K-report
 

Archive through 06.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 06.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 17:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že tehdy to bylo u SMEčka a že nějaký dobrák jel na červenou od Tiskáren na Vítkovice (Výstavní, či jaká to je ul.) a tramvaj skončila zahryznutá do obrubníku v oblouku mezi Výstavní a 28.října. Ale třeba to bylo něco úplně jiného...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 17:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pokud to tu ještě nezaznělo, tak už také máme "čokoládovou" tramvaj. CVR na 747 na Orin či co to je. Dnes byla na d-11.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 17:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že to je reklama na Orion Aero. Už to mají i v Praze. To abych zítra lítal po Ostravě a naháněl.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 17:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych řekl, že ta nehoda 1210 z února 2002 byla u domu energetiky. Zrovna jsem tehdy šel okolo.
Wenca
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.243.254
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 19:03:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si pamatuju někdy z roku 1998 ,když tady byl prototyp Astry 1201 .Na lince 12 jsem jel z ÚMOb Jih do centra a před zastávkou Prostorná řidič nabral chodce jdoucího po tramvajovém pásu .Řidič tramvaje tehda něco málo nafoukal .Ale vidět ten střet na vlastní oči ,když stojíte za prosklenou kabinou řidiče - chuťovka .WW
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 19:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, jak tak koukám na zprávy, nedá mi to než vzpomenout na jeden z příspěvků Jenkiho na téma budoucího rapidního zvýšení cen pohonných hmot ropného původu... Myslím, že pokud se rychle nezbavíme závislosti na ropě z arabských oblastí, resp. na ropě jako takové, budeme mít do budoucna velké problémy...

Takže doufám, že to kompetentní hlavy produmají a pokusí se zvýšit podíl elektrické trakce v MHD...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1652
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 20:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná, že se dokonce dočkáme trolejbusového zadrátování Poruby a Ostravy-Jihu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 20:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: Ne ne, to bylo určitě dřív a na 100% to byla sanitka. Astra skončila skoro až na stadioně
Marťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 20:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Myslím, že v Mládí byl někdo s kravatou barev DPO a s logem, kolegyně mi to řekla. Astry ani té kravaty jsem si nevšiml. Ten pán tam je jako asistent? Ty taneční byly bezvadné, na to budu dlouho vzpomínat. A když si vzpomenu, s kým jsem tam tančil. Co jsem k ní dřív cítil..f.s,fgs....
Budu taky vzpomínat na Patricka Švajzího na zadní stěně:-)
Na začátku prosince jsme měli šlusku a atmosféra tam byla pomalu jak na fotbale:D, Vlachová říkala, že to je jedna z nejlepších šlusek.
ICQ: 276 305 846
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1653
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 20:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já jsem chodil již předminulý rok do taneční školy Elán a minulý rok jsem chodil jednak do pokračovacích a od září jako náhradník, takže jsem si tanečních opravdu užil.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Berry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U stadionu měla nehodu se sanitkou 1206.
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: jojo, já čekal na svou partnerku, ona je totiž teďka v druháku a v prváku nemohla, takže jsem musel počkat já.
Ale teď k mým zážitkům, má předzvěst se vyplnila a cestou z "tanců" mi opravdu jela 1313! Má partnerka byla ze mě celá nervózní, tak jako já z té tramvajky, říkala mi: "Zklidni se" (možná že v duchu i samotná tramvaj), celou cestu z Míráku až do Svinova to jelo tiše, ani na jedné křižovatce jsme nestavěli, parádní a uklidňující jízda, navíc oproti minulému týdnu jela přesně na čas. Takže, co je stylové, stylové a opravdu machrovské je "tuning schodů"! Červeně svítící diodové světýlka při otevírání dveří mi udělaly "Vánoce", dále jsem obdivoval "vanilkové olištění" pod okny u sedadel, to je taky "stylové. Co mě ale znepokojovalo, tak to byly bílé dřevěné výplně mezi tyčkami okolo schodů. Jsou křehké a snadno je můžete přelomit. Taky to jejich přišroubování je docela nevkusné, že je prostřední část kompletně zatyčkovaná, to asi musí být, aby se čeho měli cestující držet, ovšem na oknech, vedle sedadel, tyče v ůrovni hlavy, po celé délce asi tří řad, lidem to očividně vadilo. No, kecy kecy, tramvaj, jako cestující hodnotím kladně, a jsem pyšný na to, že u nás jezdí VarioLF!
(alespoň v takovém provedení, jako je právě ušplouchaná 1313)
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:28:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1313 asi není zcela stejná jako 1312, resp. 1311 (pominu-li barvu, ptg apod.), že?
Jinak co to má 988 za ptg?

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:28:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že tady jsou tanečníci od Marie Vlachové, že i tady se bude rozebírat taneční, jsem opravdu nečekal. Taky jsem měl tu čest tam chodit, co já si pamatuji, tak tam byl borec, který chodí na dopravní školu, ale nevšiml jsem si, že by měl nějakou takovou kravatu.
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MarŤas: Do parku, do šatny, do parku, do šatny, Páátrik, pohááry, páátrik, pohááry! Dneska jsme měli jejího syna, to je ti týpek! A pán s kravatou tam byl taky! Opravdu ho neznáte? Je černovlasý, tak trochu "plnoštíhlý"... Je tam jako asistent ale netancuje.
Ostravák: Aero jsem taky viděl z 1313 na Mariánkách, a taky mi hned blýsklo do očí, co to jede, a to byla tma!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZajoncZ: Vyčerpávající příspěvek. Ty jsi ale ukecaný. Ne vážně se taky těším na další wany a taky na wleky s lepenými okny. Neví někdo jestli budou též ušplouchané. Popř. jestli dostanou wany a wleky nějaký jiný nátěr?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton je to reklama na bublinkovou čoladu aero firmy Orion, také sem ji dneska viděl
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: zážitky, ne?
PS: chystáš něco nového na stránky? A poslal bys mi please ty fotky z Polanky? Díkes.
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák narodil sem se v Ov ale čeština je mou slabou stránkou omlouvám se za vznikle chyby
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZojoncZ: Já toho chystám. Například máme s Maygem rozpracované to schéma napájení, pak bych chtěl konečně někam stránky přemístit, abych mohl udělat nějakou tu fotogalerii, která bude dělaná jako přehled vozového parku.
Myslíš ty fotky z Hraniček?

Dodo: Ne mi to nevadí. Jen si pořád říkám jestli si náhodou nežil někde mimo ČR.

(Příspěvek editován uživatelem Ostravák únor 05, 2006)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, fotky z Hraniček, a co zvuky, jsou nebo teprve budou na stránkách?
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: Jo pošlu ti ty fotky. Zvuky budou. Jen to furt oddaluju a oddaluju a oddaluju.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák budeš mít nějakou fotogalerii vozového parku tramvaje třeba Poruba vozovna anebo z Křive
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 21:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo: Jo, fotogalerie bude, ale absolutně nevím kdy. Prostě mám furt nějak málo času, i když to tak nevypadá.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptát bude mít vozovna Křiva nějaké nové vozy nebo budou nějaké převody vozu z Porubské vozovny
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostraváku, to ty fotky byly jenom dvě? To se tam tehdy točilo hodně autobusů, co? Docela bych si i dokázal představit si, že by odsuď jezdila autobusová linka do Jistebníku, za pár...desítek let! To víš, RD se staví pořád, louky už nejsou louky atd...
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dodo: podle neověřených informací by měli jít wany půl na půl Poruba/Křivá
, ale pokud jde o NOVÉ tramvaje tak asi nic, bo Tria pro Ostravu už nebudou tak snad trojwana možná.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZajoncZ: Byly jen 2 protože těch busů tam bylo tolik a hlavně najednou, že jsem prostě nestíhal mačkat spoušť. Já si taky docela dokážu představit autobusovou linku ,,dozadu" Na konec až k těm novým barákům je to docela štreka. Kdysi jsem tam chodil skoro pořád. Bydlela tam teta.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2031
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.dpo.cz/IMAGE/WWW_HJ060218small.jpg
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super :-) takže zase bude akce "kdo je kdo?" tentokrát bych šel, jen nevím jestli si mám nabrat z domu pohledy :-)
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já byl na konci června na dni otevřených dveří Garáže Sládkova a jel i tím historickým busem do šenova. Je tu někdo z vás, kdo s tím busem jel taky? Vždycky na zastávce taková parta fotografů vystoupila, udělala si fotky a zase nastoupili.

(Příspěvek editován uživatelem Mirda únor 05, 2006)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 22:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: ..JJ, víme. Pod tou pohlednicí za 3Kč si mám představit "lístek" za 3Kč Vřesinská-Zátiší? Trošku nešťastně formulováno... Ale snad vydrží počasí a nezařádí sprejeři. Tím avizuju, že už i 1312 mám v NP prostoru "malůvku"

Grrr! Hodinu nic apak tu člověk zareaguje a připadá si jako ozvěna. Tak to musím upravit, ať to má hlavu a patu.

(Příspěvek editován uživatelem norton únor 05, 2006)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 23:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton : Bohužel bych použil množné číslo, zašifrované čmáranice jsou tam tuším dvě.

Koukal jsem na pražskou soupravu s reklamou Orion a je fakt vydařená. Vypadá to, že po jejím skončení s ní půjde 747 rovnou do šrotu (asi podobně jako 745 nebo Karosa 63** s CVR Radegast).
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 23:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk otevře diskuzi po 24. hodinách a je tady spousta nových příspěvků:

- ta popisovaná nehoda Astry 1210 s červeným autem byla opravdu u Domu Energetiky, jak tady psal Boris a Norton (pokud si to pamatuji)

- ta Astra se sanitkou u Vítkovického stadiónu, já bych tipoval tak 4 až 5 let, ale dá se to dohledat přesně

- vůz 804 se šrotovat nebude, protože je součástí sbírky historického fondu, ale pokud by nebyl, byl naplánován loni taky na progres

- ad Norton, ty jsi sprejer?? Styď se!! Napsal jsi "... 1312 mám v NP prostoru malůvku" a zarazilo mě slovíčko MÁM
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 23:34:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, kdy dostane 962+974 reklamu Sareza. Nebo došlo na poslední chvíli ke zrušení kontraktu.

(Příspěvek editován uživatelem Martins únor 05, 2006)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 05:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Sorry! Uklepl jsem se na klávesnici...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 07:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Mno já v jednom z nich třeba dělal průvodčího že
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 08:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím ,že už vím odkud vane ta nedávná 528 na kolejích viz uplně první fotka co na Vás vyskočí na www.prazsketramvaje.cz
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 08:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak průvodčí jo? No jak jsem jel poprvé, tak jsem si u průvodčího kupoval lístek. Pak jsem chtěl ještě tím druhým a myslel jsem si že mi pořád platí ta jedna jízdenka, tak jak jsem nastoupil a zjistil, že to je na každou jízdu zvlášť, tak jsem se radši od průvodčího dekloval a na další zastávce vystoupil
Petulienka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 09:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MayG : Huraaaaa pujdeme se vozit tramvaji a konecne budu mit pohlednice i ja :-)
Jurda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 09:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: To záleží na tom, ve kterém buse si jel....já jsem například dělal průvodčího v Ikarusu....
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce....
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 10:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

988 má už hodně let pantograf Schunk.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 11:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postřehy z dnešního dne:
-na d-14 jezdí Orion
-na zastávce Ředit. Vítk. (směr na Výškovice) asi byla nehoda, ještě přes sníh prosvítal oranžový Marker.
-v cca 9:05 se něco dělo na Staré ocelárně, směr na Centar, byla tam menší kolona tramvají i aut, takže asi se potkalo něco s tramvají..


Haki: myslím, že pokud by to nebyl překlep, tak bys tam rozhodně nedával tohle "", ale dal podnět k přestupkovému řízení či rovnou trestnímu oznámení (dle výše škody). Hold blbý překlep a editovat se dá pouze 15 minut po napsání...
Boris: díky
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Xx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.195.158
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 13:53:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno na d-6 Astra 1201, nastupoval jsem na zastávce Zábřeh vodárna, při brzdění jsem nemohl neslyšet jakýsi hluk linoucí se od přední nápravy. Byl to částečně odlomený kus shrnovače sněhu, který se tam, nevím jakým způsobem držel a vydával takový zvuk. Nastoupil jsem a čekal, co to udělá po průjezdu přes výměny - nic. Ale při brzdění do zastávek, se tento zvuk opakoval, bylo to něco, jako když srhnovač odhrabuje sníh. Nevím, jestli se s tím dá takhle jezdit s cestujícími, ale mohlo se to stát při cestě z Výškovic. Doufám, že na odpoledním kurzu d-6 bude jezdit něco jiného než 1201, nebo to možná ve vozovně už nějakým způsobem opravili. Jinak dnes u nádraží Vítkovice opět odstavená tramvaj, z dálky jsem viděl 1031 s vypnutými buse transparenty a podřízený vůz měl stažen sběrač, momentálně nevím, s čím jezdí 1031 ve dvojici.
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 15:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinač ještě dnes jezdí na d-1 ,,Kačena,, 1510


Šalina FOREVER!!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaje nemají žádný shrnovač sněhu.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek minuly týden jsem jel linkou č. 1 ev.990 druhý vůz nevím a řidička byla nějak zmatená začal ji rachotit kryt pod kabinou tak vystoupila a divala se pod vůz zase nastoupila a pak nas nechala vystoupit a řekla žeji rachoti kryt ale neví kde
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:12:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Jo. Taky jsem si toho všiml. Zdálo se mi to nějaké divné (co dělá fotka z 528 směrem pod podjezd u Hulvácké na pražských tramvajích) a tak jsem napsal webmasterovi, jestli fakt blbě nevidím a blbě jsem neviděl.
Petulienka: Mayg ti ještě žádnou pohlednici nekoupil? Hulvát jeden.
Norton: Hezká fotka. Dnes jsem měl v plánu jít fotit, ale jaksi se to nelíbilo foťáku, tak zase stávkoval (spíše stávkovaly baterky, protože mi stávkoval mozek, tak jsem je nevyměnil) takže jsem se vrátil domů.
Hanissov: Od kdy se fotí proti slunci? P.S.: Já taky většinou neodolám a též proti slunci na A. Poledníka fotím. Hold odpoledne svítí slunce na blbou stranu. Ty bydlíš na Dubině?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám jednu svou fotečku z pátku...

Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kačenky jsou zrovna v kurzu, tak přidávám taky svoji trošku do mlýna :



Maugli : To je vlastní básnický výtvor Že bych zde taky něco prezentoval, ale já jsem spíše romantická duše a básník
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlastní básnický výtvor ne, svoje mám doma a za chvíli budou publikovány na webu...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: No a kdy ten web zprovozníš. Furt slibuješ a nic. P.S.: Můžu umístit to tvoje schéma na web?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zadní vůz od 990 je 986.
Upadl kryt od bočníků motorů z 990 a všemi podvozky byl postupně zpracován do úhledného balíku. Vlastně to bylo tak placaté, že to byla spíš obálka Teď s tou spoustou ledu všude po tratích se z vozů pořád něco ztrácí a ulamuje.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: jó, můžeš. Já Ti pak pošlu upravené verze, časem...
Jó vlastní web bude, až pokvetou kameny...
Dočkáte se
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1670
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Jo já to tam dám co nejdříve.
S těmi kvetoucími kameny si už skoro jako nastěnka v Mrazíkovi.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: asi tak nějak...
na tom schématu jsem si všiml, že mi směr Krnov a (Neplachovice) jde čistě západním směrem a měl by jít severo-západně, tak to po nocích upravuji. A pak podle toho vypadám...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: No též jsem si toho všiml, ale myslel jsem, že je to záměr. Tak já dám na web až tu upravenou verzi, aby v tom neměli návštěvníci bordel.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klidně to tam dej tak, jak to je. Ono to nevadí, pokud tam není Krnov. V další verzi už bude
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1673
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Tak jo. Zítra to dám na web.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 19:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K. Doufám, že se to bude lidem líbit... Musí ale pochopit ten tah na Krnov a s tím spojené...
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace