K-report
 

Archive through 16.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 16.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jel ze zast. Hotelový dům Jindřich v 18:52 d-1, byl to vůz č. 907 (zadní nevím), byl v něm automat na jízdenky. Jak se to na d-1 vzalo, to tam dali něco z d-5? A taky jsem se cestou pobavil tím informativním červeným textem. Např. přes -aNáměstí republiky - aPoliklinika... Pak přes nápis zona přejela 1, byl v tom zmatek
Šalina FOREVER!!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hanissov: Některé kurzy l.č.1 zajišťuje Poruba (tak jako l.č.5)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:59:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm... Takže nás čekájí hubená léta, kdy se postupně bude do modernizací vrážet nula, nula nic? Ach jo a tak to vypadalo, že alespoň OVa bude mít rozumnou MHD
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Před chvíli jsem napsal obsáhlý dopis týkající se MHD a snižování financí přímo Zedníkovi, tak uvidíme, co mi odpoví.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1764
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov: Stejně tak dneska blblo vnitřní BUSE u 913. Zase se jim to nějak podělalo nebo si s tím někdo hrál. Jednu chvíli tam třeba svítilo něco jako
17 na 1 3
přes -aÚMOb Jih
atd.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:16:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Hm, co čekáš, že ti odpoví? Já mám v tom jasno. Když je mu dvorním našeptávačem soudruh Mynář z Radvanic (jinak se soudruha zeptejte, kdeže získal před lety titul "Dr."; Praha to není a v seznamů spolupracovníků jej nenajdete - moc velké zvíře), tak čekejme ještě větší utahování opasků na straně jedné a větší rozmařilost na straně jejich... Jen se bojím, koho si zvolíme v nadcházejících komunálkách. Lepší už to tu nebude. Sorry ostatním za "politický" příspěvek, vím, že tu nemá co dělat.
Ale něco veselejšího: je ještě možné, že se někdy na rubových stránkách jízdenek objeví reklama?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: myslíš, že bys tu mohl "bonznout", zda bude zítra "papoušek" 1515 v běžném provozu, resp. na kterém kurzu d-2? Už se nabíjí baterky, ikdyž foťák mám jen náhradní (i Olympus se dokáže pokazit). Díky moc
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1008
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,

když potřebuje Zedník pro sebe 50 mil. Kč na rekonstrukci zasedačky na magistrátu a na reko radniční restaurace, kde je vezme...?

Učil na katedře financí... Tak ví, jak se čabruje s veřejnými financemi...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takové věci se vystříbřují až při ranním výjezdu, protože nikdo teď ještě neví, jak se podaří na kolejích smíchat vozy, které jsou teď třeba ještě na trati, případně zdechnou, nebo se se zdechlinama (už zase opravenýma) pozdě v noci smíchají.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemůžu se udržet, ale tak to prostě funguje.

Kdo má měsíční příjem tak velký, že ho nemůže utratit normálním spořádaným životem, pro toho není problém sehnat si peněz tolik, aby se v nich doslova topil.

Kdo má moc, chce ještě víc a o penězích to platí dvojnásob. Co s nima ale potom ti darebáci vlastně dělají?

Sorry za off-topic
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...doplnění OT: podívej se do doby max. 3 roky zpět, jak si naši soudruzi stavěli byty, domy a kupovali auta a jiné movité věci. Čas minulý naneštěstí ještě není na místě...
Výjezd "papouška": špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem: "mohlo by tu být řečeno, na čem pojede, až to bude jisté?" ...tak. Díky
Chci si jej vyfotit, dokud mám alespoň nějaký fotiho aparát. Vlastní je v peklech horoucích (kvůli součástce za 50Kč se musí opravit=nahradit tišťák za 4,5KKč-tak se dnes vše řeší...) a "půjčený" se musí urychleně vrátit...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doporučuji telefonát na výpravčího na Křivé zítra v ranních hodinách. Nejjednodušší způsob, jak zjistit nasazení vozidla.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov prostě Panu Zedníkovi už peněženka chudne tak ji musí doplnít
Ostravák to same co jsi psal stym červeným vntřním buse bylo i v triu 1259
Haki chtěl sem se zeptát jak řidič dostane přidělenou linku s kurzem a také aji vůz je mu přidělen a nebo jaký je nařadě, ty fotky jsou suprove
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1769
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete prosím někdo vysvětlit jak se můžou zbláznit všechny BUSE v jednu a tu samou chvíli na více vozidlech? Minulý pátek se pro změnu zbláznily vnější BUSE. Vidět přijíždět a-26 na zastávku Hotel Bělský les s orientacemi 2 Hlavní nádraží je též docela zajímavé.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák to maš pravdu také sem jel tramvaji a na vnitřím buse byla 48 ale směr Bartovice což je divne když 48 do Bartovic nejezdí
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuji s okamžitou platností začít šetřit!

Místo nočních spojů zrušme projekt na čipovky!

Jsem zvědav, kde na ně chcou vzít peníze...
Chcete si jezdit jako v USA?
Podporujte nasazení čipovek v MHD!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl se ještě zeptát kdese vytratili světelné reklamy tuším že to měla T3 ev.č 953 a u K2 nevím ev.č co byly připevněné na kabině vozů
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki chci se zeptát kdy měla 1515 poslední dopravní nehodu
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dodo: Zkus prosím projít diskuzi za posledního půl roku, věř tomu že najdeš spousty odpovědí na otazky které Tě zajímají a do konce i na ty co Tě zajímat budou. 1515 měla nehodu tuším někdy v prosinci, dokonce jsou zde i fotky jak ji nabouranou táhnou do vozovny tak hledej :-) . Věřím , že Tě spousty věcí zajímá ,ale pravdou je ,že někteří lidé (Jenki, Haki, Boris) na ně odpovídají pořád dokolečka a přece není naším cílem otrávit zdroje informací. Opravdu ještě jednou doporučuju přečíst celou historii, když jsem poprvé na k-report přišel taky jsem nad tím strávil celý den a věř nebo ne, ostravská diskuse je velice čtivá :-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...čímž se zase dostávámne k jádru pudla, že by nebylo od věci udělat nějaký handbuch, kde by byly odpovědi na často kladené otázky (FAQ)... Jenki tuším nějakou "bublinku" vypouštěl přes vánoce, než se začet do "velkého státníka s doutníkem", ale asi i jiné povinnosti přerušily (ukončily?) tuto nadějnou věc.
MS karta: na tu hrůzu jsem už málem zapomněl, když tu ale jsem to uviděl v jedné Karose, co dnes lítala na a-48, takže hned bylo po náladě
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 23:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg a Norton: Máte pravdu, opravdu se mi nechce psát stejnou věc pořád dokola. Dodo, můj příšpěvek o nehodě vozu 1515 má číslo 350 (12.12.2005) a 351 (13.12.2005). Opravdu poslechni Nortona a přečti se archív.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 00:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki už sem si přečetl archiv ale nevěděl sem že to byla 1515 omlouvám se
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 13:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí se byla provětrat 1315, snad ji brzy uvidíme v provozu.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 13:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže to, co jsem v 11:07 viděl na Vodárně mohla být 1313(4)jako zkušebka či Tramškola, ale také to mohla být 1315. Najivně jsem si myslel, že tak rychle to přece nemohou dávat do provozu. Chyba, měl jsem si počkat a ne dobíhat spoj domů...
Jinak dnes na d-2 "papoušek". Nevím, jestli to bylo tím, že topil o 106, ale smrděla tam izolace (takové to, když se škvaří kabely či obložení)...
("železňák" při pauze)


(Příspěvek editován uživatelem norton únor 15, 2006)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Mno, tak dneska to zas blbo. Ty BUSE jsou úplně zmatený. Jel jsem na d-1 902+974 (železňák) do centra a teď večer i z centra na Dubinu. Do centra to neblbne, ale z centra jedna chyba za druhou. Zajímalo by mě, jestli to blbne i na ostatních linkách...?
Šalina FOREVER!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanissov: A blblo to stejným způsobem jako včera? Včera to blblo na více likách a ve více tramvajích. 907+902, 913+cosi, 1259 a dneska 902+974. Nevím co se děje.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co máte všichni s tím 902+974??? Nic takového neexistuje.
A 913+905.

Že by nahrávání nových dat do informačního systému?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Možná měli na mysli 962+974. Tou barvou se začas přiblíží nechvalně proslavené 744 (slyšel jsem lidi, jak se o ní bavili jako o "tanku").

Ostatní: JJ, dělá to zajímavé psíkusy. V ex SME (994+998) se cestou na Spár ukazovalo: příští zastávka korektně, "průjezdy" také, až na to, že to, co bylo první v pořadí (jak to postupně "odcházelo" díky projetí konkrétní zast.) bylo "-aXXXX, BBB, CCC" - za X, B, C, dosaďte názvy zastávek. Poté vyskočil údaj o čase a zónách, leč bez času (jen zóny - zarovnáno k levému kraji), a pak prvé 2 písmena "přemázly" číslice linky (zde "17"). Složitě vysvětluji, ale snad to pochopíte.

Večer viděna na d-11 1313. Nevíte, jestli tam byla celý den či jen opolední šichtu?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 20:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Přesně to samé to dělá ve všech vozech. Někdy dokonce na vnitřním BUSE nesvítilo nic a někdy když se ohlásila zastávka, tak se objevila jen šipka.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 20:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to d1 blblo vnítřní buse směr Interspar, 1301-301 d12 bulwa wajco vnitřní buse směr Dubina v pohodě
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera se mi konečně povedlo vyfotit interiér nějaké nerekonstruované kačety, přesně 1501, takže vzhled interieru kačen před modernizací je uchován pro další generace.

A mimo interier 1501 se mi podařilo vyfotit 718, což je určitě dobře, protože až se odněkud (odkud?) vrátí 710, tak bude po srandě. 742 se mi třeba taky nepodařilo po sněhové kalamitě vyfotit.

minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 14:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1314 teď krouží na d-11.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 14:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeptal bych se kde je v Ostravě největší stoupání pro tramvaje a kolik to je?
napadají mě tyto 3 možnosti:
a) Hulvácký kopec
b) Náměstí republiky
c) Sokolská směr Třebovická
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 15:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Ještě je pěkný kopec ze zastávky Nová Ves vodárna směrem na Střelnici a taky směrem na Svinov mosty. Proti těm, které jsi napsal ty jsou to však kopečky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 17:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mayg: Hulvácký kopec má myslím 77 promile.
ale jestli je nejvyšší, to snad odpoví někdo povolanější...
Chcete si jezdit jako v USA?
Podporujte nasazení čipovek v MHD!
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 17:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mylsím, že je nejvyšší. Určitě minimálně Sokolovská je nižší.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 17:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po Ostravě jezdí souprava s novou reklamou United of colors Beneton. Nevšiml jsem si evidenční čísla, ale byla to souprava T3SUCS, řídící vůz měl velké BUSE.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 17:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to vypadá s 1511, už by pomalu mohla vyrazit do ulic s cestujícími.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 18:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodnoty promilí neznám, ale technici mi kdysi dávno odpověděli, že nejstrmější jsou HULVÁKY.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 18:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jste, pánové, nezažili Hulvácký kopec ještě před rekonstrukcí Gottwaldovy třídy (dnes 28. října) na konci 60. let... To dnes je to lážo plážo... S podivem se na jednokolejné trati křižovaly dvounápravové vozy směr Svinov...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 19:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaje na Sokolské?

Dvoukolejná trať přes Hulváky byla už v 50. letech, takže na Hulváckém kopci koncem 60. let nic zajímavého nebylo. Pokud vím, úprava profilu trati po kopci proběhla někdy v 10. letech minulého století.

K těm nejstrmějším stoupáním bych zařadil Hulváky směrem centrum, stoupání od smyčky v Porubě a frýdlantské mosty, ale Hulváky podle mě nejsou nejstrmější, možná je tam ale největší celkové převýšení?

Zmíněná nová reklama na Benetton je 961+953. Nechápu, proč si firma prodávající hadry dala do reklamy zástup ohavných xichtů.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 20:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Boris: Ještě v roce 1969 jezdila po Gottwaldově třídě mezi Nová Ves, vodárna, a nádr. Svinov tramvaj po 1 koleji, před naším domem v Nové Vsi (dnes cca na úrovni bývalé zahrady školního statku) byla zastávka, chlapi, co jeli směr Svinov od centra z hospody, zde obvykle vystupovali, protože je tlačilo... Dost často to nevydrželi tak, že nám čurali na domovní dveře...
ÚMOB Jih
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 20:47:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzkaz pro ty z vás, co jste mladší, jste na střední škole a uvažujete o vysoké:
(tuším, že se teď budou podávat přihlášky na VŠ)
Málokdo to ví, ale na VŠB existuje obor, který se zabývá částečně i městskou hromadnou diopravou, dokonce se předmět městská hromadná doprava vyučuje. (stavební fakulta-katedra dopravního stavitelství) Zvlášť Ostravák má dost vymakané plány, takže by možná pohl pouvažovat o profesionální dráze. Jako diplomky studenti zpracovávali třeba témata jako tramvaj do Hlučína nebo tramvajové spojení na Mošnov. Studovat sice můžete totéž i na jiných technických univerzitách, ale právě jenom v Ostravě existují specializace např. na stavbu tramvajových tratí na poddolovaném území. Jistý vysoce postavený profesor mi jednou dokonce neformálně nabízel, že bych v rámci navazujícího studia po škole mohl zpracovat studii na využití vleček OKD (Karviná, Orlová, Petřvald) po skončení těžby uhlí pro rychlou tramvajovou dopravu.
Tento obor studuje poměrně málo lidí, je po nich přitom dost poptávka. (z 19 000 studentů VŠB je v posledním ročníku tohoto oboru 10 lidí) A z těch co studují to bohužel ještě dost lidí nebaví. Víc už tady s tím nehodlám otravovat, kdo máte zájem o víc informací tak písněte a pořešíme to mailem.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není možné. Vžyť i staré mosty přes odru a ČSD už stály někdy okolo roku 1955! Někdy okolo roku 1965 se v úseku okolo Boříka pokládaly panely, což bylo tehdy jedno z prvních míst s panelovým svrškem.
Ne, trať byla už tehdy dvoukolejná. HELP!!!!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže v únoru 1953 (!!!) se jezdilo dvoukolejně k Odře (od centra), v říjnu 1956 dorazila dvoukolejná trať na nadjezd ČSD.
Nehádal bych se, kdybych si nebyl jistý. Upřímně řečeno, ani si nedokážu představit tak hustý provoz tramvají T a K (linky 3, 4, 8, 9, 10) po tak dlouhém úseku jednokolejně, a do toho ještě do začátku 60. let staré vozy!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ÚMOb Jih: Už to tu někdo psal, tak i o tom pouvažuju. Naštěstí si budu podávat přihlášku až příští rok.
Pako: Sohlasím s Borisem. Přece už od roku 1958 se jezdilo až do Poruby na křižovatku 17. listopadu x Opavská ve velmi krátkém intervalu a pouze novými vozy. Opravdu byla přes Novou Ves dvoukolejná trať.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem zapomněl na linku 17! To by byl ve špičce pěkný mumraj a interval na každé lince aspoň 30 minut, kdyby se to tam mělo všechno protlačit.

Ostravák: dík za help
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pako: Ti chlapi nevystupovali v Nové Vsi, protože by tam snad byla jedna kolej, ale protože byli ožralí a šli se ještě víc ožrat do Boříka
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Nemáš zač a ty trojky a hlavně devítky. To by ty tramvaje musely létat snad vzduchem. 17ka jezdila myslím od roku 1960, pak byla přečíslována na 10ku a potom zrušena pokud se nepletu. Co bych dal za nějaký stroj času a s digitálem bych si to všechno nafotil.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že mám pěkná čísla předchozích dvou příspěvků Taková vzduchová čísla
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych chtěl strašně moc vidět ten film Kotrmelec z roku 1963 nebo tak nějak. Jsou tam fůry ostravských tramvají, ale vysílat se to asi nikdy nebude, i když podobné pomníky doby občas v televizi dávají (furt dokola ty samé ).
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1793
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Gratuluji k 800. příspěvku, takový bublinatý.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mi šlo hlavně o ta dvě čísla, která jezdila na vlnitých laminátech.
Už 2 červené vlnité lamináty na K1 mám schované a nedávno jsem objevil třetí.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: O nějakém takovém filmu ani nevím, ale nadchl jsi mě. Já si jen pamatuju na komedii, ve které hraje Svěrák, celé se to odehrává v Ostravě (i když to tam není řečeno) a je tam záběr jedoucích T2 po Frýdlantských mostech, za kterými je vidět koksovna Karolina. Nejlepší na tom filmu je, že první záběr je na rozestavěnou Dubinu přímo na můj barák.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1795
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Jó tak. To mě ani nenapadlo. Příspěvek 804 ve mě vzbuzuje taky nostalgii.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je vám, doktore

Nedávno jsem zrovna koukal na pár sekvencí s tramvajemi z toho filmu. Je tam toho víc, i T1 a T3. Dubinu jsem jasně poznal, i když si ji takhle už moc nepamatuju.

Pak byl ještě nějaký zájezdový film s autobusem 706 RTO (nebyla to Florenc 13:30!!!) a skupinka se tam fotila u věžiček v Porubě, ale název netuším a už jsem to pak nikdy neviděl, nejmíň 20 let!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak byl ještě písničkový pořad s Ljubou Hermanovou a kromě starých vozů v Zahradě tam taky byly scény s T2 (snad 604?) na Porážkové. Tehdy byla mladá. Vlastně obě dvě a teď jsou taky obě fuč.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1796
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo nějak mi to vypadlo. T1 a T3 jsem si ani nevšiml. Ta souprava T2 tam prostě bila do očí. Potom je ještě film o nějakých malých holkách jako z Ostravy (ani nemluví našim krásným přízvukem) a stojí přesně před Dolem Hlubina po výstupu od kudsi. A pak hraje ještě Ostrava roli v seriálu Ulice jako díra všech dír někde v Polsku, kvůli které se nemůže vidět tatínek se svou malo dcerkou.

Můžu se zeptat kolik ti vlastně je?

(Příspěvek editován uživatelem Ostravák únor 16, 2006)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jéje, další bývalý novovesčan. No jo, jsu patriot
Ale zpět na zem: Benetonu nestačí 1000+1004? A odpoledne, kolem 15:30 (+/-) měla u Telecomu (Mar.Hory) nehodu xxx+945, poté odstavená na smyčce Hulváky. Tipuju, že se potkala špíglem s Ifou od autoškoly.

A na d-11 ještě stále je 718...

solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 23:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach pánové hezky vzpomínáte, opravdu někdy člověku příjde líto, že je tak mladý. Ne ,že bych si stěžoval, ale vidět některé historické momenty v Ostravě muselo být opravdu úžasné, když vynechám ,že bych chtěl vidět smyčky na jihu Ostravy (ted navíc starou vřesinskou bo jsem před pár týdny zjistil ,že nynější není původní) tak pak přímo toužím po křižovatce u stadionu VŽKG, Mírovém náměstí v době kdy se jezdilo k městským lázním, starém vedením kolejí přes SBN, smyčky ve svinově, starým mostem ve svinově (a třeba i přeložka při stavbě mostů)..... a tak dál a dál. Ano, bohužel se obávám ,že čím víc času uplyne tím víc informací nenávratně zmizí. Budu se asi muset někdy vypravit do archivu města Ostravy, nemáte někdo nějaké zkušenosti s tímto institutem zda tam jde nalézt něco zajímavého?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace