K-report
 

Archiv do 06.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 06.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 09:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: Jo, takhle překopat Pankrác by bylo určitě fajn, ale myslim že je to dost sci-fi, protože technologická i finanční náročnost a x dalších problémů. Možná by šlo taky využít stávající rozplet za stanicí, tj. vlaky by jezdily na stejnou kolej. To by ovšem zas asi dost komplikovalo provoz. Takže na Pankráci asi musíme čekat přestup á la Můstek, což bude určitě lahůdka.
Z toho důvodu bych i možnost zahnutí D pod Ječnou na na KN viděl jako míň reálnou, páč si nedovedu představit jak by se vmontoval přestup/výstup D na IPP. Na hlaváku i NR se to dá přeci jenom zrealizovat asi líp...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2693
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 09:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úžasná šotodiskuse. Tak jedni a titíž se mohou pos*at z chalupoidy a metra do letňan a jedním dechem navrhují takové voloviny, které chalupoidu a letňany stonásobně předčí. Ani za 100 let nebude potřeba jediné vaše prodloužení. Přitom to co přijde na řadu po D a chalupoidě tu nikdo nezmínil: okružní E. Pánové, teda....

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 10:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všichni jste při zemi, už vím, co dělat, abysme jiná města navěky trumfli: http://www.gunnerkrigg.com/archive_page.php?comicID=319
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně tak je nesmyslný projekt Áčka ze Stašnický přes ZM do Hostivaře. Je tam kapacitní železniční trať a tramvaje. Treba by se to prodlouzeni hodilo prave proto - jako vyhodny prestup z vlaku do metra. (Netrvrdim, ze by se cesty 221 - Vinohrady nedaly zorganizovat jinak.)
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček + KM - taky si zašotouším:

Takže kompromis:

A necháme chalupoidu, tomu stejně nikdo nezabrání, a na druhé straně prodloužení na Dubeč či jak se ten prostor mezi Šterboholama a Dubčí bude jmenovat.

D zakroutíme via Pankrác - Krčská nemocnice - Zálesí - Modřany - Bráník - Smíchov - Anděl - Strahov - Hradčanská - Letná - Republika - HN - Mírák a zpět na Pankrác.

C ... Háje - Horní Měcholupy - Hostivař - Skalka -Malešice - Jarov - Vysočany - Prosek - Kobylisy atd ...

E Letňany - Výstaviště - Prosek - Palmovka - Ohrada - Žižkov - NM - IPP - KN - Anděl - Košíře - Nemocnice Motol :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3631
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heky:
Bohnice + Čimice = 50 000 obyvatel. Je to málo na metro? Pokud tím spláchneme i problém ZOO, zabijeme 2 mouchy jednou ranou. A hlavně, kdo říká, že Čimická pole řekla své poslední slovo. Central group má jistě vlivné lobbisty, aby mohl Lord jezdit do práce s jedním přestupem via Letenské náměstí.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po zprovoznění IV.A bych zrušil tyto TT:
Svatovítská ulice-DŠ
-hlavní přepravní zátěž by převzalo metro,pro vzdálenější oblasti by po Evropské jezdil bus,který by zastavoval ve všech bývalých tramvajových stanicích.Int.20 minut,kdyby bylo lenochů více,tak ať nežeru 12-15 minut.Druhá konečná busu by byla Dlouhá míle.
-místo TT rozšířit vozovku na 3x3 pruhy.Tím by se eliminoval vznik kolon a zpožďování busu

vozovna Vokovice
-pozemek na bytovou výstavbu,odstíněno z velké části od Evropské,jižní atraktivnější směr s výhledem do klidné části a lesa.Možnost získat zajímavé finanční prostředky

Svatovítská ulice-Podbaba
-busy projíždějící v souběhu Podbaba-Dejvická by zastavovaly i v zastávce Lotyšská
-TT využít jako parkovací místa

Vypich-Bílá Hora
-od Malého Břevnova dojdou lidi pěšky na BH,kde bude metro,pro lenochy l.č.108
-místo TT rozšířit vozovku

vozovna Střešovice-Petřiny
-sd bus Nem.Motol-Vypich-Voj nem.-ocmrndat Petřiny od vzdálenějších oblastí k tamnímu metru.Po 20-30 minutách.
-místo TT parkovací místa

po větvi do Řep,pokud by byl int alespoň 6 minut a zároveň by byl S-Bahn Pha Zličín-Hlavák zrušit TT Sídliště Řepy-Vozovna Motol
-mini bus od S Bahnu přes metro po vzdálenější oblasti Řep od metra.Int. 30 min.
-místo TT rozšířit vozovku (Plzeňská) a parkovací místa (Makovského)
úsek Vozovna Motol-Kotlářka jen manipulační a případně zjednokolejnit a rozšířit vozovku.

Výhody:
všechny jmenované TT jsou stavebně nevyhovující a oprava je drahá
ušetření personálu jedné vozovny
nižší potřebný počet vozů
snížení zácp zvýšením kapacity výpadovek
Nevýhody:
nejsou
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...

Když už D posunout na západ, tak mi prozraďte kudy byste ho chtěl vést, tj. například co by mělo za stanice?
viz odkaz

Káem: Troufám si tvrdit, že okružní E je vzhledem k nákladům a k diskutabilnímu přínosu fikce ještě mnohem větší.

Překopání Pankráce: Zbytečné i pokud pominu nereálnost. Z C na D by přestupoval málokdo, pokud by D vedlo přes HN na NR.

Akribius: Stále věřím, že metro na Bílou Horu postaveno nebude, ale i kdyby tak za to "z Malého Břevnova to lidi na metro dojdou" by Vás místní (zejména starší) asi neměli rádi.
Zapomínáte, že se nejedná jen o napaječe - v Dejvicích jsou úřady, školy a když nic jiného, tak minimálně k těm VŠ je potřeba přímá linka alespoň z Letné.
Zmenšení zácp by bylo dočasné, větší kapacita komunikace naláká další IAD.
Tudy zkrátka ne.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mouser-pro ně by byla l.č.108 a přestup na metro a odtud na Dejvickou.Není třeba dublovat tuto cestu ještě nepohodlnou tramvají na BKV panelech,kde dělá ještě větší randál.
A co je stavba MO? Ten také přivede IAD do města a nikomu to nevadí.
K VŠ většina studentů jezdí beztak metrem,jen málokdo bydlí na Letné přímo.Ten by to měl horší-tram+bus.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tebe Akribie někdo udeřil po hlavičce ?
Rušit TT a nahrazovat je autobusy ?
Čehopak se tady ještě nedočkám...

Fakt tady máte někdo kontakt na ten Cech vrahů ?
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3637
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych prudké výboje na k-reportu v posledních dnech přisuzoval podzimním depresím.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: Ty si sice děláš p...l, ale ono to má logiku: Obecně platí, že rozšíření metra = omezení tramvají.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mousere, Mousere, z Tebe mluví láska k metru. Racionálna tam moc není.

P.S.: Kdyby to metro mělo aspoň hezký nohy ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera mně napadla taková kravina jak ušetřit poté co byla 15 zkrácena na Palmofku. Co ji takhle zkrátit resp. spojit s 5? Potažmo 5 protáhnout z Juldy Fuldy po 15 na Výpich. Sice se podivně zacyklí na Štrossu když se to sejde že přijede 5 ze 4 směrů (na Otakarce takhle ale už jednou jedenáctka spojená se 7 v Santusicích vypadala) , ušetří se ale vozy + cancour Dělnická - Palmovka (a vzduchovozič Fulda - NH). A z Ortenu zůstanou všechyn stávající vazby přímo. Nectnost asi bude v mírně větší nepravidelnosti dlouhé linky.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3640
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr vlček:
To už jsem tu navrhoval. Stejně tak bych uvítal 15, v novém případě 5 odklonit na Červený Vrch. Tramvaje v Břevnově vozí docela vzduch a na Eropské jezdí plné dost.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2696
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius je prostě přepracovanej. Moc jezdí. Tramvaje se samozřejmě omezí, ale jinak. V P6 se vrátíme k modelu 12/8/1978
ad 15: Jednou linkou nic nevyřešíte. Je třeba hýbnout s celou sérií.
Budoucnost patří bagrům!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Model 12/8/1978 zašel na úbytě, a to celkem záhy. Prostě napaječe lidi nechtěli
Akribiúv návrh radši nebudu komentovat, ale nedivil bych se kdyby to tak dopadlo. Leningradizace dopravy v Praze by tím úspěšně pokročila...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2698
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t: No dvojka jezdí dodnes, že. Dvacítku zrušili s Barrandovem (před pár lety). 32 neměla šanci, to je pravda, ale zrušení 23 byla chyba :-) Spíš za tím vidím měkkost politiků.
A napaječe se nám vrací: 13,21...

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3644
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A napaječe se nám vrací: 13,21
Myslíš to špičkové posílení v sólech tangenciálních linek?
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až bude metro tak rozlezlé, jak navrhuje Mouser, nebudeme potřebovat napaječe, ale vyplňovače plochy. A na to jsou ideální autobusy, popř. pidibusy, ne tramvaje. Až bude v Praze 6 linek metra, můžete tramvaje zrušit komplet, možná nechat izolované napaječe na Barrandov a do Suchdola (tedy pokud tam někdo nenatáhne trasy P a R).

P.S.: Nepil jsem a nedělám si srandu.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10253
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až bude v Praze 6 linek metra, můžete tramvaje zrušit komplet

V Mnichově a Vídni vedle sebe fungují bez problémů, viz moje odkazy v "Tramvajích v Praze". A o tolik větší města to zase nejsou.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain:
Jo, na ten odkaz jsem se akorát díval. Všichni věnujte pozornost "Tramnetz München" - na naprosté většině koncových úseků jezdí 1 (slovy jedna) linka a funguje to. (V Praze v průměru tak 2,5).
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramnetz München vypadá celkem dobře. Zaujalo mně že i tam maji linky přes celý město, a taky prakticky totožný linky 15 a 25, jako v Praze
Jenom by mně celkem zajímalo, jak vypadala tramnetz v Mnichově před výstavbou metra...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10258
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom by mně celkem zajímalo, jak vypadala tramnetz v Mnichově před výstavbou metra...

Možná se dá něco najít tady:

http://www.strassenbahn-muenchen.de/netz_waechst.htm
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2701
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abysme se z toho Mnichova a Vídně neposrali. Asi se na to podivám a zjistim, co se nám to tu vydává za zázrak.
Martin: začínat se musí skromně - to je přesně muj koncept: napaječ a vymeták. Zatim vymeták vozí o vůz víc a napaječ míň ale to se srovná :-)))
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaje ve Vídni jsou historická záležitost, navíc Vídeň je 2x, Mnichov 3x větší než Praha.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mnichovske metro me prijemne prekvapilo inteligentnim resenim nekolika prestupnich stanic jako ctyrkolejnych se dvema ostrovnimi nastupisti. U dvou z prestupnich smeru tak cestujici pohodlne prestupuje do vlaku metra na protejsi koleji stejneho nastupiste. Navic ve vetsine prestupnich stanic odjizdeji soupravy od prestupniho peronu najednou = doba cekani substratu na prestupu je nulova.
:-)
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S.: Polovina vídeňských tramvajových linek obsluhuje vilové čtvrti.

A sorry, na to, aby mi někde projel 1 vlak za čtvrthodiny, to ty koleje radši zruším a pošlu tam pidibus co 5 minut. A než bych udržoval dvě tramvajové trati, kde se vyplatí tram co 5 minut, tak to je taky radši zruším, protože kvůli dvěma tratím nebudu udržovat celé zázemí.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10273
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM Asi se na to podivám a zjistim, co se nám to tu vydává za zázrak.

Zázrak? Jen normálně fungující MHD ve městě obdobné velikosti a významu jako je Praha. Jsem myslel, že to dobře znáš.

LV navíc Vídeň je 2x, Mnichov 3x větší než Praha.

To tedy dost pochybuju. 3x větší než Praha je tak možná Berlín.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10274
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen co jsem rychle vygůglil:

Oficiální název: Spolková republika Německo (Bundesrepublik Deutschland)
Státní zřízení: parlamentní demokracie
Rozloha: 356 700 km2
Počet obyvatel: 82,2 mil. (2000)
Hlavní město: Berlín (3,5 mil. obyvatel)
Hospodářská centra:
Hamburk (Hamburg) (1,7 mil. obyvatel)
Mnichov (München) (1,2 mil. obyvatel)
Kolín (Köln) (956 tis. obyvatel)
Úřední jazyk: němčina
Měna: 1 euro (100 centů), mezinárodní označení EUR (1 EUR = 31,5 CZK)


Nebude to asi úplně aktuální (ale zase úplně staré taky ne) a minimálně počtem obyvatel Mnichov Praze dost přesně odpovídá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vídeň taky není 2× větší než Praha, Vídeň má 1,6 milionu obyvatel (možná celá alomerace má přes2 miliony, nevím, jak je to s hustotou osídlení v okolí). Největším městem Rakouska-Uherska je Budapešť, ta ty 2 miliony má.
Na druhou stranu, ve Vídni je asi mnohem více cizinců než v Praze (hlášených i nehlášených), už jenom proto, že tam sídlí spousta mezinárodních institucí... třeba Mezinárodní agentura pro atomovu energii
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10277
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV - Tramvaje ve Vídni jsou historická záležitost

A v kterém evropském městě nejsou?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediný LV mě odhadl.Asi ne jediný:-)
Jen mi přijde,že IV.A je drahá blbost.A chtěl jsem,aby si to šéf přečetl a dal mi 2 dny volna:-)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3650
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Vídeň má 1,6 milionu i s aglomerací. Budapešť už taky 2 miliony nemá, ale 1,8.

Na druhou stranu, ve Vídni je asi mnohem více cizinců než v Praze
O tom bych už dnes taky pochyboval. Praha je páté nejnavštěvovanější město Evropy. Vídeň asi desátá. Těch hlášených cizinců už Praha taky nemá málo. Nevím zda instituce vyváží masový boom přesunu zahraničních firem do východní Evropy vč. Prahy.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 18:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Celkem dost by se jich našlo ve Francii.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:47:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: 1,6 milionu má podle Wikipedie Vídeň jako spolková země. Aglomerací jsem myslel nějaká větší navazující sídla vně Vídně (tj. v zemi Horní Rakousy)... ale tak Praha má taky třeba Kladno atp., to bude asi dost podobné.
Těch cizince tipuji ve Vídni přeci asi jen víc, je tam těch mezinárodních organizací docela dost (třeba OPEC, který by tam asi málokdo čekal, nebo jedno z hlavních sídel OSN...)

Btw. čistě ze zájmu - když Praha je 5. nejnavštěvovanější město Evropy, jaká jsou ta města před ní... předpokládám Paříž, Londýn, Řím a ? (já bych jako čtvrtou tipoval právě tu Vídeň, nebo je tam něco jiného - Barcelona, Benátky, Moskva?)

Každopádně taky považuju Vídeň za srovnatelnou (z hlediska velikosti), mezinárodní kredit má ale asi větší. A abychom vrátili téma k dopravě, tak ternní podmínky jsou ve Vídni lepší (aspoň širší centrum je rovina, pokud si dobře pamatuju, na okrajích jsou nějaké kopce, snad i s vinicemi, jestli mě paměť nešálí)

EDIT: terréní => terénní... už je pozdě, 12 hodin v práci

(Příspěvek byl editován uživatelem 218.)
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3651
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Paříž, Londýn, Řím, Berlín, Praha, Barcelona, Athény, Benátky, Moskva, Florencie, Vídeň. Počítají se pouze ti, co přenocují.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2703
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 09:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: Samozřejmě že to dobře znám :-) Tím "podívám se na to" jsem myslel průzkum intervalů od stolu, neb se obávám 15 minut ve špičky s obsazeností 30%. Kdykoliv jsem jel ve Vídni tramvají, vždycky jsem čekal a pak seděl. Ale ještě jsem se na to nedíval. Možná bys moh připomenout ukončení linek u nejbližších přestupů (např.okolo okružní linky ve Vídni). To by bylo sousto pro naše "souběhy-linek-přes-celé-město". Ale chápu, že se to moc nehodí.
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10281
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KMe, já se tady nebavím o tramvajích, ale o kvalitě MHD jako takové. A vídeňská nebo mnichovská MHD je postavená na výkonných systémech Sbahn a Ubahn, doplněných tramvajemi a autobusy. S tím se v jiných parametrech s těmito městy podobná Praha nemůže srovnávat ani náhodou.

Možná bys moh připomenout ukončení linek u nejbližších přestupů (např.okolo okružní linky ve Vídni).

No a? Zaveď okružní linku po Příkopech a můžeš ukončovat i v Praze. A samozřejmě to doplň jednou - dvěma novými trasami metra pod Novým a Starým Městem.

Kdykoliv jsem jel ve Vídni tramvají, vždycky jsem čekal a pak seděl.

No vidíš, já v Praze vždycky čekám a stojím. To je podle tebe kvalitnější MHD?

Třeba dnes ráno jsem jel dřív než obvykle, už kolem 6.40. Čekám, čekám a naráz přijede pěkný konvoj 22 + 23. A před celý tento konvoj se na Tyláku vecpe další 23 (asi z vozovny PA), takže až na Malovanku jel vláček šesti vozů T3.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10282
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je to "černý na bílým":

 

Pěkně dvě 23 po třech minutách, pěkný. Škoda, že v reálu pražské "kvalitní MHD" to zřejmě nemůže fungovat.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2708
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano, McB souhlas. Já chci v podstatě totéž, bagr který jezdí jeden za druhým k výkonnému systému metra a železnice. my si rozumíme. Ale i přesto, že nám to tramvajoví šotouši neustále kazej linkama přes celý město , odevšad všude s intervalem 15 min, a z 5 linek vyskládaj potřebnejch 3 minuty (ve skutečnosti 1-1-1-1-10, přesto si myslím že MHD v Praze je na velmi dobré úrovni.
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10292
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bagr který jezdí jeden za druhým k výkonnému systému metra a železnice. my si rozumíme.

Ano, jenže v tom Mnichově, Vídni, Berlíně... už to dávno mají, kdežto my k tomu směřujeme velmi pomalu. Zatím to bereme přes Letňany
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2711
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych McB nestavěl do jedné řady Berlín s východoněmeckými, tedy socialistickými, tedy kolektivními tradicemi přepravy substrátu, který se Praze určitě blíží a bavorský, vždy individualitu jedince propagující Mnichov. To je nefér. Dělat bagr v Mnichově je prd proti Berlínu - a Praze. ten Berlín ti tam přibyl až nyní, doteď ses oháněl jen Mnichovem a Vídní.
PS: Kdyby bylo po mym, nic jinýho než bagry nemáme. :-)))
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3669
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nic jinýho než bagry nemáme
I v Kopaninách?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2712
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a jiný příklad toho, jak je ošidné příliš dávat na mínění substrátu a ohánět se jím přináší dnešní MfD - před třema lety chtěli kaštani hromadně sedadla plyšáky. I dostali je. No a neuvědomili si, že záhy budou jak prasata (ta sedadla) a nyní chtějí starou dobrou koženku, kterou známe z ešemek a z T1 a T2 - omyvatelná hadrem a přitom měkká. Kaštani mají právo na to nevědět co chtějí, odborníci - DP - měl ale předpokládat, jak budou sedadla vypadat a co to bude stát je čistit a nevyhovět této volovině.
To je zobecňující příklad, kdyby tu někdo ještě obhajoval nějaký návrh na linkové vedení slovy Cestující rádi koukají z okének a čtou si knihy... a podobně.
Při přepravě záleží na přepravě, ne na libidu.
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2713
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:20:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: tam dostanete bagry korečkové :-))))
Budoucnost patří bagrům!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 10:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Kdybys studoval Freuda, tak bys věděl, že libido je vůbec to nejdůležitější .

Podle etologů, sociologů se člověk nachází někde mezi mravenci a meditujícím poustevníkem. Je to tedy sociální tvor s potřebou individuální svobody, takže se to musí nějak skloubit i v dopravě. A právě tramvaje jsou v tomto směru ideální.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2715
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 10:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty seš Milky z tepla své vyhřáté řidičské kabiny nějak filosoficky naladěn. Tobě si bezďák na sedačku sedne jen těžko :-))))) Nebo máš snad nějaké zprávy , že Dvořák hodlá opravit svůj návrh +2% na +8%? :-))))))))
Budoucnost patří bagrům!
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 12:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V souvislosti se zdražováním od Nového roku firmy počítají s nárůstem 10% i více.

Dvořák by měl ukázat, že je ještě lepší manager.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 19:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mnichov a spol.:
už to tu sice bylo řečeno, ale přidám k tomu svoje zkušenosti (spíš co mě teď napadá, takže sorry za nesystematičnost mého podání:-)). mnichov znám poměrně dobře. město má tolik obyvatel, jako praha (kdes LV vzal /tu domněnku/, že 3x víc - tos mě teda překvapil! bavoři by z tebe jistě měli radost..), jen je víc rozlezlé (občas pocit velké vesnice). díky bombardování centra a poloze (placka) byla stavba metra o dost snažší než v praze, tramvaje byly omezeny v centru (zmizely z hlavní třídy kaufingerstr.), ale zejména na radiálách, kde je nahradilo metro. mimochodem, dříve byla údajně křižovatka karlsplatz nejvytíženější tram křižovatkou v celé evropě.
tram: systém málo linek, nízký interval; spíše doplňkový charakter. vcelku rychlé a příjemné.
u-bahn: pomalejší než v praze, kratší mezistaniční úseky, mělko, vyšší intervaly. výborné přestupy na 4-kolejných stanicích.
s-bahn: ve všech ohledech moc fajn, ale občas nějaké to zpoždění.
bus: nezažil jsem spoj, kde bych si nemoh vybrat, kde se usadím - takže jednoznačně doplňkový charakter.
celkový dojem z města: daleko méně hektické a uspěchané než praha. a určitě tomu přispívá i absence hlučných tramvají a davů cestujících na prostorově zcela poddimenzovaných uzlech typu národní tř./div., IPP apod. jo a ještě něco: neuvědomuju si, že bych někde potkal zastávku povrchové dopravy bez přístřešku pro cestující.

vídeň: nejde ani tak o turisty, jako o cizince, které zde pracují v četných mezinár.institucí - OPEC, OSN, OBSE...
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začíná se mi líbit pozvolný návrat linky 252 v oblasti Jižního Města II už loni se objevily nové vložené spoje v úseku Volha - Chodov na lince 122. Letos se objeví tyto vložené spoje na další lince - 114. Zároveň se začíná ukazovat, že diametrální linky (zde 177) jsou prostě nevhodné pro místní obsluhu
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 114: Kunratice chtějí spojení k hypersuper, toť celá koncepce . 252 to byla linka, furt v oběhu!
Trochu se obávám, jak se 114 bude dařit držet se jř. Nu, bude záležet na postavení obratů hlavně na Kačerově, jestli tam bude místo pro kompenzaci případného zdržení často průserovou dopravní situací kolem nemocnice.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:37:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox, Tracy:
Jo, od prosince budou mít Kunratice spojení na Chodov (já myslím, že je to spíš kvůli spolehlivějšímu spojení na metro než kvůli obchoďáku, uvidíme). Horší je, že v úseku Šeberák-Chodov bude jezdit každý 2.-3. spoj, takže super intervaly 24/60/30. A zároveň bude omezena 114 v sedle a v odpolední špičce, takže si ve výsledku asi moc nepomůžou...
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem spíše zvědavý na to, jak se ujme linka č. 488 a její spoje o víkendu. Smíchovské nádraží má přeci jenom lepší vazby na centrum než Hlavní nádraží. Nemohlo by to znamenat pomalý začátek útlumu dobříšského ramena trati 210?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2726
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 15:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chichichi. napaječe se pomalu ale jistě vrací.
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3690
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 20:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chichichi: Po IW.C2 dojde k propojení linek 145, 195 a 154. Na Zahraďák místo linek 145 a 195 bude jezdit 133 ze Sídl. Malešice.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Jestli je to pravda, tak to budou chudáci cestující na dolním Žižkově, neb spolehlivost 133 už půjde do kopru úplně.
BTW nová 154 bude tak zřejmě nejdelší městskou linkou s 31 km a 81 minutami jízdy - to je úplná šotoušská fantazie
 

Jsem zvědavý, kdy někoho napadne spojit 192+230 a vytvořit tak přímé spojení Luka - Budějovická
 
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: To někde psali nebo je to tvůj výmysl ?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3691
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To někde psali nebo je to tvůj výmysl
Ne, Káem ještě jako mladý junák přebral holku jednomu, co dnes sedí na ropidu.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: To musí ten na Ropidu být ale i po těch letech pořád hodně naštvaný.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace