K-report
 

Archive through 13.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archive through 13.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad A.F.: KSČM by měla vyhrávat v krajích, protože ty objednávají a platí základní dopravní obslužnost. A nebo v obcích, protože ty si mohou také naobjednat ZDO. Např. v Zaječově u Hořovic mají většinu obecní samosprávy komanče a busy jim tam jezdí z Hořovic každou chvíli a o víkendech taky často, myslím snad i po 2 hodinách.
Ale do parlamentu mě moc nesedí.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

$ 40 Zákona o dráhách asi pan Kašpar nikdy neviděl. Tam se totiž píše o tom, že návrh jízdního řádu na základě přidělené kapacity projednává provozovatel dráhy.

Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No fuj! Tady lítaj názory...(KSČM) -
Odpůrce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.35
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:00:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad utajování návrhu JŘ a psí web: Typické nádražnické myšlení, hlavně ať nám do toho nikdo nekecá nebo nedejbože aby vymyslel něco lepšího. Zákazník? A utajování tzv.služebních pomůcek? Jen aby co nejméně lidí mohlo vědět,když to není dodržováno (řazení,cekací doby ap.).
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já znám zase hromadu obcí, kde vládnou rudoši a veřejná doprava tam stojí za .

Nechápu, proč se na železnicích v kotlince musí všechno tak trapně tajit. Začínám si myslet, že všechno to utajování je ¨zvláštním projevem šotoušismu,který se projevuje jen u úředníků GŘ ČD .
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zabedněnost některých úředníků nezná mezí...

U R Trutnov - Praha mě překvapuje jejich časové rozložení. A jestli má Sp v půl šesté z Trutnova končit v Jaroměři, tak to potěš.

Ale jinak se mohu podělit o zkušenost z Ex 561. Z Prahy je obsazenost tak 50%, v HK skoro nikdo nevystupuje, za to nastoupí dost lidí, takže do Jaroměře je obsazenost cca. 90% a pak postupně klesá do Trutnova. Takže pokud bude stavět v Nimburce a Poděbradech, pak bude vytížený téměř po celou trasu. Osobně si myslím, že klasiky na 032 patří. A nepředhatzujte mi, že nadržuji Trutnovu, bydlím jinde (ostatně 854 mám stejně radši než B).
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1991
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba to tají proto, aby mi mohl výpravčí po ujetí přípoje (bez ,,puntíku", stylem, že jsem doběhl na perón a viděl jsem odjíždět koncové světla :-( ) a dotazu proč nečekal odpovědět, že nečeká a to, že je uvedeno v tabulce čekacích dob (to, že je to neveřejný dokument pak sám potvrdil )
http://lokomotivy.fbi.cz
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 20:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv: U R Trutnov - Praha mě překvapuje jejich časové rozložení.
Mě též. Pokud skutečně potřebuje Trutnov 5 rychlíků v klase, tak by to bylo logičtější asi takhle: z Trutnova 5:35, 7:35, 13:35, 15:35, 17:35.

Osobně si myslím, že klasiky na 032 patří.

Jeden dva slušně zaplněné rychlíky s 5-7-mi vozy klidně, ale nějaké poloprázdné rychlíky se 4-mi vozejky v poledne mi připadají dost ujetý, protože jejich provoz musí stát "maijland" a výdělky z lístků velmi nízké...
Hungry_bear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 20:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Logičtější pro cestující, ale zkus to vyjezdit s jedním brejlovcem a fírou - a vo to tady de.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 20:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hungry_bear: takže opět vítězství oběhů nad cestujícími? To už dobře znám z 040, kde některé vytížené vlaky jezdí v 810(+010) a jindy se veze pět lidí v 854 .

Ale na druhou stranu to chápu. Dráhy chtějí být nejlevnější, aby je nepřeválcoval Connex a spol. Nějak teď nevím, jestli se mám radovat nebo brečet. Je to na mě nějak moc komplikované .

Dejvice: Čekal bych řazení AB+BDs+B(p)+B(p)+B(p), takže pět vozejků jako teď. Myslím, že je to tak na hraně. Na druhou stranu mám zkušenost, že některé vlaky mají v řazení 854+Btn+Btn někdy obsazenost až kolem 100% (tedy když jsem tam před rokem jezdil), takže bych se naplnění tak nebál. I když mimo špičku to asi nebude to pravé ořechové.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 21:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pes: pan Kašpar je podle mě pouhej idiot. Jinak, co jsi čekal za odpověď? Při současném stavu vedení ČD, bych já očekával přesně takovou formulaci.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 21:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad conex:

dnes jsem jel s jednim vyssim urednikem od CD a tak sem se ho ptal jak to vypada s R lbc - pardubky, no a rikal, ze pry uz i na GR kolujou zpravy, ze by to mel byt connex, ale 100% to taky nevedel. to by vysvetlovalo jak uz tu nekdo zminil ze vsechny R na zapad od liberce budou v ářč ...
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 21:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže se moje domněnky pomalu ale jistě potvrzujou... Ty 854 na 080/1/6 mě fakt
"Jen bílou orchidej...."
Prochor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 22:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte,že se někde toho návrhu už dohledáme?????Poraďte????
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 23:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prochor: Já na něj čekám ze 6 různých zdrojů, zatím nikde v el. formě není...
Už bych pomohokráté opakoval, co zde už bylo napsáno a to to, že na GŘ sedí banda dementů.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 00:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes 38 : tak , tak holt dejte blbcům funkci....
S pozdravem Alzon
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 10:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně! Návrh se objevil na intranetu. zde: http://danone39.mr2008.org/ngvd/ zatím pouze několik trať. tabulek, včetně relace Ostrava-Praha. Další přibudou doufám v průběhu dneška, kdo má možnost, tak prosím posílat další tratě. Díky.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1934
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že se pěkně zahustily spoje Bohumín - Brno:
Z Bohumína:
4:16
5:16 X
6:16
7:16 X
8:20
10:16
12:16
13:16 X
14:16
15:16 X a t
16:16
17:16 t
18:16
20:16 X a t

Toto je určitě pozitivní krok, ale zrušení Moravana ponesou lidi dost těžce.
ICQ: 202 888 377
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:34:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrušení Moravana je mi šumafuk, ale zrušení Šohaje mě hodně hnulo žlučí. To rozhodně nepřipustím!
Jinak, Railtrans asi nakrkne lidi v Pardubicích a Bohumíně.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1992
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky si myslím, že toho jednoho ,,kladivového" R z Brna mohli nechat jako Ex..ale je to první návrh..tak uvidíme. Jinak jsem docela zvědav na 300..procpat tam ten hodinový takt R
http://lokomotivy.fbi.cz
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 12:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: Jaká je tam obsazenost vlaků při součastném 2-hodinovém intervalu?

Jinak si myslím, že ČD by na této trase měly nabídnout třeba 4 rychlé (Ova-Přerov-Brno) a nebéčkové (alespoň Beer či Bee a klimatizované A(p)ee) spoje, protože potenciál lidí, co si klidně zaplatí za rychlost a kvalitu příplatek, tu podle mě bude. Mohl by tu být takový relační příplatek 30 Kč...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1935
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:15:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice:
Naprosto souhlasím, aby byl nějaký expres Brno - Bohumín. Stačily by i 2 páry: ráno a odpoledne. Zastavení bych nechal stejné jak u Moravana.

Odpolední vlaky z Brna (Kysuca, Moravan, 737 a 739) jezdí většinou všecky plné, obzvlášt v pátek (to si často ani nesedneš už v Brně), v sobotu a v neděli. Ostatní vlaky nevím, v opačném směru je to naopak, tj. že ráno a odpoledne/večer z Ostravy to jezdí dost plné.
ICQ: 202 888 377
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: "...zrušení Šohaje mě hodně hnulo žlučí. To rozhodně nepřipustím!"








Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 4-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další co mě překvapilo,Klidná síla není.
Bečva ve čtyři ráno z Prahy.
A taky by mě zajímalo,s čím by ten Railtrains chtěl jezdit.
A to jsem ještě neviděl návrh na 303/323!!
Obávám se o život Sp vlaků na této trati.Jezdí v nich totiž bohužel moc lidí.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2005
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD se asi začínají bát konkurence, tak chtějí zapracovat na trase Brno - Ostrava. A jinak jsem docela zvědavý, jestli ony RT Expressy do podzimka tak nějak čistě náhodou nezežloutnou
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si někdo s tím RT Expresem dělá ?
Ne že by se mi nelíbil....

Není to celý nějakej podvrh? Nějakej podezřelej vlakodrom - jízdní doby RT expresu skoro jak TISu (ostatně proč ne když to stíhal pomalej peršing.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se*e, že z Hranic, ValMezu a Vsetína dělají dráhy pomalu hlavní město, přitom to jsou takové , že ..... no škoda slov
Bohatě by jim tam stačily 2 EC (v návrhu jsou 3) a 2 R (v návrhu jsou dokonce 4 )
ICQ: 202 888 377
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 13:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mě by spíše zajímalo, kdy ČD dojde, že jejich IC vlaky už nebudou to, co bývaly, a že na koláči kromě hrozinek je třeba i tvaroh, a vezmou na milost "méně význané" stanice, v tomto návrhu ještě více "hozené přes palubu".
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 14:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: No, myslím, že ValMez není až taková jaxi napsal, ale nezdá se mi ty EC, protože z Hranic až na Slováky je max. 80 km/h, takže pochybuju o těch EC, ale v současnoti tu máme 3 páry R, přičemž dva jedou až na/ze Slovenska, takže rád uvítám posílení R do Prahy a na Slovensko.
Sou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.244.44
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 14:55:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:Vsetin neni prdel,maku!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 14:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sou:
Proti ostravské aglomeraci teda je. Na tom trvám.

Kasi:
Vsacan + Fatra + Košičan = 3 EC vlaky. Bohužel
Rychlíky bych aj přežil, ale ty EC mi polezou krkem ještě hodně dlouho.
ICQ: 202 888 377
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi: Jde spíše o to, že je to přes ValMez o dost kratší (a navíc trať 320 také není zrovna VRT), takže výsledná JD bude asi trochu kratší. Avšak toto urychlení bude patrně na úkor využíanosti vlaků. Jinak k tomu spojení z Valašska na Slovensko: Nakolik jsou tam obsazené rychlíky směřující z/na Slovensko? Nedávno jsme tady o tom diskutvali a shodli jsme se na tom, že vyjma pátečních večerů a pondělních ran je to bída - nějakých 5 poloprázdných vagónků...
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak newím jestli by pustili EC na trať kde je 80 km/h, tomu fakt nechci věřit, to spíš IC. Jezdívaly tu aji 150, ale kvůli jejich nevyužitelných rychlostech je stáhli a dali tu 163.
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si osobně myslím, že by stačilo přidat jeden pár R ke stávajícím třem, třeba ze VS nebo HL, ale jak píšu, to EC, newím newím...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1941
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dal sem si tu práci a zjistil počet obyvatel:
Ostrava 325000
Havířov 88000
FM 66500
Karviná 65000
Opava 62500
Třinec 41500
Orlová 36500
Těšín 26500
Bohumín 23000

vs.

Vsetín 30000
ValMez 28000
Rožnov 17800

Když to sečtete vyjde skoro 10-ti násobný rozdíl. Kde asi budou ty EC vlaky víc využívané, že?
ICQ: 202 888 377
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi: Ale vždyť říkám, že trať 320 je na tom dost podobně jako je 280. V tom problém nevídím, ten je spíš v pochybnostech o zaplněnosti rychlíků a EC v relaci ValMez-Slovensko při tolika nových spojích, když i dnes je to bída.
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak říkám, dokud ten EC tu neuvidím, tak neuvěřím. Spíš myslím, že zůstane u R. A další věc je ta, že ten nápor je až VM - směr Praha, protože ve VM navazují další 3 tratě - z Kroměříže, F-M, Rožnov p/R.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

320 na tom poslední dobou taky začíná být dost špatně - ve většině stanic nějaká ta pomalá, pak vysokorychlostní úsek Darkov - Louky...
Ale i tak je na tom líp jak 280, bo traťová je Bohumín - Dětmarky 140, z Dětmarek prakticky až do Jablunkova 100 (s několika vyjímkama) a z Jablunkova až na hranici kolem 80. Ale koridorizace se blíží, takže se doufám IC/EC za pár roků vrátí
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo pravda, FM sem mohl uvést i k trati 280, ale stejně tak sem zas neuvedl Čadcu...
ICQ: 202 888 377
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna věc: v r. 2004 byl na INVEX veden spešl posilový vlak, který jel ze VS, do VM přijel asi se 6 lidma, no a kdo nastupoval v Hranicích taxi už nesedl.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

shrnu-li co je na první pohled viditelné tak asi takto:
- rychlíky Praha/HK+Chocen - Brno-OL
- osobáky pouze v úseku PH - Pečky, zde přestup na Kolín
- bošice-bečváry bez os dopr.
- nedělní Sp Pce-Hanušovice
- 2hod.rychlík.takt Pce-Lib ( dle vítěze )
- do Královce 4 páry denně Viamont, 4 páry o vík do žacléře navíc ČD
- zajímavý vlak Dresden - Liberec - Tanvald,dle přidělení dop.cesty ČD
- R Luhač-Cheb přes UL
- Krupá - Kolešovice bez os.dop.
- rychlíky Praha - Jirkov
- trat 142 je uvedena 2x, tratě Cheb-Luby a Cheb-Hranice 3x, dle
provozovatele, ČD , Viamont a Railtrans
- Kadaň-Kaštice+Rohozec taky 2 dopravci, ČD nabízí prd spojení, ale
Railtrans celkem killer takt, ale tam stejně prd kdo jezdí...
- Rychl. Praha - Furth v Lese (provozovatel ČD nebo Viamont, kdo vyhraje
dop.cestu z Plzně)
- mezi Prahou a Milovicemi chce Connex vyzobat rozinky s něčím dízlovým,
některé vlaky už má Connex jisté, třeba noční, nebo ty které ČD nechce,
třeba dopolední kdy nikdo nejede, u ostatních je to psané pro dva dopravce
ale stejné časy
- Čelák.-Mochov bez os dop.
- LITOVEL - MLADEČ pravidelné vlaky 3 páry denně v 8, 12 a 18 hodin od
28.V do 2:IX.... paráda
- osobáky ČTěšín-OSvinov-Opava 1.2.třída, spěšňáky OV-OP nikde nestojící

- Ten Railtrans je kapitola sama pro sebe:
Pouze v sobotu vyjede souprava něčeho hodně moc spojeného z Varnsdorfu
do Jedlové, tam se odpojí dva díly (o něm až nakonec), další dva jedou do MB
kde se to rozpojí a jeden do KH město a ten čtvrtý díl přes Prahu do
Karštejna. Ty dva díly z Jedlové jedou přes DC, UL do Karlových Varů na
hlavní, jeden díl jede hned po troskiádě do Mariánských Lázní
(1,5hodiny-maso) a dál do Franiškových lázní. Ale ten čtvrtý jede z
Karlových Var do karlových Var !!! ale přes Františkovy lázně přímo, pak
Cheb, Mariánské Lázně a zase po té troskiádě 1,5hodiny do Karlových Varů!!!
A tydle věechny vlaky od Varnsdorfu jsou kategorie Ex. Večer to zas jede z
Fr lázní přes Mar lázně a 1,5hod po troskiádě přes Karlovy Vary do Jedlové
kde si to veme díl z KH a Karlštejna............. hlavně ty kolečka u Chebu,
mi to připadá jako kdyby si někdo dělal prdel, přece todle bude mišung jak
prase, .... vážení cestující prosíme pozor, ke třetí koleji přijede Expres
1044 soukromé společnosti Railtrans ze stanice Karlovy Vary, který dále
pokračuje směr Františkovy Lázně , Cheb, Mariánské lázně a Karlovy Vary.....:-)

Jo a ty trasy RT Epress PRAHA - OSTRAVA budou jezdit podle toho co jsem doselch i postřeh Studený Agent, ale berte to jako informaci JednaPaníPovídala, mrkl jsem na situaci, potřebujou 4 ks vozidel na tyhle vlaky, kerý určitě nebudou za babku a určitě nebudou moct jezdit za 1 Kč jak tehdá bus Praha-Liberec, to by se Janžurovo konto rychle vyprázdňovalo. Na netu jsem viděl inzeráty že RAILTRANS přijme strojvedoucí pro oblast KVarů.
Jinak k těm RT, má to nějakých 11.min. pobyt v Ostravě, naprosto úchylné mi přijde předjetí Sobieskiho v Hranicích, který tam kvůli tomubude stát 7 minut. Jěště se má stavět koridor, takže RT je IC a ostatní EC mají stejně přednost, takže nějakých 10 min. sekera a už to v OV nevychází..

todle všechno jsem vysledoval z NÁVRHU, nic víc, všecko jsem taknějak dal do souvislostí, takže mě nekamenujte a na nic se mě neptejte.
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Traffic
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.207.122
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:46:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kasi: S tím ValMezem to trochu přeháníte, sice má víc zaústěných tratí než Vsetín, ale počet zaústěných tratí ještě nerozhoduje o důležitosti stanice z hlediska relevantní poptávky.

Pro Vaši informaci - ze sčítání vyplývá, že silnější nástupní/výstupní frekvenci u dálkových vlaků má Vsetín, nikoliv Valašské Meziříčí. Stejně tak má Vsetín vyšší tržbu z osobní přepravy (dokonce nejvyšší ze všech stanic v celém ZL kraji - to samo o sobě nevypovídá o počtu odbavených cestujících, ale určitý argument to také je).
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Pes38: Můžu na jedno z těch PDFek linkovat z mnou spravované stránky?
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 15:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Traffic: Stejně tak má Vsetín vyšší tržbu z osobní přepravy (dokonce nejvyšší ze všech stanic v celém ZL kraji - to samo o sobě nevypovídá o počtu odbavených cestujících, ale určitý argument to také je).

To ale neznamená, že jezdí a budou jezdit plné R/EC z/na Slovensko. Ten poměr ve směrech na Hranice a na Slovensko bude nejspíš hodně nevyrovnaný...
Kasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 17:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaxem psal výš, dokud neuvidím to EC tak neuvěřím. Spíš si myslím, že sem přihodí jeden pár R.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Jen se smějte, ale mě moc do smíchu není, to mi věřte. Dost na tom, že před několika lety zrušili skoro všechny přímé vlaky Břeclav - Ostrava. Pokud ještě zruší i Šohaje, tak už se z jihomoravské části Ferdinandky nikam nedostaneme. Zatím počkám na návrh 330, ale pokud ten R700 ze Starého města, který má Šohaje nahradit, nebude mít přípoj od Břeclavi, což asi nebude, tak začnu jednat. A myslím to vážně.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem opravdu zvědavý na ten RT Expres. V Pardubicích by to skoro zastavit mohlo, Pardubice+Hradec, to je přece docela slušný potenciál. Nevíte někdo něco o vozidlech? Jen aby to nebylo Desiro 160 km/h . Jinak každého soukromníka vítám. Alespoň se ukáže, kdo je lepší.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1852
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedné drobnosti si v návrhu zatím nikdo nevšiml. Tarifní vzdálenost Tatenic a Hoštejna se zkrátila ze 7 na 5 km (posunutím zastávek k sobě a zohledněním přeložek všude okolo). Česká Třebová - Zábřeh je tudíž jen 40 tarifních km a Praha - Olomouc rovných 250 km, což je posun do levnějšího pásma. Svinov má zatím smůlu, ten by potřeboval ještě tunel u Bezpráví.

Nečekal jsem, že takovou pozitivní změnu ve prospěch cestujících udělají ČD samy od sebe. Nebo to snad byl nápad SŽDC?
Sou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.244.44
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:37:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: A kolikrat jsi byl na Vsetine, ze to muzes tady tak posuzovat???
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:51:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděl jsem chvíli (papír) trať 260, zvěrstvo v os. vlacích. Česká Třebová odjezd Os směr Brno několik minut před EC od Prahy!, předjížděcí pobyt cca 5 minut ve Svitavách! konec vlaku v Letovicích a návazný vlak Letovice-Brno(-Křenovice)! k blití
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21225
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gar:
Nevím, jak na Ostravsku, ale přes Pce jezdí Košičan obvykle dost plný, a to i třeba ve středu (v pátek a neděli tím nejezdím).
Když pojede po 280 tak se na Slovač ušetří víc jak půl hodiny a to není málo. Pokud zůstane slušná nabídka Ova - Pha (zatím to tak vypadá) a Ova - SK, tak není co řešit. A rozumné spojení konečně získá ValMez, Vsetín a spol.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan_od_mun: No vzhledem k nezaplněnosti kapacity tratě 260, jsou grafisti mistři, že dokáží takto znepříjemnit cestování. A kraje se zase nemohou dohodnout, tak to vyřeší přestupem navíc...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Tady jezdí Košičák taky hodně plný, o prázdninách i narvaný. A výměna substrátu je taky velká.
Záleží, co je to slušná nabídka. Pendolino tam určitě nepatří, uvidíme, co Railtrans. U mě jsou slušná nabídka hlavně EC/IC vlaky, na které např. platí různé slevy typu KMB nebo Z karta...

Sou:
Mockrát ne, ale i tak je to díra podle Ostravy.
ICQ: 202 888 377
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear: Samožřejmě nalinkuj si jich, kolik potřebuješ.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem prošel trať 270.
Co to je za blbost ta 20-timinutová pauza ve Svinově u EC 106 Praha směr do Prahy. To ji nemůžou dělat už na hl.n.? Nebo si jako myslí, že cestující nastoupí na hl.n. a pak budu 20 minut čumět na Svinově?
No a zrušení Ex Moravanu je naprostá katastrofa. Jediný slušný vlak z Ovy na Brno. No a jak se dívám na ty navrhované couravé rychlíky Ova - Brno, tak to bych byl v Brně nejdřív za týden, takže to vidím na bus.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Sou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.244.44
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 21:50:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: tak prvin se sem prijed podivat a pak neco rikej.Ja taky nerikam o Ostrave, ze se tam neda dychat jaky je tam smrad.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21247
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc:
A kdo říká, že nemůžou být slušné všechny/více než jeden pár? (Místo jednoho obratu se souprava Moravanu může na trase otočit hnedle třikrát.)

Navíc by byl asi masakr bořit jedním expresem takt...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zliv :
Aspon se dočkáme slušných R mezi Ovou a Brnem a to není vůbec špatnej nápad protáčet tu soupravu od Moravana , ale potom by mně zajímalo co daj na IC 130/131 Bohumín - Blava.....
S pozdravem Alzon
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jelikož zmizí Šohaj a Ostravan se přesune do kategorie IC, tak se ještě nějaké ty Beer uvolní. O vlaky Ostrava - Brno se opravdu nebojím. To o co se bojím je právě jihomoravská část Ferdinandky, která zrušením Šohaje přijde o jediný slušný vlak. Ale jak vidím, tady je to každému ukradené, takže jdu brečet jinam.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21251
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alzon:
Nepíšu, že tam ty vozy budou, ale mohly by.

PS:
Beery ani brněnské Bee nemají RIC, tedy nasazení do Blavy bych se nebál, ty budou někde na vnitru.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace