K-report
 

Archiv do 30.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v západních Čechách » Staré archivy » Archiv do 30.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 11:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: měl by to být do čtvrtka 24.5.
i když mají být všechny točený přes Klatovy,tak dnes mezi autobusy náhradní dopravy stála jedna C734 s cedulí náhradní doprava za rychlík.
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Karelll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.80.83
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 12:02:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní pohyb laminátek na západě......

230 035, 056, 071, 076, 078, 091, 096

240 021
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 19:42:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blauer Blitz OeBB...dneska v Blovicích:
 
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 13:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V těchto chvílích probíhá na mostě lokálky u Pňovan natáčení několika záběrů do émerického akčního filmu Babylon (Vin Diesel). Po mostě, jehož podlaha byla v minulých dnech zesílena, se prohánějí Landrovery (prý by se tam měly objevit i Hummery). Škoda, že nikoho nenapadlo doplnit do scénáře útok obrněné Krabičky obsazené zlotřilým padouchem. Bitva by to byla zajímavá.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2346
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 13:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíš by se hodil tradiční Motorový Útočný Vozík s lafetou dostatečně těžkého gulometu s kadencí RA-TA-TA-TA-TA-TA a možná ještě rychlejší...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 00:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přináším několik záběrů, více fotek a informací se objeví již brzy na stránkách lokálky. Dostal jsem vysílačku s volacím znakem "Dráha 2" a byl dislokován na Blahoustský břeh, kde jsem měl za úkol zastavit v případě, kdy jela kamera, případné náhodné chodce nebo přijíždějící vlak vlastním tělem Vzhledem k hustotě provozu na lokálce a výborné spolupráci se zaměstnanci ČD to nebylo složité. Filmový štáb měl svého profesionálního fotografa, takže jsem se nejdříve neodvažoval fotit. Později ale začali fotografovat i členové CZ/US štábů na své soukromé krabičky na mýdlo. Místo natáčení navíc nebylo na soukromém pozemku ani veřejnosti zcela uzavřeno (kromě vyloženě lezení přímo do záběru), tudíž vše veřejně viditelné a fotitelné (viz právní aspekty fotografování)
 
 
 
Ke třetí fotce: v prvním Hummeru se po přejetí mostu snaží uniknout hlavní hrdina (řidič-dvojník Vina Diesela) svým pronásledovatelům, kteří jedou v druhém Hummeru a dalších Range Roverech.
Více o filmu Babylon A.D.
O natáčení v Ostravě-Porubě
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
ythomas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.5.19
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 11:52:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem, že dříví v Žel.Rudě-Alžbětíně se už nevagónuje proto, že se majitel vlečky nějak nepohodnul s dřevařema...takže se to dřevo vozí k nakládce až do Malonic...nevíte, co je na tom pravdy?..dík!..
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 19:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ono záleží odkud se vozí. Do Malonic vede perfektní cesta - najížděly odtud do VVP Dobrá voda tanky a jiná technika. Možná je to tam vozit lepší než do Alžbětína. Kam se to z Malonic stahuje? Do Klatov nebo do Babína?
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 10:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady si můžete stáhnout aktuální verzi studie Krajské koncepce dopravy v Plz. kraji: http://www.ceu.cz/EIA/SEA/Koncepce/Detail.aspx?key=MZP021K

Návrh na rychlou likvidaci tratí Mirošov město - Nezvěstice a Nepomuk - Blatná zde zůstává, paradoxně i přes vlastní doporučení studie, že případná likvidace trati by se měla řádně prověřit. Zatím co u trati Nepomuk - Blatná výhradám zpracovatelů rozumím, u spojky Mirošov- Nezvěstice je kromě slabší frekvence nevidím. Naopak NAD v tomto úseku je problematická a nic extra nepřinese.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Žíža
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.154.56
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 13:25:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové fotiči, pokud se chystáte na sobotní VSOE na Vejprnicko, mohu zapůjčit základní pomůcky (kosa, pila, ...) na vechtrovně v km 119,4. Navíc studený Chodovar pro případ dlouhého čekání na sluníčku.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 20:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Probůh, takových blábolů na jedný hromadě... Naprosto nerespektujících základní fakt, že kraj stejně nemá co kecat do státem vlastněné infrastruktury... Jízdní doby Mir - Rok 15 - 19 minut - tak uděláme pro 30 minutovej takt výhybnu... Já nevim, autor byl asi zkouřenej... Letmo jsem hodil oko na rychlíky Pz - KV a jsem si tím zcela jist...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1417
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 01:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hk, Mk: právě jsem si to přečet a naprosto nechápu, jak takový blábol může vážně myslet konsorcium odborných firem zaštiťujících se nějakým ISO Studie v mnoha směrech naprosto nerespektuje realitu a ani nerespektuje zásadní připomínky mnoha obcí, organizací a nejspíš i kraje ke konceptu.
Napsat Já nevim, autor byl asi zkouřenej... je pravděpodobně 100% odhad situace, nicméně neřeší totální průser co s tím
Ať žijou cyklostezky
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady si můžete stáhnout aktuální verzi studie Krajské koncepce dopravy v Plz. kraji

Opravdu se jedná o aktuální verzi? Vše dle mého soudu nasvědčujete tomu, že je to původní verze bez jakýchkoliv připomínek.

Pak je ještě možnost, že by autoři byli naprostí ignoranti a nebrali v úvahu ani připomínky kraje. Nevím.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 09:48:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mibl. Mě to na první pohled také připadá skoro jako původní verze, blíže jsem neměl čas to zatím prostudovat a porovnat. Ovšem na stránkách je napsáno - Poslední úprava: 14.5.2007 9:15:58
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 10:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak se všem omlouvám za menší dezinformaci způsobenou chvatem….
Jedná se skutečně o původní verzi Koncepce. Zajímavé jsou ovšem přílohy - např. celkové zhodnocení Koncepce pro ministerstvo životního prostředí (jednoznačný nesouhlas s rušením úseku Nezvěstice – Mirošov) a souhrnná reakce zpracovatele na zaslané připomínky. Dle jeho dokumentu již nebude v koncepci navrhována žádná trať ke zrušení, ovšem výhrady k jejich smysluplnosti jsou zde uvedeny.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 10:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

souhrnná reakce zpracovatele na zaslané připomínky

Mohu poprosit o nápovědu, kde to hledat. Díky
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 11:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod tím odkazem, je to jeden z dokumentů ve složce vyhodnocení. Ale můžeš i tady:
application/msworddokument
5_Souhrnne_stanovisko_k_pripominkam.doc (80.9 k)

Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zda to tu již bylo uvedeno, ale příjezd Orient expresu z Prahy do Plzně by měl být v 15:39, odjez na Domažlice pak v 15:49. Takže, jak už naznačil Žíža, fotiči připravte se
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 17:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

připraven!
 
 
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 17:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Promiňte, ale druhá fotografie v pořadí vypadá jako značně nezdařilá fotomontáž. Hlavně obdélníky v levém horním rohu cosi napovídají. Samozřejmě ale děkuji za ten první snímek
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 17:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já též přidám VSOE.
 
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 19:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

standart: jo,ta druhá je ze 2 fotek,protože se to do foťáku nevešlo a přece jenom toho v malování moc udělat nejde.
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 22:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VSOE po třetí
 
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 23:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním info z provozu na 180ce:
R 453: 754.060
R 452: 754.028
Os 7416: 754.029
Os 7417: 854.028+4*021+842.021
Os 7419: 754.027
Os 7420: 842.021+2*021
VSOE: 754.019+058
Os 7421: 754.029
Pn 15.50 průjezd Staňkovem 742.319+349 na Domažlice
Lv 16.40 průjezd Osvračínem 742.069 sólo na Plzeň
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 07:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je to černé na bílém k Dopravní koncepci Plzeňského kraje: http://www.kr-plzensky.cz/article.asp?itm=31469
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 08:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: koukám, že nejdůležitější při kompozici záběru bylo nasvícený čelo , ale jestli to veze obyčejná B, wapky nebo nebo něco jiného, to už je u
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1420
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 08:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: já tomu pořád nerozumím, ale jako návrh řešení neustále podsouvají ten původní naprostý blábol a dokument, který reaguje na připomínky je tam umístěn jen jako pracovní verze kdesi pod čarou. Skoro to vypadá, že tam je zveřejněn jen aby se neřeklo.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poradil by mi někdo, kdy byla srovnána se zemí budova odbočky Vránov? Předem díky.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: já jí viděl ještě stát v prosinci 2005 a pak jsem po trati 180 jel až v dubnu 2007 a odb. už tam nebyla.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:48:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa: při "koridorizaci" Staňkov - Blížejov
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 16:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je něco o té "koridorizaci" Staňkov - Blížejov
http://bwb.webgarden.cz/soucasnost
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 17:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádanka: trat? žst?
 
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 17:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831, T_m - díky pánové
Není to trať 185 - Běšiny?
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 17:59:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox:jsi blízko,ale nemáš pravdu.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo oběh Klatovských brejlovců, myslím tím také, v jaké TS jezdí, pokud jo, prosím, buď mě ho pošlete na mail nebo ho dejte sem

Děkuji Karelpl.
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl:

TS740 (2*754 - 754.015, 754.024):
1.den
1920(6+), 7504(X)/7549/7546/7557
2.den
7502/7547/7542/7501

TS741 (1*754 - 750.078)
7504(6+)/1967(6+)

Ovšem v TS741 často jezdí jedna ze čtyřek a nulka jezdí o víkendu v TS740. Prečo nie?
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783363: Jj, díky moc, já se to budu muset ještě nějak naučit já tohle totiž nechápu víš

1.den
2.den

tohle na tom právě nechápu no...

Takže jinak řečeno, nulka by měla jezdit pořád??
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: foceno ze žst. Nemilkov, někde u vjezdového návěstidla od Malonic, cesta vede od přejezdu, který je u toho návěstidla (vedle něj je bývalý vechtr) do vesnice v údolí, která se jmenuje Úloh (na jejím katastru je nádraží, které se kdysi jmenovalo dokonce Velhartice - Nemilkov, kopec vpravo je Bruskov a dominantní strom uprostřed vpravo je u nechráněného přejezdu cca v km 42,6 :-)))
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten strom vypadá z jiného úhlu takto
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11 : a je to focené z 831 229-0
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A místo, odkud bylo fotografováno :-)
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 18:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ještě
 
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hadánka: jaká je to žst
 
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: Tu znam, to je Nemilkov ne???
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karepl: Ne , ale trat souhlasí

(Příspěvek byl editován uživatelem 831.)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Nemilkov je podobná budova a je taky takhle opravená
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: Na tom není co chápat. V turnusové skupině 740 jsou zařazeny dvě kolomotývy, oběh "začne" "1. dnem", další den jede stroj v "2. dni" a třetí den je opět turnusově "1. dnem". Prostě, tutéž lokomotivu lze potkat na stejném výkonu každý druhý den.

Jinak v Plzni je i dvacetidenní TS206 (20 lokomotiv řady 242), takže tutéž lokomotivu lze potkat na stejném výkonu každý dvacátý den (když vše klapne ).

831: Když zaměníme první písmenko, dostaneme polský přístav .
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783363:
Karelpl: Nemilkov vypadá takhle http://www.pozor-vlak.de/images/cd3b017.jpg

(Příspěvek byl editován uživatelem 831.)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4783363: Jo dík ale jo, už to chápu třeba esa, nevim jak ted, ale mívali tady v Plzni 30 denní turnus a to sem nechápal už tuplem


831: Njn, tak sem to spletl...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: každej se splete
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpolední pohoda v Domažlicích
 
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 08:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slavnostní otevření naučné stezky „Ke studánce lásky“ proběhne v sobotu 9. června 2007 v 10:15 po příjezdu výletního vlaku z Plzně na nádraží v Konstantinových Lázních. Následovat bude společný pochod po stezce (8 km) a po příchodu zpět do lázní kulturní program – koncert. Součástí stezky jsou i zastavení věnovaná dopravním a technickým zajímavostem v okolí trati Pňovany – Bezdružice. Bude to již čtvrtá naučná stezka v okolí těchto jediných lázní Plzeňského kraje.

Z Plzně do Konstantinových Lázní vyjede v 8:45 výletní vlak vedený historickým motorovým vozem M 131.1487, nazpět do Plzně se vrací z lázní v 17:07. Prodej jízdenek ve vlaku, doporučujeme rezervace na emailu: info@plzenskadraha.cz a nebo na telefonu 604 827 735.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 12:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, proč mají raní rychlíky celkem pravidelná zpoždění - je to např. u R751-dnes hodina v Plzni. V opačném směru ve stejnou dobu ještě více. Vzdyt v tu dobu se ještě nepracuje a je minimální vlakový provoz. Chtěl jsem jet z Prahy vlakem ve 4.15 do Fr. Lázní, ale takhle si to ještě rozmyslím.
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_v : Tím rychlíkem co má z Prahy odjezd v 4.15
jsem jel do Plané u M.L.a dál jsem chtěl jet do Domažlic.Osobák na Domažlice mi ujel,protože rychlík měl přibližně 30 min. zpoždění.

(Příspěvek byl editován uživatelem 831.)
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, ale proč jsou ta pravidelná zpoždění tak velká?
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve směru na Prahu se to většinou nabere při čekání na křížení (mělo by se v Brodě, během stavby se kříží častěji v Pavlovicích, někdy v Ošelíně) a většinou to přijede tak na čas odjezdu, po přepřahu do 5 minut, které dožene. Pak mohou být nějaké komplikace v rozestavěných částech, pomalé, čekání na další vlaky...

Ve směru z Prahy si to někdy přiveze, s tím se nedá dělat nic. Pak tu je zbytečný (trvám na tom - esa např. nemusí vozit štěpku z Plané v celé trase a další případy) přepřah (ve směru na Cheb nejsou ani spojky, které by to urychlily a není ani větší časová rezerva jako na Prahu. I když es není dost, mohlo se to obejít bez přepřahů, za výlukou stejně jezdily plecháče.

V Plzni něco (10-15 min.) dělá i čekání na autobusy z Mostu (pražák ale, jak jsem pozoroval, odjíždí bez čekání).

Zatím jsem měl štěstí, opravdu velké sekery se mi vyhnuly, pravidelně míváme kolem 20minut.

S tím osobákem v Plané je to divné, pamatuju, že čekal, i když jsme měli skoro hodinu.

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 731 měl 47 minut na odjezdu ze Stříbra, do Plzně přijel s cca +75. Důvodem zpoždění byla technická závada na trati (zaslechl jsem, že snad prý lom kolejnice).
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 15:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303:To byl pracovní den a výpravčí říkala,že kvůli školákům musí jezdit na čas,že si stěžovaly školy,ale těch lidí kterym to ujelo bylo víc.Další os směr Tachov 7:42.Ten kdo jel směr Bor,Bělá nad Radbuzou z Tachova až v 10.15.Ten kdo jel směr Hostoun,Poběžovice,Klenčí,Domažlice z Bělé až v 12:28:
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco z minulosti depa Plzeň, bo se mi dostalo skenovací zařízení pod mou zlatou ruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Savik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 11:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco:

 
 
 
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace