Autor |
Příspěvek |
353
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4613 Registrován: 5-2002
| Odesláno Neděle, 28. srpna 2011 - 21:47:22 |
|
Poněkud zapomenutý maluch u hradu Roštejn: EDIT - a zapomněl jsem na aktuální foto stálice kterou pozoruju už několik let - samodomo pikap z Moskviče v obci Kaliště mezi Batelovem a Studenou: (Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
|
Verusha Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4871 Registrován: 5-2005
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 01:00:02 |
|
Pavian - v Brně se máme tak dobře, že i Cadillacy se tady válejí v příkopě a lidi chodí bez zájmu okolo Ale bude to asi jednoduché - někomu se odporoučel Northstar, a pak už to auto moc velkou cenu nemá.
|
Jef Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3190 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 10:27:22 |
|
sovětský sportovec Viktor Arbekov je jedním z prvních majitelů Š 1000 MB v Moskvě. Zajímavé, ale řekl bych, že asi i jedním z posledních Kdo se ze SSSR dostal ven a dokonce měl možnost "venku" přijít k penězům, tomu asi dovolili něco si přivézt... ale asi to byly v mnohamilionovém sovětském moři spíš jen jednotlivci a možnosti využili spíš pro dražší vozy. Hlavně takový mercedes je značka, která si našla cestu i do těch nejuzavřenějších zemí, jak se mi zdá (mimochodem třeba i Vladimir Vysockij prý byl známý svou zálibou v Mercedesech...) Rozhodně ale nešlo přímo v SSSR jít a prostě si místo moskviče nebo žigulíka vybrat vůz z jiné, třeba aspoň některé bratrské země RVHP. Což u nás většinou šlo... |
Fitr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1918 Registrován: 12-2007
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 13:01:32 |
|
Tak psi byli konečně zavřený v kotci: Bohužel i tak je toho vidět málo, plot je zarostlej a všude parkují návěsy, nejlepší přístup je z kolejí, bohužel je to celkem frekventovaná trať.
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1486 Registrován: 1-2011
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 17:09:12 |
|
Ad Jef: Docela zajímavý je i to, že všude ve východním bloku existovaly valutové prodejny a všude si tam jednotlivec mohl koupit (objednat) auto - leckde dokonce jakékoliv. Ale v SSSR byla Berjozka (ještě předtím TORGSIM), ale auta žádný. A určitě bylo relativně (k počtu obyvatel) dost Rusů, co přijeli zvenku a mohli by si tam třeba koupit aspoň Ladu či Moskviče ... Ale osobně si myslím, že se jich po příjezdu chopili funkcionáři a řekli: "Dávej, holoubku, nebo půjdeš na Solovky či úplně do - no a tak samozřejmě dali ... Ale na druhou stranu jsem ještě před r. 89 slyšel od známého, který tam jezdil jako průvodce Čedoku, že tam byl (hlavně Moskva a velkoměsta) ohromně rozvinutý a dokonale organisovaný černý trh - kam prý se hrabala Praha - a údajně tam šlo sehnat prakticky cokoliv. Viz třeba ojetiny z ambasád, co měl u nás pod palcem p. Kunst ... Tak už je to šestatřicet let, co šel páníček na pivo, ale já mu to tady vohlídám ...:
Čím víc toho vím o ženách, tím víc miluji svůj automobil ... |
|
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 387 Registrován: 2-2011
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 19:03:08 |
|
Přidám pár aktuálních fotek z Automuzea v Rize, kde stojí původní Brežněvův RR po havárii - nárazu do nákladního MAZu 500 v roce 1980.
Náš ústav se Vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! |
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1488 Registrován: 1-2011
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 19:33:48 |
|
Ad Mto: Není tam taky RR Phantom, s kterým jezdil po válce ministr zahr. Molotov? To auto se dochovalo, ale nevím, kde je ... Z pěti RR, co používal V.I.Lenin, se dochovaly jen dva, ale z carských garáží patrně nic - Romanovci měli třeba několik Mercedesů, ale zejména dneska už dost málo známé francouzské Delaunay Belleville nebo Turcat - Mery ... A jestlipak zůstala nějaká Isotta Fraschini či Chrysler Airflow, které nakoupil Stalin pro funkcionáře do černomořských lázní ? Myslím si, že Rus zlikvidoval vše ...
|
šmolko
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1610 Registrován: 10-2008
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 21:21:40 |
|
Mto & Pavián: A ako sa v ZSSR tie RR servisovali? Svojpomocne, alebo sa posielali na zapad? Predsa len u nas v CSSR bol mensi problem zajst do Zapadneho Nemecka... |
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 388 Registrován: 2-2011
| Odesláno Pondělí, 29. srpna 2011 - 22:08:55 |
|
ad Pavián (1488) - Rolls Royce Silver Wraith z roku 1939 karosovaný německou karosárnou Erdmann und Rossi, dar Ribbentropa Molotovovi. Po válce sloužil u NKVD Leningrad. Nyní je taky v muzeu v Rize.
Náš ústav se Vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! |
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1490 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 08:17:48 |
|
Ad Mto: Jo - toho jsem myslel. To je dobře, že ho nechali takhle, je to poučnější ... Ad Šmolko (1610): No, pokud už by se u RR něco porouchalo, myslím si, že Brežněv by nechal dopravit součástku i s mechaniky letecky až do Moskvy. Takhle to fungovalo v rozvojových zemích třeba v Africe. Bývalý habešský (etiopský) císař Haile Selassie měl (tuším) tři RR a mechaniky + díly přiváželo vládní nebo vojenské letadlo - RR v Etiopii dost trpěly, tak prý i několikrát ročně - tak jsem to aspoň četl ... Takhle to muselo fungovat i třeba v Číně ... U nás byla třeba omezení v servisu Mercedes v Praze. Tam nesměli opravovat vstřikování a automaty, protože to zprasili několika diplomatickým autům a byl z toho velký průser. . Tak se jezdilo ven.
|
šmolko
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1611 Registrován: 10-2008
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 10:25:12 |
|
Pavián: No, pokud už by se u RR něco porouchalo, myslím si, že Brežněv by nechal dopravit součástku i s mechaniky letecky až do Moskvy. Byt mechanikom luxusnych znaciek mohlo byt v tom case celkom vzrusujuce povolanie, ked bol clovek poslany do vselijakych krajin, kde by ho inak ani nenapadlo ist U nás byla třeba omezení v servisu Mercedes v Praze. Tam nesměli opravovat vstřikování a automaty, protože to zprasili několika diplomatickým autům a byl z toho velký průser. . Tak se jezdilo ven. Hm, pokial by som mal Mercedes v osobnom vlastnictve, tak by som musel koli tomu vycestovat na zapad? Lenze ci by mi to soudruzi nezamietli? Alebo by ho tam zobrali priamo ludia z M-B Praha? |
Číslo příspěvku: 3194 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 10:50:59 |
|
Byt mechanikom luxusnych znaciek mohlo byt v tom case celkom vzrusujuce povolanie, ked bol clovek poslany do vselijakych krajin, kde by ho inak ani nenapadlo ist Bych to tak viděl, že z těch zemí moc neviděl - z letiště mechanika hned převezli na místo opravy, pak možná do nějakého hotelu pro cizince, a po skončení práce šup pryč... Jinak když tady padla ta Etiopie, neslyšeli jste o starých mercedesech prý snad 230 koupených za Haileho Selassieho pro Orgainzaci africké jednoty, nebo jak se to jmenovalo, které se od toho začátku 60. let pořád udržují a používají pro africké papaláše při zasedáních Africké unie v Addis Abebě? Já jsem o tom někde před pár měsíci četl jakousi glosu, že mají patinu, ale moc toho nenajedou a jsou udržované, i když s nimi už neumí rozhodně jezdit každý z řidičů. Teď nemůžu najít nic víc a připadá mi to skoro neuvěřitelné...? |
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1492 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 15:23:23 |
|
Ad Jef: To je zajímavá zpráva, pokud by se Ti někdy povedlo zase na ni narazit ... Nedávno problěhla podobná zpráva, že v Nepálu maji snad přes stovku více či méně luxusních aut - darů kláštěrům výměnou za odpuštění zhůvěřilostí, většina je pod střechou a udržovaná, ale něco se tam nevejde a tak už je z toho venku za ta léta troska ... Ad Šmolko (1611): Ber to takhle: pokud to byl Mercedes, ale rachotina, tak ta stříkačka už stejně byla překopaná na karburátor (viz třeba křídláky SE a SEb), častěji ovšem zprasené na naftu a automat už byl tak zničený, že by mu stejně pomohla jen výměna. A na tu by dotyčný stejně neměl ... Takže to padalo do úvahu jen u novějších vozů, ale kdo měl v té době na M.B., neměl zpravidla problémy s cestou na Západ. M.B. klub tady fungoval a pravidelně skoro každý rok sem zajížděli mechanici ze Stuttgartu s plným autem součástek a na srazu Mercedesů to pomáhali dávat dokupy. Stejně tak přijížděli v rámci brněnských veletrhů - oficiálně předávat auta, ale neoficiálně kvůli lidem. Když si můj děda kupoval to nové piáno v roce 1978, nemohl ani pravidelně jezdit na garanční prohlídky. Byl tam asi 2x , ale než mu auto prodali, tak musel podepsat papír, že v důsledku možných absencí na záručních prohlídkách se firma zříká určitých záruk. A tímhle prý prošel každý, kdo si tohle auto přes Tuzex objednal.
|
Číslo příspěvku: 3196 Registrován: 5-2002
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 17:12:18 |
|
Něco jsem k té Africké unii teď přece jen vygooglil, i když bohužel bez jakékoli fotografie: http://www.bt.com.bn/features/2011/02/01/vintage-mercedes-limos-a frican-leaders To jim tam nejezdí žádní evropští novináři, kterým by to přišlo zajímavé a vyfotili by tu kolonu? |
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1493 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 19:22:19 |
|
Ad Jef: Docela zajímavá zprávička , jen mi tam nějak nesedí ten typ 230 v r. 1963 - mám dojem, že se dělal až od r. 1967 (ale taky se můžu seknout). K těm fotografům: On byl Haile Selassie takový - no - neoplýval přátelskostí k Evropě (byť ji potřeboval) a k tisku všeobecně. Vzhledem k tomu, že v Africe té doby fungoval z 90% jen koloniální tisk, tak si to nikdo asi netroufl. . Nedá mi, abych se s vámi nerozdělil o fotku krásného a původního 1201, odpočívajícího v Rumunsku:
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3457 Registrován: 3-2007
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 19:29:42 |
|
Pavián: s tou maskou to vyzerá skoro ako SAAB... A nemá nejaké "off-road" gumy, resp. celkovo kolesá väčšie ako SOR C7,5?
|
Michalsport
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 88 Registrován: 3-2011
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 20:16:59 |
|
Pavián, když koukám na toho bastlíka, vzpomínám si, že před asi 7-8 lety jsem viděl v průjezdu mezi Svobodnou Evropou a restaurací (teď si nevybavím název) 1201 s maskou s pontona. Nebo pontona s maskou 1201?
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1494 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 21:37:36 |
|
Ad Tomino (3457): Já jsem se těch gum až lekl - mně to připadá jak z nějakýho většího rumunskýho TV 41 - na ARO to zas nemá žádný vzorek. Ad Michalsport: Škoda, žes ho nevyfotil, to musel být krasavec ... Já takhle viděl jen kachnu 2CV a na fotce i kachnu s maskou z RR
|
Oliver
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2072 Registrován: 6-2007
| Odesláno Úterý, 30. srpna 2011 - 22:51:01 |
|
Vrátím se k tématu vraků, s tímhle prasil jistý maník nedaleko Třebíče. Po normální silnici...
|
Číslo příspěvku: 3197 Registrován: 5-2002
| Odesláno Středa, 31. srpna 2011 - 11:21:49 |
|
Pavián: Já jsem myslel evropské novináře v poslední době, ne za Haileho, kdy na těch autech nebylo nic tak zvláštního. Jinak ta zpráva je zvláštní, že to nikde jinde není k nalezení, přestože je to docela zajímavé, ale zase mi přijde poměrně seriózní a málo bombastická na to, aby to byla úplná kachna (a navíc ji na jaře přebral český deník E15, kde jsem to četl) Z googlu jako MB 230 z roku 1963 vyjíždí pouze pagoda, ale může být omyl jak v typovém označení, tak v roce výroby (třeba flotilu mercedesů koupili až po pár letech, kdo ví...). |
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1501 Registrován: 1-2011
| Odesláno Středa, 31. srpna 2011 - 18:39:14 |
|
Ad Jef): No, já zkusím nějaký info vydolovat z Historic centra ve Stuttgartu, zítra tam napíšu, třeba by mohli něco vědět a poslat i foto ... Edit: zase jsem zapomněl na číslo , tak 1501 je Simca a tu mám pěkně vrakovitou, focenou kdysi dávno u PI: (Příspěvek byl editován uživatelem pavián.)
|
šmolko
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1616 Registrován: 10-2008
| Odesláno Středa, 31. srpna 2011 - 22:13:59 |
|
Dalsi hnijuci youngtimer v uliciach Bratislavy Mrzi ma ten prepal na druhej fotke |
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1506 Registrován: 1-2011
| Odesláno Středa, 31. srpna 2011 - 22:58:06 |
|
To je škoda , přesně v téhle barvě jsem ho chvilku měl - 320/6, ale prodal jsem ho poté, co jsem musel za víčko rozdělovače někdy v r. 1992 zaplatit 1800 korun ...
|
Tab50
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 654 Registrován: 6-2010
| Odesláno Čtvrtek, 01. září 2011 - 01:34:22 |
|
Bum.
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3465 Registrován: 3-2007
| Odesláno Pátek, 02. září 2011 - 19:38:09 |
|
Pavián(1501): Tak tej 1501 je škoda, keď si vezmem, že dnes chcú "vykuci" za 1501ku v takmer rovnakom stave cez 50 tácov... Praga S5T, pri (práve vypustenej) Zvolenskej priehrade skočil som tam, lebo som si tam pamätal nejaký autobusový včelín z pred x rokov, no nebol tam a už nikdy k tým žltočiernym sviniam nepoleziem.. s dúfaním, že vzadu bude ŠPZ som sa tam trepal, no nič... Jedna stálica, za ňou stojí A21 Furgon po požiari
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1508 Registrován: 1-2011
| Odesláno Pátek, 02. září 2011 - 20:30:00 |
|
Ad Tomino: Ten včelín je FANTASTICKÝ !!! Vyhnat z něj ty žlutočerný ku . . y, zprovoznit a jezdit, to by bylo ... Jen počkej, já ti tu přišlápnu ...
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3469 Registrován: 3-2007
| Odesláno Pátek, 02. září 2011 - 20:45:19 |
|
Pavián: Ten včelín podľa mňa vyzerá celkom schopne. Veď tam prišiel po svojich. Ale poznám ďalších X S5Tčiek, ktoré jazdia aj dodnes (neviem ako toto). Bohužiaľ, iba jedna s papiermi. Aj to historickými...
|
Janatak
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5907 Registrován: 9-2004
| Odesláno Pátek, 02. září 2011 - 23:57:23 |
|
Prima podstavec na reklamu - Praha, nedaleko I.P. Pavlova..
Správný cyklista jede na kole pouze do kopce - z kopce nese kolo na zádech! |
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1509 Registrován: 1-2011
| Odesláno Sobota, 03. září 2011 - 13:15:18 |
|
Tenhle maluch stojí v Planý taky už dost dlouho:
|
Jojo Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 468 Registrován: 9-2009
| Odesláno Neděle, 04. září 2011 - 17:51:55 |
|
Tomino : Jedna stálica, za ňou stojí A21 Furgon po požiari AVIA 30 N dĺžka korby 4500 mm.Furgon je niečo iné.
On the Internet: Men are Men. Women are Men. Children are FBI Agents.
|
|
gred
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8 Registrován: 9-2011
| Odesláno Neděle, 04. září 2011 - 18:09:14 |
|
ty co jezdí nebo jezdili vlakem po trati praha hlavní nádraží-radotín a dál možná poznaj toto,bylo to ve stráni kousek za zastávkou praha chuchle...totálně vyhořelej trabant,jednoho dne se tam přes noc zničeho nic oběvil,něchápal sem jak se tam dostal....vydržel tam 2 roky,a pak jednou na ranní cestě do školy koukám že tam furt je,ale je rozřezanej na několik kusů,a po cestě ze školy odpoledne tam už nebyl... v zimě byl vidět nejlíp...
hrdý (?) majtel škody forman a favorit :D |
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3489 Registrován: 3-2007
| Odesláno Neděle, 04. září 2011 - 18:10:11 |
|
Jojo: Nemyslím to vpredu, to som nazval "stálica". Myslím to za (za myslíme ako za ) tou Aviou pri ceste, je tam aj vidieť časť obhorených zadných dverí a skrine.
|
Joel
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 584 Registrován: 4-2011
| Odesláno Pondělí, 05. září 2011 - 00:19:49 |
|
Liberecká zákoutí |
kwasi
Neregistrovaný host Odeslán z: 217.197.144.135
| Odesláno Pondělí, 05. září 2011 - 05:28:33 |
|
Chata nad Drzkovou u Zlina, Renault Gordini 4.9.2011. Krome nej tam byl zachovaly traktor.
|
Číslo příspěvku: 3200 Registrován: 5-2002
| Odesláno Pondělí, 05. září 2011 - 09:19:40 |
|
kwasi: Mno, spíš asi jen běžná R8, na kterou si pyšné "GORDINI" jen nalepil majitel... |
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 394 Registrován: 2-2011
| Odesláno Pondělí, 05. září 2011 - 15:13:12 |
|
kwasi + jef - z Gordini jsou na tom vidět originál litá kola. Teoreticky by to mohla být první R8 Gordini s motorem 1108 které jezdily v letech 1965-66 francouzský okruhový pohár. ( neměly 4 světla a bílé pruhy, jen plechové disky ), ale těžko by se u nám mohla objevit. Taková Gordina by se poznala na první pohled odlišnou přístrojovkou. Případně podíváním pod kapotu (posilovač, palivové čerpadlo) nebo do motoru ( tam je to jasné ). Takže to bude asi sériová R8 s koly Gordini.
|
Mauricio Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6438 Registrován: 4-2005
| Odesláno Pondělí, 05. září 2011 - 18:10:04 |
|
Jedna uloženka :-)
|
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 396 Registrován: 2-2011
| Odesláno Úterý, 06. září 2011 - 20:20:55 |
|
Pár vraků " lepších vozů " z dnešního rána na jihu Moravy.
|
Puro
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 286 Registrován: 1-2010
| Odesláno Úterý, 06. září 2011 - 20:33:26 |
|
Mto: a tá modručká T3 je v provozu? |
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 397 Registrován: 2-2011
| Odesláno Úterý, 06. září 2011 - 20:40:48 |
|
Puro - ten modrý Transporter je nepojízdný a naproti stojí ještě jeden červený.
|
kwasi
Neregistrovaný host Odeslán z: 217.197.144.135
| Odesláno Středa, 07. září 2011 - 05:30:46 |
|
Z tohoto VW (a dalsich dodavek) maji Rumuni dreziny ve Viseu de Sus
|
Lovecvraků
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 250 Registrován: 10-2010
| Odesláno Čtvrtek, 08. září 2011 - 19:28:51 |
|
Odtah vraku na náměstí Míru ve Zruči nad Sázavou. Humpolec-pár vraků s propadlou TK (viz.popis fotky). EDIT:Mám polorozbitý foták,proto jsou fotky odtahu rozmazané(na Vrakovou výpravu Praha 10-11.9. musím mít půjčený foták) (Příspěvek byl editován uživatelem lovecvraků.) |
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 400 Registrován: 2-2011
| Odesláno Čtvrtek, 08. září 2011 - 19:44:47 |
|
Trabant-ové vraky ( včera ráno )
|
Austrike Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 38 Registrován: 2-2011
| Odesláno Neděle, 11. září 2011 - 12:00:47 |
|
zajímavé vraky focené v BG mobilem,: Liaz Madara a MAN/Saviem |
Joel
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 597 Registrován: 4-2011
| Odesláno Pondělí, 12. září 2011 - 08:55:59 |
|
Jeden Záporák v tiché smrti: A produkce nedávných let už taky zdobí naše zahrádky:
|
Lovecvraků
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 252 Registrován: 10-2010
| Odesláno Pondělí, 12. září 2011 - 17:50:23 |
|
Malá procházka po Zahradním městě na Praze 10.
|
gred
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14 Registrován: 9-2011
| Odesláno Pondělí, 12. září 2011 - 21:37:07 |
|
Lovecvraků:ten zarostlej forman je hodně dobrej
hrdý (?) majtel škody forman a favorit :D |
|
Tomino
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3537 Registrován: 3-2007
| Odesláno Pondělí, 12. září 2011 - 21:55:50 |
|
Neviem, ale vraky by som neposudzoval podľa prepadnutej TK, pretože poznám aj ľudí, ktorí jazdili na prepadnutej prvej TK --> auto malo 4 roky. A ani im nenapadlo si ju dať urobiť. Rozslišoval by som to kompletnosťou auta, zarastením, a zároveň aj rokom výroby (čo ja viem menej ako 3 roky) a dobou, po ktorú sa nepohli. Mne sa pri domu začínajú rysovať 3 nové vraky - Volvo 850/V40 (díval som sa naň len z diaľky), Volvo S80 (2001+-) a Mercedes-Benz E-Klasse (2006 ) A v Leviciach už celé roky stávajú pri železničnej stanici mierne poškodené Audi A8, v čase odstavenia ešte nové autá...
www.SPZ.unas.cz Na svete má všetko svoje medze, ale niektorých obmedzenosť je neobmedzená! |
|
Tab50
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 681 Registrován: 6-2010
| Odesláno Pondělí, 12. září 2011 - 22:10:05 |
|
Jeden kladenský "ležák". |
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1521 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 13. září 2011 - 16:28:04 |
|
Hrstka mršek za ty tři dny, co jsem nebyl u PC: U té Š 120 je přívěs normálně v provozu, ale auto se z místa nehnulo nejmíň pět let ...
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1526 Registrován: 1-2011
| Odesláno Čtvrtek, 15. září 2011 - 11:13:48 |
|
Jeden MB včera v bazaru za 13 tisíc:
|
Michalsport
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 99 Registrován: 3-2011
| Odesláno Neděle, 18. září 2011 - 23:35:11 |
|
tak jsem konečně našel velké švýcarské vrakoviště. Bohužel pozdě V roce 2009 to celé vybrali, dali do aukce a vše je pryč. Doporučuji proklikat jednotlivé stránky http://www.autofriedhof.ch/kontakt_formular.shtml http://www.oldtimergalerie.ch/images/Autofriedhof/Presse.htm http://www.videoportal.sf.tv/video?id=4cc6d6f2-943d-4c6d-ab09-1a6 279db96e7
|
Joel
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 620 Registrován: 4-2011
| Odesláno Pondělí, 19. září 2011 - 00:17:47 |
|
No ne, zdejší apatie byla přerušena. Tak to se taky přidám něčím z Mystery Českolipska.
|
Lovecvraků
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 254 Registrován: 10-2010
| Odesláno Pondělí, 19. září 2011 - 18:19:31 |
|
Na stránky jsem dal 54 nových vraků ulovených na Vrakové výpravě Praha 10.-11.9.2011,takže kdo se chce podívat,jsou tam.Vraků jsem dohromady ulovil 62,což je můj rekord,ale u ostatních osmi ještě nejsou dořešené ulice,takže až je tam dám,ozvu se. Praha- Praha 8,Praha 10,Praha 11,Praha 4.
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1541 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 10:34:09 |
|
Dneska dopoledne cestou od doktora:
|
Johnnny88
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 106 Registrován: 1-2010
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 14:13:42 |
|
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1544 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 16:27:19 |
|
Sákra, toho kombíku je škoda , 412 se občas objeví, ale TOHLE už je raritka ... Je to 427 nebo 428? (Myslím, že 427, ale chci mít jistotu )
|
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 403 Registrován: 2-2011
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 16:46:53 |
|
Paviáne, pro jistotu - je to to 427
|
Pavián
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1545 Registrován: 1-2011
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 18:10:54 |
|
Díky moc, můj milý dvounohý archive !!! Mně v tu chvíli přestala moje olezlá, šedivá a olysalá palice dodávat racionální úvahy ...
|
Mto
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 404 Registrován: 2-2011
| Odesláno Úterý, 20. září 2011 - 21:04:01 |
|
Pavián - s racionálními úvahami to zas tak špatné nemáš a fotky máš pořád dobré
|