K-report
 

Archiv do 08.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Olomouci » Staré archivy » Archiv do 08.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitor: tedy sleduji tuhle diskusi a tenhle diskusní server už hezkou řádku měsíců a let, ale někoho tak arogantního, jako jste Vy, jsem skutečně potkal málokdy.
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to musí mít člověk skutečně "pajšl".
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 07:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde něco k víkendové posile na Neředín - jak patrno z posledního snímku, linka X5 byla dokonce uvedena i na elektronických panelech, nicméně ne všechny linku registrovaly v provozu...
 
 
 

Ještě 162+163 s CVR Hornbach:
 

Jinak dnešní cesta do práce: NU, d-4 odj. 6:36, zpoždění +2, na nádraží +3 (téměř +4), na trase cestujících spíš málo než hodně. Na každé křižovatce čekáme nejméně půl minuty. Tolik preference MHD při zpoždění spoje.
Dílna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 08:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám dotaz: 1)co šifruje označení ČKD T3 M.4?
2)kolik změn ve vozech proběhlo od 1.4.07 (mám na mysli seznam vozů na stránkách DPmO ) ...o komplet dosazení panelů vim. Děkuji
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 08:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šifruje to tyristorovou výzbroj TV14 (ČKD).
Světlomet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.141.244
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 10:48:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Canfranc

Všichni si tu pochlebujete. To je samé prosím a děkuji vám převelice. Ano, jistě atd. A když se tu pak někdo napíše nějaký nesouhlas, hned je to arogantní magor atd. Jestli na normální diskusi nemáš jak říkáš pajšl, tak si vem knížku ( doporučuji Harlekýnka ) a v klidu si čti. Máš to bez nervů.

A pro ostatní takzvané moralisty. Pozastavujete se zde nad chováním někoho, kdo má nějaký názor na věc a NENÍ sprostý a sami nazýváte cestující substrátem...možná by to chtělo trochu se zamyslet
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Světlomet:
Nevidím, že bych si s někým pochleboval.
Výrazu "magor" jste použil Vy, ne já.
Ze strany "Monitora" to není normální diskuse, stačí se podívat na jeho raakce.
Znám daleko lepší knížky, než mi doporučujete a stačím je číst i při sledování K-reportu. Pokud čtete Harlekýnka, lituji Vás.
My si tykáme?
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co už to přestat řešit a bavit se zase o tom co nás zajímá - o dopravě? Mě by třeba zajímalo, jaké jsou závěry z provozu víkendové X5? Pokud už někdo něco víte, podělte se :-)
O preferenci si také myslím své...dnes v busu 22 zpoždění a na každé křižovatce prostáno minimálně 45 sec...Přiznám se, že jsem zatím tu preferenci moc nepochopil...
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc MSTS.http://msts-olomouc1.webovastranka.cz
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:56:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 27.10. posílení d-2 soupravami 168-59, 162-63, 152-61 a 181-54 nasazení podle kurzů nevím.

Mám pocit, že autobusy do preference zahrnuty nejsou.
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Jva: no, asi ani né..

Jenda: podle víkendového průzkumu se na 99% nic nebude obnovovat (konkrétní čísla na žádost DPMO, a.s. nezveřejňuji).

(Příspěvek byl editován uživatelem tramvajak.)
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:51:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není trochu závádějící a samoúčelné počítat lidi na d-X5, tzn. na mimořádně vypravené lince a dělat z toho závěry, zda obnovit či neobnovit d-5 fungující úplně za jiné situace v pracovní dny? DPMO a radnice zjistili, co zjistit chtěli. Upozorňuji, aby snad někdo z mého příspěvku nepochopil, že ji chci obnovovat...
midar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.9.40
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:56:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, takže tohle stupidní počítání cestujících, z kterého museli být zcela jistě řidiči nadšeni, považuji za opravdu zdařilou šaškárnu, která ovšem o něčem svědčí, že...
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znáte tuto aplikaci? celkem dobrá vecicka do mobilu...Olomouc tam funguje bezvadne...je to aktuální, protoze napriklad d-5 tam jiz neni...

(Příspěvek byl editován uživatelem Jenda.)
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc MSTS.http://msts-olomouc1.webovastranka.cz
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jak jsem vysledoval, o tomto dušičkovém víkendu 27. - 28.10.07 byla 2 ve dvojicích, čili na 1/2 nejezdila druhá wana, když první jezdí o víkendech na 1/4. Jezdila druhá wana o víkendu na něčem nebo byla doma ve vozovně? Dík.
Konkurent 88.146
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:50:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je dobře, že se to tají. Já mám totiž v garáži autobus a chystal jsem se založit konkurenční linku, kterou bych DPMO vybíral babky z refíží mezi Pavlovičkama a Autobusákem těsně před příjezdem tramvaje a chtěl jsem je vozit expresně na hřbitov (a zpět samozřejmě).
Na palubě busu měl být pochůzkový prodej svíček a květinek na hroby, zdarma se měl rozdávat i deník Metro (z minulého týdne)
Až doposud můj záměr krachoval na tom, že umím počítat jenom na prstech ruky do deseti, takže jsem při svých špionážních cestách tramvají (načerno samozřejmě) nebyl schopný sečíst cestující, neb je zima a tudíž nenosím sandále, takže mé matematické výkony nezachránily ani prsty na nohách.
Poslední šancí bylo získat konspirativně tabulku z DPMO se zaznamenaným množstvím cestujících (babky s květinami a svíčkami se počítaly zvlášť) v ose Hodolany - Neředín, na základě které bych zhodnotil ekonomický potenciál a vzápětí bych zasadil DPMO smrtící úder.
Můj plán byl zjevně na poslední chvíly prozrazen, tabulka byla konkurenčním dopravcem začerněna a já jsem žebrák.
Pro splacení dluhů teď budu jezdit dvanáctsettroskou a budu sbírat alespoň ty babky, kterým šalindrajvr ujel před nosem, které se nevlezly do vozidla nebo z něj vypadly po cestě.
Ještě o mě uslyšíte. Počkejte na léto a sandále. Sestavím tabulku, sečtu, odečtu, znásobím, podělím, zderivuju, zintegruju hodím na K-Rep a
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Jak to vypadá s úpravou 126ky? T3 č.139 předpokládám, že jezdí minimálně, aby se netahaly cedule ne?
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3 139 jezdi v soupravě se 138 jako B vůz a vidím ji celkem často...Na 126 se maká, více snad dají vědět znalí :-)
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc MSTS.http://msts-olomouc1.webovastranka.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 00:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jo vlastně ona ta 139 už jezdí jen jako "B", tak to cedule už skončily definitivně.
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 00:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel je tomu tak :-( EM-testy ovládly...Ale ve hře si 126 stejně nechám jako ceduláče v provozu
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc MSTS.\newurl{http://msts-olomouc1.webovastranka.cz,http://msts-olomouc1.webovastranka.cz}{
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4487
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 9:30 běžel na inteligentní zastávce Hlavní nádraží nápis o tom, že je uzavřena trať Okresní soud - Nová Ulice a že linky 1, 4, 6 jsou odkloněny a že byla zavedena náhradní autobusová doprava. Po deváté spatřeno dvojče 180+? na d-4 jedoucí manipulačně přes Tržnici směr Okresní soud. Na digipanelech zobrazen cíl Pavovičky. Víc nevím.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 10:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příčinou je vykolejení tramvaje, podorbnosti zjišťuji.
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 11:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi někdo vysvětlit, k čemu jsou v Olomouci na všech vozidlech digipanely, když je řidiči při nenadálé výluce nedokáží použít? Pěkný zmatek probíhal na zastávce d-1 a7 Okresní soud směr Nová Ulice kde na tramvaji bylo napsané Nová Ulice přes Tržnici, příští zastávku také hlásili Výstaviště Flora...jen řidič z kabiny cosi křičel že jede do vozovny a že ať přestoupíme na náhradní dopravu...na čež všichni vystoupili a pak je zase volal že se přestupuje na Hrdinech...no vážně mě to dostalo...Přičemž by stačilo na tranparent napsat 1 Náměstí Hrdinů - výluka nebo tak něco a hlášení nastavit taky správně a né aby na Náměstí Hrdinů hlásil Výstaviště Flóra Vůbec se lidem nedivím že byli tak zmatení...DPMO, toto byste měli vychytat ještě, nemyslíte?
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 13:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vykolejení jsem viděl. Nemělo by to být nic vážného. Šlo o Hornbach soupravu (ev.č. 162+163).
Vypadalo to, že přední vůz vjel na výhybku postavenou vlevo ale zadní ji už měl postavenou v přímém směru (pravděpodobně technická závada). Mám fotky, nicméně nyní nemám čas. Za 2 hodinky by tady mohly být.
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vykolejení jsem viděl. No ale organizace nápisů na tramvajích hrozná. Nejlepší byl nápis na odkloněné šestce na EMTestu. Bylo tam 6 NEŘEDÍN,krem. a pod tím v oranžovém poli černý nápis ODKLON. Dále na 251+252 bylo 4 NOVÁ ULICE a výluka nebo odklon, přesně nepamatuji. Takže nastavit lze cokoliv, akorát se musí chtít nebo vědět. Jinak na NU kmitaly 3 busy.

Akorát jsem nechápal odklony 6 na Neředín. To už by bylo lepší udělat z 1 a 6 společnou linku v Trase Fibichova-centrum-Tržnice-Fibichova a zpět. Lépe by se obsloužilo NH a nevznikala by zpoždění na křižovatce u Pražské.
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... takže podrobnosti již byly popsány. :-) :-)
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přikládám slíbené fotky-
 
 
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4490
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak byl problém vyřešen? Přijel jeřáb?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se přiznám, že nevím, musel jsem jít. Snad někdo doplní...
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 17:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No byl jsem tam okolo 9:30 a nakolejování probíhalo způsobem nadzvednout, podložit a předním vozem potáhnout (zadní taky sběrač nahoře a tahal). Ale asi to nebylo moc úspěšné (moje domněnka), když ještě 11:30 trvaly odklony. Snad někdo doplní.

Inteligentní označníky a neinteligentní cestující: Chválím, že běhaly nápisy o způsobu organizace dopravy. Ale k čemu jsou tyto řádky, když lidé např. na Fak.Nem. směr město čekali na tram, civěli na X4 a nešli na autobusovou zastávku. Dopravce udělal skvělou práci (informovanost, NAD, odklony). Klobouk domů.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 17:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nakolejování v 9:30 probíhalo způsobem zvednout, podložit, potáhnout.

Inteligentní zastávky: Perfektně běhalo info o výluce, odklonu a NAD. Ale lidé na ostrůvku FN směr centrum stejnak čekali na TRAM, i když v protisměru jel BUS X4. Milí dispečerové: klobouk dolů, chválím!!!
Akorát neinteligentní cestující si na Vás budou stěžovat, ale tak už to je na světě zařízeno
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že NAD X bylo v režii busů č.759 a 764 nebo že by i 301?

Už se ví přibližný rozsah poškození č.163?To moc dlouho tu CVR neukazovala.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: jezdil jeden Solaris s CVR zelenou (krátký), 768 a taky Karosa s CVR na ČČK. Ale číslo si pamatuji jen jedno.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub Kedroň:
Neřekl bych neinteligentní cestující. Spíš ti lidé ještě nejsou na ty označníky zvyklí. Mrknou se jenom na tu svou linku, kdy jim jede a zbytek nečtou. Je to otázka času, než se lidé naučí z toho číst i jiné informace.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, taky si myslím že to je otázka zvyku a hlavně jistoty, že co je na inteligentních označnících uvedeno opravdu platí...ne jak například v Brně, kde již několik měsíců nejsou schopni uvést označníky do provozu, aby tomu lidé věřili..také jsou ty panely dost vysoko a mnohdy celkem zmatené a stále nereagují na polohu vozidla a jeho zpoždění...viz foto :-)
 
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže to vypadá na sestavu č.607,768 a CVR na ČČK má 759 což je taky pohotovostní bus B732 dpmo.
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Olomouci to také dlouho nefungovalo, teď už jsou naštěstí panely většinou OK. Jen u takových situací jaká nastala dnes by mohly vydávat jakýsi gong, aby upozornili na nečekanou událost. Konec konců, reproduktor tam je, takže by to snad neměl být problém. Ještě lepší by samozřejmě bylo, aby tam byly nahrané i úseky hlášení, které by nadálku bylo možné poslepovat.
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Lumík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103-
607 ne, byl to SU12 s CVR na ZOO... takže 616-618... Číslo jsem bohužel neviděl.
"Zákaz držení se madel ve dveřním prostoru při otevírání dveří!!!"
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solaris ZOO?? kdyby měl někdo foto, byl bych mu vděčný.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ftyp je v tom, že právě na NU větvi byli linky úplně vymazané z inteligentní zastávky. Pouze a jen čas, název zastávky a informace o výluce. A přesto... A když vydím jet X4 v protisměru...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4503
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš ten ZOO-bus byl stažen ráno po trhačce po ranní části a-11.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 01:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda:
Informační panely v Brně akorát matou cestující. Na polohu vozidla nereagují, čas na hodinách je mnohdy o několik minut posunutý, zobrazují zcestné údaje, na panelu pro autobusovou zastávku ukazují pouze odjezdy tramvají atd.
Panely už máme téměř rok, za tu dobu nenastalo žádné zlepšení. Údajně je to kvůli váznoucí komunikací mezi správci informačního systému, výrobci panelů a Kordisem. Olomouc by v tomto měla být pro Brno vzorem.
Monitor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.167.41
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 11:52:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Digitální transparenty vozů:
Jak jsem již někdy v minulosti psal, na system BUSE dříve existovaly kódy jimiž se daly nastavit texty různého obsahu (konečné zastávky, druh jízdy atd.), mám dojem, že to funguje stále a i na M-Testech. Problém je v tom, že se to k řidičům dostane možná jen při prvotním kurzu a dál se to tzv. "neoprašuje". V tramvajích není ani seznam těchto kódů, aby si to řidiči příležitostně osvěžili a byli tak připraveni na případné použití. Dříve když jsem stál na zastávce a přijela tramvaj s cílovou stanicí nakřivo, věděl jsem, že se něco děje.
Ono by nebylo špatné slyšet někdy pochvalu i na řidiče, ale je jich mnoho a ne všichni jsou ochotni při odstávce na konečné, kde jsou mnohdy rádi, že si taktak odskočí na toaletu, se ještě trápit se zadávání kódů (znovu podotýkám, že někteří řidiči jsou již v předdůchodovém věku). Ale souhlasím, když už máme digitální panely, kde se zobrazuje mimořádná situace, ať je to vidět i na přijíždějící tramvaji, které se to týká.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 14:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Monitor: Souhlasím s Vámi. Je fakt, že samotný odklon a narušení kurzů je dosti náročný a ještě se zabývat takovými... Ale dost řidičů jevilo snahu naznačit, že se něco děje. Např. také vypsali na EMTest pouze číslo linky (1,4,6) bez konečné a na vnitřním panelu sice svítila běžná konečná, ale neběžel text, přes které zastávky se jede.

Byl by problém distribuovat do tram a busů tyto kódy (myslím, že formát A4 by stačil) na osvěžení?
tep
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.54.125
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:19:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hanzi 29.10. dvojčata na dvojce 27/28.10. byly klasicky jen od cca 9 do 17 plus minus - mění se postupně vždy z Neředína. Mimo tuto dobu byla 252 na d-2 jako obvykle. Ono stačilo, že se podařilo na sedmičku vyhnat všechna tři Tria... kdy že to bylo naposledy?

ad Jakub Kedroň výše - tabulky a BUSE kódy byly v tramvajích už několikrát, vylepené v kabině, ale jaksi se vždycky - za nezjistitelných okolností :-) - ztratily... A některé linky nestihnou za 2 minuty tu konečnou ani objet, že, takže chtít po 4 min zpožděném řidiči, aby ještě listoval v menu a zjišťoval, co má kam nastavit... Ale pravda je, že akustické hlášení na označnících v případě mimořádnosti by mělo fungovat, zvlášť tam, kde musí lidi přebíhat na zastávku NAD přes silnici a přitom se nechat převálcovat kamionem jedoucím jen tak těch svých 90km/h... a s omezovačem.
Hanzi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po 12. zprovoznili obchvat Olomouce od Globusu na Ostravu a Brno. Zatím po něm jel tak každý 6 až 7 řidič kamionu. Všichni jezdí poslepu jak jsou naučení. Lepší sranda bude až od pondělka 5.11. do 2.12. až bude úplně uzavřená Foerstrova od křiž. Štítného až po Tř. Míru pro veškerý provoz včetně autobusů DPMO. A ty odklony taky fajn. Třeba to kamioňáky naučí používat obchvat místo brázdit silnici přes sídliště. Objížďka pro busy DPMO linek 16, 27, 10, 12, 19, 21 a 26 bude za ten měsíc zážitek. Máme se na co těšit. Už aby to bylo hotovo!
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4518
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 15:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, od pondělí 5.11. začne uzavírka. Budou zmatky...

olomouc.eu
# 5. 11. – 16. 11. a 17. 11. – 2. 12. 2007
silnice I/35 ul. Foerstrova (Nová Ulice) od křiž. s ul. Svornosti včetně po křiž. s ul. Hněvotínskou
- částečná uzavírka ve dvou etapách, I. ve směru na Ostravu, II. ve směru na Mohelnici
- oprava povrchu komunikace

Další uzavírky a omezení zde
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 872
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 15:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Monitor 28.10.2007: neéé u té nehody byl jen můj foťák
Ad Bobyk: mazdu řídila zkušená 19-ti letá řidička - blondýna

ještě k T3 čísla 139 naposledy byla na VP v roce 1999 od ledna 2004 jezdí s CVR Frekvence 1 v březnu 2006 byla tato CVR inovována. takže ji již nezbývá moc kiláků do VP nebo do odstavení to samé se dá očekávat i u 130.
253 už se chystá do Ol včera byla dodána do práglu letošní pátá a poslední skříň wany 8257 takže teď hurá do Ol.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4805
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 21:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem několikrát o tom, že skrbeňské RTO pochází z Prostějova a v majetku p. Spurného jezdilo nějakou dobu s původníma značkama. Máte někdo nějakou fotku, případně poznamenanou značku? Mělo by to být to ex OCN 00-07, nyní v majetku vodáků něde na severu Olomouského kraje, Spurný má ještě jedno linkové, ale víc k němu nevím.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4537
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 23:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Původní značku měl PV a něco, ale teď si to nevybavuju... možná to bude mít někdo na starších fotkách.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4811
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 14:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by nějaký spz-šotouš napsat, ze kterého roku ta značka je?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem ke svému "jubilejnímu 500. příspěvku" jsem se rozhodl zveřejnit vzpomínky na olomoucké tramvaje s místy, která v posledních letech prodělala proměnu.
Třída Míru se proměnila k nepoznání...
 
Smyčka v Neředíně taktéž.
 
Konečná na Nové Ulici ještě s původními trolejovými komponenty.
 
Stavební ruch před zastávkou Hřbitovy
 
Přednádraží před celkovou rekonstrukcí.
 
 
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 14:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak nám po odstavení 126 zůstala 172 osamocena páč je lichej počet T3 tedy zatím než se dodělá VP na 141
ví se jestli se budou i příští rok dělat nějaké reka na T3R.P?
Infoline_9003003
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2007


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 16:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ol.tram: nehoda na tride miru.jezdi NAD.tramvaje stoji.motocykl s autem.NAD 759 A 614 #Bart
INFOLINE - SMS brána která uloží vaši zprávu z mobilního telefonu přímo do diskuze. Zpráva ve tvaru
KREP ČÍSLO DISKUZNÍ SKUPINY/ČÍSLO DIALOGU TEXT ZPRAVY
a to celé odešlete na 900 30 03 (Cena SMS je 3,-Kč vč. DPH).
Podrobný manuál ZDE
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 15:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, jak prosím vás probíhá výměna tramvajových vozů na lince? Mám na mysli, jak např. z linky 4 jede souprava z Naměstí Hrdinů smer Sokolská, kde už čeká v protisměru připravená jiná souprava...všiml jsem si, že lidé přestoupí i řidič a pokračují opět v trase...zajímá mě, jestli se to nějak dozví lidé ve voze že proběhne něco jako výměna, nebo jak se jim vysvětluje že mají přestoupit...většinou mi právě připadalo, že na Sokolské nejsou moc zmatky. A proč se tak vlastně děje? Potřeby vozovny? Díky za odpověď.
Simulátor tramvajových linek MHD Olomouc
Mvck
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 15:49:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zmatky nejsou, protože je to už léta zažitý princip. Kromě mimořádností, jako je výměna vadné soupravy za jinou, docházelo k rošádě souprava za sólo pravidelně kolem 18.45 (čtvrtý kurs d-4, v Pd). Od tohoto roku však probíhá výměna dvojčat za sóla na smyčce rozdělením soupravy, takže pravidelnému přestupování v Sokolské prozatím odzvonilo.
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 18:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minulý týden jsem viděl soupravu D4 na Nám. Hrdinů, označenou číslem 4, a za ní jela sólo T3 služební jízda. Souprava vypustila lidi a odjela do depa, služební jízda lidi nabrala a odjela směr Pavlovičky (stále s označením služební jízda )
Jestli je to teď takto řešené normálně nebo to byla mimořádná akce nevím, každopádně je to jedna z možností.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4550
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 21:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slavnostní ukončení staveb v rámci protipovodňové ochrany města Olomouce
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4854
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Značku RTO nemáte nikdo?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Infoline 9003003: foto nehoda posledni jízda - motorkář s autem zavedena NAD busy 759 a 614.
 
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

foto z roku 1998 busy B732 čísel 736 a 749
 
a T3 čísla 135

 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace