K-report
 

Archive through 14.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archive through 14.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Nevím,koho měla vepředu.Jasně, řešení je víc.Ta 19 ke Koh-i-nooru by se mi líbila za to postupné vykořisťování právě Koh-i-nooru se zkracováním(124)a odklonem linek(213). Beztak se přece o 19 říká,že se nevědělo,kde ji ukončit a Kubáň je znouzectnost a navíc..posila ke Carrefouru a ve vztahu k 7
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koh-i-nooru se zkracováním(124)a odklonem linek(213)

Tedy ja nevim, ale tram 19 mi nabidne okruzni jizdu po Vrsovicich, zatimco autobusy jezdi primo. Navic Zelivskeho slouzi pro vetsinu cestujicich jako konecna tak 1x rocne (Dusicky), takze pocet cestujicich z KINu timto smerem mi pripada dost zanedbatelny. To mi vic vadi zmena trasy 213 ve smeru na Jizak.

Taky mi neni jasne, jak by Minska pobrala 2 koncici linky (predjizdeni tramvaji pri hustote silnicniho, zejm. busoveho, provozu ve smeru Cechovo nam. > Vrsovicka)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 17:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

arj:Minská snad má 2 koleje, ne? Nebo to nejde, protože se to nedělalo?
Kubix: On ten provoz Vršovicema bude bohužel opravdu spíš kolmo na TT , snad mimo 22,23 a směru na P5.
Kdo jede jinam, pojede busem. To spíš vidím na prodloužení 124 zpět na Želiv.
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 23:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: v Minský jsou 2 koleje,ale ta druhá je opravdu "obsazena" gumokolními vozidly směr centrum/Nusle včetně busů
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 10:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubix: Buď se gumokolní vozidla vyženou (pomohl by zákaz parkování, nebo holt půjde vše přes "hlavní" křižovatku) no a nebo to bude průjezdná konečná. Pak by stačila pro X linek i kolej jedna. Kde je dál problém?
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 10:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud chci dodržovat přesně znění předpisů-včetně silničních značek omezujících rychlost (jako že to musím),tak lze být napřed asi jen na l.č.9,tragedií je pak l.č.7.Tam mívám 10 minut jenom nevhodnou konstrukcí JŘ.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 11:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kaeme, z gumokolnich vozidel projizdi Minskou vesmes jen ty busy > protoze tamni kocici dlazba je tak hrozna, ze kazdy normalni ridic (zejmena platici si pripadne opravy) tam vjede jen jednou a priste uz projede kteroukoliv jinou ulici, jen ne tudy.

Co se tyka zakazu parkovani, mam pocit, ze by vyvolal obcanske hnuti "Chceme misto k bydleni, nechceme bydlet na vlakovem a tramvajovem nadrazi". Ja osobne bych se stal clenem.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 11:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

arj: No tak pak jedině průjezdnost smyčky nebo spojení dvou linek, jaxem psal.
Jinak já bych občanskému hnutí řekl, že v době 80% volných nájmů je handicap v podobě bydlení na rušné ulici vyvažován rozdílným nájemným a pokud ne, ať si to řešej s domácím. A domácí třeba s OÚ nějakou kompenzací. A OÚ zváží, chce-li domácího, nájemníky nebo tramvaj. Demokracie v praxi.
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 14:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: Možná to bereš z pohledu Motola,co taková 17?
Káem: Stačí ulici zjednosměrnit:-) Průjezdnou konečnou jsem navrhoval,ale to se asi shodnem,že je nevýhoda pro sestavování prokladů,natož dohánění zpoždění. Hlavně mi nezačni věštit krácení, ču rušení linek pod mými okny:-)) Ale chápu,že to protažení 19ky nehrozí. Btw. před chvílí tu projela 9072,od zítra prý 2 garantovaný nízký pořádí na 24 (ne v jízdních řádech), to mě těší, ale nehraje v souvislosti s řečma, že nízkopodlažní tramvaje jen a jen na 3ce.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubix: Tvoje okna jsou kde? Všude lze nějakou linku ušetřit. :-) Možná 24 vedená z ÚDDP přes Výtoň a Myslíkovou by odlehčila Karláku... a ušetřili bychom... kolik pořadí má 7? :-))) A 4 by mohla jezdit celodenně a do Řep.
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 15:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Dobře. Na Spartu hodíme bombu,tím zrušíme 2 mrchy jednou ranou - stadion a tram.trať, aspoň ubydou dohady ohledně 15/25:-) A kráter se využije pro vybudování podzemní stanice rychlodráhy na letiště
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 12:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Se Spartou se ti to nezdálo,jo? Pokusil jsem se rozmotat holešovický mnohoúhelník. Podstatné vazby by snad zůstaly zachovány, jen by mohli řvát klíšťata, že od tržnice nejede nic na Repu. Sic:
3 - ..Vltavská-PALMOVKA
5 (sólo)- ..Stross-VÝSTAVIŠTĚ-TROJSKÁ-VOZ.KOBYLISY
8 (sólo!) - Vysočanská-Repu-Stross-VÝSTAVIŠTĚ
10 - ..Palmovka-Kobylisy-VOZ.KOBYLISY
12 - ..Stross-VLTAVSKÁ-DĚLNICKÁ-VÝSTAVIŠTĚ
14 - ..Stross-SPARTA-PODBABA
15 (CD,CT,sólo)
25 (CD,CT,2xT v prac.dny,1xT polonoce,víkend) - VYPICH-..Palmovka-NÁDR.LIBEŇ-LEHOVEC
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 15:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kubix: v podstatě souhlas, jen bude nutno později něco protáhnout na harfu qůli bytové výstavbě (3/25). sólo linka Karlín-NR-Výstaviště a spojení Václavák-Letná jsou podle mě základní kameny jakékoli reorganizace tohoto bludného kruhu.
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 17:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen doplněk. Na Bílou Horu 15,to sem tam zapomněl napsat. Do Podbaby 14: sice by se sjela na Hradčanský s taky barrandovskou 20, ale pořád mi to vychází jako nejmenší zlo, protože dát tam 3 nebo 24, nevim nevim.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 20:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) PROČ?

2) Proč rozbíjíš dvanáctku?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 00:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubix - 14/20... ona by se místo 14 nebo 20 dala na barrandov hodit 4 a bylo by.
A on ti jako řek`, že jsou to peníze Jardy?
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 17:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord Vetinari: 1) Proč ne,ubrat,kde nyní třeba a přidat,kde je 2) Proč bych rozbil? Na Palmovku z Holešovic stačí 15. 12 si ty lidi od Výstaviště po Dělnickou přesto sebere. Navíc to tak nějak samo vyšlo. Ještě mě napadlo od Výstaviště přes Trojskou do Ďáblic a naopak 17 ukončit od Veletržní už na Výstavišti. Pak by to ale zas muselo bejt celý trochu jinak.
218: Dala a nedala, kolikrát se to už tady řešilo..
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 02:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubixi,

ad 1) Stále nechápu, který problém Tě nutí překopávat linky v oblasti Holešovic? Kde se nedostává, kde přebývá?

ad 2) A co nikterak nevýznamné tangenciální spojení NH - Malostranská? (Ne, tu vyhlídkovou jízdu kolem Tržnice neberu.) Přijde mi to, že ses soustředil na detail a zapomněl na širší vazby.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 06:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Zřejmě přebývá jedna linka na Libeňském mostě, v neděli a večer přebývá další linka kolem tržnice, pravděpodobně se svět přikloní k názoru, že přebývá i linka na Trojské a v Kobylisích.
To "tangenciální spojení bez zajížďky" by řešilo mé polookružní ukončení 12 a 5 proti sobě - holt by to bylo půl napůl :-)
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:
ad 1/ nedostává se v úseku tržnice-Letná; kde přebývá již bylo řečeno
ad 2/ souhlas, ta 12 je jediná chyba tohodle řešení, taky ji považuju v současné podobě za ideální (až na mrtvý úsek Dělnická-Palmovka).
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nechte 15 a 25 protisměrně točit kolem Holešovic.

Nárazovou poptávku v tržnici vyřeší minibusík :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A 5 odklonit z Vltavské přes Palmovku a Libeň do Kobylis.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 20:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach bože.
LV:Zejména s 15 nelze hýbat, protože v naprosté většině trasy je to vymodlená linka obyvatel P6 a P7. Tim pádem je to prodloužení 5 mimo mísu.
Pawel: Kapacita chybí POUZE jsou-li současně splněny tyto předpoklady: 1)Špička PD, 2)úsek Vltavská-Sparta, 3) 25 přijede před 1. Z toho plyne, že ať se kaštani laskavě těch 5 zastávek trochu mačkaj a nebo si počkaj na 1. Nebude kvůli tomu kroužit 25 ve zbytku trasy v soupravách. :-)
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Tak ted tě překvapim.I já sem z těch,kteří občas (a to si Káem nesmí přečíst..)využijou 12 pro cestu NH-Anděl,místo C/B. Na trojúhelníku Dělnická se asi neotočí,a timhle "závlekem" vše vymete,jako bonus i tržnici.Takže od Kobylis zvaž rozdíl v přestupu na NH/VL. A ty vazby, ty sem narozdíl od tebe nerozerval:-))
Káem: no..teroresticky..když 15 a 25 otočíš Holešovicema, máš spojení NH-Letná a 5 když vezmeš trs NH a PALM na Kobylisy,tak Orten řvát nebude. Ale ta tržnice.. BTW: prohození solo a soupravy v Karlíně a u tržnice by si snad přežil?!:-))
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM:

Přečti si mne ještě jednou.

1. Z 15/25 likviduju pouze úsek Dělnická - Kobylisy. Protisměrně kolem Holešovic znamená Letná - Stross - Vltavská - tržnice - Dělnická - NH - Výstaviště - Stross - Letná. A druhá v protisměru.

2. Zlikvidované spojení Libeň - Dělnická nahrazuje prodloužená 5. Nahrazuje je jen částečně, což bohatě stačí. Tím dochází k omezení na Libeňském mostě a současně k posílení mezi Dělnickou, tržnicí a Vltavskou.

3. Lidem, co jezdí z Letné do tržnice a zpět, na nějaké té minutě nesejde - mohou použít nejen 1 a 25, ale nově i 15.

4. Ostrouhá pouze smyčka Výstaviště - stane se zbytečná. Teoreticky tam lze ukončit 14 nebo 17 kvůlivá nevytížené Hercovce.

5. Zrušil jsem jediné přímé spojení, a to z Libně na NH. Nemyslím, že by to byla taková katastrofa.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubix:
Ta 12 musí být přímá - nejde ani tak o Anděla, ale o Malou Stranu a Újezd a taky o Malostranskou s přestupem via Praha 6. Sám jezdím 102 > 12 > 22/23 nebo 102 > 15 > pěšky, podle toho, co přijede dřív. Ale pokud bys mne nutil objíždět celé Holešovice nebo být závislý jen na 15, to bys mne snad i donutil použít metro na Vltavskou.

(Příspěvek editován uživatelem lord vetinari únor 12, 2006)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Likviduješ spojení Letná-Bulovka. Nejde to. Howgh.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:36:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, likviduju spojení Letná - Bulovka. Vím totiž, jak moc jsou 15 a 25 v Libni vytížené.

Dobře, tak jinak, jsem vstřícnost sama:

1) Obkroužit Holešovice necháme jen 25, 15 zůstane, jak je, a 5 obkrouží Holešovice obráceně, než 25.

2) 17 ukončíme na Výstavišti tak, že pojede z Výstaviště 2 minuty po 14 a přijede tam 2 minuty před ní (tuším, že zrovna 17 by na proklady a návaznosti jinde být tolik náročná nemusela).

3) 14 a 10 pojedou do Ďáblic, 24 k vozovně, 15 končí na Střelničné.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 14:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad LV: Jo to by šlo. A 15 na BH, celodenně, celotýdenně, 25 nejede večer a v neděli, 5 nejede večer a v neděli ráno. S 12 si za tohoto předpokladu dělej co chceš.
Doufám že když jsme se teď s LV dohodli, nám do toho nezačne kafrat někdo další :-))))))))))
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když jste se tak hezky dohodli...
14 od centra ukončit na Výstavišti
15 v sólech Červený Vrch - Letná - Výstaviště - Kobylisy
25 do dvojic

Odůvodnění:
* spojení Letná - Bulovka zajištěno
* Evropská třída posílena, navíc se bude líp prokládat
* z Holešovic na Bulovku se jezdí autobusy 201 a 210
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem během dopoledního měření na Evropské viděl několik spojů AE a hafo a-119. Asi je to náhoda, ale davy ve 119 ani v AE pozorovány nebyly. Zato dvě AE byly prázdné
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut:

AE potkávám denně. Ne, to není náhoda ...

KM:

Já si s tou 12 udělám s dovolením to, že s ní neudělám nic :-)

Prox:

Nesouhlas se zkracováním 14 - to není duplikát k metru. Zkrácená 17 mne mrzí, ale ta 14 mi dnes přijde směrově zásadnější - jede totiž na Republiku. Tudíž, chceš-li posílit Eurotřídu - je to vůbec nutné? - odkloň tam 25. Má tam tradici.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 16:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:
Odkloním-li d-25 na Červený Vrch, co bude jezdit z Hradčanské na Bílou Horu? - tam by to chtělo aspoň jednu linku ve dvojici.

Na Trojské jsou dvě linky ve dvojicích luxus - mám to projeté a připadá mi to tady jako hluché místo. A mám-li volit mezi obětováním 14 a 17, tak obětuji d-14, protože vede blíze metru C, které jezdí do Kobylis. Cestující z Kobylis na Republiku nechť přestoupí na Strossu nebo použijí metro na Florenc a dojdou nebo přestoupí na d-8 A abych nebyl tak zlý, tak jim ještě odkloním a-133 z Husákova ticha na Republiku.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 16:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Doufám, že letištní Martin spí, dovolil sis dost, vidět to samé co já u té 119.
Doprčic, dejte tý AE čas do podzimu, zejména, když právě tuhle linku neplatíme (přímo) ze svých kapes.
Prox: Evropská nechce další linku která bude trpět nepravidelnostmi z centra. Když , tak se dá 2 do dvojic a je to.
Prox2:Ale prd. Těma busama se jezdí na Bulovku max z ulice V Holešovičkách. Už z Orteňáku jedou všichni tramvají. Samozřejmě že s přestupem to šlo vždycky, ale tohle právě byla snaha P7, aby to šlo bez přestupu - a to je 15. Navíc dvě linky v soupravách na BH je plýtvání větší než celá AE.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 17:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Nene. Rozhodně nechci s nikým polemizovat, AE potřebuje čas, to bezesporu. Pendolino taky potřebuje čas.

Martine, než na mě budeš reagovat, nechci se hádat. Opravdu ne. Své názory známe a těším se až dáme někde pivko. A poloprázdná a-119 v 10:00 v zimě je zcela v souladu s natřískanou a-119 v 17:00 v létě, to nikdy nepopírám. Tolik preventivní zahlazení nevzniklého sporu:-)
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 17:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox:

"Odkloním-li d-25 na Červený Vrch, co bude jezdit z Hradčanské na Bílou Horu?"

Přece 15. Sóla stačí.

14 versus 17: A 17 obslouží 2, 3 fakulty a jede jen po nábřeží.

Pokrač. příště, přišla práce.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 18:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dál:

Pořád si říkám, že Bulovku by vyřešil pidibus. Když může vyřešit Václavák ...

AE: Toho času už byla fůra. Ještě jsem neviděl jediný spoj té linky, kde by bylo víc jak pět lidí.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 19:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV dnes 17,16: HR-Břevnov pouze 15 v sólech? dobře, pak ale 23 na Vypich.

Kubix (ještě k tvému ur-návrhu, co odstartoval diskusi) - zapomněl jsem se zmínit o další slabině, a tou jsou 2 sólo linky (5,8) v Revoluční. tam musí být podle mě alespoň dnešní 2x dvojice a 1x sólo, ne-li 3x dvojice.

KM Ne 20,40: nestačí - prostě ne. zrovna před chvílí jsem tam jel a 1 jela zcela standardně 4 min před 25, která pak byla ostudně plná. to si vždycky říkám, že tohle je doopravdy výsměch všem, kdo si platí jízdné. asi jako ranní 133/207 z Husitský.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 19:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S. plánovači věděli, proč všechny TT v Holeš.zrušit a místo toho postavit přímé tratě Letenské n. - Veletržní - Dělnická - Lib.most a most Barikádníků - Argentinská - Dopr.podniky
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM:
Tak budou 201 a 210 jezdit závlekem přes Orten
Nebo ještě lépe - protáhnout z NádrHolu k zadnímu vchodu do Tržnice ... a důchodcu budou chrochtat blahem

LV:
Myšlenku, že z Břevnova k nejbližšímu metru na Hradčanské stačí jedno sólo, bych nazval tragickým omylem

(Příspěvek editován uživatelem Prox únor 14, 2006)
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Břevnov má nejbližší metro na Malostranské.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV:Prdprdprd. Malostranská je omyl. Sólo z Hradčanské do Břevnova můžeš navrhnout jedině proto, že výrazné procento substrátu odveze 174 a 180.
Pokud jedno sólo, pak tedy 22 přes Hradč-PM a Brusnici. Kolem Hradu stačí pro turisty 23.
Prox:Hm. Jaxi byl rád, když z Barr. ubyly busy. A jinejm bys je cpal zpět.
Chichichi na obou je znát, kde pracujete a kudy jezdíte. Vy se v tý 12 vzájemně dvakrát denně potkáváte, odhaduju tak u elektrárny :-)))
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Dobře víš, že já nepreferuji jeden typ dopravního prostředku před ostatními, tak jsi si tu poznámku o Barrandovu a busech, mohl odpustit. Např. na Brrndově by se dala zrušit linka č. 13, kdyby se a-104 v ranní špičce protáhla do Klukovice, a-128 protáhla na Smíchov a zkrátily by se intervaly a-192 k metru C.

Mimochodem, linkou d-12 jezdím pouze z práce, pokud mám čas a náladu se koukat z okna na krásy malostranských památek - jinak ráno preferuji metro B+C, protože je spolehlivé a mohu bez obav jezdit na poslední chvíli
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: sorry,že ti kazím evidentně dobrou náladu,ale já si reakci nezasloužím?:-))))
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem hradu pro turisty stačí 23? Káeme, bude bitka :-)
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:38:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: No nazdar. Určitě levnější by bylo, kdyby se na 13 daly soupravy, jezdila i odpoledne a 247 zkrátila na Chapliňák, 104 se zrušila a 128 protáhla na Sliveneckou. Stejně v Hlubočepích 20 minut jen čumí.
Ale chválím tě za B+C. Jsou tu tací, kteří tomu neuvěří, že tak lze rychle, bezpečně, pravidelně a spolehlivě cestovat. Snad si tuto zkušenost aPROXimují i třeba na variantu A namísto 26, nebo C+B namísto 177 a podobně.
Pawel: No jistě, máš pravdu, 25 jela 4 minuty před 1, potvrzuješ má slova.
Absolut: Kolem Hradu určitě, a kdyžtak k Pam.Pís. odkloníme 15 a 22 pojede přes Hládkov. Brusnice, to je taky Hrad, ne?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to nekomentuju. Dnes mám fantastickou náladu a nenechám se zatáhnout do linkového vedení.

Ty náklady ne přetisk turistickejch průvodců půjdou do miliónů.
VYSMÁTÝ ÚNOR SE ŠKODOU 14T
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: fajn, takže podle tebe má být standardní stav dopravy v úseku VL-Letná na stupni 5N. ta 25 jede 4 minuty před d-1 = 4 minuty po d-1 = je takto s d-1 proložena podle JŘ. argument typu, že mě přece neubyde, když se budu "pár" zastávek mačkat, nažene každého do IAD.

PS: je vidět, že tě realita donutila změnit názory - z někdejšího tvrzení "25 je na 5N když přijede těsně před 1" se stalo "25 je na 5N když je s 1 proložena". ještě ti zbývá poslední krok - pochopit, že to tak není v pořádku.

(Příspěvek editován uživatelem pawel únor 14, 2006)
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:55:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Doporučuji ti zvážit slova o rušení a-104, jinak jsi se právě definitivně připravil o vyhlídku na důchod...

... neboť si právě naštval všechny zaměstnance SSZ, kvůli kterým existuje ve špičkách proklad 104/120/231

BTW, nějak mi nedochází, jak chceš zkrátit a-247???
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Mě naopak linkové vedení způsobuje dobrou náladu. Do turistickejch průvodců se vytisknou černobíly vopravy, to moc nestojí. ostatně, turisti přijížděj v létě a to je nejvíc výluk, takže nějaké linkové vedení v něaké mapě je chiméra :-)
Pawel: Ne, já nic neměním: 4 minuty je těsně před. Kdyby ta 25 nejezdila vůbec, tak by to 1 pobrala taky. Zrovna tak jako 3 pobrala všechny lidi na VN (prokázáno několikrát pokusem)
Prox: Důchodu se nedožiju a když to tak vidím, tak bude nejlepší, když datum mého odchodu do důchodu bude i na mém náhrobku. Holt se udělá proklad 231/120/197 a je to.
Sorry, 248 bych zkrátil.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Právě jsi mne přesvědčil, že d-25 je nutno posílit co nejdřív
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kouzlo je v tom, že o nutnosti posílení musím být přesvědčen JÁ.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Kdyby ta 25 nejezdila vůbec, tak by to 1 pobrala taky. Zrovna tak jako 3 pobrala všechny lidi na VN (prokázáno několikrát pokusem)

dovol mi použít argumentace podle tvého gusta: "kdyby to metro nejezdilo vůbec, tak by to tramvaje+busy odvezly taky. zrovna tak jako před 1974 a během 2002/03."
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda vy jste ale detailisti. Tak prohodíme 8 a 25, beztak to má tradici, a hned máte v Břevnově soupravy místo sóla. A k Internationalu sóla stačej. Tedy než postavěj tu trať na Suchdol. Ale už teď bych spojil 107 a 217 a 143 a 147. Ovšemže pod čísly 107 a 147 - to považuji za zcela zásadní :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel: No právě že neodvezly. Ze Smíchova jezdily i vlaky a stejně to nešlo. A z Dejvic to bylo jen tak tak. Tam chyběla 119,134,135,155. Ale z té P5 to už po povrchu nejde. To se právě tou povodní prokázalo. A C bylo nahrazeno jen za cenu omezení IAD. Takže trefa vedle. Efektní, ale vedle.
LV: Ale kruci, to jsou pak dvě linky v soupravách na BH a jsme tam kde jsme nechtěli být. Nevdí ti že ty busy mají naprosto, ale naprosto odlišné parametry? To by byl tragický omyl, abych použil hradní slovník.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: tady ale jde primárně o sóla mezi tržnicí a letnou na 25! já se ani tak qůli břevnovu nehádám, i když si myslím, že současné řešení je paskvil a superšetřivý KM, který jinde haní DPP, že se příliš podvoluje odborům, ta nesmyslná sóla bez prokladu neustále vyzdvihuje.

jinak jedním z cílů reorganizace na P6 v r.2003 bylo zajistit každé ze 3 zdejších větví spojení na Vltavskou. proto je 8 mimo mísu.

a dvě linky á 2T na BH jsou stejným "plýtváním", jako dvojice 2x2T ČV-DŠ, 2x2T na Lehovec, 1x2T černokost-úddp, 5x8171M želivského-skalka, 5x8171 Luka-Zličín atakdále. toho se prostě MHD nezbaví, pokud nebudeme mít na každé druhé stanici odstavné koleje a nějakého kuppléra, co by vozy z centra neusále rozpojoval a zbytkové pak zas připojoval na cestě dc.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale dopravní problém mezi Tržnicí a Letnou je asi takový jako ten Martinův se 119 (doufám že si tohohle nevšimne :-)))
Souhlas, taky bych na DŠ prodloužil 2 a 119 udělal zastávku Nad Džbánem, větší plýtvání jsou dvě linky mezi Balabenkou a Vysočanskou, ÚDDP se řeší (M"A"Hostivař) a ještě vidím jako plýtvání Nám.břísynků-Voz.PA. a Kobylisy-Voz.KO a až se obnoví provoz na Sídl.Ďábl. tak taky víc než jedna linka tam nemá co dělat.
Ovšem Pawle, zase - nerozlišuješ, kde s tím něco dělat jde a kde ne.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejde s tím dělat nic, pokud nechceš sólizovat celou prahu. máme tedy mít další sólo dvojice typu 7-27 (černokost, kotl.), 3-33 (holešovice), 1-31 (vápenka) nebo 16-36 (olšany), 10-30 (palmovka), 12-32 (výstaviště), 14-34 (výstaviště), 17-37 (výstaviště), 18-38 (NBřS), 19-39 (palmovka), 24-44 (palmovka, oblouková) --- ???

15/25 už takhle zhoršila průjezdnost křižovatek na celé severní tangentě a brzdí tak dopravu na petřiny apod. já jsem proti sólům v Pd krom okrajových oblastí (2, 13, 21-budiž), naopak o víkendu pro ně vidím množství prostoru v případě půlených int., což se osvědčilo např. na 11. ale v Pd je to jen zdržování, přeplňování a otravování platící veřejnosti-cestujících-zákazníků.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě bych rozdělil 9 na 9 a 29. Jinak cestující je raději, když přijede jeden vůz po 4 minutách než dva vozy po 8. Já se divím, že neslyšíš hlasy spolucestujících (jezdíš do Břevnova, že jo?)
Na 11 by klidně stačil int v S-N 10 a večer 15 , jenže holt na Ropidu uměj pouze půlit, tak to je blbý. Tak bych jim to dal zaplatit. Na 7 asi taky.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cestující je raději, když přijede jeden vůz po 4 minutách než dva vozy po 8
to by samozřejmě v ideálním stavu bylo fajn. jenže si uvědom, že proklad neexistuje (na papíře jen Stroß->Vypich) a lidi jsou naštvanější, když jim přijede po 7 minutách sólo narvaný k prasknutí, protože to další prázdný za minutu už neregistrují.
moje milá máti nedávno jela tramvají z hradčanský domů (to je výjimka) a svezení 25 pro ní bylo evidentně šokem. není divu, že pokud naši někam cestují tramvají, jedou vždy jen 22/23, protože "15/25 je přece jen jeden vagón" (a to pro ně znamená socka non plus ultra).
taky znám pár lidí z BH a ti nemůžou 25 přijít na jméno, protože jet 20 minut z HR na BH resp. zpět v plnym sóle není zrovna žádnej med.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace