K-report
 

Archiv do 14.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 330 a 331 » Staré archivy » Archiv do 14.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 20:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak 520 ta by tu měla zůstat, ta je tu od výroby
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hook: Tak jsem rád že jste napsal něco k tématu. Copak jsem si asi tak mohl myslet pod Ano,tak mateřinku už máte zdárně za sebou,a od září už prvňáček,to nám to letí...????? Cokoliv

1. 100krát do roka Jsem nemyslel vážně. Výluky musí být a budou, ale zaleží kdy jsou.Ve vyspělích západních zemích se konají mimo největší nápor cestujících a bez minimálniho vlivu na dopravu a né ve všední den od 7:00 do 14:00 jako u nás. Potom nám připadá, že jsou fuuurrrtt.

2. Jen tak, aby se neřeklo a vyhovělo to všem normám. ... nikde to není poznat Tak to je pravda (mluvím o 331) a za tím si stojím. Mohl bych uvést pár příkladu (viz níže). Za tuto situaci memůže ČD ani SŽDC nýbrž naše politické papalášstvo, že vetšina peněz pluje do výstavby dálnic, a dalších staveb coš je také potřeba a na opravy zbývá málo peněz a tudíš to není poznat. Vím o čem mluvím.
Opravit propadlé blaťák tím, že se podbije a na něho nasype nový šterk není oprava, ale látání a za rok se musí zase podbít. A toho by se našlo víc.

3. Tohle je diskuze o skutečné dráze a ne o vašich růžových myšlenkách, jak dráha funguje. Růžově jako vy jsem si to viděl než jsem nastoupil na dráhu. A dráhu mám rád, jinak bych nebyl u ČD. Už konečně otevřete oči. A podívejte se po čem se jezdí (na 331).
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodatek:
Abych pořád nekritizoval, tak úsek mezi Malenovicama a zast. U Mlýna spravili hezky, ale nebít nové silnice, která se rozšiřovala by nebylo nic. U nás vládne silniční lobby. Z důvodu přestavby silnice se klidně posune štreka a vybourají baráky, ale z důvodu dvojkolejky do Zlína neustoupí silnice ani baráky.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj ReRe, foto se povedlo. Jinak ty nové Regionovy by měly být 028 a 029 - mohli poslat radši už tříčlánkové
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a beztak regio nohy jsou na lepší sou 810 a 010
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Folcek:
Tak to řekněte lidem a těm "vyšším." Možná Vás vyslyší o čemž pochybuji... Ale za pokus to stojí ne?
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 22:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjotr:Přesně tak, kvůli cestě se staví nová přeložka. Zde je vidět, že ve Zlíně asi nemá o železnici nikdo zájem, všichni preferují silnice, už by se ale také měli vzpamatovat!!!Když už teda tu trat posouvali, tak v domnění, že tam bude druhá kolej...ale to je paséééé, o tom se už tu mluvilo...

Chopin:Hmmm tak to je ještě lepší. Čekal sem že už to budou jednoznačně trojdílné!!! Co zase někdo jednou MYSLEL. Už vidím, jak tu jedou čtyři RegioTaxy spojené na kábel..
Místo, aby trochu přemýšleli nad zmodernizováním trati, byť jen do Zlína, budou požizovat tyto zgarby!!!Někdo si musí uvědomit, že tato trat je plně přetížená,že tu jeden pár Ex nestačí,že nákl. doprava musí fungovat jen v noci, jelikož se není možno do ZLína ve špičku dostat!!!

Správně 520ka je tu od výroby, a tu nedáme. Stejně jako 271ku !!
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vy jste tomu tady zase dali...

U nás vládne silniční lobby.

Ale prd. Žádná silniční loby zde nevládne. Protože kdyby zde opravdu silniční loby vládla, tak železnice jsou na tom mnohem hůř, než nyní.

- Nedovedu si představit "ZLÍNKU" bez 810!!!
- a beztak regio nohy jsou na lepší sou 810 a 010


No to se taky dalo čekat. Dříve všichni osmsetdesítky odmítali, sotva se začal blížit jejich konec (alespoň na některých tratích), tak už za ně začínají tryzny.

že nákl. doprava musí fungovat jen v noci

Souhlasím s Káemem, že největšími nepřáteli železnice nejsou silnice, ale její příznivci.
Zatímco kamiony jen v noci jezdit nemusejí, čímž mají výhodu oproti železnici (za předpokladu, že ta bude jezdit jen v noci), takže vlastně železnice se zničí sama, žádná tzv. "silniční loby" není potřeba...

Správně 520ka je tu od výroby, a tu nedáme. Stejně jako 271ku !!

Správně, o rozmístění železničních vozidel rozhodují šotouši!

Pánové, příště, až půjdete napsat takovéto slátaniny, dejte si raději studenou sprchu...!
Liberté! Égalité! Sexualité!
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 00:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán

Co k tomu dodat,snad jen díky,že jste to napsal i za mně...
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 00:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Folcek: Samozdřejmě že 810 je lepší, to je jasné. Ale já pevně věřím, že za 4 roky se zde bude řešit místo 814tek a 810tek, jestli je lepší do Zlína banán nebo ten peršan. Už aby to bylo kurňa..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jinak zde malé připomenutí z Šariho kuchyně:

http://www.youtube.com/watch?v=Zv0otdteKFQ
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 01:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zde ještě, když sem se teď teda naučil s tím JůTubem, tak tady ještě taková trošku nostalgie - průjezd EC 103 POLONIA u moravního mostu u OK v čele s 350.017. Ten konec si prosím nevšímat. Doufám, že to nikoho nepohorší - já to nejsem!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7uLgjC43J6k
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 05:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmě by spíš zajímala praktická otázka, jestli budou některé spoje garantované pro vozíčkáře. Aspoň přípoje na významější rychlíky...
A rozhodně nelituju konec 810, spíš bych řekl - konečně...
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 08:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak stím banánam bych to neviděl tak hrr, protože ted bude po dlouhé době úspěch že se vytlačila řada 810 z naší tarti atoho banána nebo peršana o tom bych tu mluvil až tak za 10 let
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 08:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šary: Video je super , jen nevím jak to stáhnout. Zda to vůbec jde?

814ky jsou určitý komfort. To se nedá s 810 srovnávat. Alespoň je tu vidět, že zlínka udělala krok dopředu. A co se týče nakladní dopravy, tak jezdí skoro všechny nakl. vlaky přes den, ale na úkor dopravy osobní (není možné vytvořit taktovou dapravu, která jakš takš fungovala minulí grafikon).
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Cyrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po příchodu těch 2 Regiošrotů nejspíš zustanou 810 521, 520 a nejaký další motorák pro záskok za nejaký kleklý Regiošrot.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjotr:Díky, ty ono se to stahnut dá. Ale musíš si někde splašit náký programek. Kámoš ho má, tak já to zkusím nějak vysockovat od něj

Chopin: Dobra praca, já nevím, jak to tam dát. Mosíš mě to naučit...
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 13:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco ze včerejška...
 
 
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 13:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fany:tak v tuto dobu jsme byly od sebe asi 200 metrů!!
Akorát,že my sme byly za kroměřížskou tratí a měli sme bečku.V době průjezdů Moravie sem měl v sobě už 3 desítky Radegasta!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 14:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: to mám ale smůlu!
Ikuzus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W: to jezdění k ostrovním nástupištím padlo už někdy březen/duben-přesný termín už si nepamatuju při poslední kolaudaci.

Šari:podle fotky bych tipnul, že tvůj taťka má něco společného se sklářstvím ve vizkách. Pokud jo , tak ahoj, SUP...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikuzus:No jasný. Kdyžtak se mi ozvi na email, nebo moji mati...Díky

PS: podle jaké fotky ?
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Ikuzus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 16:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Podle tvého příspěvku ze dne 2.6.ve 22.01 a podle příspěvku 754 037 4.6.ve 12.50. Rere mi připadlo míň pravděpodobný, než Šari... posílám mejla...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikuzus:: jasný, už chápu...dle čeho si mě identifikoval...

Konec OT
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Vizovicách jsou odstaveny u 2. koleje plošinové klanicové vozy (asi 15). Co se zde loží? Že by zde masově ložil nělaký nový podnik?
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

slyšel sem že do vizovic po dlouhé době začaly jezdit nákladní vlaky!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 16:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já viděl dneska ve Zlíně na 1. koleji 9 ks "krátkých plošiňáků" Ks a na lístečcích bylo napsáno, že jsou určeny dál do Vizovic.
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-8137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska se trochu zadrbal EC 103, před pátou odpoledne měl v Otrokovicích napsaných 350 minut, 105ka měla 15'. v 17.02 103ka zhasnula, tak jsem doufal v dvojsoupravu, ale jel jenom Sobieski, Polonia skončila nevím kde... nevíte kluci dispečerští?
 
Yeah
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4791
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Přerově
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak? (to myslíš?)
Yeah
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na CDP Přerov (Ikuzus): K čemu slouží "čekací doby vlaků osobní dopravy"?
V neděli 10.6.07 jsem jel R 812 z Olomouce do Otrokovic a dále Os 14243 do Zlína. Cestoval jsem už z Orlických hor (N. Město n/Met.) a cesta probíhala nad očekávání dobře až do Otrokovic, kde náš vlak (14243) CDP zadrbalo o 35 minut, protože nás nechali čekat na 703, tzn. na vlak, který neumí jezdit včas. V neděli měl 95minut zpoždění.
Proto se ptám, jak je možné, že 14243 čekal takovou dobu, když jindy vlaky v Otrokách jedoucí na Zlínku nečekají ani 15min? To o tom rozhodl nějaký pokémon dispečerský z Prahy, alebo ako?
Jen tak pro zajímavost. To, že budeme čekat na 703 se na odjezdové tabuli objevilo 5minut po pravidelném odjezdu. V ten moment se ze slušně zaplněného vlaku (cca 100 lidí) sebrala velká část a odkráčela na trolejbus. Ve vlaku zůstalo asi 30 lidí. Jakmile přijel R 703, tak přestoupilo asi 10 lidí (naprostá většina lidí totiž přijela už R 812). Se 35minutama zpožděním a mnohem menším počtem cestujících jsme se rozjeli ku Zlínu.
Nejde mi o to, že jsem byl doma o půl hodiny později, ale o to, že když příště pojedu tou 703-kou a budeme mít zpoždění třeba jen 20min, tak to v Otrokách čekat nebude!
To jsou momenty, kdy pochybuju o tom, jestli jsem ještě normální, když obhajuju dráhu a lidi na ní pracující...
gagarin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.178.252
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:36:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CO se stalo s tim ECčkem?
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 14:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Os 3338/3211 162.004 (blonski)

 

Jinak Říkovicemi se dnes ve 13:06 prohnala 814.027, ještě bez nálepek, která by měla být dislokována do Tábora..
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4792
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 14:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec:
Z Polska si Polonka přivezla nějakých 350 minut zpoždění a u nás už jela jenom jako Sv (lidi nejspíš nahnáni do Sobieskiho). Poslední informace o pohybu Polonky byl příjezd do Přerova se zpožděním 364 minut.
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 18:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě zajímalo, co ti pšonci měli za probléééém. 364 minut už není jen tak. Co si pamatuju, tak naposledy z Polska měl velké žpožďo Chopin 280 minut. Loňskou zimu, kdy mrzlo -20C. Ale teď????
 
 
Foto z loňské zimy. Jen tak na zchlazení při dnešních teplotách.
 
 
 
 
 
Na fotky nedívat moc dlouho, jinak hrozí podchlazení.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Rere
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjotr:Hned je mi příjemnějc.Jinak pěkné fotky .Na té 4068 to má byt PF 2006 že? Už se to chlapcům ňák slouplo
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- A nebylo by lepší zamyslet se, proč něco takového napsal?
- Protože si hledá záminky k diskuzi a docela se mu to povedlo.


To by teda nebylo! A myslím, že se mu to nepovedlo. Toto je diskuze o trati 330 a 331 a né nějaká soutěž v zesměšňování nebo v čem. Způsob, jakým svůj příspěvek Hook vysvětlil je velmi inteligentní, ale způsob, jakým příspěvek napsal, je tak trochu neinteligentní.

Napěťovka 16.6 - zítra se pokusím zjistit, co tam pošlou za stroje.

VIDEO NEMÁ CHYBU!!!
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rere: To PF 2006 sem tam udělal já. Akorát to bylo jenom kvůli fotce, sám sem se divil, že to tam tak dlouho vydrželo.
Rere
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

754_037: Áha a povedla se aspoň ta fotka, kvůli které si to tam dal?
Škoda, že 16.6. jedem na školní výlet.Ale jedem VLAKEM.
Ale zas místo teho že jedem o víkendu, tak budem mět poslední týden školy 3dny - po, út, st volno.Takže se bude

(Příspěvek byl editován uživatelem Rere.)
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádný zázrak, ani to sem dávat nebudu. Byla to taková předsilvestrovská náladovka s kolegama v práci a navíc za tmy. Přes den sem ju tehdy ani vyfotit nestihl. Hlavní důvod byl ,,Společenské foto.´´
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím jestli ta napěťovka v sobotu bude, protože už něco probíhá. V pondělí sudá sk. a 2. kolej na Tlumačov. Dnes lichá sk. a 1. kolej na Tlumačov. Co bude zítra?
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak moment! dneska byla nejaka napetovka? esi ano tak v kolik? kdyby mela byt napetovka MEZI STANICEMA tak to sem doufam date...

Pjotr: prijemne zchlazeni, dekuju

(Příspěvek byl editován uživatelem pospec.)
Yeah
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak bude ta napěťovka? Už si dělám volnou sobotu...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 10-2002


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vizovice nákladní nádraží hlásí odjezd 1.části nákladního vlaku s buňkama (kontejnery) zatím jen do Lípy (příp. Zlína).
Ihned ve Vizovicích přistavena 2.část vozů k nakládce.
Po naložení se to spojí ve 20-ti vozový vlak a odjede do Plané n/Luž.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak už víme, kde Jameszl bydlí
Yeah
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak dnes byla zase napětovka v Otrokách sudá sk. a 2 kolej na Tlumačov od 7:00 do 12:00. To úplně čumím,že je toho tolik za sebou.

Pospec: Včera byla napěťovka od 7:00 do 12:00 tuším. A jestli tě to uklidní, tak motorové lokomotivy nejezdily páč to byla i kolejová výluka jako dnes.

Tak nevím jestli jsem včera nepřivolal zpoždění na Chopina, protože dnes měl jen 120 minut.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: tak už víme, kde Jameszl bydlí

Kde, snad né ve Vizovicáááách?
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi vjezdovým návěstidlem a předzvěstí ve Zlíně směrem na Vizovice objeveny pozůstatky drátovodů a mechanického návěstidla (patka)!
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: V tom místě bylo dřív mech. vj. návěstidlo, hodně daleko od dnešního vjezdu co? Kdy bylo zrušeno bohužel nevím.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:34:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Daleko je to dost. Jinak ten drátovod pokračuje ještě dál, asi k předzvěsti.
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 17:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Mn 81032 přijely plošiňáky Ks ložené bůdama (obytnýma buňkama) z Vizovic. Pěkně dlůhá soupravička:
 
 
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:27:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Migoš:Potvrzuji.Viděl sem to v Otrokách.....
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že toto je lepší způsob transportu na západ, než kamionama, kterých tu jezdí víc než dost (vozí to z Fagusu v Trnavě a z Vizovic)...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Migoš:Tak,tak!A vubec celou kamionovou dopravu bych převedl na koleje,bohužel ta tak lehké není a navíc třebas jako ve Švýcarsku to nikdy nebude............................jak co se týče přiřody tak železnic...(kamionová doprava)...
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hools: nj, ale co je v dnešní době důležitější??? Přecedl bys kamiony na železnici a stovky a možná i tisíce řidičů by přišlo o práci... Je důležitější "jakási" příroda nebo uživení rodin řidičů???
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: Myslíte ty možná i tisíce řidičů, kteří momentálně chybějí na českém trhu práce?
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: asi jo, já nevím, nepohybuju se v tomto odvětví...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 22:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: Řidičů je nedostatek, s tím s tebou souhlasím.

A co propouštění u ČD, nádražáci nemají rodiny????
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 08:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz:Kdy můžů narazit na brejlovce s kontejnerama???
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 15:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bytls: V po - ne Nex 54121 cca 9:00 z Otrok do Lípy (cca 9:45), obrat Nex 51420 v 10.45 z Lípy do Otrok (cca 11:10) V případě zpoždění 54121 jede sólo, v případě zpoždění 51420 veze 81030 ve stejný čas. Dále Mn 81035 cca 16:20 z Otrok do Lípy (cca 17:00 nebo 18:00), obrat Mn 81036 cca 18.45 z Lípy do Otrok (cca 19:35 až 20:20 - podle toho, kdy ho vyženou ze Zlína).

Tak napěťovka v Otrok v sobotu bude, ale ta moja krasavica tam nebude. Ptalsem se strojmajstra ve Veselí, ze kterého vylezlo 2x742. Takže žádná sláva.

Dnes nás opět navštíví ,,Brněnská vtěrka´´ 750 022. Nějak na ňu to kino zapůsobilo a začlo se jí tu líbit. Tak kdo jí nemá plné zuby, jak já, tak .
754_037
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 16:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a podařilo se mi vyfotit ty buňky, krásný vláček, ani sem nečekal, že to zvládnu tolikrát. Fotky budou...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace