpovědnost. Pokud to má být něco víc, než jen něco nainstalovat a zmáčknout knoflík, nikdo do toho nepůjde. Není to ono? Nainstalujeme podprogram. Opět to není ono? Nainstalujeme další. Je jich k dispozici nekonečně. Co záleží na výsledku... Začíná to, kupodivu, vadit i našim dělníkům? Nevadí, máme řešení. Dovezeme dělníky odjinud. S těma se nebudeme muset o ničem bavit.

Už dnes vidíme, kam to vede, a má se v tom dál vesele pokračovat .

Káeme, žádná laxnost, ale chyba systému, kterou si pánové nejsou schopni přiznat.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 17:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Tvoje zkušenost byla předána vyšším místům. Ale neraduj se, stejnou svou zkušenost jsem za týden předal už třikrát a i vyšší místa, ke kterým můžu, již začínají být zoufalá :-). Přestože se velmi snaží, nějak se to na ty lidi v ulicích nedaří přenést. Prostě ti policisté a jejich nadřízení jsou roky zvyklí dělat něco a teď by najednou měli dělat něco jiného... Jen tak mimochodem. Minulý čtvrtek dva policisté fotili tak, jak říkáš a druzí dva byli kousek dál na křižovatce Anglická - Bělehradská a pokutovali řidiče, kteří vjeli do křižovatky na červenou. No nevjeď tam, když je to celý zasekaný a zezadu na tebe troubí... Myslel jsem, že ty dva policisty zaškrtím, ale taky měli prostě rozkaz... Kocourkov hadr...
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou jsem odmítl zaplatit na místě a trval jsem na projednání v přestupkovém řízení. Tam jsem se vyjádřil v tom smyslu, že mé jednání nenaplnilo materiální znak přestupku a tudíž se o přestupek nejedná. Víckrát jsem o tom neslyšel, asi bylo přliš složité se mnou zabývat a zjišťovat, co to ten materiální znak je, tak to odložili a asi se zaměřili na ty, kteří takovéhle problémy nedělají.

Martine, právě jsem Ti udělal na jedněch stránkách reklamu na tramvaje na Václaváku :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord: Jéé děkuji :-), to by zasloužilo podíl z mých neuvěřitelných zisků z přípravy a prezentace tohoto projektu :-). Víš kolik lobbystů už mám na výplatní listině? :-) A KM tam je taky, jen se šikovně vydává za odpůrce tramvají na VN, ale vždy chvályhodně rozproudí debatu, tak si taky zaslouží podíl :-). Určitě to popře, platí ho totiž taky bagr lobby :-), tak aby jeden pramen nevyschnul :-).
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9256
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM - Policisté si to fotili. I nas*al jsem se, a šel s nimi diskutovat, že jejich úkolem není fotit a vláčet řidiče po úřadech, ale zajistit plynulost dopravy. Řekli mi , že takto dostali úkol od nadřízených a že i když tam jen stojí, tak že 90% řidičů do tý křižovatky nevjede aby tam zastavilo.

To snad není pravda. Já už fakt nevím, proč tady vlastně policii vydržujeme. I když první den jsem viděl, jak tam řidičům domlouvají. Pak je to asi přestalo bavit (nebo si někdo stěžoval ).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9257
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo, takovohle úroveň si laskavě schovej někam na idnes. Za chvíli ti to vymažu.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 11:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si to klidně smaž, je vidět jak tady pracuje cenzura.. no jak jinak že? Smazal jsem si to sám, rozhodně takovou buzeraci lidí kolem co Káem praktikuje si jednou někdo líbit nenechá!

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://t466.firenet.cz/index.php
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2180
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 12:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jéééé, mě by zajímalo, co napsalo Bevelo! Fakt bych rád věděl, proč zájem o věci veřejné, navíc mnou těžce placené, je někým považováno za buzeraci... Budu se muset mrknout do jinejch diskusí, co je Bevelo zač - nebude to něco jako Fýra?
Budoucnost patří bagrům!
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 13:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle samolibce mám nejraději, myslí si, že si plati policajty jen oni a nikdo jiný! Sousloví "mnou těžce placené" je za vše..
No nic, prostě nezastávám se ani fízlů a už vůbec ne tramvajáků či jiných řidičů - ale aby někdo šel buzerovat policajty a nevědomě ze sebe udělal debila, tak to je do nebe volající, myslím, že na to jsou jiné sekce MV na kterých lze podat stížnost.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
http://t466.firenet.cz/index.php
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9259
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 13:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buzerace podle pana Bevela spočívá v dotazu na policisty. jejich správná reakce měla podle něho být taková, že tě měli zatáhnout do průjezdu a tam několikrát praštit pendrekem přes hlavu. Zřejmě je pan Bevelo do tajů policejní práce zasvěcen.
Škoda, že to sám smazal, mohli jsme se trochu zasmát.

Si to klidně smaž, je vidět jak tady pracuje cenzura.. no jak jinak že?

Ano, příspěvky této úrovně zde vždy byly a budou cenzurovány.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2181
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 13:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milé Bevelo, já policisty ze svých daní skutečně platím. Když se tak dívám na pásku, tak jednoho určitě. A nepracuju v žádný rozpočtovce, takže opravdu ten HDP u mě vzniká. To jen na okraj, abychom si vyjasnili pojmy.
Jinak jak píšeš: "na to jsou jiné sekce MV na kterých lze podat stížnost" - taxi nemyslím, 1) že bych si na ně měl stěžovat, protože oni dělali co dovedli a co jim řekli, bohužel, nebylo to ovšem účinný a za 2) si myslím,že todle je oblast, kde se má občan projevit - a ne nějakými hyperpolitickými žvásty o svobodě a podobně.
Spíš se zamysli nad sebou, když je nazýváš "fízly" - to vypovídá o tobě dost.
Jinak, Bevelo, abys mělo o mě kompletní obrázek, tak já třeba i iniciativně sám vod sebe oslovuju revizory v metru, pokud jsou v civilu, a ptám se jich, jestli vědí, že v metru (lanovce a busech 3xx a 4xx) mají být ve stejnokroji. :-))))))) nazdar.
Budoucnost patří bagrům!
S4991023
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 16:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sto let jsem tady nebyl, mám jen krátký dotaz na Mirka Pence, protože nemůžu najít jeho email a předpokládám, že sem chodí: Proč, proboha, v Zenklovce ZASE BKV panely?
Rychlíková laminátka

Pravda, láska a elektrická trakce zvítězí nad lží, nenávistí a trakcí dieselovou.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2182
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 16:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakkoliv jsem spíše příznivcem lidi naučit, jaxe věci maj dělat, tak ale dispečera, kterej v těchto dnech odkloní devítku do Korunní bych na hodinu propustil. To už je narušování činnosti veřejně prospěného zařízení. Prostě sabotáž MHD. V 16,30 kolony tramvají od stanice šumavská dc.
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2183
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 16:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laminátka: Copak v Zenklový, ale ony budou i na novém mostě Štefánikově.
Budoucnost patří bagrům!
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 17:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni budou téměř všude,neboť vyjdou nejlevněji.Akorát tam,kde to půjde i s podložím,prostě totálka,tak tam už snad nebudou.
Slyšel jsem názor,že pokud by neexistovala technologie stavby TT s BKV panely,tak již dobrá polovina TT v Praze prostě není.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 17:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káeme a kudy bys to odklonil?Asi je něco na Václaváku,takže poslední možnost Újezd,v Karmelitské víme jak to denně vypadá.
Ten Pavlák není ideál,ale Karmelitská je na tom úplně stejně.Navíc je síť poznamenaná řadou výluk,nebo nám chybí trať v centru:-)
Nebo vyzkoušet zcela netradiční řešení odklonů.
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 17:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius, Káem: Tentokrát chybí trať Koněvovou a Husitskou. Sjízdná na Olšanském.
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 19:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord: Smyčka na Špejchaře měla být nejdřív v rámci nové mimoúrovňové křižovatky MO dočasně odpojena a pak napojena novým vjezdem uprostřed výjezdů do ulice M. Horákové (vstřícně ulici U Vorlíků). Myslím, že napojení navíc znamenalo její částečnou přestavbu nebo dokonce odsun z dnešního prostoru. Současně měla být vybudována dočasná smyčka u Letenského náměstí (na Pláni). Pak o prostor dnešní smyčky projevilo zájem Ministerstvo kultury (?) s myšlenkou postavit knihovnu. Dále nevím, jak jednání probíhala, ale výsledkem je, že investor stavby MO, který aktivitu se smyčkou inicioval, se ke stavbě provizorní smyčky nemá (prý by stála moc peněz), přestavbu a nové napojení smyčky Špejchar poněkud rafinovaně vypustil (překážela mu) a dopraváci se zřejmě nějak domnívali, že by z dočasné smyčky mohla být trvalá (vzhledem k frekvnci cestujících by dnes byla smyčka u Letenského náměstí užitečnější). Investor silniční stavby přišel s novou ideou vybudovat dvojitou kolejovou spojku od Strossu a tím se problém se smyčkou vyostřil.

Laminátka: Srdce říká ne, rozum ano (viz Akribius). Při rekonstrukcích se používají jen výjimečně. Ale neboj, přechodnice tam už jsou.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2920
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 00:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dvojitou kolejovou spojku

Co si mám pod tím představit?
hodis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.232.6
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 08:21:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rezonující BKV panely jsou nejlevnější a proto tu budou pořád? No hlavně že má DP prachy na ty úžasný 14T, které zvlášť na těchto panelech jezdí tiše jak duchové, tedy pokud by byl duch zkřížený s žebřiňákem.
Fakt super zpráva, zvlášť pro lidi, kteří kolem těchle TT bydlí. Jako třeba já
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2184
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri: Ano, kdyby nebylo BKV, chybělo by daleko víc tratí. Ne jen ty zbytečné, ale i ty důležité.
Akri a Syverin: Vám furt něco chybí. Pracujte s tim co máte. Pokud byl problém na VN, tak bych se nebál linku roztrhnout a točit na Olšanech a na Andělu nebo Lazarská-Karlák-Anděl. A lidem říct, jeďte metrem, nedá se nic dělat. Pokud byl problém na Koněvce, tak odklon Karlínem. Protože včera to bylo tak, že kolem NM stály 4,9,10 a při zrušené 7 copak asi tak mohlo jet do Řep, he?
Jenže nikdy se to tak nedělalo (ale dělalo, jenže to ty mladý dynamický nepamatujou, a dělá se to hlavně v jinejch městech), přeházelo by nám to pořadí (ó bože, v době počítačů), řidiči by mohli pracovat o 10 minut déle nebo s kratší přestávkou a vlítnou na nás odbory (neumíme jim říct, že jde o krizi a solidaritu s podnikem, řidiči také nic takového k podniku necítí), nikdo není dost samostatný a odpovědný aby to udělal (ale funkci s bílou košilí a spoustou hvězdiček by mít chtěl), nikdo si to neumí vyargumentovat, každej je preventivně předposranej a dispečeři reagují, až když mají kolonu a není tramvaje kam poslat.
Budoucnost patří bagrům!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A lidem říct, jeďte metrem,

Naopak, ve stejné chvíli lidem říkali: "Metro nejezdí, použijte linky povrchové dopravy". Určitě to nebylo na Václaváku, protože v té samé chvíli, kdy tahali mrtvolu zpod metra, jezdily po Sokolovské ve směru d.c. 5 a 26 (ta se zárukou se směrovou tabulí "Divoká Šárka").

dispečera, bych na hodinu propustil.

Tím myslíš kterého - nejpopulárnějšího českého horolezce, který si odjede na Mt.Everest a svým statutárem buď nejmenoval nikoho nebo jmenoval kohosi, kdo úspěšně zmršil všechny dopravní problémy, které se v Praze za uplynulý měsíc vyvrbily?
Nebo máš na mysli nějakého bezejmenného nýmanda, který neschopnost městského vedení zachraňuje?

Tak ani horolezce, ani jeho zastupiče propustit nemůžeš, toho jsme si radostně zvolili. A toho směnového z DP nebo MS Policie sice vyhnat můžeš, ale je pravděpodobné, že pak už tam nebude nikdo, kdo té devítce řekne o nutnosti odklonu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33671
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hodis:
Bohužel s novou tramvají se lze spíš ukázat než s moderním svrškem... (A asi to bude i tak trochu z „jiné” kapsy.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: tentokrát absolutní souhlas. Pokud dispečer ví, že mu to na Pavláku stojí, musí okamžitě 9 roztrhnout. Spojovací - Želivského - Vinohradská a po Korunní zpět. Zajistím dopravu lidí nad Seifertovu a na přestup na Pavlák a zachovám obsluhu konce u Spojovací. Na druhé straně jednosměrně z Anděla přes Národní k Andělu a opačně. Dispečery na Anděl a NNŽ, Národní třídu a Floru, informovat cestující a jakž takž to může fungovat...
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: dvojitá kolejová spojka je to co je na Florenci C, Ládví a na stanicích s dvěmi obratovými kolejemi mezi nimi.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 10:02:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raději z jiného soudku - ke končící výluce Zenklova (Palmovka - Kobylisy): Poblíž libeňské sokolovny, resp. zastávky Stejskalova mou pozornost upoutaly dva nově postavené provizorní tahové stožáry, ukotvené v betonových kvádrech, umístěných ve vozovce. Zřejmě až v průběhu opravy tram. trati a rekonstrukce trakčního vedení se zjistilo, že trolej tu nelze ukotvit na vetchý, nepříliš vysoký dům s prodejnou plynospotřebičů v přízemí (mimochodem, v roce 2002 až do jeho přízemních prostor dosahovala voda - zpětné vzdutí Rokytky). Definitivní trolejové stožáry doufám budou umístěny na chodníku, která je tu široký dostatečně.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 10:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem, Arj, MŠ: Ze zajetých kolejí se těžko vyskakuje. Podle mě tady jednoznačně chybí metodika, jak se dobrat k účelnému řešení situací. Toto byla jedna z nich, která vyžadovala umění kombinace, metodicky (a technicky asi taky) zjevně nepodchycené. Analýzu potom možná někdo i udělá, ale ta většinou nanejvýš slouží k připíchnutí na nástěnku. Často se „ví“, jak má vypadat cílový stav, ale jak se k němu dobrat, kompetentní manažeři / ministerští úředníci nezpracují / neumí zpracovat / zpracují špatně nebo v praxi nepoužitelně. Pak se v terénu „neví“ a volí se jednoduchá (navyklá) řešení, jejichž výsledek jsme v tomto případě viděli v kolonách tramvají. To ovšem je obecná nemoc mnoha oborů.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace