K-report
 

Archive through 09.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » DKV Brno » Staré archivy » Archive through 09.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 10:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaký je rozdíl mezi elektrikou a motorem
Takový že elektriky mě neberou, nefotim je a nejezdim na nich, takže ať si jsou pomalované jak chtějí
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
Jen si točte, ale pozor, 29. končíme! :-)
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 10:22:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Kristian:
V prvé řadě se Ti musím omluvit, že budu reagovat až nyní, ale v poslední době jsem neměl na k-rep čas. V druhé řadě Ti musím říci, že si opravdu nemyslím, že jsem nejchytřejší. No a k té 4021: Vedoucího oprav i technika pro opravy mot. lok. znám velmi dobře a sám mě výběr 4021 udivil, tak jsem se jich na to osobně ptal! Věř, že mám k těmto lidem mnohem blíže, něž nějakej předposlední sráč (promiň: šupák, vlastně posunovač) z depa. Už se těším, jak se někdy v Majlontě potkáme, protože já tě ty smrkáči moc dobře znám. Tak bych byl rád, kdybys tady příště nedělal zbytečně ramena, třeba by se Ti to mohlo někdy v budoucnu vymstít... PS: Jo a šotouš fakt nejsem....
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 10:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně by měl být stejně jako u ZSSK zaveden jednotný firemní nátěr. Jedna z jeho předností je také ta, že se šotouši uklidní a nebudou se tolik honit za lokomotivami.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1235
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 11:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram:


Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 12:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristian : až někdo v DKV Brno změní názor a začnou se malovat i reklamy na motory, pak budeš dělat co!? Změníš hoknu nebo je v noci budeš za pomocí štětky a kýblu s barvou vracet do původního? A mimochodem, z těch reklam tvému chlebodárci tečou penízky ....
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 14:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamní nátěry maj jednu velkou výhodu pokud jsou vkusně udělány jako např čp.Jednak vozidlo musí jezdit,takže se nemůže enormě dlouho válet ve správkárně,musí být čisté a tudíž lépe vypadá na fotečkách :-))).Ovšem jsem stále zásadně proti ,aby na vozidlech byly reklamy alá Mhd-to je humus.Zatím všechny reklamní nátěry v podobě čp,duh.energie a olympijského týmu hodnotím velmi kladně a dávají soupravám estetický šmrnc:-) Takže si dovedu představit ,jak by na 843 byly reklamy na rakve nějakého pohřebního ústavu.Stejně to vypadá nastejno :-) :-) :-) :-)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 14:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klid pánové: Kristián má jen komplex. Ještě by rád jezdil na brejlovci s reklamou na posraný dětský plinky.
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 14:36:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkná reklama je lepší než špinavý unifik-pruhy...
Jen až se na Pendolínu objeví vložky a hlášky o pocitu jistoty a bezpečí, bude to vypadat zvláštně. Nebo na čmelákovi Paroubkův xicht.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 16:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mimochodem, z těch reklam tvému chlebodárci tečou penízky ....
Netečou, jedinou výhodou je že ten lak zaplatí firma a nemusí tak vynakládat na něj penízky depo.

Polii: Dneska mě už nerozházíš, ve středu tady končim tak se s tebou hádat nebudu, pro mě si absolutly 0, ať si kdo si.
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
Jen si točte, ale pozor, 29. končíme! :-)
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: aji tady v DKV Brno?
ICQ 243-335-501
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 22:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netečou, jedinou výhodou je že ten lak zaplatí firma a nemusí tak vynakládat na něj penízky depo.

Ale tečou, i když je depo nevidí. Depo získá prakticky zdarma nový lak, který dnes stojí statisíce (a bez reklamy by na něj nebylo). Tvůj i můj chlebodárce má potom z reklamy i další příjem na centrální hromádku zlaťáků. Třeba i na výplaty...

Než se budeš příště pouštět do ekonomiky, zkus si napřed ověřit základní fakta. Jinak totiž působíš jako brouk Pytlík z jedné pohádkové knížky - "narodil jsem se v kině a všemu rozumím".
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 22:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 842: už jsem se do toho nechtěl pouštět, prostě 842 napsal vše za mě! Snad jen "komu není rady, tomu není pomoci"!
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 08:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojuji se k názoru 842 a Duš...

Ještěže nepracuji u ČD, s takovým magorem jako je Kristián.
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 12:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně všichni se připojte.. Po bitvě je každý generál, někdo něco žvástne a každý mu to odkývá.. No prostě K-report. Nebudu se rozčilovat, je 28.
842: Když je to i tvůj chlebodárce tak se někdy podívej na výplatu do kolonky výkonová odměna, a pak mi řekni kam ty penízky teda tečou, když té ekonomice tak rozumíš. Do výplaty obyčejných pracovníků tedy rozhodně ne.
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
Jen si točte, ale pozor, 29. končíme! :-)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiane, za co by jsi ty výkonové odměny chtěl? Za kupu žvástů tady na K-reportu??? To se pak nedivím, že státní organizace ČD je na tom tak jak na tom je. ...
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kristián:
Příteli, nejsem vševědoucí, nemám patent na rozum, ale do toho, jak depo platí nebo neplatí reklamní nátěry a co z toho má, opravdu vidím.

Co se týká Tebou zmiňované kolonky na výplatní pásce, připrav se na to, že i za tento měsíc to nebude žádná sláva. Ujišťuji Tě, že výkonové odměny jsou stejné pro "obyčejné" i "neobyčejné" pracovníky. Penízky netečou na žádné privátní konto, ale prostě "nepřitekly" ve formě tržeb na konta ČD následkem propadu nákladní dopravy. Když si občas přečteš týdeník, který náš chlebodárce vydává, určitě se tam o tom dočteš...
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale kuš pánové!! Přece nemůžu někoho soudit podle článků na K-reportu.Třeba je Kristián dobrej mechanik nebo ...co já vím.Soudit někoho podle příspěvků mně připadá přízemní.
Jinak kolik je v Brně odstaveno 230 pro nadbytečnost???Počítám totiž kolik by jich bylo potřeba při elektrifikaci 240??
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1269
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: spíš podle výštěků Jestli je Kristián dobrý mechanik nebo třeba strojvedoucí, to je jedno, tady působí svými názory divně. Mě osobně se moje výplatní páska taky nelíbí, ale vím, že to je můj problém, ne problém mého zaměstnavatele. Každý má tolik peněz kolik si zaslouží svými schopnostmi. Kdyby byl Kristián dobrý mechanik nebude dělat u ČD
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci se mezi Vás plést, ale nebylo by lepší si takovéto věci vyříkat z očí do očí? Nevím kdo z Vás má kolik pravdy ve svých příspěvcích, ale už se mi to nělíbí jak se tady hádáte
ICQ 342 641 925
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1271
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 18:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0: taky bych to radši neřešil.
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Eas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra odstavěj pro nadbytečnost i KRISTIÁNA
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A furt tady někdo musí do někoho rejt. Doprdele ste tady snad dospělý lidi tak proč . . . .
ICQ 342 641 925
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 20:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eas: Už aby
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 00:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když si občas přečteš týdeník, který náš chlebodárce vydává
Hmm, tak když si přečteš týdeník pana Duška tak se dozvíš jak je to všechno skvělé..

kolik je v Brně odstaveno 230 pro nadbytečnost?
Asi tak každá druhá co vloni ještě jezdila. V Majlontě na jihu jich je asi tak 20 už víceméně šrotových. Větší porucha=navždy odstavení.

Každý má tolik peněz kolik si zaslouží svými schopnostmi
U ČD to bohužel neplatí, tady dostaneš tolik kolik zbyde po tom co si penízky rozdělí ty nahoře.
Já si na svuj plat nestěžuju, dělám práci která mě baví a uživim se z toho. Jen mi vadí že prémie jsou daleko nižší než vloni Na něco si člověk stěžovat musí.

už se mi to nělíbí jak se tady hádáte
Mě taky ne, a moudřejší ustoupí. Řekl jsem 29.končíme, 29.už je, tak končíme.

Zavřete oči, legenda odchází. Doufám že všechny mnou navštěvované diskuze neodumřou a až se za čas vrátím (už jen jako pozorovatel) se tu taky občas dozvím něco zajímavého. Mějte se tu všichni skvěle, já už mizim (tam kam mě většina lidí poslala).
Quidquid erit, superanda omnis fortuna forendo est.
KRISTIAN IS HISTORY!
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 13:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Legenda: Poslal ses tam sám a nebojím se, že se tu jako už po x-té zase nezjevíš.
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 16:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: a proč by nemohl tady može psát každej ne?
ICQ 243-335-501
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 17:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím Brňáky, o víkendu se chystám na Brno a na Olomouc a chtěl bych chytit 362121 a 362166. Nebo aspoň jednu. Pokud je někdo uvidíte tak sem napište, prosím prosím. Díky
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 21:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
Ne že bych se chtěl Kristiana nějak zastávat. Rozhodně nemůžu tvrdit, že mi jsou jeho názory vždy vlastní. Váš (a dalších) způsob debaty se mi ale nelíbí. Mohl by jste projevit víc tolerance.
Souhlasím s Martin0.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 08:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: mám k němu osobní antypatie. Nemůžu si pomoci ale je to vůl jak Brno
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 10:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
Ach jo.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 11:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: neboj, legenda se vrátí už jen jako pozorovatel
S podzimem 2005 přišel nový král DĚDEK - opravdový král espézetek •
Nesotoušská doprava
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 14:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cca 8.30 od Židenic na Slatinu 363.xxx+750.277 s nehoďákem, ale bez jeřábu.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 16:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš: Celkem zajímavé foto co máte pod nickem. Jestli ho máte někde, mohl bych ho dostat na mail? Děkuji mockrát!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 16:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
Ale o to mi tak dalece nejde. Já Kristiana nepotřebuju. Mě jde o Váš přístup.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 18:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad John: posílám ( bude něco na výměnu? )
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 18:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš: Záleží, co byste rád.......
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 19:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Můj přístup je co se týče Kristiána velice ostrý, to nepopírám. Nemohu si pomoci. Pár jeho výroků mě tu popudilo.
S podzimem 2005 přišel nový král DĚDEK - opravdový král espézetek •
Nesotoušská doprava
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2269
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 22:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a díky kristiánovi je hned celé brno špatné je to tak??ani mě ne.erte, dělám stejnou práci co kristián a nepotřebuju aby se i o mě mluvilo jako o debilním brnákovi, díky za pochopení!!!!
Trainster
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 23:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tohle je DKV Brno reprezentace, ze kdyz ma nekdo jinej nazor jak vetsina tak je to hned ten spatnej a vul ?) aspon se diskuze ubira nejakym smerem kdyz tady nekdo neco poradne pise )))))
7502750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte jestli jezdí 750 022 a co jí bylo prej propálenej píst potvrdí to někdo?
ICQ 243-335-501
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 06:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále nejezdí, s tím propáleným pístem to sedí, mašina je zachcaná od oleje až hanba...
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosim, nevedel by nekdo odpoved na otazku, zda se letos na jare opet planuje jizda M240 po zrusenych tratich na Morave? Minuly rok to byla super akce se solidnim poctem cestujicich, tak by nebylo od veci, zkusit akci zopakovat, ona jizda do Zdanic a dalsich koutu Moravy kde se nejezdi je nevsedni zazitek za kazdou cenu!
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Belinea:
Mám obavy, že letos podobná akce asi nebude, neboť její hlavní organizátor a majitel stroje M240.0113 má nyní dost starostí s přemístěním svých vozidel z vlečky Přibyslav - Sázava do "náhradního depa".

Mohu se zeptat přímo jeho, dám zprávu sem...
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:47:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si malý osobní postřeh ke Kristiánovi:

Nevadí mi, že má na spoustu věcí jiný názor, nakonec od toho se na webových diskusních fórech diskutuje.

Na Kristiánových příspěvcích mi vadilo, že občas psal úplné bludy - viz jeho interpretace finanční stránky reklamních nátěrů mašin - a neakceptoval jakékoliv připomínky. Přitom pravda je úplně jiná, o podmínkách vím vše, neboť je to součást mé práce pro chlebodárce...

A vidíte - pár lidí Kristiána "okřiklo" (možná trochu hrubě, já jsem se snažil mu to napsat slušně a s trochou nadsázky) a on se urazil jako malé dítě. Takhle se debatovat opravdu nedá.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

842: Pokud se nepletu, tak nebyl hlavním organizátorem jízdy po zrušených lokálkách, "pouze" majitel stroje. Mno, to každopádně nic nemění na faktu, že vzhledem k vývoji na Sázavské štrece letos asi z jarních jízd nic nebude.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 22:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

842 a Doktor: Budu rad za kazdou zpravu, loni mi ta akce utekla z nedostatku penez, ale letos bych se i kvuli tomu klidne zadluzil, dekuju za vsechny informace!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1151
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále nejezdí, s tím propáleným pístem to sedí, mašina je zachcaná od oleje až hanba...

Kolikátý případ to je za letošní rok? Která mašina bude další?
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno to samé potkalo 754.026...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1152
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 10:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A krátce předtím 750.118...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chlapi jak je to s pracovní příležitostí u drah?Na strojvedoucího jsem kvůli brylím jít nemohlale jsem strojní zámečník tak třeba by se něco .....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2294
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokofanda:
V Brně jsou potřeba jen strojvedoucí co je mi známo, na dílnu jen tak nepřibýrali, ale za optání nic nedáš...mít stejný problém co ty, kde bych dnes asi byl:-(

750.022 stojí už dobrý měsíc na dílně v Majlontě, viz brejlovci...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty brejle mi v patnácti totálně přehrabali můj budoucí plán....Já bejt strojvůdce klidně jen na posunu třeba se žehličkou tak bych byl tak šťastnej,hold život je boj a není mi přáno.Ale kde se da zjistit nějaká nabídka?Nemusí to být jen na dílně?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2305
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 14:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokofanda:
Stačí se zeptat jistého pana Nováčka v Maloměřicích v depu a ten ti poví, ale mam pocit...no nechci kazit náladu dopředu, mužeš to tam zkusit...
Co jiného by si chtěl v depu dělat než být na dílně??na posunovače musíš mít též dobré oči, čili zdravotní způsobilost bohužel...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 15:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš ct:u těch drah to je tak přísný to mi až nejde do hlavy...slepej nejsem s brejlema vidím vlastně 100% a nemůžu dělat ani posunovače?!A přitom třeba s náklaďákem na který mám řidičák můžu lítat a to neva.To snad není pravda ja snad budu muset na laserovou operaci a bude po srandě jenomže zrovna zadarmo to není a doktory taky nemusím.A k tomu všemu jsem z města kousek od Moravských Budějovic tak že ten Majlont je ůplně z ruky.Asi mi fakt není sozeno být na dráze.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 16:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím o případu, kdy ke drahám nevzali ze zdravotních důvodů a následně si tento člověk udělal pilotní zkoušky a živí se jako pilot letadla! Takže také mi ty požadavky drah připadají až přehnané.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rrosťa:tak to je pořádnej odskok.......No jo škoda že to tak je
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 11:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já osobně kolikrát zahlídnu strojvedoucího s brýlema. Nevím, jaký je tam přesný kritérium, ale je to divný.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to hold přísný až přehnaně moc...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1894
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo šajnu, která lamina teď jezdí ve dvojici s 230.059 a která s 230.088?
ICQ: 202 888 377
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 16:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kam se poděla 754.044? Má jezdit ve všední dny mezi St.Městem a Luhačovicemi a už tu možná skoro měsíc nebyla. Střídá se zde 754.042 a 754.045.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace