K-report

Archiv do 20.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Kočky chované v železničních stanicích » Staré archivy » Archiv do 20.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72

Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo co se přítáhne za devět měsíců
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398

Odesláno Středa, 13. června 2007 - 23:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co si to přitáhl domů....: jak to, říká se, že když někdo přijde domů s opicí tak se tam oba nevejdou...kór když hrozí, že ty vopice budou dvě
Nespouštěj oči z tratě!
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2050

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 02:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravíčko,
právě sem se vrátil z týdenního výletu ráveného buď ve vlaku, v hospodě nebo pod širákem:-)
No a tady jsou moje úlovky...

Fotky z normálního provozu, tratě 162 apod. přijdou na web každým dnem

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 07:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sakra, to je celej fotoseriál
Jak jste to jeli ????
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 11:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja pridam este nieco zo Slovenska. Fira na laminatke isiel velmi pomaly za slecnou,ktora isla po chodniku, ktovie preco???

ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby stihl včas zastavit, kdyby zakopla a spadla do kolejiště
Adam Št.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 13:38:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidičky jsou, a jsou i nadšené.
http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3382
Prvni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 15:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuhle kočku z tramvajové zastávky sem dám za trest
Na protějším chodníku jsem si pohrával s foťákem a zkoušel co nebo koho bych mohl případně vyfotit a o tuto zobrazenou čekající v té době už naproti na zastávce jsem žádný zájem neprojevoval. Těsně před příjezdem tramvaje jsem s foťákem v ruce přešel na tramvajovou zastávku. Najednou se tahle ke mě rozlíceně rozběhla – tak jsem to zmáčknul. Spustila na mě, že „fotím cizí lidi a že se to nesmí. A že mě viděla, jak fotím na protějším chodníku“. Pak ještě něco zablekotala a nastoupila do tramvaje. Připomínám, že až do okamžiku pořízení tohoto snímku jsem na ní foťák ani nenamířil – tak nevím, co si o ní mám myslet
Dám ji teda aspoň sem, ať si taky užije trochu slávy

Vzhůru do boje! Povedu vás proti smrtelným. ZVÍTĚZÍME!!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 16:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle typy jsou nejlepší hnusná jak násada od vidlí ale myslí si že po ní pase celej svět.Realita ovšem bejvá jinde.
AV 15-30
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 16:49:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty agresivni obvykle dobre vyhovuji memu uspokojovani, mel jsi se s ni seznamit, urcite by se ti to vyplatilo. Ale z ty fotky neni videt, jestli nema moc prekrocenou provozni hmotnost.
ICQ 268-987-545
Prvni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překročenou provozní hmotnost určitě neměla.
S tím seznámením byl hlavně problém v tom, že jsem byl tak překvapen jejím chováním a rychlostí dění, že jsem nestačil nijak přiměřeně zareagovat.
Mám vyzkoušeno, že focení je docela dobrá příležitost k seznámení. S několika jsem se už tak seznámil. Tady jsem ovšem byl vyveden z míry tím, že na mě vystartovala i když jsem ji nefotil.
Vzhůru do boje! Povedu vás proti smrtelným. ZVÍTĚZÍME!!
Montoya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pre niektorych by to bola idealna manzelka aspon by ich dali ako sa hovori do laty...
http://js-trains.ic.cz/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky ste si všimli tý děsný módy s tima brejlema?
To je hrůza každá slípka si koupí brejle jak svařovací kuklu a myslí si kdoví jak jí to nesluší.
U šeredných bych to chápal aproč se za takovej kus plastu schovávaj i pohledný ženský? Asi to nechápu a nerozumim tomu
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2406

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je móda, ani se to nesnaž chápat...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to máš něco jako tříosé kočárky, véčka mobily a SUV gumokoly, prostě móda
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2407

Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 22:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tříosej kočárek? to bych chtěl vidět...
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 00:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:...tříosej kočárek? to bych chtěl vidět...

Čemu se divíš,to je dneska úplně normální věc.Pokud ho chceš vidět,věnuj tomu trochu času a seznámíš se s ním.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2409

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 00:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tříkolovej bych pochopil hned (to už jsem viděl, dokonce i v terénní úpravě na baloon pneu, moje MTB hadr) - ale tříosej kočárek? Na to bych tedy ale opravdu rád první řadu...
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tříosý kočárek do těžkého terénu s nasazovacími pásy...

Jinak si važte módy svařovacích kukel, to ještě ujde. Tady (Německo) je tak rozšířený piercing, že je mi z toho na blití... Dobře, jeden kousek železa ještě beru, ale na sbalení některých holek by stačil elektromagnet...
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale na sbalení některých holek by stačil elektromagnet...

Tak to bacha, aby na tebe nezačaly lítat od někud kuličky.

tříosej kočárek? to bych chtěl vidět...

Ono se s ním lépe zatáčí, páč má natáčecí přední kolečko. Akorát s tou kotoučovou brzdou to někteří výrobci fakt přehánějí.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prvni: Třeba tě chtěla sbalit, a nevěděla jak na to, tak ti začala nadávat...

Ženský jsou divný...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Regpetrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi: Zase je větší pravděpodobnost, že projedeš hovnem.
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prvni: ses měl optat, jestli nechce pujčit trochu toaleťáku.
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 12:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna smutňoučká víla na trati, sen každého fotiče a přejít na akty

Nespouštěj oči z tratě!
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 16:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bože můj, dyť jí je asi tak třináct... To tam fakt nemáte nic lepšího?? Držení pedofilních pobrázků se má stát trestným, tak aby nám nezavřeli K-report...
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 16:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nepřehánějte, Dušane
standart není to co standard
vím jak se píše standard, můj nick je však něco jiného
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:03:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: Tak tý je sakra víc, podle tvarů hádám minimálně 18 .

(Příspěvek byl editován uživatelem M - R.)
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ale každopádně vypadá jak po Buchenwaldu...
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958

Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 19:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Viděl jsem mnohem, mnohem horší. Tahle je ještě celkem vypasená...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
Kloubák je kloubák!
Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50

Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 01:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: Té není 13 ani omylem.. Tipuju, že jí je tak 18 - 20..
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965

Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 10:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik je asi tak týhle?

http://tkanlokopage.ic.cz/
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771

Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 10:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

25

MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664

Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 11:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tkan: rozhodně míň než té mašině co se naní sápe...
Blog: http://gasonuv.blog.cz !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
KONTAKTY
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: zatím jsem se nestal ničí obětí
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 6ks
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405

Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: tak to je dobrý, člověk sem jednou za čas něco přispěje a takhle dopadnu
Ta má k dítěti hodně daleko. Kdyby takhle byli třinácky vyspělé všechny, tak by kriminály praskaly ve švech...
Nespouštěj oči z tratě!
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 17:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tu nějak málo zrzek :-)

Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 21:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady menší ochutnávka blondýnek:

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34377

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 08:04:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick:
To je takový problém si místo ofocování sehnat originál? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz

Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1523

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Myslíš přímo tu slečnu?
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1991

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 17:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tenhle originál by stál za to :-)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 19:27:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letos jsem očíhl přeslavný Rendez.Bylo tam lidí mraky a některé slečny,dívky či dámy upoutaly také mé zraky.Mimo mašinek tam zavítalo i několiko "blondýnek".I přesto ale podělím se s Vámi o jednu krásku co by stálo zato vyznat ji lásku.Oblečením vše krásně ladila a oči mužů jistě krásou hladila...

Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedno ráno, v jedné stanici....

Ví někdo co je to za stanici?

Jinak dnes jsem v Berouně viděl něco nepopsatelného....

Varování věků.......
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Ta vpravo,to není kus ženské,ale celá.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No fuj tajbl.........
http://spvd.cz/skoda-bus/
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 22:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnus, fuj, hrůza
Kloubák je kloubák!
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 23:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta vpravo...napadá mě jediné přirovnání...ta by toho odtáhla víc jak Sergej.Ale sežrala by určo taky víc.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1335

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 23:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta vpravo...napadá mě jediné přirovnání...ta by toho odtáhla víc jak Sergej.Ale sežrala by určo taky víc.

_
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370

Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 23:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich-to je po návštěvě pivního baru s diskotékou-myslím ty spící mrtvoly..takže hádám PÍSEK!?
..pořádná mašina má kotel a komín..
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34409

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 03:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Písku jsou tabule takhle vedle sebe? To se mi nezdá...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz

Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 07:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Chudák pejsek. Kdyby na něj ta pětitunka sedla, tak to už nerozdejchá.

Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 08:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laptop connection performance na Masaryčce, pátek 15.6.07
Jak jste to jeli ????
Chich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 08:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf:Částečně máš pravdu, že je to po návštěvě restauračního zařízení, ale rozhodně ne v našem královském městě.Jedná se o trať 180.Takže místní už asi budou vědět.

(Příspěvek byl editován uživatelem Chich.)
Varování věků.......
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1527

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 16:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to nevim, ve které stanici na trati 180 by měl interiér nádraží "výzdobou" připomínat nástěnku ze 70.let...
Taus to určitě nebude, fakt mě nic nenapadá...
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371

Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 20:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes cestou na Raildays jsem v hranicích viděl anděla a na výstavě samotné jich létá celé hejnojen neumějí otevírat dveře historických vozů

..pořádná mašina má kotel a komín..
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3929

Odesláno Středa, 20. června 2007 - 00:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té fotce tý prdele v Berouně, napadá mě jediné, kdyby ta kočka koukala směrem k onomu místu, pak bych její držení se za hlavu a její výraz jasně pochopil...
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280

Odesláno Středa, 20. června 2007 - 09:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kočky z okolí Mladče

Toníček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 09:12:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při včerejším čekání na bobinu,přišla bobina blondýna.Chvilku to vypadalo,jako kdyby stopovala.V pozadí je rychlík do Liberce.

Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366

Odesláno Středa, 20. června 2007 - 10:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestou do školy na vlak Ulice nese název "Nádražní". Kdo uhodne z jakého je to města?

http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 27.3.2007)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4218
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 11:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halbstadt: ta drubá fotka...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 11:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tonicek: Je, dneska jsem na tenhle rychlik se stejnou Barcou cekal v Liberci. Ale blondynu jsem nevidel.
MHD Liberec
Railman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.135.106.222
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 12:57:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Rail2005: No přeci Ostraaavaaa s nej holkama na světěeeee :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace