K-report
 

Archiv do 14.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 14.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 11:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Čerčany a Senohraby včera betonovali patky v 1. koleji poblíž vjezdového návěstidla do Čerčan. V Senohrabech se hloubí jáma pro podchod, na jednom místě skoro dosahli definitivní hloubky. navíc na čerčanském zhlaví roste gabionová stěna.
Začátkem týdne natírali PHS mezi Světicemi a býv. hr. Les nazeleno, asi aby si šotouši nestěžovali na jednotvárnou čerň stěny. V Říčanech roste podchod, už začínají svařovat armování i na stropě. Do propustku na pražském zhlaví tento týden zabudovali prefabrikáty.Dál roste PHS. Kde to jde, se rozhrnuje vrstva štěrkodrti a válcuje se. Zemní fréza dnes stála poblíž bývalé předvěsti do Říčan. Před novým mostem se staví odvodnění a jsou upraveny svahy, mezi novým mostem a zastávkou se taky pokládají žlaby, ale svah tam upraven není a je dost strmý. Upravuje se zeď u strážního domku u hr. Rybník a staví se PHS.
Ze staších úseků: Ve Strančicích sice funguje informační systém, ale bylo by fajn, kdyby se někdo postaral, aby ukazoval to, co má. Konkrétně dnes měl osobák 10 minut sekyru, ale "pragotron" to taktně zamlčel. Výtah je "jen pro potřeby tělesně postižených", víc jsem nestačil z rozjíždějícího se vlaku přečíst. Na to je potřeba mít nějaký papír nebo stačí jen noha v sádře? Mohla by se tím svézt třeba osmdesátiletá paní, která sice ZTP nemá, ale cesta po obou schodech by jí trvala tak čtvrt hodiny? Nebo máma s kočárkem? Mezi Hostivaří a Uhříněvsí se tráva začíná dobývat do štěrkového lože, těsně u kolejí rostou pěkné akátky, na které by už byla potřeba pilka. Tak mě to utvrzuje v dojmu, že sypat peníze do současných ČD/SŽDC je jako házet je oknem.
Bunďa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.141.219
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 13:29:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: A to jste si ještě nestačil ve Strančicích všimnout té nové fasády. To je opravdu ukázka kvalitní práce. Místní se už ničemu nediví, jen tajně doufají (vyposlechnuto), že Říčany zfušují stejně. A už se "těší" na zimu na opravené lávce.
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 13:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: Co může člověk chtít, když tam jsou pořád stejní lidé...
Jeden velice vlivný člověk ze SŽDC jezdí "naší" tratí z Prahy do Benešova dost často...na jeho rozhodnutí závisí celé stavby...on dokáže jedním tahem pera hodně...ale tohle nikoho nezajímá, že se investují miliardy do obnovy a na údržbu se davají pořád menší prostředky...Když vidím zmiňovaný úsek Hostivař-Uhříněves, tak je mi opravdu špatně a přepadá mě malomyslnost...
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 13:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc nechápu, jak ten úsek (Hostivař-Uhříněves) mohl vůbec někdo za ČD (mám na mysli traťovku) převzít. Na ostatních koridorech jsou ty pláně a násepy zplanýrovány daleko lépe (tedy alespoň mám pocit), což umožňuje potom efektivněji využít sekací techniku. Tady jsou na hodně místech takové šutry a kamení...o odvodnění ani nemluvím...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7092
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 14:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazeleno je natírána i PHS v Uhříněvsi u 1. koleje směrem k benickému přejezdu. Natřena už byla i PHS přímo ve stanici podél sudých kolejí od budovy směrem k Hostivaři, ale tentokrát našedo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7096
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 20:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta fasáda ve Strančicích je hrozná, první, co jsem si hned všiml, byly na mnoha místech chybějící vodorovné drážky v omítce - ty nyní dodatečně ryjí do již hotové omítky, ale asi těm chudákům nikdo neprozradil, že existuje pravítko a vodováha. Opět do již hotové fasády začali zasekávat kabel pro panel s nápisem Strančice. Nátěr je prováděný štětkou a je na mnoha místech flekatý.

Co se týká barevného provedení budovy, tak je to taková prapodivná kombinace. Nemám na ní jasný názor.

Jinak technologická budova jsoucí v bílé barvě už z ulice moc bíle nevypadá, neb je dosti špinavá. A nejšpinavější jsou ty vodorovné drážky v omítce.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Lenny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.154.102.246
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 13:54:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za omitky? Nemate nekdo blizsi informace, popripadne fotky? Docela by me to zajimalo, co tam je za chyby.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1239
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 14:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k benešovské lávce pro pěší
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=184&r=mfstredcech&c=798323
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ponožky do sandálů PATŘÍ!!! :-)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 07:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že všichni vědí, že se chodí přes koleje. I starosta. Ale aby s tím něco udělala třeba MP nebo přednosta. Ještě k lávce: ta byla postavená při rekonstrukci stanice kdysi místo kamenného mostu jako dočasná, provizorní. Nikdo se o ní pořádně nestaral. Je postavená z vojenského materiálu, používali to prý ženisti. Už tam dáááávno měl být most, ale pravděpodobně liknavostí města bylo stále dost času.
Ale pozor - i když byla lávka v provozu, stejně tak 70% lidí chodilo přes koleje. Je tam vydupaná pěšina. Přes lávku se chodilo jen s kolem nebo kočárem. I maminy učily děti, kudy je to kratší. A v noci, když končí pekárny, tam byl a je provoz jak na korzu.
Jo, čeká se opět na . Potom tam budou mít cajti zděnou služebnu a všude se bude psát, co dráha zavinila. Ale ta lávka je města, to jí zanedbalo svojí liknavostí. A inspektor dělal svojí práci. Podívejte se na lávku zblízka, jak je přeudržovaná.
Dostanu se tam asi až v pondělí, ale nafotím ji ze všech stran abyste věděli, vo co gou
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
BRDO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.141.219
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 08:16:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KVÍZ:
Strančice - realita dnešních dní
Na 1. nástupiště přijíždí osobní vlak z Prahy. Mimo jiné vystupuje starší paní s francouzskými holemi a maminka s kočárkem a asi 2letým dítětem za ruku. Výtah na 1. nástupišti bliká a nejde. Na koleji u staniční budovy, kde by se dalo přejít přes konec peronu, stojí nákladní vlak. Maminku napadlo, že přejdou na 2. nástupiště odkud se vyvezou na lávku. Co myslíte????
Díky pomoci dvou slušných mladých lidí se na lávku všichni dostali.
Zajímalo by mě jaké řešení má pro takové, byť neobvyklé, ale očekávatelné případy ČD.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 08:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To BRDO: nevím, jaké řešení mají ČD speciálně pro Strančice, ale v Benešově jsou všude vyvěšeny plakátky, že s kočárkem pomůže zaměstnanec ČD. A také ke všem vlakům (alespoň co jsem viděl) chodí průvodce v oranžovém. A pomáhají i ostatní slušní zaměstnanci i cestující.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 09:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stranku http://koridor4.ic.cz/fotoarchivy.html pridan novy archiv 29 fotek, tentokrat z useku Odb. Bedrc - Benesov. Stejne fotky v nizsim rozliseni jsou v galerii na http://www.4koridor.cz Autorem je Plesoun, takze diky za skvele
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Benešově už dokončili demolici zbytku podchodu. Maká se na podchodu na konci Pražské, dál se staví PHS. Most přes Antůškovu(?) má vybetonované opěry, bude se stavět bednění pro mostovku. Propustky jsou různě rozpracované - u Tužinky má vybetonovanou klenbu, mezi strážním domkem u Bedrče a odbočkou je taky dost rpzpracovaná, ale na větším propustku u Bedrče z vlaku žádné stopy po stavební činnosti vidět nejsou.
V Senohrabech roste zídka z gabionů, už je hotová tak z poloviny. Podchod musejí vysekávat ve skále.
V Říčanech dostala opěrná stěna na strančickém zhlaví izolaci, opěry přilehlého mosty jsou snad připraveny k betonování. Roste bednění podchodu i rampy. Propustek na pražském zhlaví je sestaven z prafabrikátů - obrácených U profilů. Most za ním má odkrytou klenbu, jinak se s ním nic viditelného neděje. Až k bývalé předvěsti je vrstva drti. Propustek u hr. Výšiny má vybetonovanou klenbu. V zářezu před kolovratskou zastávkou se staví odvodnění, na jednom místě jsou položeny žlaby pod kolmým svahem, není mi jasné, co se tam bude dělat dál. V zastávce byly položeny izolační rohože, na nich už je vrstva drti. Za mostem přes ulici pracovala zemní fréza.
Všude rostou PHS, v Říčanech je vykolíkovaná až k bývalé předvěsti, to se mi tedy zdá přehnané.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:56:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fasáda ve Strančicích, to je opravdu dílo. Ta barva mi tak špatná nepřijde (zdá se mi lepší než předchozí zelená), ale ty fleky... Nechali by si tohle pánové z ČD/SŽDC, co to budou přebírat, udělat na vlastním domě.
BRDO: takové, byť neobvyklé, ale očekávatelné případy Na tom, že jela stará paní a máma s dítětem, nic neobvyklého není. A právě proto musí ten výtah jezdit pořád - ony tam mohou přijet i osobákem v jednu ráno, kdy kromě nich z vlaku nikdo nevystoupí, a taky se musí dostat nějak z nádraží. Obávám se, že jediné ČD-řešení je, že to nikoho nezajímá. Rád bych se mýlil. Rozhodně ve Strančicích žádný zaměstnanec na doprovod cestujících není (a v Benešově po skončení prací také jistě nebude).
Divím se, že tu lávku zavřeli až teď - ta byla hrozná. Na jejím místě chce město postavit normální most. Je ale možné, že její rekonstrukce dřív by taky tak jednoduchá nebyla - před pár lety jistě nikdo nevěděl, jak se nádraží při koridorizaci změní a jak by tedy lávka měla a neměla vypadat, aby se teď nemusela (jako ve Strančicích) bourat.
----
Od konkurence k 4. koridoru: trasa D3 za Benešovem je (podle článku v úterním Benešovském dni) už vykolíkovaná.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7099
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: některé ty fleky na fasádě jsou od toho, jak dodělávali ty drážky, ale ostatní už tam byly předtím. Co se týká výtahů, tak ty fungují normálně tak, že čistě nahodile většinou aspoň jednou denně po určitou dobu některý nefunguje. Jedním z důvodů je, že údajně nevyhovují klimatickým podmínkám venkovního provozu, především zlobí dveřní systémy. Teplota uvnitř věže i kabiny dosahuje i 50 - 60 stupňů a v zimně naopak je tam i hodně pod nulou a to přesahuje jejich provozní rozmezí. Kdo za tohle nese odpovědnost, by mne také zajímalo. Krom těch extrémů ale ty výtahy často nefungují i za běžných podmínek. Výpravčí, pokud mu závadu někdo nenahlásí, nemá přehled, který výtah zrovna funguje a který ne. Nákladní vlaky jsou před budovou občas postaveny naschvál, aby lidi nelezli přes koleje (jindy jsou prostě příliš dlouhé), když přestane fungovat výtah, vznikne dosti nepříjemný problém. Bylo by potřeba, aby konečně dodělali nějaké to zábradlí od lávky ke staniční budově, aby bránilo lidem ve vstupu do kolejiště - jedná se opět o další hloupou chybu v projektu.

S lávkou bude obrovský problém, co se týká provozu a údržby. Bohužel to vypadá, že se vůbec neřešilo a dosud ani neřeší, kdo co bude mít na starost a kdo co bude financovat. Dle mého názoru je naprosto nutná dohoda resp. smlouva o rozdělení kompetencí a nákladů mezi ČD, SŽDC, ROPID(resp. StČ. Kraj) a Obec Strančice. Jde náklady na elektřinu (výtahy, osvětlení), opravy, úklid (např. sněhu) atd. Zatím to padlo vše na ČD a výsledkem byla reakce UŽST Benešov, v podobě té hovadiny s permanentním uzavřením výtahů a jejich provozem pouze na objednávku pro osoby tělesně postižené. Naštěstí z tohoto záměru zůstalo pouze u vylepení letáků na výtahy, neb všichni jej ignorovali.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:46:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad lávka v Benešově: A co operativně prodloužit podchod ? Bylo by to řešení ? Dal by se na druhé straně kolejiště nějak inteligentě vyústit a napojit na nějakou komunikaci pro pěší ?

(Pohechme teď stranou možnost projekčně zasáhnout do již probíhající stavby a právní náležitosti okolo.)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7100
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik pohledů na mostní objekty v Říčanech (středa 8. 8.):
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom se mluvilo, podchod snad má být na další prodloužení připravený, ale zatím se toto prodloužení nepostaví.
haxna
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.1.36
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:43:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímal by mě názor zde diskutujících na zdařilost rekonstrukcí jednotlivých nádraží mezi Prahou a Benešovem. Zatímco Benešov, aspoň soudě podle fotek, na mě působí velmi příjemně a vyváženě, Strančice a Uhříněves mi připadají takové odfláklé a splácané. V Uhříněvsi je přístřešek od podchodu velmi necitlivě plácnutý před staniční budovu, přitom ho stačilo posunout o pár metrů stranou a už by to tak nebilo do očí. Strančice mi připadají zajímavé, ale nedotažené a na můj vkus až moc kosmické. Taky si myslím, že neudržitelné vůči vandalům. Podchod by byl v mnoha ohledech praktičtější než lávka (méně schodů). Funkční nedostatky jsou zde již dostatečně probrány, k tomu není co dodat. Takže, nejlépe mi z toho zatím vychází Benešov, na Říčany jsem zvědavý.
Bunďa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.141.219
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:06:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Strančice:
Nejen že je fasáda pěkně flekatá, ale vůbec na ní nebyly opraveny původní ozdobné prvky, kde co bylo uraženo nebo naopak zapatláno a zahlazeno se přešmidlalo barvou a hotovo. Teď se něco opravuje, ale jaký bude výsledek …. Otázka je proč v Uhří si mohli dát záležet a ve Str. to tak odflákli.
Na té světlejší části fasády v 1. patře jsou i z 2. nástupiště viditelné nejméně 4 otisky špinavých rukou či čeho.
Nátěr dřevěného obložení pod střechou vypadá jako základní nátěr co do barvy i provedení. Co tah štětkou to jiný odstín, nejspíš podle hustoty barvy. I když možná taky přešmidlají tu novou techn. budovu, když předtím neudělají terénní úpravy kolem ní, bude po několika deštích špinavá jak dnes.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice by asi podchod nešel neboť okolí je podstatně výše než kolejiště a tak by to bylo schodů taky moc a asi by byl problém s odvodněním..Uhřiněves ..taky mi nějako připadá ten vchod do podchodu pitomě umístěný.
No na ten Benešov jsem zvědav ale podle mého hlavně město zaspalo nebo nechtělo ale podchod mohl vést pod celým nádražím a tím nemusela být lávka a pro lid by to bylo prospěšné ale to je na delší diskuzi, jako to že nechtěli zastávku na severu..jo pro lidi se nedělá jen pro "voliče"
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... já jsem na uhříněveské nádraží slyšel od lidí mně blízkých i od zcela nezávislých cestujících zatím jen pochvalná slova... nejen na vzhled budovy, ale i celého nádražního prostoru... a hlas zákazníků = hlas nejdůležitější.. Navíc zde probíhají další úpravy a okolí nádraží bude v budoucnu ještě hezčí... I když by se nějaké nedostatky našly, myslím si, že uhřínádraží dostalo důstojnou tvář... Vzpomeňme jen na dobu před třemi roky...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ponožky do sandálů PATŘÍ!!! :-)
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhříněves je v pohodě, umístění přístřešku bych neřešil.
Lávka ve Strančicích je správné řešení, ale na údržbu jsem taky zvědav.
Prodloužení podchodu v Benešově na druhou stranu i vyústění u autobusáku město chtělo, ale nejsou na to peníze (aspoň tak to psali v novinách, což 100% pravdivost nezaručuje).
Proti zastávce na severu se postavili místní, údajně nechtějí být rušení rozjíždějícími se vlaky. Škoda, že zastávka není připravená tak, jako v Říčanech, hodila by se.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 16:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: nebyl dnes ráno někdo z vás v Benešově v podchodu? Údajně tam tekla voda ze stropu a ne na jednom místě, i na schodišti. Jen jsem to slyšel, zato od několika lidí. Může k tomu někdo něco říct?
Prodloužení podchodu v Benešově se opravdu mělo dělat. Až na autobusák a také se mluvilo o jeho prodloužení až za kolejiště (liché). Ale údajně na to chtěli peníze od města a to je nemá. Logicky od města, proč by to platila dráha?
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 16:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: na lávku v Bene mají?? Abych pravdu řekl tak jestliže jsi si postavil dům u kolejí tak holt musíš počítat že nějaký hluk bude a pokud vím tak mělo čd 60m od osy koleje na každou stranu ochrané pásmo a vyjadřovalo se ke stavebním povolení..a najednou se stavba stěn jak za císařepána...budete čumět do zdi nebo do polí..No kdyby jěště jezdily sergeje nebo barči bez tlumičů to by už asi místní lezli po stropě..
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7101
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 18:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: nechceš ten poslední příspěvek raději přeložit do češtiny...
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:Ale jen mě serou ty protihlukové stěny..a argument o hlučnosti vlaků u tramvají připadá scestný..když jezdily sergeje(T679alias 781) a Barči (T478 alias 751)to byl hukot ale elektriky..Bene jako Benešov u Prahy,lávku přes nádraží jim už zavřeli a prý na podchod nemají,tak co bude .. jen víc lidí lézt v kolejích...omlouvám se za trochu nesmyslné věty
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: Za císaře pána se stavěli zdi aby si chudina vydělala na chleba,také někdy nesmyslné....tohle je stejné (většinou) akorát s tím rozdílem že to nění výdělek pro chudinu..
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tema PHS je faakt vecny,ale ja ziju asi 40m od osy koleje uz od mala, spim i u otevreneho okna a nebudi mne ani v posledni dobe caste houkani vlaku. Trat vede kousek po naspu (propustek u mostarny na SU) a v pohode. Vic mne budou rozcilovat ty PHS, ktere vyrostou vsude. Kdyby se aspon nekdo ptal obyvatel, zda je opravdu chteji a potrebuji
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to mám taky ke kolejím jen co bych kamenem dohodil - a to moc není - a vlak mě probudil maximálně třikrát do roka - většinou nějaká zamráča bez tlumiče...
Když u nás spí poprvé někdo "cizí", většinou se obává, že se kvůli vlakům nevyspí. Ráno je pak překvapen, jak pohodově se mu spalo...
I lidi v ulici si nikdy nestěžovali na nějaké noční buzení.. Jsme s touhle kozí dráhou tak nějak už sžití...
Jediné, na co jsem slyšel sousedku nadávat, že zrovna, když má v letním období rozkoukaný seriál /má otevřená okna/ a prožene se jí po trati náklad, neslyší televizi a unikají jí souvisloti... Dokonce - je to tak pět let - chtěla psát na dráhu, aby v určitých časech tady ty náklady nepouštěli...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ponožky do sandálů PATŘÍ!!! :-)
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

btw. to s tou sousedkou je pro případný pochybovače pravda. Máme v naší městský části obecní rozhlas, kterým se občas něco vyhlašuje. A maminky malých dětí si neustále chodí na úřad stěžovat a doporučují úředníkům, kdy mají či nemají hlásit, aby jim nebudili děti. Máme v MČ zvoničku, kterou se párkrát do roka zvoní, když někdo zemře. A lidi si chodí stěžovat, že je to desetiminutové zvonění ruší jednou od oběda, pak od televize či z odpolední siesty... a tak bych mohl o Nespokojenosti Lidské dále pokračovat...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Ponožky do sandálů PATŘÍ!!! :-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7102
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 22:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co mám říkat já a sousedi, když nám tu teď stokrát denně zvoní ty elektronické zvonce na přejezdu. Od nich jde větší kravál než od projíždějícího vlaku. Mimochodem místní umíráček je už k ničemu, neb se nedá od zvonění toho PZZ dost dobře rozeznat.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 22:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vlaky asi nebudi ze spani proto, ze hluk postupne sili a zase postupne uticha. Cili nikdy nenastane ten sok, ktery probudi. Zajimave je, ze ted jsem byl v byte (seste patro panelaku) cca 1km od koleji a tam bylo houkani vlaku slyset mnohem intenzivneji nez u nas.
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
PavelVac
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.133.81
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 12:36:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi to tu jeste nezaznelo, vcera se na http://koridor4.ic.cz/ objevily nove fotky od Benesova. Jejich galerie se uz drive objevila na 4koridor.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 13:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Studie: V Česku se staví zbytečné železnice odkaz
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.97.251
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:39:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba Říčany
 
 
 
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.97.251
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:43:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba Říčany
 
 
 
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 09:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych několik otázek pro zasvěcené,snad to bude zajímat i ostatní.Na fotkách z Benešova je vidět,že výtah na 2.nástupišti končí pod střechou.Nad dveřmi do něj je už velmi málo místa pro strojovnu.Ta bývala u dřívějších výtahů(na př.v Pardubicích)v nástavbách nad střechou nástupišť.Nejsou tam ani dveře pro strojovnu a t.zn.,že výtahový stroj bude umístěn jinak (na př.bude s hřebenovým pohonem jako u vysokozdvihů nebo s hydoalickým válcem pod podlahou jako u zdvihacích plošin atp.)Jak budou tedy výtahy řešeny a zda to bude na celém IV.koridoru stejné?
Zajímalo by mě jak budou provedeny mosty přes Kožský potok,za Planou,v Táboře u hřbitova a Černé mosty i další,jestli budou pro každou kolej zvlášť nebo na společném loži?Jejich pilíře budou rozšířeny,ale jak bude u nich provedeno spojení se stávajícími,aby se nové nesesedaly?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 11:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří marel: v Benešově, Čerčanech i Senohrabech by měly být použity výtahy EcoDisc, výtahový stroj je umístěn pod stropem šachty. Jedná se o výtah trakční - bez strojovny. Výška horní stanice by měla být cca 3200mm, což si myslím, že v Benešově je.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1848
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 12:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_marel:
Most u hřbitova v Táboře:
Ocelová konstrukce s horním obloukem společná pro obě koleje s průběžným štěrkovým ložem, vizualizace se tedy kdysi už objevila....

Černé mosty:
2 samostatné betonové konstrukce s průběžným štěrkovým ložem, pilíře samostatné pro každou kolej. Vizualizace tu již také byla.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 18:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun a Koudy.Dík za odpovědi.Doufám,že mosty budou včas hotové, a že výtahy budou složit bez poruch všem cestujícím,kteří to budou potřebovat.
Problém bude,aby ČD zajistily,aby výtahy nezneužívali ti co mohou chodit po schodech.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7110
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém bude, aby ČD zajistily, že výtahy budou funkční a čisté, aby ti, co po schodech nemůžou či jen s obtížemi, je mohli využít. Ve Strančicích ty výtahy nikdo nezneužívá, drtivá většina cestujících to valí po schodech, neb ty výtahy jsou také hrozně pomalé a kapacitně omezené a autobus či vlak by mohl ujet - na výtah nepočká. Co se týká místních, tak je využívají především maminky s kočárky a někteří starší lidé. Jo bohužel stačí, aby se výtahem jednou za několik dní svezla parta vožralých mladistvých a vypadá to, jako kdyby v nich jezdili od rána do večera. Např. v tom zadním někdo rozlil pivo, tak si dokážete ten zápach představit, horší ještě je, když tu věž zahřeje sluníčko.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 10:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek ráno to skutečně vypadalo, že teče voda ze stropu podchodu, hlavně v těch místech, kde se vychází z podchodu k autobusáku. Nemohl jse m to okouknout víc, jeden maník si to fotil (byl zřejmě profesionál, ne šotouš).
Oldcerry: nevím, na co město má a nemá, na příslušných místech nepracuji ani tam nemám známé a veřejně přístupné informace se mi vyhledávat nechce, zas až tak moc mě to nepálí.
S ptaním obyvatel je to těžké, jeden řekne, že stěny nechce, druhý je chtít bude... To byste viděli ten hukot, kdyby se někdo rozhodl je odstranit.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 10:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: Dnes ráno jsem měl tu čest vidět Bene v akci..Přes lávku chodí lidé stále ale co lidí leze přes koleje a pak přes to bahno...tam budou mít havrani práce až lávka nebude ...Bohužel já už měl tu čest stát nad umírajícím 12 letým klukem když ho srazil vlak a tak mi to dost vadí když se relativně snadno řešitelná věc odsune stranou...že nejsou peníze ..keci..
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1446
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 10:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz k fotkám Říčan: Jak to, že je tam ta trpasličí ranžírka vlevo od koleje? To je dočasný, nebo nafurt? A smí se to vůbec?
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 11:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách Městského úřadu Benešov je v sekci "Aktuality" uvedeno jako první zpráva toto:
UZAVŘENÍ LÁVKY PRO PĚŠÍ
Na základě výzvy Drážního úřadu ze dne 23.7.2007 byla dne 26.7.2007 uzavřena lávka pro pěší přes jižní zhlaví nádraží ČD.
Důvodem uzavření je nevyhovující stav částí lávky a protidotykových zábran.
Město Benešov si je vědomo významu lávky, a proto okamžitě zahájilo jednání s Drážním úřadem a investorem stavby se snahou o obnovení provozu na lávce do doby její rekonstrukce.
O výsledcích jednání Vás budeme informovat.

Tak snad něco brzy dojednají (a pak rychle přejdou k činům).
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 11:18:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: že by snad se někomu rozbřesklo...
Qěci: no bohužel ano...jestli je na fut to nevím ale smí se to..
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry, 10. srpna 2007 - 14:31:

Většina zde diskutujících ví, že koleje ve Stránčicích jsou níže, než je obecní průměr. Jenže, kdyby ta lávka byla někde v úrovni lichých odjezdů, kde je na obě strany zářez, tak bych to chápal, že to bude lávka. Jenže, ona je v místech, kde je zhruba +1.500 nad TK (na straně staniční budovy). A nutí lidi, aby lezli do cca +6.000, aby posléze slezli do +550 (nástupiště). Zatímco překonávání kolejí podchodem by znamenalo slezení na cca -3.000. Číli prakticky totéž, z hlediska kaštanů.

Takže, prosím, neargumentujte prospěchem cestujících. Lávka byla investičně úspornější a nemusí se řešit problém odvodnění. Jenže, tím výhody končí, nastává problém provozní: Vše je více vystaveno povětrnostním podmínkám, průserové jsou především výtahy. Kdo by to byl čekal.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídil:Já neargumentuji, jen jsem uvažoval...A pokud mě paměť neklame tak tam lávka byla.. A třeba je tam tvrdá skála tak to jinak nešlo? Nebo to byl požadavek obce co já vím...A aby to fungovalo tak jak má je především starost SDC a ne ČD...
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránce http://koridor4.ic.cz/fotoarchivy.html uverejnen novy archiv z useku Mrac (vcetne) - Benesov (mimo). Fotografie jsou z 28.2. az 31.5., rozliseni je bohuzel jen 1024 x 768 nebo 1632 x 1224, autorem je Plesoun
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 14:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem slíbil fotky lávky v Benešově. Tady jsou:
 
 
 
 
 
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě 3x z dnešního Benešova:
 
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A do třetice: Mirko nafotil Strančické kolejiště, tady je krásná fotogalerie
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo tady psal o jámě pro podchod v Senohrabech.Takto to tam vypadalo včera:
 
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 18:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav přístřešků a vegetace v zastávce Praha - Měcholupy
 
 
 
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 18:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Traťový úsek Uhříněves - Kolovraty a Kolozastávka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na tohle koukám už pár týdnů. Mezi Hostivaří a Měcholupy je to upevnění trakce uděláno kvalitně, ale dál je to takováhle hrůza a amatérismus.
 
D26
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 19:22:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebude to tim, že mezi Hostivaří a Uhříněvsí je hotovo a dál se ještě maká?!? Asi bude ty hrůzo...
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 19:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D26 - to tě zklamu, ale ta fotka je z Uhříněvsi. Stejně tak to vypadá mezi Uhříněvsí a Měcholupy (polovina cesty Uhříněves - Hostivař). Takže sorry

(Příspěvek byl editován uživatelem abraxik.)
Bigshark
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doubí - Planá 14.8.2007
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7124
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abraxik: to už se tu opakovaně řešilo, to není žádná hrůza a amatérismus. Tak je to zavěšeno úmyslně, než si stavba "sedne", a cca po roce proběhne definitivní zavěšení na laníčka. Ovšem, jak je vidět na stavbě, místy jsou laníčka už od začátku (např. v 1.TK Světice - Říčany).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace