K-report
 

Archiv do 06.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Staré archivy » Archiv do 06.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 15:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výrovka: světelné PZZ
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Xanri05
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 22:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovak, Mates: to si snad delate srandu, ze tu tiskovou zpravu, ktera se snazi pouze slabe (minimalni realna data) zduvodnit zruseni zrejme perspektivnich lokalek (pri vhodnem nastaveni rezimu, pripojnych vazbach a urcitych investicich) a nenapadne prevest financovani dopravy na nich na obce za KONCEPCI. To je opravdu NESKUTECNE zjednoduseny, neobjektivni, jednostranny a nekomplexni pohled na probematiku verejne dopravy v UK. Podivejte se prosim napr. na materialy jihomoravskeho kraje.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 23:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xanri05: Já neříkám, že jde o generel dopravy či nějaký dlouhodobý plán, ale určitě to je nějaký dokument, ze kterého je vidět nějaký plán. U ústeckého kraje jsme byli zvyklí spíš na ukvapené a nepromyšlené kroky.
Nevím, jestli je perspektivní lokálka, kde projede 84 lidí za den - trať 137. Zrovna tomuto udáji jsem (při pohledu do mapy) ochoten věřit.
Mates111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 08:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xanri05: Problém je, že ty nepřipouštíš nic jiného než existenci vlaků na 132 a 113. A to je podle mě chyba. Je třeba diskutovat o tom, co je lepší. A alespoň u 132, kterou znám, mám pocit, že tisková zpráva přesně vystihouje problémy tratě. Ano šlo by to řešit nějakou investiční činností, ale to bychom pak nedělali nic jiného, než házely peníze do lokálek.

Jinak co se týká těch počtů. U 132 jsem si naopak myslel, že číslo bude menší. Ale i tak považuji údaje o celkovém obratu cestujících za poněkud špatný ukazatel, protože již nijak neřeší, jak dlouho daný cestující stráví ve vlaku. Pokud např. dojde v každé zastávce na trati k výměně deseti cestujících, tak se číslem dostaneme přes 100/spoj a přitom ve vlaku nemusí jet v žádném momentě více než 20 lidí. A takto se podle mě obsazenost vlaků prostě počítat nedá...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 15:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem se dneska nas*al!

Výluka Litoměřice horní - Lovosice opravdu skvostně zvládnutá. Místo 810 + 010 + 010 + 810 jedna obstarožní Karosa vrakoidního stavu. Řidič vulgární na cestující (lezte už kua dovnitř, ty lidi jsou uplný kr*téni apod.), aby jel aspoň přibližně včas, na zajížďce do Žalhostic po okresce +- devadesát (to jsem se poprvý v životě v autobuse opravdu bál, je to tam samá zatáčka a on jel ideální stopou), mezi Litoměřicema a Lovosicema 110 (dle tachografu). To už je opravdu obecný ohrožení, navíc jsem zahlídnul jako další autobus na NAD nějakého atmose, pokud i s tím jezdí podobně, asi se vykašlu na dráhy a sedám do busu nebo do kcháru.

Jediný, co mě potěšilo, byl otevřenej podchod v Ústí na hlavním. Místa víc jak v metru a zdá se, že si dávají docela záležet. :-)
Slovánek v extralize! :-)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3046
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates111: Upřímně je nutno říct, že do lokálek se v současnosti neinvestuje takřka vůbec. Kupříkladu přes Louny předměstí jsou příští rok v plánu dvě páteřní linky (Most-Louny-Rakovník a Postoloprty-Louny-Lovosice-Česká Lípa) a zabezpečovací zařízení je tam z roku razdva. To samé by se dalo říct třeba o zabezpečení přejezdů na trati 114 atd. atd.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ústečák: koukám že je to pěkná hrůza, i podle babitronu. Třeba 6130 nechali dneska v Liběšicích na vykřižování vyhnít 25 minut, to už fakt dispečer přehnal. Čekaji v Lovosicích rychlíky? Jinak ráno jsem ještě projel (jezdím v 6.37-6154/1771), jsem zvědavý jak večer, to pojedu 782/6173. Zbytek týdne přesedám do , ještěže mi platí traťovka jen do zítřka . PS: do Žalhostic se v těch zatáčkách i s bojim jet víc než 70. Btw. kvůli čemu je ta výluka nepřetržitá? Souvisí to už se stavbou přivaděče na D8, nebo jen budou 5 dní měnit pasy v obloucích...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1888
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chichi: zatáčky z ltm do žalho v pohodě snesou 80 při respektování všech bílých čar.
co si pamatuji ROV, tak jde o obnovu traťového svršku u zast. Litoměřice Cihelna.

Ústečák: čí busy na výluce jsou? obvyklá Jiskra Modrá?

Ono se blbě stíhá být za 15 minut v Lovosicích, když máš zajet do Žalhostic. Je ale fakt, že u některých autobusů je rychlost vyšší než 70 km/h opravdu nebezpečná. Aby dispečer dal souhlas k přeložení křižování z Liběšic do Litoměřic, je potřeba zpoždění alespoň 30 minut, jinak to nepovolí


Krom otevřeného podchodu v UL na hlavnim i sypou štěrk...

(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:00:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi,dnes jsem přes Ústí jel.Nevíte někdo kdy otevřeli podchod?Je otevřen sice z poloviny ale práce skutečně utíkají.Jinak potvrzuji štěrkování.druhý peron dostává střechu...Fakt se tam maká jak na novém spojení v Praze.Fotky bohužel nemám,až budou tak nějaké ukážu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dvaašedesátka: no taky v listopadu se má tuším otvírat II. nástupiště...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Jiskra modrá, nějaký dva neidentifikovatelný bílý busy se sem tam modrými pruhy a vyklepanej jetej atmos bílé barvy se šikmými černými pruhy. Doufám, že ho zejtra vychytám a on se na větším hrbolu rozsype. Snad si i přivstanu a budu jezdit po střekovský straně. Ty busy jsou nebezpečný a nemají v provozu co dělat!

Jinak se zajížděním do Žalhostic - kdyby jely dva busy, může jet jeden přímej do Lovosic na přestup (ano, rychlíky čekají - zatím) a druhej přes Žalhostice a Lovochemii.

Mmch výluka okolo cihelny - že radši neudělají něco s úsekem přes chemičku. Tam jsou koleje v katastrofálním stavu.
Slovánek v extralize! :-)
Xanri05
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvaasedesatka: vcera v 18:05 byl jeste uzavreny.

Mates111: ale jsem, jsem to ochoten pripustit, ale musi se u toho myslet.A ne to, co predvadi UK. Investice by ty lokalky potrebovaly. U 132 napr. zakonceni v Teplicich (moznosti, jak to udelat, by byly), samovratne vyhybky a Chlumci prestupni "terminalek" na/z prodlouzenou linku 11. Po te by se mohli omezit nektere autobudove linky Usti - Chlumec - Teplice a uz mame kus IDS jako vino . Alespon myslim, chtelo by to studii a ne blabol...
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

II. nástupiště se otevře 19.10.07, pak se zavře III. a budou se dělat definitivní napojení stávající koleje 2 a 4 (budoucí 1 a 2). Kmitá se proto, že už není časově kam ustupovat a firmy nejsou rozptylovány třeba dostavbou dálnice D8. Malá hádanka
  nakonec.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1890
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 23:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: v případě, že jsou uvolněny dva (a více) autobusů při NAD za jeden vlak, tak jeden jede jako přímý, druhý jako zastávkový (tzn. že ten si zajíždí na Cihelnu a do Žalhostic). Divim se, že byl k dispozici pouze jeden.
Tvůj popis sedí na standardní zajištovatele NAD, ty bílé busy nevím komu patří, bohužel. Uvidím zítra, pojedu do Ústí vlakem...
U chemičky to katastrofa není (ta padesátka tam je taky), jen to tam je "mírně" hlučnější. A zajímalo by mne proč...

Martin Kašpar: nová školící místnost na hlavním nádraží?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 00:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: tu vrakosu (bílá se zřejmě modročernými doplňky) potvrzuju ze čtvrtka na pátek na noční výluce na 090 (za Větruší z Lovosic). Vulgární a jezdecky drsnej řidič, vozidlo ve stavu děsívém (podvozek, podle zvuku motor). Majitel neznámý.
Rudolf33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 07:41:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xanri05: Mohl byste vysvětlit, co myslíte ukončením trati 132 v Teplicích? To máte na mysli Lesní bránu, nádraží jehož poloha naprosto mimo obydlenou oblast a s nejbližší zastávkou MHD asi 500 metrů? Příklad nádraží v Chabařovicích vám nic neříká? A nebo tady chcete oprašovat ten nesmysl ve zmšně trasy 132 přímo do T.-hlavní pomocí ozubnicové drány, nutné k překonání výškového rozdílu?
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

087 dnes ráno: namísto Os 6154 byly připraveny 2 busy - jeden Jiskra Modrá, druhý modrobílá Vrakosa. Jiskra jela přímo bez zastávky do Lovosic, modrobílá přes Žalhostice. Co mě ale zarazilo je fakt, že v Lovosicích navazující Sp 1771 odjel přesně jak má v 6.59, přímý bus přijel o minutu dřív než jezdí vlak (6.54). To znamená, že Sp do Prahy nečekal na druhý bus-ten se zajížďkou do Žalhostic zdrží nejmíň o 10 minut proti přímému. Jelikož z Cihelny jezdí dost studentů do Roudnice i lidí do Prahy, tak měli asi veselou cestu...
ad Karloslt: u chemičky jsou koleje pěkně "zvlnkovatělé", tam by to možná stačilo přebrousit. Od celkem spolehlivého zdroje mám info, že je snaha důkladnější reko Žalhostice-Ltm ATE bf. nacpat do akce stavby nového přivaděče na D8. Někde u cihelny je prý rovněž v plánu nový úrovňový přejezd (!!), s hodně malým úhlem křížení a s celými závorami. Nicméně tuhle info nemám ověřenou.
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruda33-od zastávky MHD na Lesní bránu to je asi 250m a ne 500. Když je to pro tebe problém, tak můžeš zavolat tágo nebo si vzít inv. vozík (po od taxikáře)-autobusy MHD do Dubí už jsou celkem obstojně vybavené zdvihacími plošinami.
Problém je spíš vnechutném okolí-těch 250m člověk kličkuje mezi použitejma šprckama a odpadlými součástmi místních odporných leprózně syfylitických prostitutek
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1891
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chichi: ta samá skvadra busů vezla 6156, na 6129 byly připraveny Jiskra a bílá oprýskaná karosa s černými pruhy. R 772 nejspíš nečekal na zastávkový bus, leda že by ten to zvládl ani ne o 5 minut pomaleji, než přímý.

Jenže kdy se bruska dostane na lokálku... Ta kompletnější reko je možná, má být kvůli stavbě přivaděče výluka delší než 6 měsíců - za tu dobu by zvládli z toho udělat i koridor. taková traťová 70ka z Lovosic do Litoměřic a výkonější soupravy než 810 s vlekem a jízdní dobu 10 minut, co víc si přát.:-) Ten přejezd s ostrým křížením je pravdou, ovšem zabezpečováci jsou proti - předzváněcí doba u tak dlouhých závor by byla tak dlouhá, až by se to nikomu nelíbilo...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni doopravdy chtějí na Západní komunikaci úrovňový přejezd, jo? A navíc ostroúhlý? To už se těším na zpřerážený závory a auta/vlaky smetené z přejezdu (podle toho, kdo bude silnější). Naštěstí to na hřbitov není daleko. Ápropos, ten přejezd smrti by měl být tam u mrazíren za zastávkou Cihelna (jak je dnes přejezd cesty nahoru k Richardu)?
Rodolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:49:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Glagol: diskuze je o ničem, stačí strávit v TP-LB trochu času u jednotlivých vlaků a zjistíš, že ji v podstatě nikdo pro osobní dopravu nevyužívá. Kdyby někoho z cestujících tato stanice dopravně zajímala, nastupoval/vystupoval by tam bez ohledu na to, co píšeš. Naopak, to co píšeš, by snad mohlo být použito jko důkaz "potenciálu" tratě pro případný turismus.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 13:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad tajemný_em: Jo, přesně tam, zhruba někde v místech jak je stávající přejezd-ten bez závor.

ad Karloslt: netušíte, kdy má ta stavba vypuknout? 6 měsíců Vrakosy včetně těch zpoždění, to mě za chvíli vyhodí z práce. Jedině abych jezdil z dolňáku přes Všetaty, nebo

Ono by to taky kromě kolejí chtělo nové ZZ do Žalhostic a na Horňák-ten dnešní klíčový průmysl je fakt šílenost-a nejlíp řídit z Lovosic dálkově, zbytek do Pípy D3 a samovraty. Pak třeba ještě dráty á la Lipenka a můžou jezdit přímé Os Ltm-Lovosice-Ústí vedené lehkými el. jednotkami...hee, to už je teda sci-fi
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:45:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Kašpar:Nová dopravní kancelář?
Fota z dnes:1-
 2-pohled na druhé nástupiště od staniční budovy
 3-pohled do podchodu.
 
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:52:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle rozházené...No na druhý pokus to jde,první byl móóóc obsáhlý.Proto ta stručnost u popisů.Tak se koukejte a kochejte.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tu tělocvičnu podle oken vidím na nový stavědlo na severu.

Dneska už NAD lepší, opravdu jel jeden přímej a jeden zastávkově a řidič jel i poměrně slušně.

Na NAD tedy jezdí 2x Jiskra Modrá, 2x dopravce Karel Průša a choť a pak ten úděsnej atmos na rozsypání. Těším se, až ho chytnu.
Slovánek v extralize! :-)
Hawe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xanri05, Rudolf33 " K té 132, zakončení v Teplicích by se neobešlo bez investic, jde o zaústění trati do teplického hlavního nádraží. Kdysi existovala vlečka z tohoto nádraží přes tzv . Bramš až na Novosedlickou ulici. Odtud je to již na 132 kousek. Propojit by šly i Řetenice a nádraží Lesní brána přes snad již stabilizovanou výsypku. Možnosti propojeni 132 a 130 by byly i v prostoru Proboštova. Výhodné by bylo takové zapojení, které by umožňovalo průběžně pokračovat přes Teplice buď na Bílinu, nebo ,na Zámeckou zahradu,Prosetice, Bystřany....
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1892
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 18:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: 5 busů je na NAD tady standard

Chichi: to netušim, oni zlí jazykové tvrdili něco o letošním GVD, leč ta současná výluka je v daném úseku pro letošek jediná...

A když jsme u té scifi, tak Žalhostice dálkově z Litoměřic a horní 087 v D3 moc scifi být nemusí...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruda33-turismus na který narážíš je prakticky mrtvá věc. Ty zjevy které jsem popisoval, to je jakýsi kal na dně špatně vypláchlé sklenice. Tahle éra jednou provždy skončila. No mrtvá. Marketingová oddělení šukprůmyslu to teď zkouší s bukvicema (nic ve zlém hoooši). Doufám že se to nechytne.
K 132 - mé zkušenosti cestujícího z Teplic do Děčína (z TP Lb)dobré, stejná jízní doba jako na 130,090, cena nižší, personál příjemný, krabička ucházející. MHD v Teplicích moc nenavazuje - max. tak právě v té TP Lb. V Novosedlicích (pro neznalé-prakticky součást Teplic), kde je zastávka ČD na dobrém místě MHD úplně mimo.
Tady se neustále razí ty teorie o spiknutí hnusných ČD a DÚ a pod.
Já tedy razím teorii zcela novou-komplot Krajského úřadu Ústí ( Franc) s DP Teplice na likvidaci tratě 132 (a dalších), konkurenta DP Teplice .
Tož asi tak.
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 07:49:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagole, teorií o různých spiknutích si můžete razit, kolik chcete.
Základem, na který se vyhýbáte odpovědi je fakt, že 132 cca od Telnice až do Oldřichova trvale klesá, zatímco 130 od Ústí trvale stoupá, výšková úroveň se srovnává právě v Oldřichově, kde se do té doby praktickx souběžné tratě sbíhají v ostrém úhlu. Což znamená, že jakákoli spojka mezi oběma tratěmi musí na kratší trase (jinak by to nemělo smyslu) onen výškový rozdíl překonat - čím kratší trasa, tím větší sklon. Pomíjím přitom to, že každá taková spojka by procházela více či méně zastavěným územím Teplic, Novosedlic, Proboštova či Újezdečka (dle zvolené varianty - takže demolice s nutnými výkupy, a to v tomto kraji nebude populární. Navíc jsme ještě ani neuvažovali cenu vlastní stavby - a to vše pro přepravu pár desítek lidí mezi Děčínem a Teplicemi, kteří to bez ztráty času a většinou i bez přesedání zvládnou po 090 a 130.
Tož dál dumejte o spiknutí.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spojku budovat nemá smysl,pokud by se udělala raklama spojení bus/vlak přestupy v Novosedlicích a nebo z Oldřichova dojet až do TP na "hl.n." ono by možná táž stálo za úvahu Os vlaky TP-Oldřichov-Duchcov-staré nádr... Ale to by někdo musel nakopat do.....ty dva blbce France a Šulce, pak by šlo všechno,jako v jiných krajích.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud chce někdo budovat spojku mezi 132 a 130, prosím, nemám nic proti, ale ať si to postaví ZA SVÉ. Já taky, když si chci realizovat svoji soukromou schotoúchylku, nakupuju u Tilliga za své.
Dtto Duchcov staré n.: nevidím důvod plýtvat nedostatkovými veřejnými penezi na takovou úchylárnu. Ale pokud by to někdo provozoval na vlastní účet (a bez dotací!), rád se s tím půjdu svézt. A až se svezeme všichni schotouschi, co to ještě nemáme projeté, tak takovému provozovateli zbyde jenom těch pár obyvatel, co bydlí v té smutné čtvrti u starého n., a to bude teda fakt kasaštyk...
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:34:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Naprostý souhlas, reálné hodnocení situace.
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:40:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: naprostý souhlas, reálné hodnocení situace. Jen se teď obávám, že tvůrce teorií o spiknutí pan Glagol najde další spiknutí: krvavý Šulc, Sants, Rudolf, České dráhy a Dopravní podnik Teplice proti Glagolovi.
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.127.207
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:54:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:souhlas,zab.zař není z roku raz dva, ale z let Marie Terezie klíčový průmysl tak jede dál.Podle mě ty ramena na tratích 126 a 114 jsou dobrý a ty tratě potřebují reko jako sůl.Perličkou má být neobsazení Libochovic dopravními zaměstnanci od nového GVD, shodou okolností se tam bude 5x za den křižovat(výměny daleko od sebe-takže chuťovka),nyní se křižuje jen dvakrát za den.
AD:Řízení provozu na 090 se připravuje dálkovina takže padnou Prackovice,Bohušovice a Hrobce.Toto bych narouboval i na 087 a 114 takovou jednodušší JoPku,vybavení stanic samovraty,TRSka,vybavení přejezdů PZS tam dát ze 113.K čemu tam jinak budou?na rozkradení?ČD budíček!
NAD:Když busy odpovídají kapacitě vlaku tak je to v pořádku,nelze čekat luxus.Pokud řidič jede jak magor-jediná cesta stěžovat a popsat to v knize přání a stížností umístěnou většinou v dopr.kanceláři.Výpravčí píšou do dopr. deníku SPZ busu.
Kraj:ten dokument nebyla koncepse ale furt lepší aspoň náznak než vůbec nic(trošku to mělo hlavu a patu).Na vznik IDS je to hodně málo.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě teda k té NAD: už se to stabilizovalo a musím říct, že to vypadá mnohem lépe, než v pondělí. To se asi dalo čekat. Nasazuje se ještě jeden autobus, kterého jsem si nevšiml?, nebo který dorazil až dneska: generálkou a lakem vonící bílá LC 735 ve skvostném stavu.

Pro fandy busů poznamenávám, že atmos má RZ 1U2 2373, je to LC 735 a interiér krom detailů zcela původní. Docela zážitek s tím hučet po rovince z Lovosic do Litoměřic. :-)
Slovánek v extralize! :-)
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 22:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Santsi & Co. Všechny ty hrátky s penězi na dopravu jsou za MÉ. Já to spolufinancuji. Já mám 1000x větší právo do toho kecat, než nějaká oportunistické prase Kpt.Judr.F, nebo snad jeho přítel (to byl žert)Litvínovsko Mostecká morová rána pan Šulc.
Mimochodem, ty úvahy o využití 132, 130 a staré duchcovské nejsou žádné pitomosti. Přinejmenším by se alespoň ten vzduch vozil po kolejích a ne v autobusech po silnici (viz spiknutí DP Teplice a KÚ ).
Použít tyhle trasy na způsob tramvaje-proč ne? (samozřejmě v působnosti DP Teplice a příslušných dotací z KÚ). EU dává prachy na jakoukoliv pitominu, tak proč ne na tohle.
Mo (hláška mé 2leté dcery)
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 23:06:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jste se glagole předvedl a můžeme jít spát, neboť je zbytečné s Vámi ztrácet čas.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 09:48:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte v čem je také autobus levnější nežli vlak?V tom,že jezdí méně častěji.V so a ne mnohdy vůbec.Takže opět náhrada vlaku busem?S velkým hnusem!!!
Rudolf 33
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 11:08:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dubí: doprava bývá považována za smysluplnou, pokud někoho nebo něco (krom vzduchu) přepravuje. Vozí-li se pouze vzduch, není to doprava,ale Dubí - otrava.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 12:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V každém obchodě platí, že musí být v rovnováze nabídka s poptávkou ( ideální stav )
Pokud mi cokoliv vede odnikud nebo nikam ( v horším případě odnikud nikam ), nemohu čekat od tohoto spoje vytížení.

Pokud by existovalo propojení busem tratí 135,132,90 za jízdné a podmínky i(!!) českých drah, ve vhodných časech došlo by k využití. Zastávka Novosedlice je 50 m od bývalé konečné trolejbusů, bez propagace a návazností se zrušilo, a jak je vidno, nikdo neví o tom, že trať křižují linky a 100 m je zastávka MHD, kdy se dostanu bez přestupu prakticky do celých Teplic, Proboštova a Dubí
V Dubí u nádraží nejsou návaznosti bus vlak ke každému spoji, ale jen u vybraných spojů buď tam, nebo zpět.
V Lesní bráně není nic, co by upozorňovalo na propojení.
Zámecká zahrada je od zrušení malodráhy bez přímé návaznosti MHD, ale kdyby linka 26 zajížděla o ulici jinde, mohla by zde končit.

Vracím se ke svým starým příspěvkům, autobusy 123,124,136 jsou výsměch trolejbusům, protože za cenu jednopásmové jízdenky projedu celý okres Teplice a kus okresu UL. Autobusy v Krupce končí pár kroků od vlaku - kdo to ví???
Autobusy 141,142 a 120 nejsou vyvážené. Při cestě na jeden typ destinace ( hřeben Krušných hor ) mají různé tarifní podmínky a to takové, že ten nejdelší je nejlevnější. Tak se nedivte tomu vykřičenému domu v dopravě a chaotickému rušení tratí, linek trolejbusů, úvahy o rušení tratí trolejbusů.

A o tom vzduchu - podívejte se na dost autobusů, pokud jedou tam, kde nevedou dráty. To jsou polo( prázdné ), pod dráty jezdí tak, že by na vše bylo potřeba klouby.
Na Moldavu jezdí busy v podobných časech jako vlak a bez přestupu v Dubí.

Neustále jsem se nedozvěděl, proč musela být odpojena trať do Šanova I, když tam jezdí autobusy, občas i dvoupatrové zájezďáky a nic se neděje. Celé lázně se otevřely, kromě jedné křižovatky, která by pomohla trolejbusům. Proč se linka 121 neustále prodlužuje, aby alespoň někoho vezla. Proč dosud nejezdí trolejbusy zrychleně z centra na Šanov II s obratem na Sometu aby se vyhly křižovatce Masarykova - Modlanská.

Končím, jinak bych vzteky asi praskl ve švu.
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 12:23:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rudolf 33:-Ono je to právě o tom.Pokud se zruší vlak,potom by mělo dojít k plnohodnotné náhradě za něj busem,v dnešní době nízkopodlažním v každém případě!!!Jenže třebas na trati Libochovice-Straškov k náhradě nedošlo!!!A tam kde jezdí busy jezdí pouze v prac dny a to hóódně málo.Tak kdo by kam jel,když není čím?
Teď to říkali ve zprávách-republika šrotištěm Evropy-samé vraky a vraky!!!Dopravní mord parta má na tom svůj Lví podíl!!!
Nepraskám nemám švy,nejsem slávista...
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glagol: takže vy platíte 1000x větší daně, než hejtman? To je zajímavé :-)

Dubí: dodnes jsem si nevšiml, že motorové vozy 810 jsou nízkopodlažní!
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:19:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants:Pokud se zruší vlak,potom by mělo dojít k plnohodnotné náhradě za něj busem,v dnešní době nízkopodlažním v každém případě!!!Náhradu myslím v časových polohách!
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tak tento skvost se pohybuje po 090....
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rce
 
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

setkání generací
PBDV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.243
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:01:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Dubí:
No copa chctete, prostě? Prej autobusy místo zrušenejch vlaků. Chacha Zvolili ste si Luzu, tak si to teťkon vyžerte. Co nestihli koncem sedumdesátech bolševicí, to udělaj tydle soudruzí s modrejma čepycema. Vono dyš se někdo slušně voblíkne a voholí si chlupy v nose tak to z něj zkousnutelnýho polytyka neudělá. To je přípat toho yntelygenta na tom káenvé, co sere na vobičejný kaštany. I dyš si sám vo sobjě mislí, že zněj padaj bůhvíjaký liberální moudra. Doprava pro kaštany je pro partaj vůbec vděčný téma, je li pojem koncepce dopravy eufemismem pro likvidaci regionálek. Ta Ústecká dopravní koncepce je úplně dobrej pšouk. Tak nějak to bylo:
"Na venkof prdíme, stejnak každej jezdí autem, zrušíme vlak, vono se to tak ňák srovná. Dráhy řvát nebudou,za pár let budou na pešuňku houby, soudruzí, dyť to bude plnit tu rekreační funkci prostě, dříví co tam poroste, budou ho pálit ty neandrtálcí z venkova, dyš nemaj na plin, ňoumové, no a cikánum necháme železo. Pepo sepiš to, dej tomu tak ňák formu, ať neremcaj, že v tom sou chibi, frantovo stará byla učitelka, jeden večer jí holt dá pokoj a vona to vopraví, dostane to prostě polytycky za úkol. Jára to dá za tejden do Pravdy, řekni mu, ať to taky tak jako zavobalí, pamatuješ jak pěkně psal za totáče vo tej solidaritě, žejo? Nezapomeň tam eště dát, že jako prostě budou mít ňákou tu náhradu. Co že nejsou busy, ne to tam chci mít napsaný, na partaji v Praze řikali, že uš tady toho bordelu bylo vokolo toho dost. Abysme je jako moc nesrali, víš. Prostě to tam dej, dyk řikam, že to skousnou, zvyknou si že nic nepojede, nedělej si hlavu."
Tak takhe to nejspíše bylo. Kdy že budou příští volby do KNV ? Budete opět volit "nejmenší zlo"?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3065
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

za pár let budou na pešuňku houby Netřeba čekat, rostou už letos.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Dubí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 06:29:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PBDV:Dle toho vistižně pcanejho članku sou ty nejandrtájlcí na tem KNV.Možná škoda,že je malo vody v Laby.Mohly si uspožádat branné cvíčo ve štylu čubičkou do Hamburku.Así by po nich ani ten čoklík z outulku neščekl...
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 08:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á, šotouši se opět projevují...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 12:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:Spíš než šotouši,řekl bych Soběnahrabáčovi(rozuměj Duškovi)posluhovači.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 16:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Ano, jistě.
pbdv
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.243
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 17:21:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:Spíš než šotouši,řekl bych Soběnahrabáčovi(rozuměj Duškovi)posluhovači.

Tak, tak pjěkňě se vzájemně poplácat po zádech, hlavně špínu na duška to jó, řikali na nowjě, že to tak je dobře. I dyš vo všem vim prt, tak to má tag bejt. Von ho prej nigdo nemá rát a snat časem ty soudy na něj něco vihrabou, vot toho je strana má. Je lepčí dyš ho pořádně smáčknou, neš aby viřešyly třeba horší průsery. Bude vo čem psát. Navýc je furt roscuchanej. Nepřemejšlet, ale věřit, co gde jakej reglamní plátek ublynkne. Vono je lepčí dyš vot nich víme, že je něco černobýlý (i dyš ty správný barvy sou teť jiný, neš bili), tak se snáš pozná dobrej a špatnej. To je ňákej vocaszdejší slenk, ten šotouš, soběnahrabáč a posluhovač? To je skoro jako rozvraceč, nebo špyjón, týjo. Heská hantírka...
libochovičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 20:56:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZZZ a Desiro:tyto vaše názory jsou o vypovídající hodnotě 0.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 21:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pbdv:Bané,soudruha Duška sleduju už roky,tím myslím to co on sám říká/dělá atd. a většího demagoga aby člověk pohledal,pokud by kdy našel.......


Libochovičák:
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:49:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro, koukám, že vy všechno víte, všechny znáte a všemu rozumíte. Už se těším až dostudujete a projevíte se.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3073
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810666: Já bych se netěšil.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 00:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: ale nepřekvapí. Takoví borci už dnes dřepí na svých místečkách v OREDU nebo na Krajském úřadě v Ústí, PBDV to pěkně glosuje, ale těm moudrým chlapcům je to to stejně všechno fuck.
Lidská hloupost je věčná, věčnější láska
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 09:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak když už i šotoušema prolezlé, výrazně proželezniční OREDO je tady dáváno za příklad blbosti, tak už vážně nechápu, jak by měl fungovat krajský dopravní organizátor, který by se zavděčil tomuhle fóru...
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 11:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Souhlas.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace