Autor |
Příspěvek |
emhadeckar
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 54 Registrován: 1-2012
| Odesláno Neděle, 09. března 2014 - 00:46:47 |
|
Neviete mi niekto povedať, kde by sa dalo nastaviť aby daná budova vyrábala menej cestujúcich? Vo velkom meste to robí dosť šarapatu z hustotou ciest,a dosť ma irituje ked vydím že spoj je plný na viac ako 75% .
V súčastnosti zažívame nekontrolovatelný nárast individualnej dopravy ,a to že hasiči sanitka...budú mať problém prejsť nieje tak d´aleko ako sa milne dohnievame,takýmto vývojom prešli aj štáty západnej európy a zistili že jediným východiskom je maximálna preverencia verejnej dopravy,žial náš štát sa uberá opačným smerom, preto treba dúfať že lepšie časy pre VD ešte len prídu!!! |
|
Furčan
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1329 Registrován: 3-2005
| Odesláno Úterý, 11. března 2014 - 01:14:59 |
|
Ja som o ničom takom nepočul, ale keď budeš mať po zastávkach cez 10tis. ľudi ta čo potom?
ICQ: 218-854-995 Skype:Furcan Košická ŠL: http://www.eselka.unas.cz/ |
|
Robinx
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 168 Registrován: 8-2006
| Odesláno Čtvrtek, 13. března 2014 - 00:33:27 |
|
emhadeckar: Jde to nastavit. Nevím, zda konkrétně u nějaké budovy, ale obecně (pro všechny budovy) lze nastavit menší produkování cestujících. Nastavoval jsem si tohle a pak ještě zvětšoval docházkovou vzdálenost zrhuba na 6 políček, abych dosáhl realističtějšího provozu. Bohužel mi pak vše začalo prodělávat, spotřeba vozů zůstala stejná, ale peníze od cestujících pribývaly 3x pomaleji, ale i toto lze určitě ošetřit. I když i toto ve své podstatě bylo realistické - málokterý dopravní systém je výdělečný, bohužel v Simutransi si tohle člověk nemůže dovolit, není tam státní či obecní kasa, ze které by šly dotace. |
|