K-report
 

Archive through 12.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 12.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako. statistická obsaditelnost má úplně jiný význam než obsaditelnost vozidla maximální nebo normální. Maximální obsaditelnost se počítá z počtu míst k sezení + 8 os/m2 plochy, ovšem nesmí se překročit celková hmotnost vozidla - čili našlapaný vůz. Normální obsaditelnost se u nás počítá 5 os/m2. V jiných státech se uvádí i 6 os/m2. Statistická obsaditelnost slouží pro porovnání vozidel vzájemně a případně pro fakturaci výkonů. A je to skutčně tabulková hodnota.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerozporuju...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci jsem viděl jezdit na d-2 i d-12 výhradně nízkopodlažní kačky, tzn. že v pátky a sobotu budou na nočních kurzech d-2 i d-12 jezdit (až se zmodernizují všechny kačeny) opět kačeny? Tento jev pozoruji od Silvestra, kdy byly nízkopodlažní kačky nasazeny snad na všech linkách a více či méně častěji v běžné páteční noci.
PS: Haki a ostatní, jsem bývalý Xx.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1730
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Vítám tě mezi námi. Předpokládám, že na nočních lnkách budou jezdit modernizované kačeny i nadále, protože se chce zamezit výtržnostem v zadních vozech.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 19:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák: všechny změny od 26.2. jsem popsal v příspěvku č.402, tak nevím jestli tady mám něco psát, stejně to nikdo nečte.

Co se týče změn na 26,55 a spol..... zeptejte se starosty Nové Bělé, proč zveřejńuje něco co není pravda.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Vím. To co jsi napsal jsem četl. Šlo mi jen o to, že Stará Bělá něco oznamuje a ono nic. Prý že od května. No nevím jestli tomu mám věřit. Přece jenom ty jsi u zdroje.

Na stránkách starabela.cz je napsáno toto:

6.2.2006 Změna trasy autobusových linek
Změna trasy autobusových linek č. 26 a 55, uvedená v únorovém zpravodaji, bude až od května 2006.

Únorový zpravodaj tam ještě není, tak si počkám až ho tam dají a uvidím co tam psali za bláboly.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde o to, že se něco připravovalo a nakonec byl projekt zastaven pro nesouhlas starostů. Přesto Nová Bělá zveřejnila připravovaný projekt. Jenže psát tady co se připravuje, bych popsal dvě strany A4 a stejně to jsou jen myšlenky a k realizaci postoupí cca 10% věcí. Další změny jsou v květnu, ale není jisté zda-li něco bude nebo nakonec nebude třeba nic.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stará Bělá, nebo Stará Bela? nejdřív jsem myslel, že je to nějakej vtípek
(omluvte OT)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 20:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Tak ona to zveřejnila Stará Bělá nikoliv Nová Bělá, ale ono je to stejně jedno. To co se připravuje mě samozřejmě jako správného fandu zajímá, takže pokud bys mohl alespoň něco málo naznačit, tak bych ti byl vděčný. Jestli nechceš sem, tak třeba na mail. Díky moc.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Joza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 21:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes , ráno byl nějaký článek KT8 ve Svinově na vagoně.Byl v základním nátěru a nepokřivený????
Že by to byl článek pro 1513????
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 21:50:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1513? sem myslel že půjde jako jedna z posledních (i když ono jich už moc není :D)
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 22:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych otázku na někoho obeznámeného stavu věci :

Neustále mám nějak zmatky ohledně pojmů velká prohlídka, střední prohlídka, (servisní prohlídka), údržba. Mohl by mi někdo vysvětlit jak se jednotlivé prohlídky od sebe liší, po kolika stovkách tisíc kilometrů musí tramvaj prohlídkami v Martinově projít, případně jak dlouho takové prohlídky trvají.
Docela mě v této souvislosti zaujalo, že třeba soupravu 976+972 jsem od letních práznin (976 možná od června, protože 972 jezdila až do počátku srpna s 964 (ex Tesco)) neviděl v provozu.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 22:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už se tu několikrát omílalo. Kdo má ty romány psát furt dokola?!

To, že některé vozy nejsou dlouho vidět, je způsobeno tím, že vozů do velkých prohlídek je víc, než Martinov může stíhat, takže vozy stojí na údržbu ve frontě.
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 23:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HAki: ta 111 je pěkná diskriminace..pro cestující co do dneška nepotřebovali zónu dvě
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 00:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki souhlasim stebou že že každa T6 se chová jinač děla to také u některých T3 a také v místech na Místecké připadalo mi to jako by chtěla tramvaj vyskočít s koleje, chtěl bych se zeptát jestli neviš o nějakých vylukách v brzké době
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 08:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Ostravák: Plánů na změnu linek je asi fakt hodně. Vzpomínám si, že před cca 1 až 2 lety se plánovaly změny na l.č.54 a 56 v oblasti Poruby, už to bylo zvěřejněno v tom porubském zpravodaji (PRIO) a pak když vyšel dodatek - tak nic... .
Ale také by mě zajímaly i ty nerealizované změny a plány...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 09:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joza: Je opravdu nepokřivený a základním nátěru. A je to zadní článek. Stojí tam i dnes.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki Ostrava bude odprodavát Tria jestli sem to dobře pochopil, četl sem to na Olomoucké diskuzi a jestli toje pravda tak s jakého důvodu
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodo: pochopil si to blbě..ale radši k tomu neříkám nic, ať zase něco nevyžvaním

Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno já to pochopil tak, že DPO vyráb Tria pro olomouc
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 10:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ehm, abych byl přesný, Inekon :-)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1734
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vlastně DPO, že?
Gakon: Jo vím, že se měly kamsi protáhnout. Myslím, že až na Studentskou. Mě by to vyhovovalo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplnění té otázky ohledně těch reklam na T6.



Foto ze stránek DPO a nabízí pořád reklamní plochy na T6.


Šalina FOREVER!!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych chtěl vědět, jak by nalepili samolepku s drobným textem na sací žaluzie motorů.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov: A jak jim ta reklama slušela, že?
Boris: Jednoduše. Přelepili by je.
Ale celovozová reklama by šla. Samozřejmě by se však muselo počítat se sacími žaluziemi.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 12:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio Ostravák: není to náhoodu Inekon Trams
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: co to tu kvákáš za blbosti? Ty ses asi šptně vyspal, co? A mimochodem, za tohle já půjdu sedět taky?
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Nereknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 202.58.85.6
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:32:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo Zajonczi, sbal si kartáček a pyžamo v Heřmanicích už tě čekají
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to v pátek bylo za autobus který jel na zastávku Hotel Bělský Les ze směru Most mládeže, na BUSE bylo "2 Hlavní nádraží" a byl plný lidí?
Bylo to kolem 15:49. Ostraváku tys to taky mohl vidět, o 10 minut později si fotil tu 7601..
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se po celé MHD "zhroutily" BUSE (a mypol), taky jsem v pátek viděl pár "vtípků", při kterých jsem si protíral oči.
Jo a je mi líto, s těmi Heřmánkami, ale mě se to netýká, tekže vydup.
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Nevím co to bylo. Neviděl jsem ho. Možná, že se jim nějak v pátek zhroutil systém a dělalo to takové hovadiny.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:00:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Divné, protože i 7702 na a-48 měl poruchu BUSE. V 7601 nefungoval kompletně celý Mypol (po "opravě" vysílačky)..
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den,

Myslím v pátek jsem viděl nějakého fotografa v modré bundě u zastávky Most pionýrů, fotil skoro každý bus.
Byl to někdo odsud? (příspěvek do Who is who)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý podvečer:

Ad Haki, Boris: Prosím, klid. Množství informací absorbovaných příjemci nemusí být nutně adekvátní dobrému úmyslu vysílajícímu odesílatelem... Aneb, Milosti, nenechte hněv cloumati svým Majestátem...:-)))

Ad Zajoncz: Kolego, Váš názor je velmi úchvatný. Ale pokud se chceme dopátrat dalších informací, určitě nebudeme urážet vysílací zdroj, že...? Kontraproduktivní... Ne? :-))

Ad Dodo: Kolego, Váš názor je také velmi úchvatný. Prosím, lze zde přečíst mnoho příspěvků v archivu... Vřele doporučuju a láhev moselského k tomu... Nebo co jazyk snáší... I Radegast 12-st. Ať se pak někteří autoři nevztekají, že zde popisují stále totéž dokola... Že...?

Pánové, díky moc za pochopení...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat, jak je prováděna rekonstrukce kačen? Článek "A" zůstane s kabinou pro řidiče, článek "B" se upraví do podoby bez kabiny řidiče a článek "C" se znízkopodlažní, nebo je to zcela jinak? A ten článek kačeny, co stojí na Svinově je pro 1513?
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čert 8607 dnes na trase Výstaviště-Hranečník, cca 14.45:
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1744
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Článek C je zcela nahrazen novým článkem C. Staré články C jdou ... však ty víš kam.
Pako: A to ses za ním směrem na Hranečník nehnal? To by mohly být krásné fotky kdyby sis tam na něj počkal. On musel jet stejně spátky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehnal... Manželka je v 8. měsíci, špatně by se jí klusalo...

Docela by mě zajímalo, co znamená to logo na čertu:
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: Jo tak. Takže ty taháš po dopravních zajímavostech i těhotnou manželku. A to se jí chce?
To logo vypadá jako sněhová vločka a čert. Takže to bude jen taková legrácka.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, netahám... Ona chce sama... Náhodou... Je to účetní... Ale už rozlišuje mezi T3/K2/T6/kačkou, dokonce už ví, co je Progress... A pozná, co je šrot ASTRA a co je naše TRIO a co wana, bulwa a wejce... Co více si přát... Potomek je avizován syn. Tak doufám, že až bude chodit, že za MiniUni bude už muzeum tramvají, ať se jako otec nemusím stydět za to, že mu vtloukám historii MHD v Ostravě, zatímco nemá kde se na ni podívat...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1746
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: Tak to je dobrá. Tomu, že za miniuni bude muzeum tramvají bych moc nevěřil, ale taky bych si to přál. No však uvidíme.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude. Pokud to Ostravské výstavy a veletrhy a MMO myslí vážně... Na co jiného tahat v Ostravě turisty? Na lauby, které komunisti zlikvidovali v polovině 60. let?

Dnes jsme prošli centrum Ostravy. Děs, hrůza, grafity od nekulturních sprejerů a hnedoobčani... Hrůza...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako: Už by sis měl pomalu zaregistrovat nick Pako_jun. .
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1749
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Turisty můžeme přilákat taky na Hornické muzeum, ale muzeum MHD může být super. Na centrum raději nemyslím. Hlavně ta východní část je děs a hrůza a to mám v Ostravě provádět jednoho svého pražského kamaráda. Brr.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Protektor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.140.1
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:38:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajonczi, máš důtku s výstrahou!
Hranolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako:chápu.Haki ja vím že se bude něco dit v sobotu 18.2.2006 že budou jezdit Historická tramvj BRŇAK ev.č.50+Vleky.Ale co se bude dít dopodrobná?Nevíš něco víc?Př.Ky bude jezdit,co vlasně se děje atd.Dik.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hranolka: Zkus www.dpo.cz - sekce Aktuální info. Tam toho je o té akci dost...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muzeum za miniuni nebude. Už je lepší místo.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1750
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: A jaképak místo to je? Že by část ÚD?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Hranolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 19:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako:chápu.Haki ja vím že se bude něco dit v sobotu 18.2.2006 že budou jezdit Historická tramvj BRŇAK ev.č.50+Vleky.Ale co se bude dít dopodrobná?Nevíš něco víc?Př.Ky bude jezdit,co vlasně se děje atd.Dik.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: Co se týče Pako_jun, dobrý nápad...

Ad Boris: Proboha, kde? Za MiniUni to byl velmi rozumný nápad, protože je to v rámci centra na jedné ploše... Jinak to bude velmi roztříštěné, ne???
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr. Hranolka: nešlo by trochu kultivovat své příspěvky? Nejen čeština, ale i obsah by si mohly polepšit... A tím, že tady uděláte průvan a zanecháte za sebou oraniště, si popularitu či respekt nezískáte.
Děkuji...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: mrkni se do Hranolkova profilu a pochopíš.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranolka: co by se dělo.. prostě bude jezdit vůz 50+219+269 z Vřesinké do Zátiší.. viz na stráíknách DPO
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: V tomto případě chápu, a hnedka jsem si o zmíněném přispěvateli udělal jiný (lepší) obrázek.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1752
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Vidíš to. Někdy je potřeba zjistit si o přispěvateli více. Ještě by mě zajímalo kolik má Dodo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BTW: Tebe jsem tipoval na víc než na 18
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místo pro muzeum je na druhé straně kolejí, což bude z hlediska přístupnosti a kolejového připojení daleko lepší. Víc upřesňovat nebudu, vlastně ani neznám detaily a navíc to pořád ještě není schválené atd.

Kde by tak asi bylo muzeum v Martinově? Copak už tam není dost takových těch smradlavých škatulí na kolech?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:47:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: To vypadám tak chytře? Na kolik bys mě tak tipnul?
Boris: Aha. Já jsem si říkal, že v ÚD snad ne. Jen mě to napadlo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusím otevřít mou oblíbenou diskusní otázku:
Když už tu bude* to muzeum tramvají, byla by nějaká naděje ,že by se vrátili domů Ti chudáčci uvěznění v Brně Líšní? (hlavně 107 a úzkorozchodná nákladní 1)

* = Držím všech 20prstů ať se to povede

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace