K-report
 

Archiv do 16.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 16.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM:

Z Perunovy na Palačák nemůžeš jet standardně 16, protože 16 není napaječ. Z Perunovy na Palačák se standardně jede A - B.

Btw, co když je ta 16 současně nadstandardní tangentou i napaječem z Perunovy na nejbližší metro? Jak odlišíme standardní cestující od nadstandardních s příplatkem?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schválně jsem požádal o nalezení tohoto spojení na IDOSu. Přes www DPP mi to napsalo:

Vyskytl se problém 12
________________________________________
Spojení nebylo nalezeno.
Možné příčiny:
• spojení v příslušném časovém období neexistuje,
• mezi výchozím a cílovým objektem neexistuje přímé spojení,
• spojení nelze realizovat povolenými dopravními prostředky.


Přes www.IDOS mne to (s ohledem na výluku Palačáku, ale bez ohledu na výluku Korunní d.c.) poslalo desítkou na Národní a odtamtud metrem na Karlovo náměstí ... ale já chci na Palackého náměstí, tudíž otázka - je občan povinen vědět, že Metro KN je stanice obsluhující Karlák i Palačák?

16 současně nadstandardní tangentou i napaječem

Šestnáctka je důkazem, že takhle se to dělalo vždycky. Nějaká tramvaj přes zastávku Perunova jezdila už v době, kdy tam ještě nebyly ani baráky (jen vodárna o 2 budoucí bloky dál), 16 z Vinohrad na Palackého náměstí jezdila už v dobách, kdy se "budovatelé metra" dohadovali, zda bude na animální, parní či elektrický pohon, aniž tušili, odkud kam povede.

P.S.: Můžete někdo oskenovat z dnešní MfD mapku plánované sítě "podpovrchové tramvaje" a vrhnout na web?
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek31:
bratranec (totální nešotouš) jezdí Průběžná - Karlák
Průběžná-Karlák tramvají, to snad může absolvovat jenom masochista. Kór v létě v tom vedru...
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se nepovažuju za šotouše a jezdim na KN dokonce až z DH l.24.
V klidu si sednu, přečtu si tisk, nikde nemusim přestupovat a vyplivne mě to kde potřebuju...
Takže sem taky masochista ?
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 218 - jasně, v 7 ráno je fakt vedro k chcípnutí
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3818
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Průběžná - Karlák tramvají? Proč ne?
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Průběžná - Karlák tramvají? Myslím, že pouze KM a několik dalších skutečných masochistů by použilo metro... Vždyť tou 24 je tam člověk hned...
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj:
Ta mapka v MFD je nicmoc, lepší je na metrowebu:
http://www.metroweb.cz/metro/historie/mapy/investicni_studie_1964.jpg
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Ad reforma veř. financí; samozřejmě, že i zde se jde cestou nejmenšího odporu. Nikoho ani nenapadne, aby se pokusil zdanit šedou zónu, omezit plýtvání a korupci, ale "přiškrtí" se ti hodní, přizpůsobiví, kteří každý den chodí do zaměstnání, řádně platí daně, vždy dostojí svým závazkům a nenapadne je klást odpor. (O to tíživější to bude pro ty na spodní hranici tohoto spektra.)

Ad zdražení MHD v Praze; v diskusi se zde mluvilo o standardech a kvalitě pražské veřejné dopravy v souvislosti s jejím zdražováním. Není bez zajímavosti, že v sobotním Právu na str. 19 expert na rozvoj dopravy říká: "...neexistují jednotné ukazatele pro hodnocení kvality MHD, což bylo konstatováno i v rámci přípravy Zelené knihy EU o dopravě ve městech".

Mám-li se vyjádřit k rozjížděné kampani na zdražení MHD v Praze, pak se jedná jednoznačně o špatný začátek a špatnou vizitku nového GŘ, což je o to smutnější, že i do budoucna od něho nemůžeme nic víc očekávat. (Pupeční šňůra funguje i nadále .)
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 17:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdím z Kohinoru na Dvorce (Žluté lázně, i když tam mají restauraci Řekové a né Číňané) a vždy jedu raději tramvají s přstupem na Výtoni, než přímým busem 124.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2407
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 18:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chichichi, MŠ to sám řekl - 24 by měla být expresní linka za dvojnásobek, když "je tam s ní hned".
LV: právě proto je potřeba úlohy linek vyjasnit a ne mlžit.
R31 a podobní: Taxem pozoroval cwrkot mezi 17-18 hod na Moráni, a ŽÁDNÁ tramvaj neodjížděla do ani nepřijížděla z Nuslí víc jak na st. č. 3. Považuji to za reprezentativní pozorování k určení významu sedmičky. Konec tématu "chybějící l.č.7"
Budoucnost patří bagrům!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Linka 7 je velmi nadstandardní, neb celý pravý břeh jezdí na Anděl. A kdo by se chtěl "tlouci" přes IPP, když Jamrtálem to tak fantasticky frčí. (Pořád mi vrtá hlavou, proč nám ve Vršovicích stavěli NC EDEN, a to ještě bez kina.)
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2408
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky: mám pocit, že R31 říká o 7 něco jiného, než že frčí (nějaký semafory ve vršovicích a tak). Nebo se pletu? Ona tam teď frčí 24 a z Karláku frčí B.
Budoucnost patří bagrům!
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu jsem jel vlakem na Moravu a tak jsem si uvědomil, co je to standard a co je to nadstandard...
Kdysi mezi Ostravou a Prahou jezdily osobáky, rychlíky a expresy. Nyní jezdí přímo pouze IC/EC, pokud chcete jet rychlíkem musíte přestupovat v Přerově nebo i v Třebové, a pokud chcete jet osobákem tak přestupujete nesčetně-krát. Takové principy fungují na všech hlavních tazích a všichni jsou spokojení ... tak mne napadá, jak by podobný systém vypadal v Praze
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: 7 (24) by mohla samozřejmě frčet daleko víc, ale na tu bídu přes Mírák je to paráda.

Prox: Pár vedlejších a odstavných kolejí a můžeme začít i na MHD v Praze.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky:
Odstavným kolejím se v Praze říká smyčky
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: To je fakt, a nadstandarďáci by si nastupovali již stanici před smyčkou, kterou by pak jen profrčeli (samozřejmě za příplatek). Tramvaje "couračky" by měly zas povinnost uskakovat "rychlíkovkám" do vozoven.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2409
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: Rychlíkové tramvaje jistě existují. V Ostravě, a jde to. Vlastně jede.
Určitě by šel udělat JŘ (a změnit jeden předpis platný zjevně jen v Praze) tak, aby 16 čekala po odjezdu z konečný Bráník na dohled výhybkám a po průjezdu 21 se vydala na trasu (ve vozovém jř by bylo napsáno: Musíte se vidět! aby řidiči - trdla neřekli: Jedu na čas, nezajímá mě kde je 21). 21 by zastavila poprvé na výtoni a 16 by se courala. A podobně by to šlo uplatnit i z Řep/od motolský vozovny, z Červenýho vrchu atd atd. (Já vím, R31, nerozumím tomu).
A linkové vedení by se mohlo blížit brněnskému nebo plzeňskému - včetně intervalů.
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2410
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééé, tohle sem nějak přehlíd:
R31 Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:45:11
ad interval: NE. Obojí se musí změnit SOUČASNĚ. V tom je to kouzlo.
ad výpočty jízdní doby: Šedivá je teorie a zelený strom praxe. MILUJU tydle hrátky s minutama při přesnosti pražských tramvají.
ad kdo co zná: To je prostě kvalitativní rozdíl, když ty vidíš třeba 4x10 minut za den dvakrát do tejdne laurovou a když já ji pozoruju 2x za rok hodinu. Až to pochopíš, přejdeme k další lekci
ad BP: No, někdy si taky tak připadám :-))))
ad moje ranní trasa: To není Stross-Těšnov, ale Stross-Nám.rep. A řeknu ti, že jsem zkusil C Vltavská-Hlavák a nebylo to o tolik horší. Běžně ale chodím přes Štef. most pěšky. A často mě tramvaj předjede až na mostě a to vim, že mám vyhráno a jsem rychlejší.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Nevíš, jestli na veřejnou zakázku na Tvou vraždu musím vypsat výběrové řízení?

P.S.: Za příplatek to budeš mít rychlé a bezbolestné, prostě nadstandard :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milky:
...a rychlíkům se v Praze říká metro
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3822
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: KM: Nevíš, jestli na veřejnou zakázku na Tvou vraždu musím vypsat výběrové řízení?

U takovýchto zakázek je (prý) limit 20 000 Kč od kterého je nutno výběrové řízení vypisovat.
Takže záleží, kolik do Káema chceš investovat.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV a Bkp: Opak je pravdou, na mě se stojej fronty :-)
Budoucnost patří bagrům!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3826
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde?
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Ty fronty se stojí, aby si každý do tebe mohl píchnout?
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3828
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 23:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale, Proxi, ale...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3150
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 23:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:
Nevíš, jestli na veřejnou zakázku na Tvou vraždu musím vypsat výběrové řízení?
Stačí ho posadit sem:
http://www.youtube.com/watch?v=RszRFAbfF04
Nebo rovnou do Moskvy:
http://www.youtube.com/watch?v=Lzx3UG-G43s
Sorry za OT, ale docela mě to vyděsilo
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 09:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Průběžná - Karlák tramvají? Myslím, že pouze KM a několik dalších skutečných masochistů by použilo metro... Vždyť tou 24 je tam člověk hned...
Hmm... tak asi jsem divnej já, ale tramvaj bych použil jen v krajní nouzi.
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 16:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ale fuj, takhle se ctihodný nepřítel nederoguje. Když vraždit, tak na úrovni.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3829
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 17:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nederoguje

Hezký, ale stejně - za nás, za plebs - mám otázku, co toto slůvko znamená.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35283
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mé skromné vzdělání mi napovídá, že to je jiný výrza pro zneškodnění, likvidaci. A navíc to tu už snad Lv použil... :-)

Mne tak mrzí, že se asi na to pivo nedostanu... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zní to podobně, jako nederatizuje.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3830
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 23:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne tak mrzí, že se asi na to pivo nedostanu... :-(

To mne také. Poslední dobou dost jezdím autem, takže třeba moje dnešní "konzumace" byla tři malinovky...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35297
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ťak to jsem na tom lépe, kvůli řízení to nebude, to jsem si už protrpěl dneska.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3831
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ťak, ťak...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp + Martin Zlivský:

No, to je skoro na malou přednášku:

Jazykově:

Derogovat = odnímat něco.

Abrogovat = zrušit.

V echt právní teorii se rozlišuje abrogace = zrušení, derogace = "odnětí účinnosti" (norma sice platí, ale je neaplikovatelná).

Příklad:

Lex specialis DEROGAT legi generali, t.j. speciálnější norma "přebíjí" (ale neruší) obecnější normu (např. zákaz vjezdu = obecná norma versus autobusům MHD vjezd povolen = speciální norma).

Ale:

Lex posterior ABROGAT legi priori, t.j. pozdější norma ruší (úplně) dřívější normu (téže míry obecnosti).

Bohužel, v běžné právní řeči se to směšuje a většinou všude používá derogace, že kromě toho existuje i abrogace ví asi tak 1 právník ze 100.

Takže správně jsem měl napsat: "Takhle se ctihodný nepřítel neabroguje ..." kdybych ho jen derogoval, ještě by pak zase obživl :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3832
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě bolí hlava.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:

Vidíš, tak to je právě způsob, jak Tě derogovat ... pro dnešek jsem Tě odrovnal, ale zítra mi tu zas budeš vykládat cosi o roli MHD. A až to nevydržím a majznu Tě něčím po hlavě a Ty se už neprobereš, tak to pak bude abrogace. Zcela prostinké :-)

Dobrou noc.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35304
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 00:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za přednášku, jsem rád, že umřu o něco chytřejší, a přeji dobrou noc.

A kdyby zítra... Už dneska musím brzy vstávat a brzičko poté hned naklepat kosu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1893
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 13:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to nějak odbočuje...

V rádiu teď hlásili, že se dnes začala stavět tranvaj na Radlickou.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 16:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tram-fóru dnes hlásili, že je zahájení odloženo o týden.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:57:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože? Ze Strašnic na Karlák se courat tramvají? Tak to může jedině trotl, vždyť je to pomalý. Metrem jsem tam hned. Martin Šubrt by se měl léčit.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 23:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 honzík - trotl je tu jen jeden a hádej kdo to je?
a argument, že to je pomalé je směšný, spočítal jsem tu o pár příspěvků nahoru jízdní dobu a v tomto konkrétním případě to vyjde o hodně rychleji tramvají a navíc bez přestupů! takže si dej studený zábal na uklidnění a příště 2x měř a jednou piš
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 23:42:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Metrem to trvá 16 minut a tramvají 20 minut.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 00:16:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud bydlíš ve spacáku ve vestibulu metra Strašnická a pracuješ v vestibulu metra na Karlově nám., tak to trvá 17 až 19 minut - ale takových lidí moc není, takže s docházkou, fáráním dolů a vyfáráním na povrch + další docházkou to je spíš 30-35 minut - takže tramvaj prostě a jednoduše vyhrává

(Příspěvek byl editován uživatelem radek31.)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 09:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R31: "takže tramvaj prostě a jednoduše vyhrává "
:-)))) Pokud ovšem bydlíš a pracuješ na zastávce tramvaje. Kde, jak jistě uznáš, je bydlení o mnoho horší než v tom vestibulu. :-)))))
Trasa, do který mě pořád cpeš - od domu k domu:
1)byt0-vltavská7-odj.Vlt.9-hl.n.13 -pracoviště20
2)byt0-st.tram.stross.3-odjezd 9-jindřišská19-prac.22.
V případě 1) jdu 2x7 minut, v případě 2) jdu 2x3 minuty, jenže mezi tim mě vezeš podstatně pomalejc. Platí pro současný vylukový stav.
Budoucnost patří bagrům!
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3x Honzík: Napsal jsem spojení Průběžná - Karlák, nikoli Strašnice - Karlák. Jízdní doba linky 24 je na Karlák 18 minut. Když vezmu, že bydlím od Průběžné 5 minut chůze a 5 minut (tedy polovinu intervalu tramvajové linky čekám), jsem na Karláku za 28 minut. Pokud bydlím 5 minut od stanice metra Strašnická (schválně odpouštím metrofilovi 3xhonzíkovi tu jednu zastávku tramvají), jdu ještě 1 minutu na nástupiště, čekám 2 minuty (polovinu intervalu) na metro a jízdní doba na Můstek je 11 minut, na Můstku nejméně 2 minuty na přestup a nejméně minuta čekání na metro (ve špičce méně než půlka tříminutového intervalu) a ještě 3 minuty jízdy na Karlák a nejméně 2 minuty na povrch. Takže to máme tramvaj 28 minut z Průběžné, metro 27 minut ze Strašnické. Bydlím-li tedy buď u metra, nebo u tramvaje. Pokud bych bydlel 5 minut od Průběžné, je to s metrem už 32 minut. A navíc s přestupem v centru, v narvaném béčku ve špičce, ne děkuji. Navíc pokud nemám tramvajenku, nšetřím 6 korun, neb v tramvaji mi na jízdu 18 minut stačí lístek za 14, zatímco v metru už ne, neb je to dále než 5 stanic... Navíc na té průběžné mám směr Karlák dnes i linky 22 a 6, které jsem záměrně nezapočítal do doby čekání, protože nerad jezdím přes Pavlák. A to je přitom linky 22 na Karláku za 19 minut a linka 6 za 20 minut. Pořád s levnějším lístkem a bez přestupu. Ale léčit se klidně půjdu :-). Budou mě muset naučit mít chuť častěji přestupovat, mačkat se v metru a vychutnávat si spoustu času pobíháním po přestupech a po eskalátorech, aniž bych se třeba mohl koukat ven, jak vypadají obchody apod.
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Potřebuješ prostě tramvaj na Příkopy, jsi tím chtěl říct :-))). Abys se k stáru tak nenachodil a vyklopilo by tě to u baráku. Byt0-st.tram.Stross.3-odjezd 7 (polovina intervalu ve špičce je 4 minuty a to bys tam asi měl i dvě linky, takže odjezd by byl i dříve)-nám. Republiky u Hyberna 15-prac 17 :-)))))) Neboj, až se vrátím z léčení, tak se ti postarám :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2414
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MŠ: chicht, pěkná trasa - uvidíme čím přijedeš a odjedeš v pindělí :-)))))
Budoucnost patří bagrům!
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.78.244
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:14:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Omlouvám se za OT, ale můžete mě poradit jak se nejlíp dostanu z hlavního nádraží na letiště v Ruzyni? IDOS mě nachází naprosto šílený spojení. Dík
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

devalt:
Metrem C na Muzeum + metrem A na Dejvickou + autobusem 119 na Letiště

pro ostatní: nekamenujte mě
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.78.244
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:32:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: Díky. Já zadal do IDOSu Praha-Ruzyně a nevšiml jsem si že to našlo nádraží. Proto to příšerný spojení. Tohle je určitě lepší. Ještě jednou díky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35376
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám, že i toto je zbytečně šílené spojení. :-O
Proč nejet radši metrem C až na Holešovice a odtud linkou AE? Ale je lepší si takové spojení (resp. odjezdy AE z Holešovic) zjistit předem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2415
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eště bych to vylepšil tím, že bych na Muzeum A došel pěšky (pokud nemáš velký zavazadlo) - ono je to jednodušší.
To AE... nevím, přeci jen bych ho z hlaváku neriskoval...
MŠ by ti poradil 26 do Divoký Šárky a pak 119 nebo 179.
Martin Letištní by ti poradil dojet vlakem na Smíchov, tam přesednout na B a ze Zličína bus 100
:-)))
Budoucnost patří bagrům!
Martin_Šubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 14:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Nebýt Prahy 6, MŠ by dávno doporučoval na Hlaváku rychlodráhu na letiště, která by dalším vinohradským tunelem pokračovala i na druhou stranu přes město do Vršovic a dále...
Iamgood
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 14:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, jen pro info, kolik v pondělí bude asi účast? Doufám, že nebude narváno a budu mít možnost i já jednu KM ubalit.
To je můj názor na tuto věc. :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35386
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 14:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bohužel asi budu (pít) na jihu... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2416
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 15:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MŠ: No to si nejsem jist. NIKDY nebylo nikde řečeno, že by rychlodráha mohla být nějak zaústěna jinam než na Masnu, pokud by byla vedena po trase buštěhradky. (Mému Semmeringu se všichni smějete, ale na má slova opět dojde) Takže by mohla pokračovat maximálně do Libně.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9870
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 17:13:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(Mému Semmeringu se všichni smějete, ale na má slova opět dojde)

Myslím, si že bohužel nedojde.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 22:45:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Pokud vím dobře, tak se z Libně staví/modernizuje spojka do Malešic a odtamtud je to přes Vršovice na Smíchov po stávajících kolejích. Všechno v návrhový ryslosti přes 70km/h (stanice a skákání na zhlavích vynechám, tam to může i míň). Tohle pokračování městský linky sice není v plánu, ale to neznamená, že takhle někdy něco nepojede.
SumSum: ze Semmeringu zase prd.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace