K-report
 

Archiv do 12.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 12.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 22:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na nasich strankach jsme uverejnili take naktere nacrtky ostravskych vozu se skrini Vario:
http://bmhd.vhd.cz/zajimavosti/tramvaje_VarCB3(LF)/?Ostrava
the best brněnská fotogalerie
Každý den aktualizovaná brněnská vypravenost
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 23:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autorem nakresu sem samozrejme JA:-) Ale podekovani patri i Nortonovi za to ze me jeho nakres puvodni trojwany dovedl k myslence stvorit prurez vsemi krnovackymi vozitky...a taky obrazku ze serveru imhd.sk ze ktereho sem ziskal potrebne rozmery...jinak hlavni stranka s mesty je tato:
http://bmhd.vhd.cz/zajimavosti/tramvaje_VarCB3(LF)/index.php
Ps: prijali me na VSB takze se muzete tesit na sotouse z Brna kterej se bude ucit hodne novym vecem (hlavne jak jezdit v trojwane:-) i kdyz teda do Ostravy jezdim uz dve desitky let...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 23:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

souhlasím také návrhem d-11 prodloužení na Hranec tym by se ušetřila d-13 a také mám návrh prodloužít d-14 NH JB kdyby nerušila d-14
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 00:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár odpovědí na rozumné dotazy:
- posilové 17 už nelze, protože JŘ na 3 se opravdu radikálně změní. Bude tam špička 10 minut v obou směrech. Teď tato linka má jinou funkci, než původní 3

- vlek vykolejil proto, že zařízení na tlumení kmitů a vibrací, tlumilo tak silně, že při nájezdu do oblouku zakázalo podvozku se natočit a stále drželo přímý směr

- a ještě malé info ...
Dnes (10.6.) pojede vůz č.25 po 13:00 na trase ÚDM - Vřesinská - přestávka - Vřesinská - ÚDM a poveze svatbu

- někdy během prázdnin by se měly již v provozu s cestujícími objevit soupravy Wana+Wana, zejména na lince 7
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 08:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Aha, tak se přecejen podaří protáhnout (už se podařilo, že?) ostrůvky na Vřesinské. Alespoň máme co přeměřovat... Mmch: nejezdil jsi včera s 1512 na d-7?

Izzy: hmm, slušné

Včera ráno, cestujíce do práce, jsem potkal 1256 s utrženým (upadlým) koncem trubky od pískovače. Už na to někdo přišel nebo se s tím jezdí stále (řidičku to očividně netrápilo, že jízda připomíná inventuru v železářství... nebo měla příkazy dojet, co to dá:-))?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 09:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna otázka na d-13: bude zastavovat na Dolu Hlubina? Ta zastávka mi totiž příjde nadmíru zbytečná ať tam jedu v jakoukoliv dobu.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 10:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Tommas: Předpokládám, že bude, bo jde v podstatě o náhradu za zrušené trhačky l.č.2..., ale je fakt, že by to tam stavět nemuselo...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 11:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera kolem 23. hodiny měla mít u Elektry na d-2 poruchu nějaká kačena, řidič nechal vystoupit cestující a pak odjel. Nevíte, co to bylo za kačku?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: Nestál jsi včera na Palkovského v 18:45 ?? Kdy se vaše skupinka nemohla rozhodnout jestli nastoupí do 7 nebo ne a pak jste usoudili, že Poruba není ten správný směr??



Náhodou zastávka Důl Hlubina je velice důležitá. Alespoň ÚMOb Jih si to myslí a hodně prosazuje. 13 tam stát bude, protože je to náhrada za 2, ikdyž tam stát nemusí (podle mě) a od září asi tam bude stát i 6.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2880
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 12:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No po včerejší oslavě jsem si nějak v noci probíral nové linkové vedení a už mě ani tak netrápí. Na wany se těším, ale proč proboha na d-7, když docela omezenou relací bude Dubina - N.Ves vodárna. Já bych je nasadil na d-17, ale asi jde o neprodloužené zastávky.
Haki: Jak to tak vidím, tak na našem společném ÚMObu sedí velmi inteligentní lidé. Vždyť zastávka Důl Hlubina je fakt na 2 věci. Doufám, že se nepodaří prosadit, aby tam stála d-10.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 10-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 12:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák To mi připada tak jak vyčkavací bod, může zastavovát ale třeba do určité hodiny ta zastávka je skoro po každé prazdná jak jedu do centra max. 1 člověk stojí
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 12:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si taky prošel to nové linkové vedení a všechny názory na věc. No můj názor je takový, že se mi to líbí, až na d-13. Tu bych nezaváděl a nechal bych d-2 v 6-minutovém intervalu. Přece jenom spojení Výškovic až Mírového náměstí s centrem (zast. Elektra, Stodolní atd.) je u cestujících vyžadováno více než spojení s Hranečníkem. Ti co pojedou z této oblasti na Hranečník si mohou klidně přesednout na Nám.Rep. K čemu máme přestupní tarif. Na Hrančeník bych v tom případě protáhl d-6.

Už to tady navrhoval Tommas

(Příspěvek byl editován uživatelem Jan Širc.)
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 12:46:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jste nepochopili jednu věc že na lince 13 budou jen sólo vozy,až na jedno trio.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 13:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tu l.č.13 ty sóla budou stačit, ale o to větší budou sardinky na l.č.2.
Zrušit l.č.13 a na Hranečník protáhnout l.č.11 (v sedle by tam mohl jezdit jen každý druhý spoj).
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 14:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo prozradit kolik kurzů ve všední den zajišťuje l.č.35 a 55? Z JŘ vyplývá, že by to u l.č.35 měly být 3 celodenní a 2 nebo 3 trhačkové kurzy a u l.č.55 dva celodenní a jeden trhačkový. Mohl by to někdo potvrdit nebo doplnit? Díky
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2881
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 15:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se byl podívat na tu svatební 25. Pofotil jsem si a tady dávám nějaké fotky.
svatební průvod
odstavná kolej Vřesinská
a jedna smuteční fotka, budoucí osiřelá smyčka Nádr. Vítkovice a na ní 1313 na d-3.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne se v ÚD vagónovaly 1318 a 1401 a v 15:45 stály ve Svinově u prvního (zrušeného) nástupiště.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1347
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré odpoledne,

a to se ženil Haki?
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak soudě z jeho předchozího příspěvku, zřejmě ne...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2882
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neženil, pouze řídil.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, už jsem pochopil... Jsem nějak špatně zaregistroval/pochopil to jeho pozvání na fototermín...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 16:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli bych mohl (doufám už poslední) příspěvek ke změnám od 2.07.2006:

Ne, že bych byl z toho nadšen, ale změny se mi skutečně zdají velmi rozumné v rámci rámce, který byl zřejmě stanoven.

Jediné, za co bych se možná přimluvil, ale je to pouze návrh komplementární... Co takhle o víkendu postavit 13/401, která by ráno a odpoledne svezla lidi z Hranečníku do Vítkovic. Stačila by 2 kola, sólo a pouze Hranec-Ředitelství Vítkovic (otočit na trojúhelníku za zast. Palkovského). Příp. alespoň o víkendu mezi 5:00-6:30 a 13:00-14:30 prodloužit na Hranec d-11? Počet kursů by to nezvýšilo, pouze vozkm, ale zase by lidi měli větší šanci na pohodlnější přestup na Nám. Rep.

Díky.
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 19:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zítra brousíme při výluce na d-5 někde na Nové Plzni.
www.helax.cz dance music radio
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 10-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 19:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Denny a kdo bude jezdit vi se to jak mi to vyjde tak bych se zajel podivát
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 20:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Avizovaný konvoj krtek (1401) a 1318 už stojí spolu s nějakými vagony a lokomotivou na tom nádraží kde se koná raildays. Oproti nějakým mýtům co jsem četl tam není Trio pro USA, takže nevím, pochybuju že by se jezdilo nadvakrát.

Dnes na d-11 jezdila 782!!! Znamená to něco?
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2883
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 21:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Též jsem si ji všiml. No a taky jsem nevěděl co si mám o tom myslet. I v tom nejhorším případě, tady pápá 742, se dá najít něco dobrého a to, že DPO bude mít na nic tramvajové cedule a tak by je snad mohl??? darovat???
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Maroš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.69.106
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 13:25:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Detailně jsem si prohlížel reorganizaci tramvajových linek od 2.7. a vážně už se těším na komunální volby a s nimi spojenou změnu ve vedení města ve prospěch kvalitní MHD.
Jen je mi trochu líto rychlého a kvalitního spojení Dubiny a Hrabůvky s Mariánskými Horami. Sice neznám parametry, s kterými musí tvůrci jízdního řádu počítat, ale napadla mě jedna myšlenka:

12 - současná trasa
Dubina - HD Hlubina - Hulvácká - Nová Ves vodárna - Mariánské náměstí - Náměstí Republiky - Plynárny - Hlučínská

13
Zábřeh - Kotva - Mírové náměstí - Mariánské náměstí - Náměstí Republiky - Hranečník

Zůstalo by zachováno rychlé a kvalitní spojení Mariánských Hor s Dubinou a Hrabůvkou. D-13 by posílila větev Výškovice/Zábřeh - Vítkovice a místo zrušené d-14 by nahrazovala úsek Mírové náměstí - Hranečník. Pokud by se po prázdninách vrátila d-6, myslím, že by d-2, d-6 a d-13 v mezích normy obsluhovala oblast Zábřehu a Výškovic s Vítkovicemi a centrem.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 10-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 14:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://kluby.quick.cz/ sekce věda a technika a pod sekce tramvaje sem přidal fotky uvidite je až po registraci také tam můžete přidát fotky
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 15:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: JJ, však to znáš... Děcka rozjivené, pátek večer, myšlenkama jinde a neřeší, co jim přijede, hlavně, že to někam jede

Mmch: co říkáte na dnešní porubskou výluku? Poránu to byl trochu zmatek...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 16:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Maroš: l.č.13 bude jezdit jen ve špičku, takže by úsek Mírové nám. - Hranečník v sedle nahrazen nebyl.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 16:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: Toto je dalsim priznakem toho, ze se poamlu ale jiste zase vkrada do MHD system odevsad vsude...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 16:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Adams: ach ta neštastná třináctka...

Ad Pako: Na stránkách http://ostrava2015.webz.cz pod odkazem "Návrh řešení dopravní obslužnosti v obcích Proskovice, Stará Bělá, Nová Bělá, Mitrovice" jsem zveřejnil svůj návrh na řešení dopravní obslužnosti výše zmíněné oblasti jehož cílem bylo snížit vypravenost busů při zachování současných intervalů.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1351
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 17:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon:

Na první pohled to vypadá hezky. Budu si muset vzít do ruky mapu, Ostravákovo schéma busů v dané oblasti a projet to prstem... Mám jen trošku obavu, co to udělá s modelem dopravní obslužnosti pro Jižní Město (tram+bus) zejména o víkendech.

Každopádně - spíše bych směrovat na tvůrce JŘ pro busy v DPO...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 17:41:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde je spojení Proskovic se Zábřehem.To je absolutní blbost.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2884
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 17:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z výluky:
výstupní zastávka tramvají a NAD v Porubské ulici
nástupní zastávka tramvají a NAD.
Cyklobus
Cyklobus
Zátiší
Zátiší
Kdo nevyskoušel jízdu do Zátiší busem, neví o co přišel.
P.S.: Nefotil někdo z vás Cyklobus v křižovatce Vřesinská x 17. listopadu asi v 14:25?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 17:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad aaaa: Spojení Proskovice - Zábřeh by zůstalo stejné - s l.č.77 by se nic nedělalo - to jsem asi opomenul zdůraznit.

(Příspěvek byl editován uživatelem gakon.)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák :
Jaký byl zájem o služby cyklobusu ? Dneska bylo optimální počasí, tak snad si řidič nepřipadal během služby stejně osamělý jako před týdnem řidič cyklotramvaje.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2885
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: Nula nuloucí.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ták pánové přiznejte se kdo byl kdo? Nejprve na Nové Plzni sympatický gentleman s neméně sympatickou lady okukovali brus přímo v zastávce, posléze dva mladíci na kolech (zelené a modré tričko) a naposledy další cyklista v Dolní Lhotě?

ad Ostravák: zastávky byli na ul. Sokolovské a né Porubské.

ad cyklobus: nějak po obědě směrem do Kyjovic jelo snad 15 kol, jinak jsem si všiml že spíše mezi 0-2 celý den, takže nic moc, spíš jezdilo hodně cyklistů po svých.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2886
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: No sympatického gentlemana s neméně sympatickou lady bych tipoval na Mayga a Petulienku. Jinak nevím. Díky za upozornění ohledně ulic, mám v nich nějaký bordel.
P.S.: Viděl jsem tě z busu, zrovna jsi měl pauzu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravák, čéče, ses měl stavit, mohli jsme hodit řeč. Pauzy byly docela časté, hodně se to přehřívalo a tak jsme pořád chladili
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2887
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Původně jsem to měl v plánu, ale pak jsem si koupil jízdenku na 45 minut a už se mi pak nechtěla kupovat další.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsme si dneska s Jurdou udělali výlet na kole.. Taky přidám pár fotek:
Denny: tak s brusem si jezdil ty?


Zátiší - NAD za 5


Brus 8608 Nová Plzeň


Cyklobus ve Vřesině


cyklobus v Zátiší

http://dopravazarekou.ic.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: P.S. tem "mladík" v modrém triku jsem byl já

http://dopravazarekou.ic.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Xxichtyl: jj šoféroval jsem 8608. Koukám že jste si udělali výlet na kolech až do Zátiší.
www.helax.cz dance music radio
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 19:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: jj..tak já jezdím na kole furt.asi sis všiml že jsem měl cyklo hadry na sobě. ..akorát jsem musel vytáhnout kolegu no ..ale povedla se mu hezká fotka.
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2889
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: Jurdy jsem si všiml, ale tebe ne. Jel jsem v buse 14:09 ze Zátiší.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: to on na mě čekal.. já přijel až v 14:30 .. to víš sem čekal dlouho na hranicích přes řeku
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: nevíte někdo kolik stojí vstup na CRD? díky
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2890
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zdá se mi, že pro dospělé 40 a pro studenty 20.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: a když je někdo dospělý student tak plati 60? .. díky tak to se přidám ke středečnímu srazu. v kolik že to je?
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2891
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 20:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud chceš, tak zaplať klidně 60. Sraz je v předních dveřích 1401 v 15:30.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Dog
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.129.47.90
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 21:00:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: A zastávku Bělský les (Dakota) Ti mimo špičku a o víkendech obsluhuje jenom l.33 ? A co zastávky Kolonie a Krmelínská? Ty neobsluhuje vůbec nic...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravak: Vzhledem k blížícímu se termínu určité události sedím celé dny doma takže ta dvojice byla asi někdo jiný :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2892
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se ti to blíží, takže přeji hodně úspěchů a pak napiš.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jurda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Denny: No doufám, že sis o mě nemyslel nic špatného jak jsem stejně jako ty jel u Nové Plzňe jako já vedle kola chodil a ty jel s brusem, protože já jsem si chtěl brus vyfotit s busem.
Ad Ostravak: Tak přece jenom jsme nepřehlédnutelný:D
Teď by mě zajímalo, co je dnes tramvajová linka č. 5 :D
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce....
http://tdvojka.blog.cz - nový blog o dopravě kde budou novinky a můžete se zasmát babi Bláži....no jen tam běžte...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 07:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Dog: Kolonii a Krmelínskou mi obsluhuje l.č.27 i l.č.35. Dakotu mi neobsluhuje nic, to je pravda...
Ad CZR - všiml jsem si si, že už je vše připraveno i trojwana stojí na svém místě...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Dog
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.122.113
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 11:56:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: Omlouvám se, přehlídl jsem tu Krmelínskou. Každopádně Dakotu takto nevyřešíš...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 12:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dakotu ne, protože jsem ji nepovažoval za příliš důležitou zastávku a na tramvaj to není tak daleko...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 18:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byla na zkušebce 1117. I T6 dokáže vypadat fešně, když je takto napulírovaná

Pár ohlédnutí za výlukou...




...za pár dní to pravděpodobně bude i na netu. Tímto se také omlouvám za opožděné aktualizace - chyba není na vašem CRT/LCD (kdo má na svědomí 33 přístupů v úterý??)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace