K-report
 

Archive through 12.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archive through 12.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg:Já sem na webu DPO našel jízdu trolejbusem do michálkovic ale byl tam napsán jenom jeden řádek,toto jsem tam našel: 18:04.2006 Den památek a sídel.
Vyhlídkové jízdy historickymi trolejbusy do Michálkovic.1.Žádne podrobnosti2.Vůbec nic co tam jede jakými histor.Trolejbusy se pojede NO PROSTĚ NIC.Někdy si myslím že web www.dpo.cz je jen na okrasu.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O hist. jízdě jsem si dneska přečetl v tramvaji (příští týden v úterý), je to stejné jako každý rok (4 spoje tam, 4 zpátky) a řekl bych, že bude jezdit zase jen 9Tr, protože je to v pracovní den dopoledne a většinou jedou spíš náhodní cestující.

Jinak před chvílí jsem se poprvé svezl 3801 (dnes na 102/1) a je fakt pěkná, jízda je pohodlná. U vozovny se vystřídali řidiči a ta řidička vypadala, že do toho sedla poprvé a až k nádraží jla hodně opatrně. To se řidiči, kterým byl přidělen ST18 na něm dříve nezaučovali?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bude jezdit v úterý nevím, ale budou nachystány jak 9Tr, tak i 8Tr+B40. Bohužel také neumím odpovědět, proč není JŘ zveřejněn na stránkách DPO.
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8tr+b40 super už jsem se bál že vyjede jen 9tr ufff.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2396
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada: Ještě se předčasně neraduj. Já jsem slova Hakiho pochopil tak, že pojede to nebo to, nikoliv oboje.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravák: přesně tak
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2397
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada: Vidíš to. Ha.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 16:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravak:No vidim.Všichni:Ale stejně jak to tak vypadá tak nejlepší způsob jak se dozvědět víc a jízdách his.vozidel je číst si informace z tramvají,autobusů nebo trolejbusů,protože jinde se to asi nedovíte.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska jsem viděl oficiální leták do prostředků MHD oznamující že od 26.4. budou výlukové linky označeny číslem linky a nápisem výluka. Takže při výluce na NVv budou linky č. 7,11,12,17 takto označeny.

Jinak poslední novinka s kuloárů a doufám že není tajná, cyklotramvaj by snad měla zahájit provoz od 28.5. na žádost MMO.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2399
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Pořád toto označení vnímam tak nějak zvláštně. Na jednu stranu je to skvělé, ale na druhou. Nevím jak to bude s čitelností. Však si to na té výluce vyzkoušíme.

Cyklotramvaj - Spíše by mě ale zajímalo jaké budou trasy cyklotramvaje.

P.S.: dispečerská fabia?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě k výlukám v MHD Ostrava. Našel velmi krásné hodnocení autora komentářů ostravské mhd na serveru www.mhd.zastavka.net .DOvolne abych podstatnou část zde překopíroval.

výtah z článku: Zcela příkladná je ostravská organizace výluk. Kvůli výměně koleje nebo výhybky se neuzavře celý úsek alespoň na týden, jak je tomu zvykem v Praze, ale přeruší se provoz třeba jen na neděli, kdy se udělá to nejpodstatnější a zbytek se dokončí za provozu. Tramvajové linky, které je nutno odklonit, se v místě odklonu přečíslují na linku, která odkloněným úsekem pravidelně jezdí. Třeba i díky tomu, že všechny tramvaje jsou vybaveny digitálními čelními orientacemi, bohužel zdálky špatně čitelnými kvůli inverznímu zobrazení. Autobusy náhradní dopravy vyčkají na tramvaj, kterou nahrazují, a jejich jízdní řád je dispečersky upravován. Asi lepší řešení než mít pevný jízdní řád a ujíždět nebohým cestujícím. Při výluce není nemožné ani obracet tramvaje přímo na kolejové křižovatce. Celkově tak vypadá zdejší organizace výluk velmi progresívně a s co nejmenšími následky na trvalý stav linkového vedení. Pochvalu si také zaslouží výlukové jízdní řády. Je na nich totiž uvedeno kvůli čemu jsou výlukové a do kdy tato výluka potrvá.
www.helax.cz dance music radio
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny:Cyklotramvaj superrr,přál bych si aby linka C2 (Zátiší,Hlučínská)jezdila tento rok alespoň 4 krát do dne protože se rád vydávám do Kyjovic na kolo ale představa že se vracím domů v 9hodin večer domů je odstrašující.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: je to na zkoušku,uvidíme podle reakcí,ale osobně mi ten nápis hodně napoví,ale uvidíme. Cyklo a trasy vůbec netuším a fabia, ano ale to byly ještě krátké,dneska už jsou kombíky
www.helax.cz dance music radio
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny:Ty články na www.mhd.zastavka.net. O Ostravské MHD jsem taky četl moc hezky zpracováno
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2400
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Já vím, že to hodně lidem napoví, ale obávám se, že například důchodci do takové tramvaje vůbec nenastoupí. Teď je to tak, že prostě nic netuší a až se zahlásí a změní se na BUSE trasa, tak už prostě musí pokračovat dále.
P.S.: Samozřejmě vím, že jde o Fabii, ale zajímalo mě proč tam máš zrovna ji.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dada: ano je to dobře napsáno a je zajímavé číst po někom kdo není přímo zainteresovaný. Například hodnocení linek 105,103 přejíždějících mezi sebou je výstižné
www.helax.cz dance music radio
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak:to máš pravdu, ale když jim nic nepřijede ani po hodině třeba začnou pátrat. Je to to samé když je výluka ve Svinově a jezdí pendl Vřesinská Martinov s logem. Lidé stojí a stojí a stojí a po odjezdu desáté tramvaje začnou pátrat. A ejhle na označníku je informace o výluce. Fotka proto protože jsem na ní já.
www.helax.cz dance music radio
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny:Mě se zase líbí ta pasáž o označkovačích,mooc pěkně zpracována
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2401
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Jo ták. A já si říkal kdo že to tam stojí.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 19:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: je to foceno v zimě 2003, dělali jsme sérii fotek pro intranet. (foceno v zahradě)
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2405
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Takže máš svoji fotku na intranetu DPO. Ty jsi mediální hvězda.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: jsem správcem intranetových stránek Odboru řízení provozu kam patří dispečink,dopravní nehody a výlukové jízdní řády. Mediální hvězda ani né :o))). To už bych spíš byl přes Helax
www.helax.cz dance music radio
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si přečetl ten článek o Ostravě na www.mhd.zastavka.net a jsem z toho mírně rozpačitý. Asi to je jen nějaký fanouškovský server, ale když už někdo něco takového píše, tak by si mohl základní informace alespoň ověřit. Např. psát o lince 576 jako o důkazu nepřehlednosti ODISu je úplně mimo, stejně tak jako "potřeba rozplést chaoticky vedené trolejbusové lnky". Ale jako pohled neostraváka na MHD v Ostravě to je jistě zajímavé.
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 20:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě je to zajímavý pohled napsaný podle mě úplně suprovým slohem. Mě se jen vždy líbí žabomyší války týkající se inverzního BUSE (a teď budou i místní týkající se výlukového buse, trochu stydlivě se přiznávám že ač jsem to ještě neviděl už se mi to nelíbí).
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2407
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Nám to asi ani nepřijde, ale ono je to inverzní BUSE asi fakt hůře čitelné, protože my třeba víme, že na zastávku Most čs. armády linka 1 nejede, ale když se blížila 11, tak mi Prox, který byl u mě na návštěvě oznámil, že přijíždí jednička. Nevím. Třeba mě se zase zdá, že neinverzní čísla typ Praha jsou taky dosti špatně čitelná, protože používají co největší možný font a čísla splývají.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde jen a pouze o zvyk:-)
Má dnešní návštěva byla trochu šoknutá z té složité spleti linek, co nám tu v OVě jezdí. Nojo, OVa není Hodonín ..ale však se chlapec do pátku rozkouká (hláška dne: to tu takhle může jezdit tramvaj přes fabriku? - jeli jsme d-3 z mariánek na Jih)...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2409
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Ty tu máš nějakou návštěvu? Tak se s chlapcem projeď přes NHčko. To teprve bude mít požitek.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: uznávám že starý typ "pasivního" BUSE je hůř čitelný než novější, taky uznávám že vím co kam jede a domýšlím si co to bude (vylučuju nepravděpodobné). Podle mě nejhorší čitelnost je číslo 8 (na voze 999 dvojnásob). Ono i to šotoušství se mi sem tam stává osudným. Naposled sem si potvrdil, že mi je úplně na pytel ,že vím že jedu nějakou B9x1 číslo 42xx když jsem se zapoměl podívat na BUSE a místo toho abych jel a-56 z vodárny tak jsem nastoupil do a-37. Omyl jsem zjistil až když začala zatáčet dolů ke Kaufu, naštěstí rychlé nohy můj omyl zpravili ale z Mariánskohorské na Mariánskohorskou to je pěkný kus :-)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: Jak můžeš vědět že má Norton chlapeckou návštěvu (podle sebe nesuď jiné :-) ) může to být nějaká nám neznámá a tudíž nezkažená šotouška
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2410
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

999 mi ani nepřipomínej. d-8 na tom vypadá jako nějaký miniaturní černý flrk. Chápu, že to byl pokus, ale to to obložení nemohli změnit? 56 nebo 37... Vždyť je to jedno. Nemysli si. Já jsem když bylo 110 let MHD nastoupil do d-9 místo do d-14 a svezl jsem se až na vodárnu. Původně jsem měl v plánu vystoupit na Domu energetiky, ale nějak jsem moc sledoval provoz.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 21:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Soudím tak podle této věty:
..ale však se chlapec do pátku rozkouká
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pánové, není návštěva, jako návštěva. Jde o to, že naše klubka funguje i jako ubytovna a tak ten dotyčný (znám jej pár let z různých - neMHD - akcí), co tu dělá příjmačky na VŠ, ušetří $$ za bydlení... A vysvětlit někomu svéráz zdejšího cestování, to je fakt na dlouho (kdybych nemusel zítra do werku, tak se s tím tak neštvu).
Oplátkou nám za to bude na Velikonoce poskytnuto bydlo ve Bzenci
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou věci!

Já myslel, že Cyklo už nevyjede, ale tím, že mám teď dovolenou se mi nějak přetrhl provaz informací z práce.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem z Prahy, ale musím říci, že mi ostravská MHD přišla trochu složitější a méně přehledná - nejvíc mi vadilo, že jsem při výběru autobusové linky musel dávat pozor, abych nevyjel z městských pásem. V Praze tento problém není, protože vnitroměstské linky jsou číslovány odlišnou číselnou řadou.
A pohyblivé vnitřní BUSE mi občas připomínalo neonová světla na pražském Václavském náměstí ale možná je to o zvyk, nebo také tím, že v Praze máme kromě vnitřního BUSE i digitální teploměry na vnitřní straně bočního transparentu.
Ale zase kladně hodnotím, že drtivá většina ostravských tramvají má čalouněné sedačky v uspořádání 2+1 a další chvály už jsem tady myslím psal před měsícem...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: to jsi myslel tak jako ,že by se mohlo stát ,že 1015 půjde jako tramvaj vozící kola do kytek? (opravdu tím nemyslím šrotaci jednoho ze dvou Křiváckých progressů, jen demontáž cyklovybavení a totální zrušení přepravy kol)
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Prox: sice máš pravdu, ale myslíš si, že takový obyčejný cestující, ví jaký je rozdíl mezi linkou 107 a 366? A proč zrovna 366 a ne 166? Obávám se, že úplně obyčejný cestující to vědět nebude, proč a jaké jsou číselné řady.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v rámci úsporných opatření (26.2. omezení noční dopravy, 28.5. omezení BUS+TROL, 2.7. omezení TRAM) se hovořilo, že Cyklo letos nevyjede. A cyklovybavení se demontovalo již v říjnu 2005.
------------------------------------------------
Když jsme kdysi "meditovali" nad BUSE, protože bylo úplně nové, zkoušely se různé kombinace. Všichni se nakonec shodli, že musí být opticky odlišené číslo a konečná stanice. Třeba číslo linky v Praze je velké až maxi, ale splývá s konečnou zastávkou. Já budu hodně podporovat inverzní čísla v Ostravě.

PS: Příspěvek č.500
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 22:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo. Omezení definitivní nebo jen přechodná?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: jo 500 gratuluju ja už slavil ráno :-)
Raději se vzhledem k pozdní hodině a mému strachu o můj klidný spánek nebudu ptát jaký armagedon nastane 28.5. a 2.7. ,ale trošku se obávám,že asi radostí skákat nebudu.
Inverzní linka na Buse se mi taky libí a podporuju (jen s tou výlukou si nejsem tak jist). Pamatuju doby kdy se ještě nejezdilo s inverzním BUSE (asi už vážně stárnu, bude ze mě pamětník :-) )

Otázka na experty:
Nechci loudit tajne informace atd. jen jsme se dneska s Norotnem bavili o 1401 a nejak jsme si nemohli rozpomenout zda bude tento zázrak jednosměrný či obousměrný. Mohl by někdo tento informační drobek vypustit?
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan stavitel, sebral peníze .... čili opatření jsou trvalá ....

Máte jiné návrhy, když dostanete na dopravu o HODNĚ méně? Něco se omezit musí.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1401 = jednosměrná. V Ostravě obousměrným tramvajím pšenka nekvete. Mám strach, kdy budeme historické vozy zjednosměrňovat.

(Příspěvek editován uživatelem Haki duben 11, 2006)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 23:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a dneska posledni příspěvek: mohlo by se stát ,že pokud letošní volby zamíchají Vůdcovým postavením na radnici , že by tramvajím pšenka kvetla dále? A koho volit za tímto účelem?
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 05:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: nechci ti brát iluze, ale v posledních volbách tzv. utrpěli výhru modří ptáci, a jak to přesto dopadlo. Holt Bobr tam bude na věky i déle...
Haki: jednosměrná? A já měl pocit, že se tady o 1401 mluvilo stále jako o obousměrce. No nic, výrobní proces volá.
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:59:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar, pánové,

dnes jsem na d-1 ráno viděl kurs 431. Nevíte, vo co go? Dík...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 09:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki: Doufám jen, že Armagedon pro tramvaje započivší 2.07.2006 se jmenuje letní JŘ, které se na konci prázdnin vrátí zpět do původní podoby? Díky.
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 10:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Obousměrná tramvaj je v plánu později
2) Až skončí letní JŘ, vrátíme se k intervalu 10 minut ve špičku (místo letních 15), opět začne jezdit 10, 20, 107, 109, 110 (místo letního spánku), ale další úpravy budou trvalejšího charakteru.

1/431 = r.č.1 + o.č.2
r.č. = ranní část
o.č. = odpolední část
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 11:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže redukce v tramvajových intervalech... Např. d-11 v sedle...?!? To není dotaz, to je jen povzdychnutí...

Dovolená? Was ist das...? Dovolená je buržoazní přežitek, kterým se kapitalisté snažili zalepit hubu proletariátu... Zodpovědný zaměstnanec si dovolenou vybírá zásadně o víkendech...
Kudy chodil, tudy krad',
sociální...
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 12:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki (22:45):
Kupodivu, pražští cestující si na to zvykli velice rychle, protože na linkách řady 300 a 400 je nástup pouze předními dveřmi a řidiči kontrolují jízdenky - takže je běžný kaštan upozorněn, že linka míří mimo městské pásmo.

Haki (22:51):
Na pražských autobusech splývání čísla linky a konečné nehrozí, protože žádná konečná (pokud se nemýlím) nemá na začátku číslici a díky širokému čelnímu transparentu je vždy místo na mezeru. Číslo linky a název konečné je také rozlišen velikostí písma.
Na tramvajích už také splývání nehrozí, protože se přechází k trendu vypisovat konečné celými slovy a nikoliv zkratkami, tak je cíl většinou vepsán do dvou řádků. Což je bohužel občas hůře čitelné, ale pro cizince srozumitelnější.

(Příspěvek editován uživatelem Prox duben 12, 2006)
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox a ostatní: podle mně splývá, ikdyž není na počátku točny číslice, neboď názvy konečných stamic jsou mnohdy jen přes jeden řádek. Znám to z Opavy. Když jsem se zde přstěhoval (5let - už 8-() tak jsem si nemohl zvyknout, ale bylo to ještě přehledné (linky 1-22). Poté co jsme vstoupili do ODIS, tak se čísla změnily na 2xx. Ve finále je možno vidět: 201MĚSTSKÝ HŘBITOV, což není přehledné...
Ostravská verze mi připadá nejlepší. Myslím, že ji mají jeětě v Košicích, nebo někde v SK...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2412
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Ostravskou verzi zobrazování na BUSE používají v Košicích na trolejbusech.
Haki: Už se hrozím toho omezení a to dost.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...Občas se ale označovač splete a řidič tak musí označit jízdenku osobně a správně...
Tak nutno uznat, že ten článek na mhdzastávka mně celkem pobouřil a trochu zarazil. I co se týče Opavy...
ODIS není liberální, ani chaotický ani nic!
Vždyť i moje mamka, která jede autobusem v úterý a v dubnu ví, že a-56 jedině s 60min. a že a-271 je vyhlídková, že a-272 je super, že všcko co má tři čísla má nástup předem (vyjma trolejbusů (ostravák by si rýpnul 8-)) atp. Prostě každý ví, co a jak a nemusí být šotouš. Hold, že se čecháčkům nelíbí inverze nebo a-576, kterou nevím kde vyštrachali, tak bohužel...
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Souhlasím s inverzním označením čísla linky, je to tak opravdu lepší. Mimochodem, kdy se na tohle přešlo? 95? 96?
A pořád nelze prozradit, co bude s linkou 27?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Já si rýpnu stejně. A co taková a-322? Tam můžeš nastoupit všemi dveřmi.

Ad 576: Myslím, že problém je v tom, že všechny karvinské busy mají na EM-Testu napsané IDS a vtom je možná problém, ale ať si nevyskakuje, protože v Praze se taky prolínají 2 IDS a to PID a KLID a taky je v tom docela bordel.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém s tou l..576 je asi i ten, že je zcela nepochopitelně vyznačena na označnících (např. zastávka Most Pionýrů) - což pak svádí k dojmu, že tato linka je v ODIS... Toto se týká např. i nějaké linky 4xx, která jezdí ze Studentské po Rudné do Havířova. Obě linky (+ další z Karvinska zaintegrovat a basta!!! Kdyby se zaintegrovala linka z Havířova do Ovy či z Orlové a Karviné, tak by se nemuselo vypravovat tolik kurzů na l.č.38, 28, 29, 30 (při zachování současných intervalů) a hned by se ušetřilo a nemusely by se tak omezovat tramvaje a trolejbusy).
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman:Ať to stojí co to stojí musí se do ODISu přidat i ČSAD Karviná a Havířov.Já nechápu že ČSAD Frýdek Místek se bez problémů připojil a u zbívajících ČSAD (Karviná a Havířov)jsou pořád nějaké techtle mechtle.A myslím že by se mohly tvz.ODIS vlaky prodloužit ze Šenova do alespoň Havířova a z Bohumína do alespoň Karviné.Všichni dnes ST18 na 104/204.Svezl jsem se nádhera.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák a-322 DPO, takže všemi...

Taky bych zaintegroval všecko!!!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:22:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postřehy dneška:
- 1314 dopoledne (+/- 9h.) na zkušebce. Nekamenovat za slovo zkušebka, bylo to 1) napsáno na BUSE a 2) kromě řidiče byla přítomna ve voze další osoba, která se vrtala v rozvaděči v přepážce za řidičem. Copak tomu asi je?

- kolem 16:40 viděna mezi zast. Pohraniční a Mírák věžka v akci. Copak se tam popsulo, že to žádalo opravu ihned?

- kolem 16:30 (-/+) viděn nějaký u zast. Vysoké pece. V triku, bycikl vedle sebe pohozen na zemi. Kdopak byl ten otužilec?

Mimo postřehy: MMO asi teče (finančně) do bot. Vypadá to, že se odloží k ledu (nebo zruší trvale) projekt Střediska správních činností...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2415
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Fotič v triku a s kolem? že by Xxichtyl nebo Mayg? Středisko správních činností bylo stejně na nic. Jen zbytečně další zaměstnanci a pro většinu obyvatel Ostravy delší cestování, takže nemám proti zrušení nic proti, ale když teď asi tenhle projekt zruší, tak by mohli něco málo přihodit na MHD, že?... Toho se však asi nedočkáme.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dada: ČSAD FM se připojil jednou bezvýznamnou linkou
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 19:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan širc:Ale když se ČSAD FM připojil alespoň ale bohužel jednou bezvíznamnou linkou,tak proč se třeba ČSAD KAR. nemůže připojit přeba tvz.Linkou ODIS 562,to by pro zatím stačilo.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace